תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
שלום יש לי אתר של המתנס שלי ושחכתי תסיסמא של החשבון אדמין והשחזור דרך המייל לא עובד כי המייל שנרשמתי איתו לא קיים עוד אני זוכר תיוזר ניים אבל אין לי מושג מה הייתה הסיסמא יש תוכנה שאולי תוכל לגלות תסיסמא של החשבון אולי? שמעתי על משהו כמו ברוט פורס אבל אני ממש חסר ידע בדברים האלה אז אני מאוד יודה למי שיעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי מהמחשב קבצי שמע בפורמט WMA. ניסיתי להמיר אותם ל-MP3 ולא הצלחתי. מכיוון שבהתחלה לא קלטתי שהם מוגנים ניסיתי תוכנות שונות להמרת הקבצים אך ללא הצלחה. רק כאשר ראיתי שאף תוכנה לא מצליחה להמיר את הקבצים הבנתי שמשהו בקבצים לא תקין. פקטי הקובץ נראים כך: http://www.zix.co.il/images/z-1139845347.JPG בחיפוש באינטרנט ראיתי שהמליצו על תוכנת AnyDVD כתוכנה שיודעת לעקוף הגנות כאלו אולם התוכנה דורשת את המידע על דיסק ולא הצלחתי לצרוב את הקבצים מכיוון שהם מוגנים.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפה.. אבל הורדתי קובץ (משחק) ולא כתוב עליו איזה קובץ הוא כתוב רק file... עם מה אני אמור להפעיל אותו? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
היי, חברה שלי השתחררה בשעה טובה, והיא בקרוב תתחיל מכינה של עיצוב גרפי. לכבוד השיחרור שלה אני רוצה לקנות לה עט גרפי כדי שהיא תוכל להשתמש בו לעבודות שלה. רציתי לדעת אם אפשר לקנות עט שיהיה מספיק טוב לצרכים שלה, ולא יעלה המון כסף. חשבתי על משהו במחיר של עד 500 שקל.. אשמח לקבל המלצות תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם אפשר לחתוך אותי יעני בלי כל הרקע בצד ולערוך למשהו יפה אם אפשר כמה אופציות מה שיצא הכי יפה תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים אני מחפש תוכנה שממירה מפורמט SWF ל HTML אנא עזרו לי למצוא
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. השירים שיש לי כבר התחילו לשעמם אותי מעט, ואין לי כוח לחפש חדשים.. חשבתי שזה יהיה רעיון טוב להכניס לWinamp כמה תחרות רדיו של שירים מכמה סוגים וכך אוכל להנות ממגוון רחב של שירים ואם אוהב משהו אוכל להשיגו בקלות. אז ראשית, איך בידיוק עלי להגדיר את הWinamp כך שהוא יוכל להתחבר לתחנות? ואיך אני מכניס תחנות אלו לWinamp? *חשוב לציין שכל פעם שהתוכנה עולה היא מבקשת ממני להתחבר לאתר Winamp.com ואני תמיד מסרב, האם יש לזה חשיבות כלשהיא? (לגבי הכנסת התחנות או משהו..) ודבר אחרון, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תחנות טובות שאתם מכירים וממליצים אם אפשר לגוון בסוגי השירים שבתחנות זה יהיה ניפלא! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
מקווה שאני פתחתי תרד במקום הנכון. ממתין לתגובות ותודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מי חבר כרטיס טלויזיה שהוא לא יודע איפה הדריבר שלו יש עלו מדבקה שכתוב ככה m205 pro
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חג שמח מצורף למטה תמונה של פלייליסט אני רוצה שליד כל שיר יצוין הביט רייט שלו איך אני עושה את זה ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי במקודדים של k lite ו מגה קודק. אבל זה נותן לי בחלק מהקבצים שגיאה ולא מפעיל אותם. יש למישהו מקודדים טובים שמפעילים את כל סוגי הקבצים? בלי בעיות.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
באתרים רבים שמציעים סרטונים כמו כתבות בynet הפיירפוקס לא מנגן אותם ומציע לי להוריד פלאג שיטפל בבעיה אבל כשאני מוריד את הפלאג הווינדוס לא מזהה את הקובץ ועל מנת להפעילו דרושה לי חבילת sp1 בxp וכמו כן גם windows media player מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני צריך לערוך את הקול בדיסק DVD שיצא קצת פגום (שומעים בחלק רק בצד אחד) ולכן אני מחפש תוכנה שיודעת לשמור לי את הקול מתוך קבצי הסרטים ושאני אערוך אותו ואחרי זה שאוכל לשמור שוב את הקול לתוך קבצי הסרטים. אם יש תוכנה כזו אשמח לשמוע עלייה. ועדיף תוכנה שיודעת לחלץ ולהחזיר את האודיו מבלי לקודד מחדש את הווידאו.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לדעת איפה נמצא הקובץ של הפנקס כתובות בווינדווס (לא דרך ה-outlook, כי אני מגבה דרך מחשב של חבר) והאם ההודעות נמצאות גם כן בקבצים שניתן להעתיק. תודה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מכניס את ה-DOK המדובר לתוך מחשב נייד - Lenovo N500 בעל מערכת הפעלה XP, עם כל הדריברים מותקנים. אבל במקום שיופיעו לי 2 כוננים - אחד של ה-U3 ואחד של המידע שיש לי עליו, מופיע רק כונן אחד של ה-U3 System ואני לא יכול לגשת לקבצים שלי בשום דרך :-\ במחשבים אחרים הוא מזוהה בלי בעיה, אז מה הבעיה פה ? ניסיתי להחליף פורטים - אותה בעיה. מחקתי והתקנתי מחדש דריברים של ה-Chipset - לא עבד. מה גם שהמחשב מזהה את העכבר שמחובר ב-USB, ואני ינסה לחבר DOK אחרים לראות אם יש את הבעיה גם אצלם (אבל כרגע אין לי משהו בהשג יד). אז מה עוד אפשר לעשות ? מה הבעיה פה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני פותח אותה ולוחץ על בדיקה זה עושה שגיאה כזאת: http://img367.imageshack.us/img367/851/ssdddsse9.jpg
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי חברים רק שבתי לשחק עם הטורנטים בינתיים משחקת עם qbittorrent. קצת קינפגתי אותו אבל אשמח לעזרה בגדרות מומלצות הן לצורך מיקסום תועלת בזמנים בהם זה הדבר היחיד שעובד והן לזמנים בהם התוכנה עובדת ברקע אבל יש עוד משתמשים ברשת. נתונים טכנים עקב מגבלות בזק כרגע מתאפשר לי עד 40 מגה יורד ועד 3 מגה עולה (כאמור בזק) ראוטר - d-link DSL-225 VOSL2 סוויטש- 10/100 (איני בטוחה איזו חברה) קליינט על מכונה המחוברת באופן קווי (דרך הסוויטש והראוטר) כרגע על WIN7. אם יש צורך בנתונים נוספים אמרו לי מה. (מורידה מפרטיים וציבוריים) אשמח אם תסבירו לי גם למה לעשות מה ולא רק מה לעשות כדי שאלמד מזה משהו. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לתוכנות פיצול קבצי וידאו ותוכנות להמרה של פורמטים של וידאו. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה דגם SiS 315 integrated. ניסיתי להתקין אותו דרך קובץ הSETUP והוא תמיד רושם לי "the program cannot find a suitable driver". ניסיתי להוריד את אותו דרייבר ממספר מקומות שונים, ובכל זאת אין שינוי. ניסיתי גם דרך הוספת חומרה, וגם שם זה לא עבד. הצעות, מישהו? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 895 צפיות
-
-
חלק מכם בטח מכירים את התוכנה http://freesms.area.co.il אשר בעזרתה אפשר בתיאוריה להתחבר למחשב דרך WAP וממנה לשלוח SMS דרך שרתי ICQ. משום מה היא חסומה לכל הרשתות חוץ מלפלאפון כרגע . הייתי שמח לשמוע על תוכנות אלטרנטיביות? תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכם. התקנתי על מחשבי הנייד החדש נורטון גוסט גירסה 14 ואני ביצעתי בהצלחה גיבוי למחשב. זה פעולה קלי קלות. אך הפעולה שסיבכה אותי הייתה ליצור image וליצרוב אותו על DVD. בתוכנה, האופציה היחידה שמזכירה בשם את הפיצ'ר שאני מחפש זה: Create aVirtual Disk - האופצייה הנ"ל מייצרת קבצים המתואמים לצריבה (לפי התוכנה) על גבי פורמט Vhmd (או משהו כזה). עכשיו תהיתי לעצמי כיצד אני צורב את הקבצים הללו? והאם זה כמו שהיה פעם בנורטון 9 שהיינו מייצרים קובץ GHO וצורבים אותו לCD ואז בבוט פשוט הוא מוצא את הגוסט ישר? או שיש תהליך אחר? אשמח להסבר על התוכנה החדשה מבית נורטון, פשוט חיפשתי אחר תמיכה באתרם וגם אודות הבעיה שלי בגוגל והחיפוש לא ממש הניב פירות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
חברים בטעות עשיתי פורמט למחיצה לא נכונה מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שאני יוכל לשחזר את מה שהיה לי על אותה מחיצה? אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בלי תוכנה גם טוב?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-