עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by generalA,

ברצוני לדעת אם ישנה תוכנה שאני יכול לקחת קובץ AVI ולהדביק לו קובץ תרגום מסוג SRT או SUB, וע"י לחיצת מקש ללא שלבים ארוכים ומתוסבכים פשוט ללחוץ ולקבל קובץ AVI עם התרגום מודבק.?

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by moti7,

קניתי היום כרטיס קול חדש לגמרי, ולפי מה שהמוכר אומר, הוא של קריאטיב.. וחוץ מעל איזו מדבקה לא מצוין שזה של קריאטיב. כתוב למעלה EPOWER, מישהו מכיר את זה? עכשיו, חוץ מזה שחיברתי אותו לPCI אני צריך לעשות עוד משהו?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  3. אז ככה, מערכת הפעלה קודמת - ויסטה. העלתי דיסק XP, וההתקנה מוצאת לי רק את פרטישן C ללא פרטישן נוסף שהיה קודם. בנוסף זה מזהה רק 130 ג'יגה מתוך ה320 שאמורים ליהיות. בכול מקרה, מחקתי את המחיצה C, בניתי 3 מחיצות נוספות, בתקווה שהמחיצה הקודמת(F) תופיעה, אך לא כך היה. מה אני עושה והאם יש דרך להחזיר את המחיצה שנעלמה ואת המידע שעליה?(קריטי מאוד לצורך העיניין) כמו כן, בdisk management tool סה"כ מראה לי 130 ג'יגה. הביוס מזהה 320 קאפסיטי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התחילו בעיות מלא בעיות מחשב איטי,באינטרנט לא רואים תמונות (למרות שכל פעם אני מחזיר את show picture) תמונת רקע של השולחן עבודה לא מופיעה פופאפ של איזה אתר של שומר מסך קופץ מדיי פעם.עשיתי כבר מלא סריקות עם קאספרסקי ועידכונים ולא עוזר ניסיתי לעשות סיסטם ריסטור לתאריך של לפני שבועיים וזה לא נותן בטענה ששום דבר לא השתנה במחשב. רצוי לציין שקאספרסקי מוצא מלא מלא וירוסים ותקלות עד כה כבר 1000 כאשר לפני שהתחילו הצרות האלה לא הייתה לי בעיה אחת.הוא כביכול מתקן או מוחק את כולם אבל תמיד חוזרים עוד ועוד וזה לא מפסיק,כבר נואש נורא.

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by MATTAN,

היי מה המצב אני מחפש תוכנה טובה מהירה מאובטחת וחינמית לפתיחת שרת ftp על מחשב פנטיום 2 עם 192 מגה זיכרון תודה לכל העוזרים ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. נגיד לקראת פרמוט או משהו בסגנון, איך אני "מגבה" את הסמיילים המטונפים האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  7. שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ורציתי לשתף אותכם בה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז ככה, יש לי סרטים (אימייול) בפורמטים של DVDRip וכדומה, בגדלים של 770Mg וכדומה, עכשיו בגלל חוסר מקום פנוי בHD, החלטתי לצרוב את כל הסרטים לדיסקים והבעיה שלי שהדיסיקים מאפשרים לי צריבה של 700Mg מקסימום. השאלה שלי זה איך אני יכול לצרוב את הסרטים על הדיסק, מבלי לכווץ אותם, בכדי שאני יוכל לצפות בהם מיד עם הכנסת הדיסק ??? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by lmlm,

בעקבות יציאת IE7 עם שיפורים משמעותיים לעומת IE6, וכאשר מוזילה מתווכנת להשיק את הגירסא הרשמית של FF2 . מה עדיף? משהו מתכוון לעבור מ FF ל IE או ההפך? אני נשאר עם FF לכל אורך הדרך 8)

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  9. שלום לכולם קניתי הרדיסק של WD 320GB SATA (הוספתי לאחר נוסף שכבר קיים כמובן) הגעתי לPartition Magic 8 יצרתי כוננים ושני מחיצות ->פירמטי אותם ->ועכשיו כנראה שכחתי לבצע איזה שלב כי אני עושה ריבוט לא קורה כלום(לא מופיע כוננים חדשים ב''מחשב שלי) הנה PRINTSCREEN מהתוכנה תוכלו לראות מה עשיתי בדיסק החדש (DISK 2) מה עכשיו אני צריך לעשות?? אשמח לעזרה ...... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by Mamimo,

שלום לכם, האם יש פה אחד היודע כיצד להסיר את HOME SEARCH??? שימו לב, חיפשתי בגוגל, השתמשתי בכלים המוצעים כמו HSREMOVAL ו HijackThis, בנוסף ביצעתי את הפעולות המוצעות ב http://computercops.biz/postp236341.html. בנוסף -> Adware, S&D ו SpySweeper לא עזרו. NAV2004 מצא חלק מהקבצים אך לא הצליח להוריד חלקם (לא היו בזיכרון). בנוסף ניסיתי להשתמש בנעילה על אתר הבית ובקובץ HOSTS. שום דבר לא עזר. הצעד הבא הוא פירמוט, זה לא כזה קריטי אבל הייתי רוצה למצוא פיתרון אחר. לשמחתי הבעיה לא אצלי אלא אצל חבר, אבל עדיין צריך לעזור לו!

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  11. צריך תוכנה לבדיקת חום של הכרטיס מסך בבקשה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  12. חיפשתי תוכנה שמתקנת פיקסלים שרופים או רדומים ולאחר ההתקנה שמתי לב למשהו מוזר. האנטי וירוס שלי נכבה ולא עלה יותר וכמו כן הסאונד שלי מנוטרל. יש לי process משונה בשם winupgro שעולה לי בכל פעם שאני מאתחל את המחשב. ניסיתי להסיר אותו דרך ה-MSCONFIG וגם דרך תוכנה שנקראת tune up utilities וזה לא עוזר!!! התקנתי מחדש גם את האנטי וירוס וזה עדיין משבית לי אותו למרות הכל. אני חייב שמישהו יעזור לי עם ההסרה של הרוגלה/וירוס הזה... אני יודע שזה אלוי בניגוד לחוקים של הפורום הכותרת שרשמתי בהתחלה אך אני משוכנע שתבינו את מצבי ואת הלחץ שבו אני נתון ותוכלו לעזור לי. בתודה מראש! שיניתי לך את הכותרת, אנחנו לא בגן חובה פה. multicore

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  13. שלום כולם, אני רוצה לגבות תקליטור די וי די שברשותי. איזה תוכנה אתם ממליצים ויכולים לתת קישור עבור תוכנה שתעשה ריפ לסרט עם AC3 באיכות גבוהה ועם כל התפריטים של הסרט ? אם אי אפשר לעשות את הריפ עם התפריטים אשמח אם תגידו לי על תוכנה שתעשה ריפ בלי התפריטים. בתודה מראש High

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by maoz23,

המחשב עומד בתנאים להפעיל את התכנה. מעולם לא התקנתי אותה על המחשב שאני רוצה. בחלון של ההתקנה נדמה כי הוא מתחיל להתקין ואז עוצר לרגע ומסביר כי: unable to locate package source ומציב לי שלוש אפשרויות : 1. להוריד מהאינטרנט (כאשר ניסיתי הוא חוזר חזרה להתקנה ועוצר שוב וחוזר לאותו חלון אפשרויות) 2. דילוג על ה package (לא ניתן אפילו ללחוץ על הסימון של הנקודה הזאת על מנת באמת לדלג) 3. להביא לו את החבילה מתיקיה שנמצאת במחשב עם אופציה לפתוח חלון סייר לתיקיה הרצויה, ושוב מעולם לא התקנתי אותה כך שאני לא יודע אפילו על מה מדובר? זה חשוב ללימודים.. תודה לעוזרים.!

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by HaVoC_850,

במסנגר החדש יש פרסומת בחלק התחתון של החלון של התוכנה עצמה לא חלונות השיחה האם ישנה דרך להסיר את הפרסומת הזו תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by motiyair,

שלום לכולם, הורדתי סרט שהסיומת שלו או "סוג הקובץ" הינו BSplayer Pro file. איך אני צורב את הסרט הנ"ל בכדי לראות אותו בDVD שקורא DIVX? האם לצרוב אותו "סתם" כקובץ רגיל, והDVD הסלוני שלי ידע לפענח אותו? או האם בנרו יש ללחוץ "צרוב DVD VIDEO" (מה שלא הצלחתי לעשות, ז"א ניסיתי אך שבאתי לבחור את הקבצים לצריבה נרו בכלל לא נתנה לי את הקובץ הנ"ל כאופצייה). תודה על התשובות מראש ושנה טובה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אני רוצה לדעת איך אני עושה שלא ישמר לי כול דבר שאני מחפש באינטרנט למשל אני מקליד מילה באות א' אז כול מה שחיפשתי אי פעם עולה לי כול הזמן וזה מעצבן.. ודבר שני שלא יודע אם זה אותו דבר אבל בכול זאת: יש לי את אותה בעיה אם אני למשל רושם נושא כאן בפורום אז כול נושא שכתבתי פה מופייע לי ברשימה כזאת למטה בכותרת...מאוד מעצבן. תודה למי שעוזר, כבר מאז שהגיע המחשב אני לא מצליח לסדר את זה.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שתהיה פופולרית וטובה שתוכל לשחזר לי מידע שנמצא באחד מהדיסקים הקשיחים אצלי... עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי מישהו עם בעיה כמו שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57389.20 אז כמו שהבחור בלינק שהבאתי כותב, הוא אומר שהוא הצליח לשחזר עם EASY RECOVARY 6.03 אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה כזאת... מישהו מכיר תוכנה פופולרית שעושה ת העבודה כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בסריקה ב-NOD32 לא נמצאו וירוסים עשיתי סריקה ב-KASPERSKY ONLINE SCANNER הנה ה-REPORT Scan Settings Scan using the following antivirus database extended Scan Archives true Scan Mail Bases true Scan Target Critical Areas C:\WINDOWS C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\ Scan Statistics Total number of scanned objects 16518 Number of viruses found 2 Number of infected objects 5 Number of suspicious objects 0 Duration of the scan process 00:21:51 Infected Object Name Virus Name Last Action C:\WINDOWS\CSC\00000001 Object is locked skipped C:\WINDOWS\Debug\PASSWD.LOG Object is locked skipped C:\WINDOWS\SchedLgU.Txt Object is locked skipped C:\WINDOWS\SoftwareDistribut…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by TheFly,

יש לי מספר קבצי וידאו שאני רוצה לחבר לקובץ אחד, אבל הזמן בחלק מהם לא מסונכרן. לדוגמא כשמפעילים קובץ לא מסונכרן אז כשהוא מתחיל התוכנה (מדייה פלייר לדוגמא) מראה שהוא מתחיל מזמן 27:30 במקום 00:00 . כאילו שנוספו לקובץ 27:30 דקות. בגלל זה אי אפשר לפתוח את הקבצים הלא מסונכרנים בתוכנת עריכת וידאו ואי אפשר לערוך אותם... (מתקבלת הודעת שגיאה). למישהו יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Yaniv2oo4,

אני חייב עזרהההה... כל הסרטים הקליפים שאני פותח כל הסיומות... אני לא מצליח לראות, הסרט רץ, ויש סאונד אבל המסך נשאר שחור... כרטיס מסך ישןןן.... ATI XPERT98 8MB... ווינדווס אקס פי... אם מישו יודע איך אני יכול לסדר את זה..... תגידו לי אני חייבבב...

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  22. בתקופה האחרונה LOGMEIN עושה לי המון צרות, כפתור אמצעי בעכבר לא מגיב, יש אותיות במקלדת שהיא לא מקלידה (למשל "ת"), לא מוכנה לקבל דאבל-קליק וכו', ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הפאץ'/סרבר, לא עזר. אני מתחבר כל פעם ממקום אחר ובחלק מהמקומות יש תקשורת בפורטים בודדים בלבד, ממשק ה-WEB היה לי מצויין, השאלה אם יש עוד משהו (חינמי) כזה, או תוכנה מותקנת אבל שעובדת על תעבורת HTTP/HTTPS רגילה שהאינטרנט בעבודה/WIFI ציבורי לא יחסום. בשביל השימוש הממש מועט שלי אין לי ממש סיבה לשלם על התוכנה, ככה שהעדיפות היא למשהו חינמי (או משהו ממש פופולרי שיהיה שווה את המאמץ). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by רוני1,

הורדתי את התוכנה ואם מישהו יכול לעזור לי איך לתפעל אותה ברמת הבסיס או קישור מסוים אני אשמח. תודה.

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  24. Started by CentralEruption,

הורדתי קובץ וידאו (למען האמת, אחד avi. והשני mpg.) באמצעות ++ KaZaA Lite. צפיתי בסרט. נותר עכשיו רק למחוק - אלא של-XP היו תכניות אחרות! אין למחוק! (אני נשמע כמו פושטק?!) הסיבה כביכול: תכנית אחרת משתמשת בקובץ. אבל אין תכנית אחרת שמשתמשת בקובץ! הציעו לי פתרון: למחוק את הקובץ מ-DOS, אבל אני נתקל בקשים עם הרצת DOS עם דיסקט אתחול (כונן C פתאום לא מופיע), אז אשמח לפתרון חדש ;D אגב, הערה קטנה אם מנהל פורום קורא פה: עיצוב כתיבת ההודעה פשוט זוועתי... הייתי מציע שתקטינו קצת את תיבת כתיבת ההודעה, כדי שהטקסט בצד ימין (נושא, סמל הודעה, הוסף תאגים וכו') לא ישבר. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.