עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yehudaa,

איזה זמן לא מבוטל הייתי משתמש של כרום שהיה באמת מצוין .ועונה לכל הצרכים שלי . היום רציתי לנסות את EDGE , תוך כמה דקות המעבר היה חלק , להעביר את המועדפים וכו' מכרום ונראה כמעט אותו דבר . יש גם סינכרון לחשבון מיקרוסופט בשביל לשמור על כל השינויים אם יעשו . איך הניסיון שלכם איתו ?

2. Started by ConRoe X Fire,

לאחרונה פירמטתי את המחשב אז הייתי צריך להשיג שוב את פוטושופ אז השגתי לי את הגרסה העדכנית ביותר (נכון?) - Photoshop CS3 (10) Extended. כשאני כותב בעברית בפונט עברי ולא משנה באיזה יישור (ימני או שמאלי), זה כותב לי הפוך, האותיות בסדר אבל זה משמאל לימין. עכשיו, אני צריך להשיג את גרסת ME או שאני יכול להוריד איזה תוסף או משהו שאני יוכל לכתוב בעברית? הבהרה: אני רק רוצה לכתוב בעברית ושאני לא יצטרך לרשום מהסוף להתחלה, אני לא צריך את התפריטים בעברית. תודה רבה.

3. Started by alon-ariel,

אהלן חברים.... אני די חדש בתחום פורום האתר... לפני זמן מה קניתי מצלמת אינטרנט ואיני מוצא את דיסק התוכנה שלה..מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה להורדה ושימוש??? אודה לתשובה במהרה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by a_nuke,

יש לי ווינאמפ 2.9 (למרות שניסיתי הרבה גרסאות ובכולן יש לי את אותה בעיה) ו-ווידוס איכספי SP1. הבעיה זה שאחרי כמה זמן של האזנה מהנה למוזיקה (הזמנים לא קבועים) פתאום עולה הודעה כזאת של הארור ריפורטינג הזה ומכריח אותי לסגור את הווינאמפ והמוסיקה עצמה מפסיקה לנגן גם כן ניסיתי להוריד כמה פלאגינים וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור לי אז בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום רב, אני מנסה לשחזר שיחות עיסקיות שביצעתי בוואטסאפ. העניין הוא שאלו שיחות מלפני שנתיים שאינן מופיעות בשחזור שלי. האם מישהו כאן מכיר, יודע האם אפשר ואיך אפשר לשחזר נתונים שלא נשמרו בגיבוי. לצורך העניין אני גם עם פלאפון חדש לכן לא יהיה עליו שאריות דאטא לשחזור קלאסי. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. נוכחתי לשים לב לתופעה מעצבנת באתרי החדשות הישראליים למינייהם (Ynet, Walla, מעריב NRG וכ"ו): אפילו אם חוסם הפופאפים של הפיירפוקס שלי (גרסה 11 האחרונה) מופעל + תוספי ה-Noscript וה-Adblock Plus מותקנים ומופעלים, פרסומות ביניים ואחרות ממשיכות להופיע וחלונות (ואף לשוניות) קופצים ממשיכים לקפוץ, כאשר הם נעלמים מאחורי פיירפוקס עם פתיחתם. מה גורם לבעייה הזאת, ואיך לפתור אותה? להלן מידע מתומצת לגבי אופי פעולת שני התוספים שלי (אם הוא יוכל לעזור לכם לפתור לי את הבעיות עם הפרסומות והפופאפים שלא נחסמים): ה-Noscript שלי מוגדר בכל האתרים לאפשר תוכן של תוספים חיצוניים לפיירפוקס (Java, Javascript, Flash וכ"ו) וכן זכויות רק לתחום שבו אני נמצא וכן לתחומים שהאתר צריך על מנת שייעבוד כהלכה (שהי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by nanu,

תוכנה להכנת כרטיסי ביקור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shynet,

שלום לכולם, (-: אני לא כזה טוב בפלאש וגם בפוטושופ, אבל אני אוהב לעצב אתרים בפלאש (ולתכנת), אז בניתי אתר חדש לתוכנות שלי , ואשמח לחוות דעתכם, מה לתקן, מה להוסיף, ומה לשנות!, האתר בעיקרון נבנה בגודל של 800 על 600, אין לי מושג איך לעשות שהאתר יתאים את עצמו לרזולוציה והאיכות לא תירד (אם יש בכלל דבר כזה!), אשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם, מה לתקן , ולמה, תקחו בחשבון שאני לא מקצוען, ואני גם לא הכי משהו בפלאש ובפוטושופ. האתר: http://www.planetnana.co.il/nemex2008/ תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Homey,

שלום אני משתמש היום בפיירפוקס 1.0.7 , והיום כשגלשתי לאתר של פירפוקס ראיתי שהם נותנים להוריד גם את ה FIREFOX 1.5 RC3 יש לי מספר שאלות: 1. מה זה אומר RC 3 , ושמתי לב שיש גם RC 2 זה כמו בטא ? 2. אם זה גירסאת "בטא" עדיין שווה להוריד אותה? אין הרבה באגים ופירצות? 3. אם זה באמת משהו בסיגנון "בטא" מתי יצא המלא? 4. ואיך זה שפיירפוקס דלגו מ 1.0.7 ל 1.5 - מה קרה למספרים באמצע? 5. אם אני מחליט לעבור ל 1.5, ואני רוצה להעביר את כל התוספים שלי (שהבנתי שיכול להיות שחלק לא יתמכו), וגם את הסימניות והעיצוב, בקיצור את כל הפרופיל שלי, איך אני עושה את זה בלי להתקין ולסדר הכל מחדש? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by סיוון,

שלום לכולם , קניתי צורב DVD למחשב ואני מעוניינת לצרוב מספר סרטים שיש לי במחשב בפורמט DIVX אל מדיה של DVD. הרעיון הוא, שלאחר הצריבה , אני אשתמש בדיסק לצפייה במכשיר ה-DVD (קורא DIVX)הביתי שמחובר לטלוויזיה. האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור תפריט של הסרטים לפני שאני אצרוב על הדיסק ? על מנת שאוכל לבחור בסרט הרצוי בזמן הצפייה ממכשיר ה-DVD הביתי (או שקיים כברירת מחדל באחת מתוכנות הצריבה כמו נרו) . כמו כן , הסרט והכתובית באותו שם ובאותה תיקייה במחשב. האם כך לצרוב על מנת שאני אוכל לראות את הסרט גם עם כתוביות במכשיר ה-DVD הביתי ?.. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ככה אני מחפש תוכנה חינמית חופשית ללא עלות, אשר מציגה סוג של אנימציה, איך שמתקבל דואר חדש, התוכנה צריכה לדעת לעבוד עם שרתי pop3 מכיון והמייל הוא של 012 אינטרנט זהב. מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי הורדתי כמה דברים שמצאתי אבל בגדול לא מצאתי משהו שנראה רציני, בגדול זה אמור לשמש את סבא שלי, אדם מבוגר אשר רוצה התראה בצורת אנימציה גדולה שתפתח על המסך, מכירים חייה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by sabag,

יש לי בעיה בתוסף פלאש האותיות נראות קצת משונות תמונה: בMAKO עוד דוגמא רק בFF זה קורה , בIE זה לא קורה זה קורה בעוד מקומות עם פלאש ניסיתי לסגור את הדפדפן ולפתוח לעשות ריסט למחשב , למחוק את הפלאש ולהתקין שוב לא עזר מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הורדתי כמה עטיפות לדיסקים מהאתר CdCovers אבל אין לי מושג איך להדפיס אותם בגודל המקורי כדי שאני אוכל לשלב את ההדפסה בתוך קופסת הדיסק. כשאני מנסה להדפיס בדרך רגילה זה לא יוצא מתאים, או גדול מדיי או קטן מדיי.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כמו בכותרת. נכנסתי לתיקייה של NVIDIA וראיתי שיש שם בנוסף לגרסת הדרייבר הנוכחית את שתי הגרסאות הקודמות שהיו מותקנות על המחשב. השאלה שלי היא ,האם אני יכול למחוק אותם בלי בעיה, או שלא מומלץ למחוק אותם (תמונה מצורפת)? זה יפנה לי יותר מ-400MB ( אני מדבר על שתי הראשונות, השלישית היא הנוכחית). אשמח לעזרה ותודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אתמול הייתה נפילת מתח בחצות. כשהמחשב עלה חזרה, הפעלתי את אימיול 0.29 שלי וכל ההורדות מקגוריות הורדות נעלמו. כשנכנסתי לתיקיית TEMP כל הקבצים נשארו שם- כ4 ג'יגה. ניסיתי להפעיל גירסה שונה של אימיול וכלום לא עזר, ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה וכלום לא עזר. אני לא יודע מה לעשות, יש לי שם המון קבצים חשובים ואני לא רוצה לאבד שעות של הורדה. האם יש דרך לגרום להורדות להיות פעילות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם! קניתי נטבוק שהגיע עם ווינדוס סטרטר ואופיס סטרטר מובנה. הבעיה של אותו אופיס סטרטר שהוא מציג לי כל הזמן תמונות של פרסומות באמצע העבודה וזה מאוד מפריע. אני מבין שזה הרווח של מייקרוסופט מהתוכנה ולכן הם נותנים אותה בחינם, וזה מקובל עלי. השאלה היא ביחס לזמן שבו אני לא מחובר לרשת שאז אין להם פרסומות ממילא, והם רק מציגים כל הזמן תמונות מבלבלות שלהם. רציתי לשאול אם מישהו יודע היכן המיקום של התמונות האלו בתוך התיקיות כדי שאוכל למחוק אותם ואז יהיה לי ריבוע סטטי, חיפשתי אותם ואני לא מוצא. או לחילופין איך אפשר בכלל להעיף את הריבוע הזה של הפרסומות. תודה רבה לכל המגיב

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by vid170,

אני מחשפ תוכנה שמטפלת בחילוק למחיצות ואם לא דרך WIN אז גם בפירמוט של דיסק קשיח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by evy,

אהלן, המחשב התחיל קצת להתעייף לאחרונה ולוקח לו הרבה זמן יחסית לפעם לעלות , העבודה עם המחשב קצת יותר איטית ממה שהיתה בהתחלה. הייתי שמח אם תמליצו לי על כמה תוכנות לניקוי קבצים סתמיים על המחשב שמכבידים עליו ,וגם תוכנות אנטי ריגול מומלצות. כרגע יש ברשותי : superantispyware balwarebytes regclean pro (כולן מעודכנות)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Jonnyboy,

הכנתי עכשיו סרטון גייםפליי שלי+מוסיקה+הכל, ובסוף אני מתסכל על התוצאה הסופית, לאחר רינדור דרך סוני ווגאס והכל, ואני מגלה שגודל הקובץ משתווה לכ28.3 GB, שמגבלת העלאת הסרטונים לYOUTUBE היא 2 GB, איך אני יכול להקטין את הקובץ, שפורמטו הוא AVI, ל2 GB? (כרגע הסרטון הוא על 1080P, ואני לא רוצה שירד מכך, על מנת שיוכלו לראות את הסירטון בHD)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by galedri,

שלום אני צריך תוכנה שהופכת קבצי wma ל-mp3 ואם אפשר גם מדריך תודה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by kip,

כל הזמן חלונות נפתחים, כל הזמן ווירוסים למרות המקאפי(החוקי והמעודכן), אד-אווייר, ספייבוט... מה לעשות? המחשב במצב נורא ואני לא מצליח לעשות כלום... בנוסף לשאריות נורטון מחורבן שאני לא מצליח להפתר ממנו... לפרמט? מעולם לא עשיתי לבד... מישהו?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Shortboarder,

אז ככה,עכשיו אני עם Hotmail. חשבתי לפתוח עוד חשבון,באיזו חברה אחרת,אבל אני לא יודע איזו ואני מתלבט,ואני יגיד גם למה. כי אני אוהב להישתמש ב OutLook Express עכשיו עם חשבון בHotmail אני לא הייתי צריך להגדיר POP3 וכו..מה שאם אני פותח חשבון בוואלה,אז אני לא ידע את הכתובות האלו ולפיכך אני לא יהיה יכול להישתמש בחשבון וואלה בOutLook Express מישהו יכול לתת לי המלצה באיזו חברה לפתוח חשבון מייל חוץ מ Hotmail ושאני יהיה יכול להישתמש בו ב Outlook Express??? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני צריך דרייבר ל-wdc wd1600jd-00hbb0. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dudi4u,

יש לי כ 100תמונות בגדלים שונים, ואני רוצה 'להקטין' את כולם שיהיו בגוגל אחיד, ע"מ להעלותם לאתר מסויים. איך הכי קל לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. השאלה בכותרת? האם יש תוכנת צריבה חינמית שנחשבת לטובה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות