תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני לא יודעת עם זה המקום המתאים לשאול את זה אבל עם לא.. אז לא מצאתי מקום אחר.. אני צריכה תוכנה שאיתה אפשר לחתוך חלק מסרט לא לחלק לחצי אלא נגיד שסרט ששוקל 800 מגבייט בגלל שהוא יותר ארוך.. לחתוך חלק ממנו שישקול 700 מגבייט..? יש תוכנה כזאת..? תודה בכל מקרה.. :-\
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
כן אני יודע שלא מומלץ לקנות מהם אבל קיבלתי הצעה מאוד מפתה... אבל כמובן שאני רוצה לבדוק את הרכיבים שאני מקבל שאכן הם תקינים אשמח לשמוע המלצה לתוכנות לבדיקת החומרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
ראיתי למשל שאי אפשר לקנות את התוכנה norton antivirus לכל החיים.. זה רק לשנה או לשנתיים? מה זה אומר שכל שנה או שנתיים צריך לקנות שוב ושוב???? (זה תמיד היה ככה או שלא הבנתי נכון?) תודה
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אהלן חברים,תראו יש לי בעייה קטנה... מאז שהתקנתי SP2 אני רואה במקום התמונות איקסים בתוכנה אווטלוק אקספרס. מישהו יודע מה הבעייה אוליי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך הם על בהירות מקסימלית, הגדרות הכרטיס מסך לא משפיעות על בהירות הסרט זה רק משנה את בהירות ה DESKTOP. בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה לשנות את הגדרות הבהירות ב BSPLAYER ועושה OK הם לא נשמרות. אודה מאוד על אזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו תוכנה (עדיף דוס-BOOT עם הCD) שתעשה לי לכונן פרמוט מלא. או שיש למישהו רעיונות אחרים כי הכונן לא מפסיק לעשות שגיאות ולעיתים דחופות לא עובד. למרות שהוא חדש יחסית.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את כל המועדפים שלי שבFF איפה הם נמצאים ?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ואני רוצה לפרמט את הכונן שלי שהוא NTFS איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני רוצה שמות של תוכנות לעיצוב תמונות כמו FHOTO SHOP ' FREEHAND ' PAINT SHOP PRO'
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* Ethernet Driver (v55.21) "WHQL" * Network Management Tools (v55.23) * SMBus Driver (v4.52) "WHQL" * Installer (v5.05) * Win2K IDE SataRAID Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K IDE SataIDE Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K RAIDTOOL Application (v6.63) זה מה שכולל הדריבר עכשיו מה להתקין ומה לא? תודה מראש (אני גם צריך להתקין את ה כרטיס רשת מובנה על הלוח שיש לי
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP בעברית. ויש לי ICQ 6 בעברית. השארתי ICQ שלי מחובר לתמיד. ופתאום תוך שנייה קופצת לי הודעה. וליבחור "אל תישלח" או "תישלח" בסוף לחצתי "אל תישלח" אני הסרתי לגמרי ICQ לגמרי הסרה מלאה. והיתקנתי שוב ICQ מחדש. ועכשיו בסדר גמור אחרי 5 דקות שוב אני מקבל אותו הודעה שגיאה "אל תישלח" או "תישלח" שוב היתקנתי מחדש ICQ ושוב חוזרת על הבעיה הזאת אותו דבר. אני צריך קובץ של ICQ הסרה נקייה ויסודי. יש דבר כזה? אפשר לקבל כתובת האתר להוריד קובץ ICQ תוכנה הסרה ניקייה ויסודי... מיכאל
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר 100 תמונות ל BMP בבת אחת בפוטושופ, האם יש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט את השירים שאני מהרדיו באקספלורר.עם איזה תוכנה אני יכול להקליט? אני מדבר על הרדיו ישראל הזה שנמצא ליד השורת כתובת באקספלורר
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
באתר שלהם יש : Combo Standard ו MyIE2... אין לי מושג מה להוריד... אתם יכולים להסביר לי עליהם קצת? תודה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
מה הגרסא הכי חדשה של הפוושופ ? CS2 ? מה הגרסא הכי "טובה" של פוטושופ ? (נו אתם יודעים, גרסא שכולם משתמשים בה)
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אבל הוא רק מזהה כניסה של חומרה מבלי לאפשר לי לעבוד איתה. אני צריך דרייבר או מה? אם כן- אנא קשרו אותי לאתר הרלוונטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
אני לא רוצה לחסום את כל התיקייה לגמריי רק שאת הקבצים בה יהיה אפשר "לקרוא" אבל בלי אפשרות לשנותם. מישהו יודע אם אפשר? כאילו לעשות את כל הקבצים read-only וגם את התיקייה (בזמן שאני באינטרנט נכנסים לתיקייה עוד קבצים שאני לא מעוניין שיכנסו). בקיצור: שתיהיה אפשרות "לקרוא" מהקבצים (אלה לא מסמכי וורד או כתבן) ומהתיקיה, שלא תיהיה אפשרות לתוכנה או משחק לשנות משהו בתייקיה או בקבצים האלה..... מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי סרטון וידיאו AVI במחשב בסרטון הזה למעלה יש לוגו גדול ומעצבן, אני רוצה לחתוך אותו ושיהיה לי את הסרטון הזה בלי הלוגו שנמצא למעלה. אפשר לעשות את זה עם WIONDOWS MOVIE MAKER או צריך תוכנה מיוחדת?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
על המחשב הותקן מחדש וינדוס ואין לי אפשרות לייצא את רשימת אנשי הקשר ואת הדואר באמצעות האשף. מצאתי את הקבצים שאני אמור לייבא (שבתוכם נמצאים הקבצים שאני צריך) אבל הם בסיומת של .DBX ו.DAT ( כל תיקיה בנפרד- אנשי קשר לבד, דואר נכנס בנפרד וכו'). איך אני מייצא אותם כדי שאוכל לטעון אותם על האאוטלוק החדש ?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
שלום! אני הייתי מגדיר את עצמי כאדם טכני. בביה"ס למדתי מקצועות ריאליים (מדעי המחשב, פיסיקה, כימיה), ואני מאוד אוהב את התחום הזה. אבל, אהבתי גם את המקצועות ההומניים (היסטוריה, ספרות), למרות שהצד הזה די דוכא אצלי בשל היותו לא פרקטי. עם זאת, עוד מגיל צעיר אני כותב למגירה סיפורים קצרים ושירים (עד כה, לא קיבלתי ממנה ביקורת שלילית). כיום, אני עוסק בתכנות, אבל בזמן האחרון אני נמשך לצד של אומנות גראפית (בתור תחביב - לא מקצוע). אני לא יודע בכלל לצייר, ואני גם אפילו לא יודע לצייר קו ישר בלי סרגל. בכל אופן, אם מישהו מכיר את זה, אז אומנות זה לא משהו שאתה עושה כי בא לך, אלא מכיוון שאתה מרגיש צורך לעשות את זה (אפשר לקרוא לזה מוזה, אולי). עסקתי, ואני עדיין עוסק בכתיבה, כשאני מרגיש צו…
-
- 11 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את הדריבר של הלוח ולהתקין שוב מאיפה למחוק מהמנהל התקנים או מהסרה והתקנה של תוכניות?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
הסיסמה שלי אני לא זוכר אותה.... איך אני יכול לראות אתהפרטים שלי עכשיו..?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הייתה לי פעם תוכנה שהייתה מנטרלת כפתורים על המקלדת אבל היא רצתה כסף אחרי זמן מסוים. אז אני מחפש תוכנה חינמית, או אפילו אם זה אפשרי בלי תוכנה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-