עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כלומר שלא יהיו 2 קבצים להפוך את הסרט ל-"תרגום מובנה" אני צריך להעביר אותו לנגן וכשאני מעביר אותו קובץ סרט וקובץ תרגום אני לא רואה את התרגום.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, רציתי לדעת מהי התוכנה הכי איכותית ויעילה ליצור אפקטים על סרטים (וגם על תמונות)כמו אלו שמופיעים בטלויזיה סרטון שמופיע בקוביה ,מס מסכים נעים וכו' וכו'.... תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי לכולם , הורדתי לפני כמה ימים ווינדוס XP עם SP3 מובנה עם כל העידכונים האחרונים שיצאו עד עכשיו , בקיצר הורדתי את הווינדוס ושזה סיים להוריד קיבלתי קובץ זיפ אחד גדול מכווץ שחייבים לפתוח אותו לתוך תיקייה , אז פרסתי את הקבצים ויצאה לי תיקייה שבתוכה יש 14 תיקיות משנה ועוד כמה קבצים בודדים , עכשיו השאלה שלי זה איך עם כל תוכנת צריבה שהיא אני צורב את הווינדוס שיהיה דיסק BOOTABLE ושאני יוכל להעלות את הדיסק ישר אחרי האיתחול , שאלתי כמה חברים שלי וכולם אמרו לי שאין להם מושג איך צורבים את התיקיות ככה , חשבתי תאמת שאמור להיות לי קובץ אחד של אימג - ISO ואז זאת לא הייתה בעיה כי הייתי צורב רגיל בתור קובץ אימג אבל לצערי אין לי אפילו קובץ אחד כזה , בבקשה אנשים אני כבר ממש נואש ואין לי מו…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by aviram20,

ומאיפה אני מוריד אותו ......?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

יש לי WMP 11 והרדתי את הקודקים של KLITE CODEC PACK שכלול בתוכם VOBSUB שמראה כתוביות בWMP. הבעיה שלי היא שבסרטי HD זאת אומרת MKV הוא לא מראה את הכתוביות ובסרטים DIVX זה כן מראה. איך אפשר לפתור את זה?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by Armageddon26,

הוירוס הוא קובץ EXE ששוקל בערך 2KB. אני לא מצליח למחוק אותו כי "תוכנה אחרת משתמשת בו". מה עושים? תודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  7. מדובר במחשב שנרכש באייבורי לפני שנים רבות וכיום עומד לפני פירמוט (אצל ההורים..) תודה רבה מראש, ליאור.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. Started by DarkIDevil,

שלום יש לי בעיה כשאני רואה סרטונים ביוטיוב, אז כשאני מגדיל הסרט לא זז, יענו הקול כן אבל תמונה נעצרת על מה שהגדלתי, גם המד של הזמן לא זז והתקנתי את כל הפליירס של אדובי....? אני מרגיש מיואש אני אודה מאוד אם תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. Started by zik125,

שלום לכולם צצה לי בעיה לאחרונה שאין עליה מענה - אני מנסה להיכנס למערכת מסחר דרך אתר האינטרנט של בית ההשקעות איתו אני עובד ומשום מה לא מתאפשרת גישה למערכת מאחר ואני מקבל הודעה שהדפדפן לא נתמך (הגדרות המינימום הן אקספלורר 4 כשבפועל יש לי 8) אשמח לדעת למה הבעיה הזו קיימת ואיך ניתן לפתור אותה (כפתור תצוגת תאימות באקספלורר 8 לא פתר את הבעיה) בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yossi21,

משום מה הוא לא מפעיל לי סרטונים ביוטיוב, התקנתי Flash ו- Java העדכניים ביותר וזה לא עזר. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  11. שמעתי על תוכנה שסורקת דף (במקרה שלי - דף מודפס של WORD בפונט TIMES NEW ROMAN) ואז מעבירה את מה שכתוב למסמך WORD או משהו כזה? יש כזה דבר? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. נגיד למישהו יש הרשאה מלאה על התכונה ואני מחובר לתוכנה כמשתמש רגיל דרך ה IP שלו ,( והדו שיח בינינו כשתוכנה דלוקה היא בשיטת PUSH TO TALK ) האם לאותו אחד עם ההרשאה המלאה יש אפשרות לעשות האזנה בסתר ,כלומר הוא יכול לשמוע אותי מדבר מבלי שאני אלחץ על כפתור השידור לדיבור? -אני שואל כי מה שקורה זה שהתוכנה אצלי מחוברת באופן קבוע וכשאני לא מדבר עם אף אחד ולפעמיים אף בשעות לא שגרתיות(למשל ב 3 בלילה) ברגע שאני נכנס לחדר של המחשב מישהו פונה אלי כאילו הוא ידע שאני נמצא בסביבה וזה קרה לא פעם ולא פעמיים ניסיתי לשאול אותו איך הוא ידע שאני ליד המחשב והוא נתן לי תשובה מתחמקת, מאוד מוזר לי כל העניין הזה כאילו הוא תמיד ייכול לשמוע אותי ולדעת מתי אני נמצא בסביבה דבר שפוגע בפרטיות .

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by guyby,

שלום, שאלה קצת מוזרה ששאלו אותי. כשפותחים את וורד 2007 יש את הערכת סגנון שלו שהיא בצבע תכלת. האם יש אפשרות לשנות את הצבע הזה? הכוונה לכל מה שנמצא מסביב לדף הכתיבה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  14. Started by shimon1,

שלום התחדשתי באיפוד טאצ'.. קיימת אופציה להמיר קבצי וידאו שיתנגנו על האיפוד באמצעות הitunes? אם כן, איך עושים את זה? תודה שמעון

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני מנסה להריץ קובצי מדיה שניתן להזרים אותם אונליין כמו WMV או MPG, בתוך Firefox, ונתקל בקושי. התקנתי את התוסף שכאן: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx ובבדיקה כאן: http://plugindoc.mozdev.org/testpages/wmp11.html אכן זה נראה תקין. אבל בבדיקת רשימת התוספות ב-Firefox הפלאגאין של WMP לא מופיע ואני לא מצליח להריץ קובצי מדיה אונליין בקישורי Rapidshare, למשל. בדפדפן אופרה, לדוגמה, כשלוחצים על קישור WMV מופיעה אפשרות לפתוח את הסרטון עם הפלאגאין הנ"ל והוא מורץ מיידית בחלון WMP. ב-Firefox משום מה הוא לא נותן אופצייה כזו ולא מצאתי איך להוסיף זאת בהגדרות. תודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  16. http://www.euro-nokia.co.il/Data/ForumFiles/nokiamusicproblem.jpg למישהו יש E65 וניסה להעביר שירים לאחרונה לפלאפון עם PC Suite החדש? התוכנה החדשה nokia music בכלל לא תומכת את המכשיר הזה. ועכשיו אי אפשר להעביר מוסיקה שלחתי מייל לנוקיה, פרסמתי הודעה בפורום שם.. אבל ברור שלא תהיה שום תגובה. חשבתי אולי מישהו נתקע גם בבעיה ;D

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  17. Started by alergic,

אני משתמש במחשב ניד עם אינטרנט אלחוטי של פלאפון ונורטון אינטרנט סקוריטי. ניסיתי לבטל את הפירוול של נורטון ועדיין הפורט חסום. איך אפשר לפתוח אותו ולאפשר גישה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by meir3420,

שלום חברים אני צריך עזרה בואו נגיד שאני מבין קצת במחשבים אז דברו בשפה גבוהה... התקנתי ויסטה 32 ביט התקנתי גם את מדיה פלייר 11 שלו אני לא משתמש בו אני משתמש בתוכנה BSPLAYER החינמית הניתנת להורדה באתר שלהם.. כשאני בא לעשות פתיחה באמצעות על הקובץ ולבחור את התוכנה BSPLAYER הוא לא נותן לי הוא הותן רק את מדיה פלייר ואת מדיה פלייר קלאסיק.. בגדול לא נראה לי שיש וירוסים במחשב אני משתמש בנוד 32 והרצתי בדיקה.. אולי איזה משהו ברג'סטרי אבל אני לא בטוח מה הסיבה בגינה הוא נותן לי לפתוח באמצעות קובץ AVI פשוט בכל תוכנה שבקש קרי מדיה פלייר או ווינאמפ אפילו אבל כשאני מכוון אותו לBSPLAYER או לא נותן לי?????????. אגב ניסיתי בכל הווראיציות האפשריות כולל קריאת AVI על ידי BSPLAYER מתו…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם. אני זוכר שפעם היתה תוכנה כזו לחלונות, מה שזה עושה זה פשוט משתמש במקום שיש לך בGMAIL לאיכסון קבצים. היופי שזה עושה את זה בצורה אוטומטית (פשוט להעביר וזהו)... אני מחפש את התוכנה הזו גם לחלונות וגם למק OSX (גם בתור widget זה יכול להיות נחמד). אם מישהו מכיר ויכול לעזור אני ישמח. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  20. בעקבות הפוסט הקודם שלא הסתדרתי עם העברת קבצים- עכשיו אני לא מצליח לעלות את הסרטונים לפייסבוק. הסרטון עומד בקריטריונים של זמן וגודל קובץ אבל כשאני מנסה להעלות הבר לא מתמלא וכתוב לי כל כמה שניות למטה בצד ימין של הדפדפן "שולח בקשה אל.." אבל כלום לא קורה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by nbav,

אני מחפש דיירברים למחשב מאוד ישן (כמה שנים טובות ) יש לי את התוכנה אוורסט יש שם את הקטגוריות: Computer Motherboard Display Multimedia Storage Partitions Input Network Peripherals DMI חשבתי לתת פרינט סקרין של הקטגוריות הנחוצות כדי לתת את השם המלא של הרכיבים הנחוצים מישהו יכול לרשום אילו מהקטגוריות הבאות לעלות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by braveheart24,

שלום כולם יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה כאשר אני מפעיל אימיול אז הוא תוקע לי את כל האינטרנט ורק איפוס מודם או הפעלה מחדש של המשחב פותרת זאת, לפעמים אני צריך לחכות כמה ד' ואז האינטנרט מסתדר, אותו דבר כאשר אני מפעיל בערך 7 קבצים להורדה ביוטורנט ואז שנת על אותו תהליך של הדלקת מחשב או איפוס למודם למישהו יש מושג איך לפתתור זאת?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  23. שלום לכולם :] אז ככה- אני לומד כבר לא מעט זמן After Effects וזו תוכנה מדהימה . אני יודע לעשות Keying לצבע ושנות רקע וכל מיני .. אבל יש לי שאלה: הדוגמא הכי טובה שמצאתי היא מהסרט הארי פוטר שראיתי אתמול. זה ברור שהם עושים את הקווידיץ' בעזרת מסך ירוק ,אבל במאחורי הקלעים של הסרט ראיתי שה"שחקנים" במשחק רתומים לתקרה בעזרת כבל כדי שיראו כמעופפים . אז איך הם מוציאים את הכבל הזה שרותם אותם ? הכבל לא היה בצבע ירוק בכלל ! (כמובן לא מצפה שתסבירו לי איך עושים את זה בתוכנה,אלא את הרעיון של איך עושים את זה..) תודה רבה ומקווה שהסברתי את עצמי כראוי עריכה: http://www.youtube.com/watch?v=058gI6XHFl4 1:26 יש דוגמא מעט קצרה אבל רואים בבירור על מה אני מדבר

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  24. Started by DUDEnamE,

בן דוד חזר מטיול עם תמונות ורוב התמונות עם סוס טוריאני מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  25. שלום, אני מחפש תוכנה פשוטה (ואם אפשר - חינמית) לעריכת וידאו - ליתר דיוק אני פשוט רוצה לקחת קטע קטן מסרט. אשמח לקבל המלצות בנושא. תודה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.