עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AnTiSh0ck,

יש שירים מסויימים בעברית כמובן שרואים אותם כג'יבריש איזה הגדרה צריך לשנות ? עוד בעיה היא שיש שירים מסויימים שהווינאמם לא מנגן (עובר עליהם), כל הקבצים מסומנים בפרופרטיס לקריאה, במדיה פלייר עובד הכל

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by LeftRight,

אני לא רואה עברית באיסיקיו (ICQ 5) אני רואה רק את הכפתורים "הבא" ו"בטל בICQ PRO אני לא רואה לא עברית ולא אנגלית מישהו יודע מה זה או קרה לו?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by Symbore,

לא יודע מה איתכם. אך בשבילי וינאמפ הוא הנגן היחידי שאני מתשמש בו למוזיקה או לסטרימינג של רדיו. על פניו זה לא נורא שהחברה נסגרת, כי כמה כבר וינאמפ השתנה ב-15 שנים בהן הוא פעל? אני אישית הייתי עם 2 עד לפני כמה שנים כאשר נאלצתי לשדרג ל-5 לייט בגלל ש-2 הציג שפות שאינן אנגלית בסיסית על ידי ג'יבריש ואני עם אותה גירסת 5 לייט נשארתי ולא עדכנתי אותה עד כיום. עם זאת, אני שוקל לאור הסגירה להתעדכן לגרסה האחרונה (הוספה של עוד מגה לא נחוץ כנראה למערכת) מצד שני, אותי זה מפחיד שלא תהיה עוד תמיכה לתוכנה הנפלאה הזאת . דעתכם?

4. אבל הוא רק מזהה כניסה של חומרה מבלי לאפשר לי לעבוד איתה. אני צריך דרייבר או מה? אם כן- אנא קשרו אותי לאתר הרלוונטי. תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by בובה..,

אממ אני לא יודעת אם זה מתאים לפורום הזה אבל אשמח אם תעזרו לי.. קניתי מצלמת אינטרנט,התקנתי מה שהיה בדיסק, אך שאני מפעילה אותה לא רואים כלום. לעומת זאת המיקרופון שלה כן עובד שניסיתי לדבר, אך אין תמונה זה כותב לי ככה.. (צרפתי צילום מסך) אשמח אם תוכלו לעזור [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Norm4nde,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש דיי טוב. הבעיה שאחרי שבוע הוא התחיל קצת להאיט אז עשיתי סריקות ב ad awera התקנתי krasp... עשיתי סריקה וזה לא מצא כלום. יש לי על המחשב גם krasp וגם symantec firewall. הבעיה החלה מאז שכמעט כלל דבר שאני עושה עולה הדבר הבא: http://img380.imageshack.us/my.php?image=plb4ii.jpg ואז הוא מפנה אותך לאיזה הורדה מהאתר שלהם. זה כמו מין סריקה קטנה. אחרי שעשיתי את הסריקה הזאת כמה פעמים היא לא מצראה כלום. בבקשה אני צריך עזרה . (אני לא גולש באתרים האלו שאתם חושבים ) אני משתגע ???

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  7. Started by Aviv C,

איך אני יכול לחלק קובץ rar אחד למספר חלקים (part1, part2 וכו') בעזרת WinRAR? האם זה בכלל אפשרי ואם לא אז איזה תוכנה אני צריך בשביל זה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני משתמשת גם באקספלורר גם בכרום וגם בפיירפוקס. איך אני קובעת בכל אחד מהדפדפנים האלו שיהיו ברירת המחדל?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by benor,

יש לי ווינדוס אקספי ואני לא רואה שיש לי נטמיטינג! איפה הוא??????

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  10. Started by garnett,

שלום. רציתי לשאול איך מוסיפים כתוביות לסרט בתוכנת 7 premiere

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by dvvon,

שלום לכולם אני מבואס אש טורנטליץ' שלח לי הודעה שאם אני לא יעלה דברים אז הם מעיפים אותי והביטורנט כל היום עובד וזה מעלה לי רק על 10 מה אני יכול לעשות הורדתי חמש ג'גה והעליתי 337 מגה אני לא רוצה שיעיפו אותי נ.ב אם זה לא הפורום המתאים תעבירו חשבתי שכאן זה הכי מתאים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Rafi921,

בתוכנה יש אפשרות לעשות גיבוי של System state שאלתי: מה זה בדיוק? ומה ההבדל בין זה לבין שחזור המערכת של windows xp home edition אשמח אם תפנו אותי למשמח שמפרט את ההבדלים (ניסיתי לחפש ולא מצאתי ??? ???) תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  13. שלום עברתי אחרי השלבים האלו שקיבלתי בדיון קודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349686.new#new ומשום מה בXP זה עובד לי אבל בוויסטה לא ??? המפרט נמצא במשתמש שלי ואני משתמש בגירסא 8.9 של הדריוור וב POWER DVD 8 ULTRA ובנגן MPC 4.1.7 איזה דברים לשנות כדי שזה יעבוד ומה לבדוק? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  14. Started by zohar678,

דבר ראשון.. האינטרנט לא מהיר כמו לפני שהתקנתי את הווינודס הזה. דבר שני .. אני מנסה להיכנס לכל מיני אתרים ואני לא פשוט לא יכול אני למשל מנסה להיכנס לwaerz-bb והוא פותח לי דף לבן מעורבב כזה שדומה לwarez-bb אם אני מנסה להיכנס דרך הgoogle chrome הוא מכניס אותי אל האתר אבל גם מעורבב ולא טוב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה

15. Started by wolf_silver,

אם אני רוצה לפתוח חדר איך אני עושה את זה????? ועם אני רוצה שמישהו יוריד ממני דברים איך הוא עושה את זה ??? תודה רבה לכול העוזרים

16. Started by sir f,

מדובר בוויסטה. הסרוויס הנ"ל כל פעם משתלט לי על ההתקשרות לרשתות האלחוטיות ומתחבר אוטומטית, גם אם הייתי מעדיך לבחור בעצמי. הוא לפעמים מכריח אותי להתעלק על רשתות של אחרים במקום להשתמש ברשת של הבית... הצלחתי לבטל אותו לגמרי, אבל אז אני לא מצליח להתחבר לרשת בכלל, גם לא עם הכלי של לנובו. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by יוסףש,

התקנתי לפני כחצי שנה את ה IE9 והכל עבד מצויין,חזרתי הבייתה ואז התברר שהפלאש לא עובד,ניסיתי להוריד את הפלאש ולהתקין מחדש,אך זה לא עזר,חזרתי ל IE8 והכל עובד מצויין,ניסיתי שוב להתקין את ה IE9 ושוב הפלאש פלייר לא עובד ושום דבר לא עוזר,אשמח לעזרתכם! שבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Croopy,

אני מחפש מפת צרטים אם זהו שמה הנכון אני צריך ממפה שלדוגמא הסימן ? -191 ´ - 180 וכל אלו אשמח אם תוכלו להביא לי אחת כזאת שתראה את הסימנים והמספר שלהם

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  19. Started by yourmama007,

אחר צהריים טובים לכולם, אני מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בתופעה העצבנת בוינדוס 7 64BIT שלא מזהה דרייברים לשמיעה היקפית לדונגל גריסה 2.0 . גם לאחר חיפושים נרחבים באינטרנט נוכחתי לגלות כי מיקרוסופט פשוט תלשו את האופציה הזאת ממערכת ההפעלה. בעבר הייתי מסוגל לחבר את מצלמת הפלאפון שלי דרך תוכנה במערכת XP 64 BIT ואילו עכשיו אין לי אפילו תמיכה בA2DP אם למישהו יש פיתרון ואפילו יצירתי אני אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by x-cutioner,

שלום אני מחפש תוכנת שיתוף טובה שתאפשר הורדה שמהירות סבירה אבל מבלי שצטרך לפתוח לה פורטים בראווטר. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by meir3420,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש Q6600 לא שזה נראה לי משנה את העניין אבל הנה הבעייה..... עד לא מזמן הייתי נכנס לפייסבוק ורואה אנשים מחוברים בצ'אט המובנה הזה שהם עשו ויכול להתכתב איתם תוך כדי.... לאחר שקניתי את המחשב החדש אגב מותקן עליו ויסטנ ועל הקודם היה מותקן XP אני לא מצליח להתכתב בצ'א שם או שהצלחתי כבר עם המחשב החדש ואני לא זוכר.... סביר להניח שיש איזו שהיא חסימה מסויימת וזה לא בהגדרות האתר... בוודאות אלא בהגדרות הדפדפן אני משתמש ב Avant Browser 11.7 build 18 למרות שניסיתי גם באקספלורר שמגיע עם הוויסטה וגם שם הוא לא שולח את ההודעות שאני כותב הצ'אט פועל והכל אבל ההודעה מסומנת נשלחת ובםועל לא נשלחת.... כנראה יש איזה חסימה שוויסטה מפעיל על דברים כאלה ואם לא הווינדוס אז הדפדפ…

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by bugosdckh,

מישהו יודע איך אפשר להוסיף עוד אפקטים לפרמייר? כמו תוכנות של Hollywood FX תודה

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. איך אני משנה את ברירת המחדל של האימייל ב FIRE FOX ? למשל שאני רואה לינק אם שליחת איימיל זה פותח לי ברירת מחדל של outlook אני רוצה שיפתח לי לGMAIL . תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  24. Started by Electric Boom,

צריך רק ת'שם. אני צריך אחת שיודעת לקחת קול,לשרטט גרף שלו,ושתיתן כל מיני משחקים עם הגרף הזה,בייחוד אפקט המראה(גרף הפוך לגרף נתון,ביחס לציר הX במקרה הזה,לא משנה...) תודה, אייל

25. Started by Born2Kill,

שלום, שמתי חתימה מאיזה שהו אתר העתקתי והדבקתי וזה מראה לי את התמונה הנ"ל, למה צריך להתקין משהו? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.