עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aavichai,

שלום לכולם. קיבלתי דיסק מחבר והעברתי את השירים למחשב ואני שומע אותם כרגיל. צרבתי את השירים לדיסק גם כ MP3 וגם כ AUDIO ודרך המחשב אפשר לשמוע בלי בעיה אבל כשאני רוצה לשמוע את הדיסק באוטו (וניסיתי בשני רדיודיסקים בשתי מכוניות) הוא פשוט עושה SKIP על התיקייה הזאת וממשיך להשמיע את שאר השירם שיש בדיסק כלומר רק את השירים הספציפיים האלה הוא לא מנגן אבל שירים אחרים כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  2. Started by guypld,

אהלן אנשים... יש לי את הקוד הנ"ל בCSS: right: 0; width:-100%; height: 54px; position: fixed; bottom: 0; בשועל זה עובד אחלה, ד"א הקוד הוא לבר תחתון שתמיד נמצא למטה . עכשיו הבעיה היא שבאקספלורר זה מתחרבש לגמרי...אין לי שמץ מה הבעיה פה...אבל כנראה תאימות או משהו למרות שהקוד ממש נקי וקטן. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, יש לי קובץ PDF MANUEL BOOK.עכשיו אני רוצה לשלוח לחבר במייל רק עמוד אחד או שניים...איך אני "מעתיק" או "שומר" רק עמוד אחד?(בצורה שיהיה אפשר לשלוח במייל...). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  4. Started by Mingi,

המסנג'ר של אחותי מסרב להיסגר, גם אחרי שסוגרים את התוכנה עצמה, הוא ממשיך לקבל הודעות וכאלה -למרות שהוא לא מופיע בשורת המשימות שפועלות כשאני מנסה לסגור אותו באמצעות מנהל המשימות(Task Manager) ע"י לחיצה על Alt+Ctrl+Del אני מקבל הודעה ש: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". אז.. איך אני סוגר את המסנג'ר הזה? ו.. איך מגדירים את מנהל המשימות כזמין? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by yurek,

שלוםייצוא וייבוא אצלי אפור ז"א צריך להפעיל את הפונקציה הזו אנא עזרו איך מפעילים אותה תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shimon956,

שבת שלום לכולם לאחרונה עברתי לאינטרנט זהב ו HOT למהירות 2.5 ועשיתי את הטלפון של זהב ומאז ה XFIRE לא מתחבר לי יותר בדקתי אולי הוא חסום בפייר וואל אבל לא!!.. הוא מגודר כמו שצריך מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה שמעון

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. Started by omri123,

שלום אנשים אתמול התחילו לי מספר בעיות במחשב והגעתי למסכנה שזה כנראה וירוס שנקשר לREADER_S ולא מרפה פירמטתי את כונן C(והתקנתי בו WINXP מחדש) וזה עזר בדיוק לכמה שעות אבל התופעות חזרו. לדוגמא כשאני מעלה את המחשב אז הוא מציג לי את התיבה של הלהכניס שם משתמש וסיסמה לWIN (מכיוון שאני אדמיניסטרטור ויוזר יחיד זה מעולם לא הופיע לי), הוספתי תמונות של ההודעות שהוא מציג לי והם חוזרות בלופ. בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. השתגעתי התקנתי את קרספרסקי במחשב עשיתי עידכונים ועשיתי ריפר כלום לא עוזר קחו תמונה סימנתי בכחול מה שהוא כותב לי ולא הבנתי מה זה אומר http://www.siz.co.il/my.php?i=y20zjcnfmjyf.jpg קחו עוד תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=2gniyj5ad5zj.jpg בבקשה תעזרו לי אשמח לעזרה עכשיו כאשר אני מפעיל את קרספרסקי מופיעה לי הבעיה הבאה קחו תמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=e2yzenjz25tu.jpg ערוך/הסר הודעה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by ביל,

שלום רב . יש לי בעיה במחשב, לאחר התקנה מחדש. כל נסיון להשתמש ב + שבצד ימין פותח על המסך סרגל volume המאפשר להגביר את עוצמת הקול ברמקולים בעזרת המקלדת. זה מאוד מפריע בעיקר בעבודה באקסל. בעבר סילקתי את זה אך אינני זוכר איך אולי מישהו יודע איך לעשות זאת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by 3pac,

האוזניות לא עובדות לי כמו שצריך בWIN 7 , זאת אומרת ששומעים חלש מידי גם כשרמת העוצמה על 100% . יש למישהו תוכנה שמגבירה את הקול של כל המערכת ?[br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 21:48:47 ?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by WarNet,

הייתה לי בעייה בהפעלת משחק(Bionic Commando) ;המשחק קורס ברגע שהוא מגיע ל-newgame לפני שהתקנתי את המשחק,התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן(190.38) של נבידיה חיפשתי פתרון ולבסוף,הסקתי שזה קשור לדרייבר כי באתר שלהם רשום שצריך לצריך להתקין אותו כשהאנטי-וירוס כבוי. אז ניסיתי להסיר את הדרייבר והתקין את הקודם ההסרה לקחה הרבה זמן ובסופה הדרייבר עצמו לא הופיע בהוספה והסרה תוכנות אבל הוא עדיין היה קיים אז עשיתי ריסטרט ווכשהמחשב הגיע לשלב של הסיסמא אז הופיע מסך כחול שקשור ל-video וכשהמחשב סוף סוף עולה,אני מקבל דבר כזה במהלך כל הדברים האלה,מחקתי גם את המשחק ועכשיו אני מנסה להתקין אותו מחדש ובמהלך ההתקנה,כשזה מגיע לשלב של הדרייבר אני שוב מקבל מסך כחול והצבעים שלי השתנו,הכול…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  12. יש לי כונן גדול חיצוני, ורציתי לפצל בו את השטח כדי לשים עליו מ.הפעלה נוספת, אז ראיתי את התוכנה הזאת..וכאן זה התחיל. הקצתי 10G מתוך 500G פנויים והתוכנה ביקשה לעשות הפעלה מחדש, אמרתי אוקי הגיוני. היא הפעילה את המחשב מחדש ואז הבנתי שעשיתי כנראה טעות... לקח לה מעל יום וחצי של עבודה !!! כדי לעשות את התהליך! הוא כל הזמן רשם "מעביר מידע", ועכשיו אני רואה שבכלל טעיתי כי התכוונתיל100G ואני חושש להפעיל אותה שוב :-[ מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול כן לפצל את הכונן אבל שלא יקח לי ימים לעשות את זה? תודה תודה תודה לעוזרים אני ממש מיואש :-\

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by wili,

עשיתי פרמוט לפני יומיים, התקנתי SP3 והכל כמו שצריך. כשאני בא להתקין קוד4 מהISO (שהתקנתי איתו מלא פעמים בעבר) זה מפסיק להתקין אחרי 2 דקות, אני לא מקבל שגיאה ולא כלום, המחשב לא קופא. השארתי את ההתקנה לכל הלילה וזה נשאר באותו מצב כמו אחרי 2 דקות מתחילת ההתקנה. אני לא יודע מה לעשות, KSP לא מוכנים לתמוך במשחקים פרוצים למרות שהוסבר להם בעבר שזה עבד מאותו קובץ בדיוק. מה אני עושה?

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 וכרטיס קול ESI JULI כאשר הייתה לי מערכת הפעלה של XP והייתי משתמש ב ווינאמפ עם פלאג של ASIO הפלאג היה עוקף את כל מערכת הסואנד של WINDOWS ? כולל את האפשרות של הגברה או הנמכה דרך המחשב , במערכת ההפעלה החדשה WINDOWS 7 אני לא מצליח לעקוף את זה אשמח לעזרה עם מישהו הבין למה אני מתכוון (זה עוקף לי רק את ווינאמפ) תודה רבה שי

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  15. הורדתי 4 קבצי RAR, שלושה מתוכם מכילים 200,000,000 בייטים, ואחד מכיל 135,280,472 בייטים. מתוכן חילצתי קובץ בעל 699,017,216 בייטים. היתכן שיהיה הפרש של כ-30 מגה בין הRAR-ים והקובץ שהם מכילים?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  16. יש לי מאגר לא מבוטל של וידיאו על המחשב ואני מחפש תוכנה טובה לנהל את זה, משהו כמו מדיה סנטר, רק לא משהו מפלצתי שמשתלט על כל המסך וטוחן משאבים, משהו קל. משהו שיראה לי בצורה יפה את הסדרות שיש, עונות... הפרקים יוצגו כתמונה, ולחיצה עליה תתחיל את הוידיאו. משהו בערך כמו הממשק של אייטונס, רק שיתמוך מן הסתם בAVI

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. יש לי הרגשה שהמחשב נגוע באיזה סוס טרויאני או רוגלה מכיוון שה-CPU משתולל גם כשום דבר לא רץ ברקע. יש לי אנטי וירוס AVG 8.5 וניסיתי את SPYWARE DOCTOR 6 וגם את SPYBOT אך לא עזר. חלק מהתוכנות מצאו רוגלות כאלה ואחרות אבל המחשב עדיין משתולל. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by yacovmateo,

לפני כמה ימים פירמטתי תמחשב ויש לי W7. בקיצור הבעיה היא כל פעם אבל כל פעם שאני פותח אתרים מסויימים בFF קופצת לי הודעה מעצבנת מהIDM להוריד איזה שיר וזה הדף באתר עושה את זה. וזה עושה בהרבה אתרים לא רק באחד הנה תמונה איך פאקינג נפטרים מהחרא הזה אחת ולתמיד?(ורק לא להגיד למחוק תIDM למה אני מוריד דברים כבדים וככה אינ מרוויח עוד 40KB מבחינת מהירות הורדה)

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by viper_sb,

הורדתי 4 קבצי ראר ושאני בא לפתוח את הקבצים אני מזין את הסיסמה וברגע שהוא מגיע ל99% הוא נותן לי הודעה שהסיסמה לא נכונה

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by adirbd,

שלום אני משתמש בדפדפן פירפוקס 3.5 ויש לי בעיה שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן הוא מנתק את הכל ההתחברויות שלי מהאתרים, וזה ממש מציק לי, :'( לפני ששידרגתי ל3.5 לא היתה לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע איך לסדר את זה. :s05: אני פירמטי את המחשב והתקנתי, ולאחר כמה ימים הבעיה שוב חזרה. אשמח לדעת אם ישנה פיתרון לבעיה זאת מפני שזה מאוד מציק לי. :s05: :s05: תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. שלום ,אני מעוניין לרכוש תוכנת אנטי וירוס והייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה נחשבת לטובה ביותר היום בשוק.. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, הדלקתי היום את המחשב ותוכנת אנטי וירוס השתלטה לי עליו ורשמה לי שסוסים טרויאנים השתלטו לי על המחשב ויש וירוסים וכו' ושאני חייב לרכוש אותה כדי שהיא תמחק אותם ..התוכנה לא נותנת לי לעשות כלום במחשב ומבטלת לחלוטין את תוכנת האנטי וירוס שכבר יש לי-נוד 32 ולמרות שכבר מחקתי אותה היא ממשיכה לעלות ובעצם לא נותנת לי שום אפשרות אחרת.. מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 43 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by roykoo7,

התוכנה ERD commander היא רק ל WINDOWS XP ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני רוצה לצרוב דיסק בווייב באיכות שמע מקיסמלית כשאני ממיר אותו מ mp3 ל wave מה להגדיר ב frequency ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום כולם, רציתי לדעת איך אני צריך לכתוב את הפונקציה שלי בכדי שהיא תחזיר לי פונט ירוק במידה והערך חיובי ופונט אדום במידה והערך שלילי. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.