תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, מותקן לי במחשב וינדוס 10 ומותקנת בו ג'אווה של סאן/אוראקל שמדי פעם יש לה עדכונים. השאלה אם בכלל צריך את הג'אווה, איזה ישומים זקוקים לה ואם אפשר לוותר עליה. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
האם יש תוכנה שמבטלת את שליחת המידע מהמודם ? וכך אולי המהירות תשתפר? :idea:
-
- 5 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום חברים וחג אורים שמח יש לי קובץ שקבלתי מסוג FLV ואני רוצה לשדרג אותו איך אני יכול לבצע זאת בברכה :lamer:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! השבוע הורדתי Driver חדש לכ.מ שלי והוא רשם לי Error בהתקנה.. התעלמתי מזה ואז שהוא רשם לי לעשות Restart אז בStratUp של המחשב זה רשם לי את השגיאה הזו- בנוסף לכך, בStartUp לא מופיע לי האייקון של ATI למטה(האייקון הזה-) מה עושים תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום רב מחפש תוכנה Norton Ghos2003 ההתקנה תתבצע על dok. אם ניתן גם מדריך תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשלוח מייל דרך ה Outlook , החשד שלי זה בגלל שהתקנתי את הנרטון. דברתי עם שרות הלקוחות של אינרנט זהב והם אמרו לי שזה בגלל שה NORTON סורק את הדואר יוצא או משהו כזה. בקיצור איך אני מבטל או גורם לזה שאני אוכל לשלוח/לקבל מיילים?שלום,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על תוכנה, כמו FreeRam XP שמפנה מקום בזיכרון. אשמח לשמוע ביקורת איך התוכנה הזו בעצמה...או כל תוכנות אחרות שעושות את אותה עבודה בתודה אלעד
-
- 5 תגובות
- 484 צפיות
-
-
Render time : 51:45 נעשה במאיה 2008 . הארות , הערות , ביקורות ושאר פירות וירקות יתקבלו בברכה .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ITUNES - שהיה בריא לוקח המון מקום מבגלל השירים הלא דחוסים. ברצוני לעביר את כל הסיפריה למחיצה אחרת ....הכיצד ..? למשהו יש קישור מומלץ ..כי אני לא היצלחתי לעשות את זה ...
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא מזמן שידרגתי את ה winamp כשהוא אמר שיש גירסה יותר חדשה או משהו בסגנון, אבל אחרי השדרוג זה חזר ל skin הישן של ווינאמפ. שניסיתי להוריד skin חדש מהאתר זה הוריד לי ערמה של קבצים. פעם שהייתי מוריד skin חדש זה היה יורד, וישר מתחלף בווינאמפ לבד. מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להתקין skin חדש?
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כשאני מוריד סרטים אני רואה אותם כאילו הם בפורמט של 256 צבעים פתרתי את הבעיה הזו ב Windows Media Player ע"י ביטול האפשור בשכבות על. כעת אני רוצה לעבור לנגן אחר ואיני יודע איך לבטל בו אפשרות זו. ובכל נגן אחר הסרט מופיע כאילו הוא ב256 צבעים! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים לאחד יש חיבור ישיר לאינטרנט לשני לא חיברתי אותם ברשת ביתית ואני יכול להחליף בינהם קבצים אבל לא לגלוש באינטרנט מהמחשב השני למה???? נ.ב: במחשב השני יש בעיה בPCI SIMLPE COMMUNICATO אם זה קשור בכלל !!!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי וירוס שנקרא taskeng.exe במערכת הפעלה ווינדוס 7. ניסיתי כל מיני תוכנות שימחקו את הדבר הזה ואני פשוט לא מצליח. הוא אומר לי שהוא מוצא את הקובץ הזה - במיקום שלו troj_gen.r4ac3li אפשר לקבל עזרה? בתודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באנטיווירוס nod . לאחרונה הוא זיהה ווירוס שלא ניתן למחיקה, למרות שהוא אינו מזיק במיוחד ולמרות ההתעלמות החוזרת שלי מההודעה המעצבנת הזאת היא תמיד חוזרת, שם הווירוס robobot trojan, בנוסף אין לו clean tools והמידע עליו מועט. התוכנה מזהה את מיקום הווירוס(להלן תמונה) והוא ניתן למחיקה. אך הוא חוזר. נמאס לי מזה כבר וזה מטריף אותי בבקשה תעזרו לי לצאת מהלופ הזה, אולי יש משהו שאני לא יודע על nod ואני יכול לנטרל את ההצקה הזאת או למחוק מהרג'יסטרי? תודה חברה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! התחילה לי תופעה חדשה באימיול כל פעם שאני עומד עם העכבר על פס הגלילה על מנת לבחור שרת מתוך הרשימה האימיול "עף" מתנתק מעצמו. החיבור לאינטרנט קיים. מה זה יכול להיות? לפעמים הוא מתנתק גם שלא בוחרים עם העכבר אבל זה קורה לאחר פרק זמן ארוך יחסית. מה לדעתכם מקור הניתוקים האלו? ???
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי שלום לכלום לא ידעתי היכן להכניס את השאלה הזאת ..אז אם זה לא מתאים לכאן תעבירו אותי... אני בעיקרון מחפש דרך להכניס תוכנות לתוך הזיכרון הפיזי...(לא לצמיתות אלא כל עוד המחשב דולק כמובן) והבנתי שיש תוכנה כזאת...אני פשוט לא יודע איך קוראים לה ולא מוצא אותה מישהו יכול לומר לי שמות של תוכנות המסוגלות לבצע את זה?...
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני לא מצליח לקבל קובץ מצורף באאוטלוק XP הוא כותב שהוא חסם את הגישה לקובץ... איך אני מבטל את זה לכל ההודעות שאני מקבל כי אני משתמש די הרבה בהעברת קבצים כבדים...
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שיחזרתי מוינדוס XP קבצי מוזיקה ותמונות על ידי תוכנת שיחזור מערכת של WINDOWS כעת אני מנסה להחזיר את הקבצים האלה על VISTA 64 אך ללא הצלחה התקנתי את התוכנה ntBackup-restore utility אך משום מה התוכנה לא נדלקת או משהו...אין לי מושג בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה זה דיי דחוף לי. -תודה, נחום.
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הורדתי כתוביות עם סיומת SRT. בהקרנת הסרט+כתוביות במדיה פלייר וגם ברדלייט, זה מופיע בג'יבריש. לא ניתן לשנות את הפונט ב WORD או NOTEPAD כי הקובץ נעול(???) מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן ושלום לכולם שאלתי היא: איך ממירים ובעזרת אילו תוכנות ? בלי לסבך עניינים!! תודה שמוליק
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי קובץ avi , הוא אוטומטית משויך ל real audio player הבעיה היא שיש רק צליל ואין תמונה וישנה הודעה על המסך unable to render video ; DIV3 decompressor not found ניסיתי גם להריץ את הקבצים ב windows media player ועוד נגן קבצי מידי שהורדתי , שכחתי את השם Gdivx משהו כזה בכל מקרה , מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל התוכנות על הפנים!!! אני צריך תוכנה מהירה ונכונה השם=למשחק 8) תודה לכ העוזר
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל במעין דבר חדש שיעזור גם לי וגם לכם. בכל פעם שאנו מתקינים מחשב חדש אנחנו נאלצים לבחור תוכנה אחת מבין כמה שתהיה לנו לאנטי וירוס, אנטי ספייוור, פיירוול, וכו'. השאלה היא מה הכי טובה באמת ואיזה לבחור. הפעם נתחיל עם תוכנות פיירוול: מהי התוכנה הנוחה ביותר שמצליחה להסיר לא רק איומים אלא גם קצת רוגלות ווירסים ו
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך שמשולב עם כרטיס טלוויזיה (אני רואה את המחשב ב-LCD-טלוויזיה ואני רואה מהממיר של Yes במחשב). שאלתי היא כזו : לפעמים בצ'אטים אני נכנס ואז שאני עושה שיחות וידאו אנשים רואים את מה שאני רואה ב-Yes.. איך אני יכול בעצם לעשות שיחת וידאו במסנג'ר ושיראו מה שיש ב-Yes? כי במסנג'ר זה לא קוראה אוטומטית כמו בצ'אטים. חשוב לציין - אין לי מצלמה בכלל. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-