עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

תגידו רק אצלי ccc 5.8 עגלה רצינית או שזה פשוט עולה ככה לוקח לי ים זמן להעלות את זה! יש איזה פתרון? (יש לי מחשב פצצה כך שזה לא בעיה של זכרון וכו!)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by alon-ariel,

אהלן חברים.... אני די חדש בתחום פורום האתר... לפני זמן מה קניתי מצלמת אינטרנט ואיני מוצא את דיסק התוכנה שלה..מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה טובה להורדה ושימוש??? אודה לתשובה במהרה. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by paton1973,

איך מעביריםאת כל רשימת הכתובות מ yahoo ל gmail?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Dr. n00b,

התקנתי על ויסטה 32 ביט את סימנטק קורפורט, והוא עושה AUTO DISABLE לעצמו מסיבה לא ברורה, ומצאתי סימוכין לכך שהוא עושה זאת לעוד משתמשים (מישהו יודע למה?). אני מחפש אלטרנטיבה חינמית, יש AVAST, ANTIVIR, AVG - יש משהו אחר? מה מומלץ? איך הם משתווים לסימנטק?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by hellfire03,

משום מה (וזה לא רק מ FF4) ה CTRL+SHIFT לא עובד בFF (בכרום וכו' זה פועל מצוין) מישהו יכול לפתור את הבעיה או לתת קיצור חלופי (זה אמור לעשות "כיוון טקסט מימין לשמאל" ) תודה, אריה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MishaK,

ניסיתי לצרוב ISO שהורדתי מהאינטרנט, הגודל שלו הוא בערך 850 מגה, אבל הבנתי שכשצורבים את זה על דיסק 700 התוכנה מכווצת אותו. אז למה קיבינימאט זה לא צרב???? Recording device: LG CD-RW CED-8081B Recording method: Track-at-once Recording Speed: Max Thread1: Executing Thread1: Reading Disc Info Thread1: Setting Write Parameters Thread1: Reading Next Track Info Thread1: Start LBA is 0 Thread1: Processing Track 1 [Mode1] [272476 Sectors] Thread1: Converting from Mode1/2352 to Mode1/2048 on the fly Thread2: Executing Thread2: Synchronizing Cache Thread1: Executing Thread1: Reading Disc Info Thread1: Setting Write Parameters Thread1: Reading Next Track Info Thread1: Start LBA is 272…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי אנשים אני מנסה לפתור בעייה של הקצאת פס אינטרנט בין מספר מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך ראוטר. הבעיה נוצרה היות ומצד אחד, אחד המחשבים משתמש בכמה תוכנות זוללות פס - שיתוף קבצים, הורדות. מצד שני, ספקית האינטרנט מגבילה לרוב את הגלישה (הגבלות משתנות מסוגים שונים) כך שגם כאשר מקצים רוחב פס קבוע באותן תוכנות, נראה כי עיתים הוא הופך למעשה לאחוז גבוה של הפס הזמין. עוד דבר, העדיפות היא שלא רק יוקצה למחשבים שפתחות משתמשים רוחב פס מסויים, אלא שבעיתות בהם אינם נזקקים לאותו פס(שזה רוב הזמן), הוא יוקצה חזרה למחשב שכן זקוק לו. מכאן הועלתה המחשבה האם ישנה אפשרות או תוכנה שתוכל לפתור את הבעיה. רצוי ללא תוספת רכיבי חומרה נוספים, בוודאי שלא מהסוג היקר. פרטים: המחשבים מחוברים דרך ראוטר Edim…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by omri_ro,

את האיש שבקיר??? ;D אני מחפש תוכנה שתשלוט על הווליום של הרמקולים ע"י HOTKEYS, כאילו משהו שזולל פחות משאבים מGLOBAL AUDIO CONTROL שזוללת משאבים כמו ג'ירפה מיוחמת!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Markis,

בימים האחרונים שמתי לב לבעיה מוזרה: כשאני מקליד משהו לחיפוש במשבצת שמופיעה למטה אחרי לחיצה על כפתור ההתחל אני מקבל את התוצאה הבאה: "לא נמצאו פריטים אשר עונים עךל תנאי החיפוש" למרות שאני יודע בוודאות שמה שאני מחפש קיים. ובתוכנת אוטלוק 2010 בחיפוש אנשי קשר הוא לא מוצא שום תוצאה, ובחיפוש בלוח השנה הוא לא מוצא שום תוצאה באטלוק קיימת פעולה של יצירת אינדקס מחדש, ביצעתי אותה (לוקח המון זמן) אבל גם אחרי שהסתיימה הבעיה לא נפתרה. עצות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by eyarit,

כעורך מתחיל ( בפרימייר) אני נדרש להעביר דאטה מקלטת המיני DV שלי למחשב. האם לעשות זאת בשיטה הסטנדרטית של חיבור המצלמה בכבל USB למחשב ואו שלמען פורמטים נוספים בעתיד כדאי לרכוש טייפ דגימה ( שאגב נורא יקר). תודה למשיבים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by the cube,

שלום יש לי בעיה בכרום, שכל 2 שניות הוא מחליט על דעת עצמו לעבור לאתר של גוגל, וגם כשהוא כבר שם, הוא מרענן את העמוד כל 2 שניות אפילו לעמוד הגדרות הוא לא נותן לי להיכנס. רק כאשר אני מנתק את האינטרנט הוא מפסיק את זה. השבתתי את כל ההרחבות, וזה עדיין קורה רק כשאני משתמש במצב לא מזוהה הוא לא עושה את זה (ככה אני כותב כאן) הקישור שהוא טוען כל פעם הוא: https://www.google.co.il/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1CHEU_iwIL496IL496&ion=1&ie=UTF-8 האם זה וירוס כלשהו או סתם באג מעצבן?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zag_zag,

אני אמנם משתמש בדפדפן הזה רק שעה-שעתיים, אבל הוא פשוט מדהים בהשוואה ל-IE: חסימת Pop-ups מובנית, פתיחת חלונות בתוך החלון של הדפדפן, חיפוש מובנה בגוגל, ממשק עברי, סקינים ועוד כמה דברים שעוד לא בדקתי . הוא מבוסס על IE, ולכן אין בעיות תאימות כמו ב-Netscape או Mozzila האתר - http://www.avantbrowser.com/

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by roi-h,

אני קניתי בזמן האחרון כמה דיסקים, ואני רציתי להעביר אותם לנגן MP3 שלי. התחלתי להשתמש בWMP, ציק צאק העברתי את כל השירים למחשב, והתחלתי לעשות קונברט. משום מה, זה לא עובד. אני משתמש בAll to MP3 Converter, וזה רושם לי את הודעת השגיאה הזו: File protected by DRM (Digital Rights Menagment) (error in 'WMA decoder' module) אני מדגיש, הדיסקים נקנו בצורה חוקית, אז אני לא מבין מה הבעיה. הציעו לי להשתמש בReal One, אבל אף פעם לא הסתדרתי עם התוכנה הזו. מישהו מוכן לעזור ASAP? תודה. :-*

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by yurek,

שלוםייצוא וייבוא אצלי אפור ז"א צריך להפעיל את הפונקציה הזו אנא עזרו איך מפעילים אותה תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ofer1928,

יש לי את התוכנה Adobe After Effects 7.0 וכל האפקטים שמתחלים ב- cc לא פועלים לי, מישהו יכול לעזור לי? בבקשה.. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי שני מחשבים המחוברים בקבוצת עבודה. אני רוצה להפעיל מתוך המחשב הראשון, תוכנת דוס המותקנת במחשב השני התוכנה והקבצים שלה מוגדרים כשיתוף במחשב השני . איזה פקודות דוס אני צריך לתת בקובץ אצווה/הפעלה במחשב הראשון, מערכת הפעלה WIN2000

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by XybeR,

עלו שמי עומר את העבודה הזאת עשיתי לפני איזה חודשיים בערך ו... זהו אז תביאו תגובות בונות. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/m/e/r/_/d/a/d/o/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200305021605459617/200505291751242322/Clock-V2.jpg אה כן, נערך בפוטושופ וצולם במינולטה Z3. העין שלי.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by tman,

עשיתי רשת עים שיתוף אינטרנט בדומה למה שרשום כאן :http://rotter.net/cgi-bin/rotter/dcboard.cgi?az=read_count&om=38&forum= DCForumID19&archive=yes עכשיו הרשת פועלת מצויין לשניי הצדדים (המחשב הראשי עים WIN 2000 והשני עים 98 לא SE )ובשיתוף האינטרנט מ2000 ל 98 יש בעיה :אני יכול לעשות מ98 פינג לאתר והוא פועל בסדר אבל האקספלורר לא מגיע לשום דבר וגם מירק לא פועל בסדר(האינטרנט ב 2000 פועל בסדר)-עברתי על כל ההגדרות כמה פעמים ואני לא יודע מה הבעיה(זה לא בעיה של אטיות באינטרנט זה בעיה שהוא לא פועל ורק פינג מגיב-תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Yossarian22,

שלום לכולם מישהו מכיר קליינט טוב, מומלץ והכי חשוב מהיר לאימיול? רוב ההורדות שלי אני מבצע בעיקר בביטורנט אבל יש דברים שפשוט אפשר למצוא רק באימיול[חוקיים, כמובן]. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by איש הדחפור,

שלום! אני מחפש מאיפה להוריד את k-lite codec pack. אז ככה, חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר שהכי הגיוני שזה הוא: http://www.k-litecodecpack.com אבל מה, לא יכול להיות שזה האתר של התוכנה הזאת משתי סיבות. אחת, ככה הוא לא נראה בפעם האחרונה שאני הייתי בו (ואני יודע שאתרים משתנים אבל: שתיים, האתר הזה נראה כאילו הוא אתר של שיתוף קבצים שמשולב עם קיי לייט קודק והם רוצים כסף עליו. אז מישהו יודע ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sdfzxc,

http://sketchup.google.com/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by vid170,

אני מחשפ תוכנה שמטפלת בחילוק למחיצות ואם לא דרך WIN אז גם בפירמוט של דיסק קשיח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי לפני כ3 שבועות רכשתי את המשחק , בימים הראשונים לא היתה לי שום בעיה להתחבר ואף הזנתי את קוד הVIP בהצלחה . לאחר 3-4 ימים האונליין הפסיק לעבוד ומאז אני תקוע.אני מצליח להתחבר לpsn בלי שום בעיה אבל לא לאונליין של המשחק. אני מקבל הודעה can't connect to ea online servers . פניתי לעזרה הטכנית שלהם ולא משנה מה שעשינו לא הצלחתי להתחבר... בסופו של דבר הם ביקשו ממני להפעיל tracer שלפי מה שאני מבין הוא בודק את התקינות של שליחת/קבלת מידע ברשת ולשלוח להם דו"ח .הבעיה היא שעל המחשב הtracer לא עולה לי ופה אני צריך את עזרתכם . . . כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: uotrace.exe is not a valid win32 application כאשר חזרתי לea עם הבעיה הם ביקשו ממני לבצע מספר צעדים והם: 1.ל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Impreza,

איזה תוכנה מומלצת? יש לי את נורטון גוסט ואני לא ממש יודע איך להשתמש אני צריך ליצור גיבוי של כונן D, יש לי בו איזה 60 ג'יגא שאני צריך לגבות ואחרי זה לצרוב איך אני יוצר קובץ אימג' של הכל ביחד וצורב אותו אחרי זה? כמה הוא ישקול? (כמה זה מקבץ אותו?)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מכבה את המחשב כשהדפדפן פתוח עם Youtube ו-Netflix. כשאני מדליק את המחשב, עוד במסך Login הפרק הבא או נוכחי מתחיל להתנגן.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים