עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני צריך בבקשה, ממי שיכול, שיוסיף מעל כל תחת שפריץ כזה כמו שלוויתן עושה שהוא יוצא מהמים ;D אלה שלושתם ידידות שלי ואני רוצה להציק להם... תודה !! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי שני מחשבים המחוברים בקבוצת עבודה. אני רוצה להפעיל מתוך המחשב הראשון, תוכנת דוס המותקנת במחשב השני התוכנה והקבצים שלה מוגדרים כשיתוף במחשב השני . איזה פקודות דוס אני צריך לתת בקובץ אצווה/הפעלה במחשב הראשון, מערכת הפעלה WIN2000

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dor12,

שלום אני נתקל בבעיה מעצבנת כבר אני רואה סרטים ביוטיוב וגם באתרים אחרים של צבעים לא נכונים כאילו התמונה ב 3D כזה גם יש פס ירוק קבוע בחלק העליון של התמונה . זה קורה לי רק בדפדפן כרום , מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. היי אנשים אני מנסה לפתור בעייה של הקצאת פס אינטרנט בין מספר מחשבים המחוברים לאינטרנט דרך ראוטר. הבעיה נוצרה היות ומצד אחד, אחד המחשבים משתמש בכמה תוכנות זוללות פס - שיתוף קבצים, הורדות. מצד שני, ספקית האינטרנט מגבילה לרוב את הגלישה (הגבלות משתנות מסוגים שונים) כך שגם כאשר מקצים רוחב פס קבוע באותן תוכנות, נראה כי עיתים הוא הופך למעשה לאחוז גבוה של הפס הזמין. עוד דבר, העדיפות היא שלא רק יוקצה למחשבים שפתחות משתמשים רוחב פס מסויים, אלא שבעיתות בהם אינם נזקקים לאותו פס(שזה רוב הזמן), הוא יוקצה חזרה למחשב שכן זקוק לו. מכאן הועלתה המחשבה האם ישנה אפשרות או תוכנה שתוכל לפתור את הבעיה. רצוי ללא תוספת רכיבי חומרה נוספים, בוודאי שלא מהסוג היקר. פרטים: המחשבים מחוברים דרך ראוטר Edim…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הנה התמונה. איך אני מחזיר את זה? אופיר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי! מצאתי איך לשלוח הודעת דוא"ל חוזרת באאוטלוק. אבל, אני לא מצליח להבין איך אוכל לשנות את התאריכים בגוף ההודעה אוטומטית כל שבוע (במשלוח ההודעה). אני לא מעוניין להשתמש בקובץ אקסל למטרה זו, אלא רק ב-VBA עצמו. הרעיון הוא לשלוח הודעה חוזרת לאותם נמענים עם אותו נושא כל שבוע, ובגוף ההודעה יש תאריכים בין לבין. את התאריכים האלה אני רוצה לקדם בשבוע כל פעם. אשמח לעזרה בנושא. זה הקוד בו השתמשתי: Private Sub Application_Reminder(ByVal Item As Object) Dim objPeriodicalMail As MailItem If Item.Class = olTask Then If InStr(LCase(Item.Subject), "send an email periodically") Then Set objPeriodicalMail = Outlook.Application.CreateI…

7. ניסיתי כמה תוכנות קטנות, וזה לא עבד. אני לא רוצה שהדפדפן יהיה פתוח. אני צריך לקבל התראה מייד כשמגיעה הודעה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.graphologist.org.il/

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by TAMIRRR013,

שלום! יש לי מעבד e8400 ללא oc זיכרון 4gb ומתי שאני ניכנס לאינטרנט אז באחוזי שימוש ב cpu הם קופצים ל 57 ואז לאט לאט יורדים,ובכללי שאני באינטרנט זה נע בין 8-50 % תלוי עם אני נניח לוחץ על איזה קישור זה קופץ יישר לאיזה 47 ולאט לאט יורד ככה זה אמור להיות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by PHOENIX18,

לא יודע אם זה המקום המתאים,מקסימום יעבירו אם מישהו מכיר חבילה טובה אני צריך שיהיה בה גם VOBSUB תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Nurit2005,

איך מעלים קובץ ico לאינטרנט נסתיי בחברות אחסון תמונות אבל הם לא מאפשרות את זה איפה אפשר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by guysfa,

אני לא רואה את הקו אדום הזה מתחת לשגיאות הכתיב ב Office 2010. מישהו יודע איך להפעיל אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. מחפש תוכנה לפתוח קובץ RAR ,סגור בסיסמה ששכחתי משהו מכיר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by multicore,

למי שעדיין לא מכיר את התוכנה המצויינת הזאת מדובר על אחד הכלים הישמושיים ביותר בניהול של multi boot מבוסס BCD. אחרי שנתיים של חוסר עדכונים יצאה גרסא 2.0 שמביא איתה הרבה שינויים חשובים. ניתן להתרשם בפיצ'רים החדשים בעמוד החגיגי ולראות גם תצלומי מסך מהגרסא החדשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

טוב אז ככה הורדתי כמה שירים והפעלתי את הווינמפ הכול היה בסדר אבל רציתי לשנות את שמות השירים שניתי אותם וזה מה שקרה אחרי שהדלקתי את השירים:

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ronbubl,

שלום לכולם. אבקש את עזרתכם בהגדרת ערוץ פרטי (גלובלי, לא LAN) בתוכנת mumble. הצלחתי ליצור ערוץ ברשת LAN אך אני מעוניין בגלובלי. קראתי מספר מדריכים אך עדיין לא הצלחתי. הבנתי שיש צורך ב IP סטטי (כיום אני גולש דרך בזק בינלאומי על תשתית HOT - האם זה פוגע?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. בחירת Properties בתיקיית ה-WINDOWS מראה על גודל תיקייה של 59.4GB. כאשר אני פותח את התיקייה, מסמן את כל התוכן שלה ובוחר ב-Properties, גודל סך הקבצים הינו 6.05GB. הבעיה הנ"ל מותירה אותי עם כ-150MB פנויים בכונן C המצטמצמים משימוש לשימוש (גם לאחר שימושים רבים ב-Disk Cleanup). מה ההסבר לתופעה? כיצד עליי לפעול? אשמח לעזרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ולאחרונה אני לא יכול לגלוש דרך האינטרנט אקספלורר השגיאה שהוא רושם זה: "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט" והאינרנט מחובר....כרגע אני גולש עם FF אבל אני צריך גם את הIE...מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sgsg,

יש לי אופיס 2007 ומדי פעם כשאני מקליד מסמך בעברית ורוצה להוסיף באמצע השורה מילה באנגלית, ה WORD לא מוכן לשנות את השפה. האינדיקטור של ווינדוס מראה EN אבל ההקלדה עדיין בעברית. אני נאלץ להעביר את כל המסמך שמאלה (שינוי כיוון הטקסט), להוסיף את המילה ולהחזיר ימינה. CAPS LOCK / SHIFT - עובדים כרגיל. נתקלתי בבעיה על 3 מחשבים שונים, למישהו יש אולי פתרון או רעיון ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי * איך מתקנים את דפדפן האקספלורר 8? ככה שכל הקבצים הראשוניים שבאו בהתקנה הראשונית יופיעו שוב גם בתפריט ההתחלה. * כשניסיתי שוב להתקין תוכנה שעובדת בהרחבה עם האקספלורר נאמר לי שחסר windows installer זה הדף שאני מגיע אליו ולא מצליח להוריד: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=6A35AC14-2626-4846-BB51-DDCE49D6FFB6&displaylang=he אודה לכם על פתרונות תודה, דידו

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TZuKi,

מישהו יודע או מכיר שם או מקום הורדה של תכנה טובה למיקסים של שירים על המחשב? קודם מחשב, אחרי זה נקנה מכשיר. :smilyDJ:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kobikal,

שלום לכולם , יש לי בעייה עם אאוטלוק 2007 אני לא מצליח לכתוב באותיות קטנות באנגלית בשורת הכותרת ! התקנתי את חבילת השפה וכל ההגדרות בסדר , אבל אני יכול לכתוב באותיות גדולות באנגלית ובעברית בשורת הכתובת בלבד אני מנסה בנוסף לעבור לאנגלית וזה לא נותן לי , בתוך המכתב אין לי שום בעיה לעבור ולכתוב באנגלית בבקשה למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by HairyAss,

אהלן לאחרונה התחילה בעיה שבסרטים מיוטיוב (וגם VIMEO אני חושב) יש מלא כתמים ולא רואים כלום.. מצורפת תמונה. יש לציין שבMEGA VIDEO זה לא ככה. יש רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי כולם. בעקבות הערה שהעיר לי משיב בשירשור קודם חשבתי לשאול בעצתכם. מותקן אצלי במערכת צורב Samsung SH-S203B DVD Burne (שהיה כאן במומלצים לפני שנתיים) זמן רב לא יצא לי לצרוב איתו ולאחרונה התחלתי שוב. אני צורבת בעזרת נרו 7 שהגיע בדיסק עם הצורב אם DVD אז לא מעל מהירות של X8 - כרגע על דיסקים DVD+R של ורבטים שנשמרו בעוגה שלהם במקום מוגן אם CD לא מעל X16 - כרגע על דיסקים שונים, גם הם נשמרו בעוגתם במקום מוגן. בשני המקרים לחוצה אצלי התמיד האפשרות של בדיקת שגיאות ואני גם מקפידה שישאר במהירות קבועה משך כל הצריבה מקווה שבשני המקרים מדובר על מהירות טובה ושאינה גבוהה מידי. בכל מקרה בשני המקרים התוכנה מאפשרת לי מהירות גבוהה יותר. אם הDVD שמאפשר לי לא פחות מ- X20 ואם ה- CD שמאפשר לי ת…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני חייב עזרה כי אם אני לא יסדר את זה אני יודע שאני לא יצליח לישון כשמשהו לא בסדר בכללי.. הורדתי לפני שבועיים בערך את BSPLAYER והתקנתי לא הייתי מרוצה והיום מחקתי ועכשיו כשאני מנסה להפעיל קבצי מוזיקה וסרטים הם לא פועלים! זה רושם לי "פתח באמצעות" ואחרי שאני עושה פתח באמצעות זה נכנס לשיר או לסרט אבל אחרי שאני יוצא מהשיר או הסרט ומנסה להפעיל שוב, הקובץ מראה לי עוד פעם "פתח באמצעות" בבקשה תעזרו לי כי לא ממש באלי לעשות עוד פירמוט [עשיתי כבר 2 השנה!!] ויש לי המון סרטים ומוזיקה מפוזרים במחשבים אז אני צריך פתרון שיעבוד על כל המחשב ויחזיר אותו למצב של ה windows media player תודה רבה לעוזרים! ואם זה חשוב, יש לי windows XP SP3

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.