תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום , הייתי מאוד מעוניין להתחיל ללמוד את התוכנה flash mx אני הולך היום לקנות ספר כדי להתחיל ורציתי רק לדעת אם הספר של הוצאת פוקוס http://www.focus.co.il/product.asp?cat2cat1id=3&Cat2ID=1&pid=239-391 הוא ספר בסדר כדי להתחיל ללמוד וללמוד ברמה טובה ... לא רק את הבסיס.. אם קיים ספר אחר של הוצאת אחרת אשמח לקבל את השם בתודה רבה, לירן,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז מכיוון והאימיול שלי זוחל וכרגע אני לא מצליח לפתור את הבעיה הזאת שהיא בגדר קללה אצלי אזאני מחפש קליינט ממש טוב לאימיול, ניסתי את אלו של WareFaw וגם את של Lionetwork. לא ממש עוזרים, זה די אותו זב%. המליצו לי על DarkMule, למישהו יש ניסיון איתו/ יודע איך בדיוק ניתן להשיג אותו, ניסתי להורדי דרך www.oode.de אב לזה קצת בעיה הכל שם בגרמנית וזה כאב ראש. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר לא יודע מה הולך נירא לי איזה מישהו שלך לי משהו שפשוט התלבש לי על כל דבר שקשור בgoogle אם זה להיכנס לאתר לgmail הכל !! כשהוא מתחיל לטעון את העמוד הוא מראה אתר בשם dutty.de מזה החרא הזה !!!! רציתי לבדוק אולי זה איזה שהוא מסכה שדומה לגווגל ?! בדקתי את המקור של התמונה שיש באתר של גוגל וכיבלתי את זה ! http://www.dutty.de/images/logo.jpg לא יודע מה הולך פה !!! אבל אני משתגע !!! עזרה בבקשההה@@@
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקשיבו אחים שלי, אתמול הגיע לי המחשב מתיקון ופירמטי והתקנתי את הווינדוס לאחר מכן רציתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך nvidia geforce fx 5200 ופתאום שאני בא להתקין זה לא עושה לי כלום אני לוחץ על אינסטל דרייבר וכלום לא פועל ופתאום אני שם לב שרשום לי למעלה No suitable Driver שאם אני לא טועה הפירוש זה אין דריבר מתאים ניסתי להוריד מהאתר של nvidia כל מיני דרייברים (החדש וניסתי גם ישנים) וגם לא פועל אני חושב אולי הטכנאי מחשבים דפק אותי והחליף לי את הכרטיס מסך למשהו דפוק אני לא יודע אולי איזה אפשרות לדעת איזה כרטיס מסך יש לי מבלי שיש דרייברים מותקנים? פתחתי את המחשב ועל הכרטיס מסך יש מדבקה ועליה רשום model : fx 5200 agp8x 128mb tv-out אבל בכל זאת זה רק מדבקה מה שמוזר שגם חצי מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 ציפורים במכה אחת. ניסיון פיצוץ בחלקיקים + אפקט המטריקס. http://www.tovilevis.com/tests/MatrixTea.wmv יצא סביר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק מערכת הפעחה חוקית האם ניתן להפוך את התוכנה שכבר מותקנת על המחשב שלי כרשומה חוקית עם הקוד החדש בלי להתקינה מחדש?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אתמול צורב פלקסטור ונאמר שהוא אמור להיות מופעל DMA ויש לי XP ואני לא יודע איך להפעיל אותו למישהו יש מושג? איפה האופציה הזו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי יודע מה השורה שעושה uninstall ל windows messenger?
-
אני צריך לגרום לקובץ של פאור פוינט לפעול כאשר מכניסים את הדיסק לתוך הסידי-רום, ניסיתי בעזרת ה- Powerpoint viewer אך הוא הופך לי את העברית, אני כבר לא יודע מה לנסות, אם משהו יעזור לי אני אודה לו מאוד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש הזויה במחשב, באתי לחלץ קובץ ששוקל 6GB בערך למחיצת C ממחיצת C (מחיצת C היא לא מחיצת הWINDOWS), שיש לה מקום פנוי של בערך 39GB, החילוץ מגיע ל20-26% ונעצר בטענה ש"The disk is probably full", עשיתי איחוי עם המאחה של WINDOWS, החילוץ עבר הרבה יותר מהר, ממש במהירות ניכרת (לפני האיחוי WINRAR הגיע ל3% תוך חצי שעה, לעומת 15% באותו הזמן), אבל, הבעיה נשארה, איחיתי שוב, עם PerfectDisk, ועדיין הבעיה ממשיכה. בPerfect disk יש איזה נתון שאני חושב שהוא הלא בסדר: Largest free space chunk : 1.95GB. לגבי פתרון של פורמט מלא, אני תמיד חושב שזה עקום, כי אם אחרי הפורמט הבעיה תחזור אחרי זמן מסוים? שוב לפרמט? לא, לא פתרון, רק במקרה קיצוני שבאמת אין פתרון אחר. תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי לאחרונה לווינדוס 7, ולאחר שהתקנתי BSPLAYER (כמובן ציינתי בהתקנה ששפת התוכנה תהיה עברית) כל התפריטים מופיעים כג'יבריש. מישהו יודע למה זה קורה ואיך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח לאיזה פורום זה שייך אבל תעבירו בבקשה לאן שזה שייך. תודה. יש לי בעיה ביצירת גרף, ולפי מה שהבנתי הוא על צירים X Y Z אז יש שתי עמודות. אני לא מצליח ליצור אותו באקסל -> הנה איך שהוא אמור להיראות (סליחה על חוסר הכשרון בציור): http://img185.imageshack.us/img185/8783/2948vh1.jpg הנה הנתונים: תאריכים: 25.10.2007 22.2.2008 7.3.2008 22.4.2008 6.6.2008 זה אמור להיות כמו בציור הנה הנתונים האחרים לפי הסדר של התאריכים שרשמתי למעלה: 25.10.2007 PH -9 ריכוז חמצן - 11.5 22.2.2008 PH -9 ריכוז חמצן - 28.5 7.3.2008 PH -8.5 ריכוז חמצן - 22 22.4.2008 PH - 8.5 ריכוז חמצן - 15 6.6.2008 PH- 8 ריכוז חמצן - 14 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לערוך מצגת בצבא, איך אני יוצר את הלוגו של היחידה שיסתובב קבוע במצגת למעלה, בתוכנה פשוטה ומדריך אם יש.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב core 2quad q8300 4 gb ram nvidia 9600 gt אנילא מבין למה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד e8400 ללא oc זיכרון 4gb ומתי שאני ניכנס לאינטרנט אז באחוזי שימוש ב cpu הם קופצים ל 57 ואז לאט לאט יורדים,ובכללי שאני באינטרנט זה נע בין 8-50 % תלוי עם אני נניח לוחץ על איזה קישור זה קופץ יישר לאיזה 47 ולאט לאט יורד ככה זה אמור להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה להתקין גירסה נקייה וחדשה של פיירפוקס, יש לי לשוניות כרגע שפותחות , בעבר החלפה של קובץ sessionstore.js לאחר הפלה מהתהליכים הייתה "משחזרת" את הלשוניות שהיו פתוחות, היום זה שונה. מה לגבות בדיוק ? לגבי מועדפים - גיבתי ב HTML ו-json לא עשה כלום בטעינה (אולי עם גירסה נקייה לחלוטין הוא יטען אותם נורמלי?). דבר הכי חשוב - יש 30 ROW בTO MANY TABS עם עשרות אתרים, לאחר התקנה של גירסה נקייה איך אני דואג לשחזר אותם עם בידיוק אותם שמות אני רואה שגם הם נשמרים תחת מועדפים(תקיות), השאלה אם זה "יסתכרן" בצורה נורמלית עם השמות שנתתי אחרי התקנה של ההרחבה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני מחפש לדעת היכן נשמרים הגדרות הקליינט בסאפ(שרת, שרת רשיונות\חברה\ שם משתמש וכו') - באיזה קבצים ואו ביאזה מפתחות ברגי'סטרי הכוונה היא לבצע התקנה של קליינט במקו םחדש ושפוט לדחוף את ההגדרות מבלי להגדיר אותן ידנית אשמח לכיוון תודה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, על וינדוס 7 פתאום לא מגיב לי הALT SHIFT כדי להחליף בין אנגלית לעברית מישהו יודע איך לתקן??? נכנסתי לשפות בלוח הבקרה ולא מצאתי שום פונקציה תואמת תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישו יוכל לעזור לי בבקשה זה דחוף איך אני יכול להוציא מהמחשב שיחות היסטוריה שבוצעו באיסיקיו גם אם לא עשיתי שמור היסטוריה ואם מישו יוכל לתת לי איזה שהו משו שאני יוכלל מצוא איזשהו מידע לגבי היסטוריה תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב , אני מקווה שאני בפורום הנכון..אם לא , אנא העבירו אז ככה, קיבלתי על דיסק צרוב קטע וידאו מטיול שלי בפורמט DVD (בתוכו שתי תיקיות שאחת נקראת VIDEO TS ואחת AUDIO TS ) . כשאני מפעילה את הדיסק דרך המחשב , ישר הוא נטען במדיה פלייר ואין בעיית תצוגה ומופיעים הפרקים לבחירה . הבעייה היא שכשאני מכניסה את הדיסק לנגן DVD ביתי , הדיסק לא נקרא ... כאילו לא מזוהה . בדקתי גם אצל חברות בשלל דגמים של DVD אפילו החדישים שבינהם ועדיין אותה הבעייה . צרבתי את הדיסק שוב דרך נרו על דיסק DVD-R (במקור היה על +R) , חשבתי אולי זה יעזור , אך לשווא .. ניסיתי גם לקודד אותו מחדש דרך תוכנת WINAVI לפורמט אחר ואז שוב ל-DVD אבל כאן הבעייה שבתוכנה הוא מראה שיש כמה קבצי וידאו בדיסק ואני ממש לא יודעת…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד דרייבירים ללוח אם שלי.נכנסתי לאתר של אסוס,בחרתי את הלוח אם שלי לחצתי על הורדות,ונפתחו לפניי הרבה אופציות להורדה.אין לי מושג מה זה הדרייברים. אולי אתה תוכל לומר לי? הנה הלינק : http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=A8N-SLI%20Premium אני לא יודע איזה מבן כל ההורדות האלה,הם הדרייברים.. בתודה מראש שי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה מיפוי אתר ולא VISION כי היא לא ממש מוצלחת =\ יש לכם? אם לא אז תוכנה שממש נוחה להכנת תרשים זרימה לפחות...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציעה לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש מעצבן!! כשאני מעלה גרסת IE או FIREFOX או כל דפדפן אחר שפועלים ב64 ביט (כלומר נניח אתם בחלונות VISTA, אל תעלו את הגרסה הרגילה, אלא הגרסה שרשום בפירוש עליה 64 ביט). אי אפשר להתקין את הPLUGIN הזה, ולכן הרבה אתרים עושים בעיות, כי אין גרסת 64 ביט למישהו יש פתרון לנושא??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וירוס WIN32.TROJAN.KEYLOGGER מצאתי אותו גם באנטי וירוס AVG וגם בתוכנה Ad-Aware SE Personal אבל אני לא מצליח למחוק אותו הוא כל פעם חוזר מה לעשות חייב עזרה תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-