תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום תמיד כשאני עובד על VPC כלשהו, אז כשאני רוצה לצאת, יש לי אפשרות אלצת בלי לשמור את כל מה שקרה ב-Session הנוכחי. עכשיו, יש לי VPC שאין לי את האפשרות הזו בו. מנגד ב-VPC אחר, כן יש את האפשרות.. הנה תמונה של איך שזה נראה כשאין את האפשרות.. יש רק 3 אפשרויות ב-ComboBox, ונעלם ה-CheckBox שמאפשר לבחור או לא לבחור את "Commit changes to the virtual harddisk" למה זה קרה? ואיך אפשר לעשות שב-VPC שאין את האפשרות, תהיה האפשרות? תודה card
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, על וינדוס 7 פתאום לא מגיב לי הALT SHIFT כדי להחליף בין אנגלית לעברית מישהו יודע איך לתקן??? נכנסתי לשפות בלוח הבקרה ולא מצאתי שום פונקציה תואמת תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זהו קישור למבחן השוואתי שעשו בין 4 תכנות מובילות לדיפרגמנטציה !! (איך חשבו על זה,הא?) המשתתפות: Diskeeper Norton Speeddisk O&O Defrag Perfect Disk Personal איחוי נעים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שם סיסמא ושם ועושה SIGN IN אוטומטי וזה נכנס ושאני מתחיל מחדש את המחשב זה לא עובד... ושאני מדליק כמובן זה לא נכנס אוטומטי.. למישהו יש רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יחי המלך החדש www.songspy.com הדבר הבא שהכי קרוב למקור (NAPSTER)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פלאשים פירסומות וכדומה. מה המומלצת ביותר שתעבוד גם על אקספלורר ופיירפוקס ואני לא מבקש תוסף לפיירפוקס אלא תוכנה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי KaZaa על ה Win2K שלי. עובד נחמד, אבל - אני לא מצליח להריץ אקספלורר במקביל - הוא תמיד קורס. אני לרוב לא מצליח להריץ את window explorer (זה שמקבלים כלוחצים לחיצה כפולה על "המחשב שלי") כשה KaZaa עובד. ה Task Manager שלי התחרפן. אני לא רואה את החלק העליון של החלון, כולל הלשוניות באמצעותן אפשר לבחור בין האפשרויות השונות. אני מצליח לעבור ביניהן "על עיוור", עם טאבים. אז: יש דרך לתקן את זה? או פשוט להעיף את הקאזה ולהשתמש בתוכנה אחרת? תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צריבה למחשב לאמא שלי, אז אני צריך תוכנה עם ממשק נוח ובעברית. מישהו מכיר תוכנה כזו??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מעבד של אינטל i7 920 יריץ את התוכנה avid media composer ואם כן על איזה הגדרות גבוהות או נמוכות ? בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי איך לאשר קובץ שהתוכנה מזהה כ-ווירוס? תודה מראש עידן-ישראל עקל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת מספרת הכל...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
זה רושם לי "בוצע" (בצד ימין למטה ) ולא קורה כלום גם לא אחרי "רענן" ואני יודע שהדפים האלה עולים וזה בכל מיני אתרים לא קשורים יש לי IE6 XP PRO (גם חלונות הדפדפן נסגרים לי מידי 20-50 דקות) מה ניתן לעשות?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך את עזרתכם. מי שיהיה מוכן. אני קופירייטר בשלבי הכנת תיק עבודות התיק די גמור..רק שנשאר לי פרסומת אחת נוספת לעשות. אני צריך בבקשה מישהו שיודע עיצוב ומוכן לעזור לי לעצב מודעת פרסומת עפ"י כל הפרטים שאתן לו. לא משהו מסובך. יש לציין שאני מספק את כל התמונות שצריך. תודה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקוה שכאן זה המקום הנכון... תוך כדי עבודה על המחשב גיליתי שתיקיה בת 3 GB של תמונות נמחקה מהמחשב. ביצעתי שחזור עם תוכנת UNDELETE, כעת כל התמונות קיימות אך לא נפתחות הודעת שגיאה: "לגלריית התמונות אין אפשות לפתחו תמונה זו או וידאו זה. נראה שהקובץ ניזוק או נפגם." יש למישהו רעיון איך אני יכול לתקן את התמונות ששחוזרו? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה מרחוק עדיף חינמית וקלה לתפעול כמו TeamViewer (אבל לא מתנתקת אחרי חמש דקות כמו TeamViewer) ללא הגבלת זמן שאני יכול לשלוט עליה כול הזמן (עבור קריוקי להחלפת שירים ממחשב נייד אחד למחשב הנייד השני)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Microsoft spent millions of dollars advertising its next generation OS 'Windows Vista' in China, in fact the IT juggernaut threw up the biggest Vista Ad on the 421 meter high Jin Mao tower in Shanghai China. However after 2 weeks (Jan 19 to Feb 2) from launch Microsoft managed to sell a mere 244 copies of Windows Vista. Software piracy is rampant in the middle kingdom and a pirated version of Vista sells for a mere $1 on the streets. The following numbers are quoted by Windows Vista chief distributor in Bejing. http://www.newlaunches.com/archives/only_244_copies_of_genuine_windows_vista_sold_in_china.php
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ! עברתי לא מזמן למוזילה, ורציתי לשאול: איך אני הופך אותה לדפדפן ברירית המחל שלי? ועוד שאלה על מוזילה: האם אני יכול להשתמש בפלאג גט דרך מוזילה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני רוצה להתקין תוינדוס 7 בC זה לא עושה לי כי זה מבקש דרייבר. כבר הורדתי תדרייבר והתקנתי ועדיין מה הוא רוצה!?#! ובD אני גם לא יכול לשים תמערכת כי זה כותב שזה לא מצליח למצוא שם מערכת הפעלה קיימת משו כזה הינה תמונות: בעיה בC בעיה בD
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. הורדתי קובץ סרט בפורמט MKV בגודל 5.5G בקירוב (סרט BLUERAY) אני מנסה להעתיק אותו לדיסק און קי שגודלו 8GB והוא כותב לי את ההודעה שמצורפת מה הקטע? לא הבנתי הרי יש לי עדיין 3GB חופשי אז למה? תודה מראש לכולם, בתקווה לתשובה מהירה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה , כשאני מושך דואר משרת הדואר שלי ב 013 , יש פעמים שסבבה ההודעות יורדות מהשרת אליי וזהו . ויש פעמים שפשוט אחרי שאני יוצא מהתוכנה וחוזר אליה היא שוב מושכת לי את אותם ההודעות . עברתי על כול ההגדרות שאולי עושות את זה וזה לא מסתדר . בבקשה עזרה אם מישהוא יכול. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני פותח את האינטרנט אקספלורר לוקח לו זמן לעלות וגם שאני ניכנס לאתר הוא דיי איטי והוא לא פותח לינקים שניפתחים בחלון חדש, במקום זה הוא ניתקע לאיזה דקה ואז ממשיך לעבוד ולפעמים גם סתם ניתקע יש אפשרות למחוק את האינטרנט אקספלורר ולהתקין מחדש? אם אני ישתמש בדפדפן אחר זה יעזור? ואם כן על איזה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול צורב פלקסטור ונאמר שהוא אמור להיות מופעל DMA ויש לי XP ואני לא יודע איך להפעיל אותו למישהו יש מושג? איפה האופציה הזו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם. 1. כאשר עברתי ל- 7 בטעות פירמטתי (דרך שלב ההתקנה) דיסק (בעל מחיצה אחת) שלא התכוונתי לפרמט. כדי להוסיף חטא על פשע, היות ולא חשבתי על אפשרות שחזור, גם כתבתי עליו מעט (מאוד) דברים. כעת אני תוהה אם בכל אופן יש איזו אפשרות לשחזר ממנו את המיידע (או לפחות את חלקו). בינתיים הפסקתי לכתוב עליו כלל ואני ממתינה בתקווה לעזרתכם. 2. בנוסף, הייתי שמחה אם תוכלו לעזור לי לשחזר תקיה מדיסק (שני) אשר נמחקה כאשר הועברה לדיסק שלישי (שגם פורמט). כאן העדפה היא לשחזר את התקיה מהדיסק המקורי ולא מהדיסק שפורמט היות ועל הפירמוט נכתבה מערכת ההפעה החדשה דבר שאני מעריכה שעשוי לעשות צרות. בתקווה שבעזרתכם אוכל להציל לפחות חלק מהמידע שאבד. תודה מראש למתייחסים ולעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני משנה הגדרות כמו SKIN וכו סוגר וזה לא נשמר עזרה בבקשה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-