תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתתן לי שעות במקומות שונים בעולם, לדוגמא - אם אני נותן לה את השעה 8:30 ET (כלומר שעון חוף מזרחי בארה"ב) אז היא תחזיר לי את השעה שתהיה בישראל מישהוא מכיר כזו תוכנה ??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי הכותרת הזאת מתאימה :-\ אז יש לי את המכוניות האלה: 1.http://img.photobucket.com/albums/v348/andrei89/render_72copy.jpg 2.http://img.photobucket.com/albums/v348/andrei89/render_71copy-1.jpg 3.http://www.3dm3.com/portfolio/files/4/7/8/6/0/Koenigsegg_CCX_original.jpg 4.http://www.3dm3.com/portfolio/files/7/8/8/8/0/1_original.jpg 5.http://www.3dm3.com/portfolio/files/7/8/9/2/1/2jcsrvb_original.jpg את תמונה מספר 3 אני רוצה לחלק את התמונה לשתי תמונות ולהעיף את הרקע השחור לבן הזה תמונות 4 ו 5 להקטין ל1600 ל1200 ושתי התמונות הראשונות בגודל הז בדיוק ואת שתי התמונות של 3 גם להגדיל ל1600 ל1200 ואז לעשות לתמונה סרטון{תמונות מתחלפות בתמונה}ברזלוציה 1600 ל1200 בלי שמ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך ניתן לדעת אם יש לי WINDOWS XP על בסיס 32 ביט או 64 ביט??? ובנוסף ארצה לדעת איזה מהם עדיף לאילו צרכים? תודה רבה אני הייתי אופיר
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. ניסיתי להתקין את הגרסה החדשה של K-lite כמה פעמים וקיבלתי הודעת שגיאה של הרג'יסטרי. צילומסך: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי לשחזר את כולם אך הרבה באיכות כ"כ גרועה שלא ניתן לצפות בהם- גם לא על ידי VLC. יש מושג מה עושים במצב כזה? תודה! שינתי את התגובה האחרונה לכותרת כי זה הכי עדכני...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, איך אפשר שבכל פעם שאני מעלה אקספלורר, תעלינה אוטומטית הכרטיסיות בהן גלשתי לאחרונה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בטעות ה GRUB שלי נהרס אין לי פה דיסקים לצריבה , אין לי דיסק של ווינדוס [ אני כרגע אצל ההורים ] ואין לי פה שום הפצת לינוקס שאוכל לעלות איתה את המחשב ואני חייב לתקן את ה MBR כי יש לי שם פרויקט ב OFFICE , שאני חייב להשיג אותו אחרת יומיים עבודה ילכו לעזאזל .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה כרטיס מסך מובנה על לוח של אינטל ולא נמצא שום דרייבר למערכת ההפעלה X64. חשבתי שיש מקורות נסתרים איפשהוא :-)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך צורבים סרט DVD בנרו. יש לי את הגירסא האחרונה של נרו ויש בה אופציות ל CD וגם ל DVD אופציות היחידות שיש ל DVD הן: copy,data,mp3,wma,digital audio באף אחת מהן את את האופציה של DVD-VIDEO האם מדובר בפלאג אין? אם כן, אשמח לקבל לינק או שם של הפלאג אין. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מהי תוכנת הצפיה הממולצת לוידיאו ו/או המקודדים לפתיחת כל סוגי הקבצים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה, כשאני רואה סרטים רגילים בBSPLAYER ושם כתוביות, אין לבעיה, אבל כאשר אלו סרטי HD, הכתוביות חתוכות. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר לתקן? או המלצה לנגן אחר? לא VLC (משום מה הוא לא מנגן טוב)
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מדריכים לתוכנה blender (סרטונים ואנימציות 3d). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, האם עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מנווט לעמוד חדש המעבד קופץ ל100% מאמץ (אפילו אם בסה"כ מדובר בעמוד טקסט). המחשב הוא לפטופ מדגם Fujitsu Siemens V6535. מערכת הפעלה WIN 7 64-BIT. כרום מעודכן לגירסה האחרונה. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אוליי אפילו GHOST) שאני אוכל לעשות איתה IMAGE להרדיסק שלי כולל כל הPARTITION ולפתוח אותו על מחשב זהה. תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פופ-אפ שנפתח עם כל חלון שאני נכנס אליו (כמו המחשב שלי, חיפוש ועוד...). אני לא מצליח לבטל אותו. קוראים לו משהו כמו Claim Your Reward!! וזה לא וירוס ולא שום דבר כזה (בדקתי עם נורטון אנטי-וירוס). הצילו!!!!! זה נדבק אלי!!!! מה עושים?????? אני לחוץ!!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה, פתאום פראפס החליט שהוא לא מקליט צלילים. הוא מקליט אותם בווליום כל כך נמוך שאי אפשר לשמוע בלי להגביר את הווליום למקסימום. הבעיה בגרסה של הפראפס? או שבכלל זה בעיה בדרייבר של הכרטיס קול? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך אחת כזאת . יש למשהו? ואם אפשר גם מ AVI ל MP3. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת מספרת הכל...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש בנרות תוכנה שתוכל לשדר וידאו, כדי שבמחשב שני ברשת אוכל לצפות בוידאו על-גבי IP. אם מישהו מכיר תוכנה כזו, אשמח לשמוע... יש עדיפות לתוכנת קוד-פתוח או חינמית, אבל גם תוכנות בתשלום יתקבלו בברכה 10X
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שזה קרה בגלל משהו שהורדתי.....ניסיתי לסרוק עם אנטיוירוס וזה לא עזר.....האקספלורר פשוט לא נפתח ומראה לי חלון עם שגיאת מערכת ואחריו עוד חלון שאומר שאקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר...וככה קורה גם עם ה-itunes...בכוננים יש בעיה שונה: הכונן C לא נפתח ומראה את החלון הבא: http://img152.imageshack.us/img152/7263/85972819dk0.png נרא לי שבהודעת ארור אז השם שם זה השם של התיקיה עם הוירוס ככל הנראה.. אני זוכר נראלי שאפשר להיכנס לזה דרך הCMD אבל לא זוכר איך.. הכונן F פשוט לא נפתח....וגיליתי שהדרך היחידה להיכנס לכוננים היא לרשום את שם הכונן בכתובת בחלון הלבן ולעשות "עבור אל".... כרגע אני שולח את ההודעה הזאת דרך ספארי (שאלוהים יודע איך הצלחתי להוריד אותו...) מה אני אמור לעשות?…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה (+הסבר קצר) שמאחדת קבצים כדוגמאת : avi.001 avi.002 avi.003 או... nrg.001 nrg.002 nrg.003 וכו'... שתאחד את הקבצים בקיצור.. תודה מראש ;]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי על ויסטה 32 ביט את סימנטק קורפורט, והוא עושה AUTO DISABLE לעצמו מסיבה לא ברורה, ומצאתי סימוכין לכך שהוא עושה זאת לעוד משתמשים (מישהו יודע למה?). אני מחפש אלטרנטיבה חינמית, יש AVAST, ANTIVIR, AVG - יש משהו אחר? מה מומלץ? איך הם משתווים לסימנטק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא שיש לי כוונות לעבור מ-Windows למערכת אחרת בזמן הקרוב, אבל השאלה בכל זאת מעניינת אותי. בקיצור, אצלי זו FastStone. אם התוכנה הזו לא עובדת טיפ-טופ תחת WINE אז אין מה לדבר. גם PaintShop Pro נכנסת לאותה קטגוריה (אני לא סובל את ה-GIMP). תוכנה נוספת שהעדרה יכול להפריע לי היא התוכנה שמשמשת אותי לגישה לחשבון הבנק שלי, Internet Explorer. באופן מפתיע (או שלא) דווקא על מיקרוסופט אופיס אין לי בעייה לוותר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני נתקל בבעיה מעצבנת כבר אני רואה סרטים ביוטיוב וגם באתרים אחרים של צבעים לא נכונים כאילו התמונה ב 3D כזה גם יש פס ירוק קבוע בחלק העליון של התמונה . זה קורה לי רק בדפדפן כרום , מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-