תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנת עריכה מקצועית שתוכל לאפשר לי למחוק חלק מסויים מכל השורות בקובץ טקסט, שאני אכניס לתוכנה מספר תווים והיא תמחק את כל מה שכתוב לפניהם ו/או אחריהם. דוגמא: אם יש לי שורות כאלה בתוך קובץ טקסט: csjkhue45caljk=PE=pogonara vsdiuyfuej37=PE=aspiouii kjlasiljpio890789=PE=uvivufioyuio אז שאני אוכל להכניס לתוכנה את: =PE= והיא תמחק את כל מה שכתוב לפני זה... ומה שישאר לי זה: =PE=pogonara =PE=aspiouii =PE=uvivufioyuio אני מקווה שאני מספיק ברור ושאכן יש תוכנה כזו. תודה רבה על העזרה ויום טוב, אורן.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם כשאני נכנס לפורום שבאתר באמצעות ה Firefox אני נאלץ להתחבר תמיד מחדש, משום מה שם את המשתמש והסיסמה הוא לא זוכר וזאת למרות שאני בוחר בלהתחבר לתמיד. דרך אגב ישנם עוד אתרים שכניסה מחודשת אליהם מאלצת אותי לרושם שוב את שם המשתמש והסיסמה שלי. אודה לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ניסתי לפתוח סרט בתוכנה כדי להמיר אותו לDIVX והתוכנה לא נותנת לי לפתוח את הסרט..... הנה הפרטים: [!] Couldn't locate decompressor for format 'dvsd' (unknown). VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable. Only 'Direct stream copy' is available for this video.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
רציתי לדעת בבקשה איך אני עושה שיראו את הטמפרטורות בתוכנה EVEREST על המסך ה LCD של ה G5 אם מישהו יכול להסביר לי אני מאוד ישמח ראיתי פה מישהו בפורום שעשה את זה אבל אני לא זוכר מי זה. תודה נתי
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יום טוב. יש לי בערך 40 ג'יגה של סדרות טלוויזיה על הכונן שאני פשוט חייב להיפטר מהן, אחרת לא ישאר לי מקום בכונן בכלל :'( רציתי לדעת, מהי שיטת הקיבוץ הטובה והאפקטיבית ביותר בכדי שאני יוכל למלא כמה שיותר פרקים בדיסקים סטאנדוים של 700מ"ב כל אחד? אני מודה לעוזרים מקרב לב :-[
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אחרי שאני מתנתק ממחשב מרוחק הוא מבצע LOG OFF ליוזר, יש אפשרות פשוט לבצע התנתקות מה- RDP ושהמחשב המרוחק ישאר במצב של לפני ההשתלטות?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כדאי לקרוא http://www.downloadsquad.com/2007/06/12/free-active-virus-shield-is-now-vista-compatible/
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הצריבה עצמה נעשית ללא בעיות וללא שגיעות, אך כאשר אני שם את הדיסק במערכת, על הצג הכל ניראה תקין, הזמן מתחיל רגיל וכו', רק מה - אין צליל... אציין כי הבעיה קיימת רק כאשר אני צורב CD רגיל ולא MP3. מדובר בנרו 7 Essentials.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-ie7 שלי (הדפדפן) כשאני פותח אותו הוא אומר לי "אין אפשרות לפתוח את הדף וכו'" ביום חמישי הייתי על המחשב וחיפשתי משהו בחיפוש של הדפדפן (הוא היה עובד) במנוע החיפוש של גוגל והוא כתב לי הדפדפן נגוע בוירוס.. משהו כזה ונתן לי מקורות להוריד מהם אנטי וירוסים כדי לטפל בבעיה עשיתי סריקה עם אנטי וירוס של nod32 גירסה 3 ולא מצא לי כלום וזהו (הלכתי לאיזה מקום מיהרתי מאד) הדלקתי את המחשב ביום שישי והדפדפן כותב לי "אין אפשרות...." הפעלתי את הסריקות של האנטי וירוסים avg 8 .antivir .Malwarebytes' Anti-Malware .AVG Anti-Spyware .nod32 3v .Trojan Remover 6.6.9 . WindowsDefender . ואיפסתי את ההגדרות של הדפדפן .ניקתי קוקיז . אפילו מחקתי את הדפדפן ונישארתי עם ie6 והבעיה לא נפתרה עכשיו אני גולש…
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הדרישות הן כדלקמן: 1) שיהיה טוב ולא יהיו בובאגים מורגשים(הסיבה העיקרית לכך שמאסתי ב FDM הנוכחי). 2) שלא יזייף כאשר אני מוריד מהRS(חשוב מאוד-FDM התוכנה היחידית שאני יודע בוודאות שלא מזייפת). דברים שיהיה נחמד אם יהיו: 3) אפשרות הפרדה בין הורדות שונות. 4) פתיחת ארכיב באופן אוטומטי. תודה על ההמלצות. אגב- האם JDOWNLOADER עומד בכל התנאים הללו?
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
הורדתי 2 סרטים מהאתר www.3dgameman.com כשהיה לי את המדיה פלייר המקורי של אקס פי. הורדתי מדיה פלייר 9 בטא והוא לא מריץ לי עכשיו אף סרטון. מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני חושב שהמאוורים לא עובדים על הכי חזק... יש איזשהי תוכנה שתוכל להגביר אותם דרך המחשב ? או שאני צריך לפתוח את המארז ומבפנים לעשות את זה ? תודה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
איפה התוכנה שיכול לכבות את האוררים שבמחשב יש פה את התוכנה אנמי לא זוכר איפה זה
-
שלום לכולם לפני כמה ימים נאלצתי לאפס ביוס בגלל ניסיון OC לא מוצלח לפני המקרה התרגלתי להוריד על מהירויות של 150-200-250-300+ באימיול, ואחרי זה אני מוריד על מקסימום 10. גם קבצים בעלי המון מקורות. מה יכול לגרום לבעיה ואיך אפשר לתקנה? תודה מראש, אבי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך עזרה פירמטתי מחשב של חבר, מחשב די ישן עים לוח אם (msi g31m3 v2 (ms-7529 אני פשוט לא מצליח למצוא את הדגם של הלוח באינטרנט כדי להוריד את הדריברים הנחוצים. מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים כי אני לא מוצא אותם באינטרנט בשום מקום?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה אתמול עשיתי ניקוי לכונן שלי ועכשיו אני לא מצליח לראות באתר את הסירטונים מה אני עושה?
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
בוקר טוב, בעבר יצא לי לעבוד עם תוכנת ביטורנט TLN,תוכנה לא מעמיסה ושהגיעה למהירויות הורדה גבוהות. האם היום יש תוכנה טובה יותר שאתם ממליצים עליה?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
הנה תמנוה... http://img292.imageshack.us/img292/9926/untitledeb9.jpg
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן בעיה , הוינדוס כבה ומופיע לי מסך כחול (קוראים לזה אני חושב BSOD?) בקיצור, הבעיה שמופיעה שם מדברת על הקובץ של ה Http.sys.. עשיתי מספר שינויים במחשב בזמן האחרון, התקנתי אנטי וירוס ופיירוול של קספרסקי.. התקנתי Registry Mechanic והתקנתי Diskeeper.. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי גרם לבעייה זה בדיסקיפר שביקשו שם לשנות את ה MFT למשהו יותר גבוה, ביקשו 124 מגה ושיניתי ל500.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
חזרתי להוריד עם האימיל (בגלל שלא מצאתי בKAZAA\EXEEN\MIRC קובץ שאני ומאד רוצה) השבוע. ואני לא מבין למה התוכנה הזאת כל כך בעיתית אני מוריד קובץ עם 100 מקורות כבר יומים רצוף וכל מה שירד זה 6.22MB מתוך 100MB ! אני עושה משהוא לא נכון או שזה בגלל שהתוכנה הזאת פשוט גרועה ? ההגדרות הם לחיבור 768\96. זה האימיול של ליונטורק (אחד לפני ההכי חדש שיצא). הנה תמונה של המצב, אתם רואים שיש מקורות והמיקום בתור הוא לא רע (תמיד כשזה מתחיל להורדי ממקור הוא מוריד על 0.0-0.1 למשך כמה שניות ואז מתנתק מהמקור) . וגם אין לי בעיה של ID נמוך. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
קיצר יש לי משחק שיש לו קובץ MDS ו MDS בד"כ הייתי פותח את זה עם daemon tools או אלכוהול 120% אבל אף אחד מהם לא עובד... יש למישהו רעיון???
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן! ביקשתי כאן לא מזמן המלצה ל2 כוננים, אבל במהלך הדיון הכל קצת הלך לאיבוד.. נסגרתי לגבי כונן אחד, לגבי השני אני אעשה קצת סדר מעוניינת בכונן נוסף, שיהיה מחובר למחשב נייח באופן יחסית קבוע בכדי לעבוד דרכו על עריכת סרטים בתוכנות: AVID, After Effects, Cubase. אני אזדקק לe-SATA בתוכנות הללו? ירגישו הבדל במהירות? לא קריטי לי אם זה יהיה מארז וכונן או אחד מובנה.. לשיקולכם. תודה רבה רבה!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוקה טמפרטורה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נעלם לי האפשרות של "מחיקת" דיסקים מתוך תוכנת הצריבה שלי תוכנת הצריבה שאני משתמש בה היא ULEAD..... מישהו יודע מה הבעיה וכיצד אני פותר אותה ?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-