עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by THE_COMMANDER,

אני הפעלתי סרט אבל הוא אומר לי שאני צריך codec יש לי מדיה פלייר 8 מה לעשות????

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by menahem2009,

היה לי נוד 32 4 הסרתי אותו והתקנתי אנטי וירוס נוד 32 5 לקראת סוף ההתקנה הוא מביא לי שגיאה ולא נותן לי להתקין גם את ה5 וגם את ה4 במחשב אחר שלא היה בו אנטי וירוס ההתקנה עובדת מצוין

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. אני משתמש בויסטה אולטימייט 64 ביט. התקנתי ICQ 5.1 והתוכנה תמיד עולה שהווינדוס עולה! למרות שעשיתי בהגדרות שלה שלא יעלה עם הווינדוס. מה אני עושה?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  4. תראו הייתי צריך להוריד קראק של איזה תוכנה וקפץ חלון שהייתי חייב לעשות כן.. עכשיו תראו מה ניהיה לי .. אני כל פעם לוחץ כפתור ימני ומסיר שלא יופיע לי וזה חוזר וגם במועדפים ניהיה לי שם כל פעם תיקיות.. אני מוחק ותם וזה חוזר... וגם סרקתי עם התוכנה spysweeper וכלום לא עזר :\ בבקשה איך אני מוחק את זה? עריכה: תעשו מאפניים לתמונה ואז תדביקו את הקישור לדפדפן כדי לראות את כל התמונה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by arkins,

שלום אני מחובר לשרת ולרשת מחשבים עם יומן (לוח שנה) משותף אני לא רואה את הלוח המשותף וגם אין אצלי אופציה של "פתיחת לוח שנה משותף" בחלון הניווט למישהו יש פיתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב. האם יש תוכנה באנטרנט שדרכה אנשים שעשיתי להם Ignore ואני נמצא במצב Invisible בכל זאת יכולים לראות אותי כש אני מחובר? תודה מראש L.A

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

כל פעם שאני מנסה להסיר את נירו אני מקבל הודעה " fatal error" או משהו כזהת זה נשמע מפחיד אבל את האמת זה מעצבן! אני אפילו לא יכול להתקין את נירו שוב, מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by mrraz,

מישהו שאל אותי לגבי הבעיה הבאה הוא צרב דיסק מוזיקה ובהשמעה מהדיסק הצרוב הוא שומע משפטים שכנראה תוכנת הצריבה הכניסה לשיר לפעמים יש את זה בהתחלה ולפעמים באמצע השיר קורה בכל תוכנת השמעה. מישהו מכיר ?

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by oded6188,

מישהו מכיר משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  10. קניתי מחשב עם לוח אם של גיגהבייט 780 וכרטיס מסך של ati hd3200 התקנתי את המחשב והכול הלך יופי. אבל כשאני מנסה לחבר אותו לפלזמה עם כבל hdmi הוא לא מצליח לקבל תמונה. בכמה מקרים היה תמונה לשנייה וזהו . כשאני מעלה את המחשב בזמן שהפלזמה מחוברת הוא מראה לי את המסך עלייה עד לרגע שווינדוס עולה ואז מת. ניסיתי לשחק עם הרזולציה אבל זה לא עזר אשמח לעזרה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by neogod,

כל כמה פעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא קורס ומבקש לשלוח הודעה למייקרוסופט! ניסיתי כבר כמה פעמים להסיר את הנגן פלאש וזה לא עזר !! מה עוד אפשר לנסות בשביל לפתור את זה?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by SpEcToR,

הן נמצאות בכונן D.. (הוינדוב מותקן ב-C) השמות שלהן: 9b275caf379bf801c9edad34 ו- 46406b1c7f85dc521c21ca41b15fb1 ובכל אחת מהן יש תקיה נוספת בשם: update והן לא ניתנות למחיקה.. זה כותב לי: access is denied... איך למחוק את זה לעזעזל? =\

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by SixKiller,

שלום רב.. ערב טוב... לפני כמה זמן עשיתי עדכון של הפאק 1... ואחרי זה זה עשה לי בעיות בנורטון... שניסיתי לפתוח אותו... הוא פשוט נפתח לשניה... ונסגר... בעיקרון ה-Auto Protect עובד תמיד...(נראה לי.. כי זה לא נסגר..) אבל התוכנה עצמה.. אין לי שליטה בהגדרות ואפילו Live Update לא יכול לעשות ידנית... אני בטוח ב106% שמישהו פה מכיר ת'בעיה.. השאלה אם תוכלו לעזור?... תודה.. צ'יקו

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by o.k,

ערב טוב לכולם!!! יש ברשותי את התוכנה NERO START SMART של צריבת דיסקים... וכאשר אני רוצה למחוק איזשהו דיסק שאני לא מוצא בו שימוש כלשהו אז הוא עושה לי בעיות ולא רוצה למחוק אותו... מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת למחוק את הדיסקים שלא בשימוש??? תודה רבה לעונים...

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  15. אני מנסה להתקין את הדרייבר האחרון (כי משחקים לא עולים) אני מסיר את הדרייבר הישן מוחק תיקיות ואח"כ מתקין את הדרריבר האחרון (יש לי ראדון 9700) והמסך משתגע.....מרוח עם חורים פריקי לאאלה למישהוא יש מושג מה יכולה להיות הבעייה? כי הדרייבר פותר המון באגים במשחקים

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום, מחקתי מחיצה שיצרתי וכעת כל השטח שלה לא בשימוש ומוגדר כשטח '' לא מוקצה'' כיצד אני יכול להוסיף את השטח לכונן שאני רוצה מבלי ליצור מחיצה חדשה [אין צורך בעוד מחיצה...] תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by black colt,

אז ככה הורדתי את המשחק TACTICAL OPS ASSALUR ON TROR מהביטורנט עכשיו הבעיה שזה הוריד לי שלושה קבצים שתי קבצים בתיקיה של המשחק בשם FLT TOP ולמטה רשום לי קובץ BIN ועוד אחד שרשום FLT TOP.CUE ומתחת רשום קובץ CUE עכשיו עם המשחק ירד לי פאץ שאני לוחץ עליו פעמיים מופיעה לי שגיאה שהוא לא יכול לאתר שום גירסה של המשחק על המחשב שלי האם מישהו יודע איך אני פותח את הקבצים האילה (ואני עדיין בשוק שקיבלתי כולה 3 קבצים) תודה עידן

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  18. Started by mush0n,

בעיקרון, במהלך העבודה שלי עם גרפיקה (גם דו וגם תלת) הרבה פעמים צריך להשתמש בטקסטורות להרבה מאוד מטרות... בשביל זה הקימו את האתר www.cgtextures.com שמציע משהו כמו 15 MB (אם אני לא טועה) הורדה פר יום לכל IP שכנכנס אליהם. יש להם טקסטורות מאוד יעילות ומומלץ בחום אם אתם בקטע.. בנוסף יש לי בנק של כמה מאות MB של HDRI אם משהו צריך.. תהנו

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Axel Foley,

כותרת

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. רצוי לינקים לתוכנות... אבל כול עזרה שהיא גם טוב... תודה...

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  21. היי לכולם.. לאחר שהסתנן לי משהו אתמול למערכת שברוב טיפשותי אישרתי בפיירוול, הותקנו לי כמה תוכנות שמשתלטות לי על הדפדפן. לאחר מלחמה עיקשת ניצחתי את המערכה אבל עכשיו כשאני לוחץ על חלונית חדשה ורוצה שיפתח גוגל למשל או המסך עם החלוניות של הדפים המועדפים שלי, נפתח נתיב עם ההודעה קובץ לא נמצא. איך אני מחזיר את זה ? תודה מראש לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אמרו לי שניתך לעשות אימג כמו בGHOST רק בתוכנת אקוניס ולא צריך לכבות את המחשב בזמן עבודה מישהו עשה את זה . זה רק בגרסה מסיומת ?

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by Green,

היי טוב כמו שראיתם כמה עודעות לפני נגנב לי המספר הנדיר והיפה שהICQ שלי אז הכלתתי לעבור לMSN מסנגר לקצת לראות איך זה ויש לי כמה שאלות... 1)אתם מכירים אולי תוכנה טובה ונוחה נותנת להישמש גם במסנגר ובאיסיקיו ביחד בתוכה 2)בחשבון מסנגר שלי נתתי את ה שיהה GMAIL המשתמש שלי שם אבל אין לי אפשרות לראות את האימילים שלי דרך המסנגר יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  24. Started by chenrp,

שלום, יש ברשותי דיסק המכיל תוכנה. יש לי רישיון לתוכנה והכל חוקי. אבל... הדיסק בפורמט DVD. אני מעוניין להתקין את התוכנה במחשב ללא כונן DVD, והתוכנה תמיד צריכה את הדיסק המקורי לשם פעולה תקינה. חשבתי שאוכל להעתיק את תוכן הדיסק למחשב הזה דרך רשת מקומית. העתקתי אך התוכנה לא מזהה את הקבצים בתור דיסק. האם אפשר ליצור קובץ IMAGE מהדיסק הזה ולהפעיל את הIMAGE הזה דרך DEMON TOOLS? ניסיתי דרך ANYDVD והתוכנה הזו אומרת שהדיסק לא מוכן...? אשמח לעזרה מכם. תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by lompy,

האם קיימת תוכנה שיכולה להקליט סדרה של לחיצות לדוגמה לפתוח דפדפן ,להיכנס לאתר מסוים,להזין בו סיסמה,ללחוץ אישור וכו. ואחרי זה ליצור קיצור (איקון או כפתור) שיפעיל את כל זה בלחיצה אחת בלבד מבלי שאני העשה את כל התהליך כל פעם מחדש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.