תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לפתוח קובץ של וינרר של שישה חלקים, הוא פותח את החמש הראשונים וכשהוא מגיע לשישי הוא מראה שגיאה ובה כתוב: Unexpected end of archive? קרה למישהו? יש אפשרות לתקן את זה?או שחייב להוריד את הקובץ מההתחלה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
טוב, נתחיל מההתחלה. לא מזמן האינטרנט שלי התחיל לזחול, ותופעות אחרות התווספו (תמונות מסויימות התחלפו בתמונות שדומות לאזהרה של אנטיוירוס על פרצת אבטחה, כביכול, המסנג'ר סירב להתחבר וכאלה). אחרי קצת התייעצות השתמשתי בכמה תוכנות במקביל בשביל להפטר מהטרויאני (והתוכנות מצאו אותו, אז הוא כנראה היה שם.) אחרי הריסט האחרון של ההסרה חזרתי למצב רגיל (לא בטוח), וכמה שניות אחרי שנטען האקספלורר (explorer.exe, לא iexplorer), המחשב כולו נתקע. עשיתי ריסט וניסיתי עוד פעם, קרה מחדש. עברתי חזרה לסייף מוד, נכנסתי לmsconfig והשבתתי את כל מה שעלה בStartup חוץ מהאנטיוירוס. הפעלתי מחדש את המחשב, ובכל זאת נתקע. מה יכול לגרום לזה? יכול ליהיות שזה האנטיוירוס עצמו, וכדאי לכבות גם אותו ולראות אם זה עוזר…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך אני משנה את תיקיית ברירת מחדל c:\program files לתיקייה אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
הי. בתוסף יש אפשרות של SESSION RESTORE, ז שימושי כשהדפדפן קורס, אבל הבעיה היא שהתוסף שואל אותי אם לשחזר את ה SESSION גם אם אני סוגר את הדפדפן עם ה-X. יש אפשרות לשנות את זה?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה בסגנון של GETRIGHT להורד מ RAPIDSHARE . אני רוצה תוכנה שאני יכול לסמן לה את הקבצים שאני רוצה עם CTRL C(או כל דבר אחר) והיא כבר תוריד את כל הקבצים. תודה
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שפשוט יגן על המחשב מפני מכל הזבל הזה שהמצא ברשת ומאט את המחשב שזקוק לפירמוט כל חודש והכי חשוב לא כבד תודה ..
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מזה כמה ימים תוכנה לשיפור איכות הסאונד ברמקולי\אזניות... אני רוצה שיהיה לי סאונד יותר חזק, ויותר איכותי...משמע להפיק מהכרטיס קול שלי את המיטב. לצערי לא מצאתי תוכנה שתספק אותי. אשמח לקבל עזרה בנושא מכל חובבי המוזיקה ביניכם :-) שם של תוכנה או לינק הורדה שלה פרוצה. תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי אנטי וירוס התקנתי עידכנתי וירוסים דרך התוכנה אך פתאום כשאני מנסה להפעיל את התוכנה היא כאילו נופלת ואני לא מצליח להעלות אותה ניסיתי להסיר ולעדכן מחדש אבל הבעייה חוזרת על עצמה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מחפש אחר התוכנה הכי פשוטה שתעשה את העבודה. פשוט לחבר את הכתוביות לסרט! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5 בערך, בזמן האחרון נראה לי שהוא קצת התעייף, הבנתי שאני יכול לבדוק את הביצועים שלו עם התוכנה preformance test, וזה מה שעשיתי, קיבלתי תוצאה של 957, מה זה אומר ואיך אני יכול לדעת שהכול בסדר, החלקים שיש לי במחשב הם: מעבד core 2 6600 2.4 לוח: Asus p5w dh delux זכרון: sd ram 3071
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
שלום Abit Flash Menu היום עדכנתי את הביוס שלי מגרסה 1.6 לגירסה 2.2 , אני לא יודע אם זה עשה משהו אבל המחשב קצת יותר מהיר , לא משנה, רק רציתי להגיד שהתוכנה הזאת היא MUST HAVE בשביל אנשים שלא רוצים להתעסק אם עדכון ביוס דרך דוס (אף פעם לא ניסיתי :-X) אבל מה שאני כן יכול להגיד שהתוכנה הזאת פצצתית ! היא עידכנה לי את הביוס תוך דקה ! בקיצור אם המנהלים יכולים להוסיף אותה למדור ההורדות אני בטוח שהרבה בעלי לוחות אביט ישמחו ;D http://www.abit-usa.com/downloads/bios/flashmenu.php אם תוכנה זו כבר נמצאת במדור ההורדות אז עוד יותר טוב (למרות שלא ראיתי) תודה נ.ב - הלוח שלי הוא ABIT NF7-SL :-)
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך את ה מסנג'ר, YAHOO, GTALK, SKYPE ו AIM ביחד.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וידאוקליפ והשם שלו XXXXXXXXX.2003{1920x1088.HD.1080}.mpg (איפה שרשמתי "X" , זה השם של הקליפ, אך צינזרתי אותו כדי לא לעבור על חוקי הפורום, החלק החשוב הוא הסיומת) אוקיי, כשאני מפעיל את הקליפ, אז הוא "קופץ" ולא פועל חלק אני מרגיש כאילו המחשב לא עומד בעומס של זה(קליפ של 6 דקות ששוקל 840 מגה), רואים את הקליפ ממש חלק, חד וברור(בחיים לא יצא לי לראות קובץ וידאו במחשב שנראה ככה) יש אולי פיתרון לבעיה? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל המידע בכותרת אני מניח... לא מצליח למצוא פתרון בגוגל, ואני בספק שפיירפוקס *לא יכול* לעשות את זה - אז... מה אני מפספס?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמקליטה כל צליל שעובר דרך כרטיס הכל, כלומר כל צליל שיוצא מהמחשב. 10x
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים... יש לי כמה לינקים לאתר רדיו... במחשב בעבודה שאני מפעיל את הלינקים הוא ישר פותח לי את ה Windows media player ושם אני שומע את השירים דרך הנגן... זה כמו דיסקים כזה שאני שומע. הבעיה שבבית, מותקנת לי BSPLAYER וכל פעם היא זאת שטוענת את הלינק... לא היתה לי בעיה עם זה, אבל משום מה דרך ה BSPLAYER אני לא יכול לשמוע את כל האלבום אבל דרך הMEDIA PLAYER אני כן מצליח להעביר שירים ולשמוע את כל האלבום. בשורה התחתונה: איך אני גורם לקישורי הייפרלינק לא להפתח בעזרת BSPLAYER אלה בעזרת MEDIA PLAYER. נכנסתי להגדרות הקבצים ושיניתישם שכל הקבצים שנפתחים בעזרת BS יפתחו בעזרת MEDIA. לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם היום כשהדלקתי את המחשב ופתחתי את האקספלורר, האתר בית השתנה לי לאיזה קובץ searchpage.html שהופיע לי בתיקייה הראשית של כונן C. ניסיתי לשנות את הכתובת של האתר בית, ניסיתי למחוק את הקובץ, הורדתי תוכנות למחיקת דברים מציקים כאלה וכו', שיניתי בעצמי את הרג'יסטרי, ניסיתי למחוק את כל דבר שקשור לזה עשיתי לזה UNINSTALL בהוספה\הסרה של תוכניות - קראו לזה advanced searchbar. שום דבר לא עוזר, זה עדיין שם, זה תופס לי את האתר הבית, וכשאני מנסה להיכנס לאתרים - אני חייב לכתוב בתחילת הכתובת http:// לפני הWWW, וזה לא משלים לי את זה לבד, בנוסף לזה האינטרנט נהיה איטי רצח. למישהו יש רעיון מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כשאני מעתיק טקסט כלשהו מהמחשב (לא משנה מה) כשאני מדביק אותו באיזה מקום הוא רושם לי במקום מה שהעתקתי (hello!) האם זה וירוס? מה זה יכול להיות? יש לי וינדוס ויסטה 32 bit
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
*אני כותב את ההודעה בשם חבר שלי שדיי הסתבך מעבר ליכולתי לעזור לו.* שלום לכולם! רציתי לשאול בנוגע לתוכנות המבצעות חילוק וגיבוש כוננים. ידוע לי על PARTITION MAGIC, ביצעתי בה פעולה זו, ולבסוף התגלה שכונן שלא היה צריך להימחק נעלם וגם הכונן שאמור להתגבש עם הכונן השני נעלם גם הוא וגודל האחסון בכונן לא השתנה - משמה נעלמו לי כוננים ויחד איתם החומרים. שמעתי שניתן לעשות UNDELETE ב- PARTITION MAGIC אך התוכנה כרגע אינה פועלת לי מופיעה לי השגיאה הבאה: Init failed: Error 11117 אם למישהו פיתרון כדי שהתוכנה תעבוד? והאם ישנה תוכנה חלופית ל- PARTITION MAGIC? תודה רבה למשיבים ולעוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעיה מוזרה, עם מאפייני המדפסת יש לי מדפסת hp deskjet 5550 שמוחברת למחשב, מותקנת עליו ועובדת המחשב מוחבר ברשת למחשב נוסף, שיתפתי את המדפסת והתחברתי אליה מהמחשב השני. גם כאן הכל בסדר ואפשר להדפיס מהמחשב הזה אל המדפסת. איפה הבעיה? אז ככה - כשרוצים לשנות את מאפייני ההדפסה למשל להדפיס באיכות נמוכה יותר /גבוהה יותר וכד' אם נכנסים אל המאפיינים מהמחשב אליו מוחברת המדפסת מקומית - הכל בסדר והם מופיעים באנגלית אבל אם נכנסים למאפייני המדפסת דרך הרשת הם מופיעים בשפה מוזרה (אולי רוסית אבל אני לא ממש בטוחה) התקנת הדריבר מחדש לא עזרה, גם לא מחיקת השיתוף והתחברות מחדש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני צריך להוריד רשימה של 70 קבצים, ואני לא רוצה כל פעם שקובץ מסתיים ללחוץ על חלון ההורדה , אז האם יש אפשרות בDownload Accelerator לשים את הקבצים בתור, ושזה יוריד אותם אוטומטי? אם כן איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול לעזור לי יש לי מערכת ויסטה 32 ביט אני רוצה להתקין וירטואל פי.סי 64 ביט האם זה אפשרי? או אנ יצריך להתקין וירטואל 32 ביט ועליו להתקין 65 ביט אם זה אפשרי בכלל?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על ה IE בשביל לפתוח אותו אז ישנה השהייה של איזה 5 שניות . מה יכולה להיות הבעיה? מפרט: DFI LANPARTY NF4 ULTRA D CORSAIR PC3200 C2 512*2 6200GT(זמני) ספק 480 THEMALTAKE 250GB SATA II 16MB WD 200GB WD 8 MB ATA המערכת ללא OC הוספתי כבר מתח לזיכרון עד ל 2.8 ולא עוזר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 473 צפיות
-