עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Joli,

שלום! יש לי כרטיס טלויזיה במחשב, כשהיה לי ווינודס XP הכל עבד כמו שצריך, אחרי שהתקנתי את ה 7 בכל פעם שאני פותח את התוכנה (WINPVR) הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת: ניסיתי לעדכן את הדריברים של הכרטיס אבל הוא רשם לי שיש לי את העדכון הכי חדש שיש... הינה הסוג של הכרטיס: תודה רבה

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  2. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שלחו לי אתמול קובץ גיבוי דיי חשוב, אבל הטיפש שעשה את הגיבוי לא השתמש נכון בRAR ועכשיו אי אפשר לפרוס את הקובץ. הבעיה שהקבצים עצמם, עם שמות לא טובים, גם ארוכים מידי וגם עם כל מיני תווים מיוחדים. הארכיב נראה ככה: ספריה א' ספריה ב' שם קובץ + שם ספריה ב' + שם ספריה א' איך אני משנה את השמות של הקבצים? אני עובד עם Winrar, ניסיתי בווינזיפ וזה לא הראה בכלל את הקבצים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by LazyBoy,

בדיסק של 3DS MAX יש ספריות של הדגמה, ובתוך הספריות האלה יש קבצים עם סיומת BIP. לפי מה שהבנתי הם מכילים תנועות/אנימציות מוכנות מראש. אבל איך משתמשים בהם במקס? אם אפשר לקבל הסבר מפורט זה יעזור לי מאוד. (לא מצאתי כלום בגוגל)

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

יש לי קובץ של PDF 200 עמודים ואני רוצה ליצור קובץ חדש שיכלול לדוגמא רק את העמודים 1-20 איך עושים זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מישהו יכול להמלית לי על תכונה טובה ? תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by shilok,

יש לי בעיה במחשב המחש פתאום מפעיל את עצמו מחדש. שאני נכנס לדפדפן אוונט ומופיע לי ההודעה הזאת. כנ"ל עם התוכנה נרו. עשיתי סריקה עם התוכנה NOD32, היא מצאה יותר מ-100 וירוסים. ניקיתי אותם, הפעלתי את המחשב מחדש, והבעיות נותרו כמו שהן. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והופיעה לי ההודעה הזאת תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי עכבר עם כמה לחצנים שאני לא משתמש בהם וחשבתי אולי יש תוכנת מקרו שאיתה אנהי אוכל לתכנת את אותם מקשים שיעשו רצף של פעולות או פעולה אחת למשל במישחקי אסטרטגיה כמו WC3 שאני אלחץ על כפתור והוא יסמן לי יחידה. האים יש דבר כזה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  8. Started by -AKEL-,

ידוע לי על תוכנה שמראה את המפות פה בארץ אבל אני מחפש של אזור אירופה האם קיים דבר כזה? ואם כן יעזור לי מאוד שם של התוכנה... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  9. Started by TaZeR,

שלום לכולם, אתמול בלילה ארעה תקלה בשרתים של 013, שכתוצאה ממנה הנחתי שיש לי תקלה מקומית במסנג'ר (כיוון שאתרים מסויימים עבדו ולא ידעתי אז על התקלה). בכל אופן, ניסיתי לפתור את התקלה מקומית ולכן עשיתי Repair למסנג'ר (Windows Live Messenger). מאז המסנג'ר לא עובד גם אחרי ש-013 פתרו את התקלה בשרתים שלהם (במחשבים אחרים בבית המסנג'ר עובד). קוד התקלה שמופיע כשמנסים להתחבר למסנג'ר וגם כשמנסים להתקין אותו מחדש (לא ניתן להפעיל את האשף של הסרה/תיקון דרך הוספה/הסרה, כי שום דבר לא נטען כשלוחצים על הסרה של המסנג'ר) הוא 0x800b0004 (זהה גם בהתקנה וגם בניסיון ההתחברות). השגיאה בהתקנה מופיעה בחלון הראשון שעולה כשטוענים את ההתקנה. מצאתי כמה פתרונות אפשריים לתקלה, אחד מהם היה לכוון את השעון (מכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מצלם עם הכפתור הרגיל של ווינדוס על המקלדת, ברגע שאני מדביק על צייר זה מראה לי את התמונה שיש נכון לעכשיו בסירטון. (לדוגמא הרצתי אותו קדימה, התמונה שצילמתי ממקודם אוטומטית משתנה) תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by shaul,

אוקיי אחרי שעברתי את רוב הבעיות באיסיקיו באה לי אחת מעצבנת במיוחד, האיסיקיו קופץ לי כל הזמן ומקטין לי אוטומית את החלון של האקספלורר, כשאני לוחץ על האיקס הקטן למעלה ומגדיל בחזרה את החלון של האקספלורר, האיסיקיו שוב קופץ לי ומקטין אותו עוד פעם

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by davidpo,

איך אני יכול להוציא כתוביות שמוטמעות בפורמט פלאש(SWF)?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

עם עדיפות לעברית ושהממשק שלה יהיה כמה שפחות מסורבל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by com,

תודה.

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  15. קניתי DVD חדש מהדגם LG 9723P והוא ממש מצויין, קורא את כל הפורמטים, חברה אמינה, בקיצור אפשר לראות סרטים בראש שקט. כמובן שבהתחלה הייתי חייב לעשות את הטעות הנוראית ולקנות אחד שקורא כתוביות והכל ב400 ש"ח אבל תוך שבוע החלפתי אותו בLG וההבדל הוא שמיים וארץ. יש רק בעיה אחת מוזרה, הוא קורא את התרגום כשהוא מגיע בקובץ בנפרד, אבל פשוט אין לו פונטים בעברית, ולפי מה שהמוכר אמר (הוא נראה אחד שמבין בסחורה) שלדגם הזה לא הולך לצאת עדכון אף פעם שזה ממש מוזר... בכל מקרה איך אני יכול להדביק תרגום לסרטי DIVX בדרך הפשוטה והטובה ביותר?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by ag43,

מישהו מכיר תוכנות טובות לIPOD VIDEO שמחליפות את הITUNES מוסיפות פיצרים, עברית וכו'? גם אתרים יעודיים יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  17. היי, עד היום השתמשתי ב AVG על ה XP שלי. תהיתי, AVG מתאימה גם לויסטה? ועוד משהו - מה עדיף: AVG או AVAST? השיקול המרכזי אצלי הוא המהירות. על מה אתם ממליצים? עריכה: חשוב שהתוכנה תהיה חינמית בנוסף להיותה מהירה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  18. והאם יש תוכנה שיודעת לשנות את הכתובת הזו?

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  19. תודה מראש. ( כותרת)

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  20. Started by wow,

אני מעוניין לפתוח FTP מהמחשב שלי בעזרת המדריך הזה http://planet.nana.co.il/zbengnet/8.htm איך יוכלו אנשים להתחבר אלי? איך זה הולך? מה\מו\מי?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  21. Started by Arturh87,

אני רוצה למחוק את עצמי מICQ כי התחברתי למספר חדש איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by מוקיון1,

עשיתי סריקה באנטי וירוס החדש של AVG והוא מצא לי כמה וירוסים או רוגלות אני לא בדיוק יודע מה זה כל דבר אשמח לקבל תשובה או לפחות על חלק שאתם מאשרים למחוק יש 3 תמונות http://img80.imageshack.us/img80/2326/11cw2.png http://img80.imageshack.us/img80/780/12uc4.png http://img80.imageshack.us/img80/2097/13hr8.png תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by 1900GT,

שלום, יש לי FEARCOMBAT וזה עבד לי בסדר גמור כבר הרבה זמן. היום פתאום הוא לא מצליח להכנס למשחק (מודיע שיש דו"ח שאפשר לשלוח למיקרוסופט). אז הסרתי א המשחק ותקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. אני צריך דחוףף יש ממכם? נ.ב אני חדש כאן ..

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.