עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מנסה לעלות למשל את סטארט והוא רושם לי את זה החצי עברית חצי סינית מה אני אמור לעשות ואם יש איזה תןסף שאני חייב לפריפוקס 1.5

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  2. Started by The_Doom_Master,

תוכנה לשחקני רשת ויוזרים שמורידים ... שצריכים להחליף אי פי בשביל לקבל פינג נמוך ... התוכנה מבצעת פינג לשרת שהיוזר מבקש... ומחליפה אי פי עד שמגיעה לפינג הרצוי שהיוזר מבקש.. * צריך קצת ידע. * התוכנה חייבת חייגן. * התוכנה עובדת עם NET Framework 2 * מותאם לוויסטה ול XP (לא משנה סוג המעבד 32\64) במקרה של בעיות אפשר להגיב פה ... [attachment deleted by admin]

3. Started by BandiT,

שלום, היה לי קובץ MDB שפעל כמו שצריך, עשיתי פורמט למחשב התקנתי מחדש אופיס, ועכשיו הקובץ לא נפתח. קופצת הודעה מוזרה.. יש למישהו מושג מה זה? ואיך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  4. Started by DoR TnT,

המחשב מסרב להתקין את האופיס הוא מפסיק באמצע בכל פעם בטענה שחסרים קבצים שלא מאפשרים את תהליך ההתקנה. ניסיתי 3 גירסאות שונות גם כאלה שעובדות בויסטה. יש דרך להפוך את הוינדוס לSP2 או איזה פאץ' שיעזור בהתקנה? תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  5. Started by shlomifounis,

בבקשה BIOS motherboard is p4p800e deluxe cpu Intel Pentium 4, 3200 MHz

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. חבר שלי אמר לי שיש לו בעיה במחשב. הדיסק הקשיח שלו מחולק לשתי מחיצות: C וD. מחיצה C למערכת ההפעלה, ומחיצה D לקבצים. יום בהיר אחד, מערכת ההפעלה פשוט לא מזהה את כונן D. הוא אמר לי שהביוס מזהה את מחיצה D (אין לי מושג למה הוא התכוון, ונראה לי שהוא גם לא ממש יודע). בקיצור, השאלה היא איזו תוכנה יכולה לשחזר את מחיצה D (ככל הנראה, רק הheader נפגע והקבצים עצמם לא נפגעו). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  7. היי כל פעם ששלחתי לחבר דף אינטרנט הכל היה בסדר אבל לאחרונה במקום שיפתח האוטלוק אקספרס נפתח ה - מיקרוסופט אופיס האוטלוק ואין לי מושג איך עובדים איתו (בגלל שזה בכלל לא שולח לי מיילים משום מה). אז בקיצור, איך אני מחזיר את האופציה הקודמת שיפתח לי את האוטלוק אקספרס? בתודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by evy,

כל דרייברים של CATALYST CONTROL CENTER שאני מתקין ב3-4 חודש האחרונים,פשוט לא עובדים לי.ז"א ה CCC לא נפתח ומראה הודעת שגיאה כזאת וגם בהפעלת המחשב עולה הודעת שגיאה כזאת.מה הבעיה עם זה?

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  9. ענו בבקשה על הסקר בנושא תוכנות אנטי וירוס.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  10. Started by kotel,

תיראו התקנתי את התוכנה ניסיתי לעשות גיבוי יש לי שני ארדיסקים אחד פאט32 ואחד אנטיאפאס. אוקיי על האנטיאפאס מותקן הווינדוס אני רציתי לגבות אותו על הכונן של הפאט 32 טוב הוא מתחיל לעשות לי את התהליך עושה לי ריסטארט למחשב והכל טוב ויפה הוא מעלה את התוכנה בדוס ואז מראה שעון חול ונתקעעעעעעעעעעעעע!!!!!!! מכאן הכל מתחיל להשתגע!!! טוב אמרתי בטח חד פעמי, ננסה שוב עשיתי רסטארט והוראתי לו לחזור על התהליך שהוא ניסה מקודם שוב אותה סיטואציה!!! טוב אני מנסה לחזור לווינדוס, לא חוזררררר לייי וזה מחשב חדש שבניתי והתקנתי ימבא דרייברים לקח לי שעה!!! נחשו מה, כל מה שניסיתי לא הלך נאלצתי לפרמט שוב!!!! 2 פירמוטים ביום אתם לא יודעים איזה סבל!! בקיצור מה שאני רוצה להגיד שאני מאז ומתמיד השתמש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, האם יש תוכנה או מובנה בווינדוס אפשרות לחסום בסיסמא את השימוש במחשב ו\או רק ברשת? המטרה היא למנוע מילד להשתמש במחשב ו\או באינטרנט בלי רשות. תודה.

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  12. היי! יש לאשתי אתר פרטי (עיצוב תכשיטים), שאני רוצה להכניס בו קצת "חיים", בעיקר בעמוד הראשי: http://www.ofri-jewelry.com/index.htm כמו ששמתם לב העמוד הראשי די "מת" מבחינת עיצוב... לא סגור מה אני רוצה לשנות/להוסיף בדיוק, כנראה תמונה שלה כשהיא עובדת בסטודיו או משהו בסגנון. אם יש רעיונות יצירתיים אני פתוח לאפשרויות. יש לי את קובץ ה-PSD המקורי. מוכן גם לשלם תשלום סמלי בהתאם. מישהו פנוי למשימונת? תודה.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי קובץ GIF סרטון של כמה שניות העניין הוא שהגודל שלו מאוד קטן משהו כמו 90 על 90 פיקסל האם יש דרך למתוח קובץ GIF ולשמור אותו בגודל המתאים! ואם יש דרך לעשות את זה דרך ACDSEE 8 אז בכלל גדול

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  14. Started by dbx22,

אהלן. יש לי את הבעיה הבאה: כשאני עושה שיחת וידאו, בחלון הקטן שאני אמור לראות את עצמי, לא רואים. יש מן תמונה קפואה של מסך מרצד או משהו בסגנון. הצד השני רואה אותי ושומע אותי, אני רואה ושומע אותו. על אותו מחשב לפני פירמוט והחלפת מערכת הפעלה הכול היה בסדר. שמתי מחדש דרייברים של המצלמה, זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by AdamWE,

יש לי windows xp pro IE - 6.0.2800.1106.xpsp1.020828-1920 ויש לי בעיה... כאשר אני גולד אם ה IE ומנסה לפתוח חלון חדש אז הIE ניתקע ולא מגיב... כך שגלישה כמעט בלתי אפשרית כשכל פופאפ קטן תוקע לי את המחשב. אמרו לי שב98 הייתה אפשרות לעשות תיקון, אך לא מצקתי את זה בXP עוד תאוריה היא ה3rd party programs, כדוגמאת GATOR שלפני שבוע גליתי אותה ואת CME על המחשב בדרך מסתורית... אבל כשניסתי לעשות אנאינסטאל לא מצאתי איך... בבקשה תעזרו!!! כבר היה לי את זה לפני שלושה חודשים והייתי צריך לפרמט את ווינדווס!!!! אני לא רוצה עוד פעם!!! >

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  16. שלום עבדתי על פרויקט בMOVIE MAKER בWIN XP וייבאתי את כולו כולל סרטים שירים הכל! למחשב עם WIN 7 כשאני נכנס לפרויקט כתוב לי שגיאה שהקובץ פגום או לא ניתן לפתיחה ובאתר של מיקרוסופט אני מקבל את השגיאה הבאה ERROR c9450025 איך פותרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by huber,

שלום. התקנתי את Subtitle Workshop ואני מעוניין לסנכרן כתובית מסויימת (למשוך את כל התרגום כמה שניות אחורה או קדימה, תלוי). איך אני מבצע זאת?[br]פורסם בתאריך: 4.12.2008 בשעה 10:35:11 תודה רבה, הסתדרתי.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by danidi,

קניתי מצלמת אינטרנט חדשה מבית supratec המצלמה מתחברת ליוסבי התקנתי את הדרייבר אבל המצלמה לא מופיעה לי "במחשב שלי" בתור חיבור ליוסבי. המצלמה עובדת למשל אני מעלה אותה דרך המסנג'ר. תודה מראש !!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  19. Started by Posford,

פעם היה מסנג'ר פשוט ואיכותי, היום הגרסאות קצת שונות. יש המלצה ספציפית? ולינק לגרסא? תודה.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by 2FAST4U,

קודם כל שלום לכולם ושבת שלום! לפי שעתיים עשיתי פירמוט סתם פשוט בגלל שהרבה זמן לא עשיתי...אחרי הפירמוט התקנתי הכל דרייברים ללוח אם ולכרטיס אבל משום מה הכרטיס מסך כל הזמן מופיע לי עם סימן קריאה צהוב לא משנה מה אני עושה זה לא משתנה ניסיתי להסיר את ההתקנה מספר פעמים ולהתקין שנית זה לא עוזר...שאני נכנס למאפיינים בשולחן עבודה רשום לי מתחת לכותרת תצוגה ברירת מחדל...אני לא יודע כבר מה לעשות ניסיתי כמעט כל דרך אפשרית...מקווה שתוכלו לעזור לי מצטער שכחתי לרשום את המפרט של המחשב: מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: palit geforce 8800gt super 1giga מארז: antec nine hun…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. בזמן גלישה ללא שום פעולה אחרת במחשב דף האינטרנט מהבהב מידי פעם ומידי פעם עובד בצורה של דיליי ונתקע ... מחשב שנרכש לפני שבועיים . מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

טוב.. הוורד שלי מתחיל לעשות דברים מוזרים, לפרש במילים אני לא ממש יכול אבל תמונה, תסביר הכל: התוכן של מה שהיה כתוב נמחק ידנית אבל הבעיה עצמה מסומנת עם חצים .. מישהו יודע איך לבטל את זה? ניסיתי אפילו להסיר את כל הוורד והאופיס ולהתקין מחדש אך לא עוזר..

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  23. Started by ^DaRk-MiNd^,

כל פעם שאני מוריד דברים במירק לאחר כמה זמן קורה הדבר הבא DCC Get of ******** from X timed out וזה משגע אותי ! אני שם הורדות לכל הלילה ומגלה שהם נסגרו תוך שעה. יש לי אינטרנט כבלים 750

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by charm,

שלום חברים לפני כמה זמן עברתי מאאוטלוק אקספרס לאאוטלוק 2003 כדי להלחם יותר בזבל ולגרום לכמה שפחות להגיע לתיבת הדואר הנכנס שלי אך לצערי בייחוד לאחרונה אני מקבל המון דואר לתיבת דואר נכנס ועוד כמה בודדים לתיבת ה דואר זבל, איך ניתן להעביר את כל הדואר זבל לתיבת הדואר זבל הגדרתי שלקבל דואר רק מהרשימה הבטוחה ומידי פעם אני מוחק ישר כי זה יותר מהר ולכן איך ניתן לא לקבל דואר זבל לתוך הדואר הנכנס תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  25. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם שתי שאלות 1.האם התוכנה של ה-windows xp של ה-defragmenter טובה? 2.איזו תוכנה לפי דעתכם הכי שווה לעשות defragmenter ? ??? ???

• 5 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.