תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים המחוברים בקבוצת עבודה. אני רוצה להפעיל מתוך המחשב הראשון, תוכנת דוס המותקנת במחשב השני התוכנה והקבצים שלה מוגדרים כשיתוף במחשב השני . איזה פקודות דוס אני צריך לתת בקובץ אצווה/הפעלה במחשב הראשון, מערכת הפעלה WIN2000
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש תוכנה לדחיסת וידאו של קבצי וידאו של מיקרוסופט ברמה הטובה ביותר של דחיסה שניתן לקבצי MPEG. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי כרגע את Detonator XP 27.42 אבל לצערי הNVidia Refresh Rate Fix שיש לי לא תומך בדרייברים האלו ואני נאלץ להתקע עם 60Hz כל פעם שאני משנה רזולוציה. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה חוץ מלערוך ידנית את nv4_disp.inf? ??? אולי יש NVidia Refresh Rate Fix חדש שכן תומך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי KaZaa על ה Win2K שלי. עובד נחמד, אבל - אני לא מצליח להריץ אקספלורר במקביל - הוא תמיד קורס. אני לרוב לא מצליח להריץ את window explorer (זה שמקבלים כלוחצים לחיצה כפולה על "המחשב שלי") כשה KaZaa עובד. ה Task Manager שלי התחרפן. אני לא רואה את החלק העליון של החלון, כולל הלשוניות באמצעותן אפשר לבחור בין האפשרויות השונות. אני מצליח לעבור ביניהן "על עיוור", עם טאבים. אז: יש דרך לתקן את זה? או פשוט להעיף את הקאזה ולהשתמש בתוכנה אחרת? תודה, דניאל.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר ה Kazaa lite מופעל ורק מוריד, לא עושה משהו גדול, אז לפעמים אני מרגיש האטה משמעותית במחשב, הפעלתי את ה Windows Task Manger וראיתי שה CPU Usage עומד על 100-90 ! עברתי ללשונית Processes וראיתי שקאזה בלבד מנצל את כל זה. האם זה נורמלי ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי אתמול את התוכנה מירנדה.... תוכנה ממש מצויינת דרך אגב, אחרי הוספת כל הפלאגים המיוחדים... עכשיו, הורדתי פלאגין לתוכנה שמאפשר לי, בין השאר, להגדיר ש"קול" יצא לי כשמישהו מרשימת האיסי שלי יבוא אונליין. עכשיו, בוא נגיד ויש לי מישהי עם הכינוי DONA ברשימה, אז אני פשוט רוצה שהתוכנה תוציא את הקול "DONA" ברגע שהיא (DONA) תתחבר.... עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את צליל שאומר "DONA" בגוגל, אז חשבתי על למצוא תוכנה, שבה אני ארשום את המילה "DONA" והתוכנה "תקרא בקול" את השם ושאני אוכל לשמור את זה.... וכך אני אוכל לשים ישירות את הצליל הזה בתוכנה מירנדה... אז אתם מכירים תוכנה כזאת? מקווה שהבנתם את הכוונה שלי... דרך אגב, הייתי בשמחה עושה את זה עם המיקרופון שיש לי, אבל אין לי מוש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לפני כ3 שבועות רכשתי את המשחק , בימים הראשונים לא היתה לי שום בעיה להתחבר ואף הזנתי את קוד הVIP בהצלחה . לאחר 3-4 ימים האונליין הפסיק לעבוד ומאז אני תקוע.אני מצליח להתחבר לpsn בלי שום בעיה אבל לא לאונליין של המשחק. אני מקבל הודעה can't connect to ea online servers . פניתי לעזרה הטכנית שלהם ולא משנה מה שעשינו לא הצלחתי להתחבר... בסופו של דבר הם ביקשו ממני להפעיל tracer שלפי מה שאני מבין הוא בודק את התקינות של שליחת/קבלת מידע ברשת ולשלוח להם דו"ח .הבעיה היא שעל המחשב הtracer לא עולה לי ופה אני צריך את עזרתכם . . . כאשר אני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את ההודעה הבאה: uotrace.exe is not a valid win32 application כאשר חזרתי לea עם הבעיה הם ביקשו ממני לבצע מספר צעדים והם: 1.ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה, ממי שיכול, שיוסיף מעל כל תחת שפריץ כזה כמו שלוויתן עושה שהוא יוצא מהמים ;D אלה שלושתם ידידות שלי ואני רוצה להציק להם... תודה !! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה שאני מפעיל bsplayer הוא עובד אבל שאני רוצה להוסיף כתוביות הוא נתקע מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר המלצה לתוכנה כי במדיה פלייר הרגיל זה לא פותח את הקובץ... אני עובד עם וינדוס 7:)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הכרטיס קול התקנתי עם הדרייבר שקיבלתי בלוח אם כאילו עכשיו הוא לא מתקין לי טוב את הדרייבר של הכרטיס קול יש לי כרטיס קול C-Media ניראה לי שהוא בנוי אז אני לא יכול לשמוע מוזיקה כי עשיתי פירמוט איך אני מסדר? חיפשתי דרייבר באתר הרשמי ואין כלום שמה בקשה תביאו לי התקנה או משהו אני נואש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, התקנתי את התוכנה: Voice Changer 5.0 Diamond וכרגע אני מעוניין להסיר אותה, אבל הוא מציג לי הודעת שגיאה. אודה לכל העוזרים, בתודה. לינק (תמונה): http://img249.imageshack.us/my.php?image=151314901497148814925rj.png יש להזכיר: ניסיתי להסיר גם דרך Your Uninstaller! 2006 והוא מציג לי את אותה הבעיה.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. הורדתי קובץ סרט בפורמט MKV בגודל 5.5G בקירוב (סרט BLUERAY) אני מנסה להעתיק אותו לדיסק און קי שגודלו 8GB והוא כותב לי את ההודעה שמצורפת מה הקטע? לא הבנתי הרי יש לי עדיין 3GB חופשי אז למה? תודה מראש לכולם, בתקווה לתשובה מהירה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה שמעצבנת אותי כשאני מזיז את הסמן עד הסוף לצד שמאל של המסך ואז מנסה לגרור למטה את הדף זה לא הולך אבל כשאני מזיז מילימטר ימינה את הסמן אז זה כן גורר למטה את הדף כאילו שדף האינטנרנט לא מוגדר על כך המסך אני אחרי פירמוט ולפני הפרמוט לא הייתה הבעיה הזאת הייתי מזיז את הסמן עד שהוא נתקע בקצה השמאלי של המסך וישר גורר איך עושים שדף את האיטנרט יתפוס את כל הצג עד המילימטר האחרון ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת אחת בבית. אני כמובן יכול לשתף את המחשבים ברשת ביתית ואז יהיה לי קל לגשת למדפסת ממחשב בחדר אחר. השאלה שלי, האם אפשר להסתדר בלי שיהיה לי צורך לחבר את המחשבים ברשת? האם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוח דרך האינטרנט קבצים להדפסה ממחשב אחד למחשב אחר בבית?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סופש נעים לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בקשר ל istockphoto יקרנים מדי האתרים שאני בונה דורשים המון תמונות והאתר הזה לא בא לי טוב למי מכם שיש נסיון עם אתר אחר יותר זול אני אשמח לדעת תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך raedon hd 4800 הורדתי דרייבר חדש ולפני ההתקנה ביצעתי מחיקה של הישן כולל driver sweeper לאחר ההסרה, אתחול, התקנה מחדש ואתחול נוסף הCCC לא עובד הוא פשוט לא נפתח בכלל... בבקשה עזרה! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Please advise such simple example in Python of machine learning that supports both inputs of training file and test file about code will give output. There are a lot of websites with multi blocks example (so each block just doing part of the "job"). Too annoying and most often not working. I am looking for "one shot" code that does it all. Thanks, Eran
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ביצעתי היום סריקת וירוסים מלאה על המחשב שלי (Nod32, גרסה אחרונה, חתימות מעודכנות) ובתוצאות התגלה וירוס בקובץ rar מסוים שנמצא על המחשב זמן רב (האמת זה אחד הקבצים הראשונים מאז שקניתי את המחשב). בשונה מסריקות בעבר שהשתמשתי בתוכנית ה-smart scan היום ביצעתי in-depth scan. התוצאה הייתה Win32/Kryptik.CRA trojan. באותו רגע זה נראה לי מוזר שכן אני מקפיד על מחשב "נקי" ואני מאוד זהיר לגבי קבצים שאני מוריד ואתרים שאני נכנס. לא זיהיתי משהו חריג בפעולת המחשב\תהליכים משונים ולא פופאפים או ביצועים ירודים. לכן החלטתי לבדוק את המחשב עם Ad-aware והתוצאות היו עוד יותר מפתיעות - מצא עוד 2 טרויאנים: Trojan.Win32.Generic!BT בקובץ ה-exe של Call of Duty Modern Warfare 2 (ה-exe המקורי -…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לייצא מועדפים מתוכנת פיירפוקס ולייבא אותם לתוכנת אקספלורר- ושמות האתרים נכנסו לאקספלורר בעברית ג'יבריש. שמתי לב שקובץ שנוצר מפיירפוקס הוא במבנה HTML, ואקספלורר עובד עם מבנה HTM. איך אפשר לפתור הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לשרת ולרשת מחשבים עם יומן (לוח שנה) משותף אני לא רואה את הלוח המשותף וגם אין אצלי אופציה של "פתיחת לוח שנה משותף" בחלון הניווט למישהו יש פיתרון לבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה, כשאני רואה סרטים רגילים בBSPLAYER ושם כתוביות, אין לבעיה, אבל כאשר אלו סרטי HD, הכתוביות חתוכות. יש למישהו מושג למה ואיך אפשר לתקן? או המלצה לנגן אחר? לא VLC (משום מה הוא לא מנגן טוב)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לעריכת שירים נגיד לחתוך קטע משיר ולעשות אותו שיר העצמו או משהו כזה אבל תוכנה פשוטה וטובה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה: 1.כשאני מקבל הודעה ממישהו,והיא כתובה בעברית,אז אני רואה מן אותיות אנגליות עם נקודות באותיות ומעליהן..משהו כזה..(אני בטוח שזה הודעה בעברית שמישהו כתב,פשוט אותו אחד שלח לי את ההודעה ראשון,ובד"כ,,רובנו כותבים בעברית 2.כשאני כותב הודעה בעברית למישהו,אני רואה את ההודעה שאני כותב,שזה בעברית,אבל אותו אחד מקבל את ההודעה שהוא רואה רק סימני שאלה.. 3כשאני מקבל אי מייל ב Outlook express6,שהנושא בעברית,אז אני רואה או סימני שאלה או הכתב האנגלית עם הנקודות המוזר..אחד מהשניים.ואז אני עושה encoding ואז עברית ואז זה מסתדר..אבל כל פעם אני צריך לעשות אתזה? מעצבן!! 4.במסמך טקסט ב ווינדוס אני יכול לכתוב עברית/אנגלית כרצוני.עובדה כאן גם זה עובד.. אבל כשאני כותב בעברית במסמך טקסט,גו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-