עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by redead,

bitdefender או Kaspersky ? או שבכלל משהו אחר? תודה..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by natan805,

אני צריך בשביל win 7 כי רק בגלל התוכנה אני עדיין תקוע ב winxp

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Dimer,

אני רוצה להחליף את NIS ב-ZoneAlarm Internet Security ורציתי לשמוע את דעתכם על התוכנה. קראתי הרבה דברים טובים על יכולות החומת אש של ZA אבל יש לי שאלות... 1. האם היא עושה בעיות עם EMULE? ראיתי שכמה אנשים טענו שכן.... עוד דעות? אם כן אז איך פותרים? 2. איך האנטי-וירוס של החבילה? 3. איך האנטי-ספייוור? 4. איך החוסם POP UPS? נ.ב. אני מתכוון להתקין את גירסה 6 של התוכנה.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הרבה סרטים פשוט לא עובדים!! והתעצבנתי עכשיו בגלל שסרט טרוך מאוד לא עובד אז עזרה!!! עלי ג'י שולטטטטטטטט ריספקט

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by e.t,

הורדתי את התוכנה (תוכנת עזר ל-eDonkey2000). משום מה אין רשימת שרתים בתוכנה (חשבתי שיהיו איזה כמה שרתים בתור התחלה), כך שאי אפשר להתחבר בכלל. מאיפה אני מעדכן/מוריד/מוסיף רשימת שרתים? יש איזה לינק נחמד לשרתים? אגב, בתוכנה יש אפשרות לעדכן את רשימת השרתים מכתובת URL, אז למישהו יש משהו כזה? תודה.

6. Started by Bengo5,

אני צריך דרייבר למצלמת אינטרנט של gpt חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו מתאים.. ודרך אגב לא רשום לי על המצלמה את הדגם.. זה שקוף עם אפור כזה...תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by iyehuda,

להורדת סירטונים מיוטיוב אני משתמש בתוכנה aTube_Catcher_Installer עם איזה תוכנה ניתן להוריד MP3 מהיוטיוב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by kobibo,

רציתי לדעת האם להגדרת הפורטים של האימיול ישנה השפעה מסויימת על המהירות של האימיול ? לפי בדיקה אני רואה שכל אחד משתמש בפורטים שונים כגון : 5662,5673,4662 וכו' . באיזה פורטים מומלץ להשתמש ? אני אישית משתמש ב- 5662 עם Emule Plus v1o

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Saliman,

יש לי diret-x 9 מותקן במערכת התקנתי 3d mark 2001 se והתוכנה אומרת בהפעלה שבגלל שאין לי dx 8 היא לא יכולה לעבוד מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by מאור247,

רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת אתרי פורנו וכל מיני תמונות (סקס או אלימות)???

12. Started by Speed Demon,

בוקר טוב אנשים! עשיתי לפני כמה ימים פורמט מלא לכל המחשב,את כל הקבצים העתקתי לנגן MP4 עם 160 ג'יגה. לא יודע מה קרה אבל אחרי תקופה מסויימת הנגן החליט לאפס את עצמו והכל נמחק,כל מה שהיה לי,מלא סרטים,מלא תמונות,מלא מוזיקה וכו'... שמעתי על תוכנות שיכולות לשחזר קבצים שנמחקו אפילו אחרי פורמט. מישהו יכול להציע משהו? האבדה הזאת פגעה בי מאוד חזק,היו שם מלא דברים שאני צריך והייתי רוצה לשמור עוד כמה שנים למזכרת... :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by osherdo,

שלום לכולם וצהריים טובים. השאלה שלי היא אם יש פה מישהו שיודע לתת מדריך או הסבר מפורט ככל הניתן בלחלק את הנפח אחסון של הדיסק הקשיח.באיזה שלב זה נעשה(לפני התקנת מערכת,בזמן התקנת המערכת,אחריה) וכיצד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. פתאום הקדמליה לא מתחברת וכלום לא יורד. הפורטים פתוחים, מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. שלום חברה, נמחקו לי כ100 תמונות חשובות מהכרטיס זיכרון MicroSD ורציתי לדעת האם יש תוכנות שיכולה לשחזר לי את התמונות המחוקות? ניסיתי את "Art Plus Digital Photo Recovery" אבל הוא פשוט "שיחזר" לי את התמונות שהיו כבר בזיכרון ושום דבר מהתמונות שנמחקו לי. אני אשמח להמלצות, תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Idan-h,

אתמול פרמטתי את המחשב, והתקנתי וינדוס עם SP2 משולב, לפני כן היה לי וינדוס שעודכן דרך הWindows Update לSP2 והקאזה פעלה והתחברה. עכשיו כל התוכנות האחרות מתחברות רק הקאזה לא, ניסיתי K++ 2.4.3 מה שהשתמשתי קודם, וגם KL Resuraction או איך שכותבים את זה, שתיהן לא מתחברות. יש למישהו מושג מה הבעיה? סרתי אד אוור אפילו שהמחשב פורמט, איזה עוד שיבה יכולה להיות? מודם אלקטל דרך כרטיס רשת תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by McTamir,

ביינתים אני משתמש בניקוי הרג'יסטי של CCLEANER אבל אני לא ממש בטוח שהוא טוב ושמעתי רבות על Registry Mechanic וTUNEUP 2007 ואני לא יודע במי לבחור, שמעתי שהתוכנות האלה לפעמים הורסות ומזיקות למחשב בננגיעה בקבצי רג'יסטי. אז האם אפשר ליצור גיבוי לפני הניקוי רג'יסטי?ואם תיווצר תקלה בעקבות הניקוי הגיבוי בטוח יעזור ויחזיר את המחשב למצב הקודם? תודה מראש למי שיענה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MalGano,

שלום רב, ביצעתי היום סריקת וירוסים מלאה על המחשב שלי (Nod32, גרסה אחרונה, חתימות מעודכנות) ובתוצאות התגלה וירוס בקובץ rar מסוים שנמצא על המחשב זמן רב (האמת זה אחד הקבצים הראשונים מאז שקניתי את המחשב). בשונה מסריקות בעבר שהשתמשתי בתוכנית ה-smart scan היום ביצעתי in-depth scan. התוצאה הייתה Win32/Kryptik.CRA trojan. באותו רגע זה נראה לי מוזר שכן אני מקפיד על מחשב "נקי" ואני מאוד זהיר לגבי קבצים שאני מוריד ואתרים שאני נכנס. לא זיהיתי משהו חריג בפעולת המחשב\תהליכים משונים ולא פופאפים או ביצועים ירודים. לכן החלטתי לבדוק את המחשב עם Ad-aware והתוצאות היו עוד יותר מפתיעות - מצא עוד 2 טרויאנים: Trojan.Win32.Generic!BT בקובץ ה-exe של Call of Duty Modern Warfare 2 (ה-exe המקורי -…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ואני לא מגביל את הDOWNLOAD...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Jack_g,

אני מחפש איזשהו VIEWER ידידותי אבל שיהיה חינמי FREEWARE אני חייב את זה לעבודה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קצב ההורדה הכללי שלי עומד בממוצע על 6 קילו-ביט, וזה נראה לי יחסית נמוך. הפורטים אצלי פתוחים והגירסה היא 0.46 מליונטוורק (הגירסה החדשה). מה ניתן לעשות בשביל להגביר את הקצב?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. על רשימת המכותבים (מקושרים), כאשר רוצים לשדרג גירסה או לבצע התקנה חדשה בלי לעבד את הרשימה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, יש לי שתי מחיצות: אחת למערכת ואחת לוגית (הרחבה). אני רוצה לאחד את שתיהן למחיצה ראשית אחת בלי להתקין מערכת מחדש. השאלות: 1. האם אפשר לבצע מהמערכת עצמה (ללא boot), כלומר להתקין תוכנה שתעשה זאת. 2. יש לי HIREN BOOT CD - מה יכול לעזור לי שם - שוב, בלי לפגוע במידע או לאבד מקום. 3. האם איחוד של מחיצות יגרום לאיבוד מקום (מלבד מידע) בדיסק? משהו בסגנון של מקום שישמר "בצד" ע"י התוכנה או משהו כזה. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KoM,

בין הניסויים הרבים שאני אוהב לעשות בפוטושופ לקחתי תאופניים שלי ועשיתי להם כל מיני שיוניים, להנאתכם... לפני אחרי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים