עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by thebenjamin,

כשאני מנגן קבצים שונים עם כתוביות נגיד פרקים של סדרות, חלק מהפרקים הם HD וחלק לא.. כתוצאה מכך הגודל של התרגום משתנה וכל פעם שאני מגנן קובץ באיכות שונה מהקובץ האחרון שנוגן אני צריך לשנות את ההגדרות. יש דרך להשאיר את זה קבוע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by iyehuda,

להורדת סירטונים מיוטיוב אני משתמש בתוכנה aTube_Catcher_Installer עם איזה תוכנה ניתן להוריד MP3 מהיוטיוב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by onn_the_vy,

איך אני הופך את זה..: Image1(1).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\1.bmp") Image1(2).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\2.bmp") Image1(3).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\3.bmp") Image1(4).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\4.bmp") Image1(5).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\5.bmp") Image1(6).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\6.bmp") Image1(7).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\7.bmp") Image1(8).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\8.bmp") Image1(9).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\9.bmp") Image1(10).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\10.bmp") Image1(11).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\11.bmp") Image1(12).Picture = LoadPicture…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי תוכנה בשם PC SHARE MANAGER (שדרכה אני משתף מדיה עם הטלוויזיה באמצעות ה DLNA) הבעיה שכאשר ה FIREWALL של ה NO32 עובד זה חוסם לי את התקשורת והתוכנה אינה מזהה את הטלוויזיה ורק כאשר אני מכבה את ה FIREWALL רק אז הטלוויזיה מזוהה. בעקרון שיתוף הקבצים זה משהו שאני עובד איתו באופן שגרתי לכן אני לא יכול כל פעם להתעסק בכיבוי והדלקה מחדש של ה FIREWALL , ואני לא מוצא דרך ב NOD32 לעשות ככה שה FIREWALL יעבוד מבלי לחסום שיתוף קבצים עם הטלוויזיה ... מישהו מכיר פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני רוצה את הגרסא שמתעדכנת אוטמטית זו שמופיעה כאן: http://www.filehippo.com רק שתתמוך במערכת 64bit. בנוסף, מישהו מכיר מקור חינמי כמו filehippo לגרסאות של 64bit? אתר מעולה! תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by emil57,

תגידו יש לכם בעיה באיי סיי?? למה אצלי ואצל עוד מספר אנשים האיי סיי לא מיתחבר.. אז השאלה הנישאלת היא האם אצלכם האיי סיי מיתחברר?? או שגם לכם יש את אותה הבעיהה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by zam,

יש לי V3c ותוכנת העריכה שלו (על המחשב) החליטה לא לעבוד. אני רוצה להוריד קבצי מוזיקה למכשיר ואני צריך תוכנה טובה לזה. המטרה שלי היא לכווץ קבצי MP3 לגודל מינימאלי אבל סביר. יש למישהו המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בטעות ה GRUB שלי נהרס אין לי פה דיסקים לצריבה , אין לי דיסק של ווינדוס [ אני כרגע אצל ההורים ] ואין לי פה שום הפצת לינוקס שאוכל לעלות איתה את המחשב ואני חייב לתקן את ה MBR כי יש לי שם פרויקט ב OFFICE , שאני חייב להשיג אותו אחרת יומיים עבודה ילכו לעזאזל .

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה, הייתה לי תוכנה על המחשב... (לא תוכנה מוכרת - משהו של הלימודים - ומאוד חשוב...) מסיבה זו או אחרת הייתי צריך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה שלי (XP PRO), מבלי לפרמט - על הישנה. מאותו הרגע אותה תוכנה לא עבדה. ניסיתי להתקין אותה מחדש, אך ברגע שהתחלתי להתקין אותה נאמר לי שיש לי גרסה אחרת של התוכנה ואני צריך להסיר את הישנה לפני ההתקנה. ברגע שניסיתי לעשות uninstall קפצה לי הודעה של uninstallshield שאמרה לי שלא ניתן להסיר את התוכנה כי לא נמצא קובץ ה - uninstall. בקיצור אחרי שבהרבה נסיונות לא הצלחתי להסיר את התוכנה, מחקתי את הספריה שלה ובדקתי (ע"י חיפוש) שאין שום אזכור לתוכנה ב - regedit. גם אחרי זה אני לא מצליח להתקין את התוכנה מחדש. מה לעשות - בבקשה עזרו, אני נואש....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני יודע שאחרי שאני מפרמט את המחשב ומתקין את כל הדרייברים אני צריך ללכת למנהל ההתקנים ולראות שאין לי סימן שאלה צהוב שמשמעותו חסר דרייבר. אבל מה פשר הסימן הצהוב הזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=z3wkjzmzhdhn.jpg

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ZXY1,

מחפש תוכנה לשליטה מרחוק עדיף חינמית וקלה לתפעול כמו TeamViewer (אבל לא מתנתקת אחרי חמש דקות כמו TeamViewer) ללא הגבלת זמן שאני יכול לשלוט עליה כול הזמן (עבור קריוקי להחלפת שירים ממחשב נייד אחד למחשב הנייד השני)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by arkins,

שלום אני מחובר לשרת ולרשת מחשבים עם יומן (לוח שנה) משותף אני לא רואה את הלוח המשותף וגם אין אצלי אופציה של "פתיחת לוח שנה משותף" בחלון הניווט למישהו יש פיתרון לבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MalGano,

שלום רב, ביצעתי היום סריקת וירוסים מלאה על המחשב שלי (Nod32, גרסה אחרונה, חתימות מעודכנות) ובתוצאות התגלה וירוס בקובץ rar מסוים שנמצא על המחשב זמן רב (האמת זה אחד הקבצים הראשונים מאז שקניתי את המחשב). בשונה מסריקות בעבר שהשתמשתי בתוכנית ה-smart scan היום ביצעתי in-depth scan. התוצאה הייתה Win32/Kryptik.CRA trojan. באותו רגע זה נראה לי מוזר שכן אני מקפיד על מחשב "נקי" ואני מאוד זהיר לגבי קבצים שאני מוריד ואתרים שאני נכנס. לא זיהיתי משהו חריג בפעולת המחשב\תהליכים משונים ולא פופאפים או ביצועים ירודים. לכן החלטתי לבדוק את המחשב עם Ad-aware והתוצאות היו עוד יותר מפתיעות - מצא עוד 2 טרויאנים: Trojan.Win32.Generic!BT בקובץ ה-exe של Call of Duty Modern Warfare 2 (ה-exe המקורי -…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אין לי ראוטר אלא חייגן AZTEC 600 צריך תוכנה או סקריפט שיאפשר לנתק את החיבור לאינטרנט לכמה שניות ולהתחיל אותו מחדש. כל חצי שעה או שעה לפי פרק זמן שניתן לקצוב מראש יש תוכנה כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by elior021,

היי, יש לי פיירוול PFSENSE ותקפו אותי בין השאר דרך פורטים 5060 תעבורת SIP יצרתי ruls שיחסמו את אותם כתובות IP אבל משום מה הפיירוול מתעלם לי מתעבורת sip ועדין ההתקפות מגיעות למחשב, מישהו מכיר את ההגדרה שאומרת לפיירוול להתעלם מתעבורת sip בRULS ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by בזיק2,

אני רוצה להשתמש ב one note בטאבלט, אבל לא בגרסת האפילקציה אלא בגרסה המלאה השאלה היא האם אני צריך טאבלט וינדוס או שאפשר על אנדרואיד? האם אפשר שיהיו אנדרואיד ווינדוס על אותו טאבלט? האם אפשר להשתמש ב office 365 על טאבלט אנדרואיד? האם אני צריך להשתמש בגרסה של office 365 או בגרסה הרגילה? והאם גרסת ה365 היא גרסה מלאה?

17. Started by I7210I,

שלום יש לי מידי פעם בעיה שמופיע לי בפייסבוק ובYNET ובעצם בכל מקום שיש פלאש כמו פה http://img2.tapuz.co.il/forums/1_159138028.jpg סימן קריאה כזה ולאחר כמה זמן זה חוזר לעצמו ואפשר להמשיך לעבוד איך מסדרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. על רשימת המכותבים (מקושרים), כאשר רוצים לשדרג גירסה או לבצע התקנה חדשה בלי לעבד את הרשימה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by civic,

שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להגדיר את כמות ההתקשריות של מנהל ההורדה ? למשל שאני מוריד קובץ מסויים המנהל הורדות מתקשר מס פעמים לשרת כדי להוריד יותר מהר ....רציתי לדעת איך להגביל אותו לכמות התקשרויות מראש.... בנוסף אם משהו יודע איך אני מנגן קבצי MKV ....תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Anas-Nanas,

שלום... אני לא בטוח שזה המקום המתאים.. אב אני לא יודע איך אני יכול לפתוח ולעיין בקבצי NFO כשאני מנסה לפתוח אותם זה מעלה לי הודעה כזאת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. יתכן שהקובץ פגום או מגרסא בלתי מזוהה" ואחר כך זה במקום להראות ת'קובץ זה מראה לי פרטים על המחשב שלי.. וזה קורה עם כל קבצי ה NFO שאני מנסה לפתוח. בתודה Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. בהמשך לתופעת הבלו סקרין שתקפה את המחשב שלי לאחרונה לפני חצי שעה המחשב התחיל לאתחל את עצמו ללא הפסקה. מצב בטוח לא מתאפשר בכל נסיון הפעלה הוא מתחיל לעלות בדוס ובכניסה לחלונות אני רואה היבהוב קל של מסך כחול וריבוט אוטומטי פתחתי את המארז וציחצחתי את כל החלקים לא עזר האם המחשב נכנע לסוג של איזה וירוס? או רחמנא ליצלן הלך לי ההארדיסק?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by paton1973,

איך מעביריםאת כל רשימת הכתובות מ yahoo ל gmail?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Radeon38,

שלום אני מחפש תוכנה לניהול קבצי מדיה מוזיקה וסרטים בסגנון עץ.כוונתי היא שאם אני רוצה סרט מדיסק מסויים אני אפתח את התוכנה אקליד את שם הסרט והתוכנה תפנה אותי לדיסק הנכון.כל זאת אחרי שאני אבנה מסד נתונים קטן מראש.לדוגמא נשר הברזל 2 -- סרטי פעולה --- דיסק מספר 3 תיקיה מספר 2 הרעיון שלי לעבוד כמו האקספלורר של חלונות בצורת תתי תיקיות (עץ !!) חשבתי לבנות תיקיות בתוך תיקיות עם קבצי וורד ועם השמות אבל אני בטוח שיש תוכנה עם מה שאני צריך. תודה מראש.

24. Started by ScreaMan,

איך אפשר לפתוח קבצי BIN ודרך איזו תוכנה? אני רוצה לקבל את התשובה בהקדם! 8)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.