עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ronen_z90,

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לי לקחת סרט רגיל ולהפוך אותו לתלת מימד(שיראו אותו עם המשקפים כחול-אדום)?? יש לי תוכנה שנותנת לעשות את זה בלייב(כאילו מכניסים סרט ורואים אותו בתלת מימד...) אבל אני צריך אחת שמסוגלת לשמור גם את הקובץ החדש... מישו מכיר??(אפשר גם כאלה שהגירסא המלאה שלהם עולה כסף...)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by dror_gh,

החלטתי לוותר על ה MP4 המעפן שיש לי ולהשתמש זמנית ב MP4 של חבר שלי. עכשיו קראתי קצת שבשביל ה COWON D2 צריך להשתמש ב JET AUDIO כדי להמיר סרטים 1. התוכנה הנ"ל ממירה קבצים ל AVI ו WMV ולא ל MP4 2. התוכנה לא ממירה לי את הקבצים, אני מקבל לרוב את ההודעה הבאה : אני חייב לסיים המרות עד היום בערב ולכן חשוב לי מאוד העזרה שלכם. איך אני ממיר סרטים לצפייה בנגן הנ"ל ? לאיזה פורמט אני ממיר? באיזו תוכנה? אני לא צריך תרגום, פשוט המרה פשוטה מ AVI ל MP4 (כך לפחות נראה לי) תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by oren,

שלום, רציתי לדעת מה זה האפשרות "VBR" כשאני מקודד ל-Mp3 ומה ההבדל בין קידוד עם VBR וללא... בנוסף, רציתי לדעת למה יש קבצי Mp3 שאני רואה ב-winamp את ה-KBps שלהם כל הזמן משתולל בין 128 ל-192 למשל... מה זה?? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by elkaifa,

שלום לכולם: מאז העדכון האחרון של MICROSOFT SILVERLIGHT אין אפשרות לראות סרטים דרכו בכל הדפדפנים השונים,גם אתר המפות HTTP://WWW.EMAP.CO.IL אין אפשרות להשתמש. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ללא הועיל ניסיתי גם להריץ קובץ תיקון של microsoft שגם הוא בעצמו עושה את ההסרה וההתקנה גם ללא הועיל. חיפשתי ברשת אודות התקלה אך לא מצאתי פתרון כמו כן הסרתי והתקנתי מחדש את microsoft.net framwork 4.5 גם ללא הועיל. אפשר לומר שניסיתי הכל. גם ההסרת היתה עם revo uninstall שזה הסרה חכמה שמסירה גם את כל העקבות של התוכנה. חזרה לגירסה הקודמת של SILVERLIGHT לא טובה כי האתרים כמו EMAP אין יכולים לעבוד איתה. מבקש עזרה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. זה ממש מעצבן כל פעם אני ניכנס ואני רואה שמישהו אחר באנשי קשר שלי מסומן כחסום ואני מבטל את זה למה זה קורה??? יש לזה פיתרון? הגירסה שיש לי זה מסנג'ר לייב 2009 (V14.0.8117.416) מערכת הפעלה XP SP3 מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה ניסיתי לחפש וירוסים בAVIRA אבל לא מצא משהו גםSPYBOT לא וגם Advanced SystemCare לא נ.ב :אני לא יודע אז זה קשור אבל גם בימים האחרונים משום מה לא עובד לי הסיוע מרחוק במסנג'ר שגם לא הצלחתי להבין למה וגם התחילה בעיה שהעכבר של המייקרוסופט מחליט שאני נותן לחיצה אחת על הכפתור השמאלי אז זה נותן לי 2 וזה משגע אותי....(במיוחד שאתה פותח 2 חלונות ו2 על מסך מלא וסוגר אחד על הX וזה מהלחיצה הזאת סוגר את שניהם... מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה אלי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Saliman,

יש לי diret-x 9 מותקן במערכת התקנתי 3d mark 2001 se והתוכנה אומרת בהפעלה שבגלל שאין לי dx 8 היא לא יכולה לעבוד מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, קיבלתי לפני יומיים מחשב חדש שמותקנת עליו Windows 7. (אם צריך המפרט בסוף ההודעה). מדי פעם שאני פותח לשוניות חדשות באקספלורר (אקספלורר 8), זה נתקע וכותב לי Not responding. מאז ועד היום זה קרה מספר לא מועט של פעמים. מה יכולה להיות הבעיה? המחשב חדש, והמפרט בסדר גמור, אז מה כבר יכול להיות בעייתי? ווינדוס 7? הכי כדאי זה פשוט ללכת לחנות בחזרה עם המחשב ולתת להם לבדוק? תודה ויום טוב. מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=929 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-P43-ES3G P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤406 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1093 OCZ 4…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by מתחילון,

שלום לכולם, פתאום תוכנת האנטי ספיי-וור של GIANT (בחסות Microsoft?) הפסיקה לעבוד. הצלמית שעל שולחן-העבודה לא מראה את הסימלון של התוכנה ובלחיצה על-מנת לפתוח את היישום, אני נתקל בפנס המעצבן של Windows שמחפש את היישום. נכתב לי "the GIANTAntiSpywareMain.exe file is missing". האם זוהי תוכנה שמגיעה עם התקנת מערכת ההפעלה? ניסיתי לפנות לתמיכה הטכנית באתר החברה, אך מבקשים שם Registration Key ואין לי את הספציפי עבור התוכנה, אלא של מערכת ההפעלה. זה לא מתקבל שם. יש לציין שמערכת ההפעלה היא חוקית. אנא, החזירו לי את התוכנה למצב פעיל. תודה לעוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avishem,

בס"ד שלום, לא יודע אם זה הפורום הנכון. מחפשים תכנה לניהול תהליך עבודה. מדובר בעסק של כ-20 עובדים מתוכם 10 משתמשים במחשב. התהליך אותו צריכים לנהל הנו - קבלת הזמנה עם פריטים שונים, ביצוע התאמה סופית לעתים במקומות אחרים, סגירת התהליך. מערכת CRM רגילה לא תומכת בנתונים האלו, ומערכת ניהול פרוייקטים לרוב מסורבלת בשביל 20-30 הזמנות ביום... יש רעיונות? כיוון? בברכה ובתודה מראש, אבי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני לא יודע אם יש כזה דבר, אך יש תוכנות שאני צריך לפתוח פעמיים ואני לא יכול בגלל שהתוכנה כבר פתוחה. יש אפשרות כלשהיא לפתוח אותה יותר מפעם אחת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. באקספלורר רואים את זה, עד הפעם הראשונה שלוחצים על הפלאש ואז זה נעלם עד שמטעינים את העמוד מחדש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, כל כמה דקות ההודעה הזאת קופצת לי. (תמונה מצורפת) אין לי visual studio מותקן על המחשב. איך מטפלים בזה? תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by pazer005,

זה נשמע כמו משהו דבילי וחסר חשיבות אבל תאמינו לי שזה יכולהיה לשגע גם אתכם. לאחר התקנת פונטים נוספים למערכת, כל הפונטים בדפדפן שאמורים להיות Arial Bold שונו ל-Times New Roman Bold. כלומר, רק המודגשים של אריאל שונו לפונט אחר. אריאל לא מודגש רואים כמו שצריך. מישהו יודע מה זה ומה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הקובץ בגודל 750 מגבייט...איך אני יכול לפתוח אותו\להתקין אותו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הורדתי אתמול את התוכנה מירנדה.... תוכנה ממש מצויינת דרך אגב, אחרי הוספת כל הפלאגים המיוחדים... עכשיו, הורדתי פלאגין לתוכנה שמאפשר לי, בין השאר, להגדיר ש"קול" יצא לי כשמישהו מרשימת האיסי שלי יבוא אונליין. עכשיו, בוא נגיד ויש לי מישהי עם הכינוי DONA ברשימה, אז אני פשוט רוצה שהתוכנה תוציא את הקול "DONA" ברגע שהיא (DONA) תתחבר.... עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את צליל שאומר "DONA" בגוגל, אז חשבתי על למצוא תוכנה, שבה אני ארשום את המילה "DONA" והתוכנה "תקרא בקול" את השם ושאני אוכל לשמור את זה.... וכך אני אוכל לשים ישירות את הצליל הזה בתוכנה מירנדה... אז אתם מכירים תוכנה כזאת? מקווה שהבנתם את הכוונה שלי... דרך אגב, הייתי בשמחה עושה את זה עם המיקרופון שיש לי, אבל אין לי מוש…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yair_gobani,

מה שבכותרת ועוד דבר: אפשר להוריד באופן חוקי את התוכנה "Access" (חלק מהאופיס) בלבד ? (דמו או משהו)

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ReSt,

שלום , הורדתי סרט DVDR כקובץ iso. הקובץ שוקל כ7 ג'יגה (יותר גדול מדיסק DVD רגיל). אני רוצה לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD . כפי שאמרתי הקובץ שוקל 7G שזה יותר גדול מדיסק DVD רגיל , לכן אני צריך דיסק DVD יותר גדול. איך קוראים לדיסק כזה ? ואיך אני צורב את הסרט ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SteelCat,

פעם הייתה תוכנה ממש חמודה לדוס שהסבירה באופן מצויין איך לעשות עשרות דגמים של מטוסי נייר שכולם עפים. אם מישהו מכיר תוכנה דומה אני אשמח אם תיידעו אותי!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ybe,

כשאני נכנס לאתרים מסוימים, כגון:גלובס הניצולת של המעבד(P3 700) מגיעה ל-100%,לעומת זאת ברוב האתרים ניצולת המעבד קרובה ל-0% , האם יש לי בעיה במערכת??

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אוקיי, למי שלא מכיר את התוכנה הזאת, היא מאפשרת לכם לגלוש דרך הפלאפון כמעט בכל אתר שתומך HTML הגרסא החדשה הרבה יותר נוחה מהקודמת, היא מראה את האתר בגודל המקורי, יש סמן של עכבר, אפשר לעשות זום, הרבה הרבה יותר נוח מהגרסא הקודמת. לצפייה בוידאו: http://www.operamini.com/beta/demo/ האפשרויות החדשות בגרסא 4: http://www.operamini.com/beta/features/ סימולטור שימחיש לכם מה התוכנה הזאת עושה: http://www.operamini.com/beta/simulator/ [glow=red,2,300]ולהורדה, כנסו דרך הפלאפון שלכם לכתובת: mini.opera.com/beta[/glow] תומך בכל פלאפון שתומך ב JAVA2ME ומעלה. חינם חינם, אין לכם מושג מה זה עושה לפלאפון שלכם!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כלומר שימשיך לעבוד ביחס לשאר האתרים, אבל שלא תקפוץ לי הודעה באתר שאני מסמן כאתר אמין.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by guyl3,

יש לי סטיק של USB שהפכתי אותו ל bootable ע"י תוכנת wintoflash הבעיה היא שעכשיו אני רוצה לפרמט את ה USB וזה כותב לי שזה WRITE PROTECTED מה עושים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בעיה ב-WORD 2003, בעת סימון טקסט בעזרת העכבר במסמך (סימון כך שהטקסט נהפך לשחור אחרי שנבחר בעזרת העכבר), לחיצה על backspace או כפתור אחר לא מחליפים את הטקסט המסומן באות אחרת שנלחצה אלא הטקסט המסומן נשאר במקומו והאות נכתבת אחריו(ניתן למחוק רק ע"י לחיצה על delete) יש למישהו מושג איך מחזירים את המצב לקדמותו כך שהטקסט הנבחר ימחק ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ראיתי שיש אפשרות כזאת בהגדרות של החשבון שלי ביוטיוב: Always play HD on fullscreen (when available סימנתי את התיבה, אבל עדיין כאשר אני עובר למסך מלא בסירטונים, זה נשאר על האיכות הנמוכה יותר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אני זקוק להמלצה על תוכנת המרת וידאו לפורמט 3GP (פורמטים שאני ממיר מהם: AVI, MPG, וכו') גם חינמית וגם בתשלום, העיקר שאיכות הוידאו תהיה מרבית (יחסית )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים