תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי פיירוול PFSENSE ותקפו אותי בין השאר דרך פורטים 5060 תעבורת SIP יצרתי ruls שיחסמו את אותם כתובות IP אבל משום מה הפיירוול מתעלם לי מתעבורת sip ועדין ההתקפות מגיעות למחשב, מישהו מכיר את ההגדרה שאומרת לפיירוול להתעלם מתעבורת sip בRULS ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי פה חיפוש, מצאתי את הת'רד הזה שזה בעצם מה שאני רוצה. רק ששם הבנתי שיש לו רק את קבצי הVOB, ולי יש את כל הקבצים (VOB, IFO, BUP). אז אם יש את כל המידע בדיוק כמו בדיסק DVD זה הגיוני שיש תוכנה שתפעיל את זה עם התפריט והכתוביות כמו שצריך. נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
להורדת סירטונים מיוטיוב אני משתמש בתוכנה aTube_Catcher_Installer עם איזה תוכנה ניתן להוריד MP3 מהיוטיוב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה לא שייכת לפה. במשחקים הישנים יש אפשרות לשחק דרך רשת, בעזרת IPX ובעזרת TCIP\IP הבעיה שזה לא עובד כנראה ב WAN וברשת האינטרנט כי ניסיתי לארח דרך המחשב שלי ואנשים מרוקחים לא מצליחים להתחבר וב LAN אני כן מצליח להתחבר. כמובן שהורדתי את חומת האש ואני גם לא יושב תחת ראוטר ככה שלא אמורה להיות בעיה, עשיתי ניסוי קטן: ברגע שאנשים גולשים לכתובת האיפי שלי הם רואים אתר קטן שבניתי (כי מותקן במחשב שלי IIS) ככה שאין בעיה של תקשורת אז אני מחפש תוכנה קטנה (אם יש חיה כזאת) שיכולה לחבר דרך הרשת האינטרנט (WAN) את המחשב שלי ומחשבים אחרים של חברים שידמה מצב שכאילו במחשבים מחוברים ב LAN ואז למעשה יהיה אפשר לשחק תודה לתותחים מראש..!!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן החלטתי להכנס לתחום בנייה ועיצוב של אתרי אינטרנט. בקורסים שעניינו אותי שולבו מספר תחומים כגון: פלאש, פוטושופ, אילוסטרייטור. אני מתלבט בין מספר מכללות, למי שמכיר או יודע ברצוני לשמוע את חוות דעתו על אחת המכללות הללו: 1. תילתן-חיפה. 2. ESP-חיפה. 3. מנטור-חיפה. אם אתם מכירים מוסדות לימוד אחרים ממולצים אתם מוזמנים להעלות אותם. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מחובר לאינטרהט המספרים בwindows task manager מרקיעי שחקים ברשותי 512MB בלבד והוא מגיע ל1.5GB ואם אני זוכר נכון זה נלקח מהHD..בנוסף מתקבלת הודעת אזהרה מהוינדוס על זיכרון וירטואלי נמוך,וכמובן שעם זה המחשב מתחיל לזחול...אך כאשר אני מתנתק מהרשת המצב חוזר לנורמל.האם מדובר בוירוס? ואם כן סבלנותי פקעה כבר מכל האנטים למיניהם הם כמעט שלא עוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים! עשיתי לפני כמה ימים פורמט מלא לכל המחשב,את כל הקבצים העתקתי לנגן MP4 עם 160 ג'יגה. לא יודע מה קרה אבל אחרי תקופה מסויימת הנגן החליט לאפס את עצמו והכל נמחק,כל מה שהיה לי,מלא סרטים,מלא תמונות,מלא מוזיקה וכו'... שמעתי על תוכנות שיכולות לשחזר קבצים שנמחקו אפילו אחרי פורמט. מישהו יכול להציע משהו? האבדה הזאת פגעה בי מאוד חזק,היו שם מלא דברים שאני צריך והייתי רוצה לשמור עוד כמה שנים למזכרת... :'(
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שזה קרה בגלל משהו שהורדתי.....ניסיתי לסרוק עם אנטיוירוס וזה לא עזר.....האקספלורר פשוט לא נפתח ומראה לי חלון עם שגיאת מערכת ואחריו עוד חלון שאומר שאקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר...וככה קורה גם עם ה-itunes...בכוננים יש בעיה שונה: הכונן C לא נפתח ומראה את החלון הבא: http://img152.imageshack.us/img152/7263/85972819dk0.png נרא לי שבהודעת ארור אז השם שם זה השם של התיקיה עם הוירוס ככל הנראה.. אני זוכר נראלי שאפשר להיכנס לזה דרך הCMD אבל לא זוכר איך.. הכונן F פשוט לא נפתח....וגיליתי שהדרך היחידה להיכנס לכוננים היא לרשום את שם הכונן בכתובת בחלון הלבן ולעשות "עבור אל".... כרגע אני שולח את ההודעה הזאת דרך ספארי (שאלוהים יודע איך הצלחתי להוריד אותו...) מה אני אמור לעשות?…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לתוכנה בה אוכל לשלוח אימייל למספר מרובה של משתמשים מבלי שתוצג כל רשימת התפוצה למקבל האימייל, רק את הכתובת הפרטית שלו. כדי שכל אחד ירגיש מיוחד..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה להפוך תמונה שיש לי על המחשב לתמונה תלת-מימדית.. יעני להפריד את הצבעים הכחולים ואדומים כדי שאם אסתכל עליהם עם משקפיים לתלת מימד (כמו באיימקס)אני אראה תמונה תלת מימדית... יש אפשרות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הורדתי נרו והעיברית שם גיבריש, איך אני פותר את זה? חיפשתי בפורום ולא מצאתי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה , כשאני מושך דואר משרת הדואר שלי ב 013 , יש פעמים שסבבה ההודעות יורדות מהשרת אליי וזהו . ויש פעמים שפשוט אחרי שאני יוצא מהתוכנה וחוזר אליה היא שוב מושכת לי את אותם ההודעות . עברתי על כול ההגדרות שאולי עושות את זה וזה לא מסתדר . בבקשה עזרה אם מישהוא יכול. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ביצעתי היום סריקת וירוסים מלאה על המחשב שלי (Nod32, גרסה אחרונה, חתימות מעודכנות) ובתוצאות התגלה וירוס בקובץ rar מסוים שנמצא על המחשב זמן רב (האמת זה אחד הקבצים הראשונים מאז שקניתי את המחשב). בשונה מסריקות בעבר שהשתמשתי בתוכנית ה-smart scan היום ביצעתי in-depth scan. התוצאה הייתה Win32/Kryptik.CRA trojan. באותו רגע זה נראה לי מוזר שכן אני מקפיד על מחשב "נקי" ואני מאוד זהיר לגבי קבצים שאני מוריד ואתרים שאני נכנס. לא זיהיתי משהו חריג בפעולת המחשב\תהליכים משונים ולא פופאפים או ביצועים ירודים. לכן החלטתי לבדוק את המחשב עם Ad-aware והתוצאות היו עוד יותר מפתיעות - מצא עוד 2 טרויאנים: Trojan.Win32.Generic!BT בקובץ ה-exe של Call of Duty Modern Warfare 2 (ה-exe המקורי -…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כמו שנכתב בכותרת.. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה יהי ניתן לצפות בסרטים כאשר מצמידים להם כתוביות.. הדרישה הנוספת היא שאני אוכל להגדיר רשימת השמעה ובה לכל סרט אני אוכל להגדיר מראש כתובית מסויימת... יש תוכנה שכזו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס 4 מצלמות אבטחה,כאשר אני מתקין אותו אזיי במנהל ההתקנים נרשם כי "חסר בקר וידאו של מולטימדיה","בקר מולטימדיה","התקן לא מוכר". נראה כי אני זקוק לדרייבר לכרטיס הנ"ל ,TIAMBO HJR-4102E-L-05V CIRS-A0405AAPS תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תוכנה בשם PC SHARE MANAGER (שדרכה אני משתף מדיה עם הטלוויזיה באמצעות ה DLNA) הבעיה שכאשר ה FIREWALL של ה NO32 עובד זה חוסם לי את התקשורת והתוכנה אינה מזהה את הטלוויזיה ורק כאשר אני מכבה את ה FIREWALL רק אז הטלוויזיה מזוהה. בעקרון שיתוף הקבצים זה משהו שאני עובד איתו באופן שגרתי לכן אני לא יכול כל פעם להתעסק בכיבוי והדלקה מחדש של ה FIREWALL , ואני לא מוצא דרך ב NOD32 לעשות ככה שה FIREWALL יעבוד מבלי לחסום שיתוף קבצים עם הטלוויזיה ... מישהו מכיר פתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לכם פיתרון יותר טוב מלהשתמש בתוכנות למיניהן כי הן בד"כ שוקלות הרבה וזה יכול להיות מסובך. אז אם למישהו יש פיתרון אני אודה לו. תודה מראש.
-
יש לי LCD של SAMSUNG FULL HD. כשאני מחבר אותו לכרטיס המסך, יש לי גבולות שחורים מסביב לכל המסך. השתמשתי באפשרות הסקיילינג(SCALING) בCATALYS CONTROL CENTER, והצלחתי לסדר את זה, אבל כשאני נכנס למשחק/משנה רצולוזיה/מגדיר מוניטור אחר כראשי וכו', הגבולות השחורים חוזרים, ואני צריך לעשות את הסקיילינג שוב ושוב ושוב. יש איזושהי דרך להפוך את השינויים לקבועים? כי זה כבר נהיה ממש, אבל ממש, מתסכל.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על רשימת המכותבים (מקושרים), כאשר רוצים לשדרג גירסה או לבצע התקנה חדשה בלי לעבד את הרשימה הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת אתרי פורנו וכל מיני תמונות (סקס או אלימות)???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-