עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום רב, על הwindows xp sp1 שלי התחלתי לחוות ספייורים ואדוורים למינהם, עד שלפני כמה ימים הכמות התחילה להיות מציקה במיוחד, למרות שתמיד היה לי SPYBOT, עד כדי כך שנפתחים לי חלונות בלי קשר לכלום ועליהם כתוב only the best ואיזה פרסומת מטומטת, בנוסף כל פעם שאני לא יכול לגשת לדף אינטרנט יש לי פרסומות(למרות שאני אמור פשוט לראות דף שכותב לי error. ועכשיו(בזמן כתיבת שורות אלו) קפץ לי חלון(תודה, כמעט שכחתי אותך ) שכותרתו windows security center שמודיע לי אם אני רוצה ללמוד להגן על המחשב שלי מכל מיני דברים... אז בתגובה, הורדתי את ADAWARE SE , spyweeper, windows antispyware, עדכנתי את כולם (כולל SPYBOT) והרצתי בדיקה בכוווווווווולם. לאחר שכולם עשו בדיקה,וכולם כל פעם מוצאים את אותם …

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. באיזה דרכים אוכל לברר עם באמת פרצו לי? ואיך למנוע את זה? :s05:

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Rיה,

מופיעי לי בשורת המשימות כאילו פתוח איזה משהו ממועזר והאיקון שעליו הוא R גדולה עם כמו a קטנה כזאת למעלה..כמו בריבוע כזה... עשיתי חיפוש עם avg מצא כמה דברים ומחק...עשיתי עם ספיי בוט מצא ומחק אבל זה עדיין שם!! הוא מכבה את המחשב כל פעם בלי לספור 60 שניות! מה אני עושה עם זה? אה וגם הוא לא נמצא/אי אפשר לסגור אותו מהתהליכים עזרו לי בבקשה כמה שיותר מהר תודה!

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  4. NORTON פתאום הקפיץ לי הודעה שהקובץ c:\windows\system32\sysmon.exe הוא trojan file. ממה שמצאתי בגוגל, הקובץ הזה מוחלף בסוס טרויאני ע"י וירוסים מסויימים (backdoor.schoolbus.b w32.leave.worm ועוד כמה), אבל האנטיוירוס מעוכן ופעיל ולא מוצא שום דבר, הפיירוול מעודכן ופעיל ... מה אני עושה עכשיו?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. תיראו שנגיד אחותי משחקת במישחק און ליין של מריו הינה לינק http://www.net-games.co.il/online-ga...Ice-Tower.html ואז באמצע שהיא משחקת הפעלתי את המנהל משימות וראיתי שהמעבד בין 27-31% כל המשחק ,מישהוא עם מעבד דומה יכול בבקשה להיכנס ללינק להפעיל מנהל משימות לשחק בקטנה וליראות על כמה המעבד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. תמיד במנהל ההתקנים פועלים לי הישומים: wfxsvc.exe ועוד משהו, לא זוכר. אני מוריד אותם ממנהל ההתקנים אבל הם חוזרים. האם אלו מרגלים, ואם כן - איך אני נפטר מהם לתמיד? יש לי גם תוכנה בת 84MB שמופיעה ב"הוספה והסרה" ושמה: NETWORK PLAY SYSTEM PATCHING עם סימן של "וי" ירוק. האם זו תוכנת ריגול??

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. את רוב השאלה הבנתם מהכותרת שזה בעצם איך לפתוח קובץ עם סיומת sfv באמת זה דחוף מאוד, אז בבקשה תעזרו לי :-X :-\ :-X

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  8. פירמטתי הרדיסק בטעות.. עשיתי לו אתחול מהיר, ואני חייב לשחזר נתונים חשובים שהיו לי שם! אם מישו מכיר איזה תוכנה שיכולה לשחזר אני מאוד אשמח! בבקשה זה דחוף...

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  9. הורדתי סרט DIVX כפומט AVI ואני פותח את זה בכול תוכנה אפשרית יש כאלה שלא פותחים ויש כאלה שפותחים רק לא מראים את המסך או מראים מסך בלי הסרט!!! דיייי אני משתגע פה הורדתי כול תוכנה אפשרית בבקשה אני מתכנן לעזרה!!! אני גם צריך מקודד ואין לי ולמשל התוכנה Divx Player אין באפשרות לפתוח תרדום.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  10. התקנתי תוכנה בשם frameforge previz studio 3 עכשיו גם ההתקנה עשתה לי קצת את המוות אבל מהרגע שאני נכנס לתוכנה אמורים להיות פריטים שמופיעים כדי שאוכל להשתמש בהם,אין לי פריטים כאלה בכלל. לא הבנתי איך אני אמור להשיג אותם בבקשה בבקשה אם מישהו מכיר או יודע שיסביר לי,השתגעתי

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  11. Started by liranman,

שאני יתקין את הפורומים?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. בבקשה אני חייב תוכנה דומה הmovie maker עושה בעיות בלי סוף האם יש תוכנה דומה בפשטות שלה ובפיצ'רים שלה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. בדר"כ יש שתי כוננים אחד צורב ואחד קורא, ויש לי רק צורב, אז אני צריך תוכנה שעושה את שתי הפעולות שאני מכניס דיסק שאני רוצה לצרוב וגם הדיסק הצרוב, חבר שלי אמר לי שיש כזה דבר... תודה מראש, מתן.

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  14. אני חייב את התוכנה הנ"ל תודה רבה לעוזרים שתיהיה כמה שיותר פשוטה וכמובן בחינןם!!!

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. אני טכנאי מחשבים וכל הזמן ללקוחות אין דריביר של כרטיס קול.יש איזה אתר טוב למציאת כל האתרים שיש בדביקים לא מוצאים לי

16. מעבד e8400 לוח אם msi g31 ספק 400ss כרטיס מסך 9600gt מארז טרמלטק v9 זכרון 3gb של kingston עם מישהוא יכול להכין לי מפרט לחתימה אז תודה

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. Started by A2K,

כאשר אני מנסה להיכנס לMSN שלי הוא נותן לי את מספר הארור הבא: 80072efd כשאני אני עושה אתר בעיה הוא רושם לי שהבעיה נמצאת ביציאות עיקריות. ניסיתי לעשות לו תקן אבל זה לא עובד והארור נשאר על אותו דבר, המסן מאושר אצלי בAVG והפיירוול של וינדוס לא עובד. אני עובד עם וינדוס XP פתרונות שניסיתי: להוציא את המודם ולהחזיר. לעשות את הRun לקבצים dll וreg להוריד את הסימון מהLAN Proxy בתוך ה IE

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. http://vi9ati.deviantart.com/art/Venta-System-83904751

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. עשיתי SETUP לתוכנה דפוקה עכשיו היא התקינה לי מלא דברים בסיסטם32 ואין לה הסרה רגילה אז אני רקוצה להסיר את כל הקבצים שהיא התקינה...............אני לא יכול לדעת מהם ... יש דרך שנאי אוכל לדעת אילו הם ובאיזה ROOT היא התקינה אותם בדיוק ?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by TheTNT.COM2,

היי, יש לי וינדוס XP ואיבדתי את הסיראל שלו... איך אני יכול לדעת אותו?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  21. אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס הייתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:36 סליחה פתחתי 2 בטעות!

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  22. אפשר לעשות דבר כזה? אם כן על איזה אני וירוס אתם ממליצים לי??[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 23:14:58 סליחה פתחתי 2 בטעות!

23. יש לי כל הזמן בעיה , הוינדוס כבה ומופיע לי מסך כחול (קוראים לזה אני חושב BSOD?) בקיצור, הבעיה שמופיעה שם מדברת על הקובץ של ה Http.sys.. עשיתי מספר שינויים במחשב בזמן האחרון, התקנתי אנטי וירוס ופיירוול של קספרסקי.. התקנתי Registry Mechanic והתקנתי Diskeeper.. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי גרם לבעייה זה בדיסקיפר שביקשו שם לשנות את ה MFT למשהו יותר גבוה, ביקשו 124 מגה ושיניתי ל500.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by starter,

אני יודע שפעם כשרציתי לראות את הסרטים שהורדתי יכולתי ולא הייתה שום בעיה... אבל עכשיו אחרי ששמתי הכל מחדש (היו בעיות בווינדוס לא הצלחתי לפתור אותן אז עשיתי פורמט והתקנתי הכל מחדש) עכשיו אני יכולתי לראות חלק מהסרטים אבל לא היה להם קול (MPEG- מדיה פלייר) אבל DIVXים לא ניסיתי... התקנתי קודקים שהייתי צריך XVID למיניהם MPEG למניהם ומדייה פלייר 9 אבל עכשיו אני לא יכול לראות או לשמוע כלום! בגלל זה באתי לכאן... אולי לכם המומחים יש פתרון לבעיה שלי ? :-[ אני לא יודע מה לעשות.. בהתחלה כשניסיתי לראות DIVXים אז ההסמל של DIVX הופיעה ונעלם בפינה הסרט המשיך לזרום כרגיל אבל בלי תמונה או קול..... עכשיו אחרי שהתקנתי קודקים מתאימים (כן יש לי GSPOT והתקנתי את הקודקים שהיא אמרה לי שאני צריך)…

• 6 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.