תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך אני יכול , עם איזה תוכנות ומה אני צריך לעשות , אם לדוגמה אני מכוון את המצלמה שלי לרחוב וזה רחוב מעניין כמו רוטשילד בתל אביב , ואני רוצה שכולם יוכלו מתי שהם רוצים ומתי שבא להם לראות מה קורה במצלמה שלי , איך אני עושה את זה? [בלי הערות ואחרות , רק תשובות ענייניות בבקשה] תודה
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אם אני משתמש בתוכנה של EAC או FORMAT FACTORY כדי לגבות שירים מדיסק אח"כ כשאני בא לשמוע את השירים, כל שיר נשמר בנפרד, ואי אפשר לשמוע אותם אחד אחרי השני ברצף מה עושים??
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם קיים כזה דבר אבל אני מחפש תוכנה שמסוגלת לסרוק ולזהות את התוכנות שמותקנות על המחשב ויש לה את האפשרות להסיר תוכנה מסויימת מכונן C ולהתקין את אותה תוכנה בכונן D.. - אשמח לעזרה בנושא
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לאחרונה נתקלתי בתופע מוזרה במחשב שלי תהליכים מסויימים נסגרים פיתאום הפיירפוקס קורס לעיתים קרובות והמחשב עושה ריסטרטים כול כמה שעות דקות באקראי וכשעולה החלונות שוב הוא רושם לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה לעיתים הוא עולה עם תצוגה של 4 סיביות תמונה ממש מזעזעת ואני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור למצב הרגיל בהתחלה חשבתי שהצ'קדיסק הוא הפיתרון אחרי כמה וכמה בדיקות נמצאו מלא בעיות חלק תוקנו חלק לא ניסיתי לשחזר את המערכת אך בכל פעם הוא רושם לי שהשיחזור לא הושם פרמטתי פעמיים את המחשב.. בפעם הראשונה הוא המשיך לעשות ריסטרטים כול שעה בערך אחרי פירמוט שני מישמומה זה נעלם לבניים לפחות אני עכשיו שעתיים עם המחשב בדיוק סיימתי להתקין את כול התוכניות אבל תהליכים נסגרים לפעמים ועדיין ה…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הייתי נוהג לעשות זאת עם NOTEPAD אבל יש קבצים שלא נפתחים על ידו .. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה שניתן לדבר בעזרתה ממש כמו בסקייפ רק שתזלול פחות משאבים? היש כזאת?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כבר נואש, אני מחפש את התוכנה כבר חודש ולא מוצא. למישהו יש אותה?!. אני יודע שהיא מאוד שינה. אני מחפש Quattro Pro 4 . מבטיח תמלוג שמן עם שתיי אפסים בסוף - אז למי שיש יכול גם לפנות אלי בפרטי !!! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה ששומרת על הדריבריים לפני פירמוט,למי שאבד הדיסקים שלהם.מכירים?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חבר שלי הוריד לי שירים מהתוכנה I TUNES לפני שאתם אומרים משהו תקראו את זה: השירים הורדו בצורה חוקית באמצעות תשלום עם כרטיס אשראי! אז ככה: הם לא עובדים לי על המחשב...המדייה פלייר לא מצליח לפתוח אותם ניסיתי להפוך את הפורמט שלהם אבל התוכנה שיש לי משום מה לא מזהה תסוג קבצים הזה כלומר שאני עושה "הוסף לרשימה" (כלומר קבצים שאני רוצה לשנות) אני לא רואה את הקבצים של השירים אז רציתי לדעת אם יש דרך אחרת...איך אני יכול לשמוע תשירים האלה על המחשב שלי בעזרת מדייה פלייר? (אם אפשר רצוי שהם יהיו בפורמט MP3.....) עכשיו עוד שאלה: עשיתי חיפוש לשיר אחר שאני רוצה להוריד: SCHOOL OF ROCK מהסרט SCHOOL OF ROCK-השיר מצובע על ידי ג'ק בלאק והילדים מהסרט למיטב ידיעתי אבל זה לא מצא...(בגלל שזה פסקול אנ…
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בתוך הג'ימייל הזה יש משהו כמו היסטוריה של מה שחפשתי אבל זה לא הגיוני כי מופי שחיפשתי אתרי סקס ודברים מפגרים והם מופיעים לצד דברים שכן עשיתי חיפוש איך זה הגיוני שמופיעים שם כל אתרי הסקס האלה? מופיע שם פייסבוק שאני אישית אין לי ובחיים לא ניכנסתי זה מראה כאילו עיינתי שם בפייסבוק הזה הרבה זמן ועוד מלא דברים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי,אני לא יודע לכמה מכם זה קרה או יקרה,הבעיה ממש חמורה לפי הבדיקה שלי וקרתה או עלולה לקרות בכל מחש גרסאת אופיס 2007 פשוט לא מתפקדת. זה מבטל את כל האייקונים ולא נותן אפשרות כתיבה. -במבות ותגובות יתקבלו בברכה D: . תמונה:
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
המחשב שלי עושה ריסטארת קופץ חלון של איזה 60 שניות ואחרה זה המחשב עושה ריסטארת מי שהוא יכול להביא לי תוכנה נגד זה ? שיפסיק לעשות ריסטארת הוא הוא ירשום מה לעשות נגד זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי לפעמים שעה פנוייה לקרוא על חומר שאני אוהב בעבודה ואז נגיד פתחתי משהו כמו 5-10 לשוניות עם אתרים שונים על אותו נושא. אני רוצה לשמור אותם איכשהו ולשלוח באימייל, כדי שבבית אני אוכל לפתוח אותם בקלות בFF במחשב בבית ולכתוב עליהם חדשה. כן, אני יכול פשוט להעתיק איזה 10 לינקים למייל ואז לפתוח אותם אחד אחד, אבל חשבתי אולי אפשר לשמור משהו כפונקציה של הדפדפן.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אשמח כמובן גם לכל גרסא חדשה יותר. מצאתי את העמוד הזה ב-softpedia, אבל כל ששת ה-mirrors בו לא עובדים.
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אוקיי החלטתי לפתוח מדריך על טכניקה מאוד ידועה בעולם הפירסום טכניקה מאוד מגניבה שאבא של חבר שלי לימד אותי הערה: המדריך הזה פורסם בפורום עיצוב בgamer ואני הוא זה שכתב אותו אז ככה הטכניקה היא שילוב טקסטורה בעצמים בעזרת פוטושופ למשל הנה התמונה שעליה עבדתי כשהוא הסביר לי לאחר שילוב עם טקסטורה של חמניות יצא לי ככה ועכשיו למדריך פתחו תמונה של אובייקט (רצוי כהה)בפוטושופ תצרו סביבו את הבחירה הזאת (זה עםהנמלים האלה) בדרך הנוחה לכם אני השתמשתי lasso tool פתחו את תמונת הטקסטורה וגררו אותה לתמונת האובייקט בעזרת הMOVE TOOL (חץ קטן בצבע שחור עם צורת חץ הזזה של ווינדוס לידו) כך שתכסה את כל האובייקט תלחצו על לשונית הPATHS לחצו CTRL וסמנו את הציור שיש שם סמנו את שכבת הטקסטו…
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, אני לא מחפש איזה תוכנה ניהול במסווה של תוכנה דואר, אלא רק תוכנה ניהול.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו יש לי 2 דברים שממש מעצבנים אותי ומגבילים אותי... הדבר הראשון יש לי 13 גיגה תפוסים ב C:/ שבקושי יש לי תוכנות מותקנות... רק מה שצריך, פרוגרנ פיילס הוא 1 GB בלבד!! ואין לי מושג איך תפוסים 13 גיגה מה שכן מצאתי תיקיה בשם C:\Documents and Settings\Administrator שמבחוץ היא שוקלת מלא - תמונה פה: http://img136.imageshack.us/img136/4697/59353905gb6.jpg ובפנים סימנתי את כל התיקיות והן שוקלות ממש קצת - תמונה פה: http://img83.imageshack.us/img83/696/22576541ao1.jpg הדבר השני אני מעביר קובץ מכונן E ל D, וזה לא נותן לי למרות שיש ב D 10 גיגה פנוים וזה קובץ של 3 גיגה אבל שזה עובר זה מתחיל להוריד את המקום מ C עד שזה מגיע ל 4 מגה בערך ומראה לי שגיאה כאילו זה תופס את המקום ב C ואחרי זה …
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הרידר שיש לי עכשו אבל אני לא יודע לאיזה גירסה כדאי... אני צריך את הגירסה הכי קלה בלי טולבארים ובלי עידכונים אוטומטיים שתוקעים לי את המחשב... במשך שנה סבלתי עם ה-8, לכן אני נזהר בהתקנה הפעם... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... השאלות שלי הם כאלו: 1) שאני משתמש בקידוד של H.264... ביזו תבנית הכי רצוי לשמור את הקובץ? AVI? MOV? MP4?... 2) אני רוצה לקודד בפורמט זה בעזרת וירטואל דאב... אבל אין לי שם את המקודד H.264 אלא יש לי שם את H.263/ H.261 יש לי חבילת מקודדים עדכנית! כי בתוכנה SUPER כן מופיע לי המקודד... מה לעשות? אני ישמח להסבר... מדריך על קידוד ב H.264 או כל דבר דומה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה פעמים קורה לי שאני שוכח לעשות דברים מסוימים בזמן ותאריך מסויים כמו למשל להרים טלפון ולברך קרוב משפחה שיש לו יום הולדת . אני מחפש תוכנה רצוי חינמית שתאפשר לי להזין לתוכה תאריך וזמן לביצוע . וכשיגיע אותו תאריך וזמן , התוכנה תדע להשמיע הודעה קולית ( שהוקלטה מראש ) ולהציג את הטקסט הנילווה שהוכנס מראש או סתם להציג תמונה כולשהיא . דוגמא מעשית : יום הולדת של אחי חל ב-25.12.2006 אני מזין את התאריך הזה והשעה הרצוייה 20:00 אני מזין את הטקסט שאני רוצה שיופיע על המסך : " אני מקליט דרך המיקרופון את המישפט שאני אומר בקול רם: "היתקשר היום לברך את אחיך לרגל יום הולדתו" אני מורה לתוכנה לנגן בתאריך ובשעה הרצוייה את אותו קטע שהקלטתי מראש לפורמט mp3 כך שהתוצאה הסופית היא שב…
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בבדיקה של הכוננים נראה כי האנטי וירוס לא מצליח לפתוח הקרבה קבצי וינדוס, האם דבר זה תקין או לא? http://img146.imageshack.us/img146/1285/picture1ot7.jpg
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אוקיי אז זה הסיפור יש לי WIN XP PRO אני נמצא כרגע בקורס באוניברסיטה של שפת C כל תרגיל שאנו מגישים צריכה להתקמפל ב GCC וזה מהדר של C בסביבת LINUX (המחשבים של האוניברסיטה מבינים רק UNIX/LINUX) ולכן אני צריך תוכנה שמדמה LINUX , יש לכם הצעות ? נ.ב. אני לא רוצה להשתמש ב TURBO C למשל כי הוא שייך ל DOS/WINDOWS ויכול להיות שינויים בקימפול ב LINUX (הזהירו אותנו שאם התוכנית לא מתהדרת ב LINUX אז ציון השאלה הוא 0 מוחלט ללא ויכוח).
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש תחליף לתוכנת ביבלון (תוכנת התרגום) בשביל חלק מהעובדים אצלי בארגון. הבבילון לצערי עושה יותר מידיי בעיות. מחפש משהו שיודע לתרגם מעברית לאנגלית ולהיפך עם אינטגרציה לדפדפן, אופיס וכו (מה שמוריד את GOOGLE TRANSLATE מהפרק). יש למישהו הצעות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
היי ניסיתי את TuneUp Utilities שיהא משלבת שינוי כללי למראה וטיפול די יסודי במערכת אבל אני לא מרוצה ממנה היא מתערבת במחשב ומשנה דברים קטנים ומעצבנים. ניסיתי גם את StyleXP והיא רק משנה את המראה אבל אני חייב להגיד שהיא עושה את זה בצורה עלובה ביותר. מה שאני מחפש שהתוכנה תשנה במראה היא שאני יוריד theme והוא ישנה את הרקע את הboot screen הwelcome screen והvisual style ושזה יהיה יחד. ובטיפול שתעשה disk cleaner וregistry cleaner וכמו בתמונה פה: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-