עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. נתקלתי בבעיה במחשב של בן דוד שלי במערכת ההפעלה וויסטה הוא לא יכול לצפות בווידאו באינטרנט כמו למשל הווידאו של אתר קשת יוטיוב רואים רגיל ובלי בעיות אבל כל השאר רואים פשוט ריבוע עם X למעלה.. כמו בתמונות שלא מצליחים לראות מה כבר אפשר לעשות עם הבעיה הזו? תודה לכולם ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by shimon23,

שלום יש לי win xp ומשחק nba live 2001 (מקורי בדיסק), עם win 98 se המשחק רץ, אבל אם ה xp הוא תמיד אומר שאירעה תקלה ושואל אם לשלוח ל microsoft או לא, יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mrdjmo,

הבעיה שאני לא יכול לפתוח את הלינקים של ההודעות שאני מקבל באיימל של hotmail,וכמובן שאני לא יכול למחוק את ההודעות ולא יכול לכנס לשום תיקייה אחרת באיימל שלי, , ובחלון למטה(בשורת ההערות) כתוב לי javascript error ולפעמים כתוב לי error on page, נא בבקשה לעזור לי לפתור את הבעיה.

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  4. אם כן :> מה שמה ? ועוד שאלה... אם קיימת תוכנה דומה לתרגומים ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by infer73,

כמו בכותרת, כאשר אני נכנס ל-youtube במקום להתחיל לנגן את הסרט הוא כותב: ניסיתי לבטל את כל ה-extensions אבל הוא עדיין נותן לי את אותה הודעת שגיאה. כנ"ל כאשר פתחתי את FF ב-Safe Mode. ניסיתי גם להסיר את Adobe Flash מהמחשב ואז הוא נתן לי הודעה שאין Flash מותקן ואז התקנתי Flash ואז הוא שוב חזר להודעה שכתבתי למעלה. הבעיה הזאת התחילה לפני מספר ימים לאחר שעשיתי פורמט למחשב והתקנתי מחדש. אגב, אני משתמש ב-FF 3.6 תחת Windows XP SP3 באנגלית. בנוסף, יש לציין שתחת IE אין שום בעיות וניתן לראות סרטונים. כמו כן, אני יכול ב-FF לראות סרטון של youtube שעשו לו embed בתוך דף אחר אבל אם אני נכנס ל-youtube עצמו לראות את אותו הסרטון אז אני שוב מקבל את אותה הודעת שגיאה. כמובן שגם חיפשתי ברשת פתר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם וערב טוב. קודם כל...יש לי אנטיוירוס קספרסקי שלא תחשבו אני משתמש בנורטון כאנטיוירוס,אני משתמש בסיסטםוורק רק לשם speed disk optimies , cleanup ו one botton check . לאחרונה עשיתי ניקוי רג'סטרי ולאחריו פתאום הנורטון לא עבד לי...קשור או לא...אני לא יודע...אבל זה קרה אחרי זה ...... (ואין backup ) אבל זה לא משנה,באתי ללוח בקרה להסיר את נורטון ולהתקין מחדש. כבר בהסרה זה עשה לי error uninstall . אז מחקתי ידנית כל מה שמצאתי קשור לנורטון. לאחר מכן עשיתי חיפוש במחשב שלי "norton" אחרי זה "symantec" ומחקתי כל תקייה וקובץ של זה. ולאחר כל זה שאני מנסה להתקין את זה מחדש זה רושם לי "error install" .... מה יכול להיות הגורם ומה עושים?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי קובץ XML, שמתדעכן על בסיס יומי. לפעמים נעשים בו שינויים שאני לא מעוניין בהם ואני מחפש דרך לשחזר את המידע שהיה בו לפניכן. כרגע הגודל של הקובץ הוא בסביבות ה8 מגה, אך הוא גדל מיום ליום, אל לא בממדים עצומים. -אני מחפש תוכנה שתגבה אותו אוטומטית פעם ב24 שעות, אבל שתדע למיין לפי תאריכים - או אפילו יותר טוב, שתשלח כל פעם מחדש את הקובץ לאימייל כלשהו. קיימת חיה כזאת? תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  8. אני לא מצליח לחבר את זה זה מבקש דריבר ותוכנה מה שו כזה היה לי מקודם וזה עבד בגלל שהיה ליאת הדיסק והיה צריך להתקין דריבר ותוכנה עכשיו עבדתי את הדיסק מה אני עושה אולי אפשר להוריד את זה מאינטרנט? את ה DRIVERS ויש לי VISTA עם זה קשור!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by doron_ml,

שלום שמי דורון ויש לי בעיה קטנה במחשב שאני לא מצליח! לפתור! 1. כשאני פותח את המחשב אני רואה את מה שיש בתמונה .. http://www.fastup.co.il/images/9109162.jpg 2. ואז אחרי זה מופיע זה .. http://www.fastup.co.il/images/36162354.jpg 3. שלב הבא... http://www.fastup.co.il/images/92269301.jpg 4. וזה האחרון... http://www.fastup.co.il/images/35213981.png אני פשוט לא יודע מה לעשות תודה למי שיוכל לעזור...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Ronen Mars,

שלום רב לכולם, במחשב הסלוני שמחובר לטלויזיה בחיבור dvi-hdmi, יש לי את המפרט הבא: לוח אם: Gigabyte P35-DS4 מעבד: DualCore Intel Pentium D 830, 3.0 Ghz זיכרון - 2 סטיקים של 512 מגה-בייט, תדירות: 533 Mhz בדואל צ'אנל. כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 256 mb אחרי משהו כמו 3 דקות , סרט בגודל 4.36 ג'יגה מתחיל להתקע בקול ובוידיאו. הוספת 2 ג'יגה זיכרון תשנה את זה, או שצריך להשקיע יותר ? נ.ב- אני לא בטוח לגבי מקום פתיחת האשכול, אולי עדיף היה לפתוח במפרטים או קולנוע ביתי... אם לא מתאים, תעבירו.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  11. שלום, כל פעם שאני פותח קובץ של תרגילים מתמטיים, אני מקבל ריבועים ריקים בין המספרים. אני מנסה ללחוץ על זה והוא נותן לי אפשרות לשמור את המשוואה, או לנסות לשנות אותה, שזה לא עוזר. הבנתי שהבעיה היא באופיס 2013. רציתי לדעת אם אמורים לשלוח עדכון לתקן את הבעיה בתצוגה או שזה משהו שאפשר לפתור על ידי שינויים מסויימים שעליי לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by oren,

Hey there, 1) In Nero Express app, I wanna know what the difference between burning Mp3 files via Data->Data Disc and Music->Mp3 Disc, what's better and why? 2) Why when i'm adding my Mp3's to a "Data Disc" it takes 1 sec to add all files and in "Mp3 Disc" mode it takes a few seconds for a song? 3) Why when i'm trying to burn files with long FileNames in the "Advanced Nero" it makes the FileNames Italic on the burn window and when i'm start burning it tell's me that the files has long names, and in "Express" mode it doesn't tell me anything about this? 4) Is there any way to burn CD's in Nero in Romeo filesystem and not Joliet? cos i have a lot of files with long na…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by berner,

חברי שלום חפשתי ולא מצאתי מדריך לצריבה , מתברר שיש המון בעיות בעת הצריבה הנובעות מחוסר ידע או נסיון . האם יש מישהוא או חברים שיכולים לרכז את הכל כולל הדגמות ( למשקיענים שבנינו) כמו כן בנושא תוכנות הצריבה מתברר שיש בינהם טובים לפעולות וסוגי צריבה שונות -- האם יש חברים שיכולים להגדיר את ההבדלים ומה ומתי כדאי להשתמש בתוכנה כל שהיא . בברכה ואשמח שתקפצו על האתגר הזה למבינים שבנינו והעשרת הידע בינינו בצעתי חיפוש אבל הכל מפוזר ורצוי לרכז כמו שעשו לגבי צורבים תודה וחג שמח :saint:

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by avk,

שלום,לא ידעתי אם לרשום את זה כאן או במקום אחר.מנהלים,אם אתם חושבים שהבעיה הזו קשורה לפורום אחר,תעבירו אותה לפורום המתאים. אז ככה,בזמן האחרון אני ניתקל באי הצלחת כיבוי המחשב.אני מכבה את המחשב בצורה שצריך(התחל-כיבוי..) זה כותב לי שהוא שומר נתונים ואז נתקע ולא נכבה.זה קורה בד"כ שהמחשב דלוק הרבה זמן .יש לי מעבד אטלון 64,3200Mhz (אם זה משנה). בעיה שניה,האינטרנט לא מתנתק לי.לפעמים שהאינטרנט מחובר למשך יותר משעתיים(פחות או יותר)שאני לוחץ על "התנתק" החייגן נתקע ומופיע לי מין שעון חול שכזה(העכבר),והמחשב לא מגיב עד שאני עושה ריסטארט.מישהו יודע מה מקור הבעיה? תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by Stone Eagle,

לפני כמה ימים התקנתי KaZaa על ה Win2K שלי. עובד נחמד, אבל - אני לא מצליח להריץ אקספלורר במקביל - הוא תמיד קורס. אני לרוב לא מצליח להריץ את window explorer (זה שמקבלים כלוחצים לחיצה כפולה על "המחשב שלי") כשה KaZaa עובד. ה Task Manager שלי התחרפן. אני לא רואה את החלק העליון של החלון, כולל הלשוניות באמצעותן אפשר לבחור בין האפשרויות השונות. אני מצליח לעבור ביניהן "על עיוור", עם טאבים. אז: יש דרך לתקן את זה? או פשוט להעיף את הקאזה ולהשתמש בתוכנה אחרת? תודה, דניאל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by avivlevy,

כשאני מנסה לקבל נקוודות זה מה שזה עושה לי (תמונה) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  17. אז מופיעה טבלה עם דברים שחיפשתי....אני רוצה למחוק אותם ניסיתי למחוק cookies וכמעט הכול ושום דבר לא עוזר מישהו יודע איך?

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by Freaky Styley,

שמעו יש לי בעיה.. יש איזה הופעה שהורדתי ואני רוצה לצרוב כ-SVCD. היא בפורמט AVI והיא בשני חלקים, כל אחד 700 מגה. עכשיו, שאני בא לצרוב את זה ב-Nero, מופיעה לי ההודעה הבאה: עכשיו, מכיוון שאני לא ממש תותח באנגלית, רפרפתי לי בין במילים, ו"הגעתי למסקנה" שקובץ צריך להיות בפורמט MPEG2. ניסיתי להפוך אותו לזה בתוכנה TMPGEnc Plus v2.52 אבל אין לי מושג איך משתמשים בה. אני לא בטוח שזה מה שצריך לעשות כדי שזה יפעל, אבל זה מה שאני הבנתי.. אז אם מישהו יכול לעזור אני ישמח לקבל עצות..

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  19. אני זוכר לפני כמה שנים היה ווירוס בארץ שכיבה לאנשים את המחשב עם הודע כזאת של זמן הולך אחורה היה לזה איזה פתרון של כיבוי משהו בהפעלה של ווינדוס מישהו יכול לעזור לי עם זה? יש פה פשוט מחשב פנטיום 3 שבקושי סוחב XP עם SP1 ויש בו את הבעיה הזאת ואני חייב לפתור אותה כי מעשימים אותי שאני גרמתי לה

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

מה אתם חושבים תוכנת שיתוף הקבצים למוזיקה הטובה ביותר?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל ניסיתי למצוא בגוגל, אבל לא מצאתי משהו נורמלי אשמח אם מישהו ימליץ לי על כזו תוכנה אני מעתיק שירים מדיסקים למחשב בעזרת CDex, והמדיה פלייר כבר דואג לשנות את הID3 Tag על פי האלבום הבעיה היא שאני גם רוצה ששם הקובץ יופיע בפרומט כזה: [artist] - [song] וזה ממש מעצבן לעשות את זה לכל דיסק בנוסף, אולי בעתיד אני אצטרך להוסיף בין שני השמות את שם האלבום, ולעשות את זה ל512 שירים ייקח הרבה מאד זמן.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הגירסה החדשה של מוזילה, 1.6, אמורה לצאת בתוך ימים ספורים. שני באגים משמעותיים למשתמשי עברית עשויים לחכות רק לגירסה הבאה, אבל כאן אתם יכולים לעזור. בלינק המצורף ניתן להוריד גירסת נסיון שכוללת את התיקונים, לבדוק אותה ולקבוע האם כדאי למוזילה להכניס את התיקונים כבר לגירסה הקרובה, או לשפר ולהמתין איתם עד לגירסה הבאה. שלב א' הורדה והתקנה 1. הורידו את הקובץ הבא:? mozilla_bin.exe? (8MB)? 2. הריצו אותו ולחצו על Extract. התיקיה mozilla_bin תפרש לצידו של הקובץ. 3. פתחו את התיקיה nozilla_bin והריצו את mozilla.exe. הדפדפן ייפתח. כדאי שתשתמשו בו קצת כדי לוודא שכל הדברים הבסיסיים תקינים. שלב ב' בדיקות זה השלב החשוב שלשמו התכנסנו. אם אתם רוצים שגירסה 1.6 תהיה איכותית ונטולת תקלו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by bh1811,

אתם חייבים לעזר לי אני כבר נואש!!! אז ככה: לפני שבוע בערך נחת לי במחשב קובץ קוקי מהאתר: imrworldwide.com למרות שמעולם לא הייתי בו! אני סרקתי את המרגל בכל התוכנות האפשריות ורק התוכנה ad-aware מצאה אותו. כשאני מנסה למחוק אותו תוך חצי דקה הוא חוזר שוב. גיליתי גם שהקובץ קוקי "עוקב" אחריי ורואה את האתרים בהם אני גולש. אז אני רוצה לדעת מה ניתן לעשות כדי להוציא את הקוקי הזה מהמחשב? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קיבלתי היום מחשב חדש כאשר ההתקנה של הWINDOWS בוצעה במעבדה אבל שחכתי לבקש חלוקה למחיצות של הHD. מה האפשרויות העומדות בפני כדי לחלק למחיצות? והאם כדאי בכלל לחלק למחיצות או להשאיר את הכונן כמו שהוא. (500 GB)\ תודה

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  25. חזרתי מטיול ויש לי 1000 תמונות שאני רוצה לתקן חלק נכבד מהם. מה שאני מחפש זו תוכנה שיכולה לערוך תמונות אחת אחרי השנייה ואחרי שסיימתי עם כל השיפוצים לשמור את זה. בפוטושופ אני יודע שצריך לעבוד אחד-אחד וכל פעם לשמור.. או שאני בעצם לא יודע וזה כן אפשרי? הפעולות שאני צריך לעשות הן בעיקר Brightness/Contrast, Sharpening, Levels. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.