תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קיבלתי מכשיר חדש (פלאפון ) ורוצה להפוך אותו לסלקום ואורנג' איך עושים את זה????? תודה למי שיענה
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש תכנה של שיתוף, שחברים שלי יוכלו להוריד ישירות מהמחשב שלי (ואני משלהם) במהירות גבוהה-נורמלית. תוכנות עם ססמה מגנה כדי להוריד, הכנסת אייפי , או כל דבר אחד שיוודא שרק החברים שלי מורידים ממני ולא אף אחד אחר. אשמח מאוד להצעות לתכנה (אם יש דבר כזה...).
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי לכולם בזמן האחרון כל פעם שאני מתחבר לסרוור לאימיול -זה רושם low id, מה שגורם לאימיול לזוז לאט מאד, אם בכלל. ניסית לבדוק את הבעייה באתר הרשמי של החברה ורשום שם שכנראה הבעייה נובעת מהראוטר(שאין לי) או שה fire wall חוסם את הפורטים . כיביתי את הfire wall ,מה שלא עזר, עשיתי גם uninstall לתוכנה והתקנתי אותה ,וגם גרסאות שונות של התוכנה ,ועדיין זה רושם low id, ואימיול לא זז אם מישהו מכיר את הבעייה וידוע איך לפתור אותה אני אשמח מאד תודה
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
יש במחשב הישן ישן שלי כונן קשיח של 8 ג'יגה ואבא שלי משתמש בו בעסק והבאנו עוד כונן קשיח של 80 ג'יגה והרי צריך הכל מקורי בעסק ואני רוצה להעתיק את כל ה8 ג'יגה כמו שהוא בלי לפרמט את הווינדוס וזה פשוט להעתיק הכל כולל הכל לכונן של ה80 והכל ישאר רגיל כי יש שמה כל מיני תוכנות וכאלה אפשרי דבר כזה? יש לו תוכנה שעובדת רק בווינדוס 98 ויש לו את הדיסק המקורי וניסיתי להתקין את הווינדוס היום על הכונן החדש אבל יש בעיות עם ההתקנה בגלל שהדיסק כבר שרוט בכל מקום זה לא מזהה חצי מהקבצים אז אני רוצה פשוט לקחת את הכל כמו שזה ולהעתיק (לא להעביר) לכונן של ה80 וזהו פשוט שהוא יפתח והכל יהיה רגיל רק יהיה עוד איזה 70 ג'יגה בלי להתקין ווינדוס מחדש וכאלה אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, אני לומד AUTOCAD ומשתמש בעיקר ב2010 (יש לי מותקן גם 2011 ו2008). הבעיה היא שכל קובץ שאני פותח, בכל גרסה שאני פותח הטקסט העברי מוצג בג'בריש. *בד"כ כשאני פותח קבצים ששלחו לי מופיע הודעת שגיאה.. לא שניתי שום הגדרה (לפי מה שזכור לי) שקשורה לשפה.. עוד שאלה קטנה היא כשאני פותח את הAUTOCAD 2010 הרקע הוא בלבן והוא אמור להיות בשחור.. איך משנים את זה? *בתמונות שלמעלה הרקע שחור כי הן צולמו בגרסת 2011 - המון תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אקספלורר 7 נתקע אחרי שאני גולש זמן מה אין זמן מדויק או אתר מסוים או פתיחת תוכנה מסויימת כמו סרטון למשל . הוא פשוט לא מגיב ואני צריך לעשות לו "סיים משימה" . חשוב להדגיש שניסיתי להסיר ולהתקין שוב אך זה חוזר על עצמו. ואז התקנתי פייפוקס והוא עובד חלק!!!!!!!!!! מה הסיבה לזה??????? אני פשוט רגיל ל7 ובא לי להמשיך להשתמש בו מה עושים??????????????
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, זו שאלה לדעתי קצת לא שגרתית, אבל האם יש סיכוי שקיים אימיולטור שמצליח להריץ את מערכת ההפעלה אנדרואיד על גבי המחשב PC, בדומה לאמיולטורים של גיימבוי וכאלה?.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לחבר סרט ב-2 חלקים לפעמים אני מקבל הודעת שגיאה: "the audio streams have diffrent sampling rate" איך אני מסדר את זה שאני יוכל לחבר את שתי הקבצים ?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המודם האנלוגי שבמחשב, 24 שעות לקו הטלפון. הבעייה, שבעבר הצליחו לחדור למחשב, ולבצע שיחות פקס למספרים בחו"ל , והגניבה הזו עלתה לי לא מעט כסף. השאלה, האם יש תוכנה או טכניקה, בה אפשר להגן על מקרים כאלה? כי אני חייב קו טלפון מחובר למחשב באופן תמידי.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד איזה קובץ מאתר מסויים למשל מ GAMERSHELL ,והוא לוקח הרבה מקום ,אז אני אומר לו להוריד ל כונן אחר שבו יש לי מקום , והוא בהתחלה מוריד ל כונן C להבנתי ,ואחרי שהוא מסיים הקבצים ב C נמחקים וזה עובר ל כונן המבוקש , מה ניתן לעשות במקרה כזה ?אין לי הרבה מקום פנוי ב כונן C וכתוצאה מכך ההורדה לא מסיימת להוריד ,גם עם DOWNLOAD ACCEL+ הוא עושה לי אותו דבר .
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הי, בפעם האחרונה שסגרתי את ה-FF היה חלון popup פתוח שנשמר ב-sessionsaver כ-session האחרון במקום החלון העיקרי עם עשרות טאבים פתוחים... יש אפשרות לחזור ל-session בחלון הנוסף שהיה פתוח, או לפחות לחזור לשמירה קודמת?
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
התקנתי את uBlock Origin לפני זמן רב ועד עכשיו הוא פעל בלי בעיה וחסם את כל הפרסומות. כעת גוגל כרום אומר שיש בעיה בתוסף ולכן הוא לא עובד וכל פעם שאני לוחץ על "תקן תוסף" אז הוא מוריד משהו, התוסף נראה עובד לחלקיק שנייה (הסמל מופיע) ומיד אחרי זה המצב חוזר לכך שהוא לא עובד. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש ולא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כפי שידוע לכולנו, כל חלון נוסף ב-IE שנפתח (SHIFT+קישור) מופיע תמיד עם כל התפריט למעלה וצריך ללחוץ F11 להגדיל אותו. האם יש דרך שהוא ייפתח כבר מלא וללא הלחיצה? ודבר נוסף : האם אפשר שהחלון הנוסף ייפתח ברקע ולא בחזית? כשאני פותח כמה קישורים מדף אחד אני חייב ללחוץ על ALT-TAB שוב ושוב לחזור לדף האבא. מאד מעייף...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכיב הוא PCI DIVICE השאלה היא מה זה הרכיב הזה? אני לא מצליח להתקין אותו. האם הוא חשוב או שאני אנסה לבטל את זה שהוא שואל אותי בכל פעם. הנה תמונה מהמנהל התקנים: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כבר פעם שנייה שאני מנסה להתקין דרייבר חדש יותר ממה שיש לי והוא אומר לי שההתקנה נכשלת.. אני תקוע עם דרייבר ישן בגרסאת 175.19 במקום להתעדכן ואני כבר לאדע מה לעשות... זה עשה את הבעיה עם ה178 ועכשיו אותו דבר עם ה180... שלפי דברי nVidia מציג שיפורי ביצועים משמעותיים... ניסיתי להסיר את הדרייבר הקיים ואז להתקין את החדש וזה עדיין לא עוזר.. מישהו יודע אולי ממה נגרמת הבעיה?.. זה קרה לעוד מישהו?.. תודה
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בעיה שיש לחבר שלי, WIN XP, יש לו רשת ונתב, הכל עבד אצלו סבבה הוא לא התקין שום תוכנות ושום כלום, מדי כמה זמן היו לא בעיות באקספלורר שלא היה נכנס לשום אתר למרות שתוכנות כמו אייסיקיו כן פעלו (כלומר האינטרנט עבד), זה היה נפתר אחרי ריסט. עכשיו המחשב השני גם התחיל לעשות את אותה הבעיה (שתיהם מחוברים לנתב), עכשיו שני המחשבים לא מתחברים דרך האקספלורר (גם המסנג'ר לא מתחבר) אבל האייסיקיו והקאזה נגיד כן עובדים. באתי אליו בדקתי עם תוכנות אם יש לו SPYWARE'S ואין לו. בשתי המחשבים לא ניתן לגלוש באקפלורר (גם לא בפיירפוקס), ניסיתי להתקין מחדש את האקפלורר וזה לא עזר. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע, בשעה טובה התחברתי לחבילה 1.5Mbps/512Kbps וכמובן שרציתי לנסות אותה מאימיול! אני משתמש בגירסא החדשה של ליונטוורק - TLN eMule MOD v6.0. אני משאיר אותו לעבוד בלילה, וכאשר אני רואה 'מה המצב' בבוקר, הוא פשוט מנותק! החיבור עדיין פועל, אבל האימיול מתנתק! לא היתה לי כזאת בעיה כשהיה לי חיבור ADSL עם מודם eci B-FOCuS 312+ וכעת יש לי מודם מסוג Terayon TJ715X - אולי זה קשור? אגב, הגדרתי את האימיול שלי כדי שיעבוד עפ"י המדריך הבא: http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Forums&showtopic=348844&st=0& *ב-ADSL הוא מאד עזר לי ושמתי לב שהמהירויות היו פנטסטיות! תודה רבה לכל עוזר וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים אחי הגאון נכנס דרך האקספלורר לכמה אתרים לא כשרים כנראה וכל המחשב עכשיו מלא בספייוורים, עשיתי הרצה בתוכנה AD AWARE ובתוכנה SPYBOT SEARCH AND DESTROY... הם מחקו כמה דברים אבל נשאר משהו מעצבן ליד השעון שכל פעם קופץ\! אין איזה תוכנה שתעזור לי (חינמית?) או לא חינמית, מצדי לרכוש תוכנה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אין לי סימפטמים מיוחדים אבל בכל זאת אשמח להצצה... ושוב תודה!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
פשוט נשבר לי הז** מהבאנרים/סרטוני פלש, אלו שמוצגים בפורטלים הגדולים יש דרך לעצור באופן אוטומטי כל ניגון של פלאש ב FF? תודה,
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי חברים התקנתי את הדרייברים של הלוח אם , כרטיס קול מובנה , תחילה היה קול ועכשיו אין קול משום מה , בבדיקה של ההגדרות קול יש קול- לא במשחקים לא בסרטים ולא במוזיקה אין בכלל. האיקון של הרמקול מצד שמאל מסומן באדום, בדקתי את הפקדים של הווליום כולם למעלה. מערכת הפעלה: VISTA 64 תודה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי אופיס 2010 פרופשונל, והסרתי את האופיס XP. מאז אני לא מצליח לפתוח קבצי PPT בפאור פוינט. אני יכול לפתוח את הקבצים אבל רק דרך התוכנה. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ דרך open with זה פשוט לא מציג לי את התוכנה- ואני ניגש לתוכנה דרך הprogram files (X86) יש למישהו רעיונות איך אפשר לכפות פתיחה של קבצי PPT וPPTX דרך הפאוור פוינט? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיף שתהיה חינמית האם בתוכנת ה-OCR שבאה עם המדפסת של זירוקס(PE120) יש עברית?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, בגרסא האחרונה של התוכנה ישנה אפשרות כביכול לחיוג מהסקייפ לכל טלפון בעולם! ניסיתי, לא עבד כיצד מחייגים ??? אני חייגתי כמובן מספר עם קידומת לחו"ל 972-3 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-