תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מדובר על מחשב נייד IMB SL300. לאחר התקנת UAA ולאחר מכן הדרייבר של הכרטיס קול, עדיין יש סימן שאלה בDevice Manager: "Audio Device On High Definition Audio Bus". למרות זאת יש קול במחשב אבל הדבר הזה קצת מציק, אולי עכשיו הכל בסדר אבל מי יודע למה זה עלול להפריע בעתיד.. נסיתי שוב את התהליך של התקנת UAA ולאחריו כרטיס קול, עם ביצוע אתחולים למחשב כמובן, עדיין לא עוזר. יש למישהו רעיונות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הורדתי סרט HD ב4 חלקים עכשיו פתחתי כל חלק בנפרד הכל טוב..לא רשום שהכרך פגום או נפגע... אחרי זה חילצתי את הסרט פתאום זה אומר לי שאחד החלקים פגום... וזה לא הגיוני כי פתחתי כל חלק בנפרד והכל היה טוב... וזה כבר סרט שני שזה קורה לי...האתר טוב אנשים אחרים הורידו ועבד להם מצוין הסרט. מה הבעיה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם למישהו יש IE8 נייד? אני מחפש בגוגל כבר כמה שעות וכל מה שאני מוצא זה גרסא אחת ברוסית והשאר שהם באנגלית מלאות בוירוסים ושטויות למישהו יש לינק להורדה נורמלית? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכוון לפתיחת לינקים ב tab חדש בלי דריסה של הנוכחי, בליצה אחת מבלי כל הזמן ללחוץ עם כפתור הימני על הלינק ורק אז ללחוץ על open in new tab..
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב EMULE MORPH XT (אין לי כח להורדות איטיות ) בגרסא הכי חדשה שלו = 6.7 מישהוא קיבל את זה חוץ ממני ? דרך אגב ,התוכנה עובדת יופי אם אני רושם NO
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני חייב להקליט איזה נאום, ויש לי את הוידאו שלו... אבל אין לי מושג איך להפוך את הסאונד עצמו לקובץ נפרד ניסיתי כל מני דרכים פרמיטיביות אבל אף אחת לא עבדה. יש איזו תוכנה שתעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
נסיתי כבר משהו כמו 5 קודקים שונים ל-AC3 שמצאתי באינטרנט (כולל פה באתר) על win2k, למרות שכתוב עליהם שהם תומכים יש לי מלא בעיות. ב-2 מהם כל פעם שאני מפעיל את הסרט התוכנה קורסת באחד לא שמענו כלום באחד שמעו ממש דפוק ובאחד שמעו ממש חלש (לקחתי את זה מאחד התראדים פה) וכשנסיתי לשנות את ההגדרות של הדיקודר לווליום חזק יותר זה דפק את הקול. הווליום כל הזמן עולה ויורד בלי שליטה, ממש מוזר. על כל הקודקים שהורדתי כתוב שיש תמיכה ב-win2k אני מבקש מאנשים שהריצו AC3 על win2k לינק לקודק טוב בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי סרגל כילים סימניות עם כמה אתרים מועדפים אבל הוא לא מספיק לי. יש אפשרות להוסיף אוד אחד או להגדיל אותו?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אתם יכולים להסביר לי איך אני משנה את ההגדרות שאני יוכל לצרוב מעל 700MB? תודה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום שלום, אני עובד עם Winfax 10 ואינני מקל פקסים אוטומטית למרות שסימנתי קבלה אוטומטית. *אני כן יכול לשלוח מהמחשב לפקס אחר * אני כן מקבל פקס כאשר אני לוחץ על Manual recieve now אני מעוניין שהמחשב יקבל פקסים אוטומטית לאחר שעות העבודה במשרד ולכן קבלה אוטומטית חשובה. עוד מספר פרטים (חשובים או לא תחליטו אתם...): * השקע בקיר מפוצל לשניים- כניסת קו רגיל וכניסה גדולה יותר של טלפון לשם היה מחובר מכשיר הפקס וכעת מחובר לשם המחשב. * בדקתי שהגדרות הקבלה האוטומטית עומדת על 2 צלצולים מה עליי לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש איזשהי תוכנה קטנה כזאתי שמראה את הסיסמא שלך ה ICQ אפשר בבקשה קישור תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי שלום הבעיה החלה לפני מספר ימים משום מה אני מקבל LOW ID באימיול הענייו הפרדוקסלי בכל הסיפור הזה הוא שכל היציאות (ports) שהתוכנה eMule משתמשת בהן פתוחות אצלי ב-Firewall דבר נוסף כאשר מתחברים מספר פעמים לתוכנה מדי פעם אני מקבל HIGH ID אבל רוב הפעמים אני מקבל low id . משהו יודע מה הבעיה? אני לא מאחורי רשת, לא מאחורי ראוטר ... אולי ישנה תוכנה שמתנגשת? אם כן איך אני בודק זאת? תודה רבה .
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
זה לא בדיוק בעיה זה פשוט מציק זה קשור למסנג'ר איך שהוא..אם אני לא עושה alt ctrl del ומוריד את זה אני לא יכול להכנס למסנג'ר. כמובן שזה לא מופיע ב msconfig בהפעלה של המחשב... וגם כל מני חיפושים ב regedit לא עזרו. זה ממש מציק כל פעם לפתוח תמחשב ולהסיר את זהה... ד"א נראה לי זה הופיע מאז שהתקנתי ואח"כ הסרתי את התוספת של ה SWEETIM של המסנג'ר. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חוץ מהפימורט שהאקס פי נותן, אלו עוד תוכנות קימות ובמה אתם ממליצים להשתמש?
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לבצע את בפעולות הבאות בקבצי MKV: א. שינוי רזולוציה. ב. קידוד פס קול מ-DTS ל-AC3 חשוב שהתוכנה תהיה פשוטה לשימוש. ישר ולעניין.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האתר שאני רוצה להוריד הוא ממש פשוט אולי 20 עמודים בלחץ של html פשוט ככה שלא צריך משהו מסובך
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה די פשוטה שאפשר לעשות איתה מיקסים לשירים...וכל מיני אפקטים וקוברים ושטויות
-
שלום אני משתמש בתוכנה הזאת יש לי מערכת הפעלה 64BIT אולטימיט ווינדוס 7 ... עכשיו אני לומד מנהל רשתות בשיעור הראשון מבקשים להתקין על מחשב וירטואלי "windows server 2008 R2" עכשיו שאני בא להריץ את זה על גבי התוכנה זה עושה לי שגיאה כזאת יעלה לכם תמונה!!!! אני לא יודע איך אני פותר את הבעיה..
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מה התוכנה הכי טובה לדיפרגמנט? ואיזה תוכנה יש [שעובדת] שמדברים אל המיקרופון וזה כותב את מה שאומרים.? [באופיס אקס פי יש כזו תכונה , ניסיתי אותה , וזה סתם חרא , יש לי גם את IBM VIAVOICE אבל היא לא עובדת לי ]
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אז אני אסביר, היום פתאום אני לא מצליח להעתיק דברים, לא מצליח ללחוץ על לינקים ולא מצליח לראות את הבאנרים באתר, משהו ממש ממש מוזר קורה פה Scan saved at 20:21:52, on 30/01/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\AVP6\avp.exe C:\WINDOWS\System32\lvhidsvc.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Babylon\Babylon.exe …
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
לא ידעתי כל כך איפה לשים את הדיון הזה , אבל אני צריך עזרה בעיה נורא מוזרה קרתה לי , אני לא עובד על המחשב שלי , אבל על המחשב שאני עובד עליו יש את התוכנה שדרכה מעבירים הכל לאייפוד itunes , הבאתי את האייפוד מהבית , ואני מנסה להכניס אליו סרט . הסרט קודד לאייפוד ונמצא באייטונז הוא מראה שהוא מכניס אותו לאייפוד טוען והכל , ואז מנתקים את האייפוד הקובץ תופס מקום על האייפוד אבל בלתי נראה על המכשיר עצמו אי אפשר לראות אותו ב moive ושמחברים אותו למחשב בחזרה רואים אותו באייפוד . יש על האייפוד קבצים שהבאתי מהספרית מדיה שנמצאת על המחשב ...למה הוא לא מצליח להעביר ? אפשר להעביר דברים רק ממחשב אחד ?... למה זה קורה אך אפשר לסדר את זה ? תודה המשך לילה נעים .
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם כול פעם שאני מחפש משהו בתוכנת האמיול ההודעה שבתמונה מופיעה לי
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להקראת קול (ולא התוכנה של וינדוז). תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
יש לי סרטון MOV אני רוצה להפוך אותו ל wma או avi? אפשר תוכנה בבקשה, זה דחוף! תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-