עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by fatalica,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת סריקה פשוטה ולא מסובכת שתוכל לסרוק לי מהמדפסת hp f4283 בין החשובים שצריכים להיות לה זה אפשרות להוציא את כל הסריקה לקובץ PDF אחד אשמח גם לאלטרנטיבות אחרות ולעצות

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by froggy,

שלום ברשותי 2 זכרונות חדשים. אנא תקנו אותי אם אני טועה. אני מפעיל את התכנה כאשר שני כרטיסי זכרון בתוך הלוח אם. במידה ויש בעיה בסוף הבדיקה - עושים בדיקה מחודשת לסטיק זכרון אחד, וכך מוצאים את התקול. האם כך צריך לעבוד בתכנה זו?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by froggy,

התחדשתי במעבד חדש: AMD x3 720 האם קיים מדריך איך לתפעל את התכנה, על מנת לבדוק תקינות ויציבות של הרכיבים? אם אין מדריך, מבקש הסבר איך להפעיל את התכנה. איזה אפשרות בוחרים? לכמה זמן להשאיר? חשוב לי לבדוק את הביצועים והיציבות של המערכת, למחשב חדש. תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  4. Started by esaly,

היי אנשים, יש לי בעיה מוזרת בפתיחת אתרים בIE8 וVISTA. כשאני מקליק על חלק מהאתרים אז מופיע לי DONE למטה משמאל והדף שנפתח ריק לגמרי. זה קורה בכל מיני אתרים. עוד משהו מוזר שבמידה ועמוד כן מצליח להפתח חלק מהתמונות בעמוד לא נטענות (כמתואר בצילום שצירפתי) גם בחלק מהאתרים בFF הדבר קורה באופן מוזר (מצורפת תמונה) ניסיתי לחפור בגוגל ולא ממש מצאתי פיתרון... אם תוכלו לעזור זה יהיה מעולה, יום נעים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by jepe,

שלום. רציתי לדעת האם יש תוכנה מסויימת שמאפשרת שליחת פקס לאנשים דרך המחשב מבלי שיש לי פקס בבית? כמו שיש תוכנות ששולחות SMS מהמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by Iko89,

אי מנסה כרגע להעביר את הפרופיל שלי (עם כל התוספות והסימניות) מהFF שאני עכשיו איתו אל FF במחשב אחר העברתי את התיקיה של הפרופילים ופעלתי לפי ההוראות האלו: אבל כל פעם אני מגיע למצב שנפתח לי פרופיל חדש פשוט בלי כל התוספות שלי .. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by meshie,

נכנסתי לאתר של מייקרוסופט ואין שם להורדה DirectX 10...יש למישהו לינק לגרסה האחרונה שלו? ל-32ביט מצאתי משהו וזה בהורדה אבל אני לא בטוח זו גרסה טובה (למקרה ויש גרסאות לזה בכלל) תודה

• 9 תגובות
    • 953 צפיות
  8. הייתה לנו הפסקת חשמל בבית (וכמובן שהספק כח לא היה מחובר באותה עת). מאז קרה משהו מוזר: כשאני מנסה להקשיב לסרטים ביוטיוב, או להשתמש בסקייפ אני לא שומע כמעט כלום, פרט לצלילים חלשים מאוד או צלילי בס נמוכים מאוד. הקטע הוא, אם אני מפעיל ווינאמפ ברקע אז אני פתאום שומע בסדר (פחות או יותר) אבל אם אני מנמיך את הווליום בווינאמפ, אז גם מה שאני מנסה לשמוע פתאום נחלש ואני לא שומע כלום. ניסיתי להתחכם והקלטתי קובץ WAV של שקט כדי להפעיל בווינאמפ בזמן שאני מקשיב לדברים אחרים, אבל כניראה שווינדוס לא כזה פראייר וכלום לא מתנגן אם אני מנגן "שקט" ברקע. יש לי גם WINDOWS 7 מותקן ושם אין בעיה כלל. התקנתי דרייברים מחדש לכרטיס קול שלי (מפרט בצד) וזה לא עזר. מה עלי לעשות? עריכה: פנדורה עובד בלי בעיה …

9. Started by slrr,

איפה הכי כדי אזור ת"א משתמש מתחיל.. ואם ידוע מחירים..?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  10. שלום, בעוד כמה ימים יגמר לי הרשיון לאנטי וירוס (Avira AntiVir Premium 9.0.0.442). עד עכשיו הורדתי רשיונות חוקיים בחינם מאתרים כמו זה- https://license.avira.com/de/promotion-a8ydzq3fgnsu051rwq81 אבל עכשיו זה רושם הודעת שגיאה (the URL doesn't exist) ומבקש ממני לרכוש רשיון בכסף. האם יש דרך לסדר את הבעיה הזו או שאני צריך להחליף אנטי וירוס לגירסה הרגילה? למקרה שאני צריך להחליף, ההבדל העיקרי בין גירסת הפרימיום לגירסה הרגילה (לפי האתר הזה- http://tinyurl.com/25wdah) היא ה WebGuard וה MailGuard. איזה תוכנה/ות כדאי לי להתקין שישמשו כתחליף לתכונות האלה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by galgalgal2001,

מישהו מכיר תוכנה שבאמת עובדת של שליחת SMS ללא תשלום?. תודה רבה

12. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי לפטופ חדש ויש לו מסך HD וכרטיס מסך HD. כדי לצפות בסרטים שהם HD אני צריך נגן מיוחד בשביל זה? או שאני יכול להסתפק ב mv2player והוא יראה לי את זה באיכות של HD? אני צריך להוריד מקודדים מסוימים? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by shahar07,

בעיה עם התוכנה הנפלאה הז, כאשר אני מבצע אתחול למחשב התוכנה מתחילה להוריד את הבצים מהתחלה ולא מאיפה שהפסיקה

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by pure perfection,

שלום יש לי קובץ RAR מוצפן שחבר שכח את הסיסמה שלו איך אני יכול לפתוח אותו .?? ניסיתי את התוכנות האלה שמפצחות את הסיסמה אבל נראה לי שזה לא עובד וזה לוקח יותר מדי זמן , אז מה אני יכול לעשות בקשר לזה?? תודהה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by mosfos50,

שלום! כאשר אני מקליק עך properties של documents and settings אני מקבל 23GIGA תפוסים אך כאשר אני נכנס לתוך התיקייה כל הקבצים מראים כל תפוסה של בערך 4.5 ג'יגה. מי יפתור לי את החידה ויסהיר לי היכן נמצאים עוד בערך כ- 18 ג'יגה? נסתרים? ניסיתי לבדוק גם קבצים נסתרים אך לא השתנה דבר. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by miki891,

עולה לי חלונות XP פרו.וישר מופיעה לי הודעה שגיאה של outlook express. ולחצתי "OK" ופתאום היהמהר מדי חלון סריקה.אני לא יודע מה הוא עשה סריקה. אני תמיד משתמש אופיס 2007 רק outlook 2007. איך פותרים את הבעיה הזאת שלא יקפוץ לי הודעה שגיאה שוב בדואר? בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]

17. Started by Oranl,

היי, אני מחפש את הדרייברים ללוח-אם ישן, אסוס Cusi-m (סוקט 370). לא הצלחתי למצוא באתר שלהם, מוזר. אפשר לראות את ה-Manual כאן: http://www.unitycorp.co.jp/support/download/manual/370/cusi_m_e.pdf

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Dimka,

לאחרונה יצא לי להתעסק עם בעיה מסוג מיוחד... שדרוג BIOS מתוך דוס כשאין לי כונן דיסקטים או דיסקים... מה שעשיתי זה ליצור כרטיס FLASH עם דוס (היה לי כרטיס SD זרוק של 16MB ומצאתי לו שימוש)... אז התחלתי להשתעשע עם הרעיון והשתמשתי בכרטיס של 1G כדי לעשות "דיסק" של מערכת הפעלה XP מדיסק פיזי שהיה קיים. כרגע יש לי עוד כרטיס (הפעם TransFlash) של 64MB שזרוק, יש למישהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? כבר לא זבל:

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  19. Started by mordydd91,

אני רוצה להגדיל את המחיצה של הוינדוס האם זה אפשרי? יש לי 2 כוננים c d ואני רוצה להגדיל את c .יש לי הרבה מקום בd וחסר לי ב c. לאמצאתי תוכנה שתעשה את העבודה על ויסטה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה לדוגמא אם אני רוצה לשנות את כל המקלדת שהיא תתאים לי.... נגיד אני רוצה שבמקום הלחצן של הA יהיה O....בקיצור לסדר מחדש את המקלדת... איך אני עושה את זה?? וכמובן אחרי זה להחזיר את זה למקורי...

21. Started by avi333,

קודם כל אקדים ואומר שיש לי ווינדוס אקספי home כבר המון זמן ואני די מרוצה ממנו... הבעיה התחילה לפני כשבוע +- והיא שכשאני נכנס לגוגל ועושה חיפוש על אתר כלשהוא (לא משנה איזה אתר ניסיתי זה פשוט בכולם!!) אז אחרי שגוגל מוצא אותם אם אני לוחץ על הלינק כדי לעבור לאתר אז פשוט אני נשלח לאתר הזה http://www.yahoo.com/ .אז בהתחלה הייתי בטוח שזה איזה וירוס קטן ומעצבן אז ניסיתי סריקה עם תוכנת האנטיוירוס שלי (avg) ולאחר שזו לא העלתה שום בעיה ניסיתי גם בAd-Aware SE Professional וגם היא לא העלתה כלום. מחקתי גם את כל ההיסטוריה +קבצי הקוקיס שיש לי וגם זה לא עזר אז אני מתחיל לחשוב שאולי משהו במחשב (כלומר באקספלורר..) לא מוגדר נכון .. אז בבקשה תעזרו לי זה ממש מעצבן הסיפור הזה!!! :bash: ותו…

22. Started by JSK,

היי, יש לי שתי בעיות שקשורות לרזולוציה ולתצוגה. יש לי מסך 19" L1950SQ. כשאני מנסה להעביר את הרזולוציה ל 1024*768 הצבעים משתנים ל8 bit ואם אני מעלה ל32 אז הרזולוציה חוזרת ל800*600. הבעיה השניה היא שכל פעם שאני משנה את הרזולוציה, היא לא נשמרת לאחר שאני מדליק מחדש את המחשב וחוזרת ל800*600 (וניסיתי לשנות את ההגדרות ברג'יסטרי וזה לא עזר). אני אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי, תודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by nisimm,

שלום אני מחפש תוכנות עריכה איכותיות לכל מיני דברים,יש המלצות חוץ מAdobe After Effects וvagas? ועוד משהו-יש תוכנות שלא פועלות עם כרטיסי ATI,אתם יודעים איזה?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by rap_tr,

בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן העוגיות נמחקות. השמירת עוגיות מוגדרת כ"עד שהן פגות" ובכל זאת אחרי כל סגירה הדפדפן 'שוכח' את העוגיות.. יש למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור התקנתי איזה תוכנה שמחקתי אותה כבר אבל איכשהו זה גרם לזה לכך שבעת שאני מחפש משהו בשורת כתובת בפיירפוקס אז זה מפנה אותי לאתר ASK.COM ושם מראה לי תוצאות חיפוש של מה שחיפשתי, מחקתי את התוכנה של הASK דרך לוח הבקרה אבל זה עדיין ממשיך למישהו יש מושג איך פותרים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים