עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Rebellion,

Lenovo ThinkPad R60e Mobile Intel Calistoga-GM i945GM Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection Mobile Intel® 945GM Express Chipset Family תודה [=

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. וואו עבר הרבה זמן.. הייתי פעיל פה יחסית הרבה אולי הוותיקים זוכרים אותי.. בכל מקרה אחרי שעזבתי כאן (מבלי להודיע) ישבתי עם עצמי הרבה זמן והמשכתי לשחק בפוטושופ להנאתי.. לבסוף החלטתי שאני מוכן בשביל לפתוח גלריה אומנותית בDA וזה מה שעשיתי.. בגלל שהחברה פה אז היו נחמדים וטובים החלטתי לחזור ולעזור לאנשים אחרים שצריכים עזרה.. הDA שלי זה www.qestionmark.deviantart.com תכנסו תראו ואם בא לכם תגיבו פה או שם.. אמממ וזהו..

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  3. אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני ישאל בכל מקרה =] אז ככה אנ י רוצה להדביק כתוביות על סרט כלשהו...אבל הקטע שאני לא רוצה להדביק את זה על התמונה של הסרט עצמו זה לא מדביק לי את זה למטה כזה כמו שרואים סרט בטלויזיה זה מדביק לי את זה למעלה כזה וזה מפריע לראות סרט ככה.... ואני לא רוצה להשתמש בשיטה של ה VIRTUAL DUB כי זה עושה לי ככה את הכתוביות...יש שיטה אחרת אולי ? בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. יש לי 2 תיקיות במחשב שאי אפשר למחוק אותן !!! מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול למחוק ?! תודה לכל העוזרים מראש !!!

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  5. אמרו לי שהסרגל כלים של megaupload.com שמכריחים להתקין כדי להוריד מסוכן זה נכון?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  6. אני משתמש ב-Internet Explorer ומותקן אצלי ה-JAVA הכי חדש וגם הגרסא האחרונה של Adobe Flash. בכל פעם שאני נכנס לאתר של Nseries של NOKIA אני פשוט מקבל מסך שחור. איך לתקן את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  7. במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון??? אני מקווה שעכשיו לא תנעל לי את הדיון...

8. שלום, במחשבי מותקנת ZONE ALARM SECURITY SUITE 7 החבילה הזו כוללת את האנטיוירוס של קספרסקי מובנה בתוכה ואיני מתלונן ואפילו די מבסוט ממנה, הבעיה היא שלפחות 4 פעמים ביום, קופץ לי חלון שמודיע שקובץ SETUP.EXE שנמצא בתיקיה של MY DOCUMENTS כולל את הוירוס הבא: Trojan-Proxy.Win32.Horst.xc וכן מודיע לי שהקובץ הוסר ל QUARANTINE בהצלחה. תמיד מדובר באותו הוירוס, ותמיד באותו הקובץ מאותה תיקיה. - הבעיה היא שכאשר אני נכנס לתיקיה הזו, איני מאתר את הקובץ הזה, כלומר הוא באמת נמחק על ידי האנטיוירוס, ולמרות הכל, לאחר כמה שעות, אותה הודעה קופצת שוב! מישהו נתקבל בבעיה דומה?, אני כבר חושב שיש לי איזה פרצה בחומת האש שמאפשר לגורם עויין להוריד את הקובץ למחשבי, אך איני יודע לאבחן ולמצוא את הפרצה הזו…

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  9. היי יש לי קובץ MP3 של שיר מסויים, והשיר הוא בגירסא אינסטרומנטלית, כלומר קראוקי. עכשיו, ניסיתי להשמיע פשוט את השיר בווינאמפ ולהקליט את עצמי שר בעזרת המיקרופון אך התוצאות היו מחפירות. אנא עזרו לי תכנה שלקובץ MP3 יהיה ניתן להוסיף עליו בזמן אמיתי שירה, או לחילופין ליצור קובץ חדש שהוא חיבור של הקלטת השירה וקובץ ה-MP3! אם אפשר, אנא להוסיף לינק ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? בתודה מראש, OrGAzmUs :smoke:

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  10. Started by godisme171,

יש EXPLORER 6 עכשיו שאני רושם הוא רושם לי בעברית ואז אני צריך להעביר אותו לאנגלית מישהו יודע איך אפשר שהוא יכתוב לי באנגלית בלי להעביר אותו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by גולן ונטו,

מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי ? קישור ה setContentView(R.layout.activity_main) ----R. לקובץ ה XML מופיע באדום ואי אפשר לקשר בקובץ הג'אווה Error:Execution failed for task ':app:mergeDebugResources'. > Error: java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.tools.aapt2.Aapt2Exception: AAPT2 error: check logs for details זו השיאה שמופיע ניסיתי ריבילד בילד, התקנתי מחדש מחקתי הכל, כולל SDK כולל קבצים שמורים שום דבר לא עזר כל פרוייקט חדש שאני מייצא מופיעה השגיאה פרוייקט ישן יעבוד בסדר מישהו?

12. Started by shimronfio,

היי, זו שאלה לדעתי קצת לא שגרתית, אבל האם יש סיכוי שקיים אימיולטור שמצליח להריץ את מערכת ההפעלה אנדרואיד על גבי המחשב PC, בדומה לאמיולטורים של גיימבוי וכאלה?.

13. Started by Rhx,

אני צריך אנטי ווירוס טוב וחינמי שלא עושה בעיות,נפטרתי מהנורטון.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. Started by fffSSS,

מה האנטי ווירוס הכי טוב שיש?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by krembo0o,

ניסיתי להתקין את הקספרסקי ואת נוד32 והדמון טולס אבל רשום שהם לא מתאימים לגרסאת ווינדוס שיש לי (ויסטה) הצלחתי להתקין את ה VGA אבל הוא די מעפן.. יש פתרון?! או אנטי ווירוס אחר מומלץ?! תצא גרסא אחרת לדמון טולס נכון?! :s05: :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  16. שלום,אני מעוניין לרכוש אנטי ווירוס מומלץ,שיהיה בתשלום חד פעמי(מחיר הגיוני) ולא כמנוי שנתי,האם קיים דבר כזה? על נוד32 דורשים 300 ש"ח ל3 שנים,אני לא מעוניין כל כמה שנים לחדש מנוי. תודה.

• 23 תגובות
    • 5.8k צפיות
  17. Started by IG,

אני צריך אחד כזה, משהו בסיגנון של הנורטון אינטרנט סיקיוריטי. אני מחפש את התוכנה הכי טובה וגם הכי נוחה לשימוש, מחיר לא יותר מ300 ש"ח (לא מהחנויות הכי זולות...) אם יש תוכנה כזו שאמורה להגיע לארץ בשבועיים הקרובים אז גם טוב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  18. יש לי את שני האנטי ווירוסים ,בעבר העדפתי את אוויסט היום אני כבר לא בטוח ,כי בכל מקום אומרים שקספרסקי טוב יותר מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  19. Started by דנדן,

מה קורה חברה? איזה אנטי וירוס הכי טוב היום? :s05: תצביעו ותגידו מה דעתכם עליהם

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by dimago,

מחקתי את ההודעה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Tal14,

מהו האנטי וירוס הכי מומלץ שיש? ומהו הפירוול הכי מומלץ שיש? תודה

22. Started by Asaf.Y,

שלום,אני מחפש אנטי וירוס חוץ מנורטון... אם מישהו יוכל להגיד לי שם של אנטי וירוס זה יהיה נחמד מאוד.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by bhawk,

שלום לכולם אני מחפש אנטי וירוס טוב ולא כבד למחשב עם WinXP (המחיר לא חשוב) עבדתי תקופה ארוכה עם symantec אבל נראה לי שהוא קצת כבד יש לכם הצעות?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by thedarkman,

שלום יש לי Norton 360 גרסאה 5 פרוץ איך הוא ? האם הוא מגן טוב מפני וירוסים,קיולגרים,טרויאנים וכל שאר המזיקים ? האם כדאי להמשיך איתו? איזה סריקה הכי עדיפה לי לעשות ? Quick Scan Full System Scan Custom Scan עשיתי פעם Full וזה גם מוחק קבצים זמנים,Cookies וכל שאר הזבל של המחשב וגם עושה איחוי אבל אני משתמש גם בccleaner וגם באיחוי של המחשב (יש לי Win 7) אז מה עדיף לעשות ? האם כדאי להתקין עוד תוכנה נלווה לאנטי וירוס ? אם כן איזה מה ההבדל בין norton internet security לבין הnorton 360 מה יותר טוב ? היום שלחו לי שתי שירים וכבר פתחתי אותם איך אני יכול לדעת בוודאות שאין בהם וירוסים,טוריאנים,קיולגרים או כל מזיק אחר ? האם אתם מציעים לי אנטי וירוס אחר ? אם כן איזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eitanmatok,

תגידו איזה אנטי וירוס קיים בשוק..? אני צריך משהו אמין נוח ושלא יכביד על המערכת כמו הנורטון.. תודה

• 1 תגובה
    • 422 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.