תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שאני מוריד הרבה קבצי RAR דרך RS או ביטורנט תמיד לפחות 3 קבצים דפוקים, אבל הם לא באמת דפוקים, אני פשוט צריך להוריד אותם מחדש וזה מסתדר. האבסורד שזה יכול לעבוד אצלי מצוין, ושאני אעביר את הקבצים למחשב אחר הם לא יעבדו שם... למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? ניסיתי לחלץ עם כמה תוכנות והכל אותו דבר תודה :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי לייזר עם מטען ואין לי את הדריבר שלו הדגם שלו הוא- m6881w teac אם מישהו יכול למצוא או שיש לו את הדריבר הזה יבורך ![br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 19:15:25 מישהו ???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני כותב את ההודעה הזאת על IE8. בינתיים זה נראה ממש נחמד - למשל יש בדיקת איות של בבילון. הדפדפן תומך סטנדרטים די טוב ובגלל זה אני צריך להריץ אותו במצב תאימות לIE7 :'(. דבר אחד שממש השתפר זה הגלילה. הגלילה ממש חלקה גם במצב הסופר גלילה של הmx revolution. בהמשך אני אתן ביקורת קצת יותר מקיפה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עוד אתקין ווינדוס חדש על כונן מפורמט.................אני לא רוצה לאבד את הקרדיט שלי איזה קובץ להעביר ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממ יש לי בעיה קטנטנה התרגלתי שכאשר יש לי לינק למשל לאיזה קובץ MP3, אז אני לוחץ אליו ואז כזה זה מופיע בQUICKTIME השיר, יענו.. כמו ששמים קטעי וידאו ויש מן חלון "אנרנטי" כזה של WMP, אז כנ"ל לגבי הQT.. אז עכשיו אניר והצ שיקרה אותודב ר במחשב החדש וזה לא קורה בתור דוגמה, אם הייתי במחשב הקודם לוחץ על אחד הלינקים שהם למעטה בעמוד (תחת הכותרת AUDIO DEMOS)אז היה מופיע מן חלונצ'יק של קוויקטיים מקווה שהבנתם למה התכוונתי ושתוכלו לעזור תודה =]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. יש אפשרות שהמדיה סנטר יציג כתוביות מקובץ SRT (הכתוביות פועלות אם אני מנגן את הסרט עם MEDIA PLAYER CLASSIC או BSPLAYER החינמי)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים עברתי סוף סוף לגוגל כרום. יש לי ווינדוס XP (הגרסה הביתית), כולל SP3, ובהתחלה הייתי מבסוט. אלא שאז התחילו הצרות. עכשיו, כמעט בכל הפעלה של הדפדפן, תוך כמה דקות ולפעמים אפילו שניות - הוא פשוט קורס. ניסיתי לחפש תשובות. מצאתי את העמוד הזה, שלדעתי הוא הרשמי של גוגל לטיפול בבעיה - http://www.google.com/support/forum/p/Chrome/thread?tid=60b975ee4de79e41&hl=en עשיתי כל מה שנכתב בו, אבל הבעיה ממשיכה לחזור על עצמה. אגב, לפני הקריסה הוא בדרך כלל פותח מן חלון, כמו של שמירת קובץ (שפותח בראוזר של ווינדוס שאתה אמור לבחור תיקיה איפה לשמור), אבל למרות שלא ביקשתי לשמור שום דבר, אלא פשוט לחצתי על היפרלינק כלשהו. בקיצור, למישהו יש מושג מה עוד אפשר לעשות? כי אני די על…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי אופיס 2010 פרופשונל, והסרתי את האופיס XP. מאז אני לא מצליח לפתוח קבצי PPT בפאור פוינט. אני יכול לפתוח את הקבצים אבל רק דרך התוכנה. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ דרך open with זה פשוט לא מציג לי את התוכנה- ואני ניגש לתוכנה דרך הprogram files (X86) יש למישהו רעיונות איך אפשר לכפות פתיחה של קבצי PPT וPPTX דרך הפאוור פוינט? תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נמחקו בסביבות ה40 קבצי WORD לפני 3-4 ימים, אשמח אם תוכלו לעזור עם תוכנה לשחזור קבצים שנמחקו. אני יודע שיש לא מעט תוכנות כאלה, אבל זה ממש לא הזמן לעשות ניסויים, אני מחפש את זאת שהכי טובה והכי מוכרת. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש תקופה ארוכה באנטיוירוס של mcafee השאלה אם זה הפתרון הכי מומלץ שיש היום ? אני הייתי רוצה אנטיוירוס שמצד אחד יהיה חסכוני מבחינת משאבי מערכת ומצד שני שיעשה את עבודתו בצורה טובה ועם עדכונים שוטפים אני עובד עם מערכת הפעלה Windows 7 ultimate 64 bit תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH, מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בשבועיים האחרונים הוא מגיב באיטיות, מבדיקות שעשיתי ראיתי ש זיכרון שלו נמצא בניצולת של בין 1.5-2.00 והCPU USAGE קצת משתולל, מבדיקות וירוסים וטיפלים אחרים לא מצאתי כלום, מה עוד אפשר לבדוק ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכץ הפעלה win xp מיום שישי כאשר אני פותח חלון לדוגמא של google אני מקבל ג'יבריש. וכנ"ל על אתר של hotmail. מה עלי לעשות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מחובר לאינטרהט המספרים בwindows task manager מרקיעי שחקים ברשותי 512MB בלבד והוא מגיע ל1.5GB ואם אני זוכר נכון זה נלקח מהHD..בנוסף מתקבלת הודעת אזהרה מהוינדוס על זיכרון וירטואלי נמוך,וכמובן שעם זה המחשב מתחיל לזחול...אך כאשר אני מתנתק מהרשת המצב חוזר לנורמל.האם מדובר בוירוס? ואם כן סבלנותי פקעה כבר מכל האנטים למיניהם הם כמעט שלא עוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חזרתי אתמול ומצאתי את המחשב מלא רוגלות, מה-HIJACKTHIS מצא כי יש רק בעיה אחת והיא: O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1 O7 - HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1 מנהל המשימות שלי לא זמין ויש לי אייקון של איקס אדום שכל הזמן מוציא לי your computer is in danger, וגם קופצות לי הודעות מערכת מעצבנות... אז אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה או משהו שיעזור לי לתקן את הדברים האלה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת בתוכנה שתאפשר לי למרקר ולכתוב הערות בעברית בתוך קובץ הPDF. יש לי את הפוקסיט רידר אך איתו אני לא יכולה למרקר קבצי PDF שהם בעצם סריקות של מאמרים ובשני המקרים לא ניתן לכתוב בעברית. האם יש תוכנה קיימת שמשלבת את כל מה שאני רוצה? תודה. *במידה וזה חשוב יש לי אופיס 2010
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי וירוס מעצבן שגורם להקפצת חלונות ומאמץ את המעבד עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי את זה ניסיתי לעשות את מה שכתוב שם אבל ברגע שאני מגיע למצב של SAFE MODE אז המחשב עושה לעצמו ריסט ועולה במצב נורמאלי ... אשמח לפיתרון
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כלומר שלא יהיו 2 קבצים להפוך את הסרט ל-"תרגום מובנה" אני צריך להעביר אותו לנגן וכשאני מעביר אותו קובץ סרט וקובץ תרגום אני לא רואה את התרגום.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, למי שלא מכיר את התוכנה הזאת, היא מאפשרת לכם לגלוש דרך הפלאפון כמעט בכל אתר שתומך HTML הגרסא החדשה הרבה יותר נוחה מהקודמת, היא מראה את האתר בגודל המקורי, יש סמן של עכבר, אפשר לעשות זום, הרבה הרבה יותר נוח מהגרסא הקודמת. לצפייה בוידאו: http://www.operamini.com/beta/demo/ האפשרויות החדשות בגרסא 4: http://www.operamini.com/beta/features/ סימולטור שימחיש לכם מה התוכנה הזאת עושה: http://www.operamini.com/beta/simulator/ [glow=red,2,300]ולהורדה, כנסו דרך הפלאפון שלכם לכתובת: mini.opera.com/beta[/glow] תומך בכל פלאפון שתומך ב JAVA2ME ומעלה. חינם חינם, אין לכם מושג מה זה עושה לפלאפון שלכם!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לשנות את שם המחשב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על תחליף חינמי לתוכנת בבילון ? (כמובן שמדובר על תחליף בסיסי ולא משהו שיתן את כל התכונות של בבילון) מבירור קצר ברשת ראיתי רק תוכנה בשם "תירגומית" ולא נראה שהיא מתוחזקת באופן שוטף ורציני והיא ללינוקס... לא מצאתי נגזרת שלה לחלונות, ומה לעשות, בעבודה יש חלונות. בקיצור אשמח לשמוע על תוכנה כזו. ולא, אני לא מדבר על התוספים שיש לפיירפוקס, כי הם עובדים רק ב.. פיירפוקס [וגם לא משהו])
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רוצה להתעסק עם פיירוואלים תוכנתיים, הם מכניסים אותי להמון דברים שאני לא צריך, לא אכפת לי מפורטים, לא אכפת לי מגישה של תוכנות/קבצים/וואטאבר. כל מה שאני צריך זאת תוכנה חזקה שתעשה סלקציה חד-משמעית שלאותו המחשב (מחשב עם וינדוס 7 ותיקיות שיתוף) יוכלו לגשת אך ורק כתובות האיי.פי שאני אבחר. ניסיתי לשחק עם קומודו פיירוואל ועם הפיירוואל של הוינדוס, אבל לא משנה איך הגדרתי אותם, הם אנסו אותי לעשות הרשאות תוכנה/קבצים ואיכשהו זה דרס את ההרשאות איי.פי שהגדרתי שם. בגלל זה אני מנסה לשמור את זה כמה שיותר פשוט, תוכנה שתעשה אך ורק את מה שאני צריך, לא יותר ולא פחות. קיים דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה נגיד שאני לוחץ על קובץ טורנט מסוים הוא קודם כל פותח לי חלון ורק אם אני לוחץ שם אישור אז הוא מתחיל את ההורדה. עכשיו התקנתי את התוכנה TED שהיא נורא נחמדה להורדה אוטומטית של סדרות, הבעיה שהUTORRENT לא מתחיל אוטומטי את ההורדה אלא רק מוסיף את הקבצים ומחכה שאני יאשר אותם.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מס' חודשים ה- Media monkey נדפקה ומאז אני לא מצליח להתקין אותה מחדש. העליתי את הודעת השגיאה. מידע נוסף: - כונן E לא מופיע, ולא קיים במחשב. (אין לי מושג, למה ההתקנה מפנה אותי לשם) - אין לי שום תיקייה של Media monkey תחת Users (אני חושב שמחקתי אותה כנסיון לפתור את הבעיה) - אם אני עושה Ignore ההתקנה מסתיימת, והתוכנה מסרבת לרוץ. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? - הסרה מלאה של התוכנה, כולל הסרה של תיקיית התוכנה. - חיפוש והסרה של מפתחות ברג'יסטרי. - ניסיתי לחפש בפורום התמיכה של Media monkey אך לא מצאתי תשובה לבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-