עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by WizMaster,

אני כבר לא מצליח להתלבר לקאזה, מישהו מצליח?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by omrit,

היי, מישהו יודע איך אני יכול לשנות את הזמן שאחריו פריט דואר ב- outlook, הופך מ UNREAD ל- READ? כרגע אין DELAY בכלל וכל אימייל ש"עומדים עליו" אפילו לשניה הופך ל'נקרא'... אני משתמש ב OUTLOOK 2007 אבל כל תשובה תעזור לי, תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by fuichtva,

האם ניתן להוריד אותה מהרשת ע"י תוכנת שיתוף או שחייבים לקנות אותה ברשיון , האם אפשר לכוון לאתר שניתן לקנותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by roma4k,

שלום בזמן חופשתי בצרפת צילמתי 3 קלטות וידאו במצלמת וידאו דיגיטלית. העברתי את הסרטים למחשב - 2 קלטות שלמות שלוקחות כ 14 ג'יגה ועוד חצי קלטת כ 7 ג'יגה. הייתי מעוניין כיצד יש לנהוג בכדי להעביר את הסרטים לדיסק DVD שאוכל לצפות במכשיר הביתי? צריך להעביר פורמט וגם לכווץ נכון? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אם אני גורר תיקייה של שירים היא לא מתנגנת ואני חייב להכנס לתוך התקייה ולסמן את כל השירים ואז לגרור אותם ל BSPLAYER

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי מישו מבוגר ביקש ממני שאני יסדר לו בעיה של מילים עולים מילים(לא יודע איך להסביר אחרת) אחרי שעה טובה שישבתי אצלו וניסיתי בדפדפנים שונים, אותה בעיה ניסיתי לעדכן דריברים ועוד כל מיני אבל כלום , אצלי האתר עובד בלי שום בעיה בכל דפדפן ,אז אני מנחש שהבעיה איפה שהוא בוינדוס עצמו יש לו xp התמונה צולמה אצלו האתר ברוסית אבל כך זה בכל אתר אפילו ב hwzone אולי יש איזה צורך בתוסף? חשבתי אולי הבעיה במסך אבל כשה אני פותח את התמונה אצלי במחשב זה עדיין מעוך [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קודם כל שלום אני חדש כאן.... עכשיו לבעיה, כאשר אני מתקין תוכנה חדשה במחשב, לאחר הפעלה חדשה של המחשב והפעלת התוכנית מופיעה לי הבעיה: " התמונה : או http://tinypic.com/r/11sfrbl/6 זה כאילו אחרי שאני מתקין משהו הווינדוס מוחק לי אותו ישירות. תודה לכל העוזרים וחג שמח!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by KoM,

בין הניסויים הרבים שאני אוהב לעשות בפוטושופ לקחתי תאופניים שלי ועשיתי להם כל מיני שיוניים, להנאתכם... לפני אחרי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tulicooli,

טוב אז ככה חבר שלי רוצה לפרוץ לי למחשב ואני רוצה תוכנה כדי לחסום אותו ושהתוכנה לא תפריע לי בעבודה עם המחשב זאת אומרת אינטרנט איסיקיו מסנג'ר וכו... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי מחשב נייד שמותקן עליו VISTA . הוא די חדש של גיגבייט עם מעבד T7250 2GHZ ו 2 גיגה זכרון . התקנתי לו מזמן שוב את כל המערכת אבל הוא לא הכי מהיר, נראה לי באמת שבגלל הויסטה הוא לא מנצל את כל היכולות שלו. ובכלל אם אני עובד על הסוללה במצב "חיסכון בצריכת חשמל" יש האטה משמעותית. השאלה אם אני יתקין תוכנה כמו Advanced System Optimizer זה יעזור? האם תוכנות כאלה מומלצות ? והאם יש משהו חשוב שכדאי לדעת לפני שמתקינים כזאת תוכנה? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by joniar,

יש לי את המפפרט הזה שפה בצד ואני רואה סרטי HD והם נתקעים לי וגם האיכות שלהם לא משו.. אני חושב שזה הכרטיס מסך אבל הוא חזק מאד (260GTX) אז מה יכו ל להיות יכול להיות תוכנה שחסרה? משחקים עובדים חלק..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. היי, יש לי תיקייה חשודה במחשב שאין לי גישה אליה משום מה (בתור אדמיניסטרטור, המשתמש היחידי), אלא רק למערכת. התיקייה נמצאת בכונן הזוי בלי קשר לשום דבר ואני רק יכול לראות את מי שמאושר גישה אך לא לשנות זאת. כיצד אני יכול למחוק את התיקייה או לפחות לברר מה התוכן שלה? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם אפשר לעשות זאת דרך תוכנת הצריבה של XP ? או שיש דרך אחרת ?? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה מיפוי אתר ולא VISION כי היא לא ממש מוצלחת =\ יש לכם? אם לא אז תוכנה שממש נוחה להכנת תרשים זרימה לפחות...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by McTamir,

ביינתים אני משתמש בניקוי הרג'יסטי של CCLEANER אבל אני לא ממש בטוח שהוא טוב ושמעתי רבות על Registry Mechanic וTUNEUP 2007 ואני לא יודע במי לבחור, שמעתי שהתוכנות האלה לפעמים הורסות ומזיקות למחשב בננגיעה בקבצי רג'יסטי. אז האם אפשר ליצור גיבוי לפני הניקוי רג'יסטי?ואם תיווצר תקלה בעקבות הניקוי הגיבוי בטוח יעזור ויחזיר את המחשב למצב הקודם? תודה מראש למי שיענה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1) ניסיתי למצוא תרגום שיתאים לגירסה של הסרט, אבל לא הצלחתי. כשאני צופה בסרט בעזרת VLC אז יש שם הפשרות לשלוט בכתוביות. האם יש גם הפשרות כזאת גם כשאני רוצה לעשות התמע של הכתוביות בתוך הסרט , להגדיר מראש שיהיה דילאיי או להפך שהכתוביות יתחילו יותר מוקדם על מנת לתאם את הסרט והכתוביות. 2) כמה זמן אמור לכחת תהליך ההתמעה של סרט אחד באורך 90 דקות +/-?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by guyl3,

יש לי סטיק של USB שהפכתי אותו ל bootable ע"י תוכנת wintoflash הבעיה היא שעכשיו אני רוצה לפרמט את ה USB וזה כותב לי שזה WRITE PROTECTED מה עושים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by (G),

אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לשנות את שם המחשב. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. בעקבות המבצע של באג קניתי את הקופסה הכתומה. מקורי חדש נקנה לפני חצי שעה, אבל המחשב מסרב לזהות שיש דיסק בכונן. כול דיסק אחר עובד. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שנותנת אימייל לפי אייפי תודה אם אפשר תנו לינק..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תופעה מוכרת שחוזרת על עצמה, והייתי רוצה לשים לזה קץ. לאחר התקנת Windows XP SP3, כולל התקנת עדכונים, האתר של geocities נבחר אוטומאטית (ככל הנראה) כאתר הבית. הבעיה היא שלמרות שאני משנה זאת ל-blank, האתר תמיד "מוצא את דרכו חזרה" בתור אתר הבית. אודה על פתרון הבעיה המרגיזה הזאת.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by redead,

הכוונה נגיד שאני לוחץ על קובץ טורנט מסוים הוא קודם כל פותח לי חלון ורק אם אני לוחץ שם אישור אז הוא מתחיל את ההורדה. עכשיו התקנתי את התוכנה TED שהיא נורא נחמדה להורדה אוטומטית של סדרות, הבעיה שהUTORRENT לא מתחיל אוטומטי את ההורדה אלא רק מוסיף את הקבצים ומחכה שאני יאשר אותם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by TPack,

שלום לכולם, היום התקנתי NOD32 על מחשב נייד Acer וכנראה שמשהו השתבש בהתקנה..התוכנה כותבת שיש בעיה ושיש לבצע התקנה מחדש. אך כשניסיתי להסיר את התוכנה קיבלתי את ה error הבא: http://i51.tinypic.com/2a9ph0j.jpg כנראה שיש איזו תוכנה אחרת שמשתמשת בקובץ הספציפי הזה באופן מוזר .. (איזו תוכנה יכול להשתמש בקובץ שממוקם בתוך תיקיית האנטי וירוס?) בכל מקרה, חשבתי לנסות אולי להסיר בעזרת ה Safe Mode אך גם שם בנסיון הסרה המערכת הודיעה שבמצב זה לא ניתן להשתמש בגלל בכל הקשור ל Windows Installer . (תמיד הייתי בטוח שב Safe Mode אין בעיה להסיר תוכנות..) אודה לכל הצעה לפתרון אפשרי (=

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לפני יומיים נשרף לי הכרטיס מסך הנוכחי(GT7600 256mb), הלכתי לחנות והביאו לי לבנתייים משהו חלופי, XT9600 128MB... כמובן לפני כן שמתי כרטיס מסך מעאפן(REDEON 7000 32MB) והסרתי את הדרייבר של ה-7600 הכנסתי את 9600, נכסתי לאתר של ATI והורדתי את הדרייבר הדרוש + האפליקציה ההיא עם כל ההגדרות המתקדמות, התקנתי, ריסטטתי כמה פעמים, אין, לא עוזר. אני לא מצליח לראות כמו שצריך סרטונים באתרי כמו YNET, NRG או בקשת(-אמבטיה/ארץ נהדרת). לעומת זאת, ביוטיוב אין בעיה.. הכוונה שאני לא מצליח לראות = או שזה מסך שחור ורק שומעים קול, או שרואים מלא חירבושים של צבעים כאילו זה על 16BIT, כמו סוג של ארטיפקטים רציניים במיוחד. יש להזכיר שכמובן זה מוגדר על 32BIT הצבעים של מסך, ומותקן חבילת קודדים של klcodec…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. המסך שלי בעבודה הוא 19 אינץ' עם רזולוציה של 1024*1280 ואני מתחברת למחשב בעבודה הרבה פעמים מהמחשב בבית אם אני אקנה מסך 20 אינץ' לבית עם רזולוציה של 1200*1600, לא תהיה לי בעיה להתחבר למחשב בעבודה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.