תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
עיזרו בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מתקין את הגירסה האנגלית הזו, האם יש לה חבילת עברית שאפשר להוריד בנפרד ולהתקין? האם זה ישנה את התפריטים לעברית? אם התשובה חיובית לשתי השאלות הקודמות, מאיפה אני מוריד? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המצב - http://www.siz.co.il/up.php?file=yczinzaw40yd.jpg איך אני מתקין את העניין? מיותר לציין שאני לא מוצא את דיסק ההתקנה המקורי של המסך.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי נגן MP3 שלא יודע להראות עברית (הנגן קורא את קבצי ה ID3). לא צפוי עדכון בקרוב. ידוע לי שישנה טכנולוגיה שיודעת לשנות עברית ל"Ivrit", למשל - "שלמה ארצי" יראה ככה: Shlomo Artzi. הטכנולוגיה הזו קיימת ומיושמת כבר כעת, לסטודנטים שבינינו באתר "Libagent" שאותו מכירים חלק מהסטודנטים. זהו אתר שמיועד לעדכן אוטומטית ספרים בספריה באוניברסיטה, ישנה אפשרות באפשרויות של המשתמש שהאתר ישלח לך את שם הספר ב"Ivrit" במקום ב"עברית", כך שספר כמו "מתמטיקה שימושית" יראה כך: "Mathematica Shimoshit". זה אומר שהטכנולוגיה (לא שאני מתכנת או משהו, אני לא יודע כמה זה מתוחכם) קיימת, והשאלה היא אם נעשה או אפשר לעשות בזה שימוש גם ל Id3. והחלפה אוטומטית של השמות שנמצאים בו. אשמח אם מישהו מכיר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגדרתי outlook 2003 תיבה שלי בGMAIL הכול עובד יש לי שם עוד חשבון אני מנה להכנס לאתר עם סיסמה ושם מישתמש הוא נותן מנסה להכנס דרךoutlook לא נותן ובחשבון השני הוא נותן רושם הודעת שגיאה המשימה 'pop.gmail.com (1) - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x800CCC92) : 'שרת הדואר האלקטרוני שלך דחה את הכניסה שלך. אמת את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך במאפייני החשבון. תחת כלים, לחץ על חשבונות דואר אלקטרוני. השרת הגיב: -ERR [sYS/PERM] Your account is not enabled for POP access. Please visit your Gmail settings page and enable your account for POP access.'
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ממש מעצבן כל פעם אני ניכנס ואני רואה שמישהו אחר באנשי קשר שלי מסומן כחסום ואני מבטל את זה למה זה קורה??? יש לזה פיתרון? הגירסה שיש לי זה מסנג'ר לייב 2009 (V14.0.8117.416) מערכת הפעלה XP SP3 מקווה שתוכלו לעזור לי עם זה ניסיתי לחפש וירוסים בAVIRA אבל לא מצא משהו גםSPYBOT לא וגם Advanced SystemCare לא נ.ב :אני לא יודע אז זה קשור אבל גם בימים האחרונים משום מה לא עובד לי הסיוע מרחוק במסנג'ר שגם לא הצלחתי להבין למה וגם התחילה בעיה שהעכבר של המייקרוסופט מחליט שאני נותן לחיצה אחת על הכפתור השמאלי אז זה נותן לי 2 וזה משגע אותי....(במיוחד שאתה פותח 2 חלונות ו2 על מסך מלא וסוגר אחד על הX וזה מהלחיצה הזאת סוגר את שניהם... מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה אלי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש תוכנה כמו WMP שאפשר לארדן איתה סרטים, היא מורידה את העטיפה, אפשר למיין סרטים...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://img300.imageshack.us/img300/1720/18ud.jpg נכון ב-desktop יש אייקונים ! אני מעוניין שהם יהיו שקופים (כמו פעם) ולא עם הילה בצבע אפור (או כל צבע אחר) מסביבם/בתוכם. אם תוכלו לעזור זה יהיה נחמד. תדוה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שבכותרת ועוד דבר: אפשר להוריד באופן חוקי את התוכנה "Access" (חלק מהאופיס) בלבד ? (דמו או משהו)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם זהו דיוני הראשון בפורום יש לי מלא בעיות עם האימיול: 1). מסך כחול אחרי 10 דקות הוא כותב ללי שגיעת ווינדוס ואם אני לוחץ על איזשהו כפתור הוא מפסיק את כל ההורדות ולמוריד יותר עד שאני עושה RESTART למחשב איך אני יכול לעשות שלא תופיע יותר הודעת השגיעה של הווינדוס? 2). יש לי מהירות נמוכה באימיול אני שם אותו נגיד לכמה זמן בערך 4- 8 שעות ויש לו מהירות בערך 3.5 KB איך אני יכול לעשות מהירות גדולה יותר? דרך אגב הבעיה ה-1 לא תמיד נעשת. 3). מהי שיטת קדמיליה ואיך היא עוזרת או איך אפשר להשתמש בה כדי שהאימיול יפעל יותר מהר? מקווה שתעזרו לי : אם זה יעזור לכם אז יש לי: emule 0.42b 142 שרתים ידועים באימיול אני מפעיל את האימיל בנפרד עם הקאזה ההגדרות של ה download שלי זה 1…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hש לי win me ואני מנסה כבר יומים להתקין את ה ie6 5 תוכנית ההתקנה מבצעת את ההורדה כראוי אך כאשר היא מנסה להתקין את הרכיבים שהורדו היא נכשלת פעם אחר פעם על אף שניסתי לסגור תוכנות ולהפעיל על מצב בטוח את ווינדוס אבל זה לא עוזר והבעיה חוזרת פעם אחר פעם מה לעשות. והנה קצת פירוט כשהתוכנת ההתקנה מחלצת את מה שהורד (עושה extract ) היא מתקינה האחזוזים והפס הכחול רצים אבל בסוף באה ההודעה שתוכנית ההתקנה נכשלה והרכיבים לא הותקנו כראוי (לא הותקנו ביכלל). כבר התקנתי את ה ie6 במחשב זה עם אותה מערכת ההפעלה אבל נאלצתי להתקין מחדש את הווינדוס כי ווירס בשם backdoor.torgan היתלבש לי על קבצי מערכת חיוניים שה nav2002 לא הצליח לתקן ולכן נאלצתי למחוקם ובהתקנה של win me מחדש הie6 נעלם והוחלף בקודמו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.שלום אני משחק במשחק LineAge ויש לי פינג 480+ כי השרט הוא בחול והאינטרנט שלי הוא 3mb השאלה היא יש איזה תוכנה שתעזור לי להוריד את הפינג או לשחק בלי לגים ? 2.האם ניקוי שלי קבצי האינטרנט יעזור ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמחקו בסביבות ה40 קבצי WORD לפני 3-4 ימים, אשמח אם תוכלו לעזור עם תוכנה לשחזור קבצים שנמחקו. אני יודע שיש לא מעט תוכנות כאלה, אבל זה ממש לא הזמן לעשות ניסויים, אני מחפש את זאת שהכי טובה והכי מוכרת. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איזו תוכנה מאפשרת ליצור לוגו בפלאש עם אנימציה לאתר, עם תמיכה בעברית (ניסיתי את KoolMoves, היא מצויינת אך אין תמיכה בעברית), ללא ידע מוקדם בפלאש. בנוסף, רציתי לדעת האם קיימות תוכנות שבעזרתן ניתן לבנות תפריט מונפש בפלאש/DHTML ללא ידע מוקדם בנושאים אלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פיצלתי את הכונן שלי 80G עם התוכנה PARTITIONMAGIC ונוצר לי כונן חדש 10G מדומה (כך המליצה התוכנה בהתקנה) אני מעוניין להעביר קבצים חשובים לכונן הזה וולפרמט את הכונן המקורי הגדול ולהתקין הכול מחדש (עקב בעיות רבות שיש לי ) האם הכונן המדומה ימחק בפירמוט והקבצים שלי יעלמו (בגלל שהוא מדומה )?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שממירה כמויות גדולות של קבצים [מאות ואף עשרות] מתיקיות שונות מפורמט JPG לפורמט BMP בצורה אוטומאטית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מתכנן מחשב חדש, ואשתמש בחבילת התוכנות CS5.5 לעריכת וידאו ליוטיוב. עלתה האופציה של קניית שני כונני 500GB SATA3 ויצירת מערך של RAID0. את יתרונות ה READ\WRITE הבנתי, אבל, בהנחה שאני לא כל כך צריך לעמוד ב"לוח זמנים" נוקשה- כמה זה באמת תורם לעבודה? כמו כן הבנתי שזה מוריד את הביטחון של המידע- מכיוון שאם HD אחד הולך, כל המידע על שניהם הלך לי? מה עושים במצב כזה? אין לי כרגע אפשרות גיבוי חיצוני של כל המידע שלי.. האופציות העומדות בפני הן: 1) קניית HD אחד חדש SATA3, ושימוש ב HD ישן SATA1 בתור פח זבל לכל אוסף המדיה שלי, שלא בשימושי עריכה או בשימוש יומיומי. 2) קניית SSD למערכת הפעלה ותוכנות + HD SATA3 לכל שאר הדברים. 3) קניית שני HDים חדשים SATA3 ושימוש ב RAID0. מה לדעת…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמופיע בכותרת, מחפש תוכנת המרה, חינמית, רצוי כמה שיותר פשוטה להפעלה... שרק תמיר לי קבצי מזוקיה מ-flac ל-mp3. טיינקס!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, היה לי סרט שהיה מפוצל לשני קבצים. בעזרת מדריך מהאינטרנט איחדתי אותו וכעת זה סרט שלם בקובץ אחד. אבל איך אני מאחד עכשיו את 2 קבצי הכתוביות של הסרט הזה? היות והסרט היה בשני חלקים, כך גם הכתוביות שלו הן בשני חלקים, אבל הבעיה היא שאותם אין לי מושג איך מאחדים. אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Prime95 ורציתי לדעת מה היא עושה ואיך היא גורמת לעליית טמפרטורה במחשב??? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתב נראה מרוח, לדוגמא: כאשר אני ב ynet למשל דף המבזקים הנע מימין נראה מרוח ואי אפשר לקרוא כלום, מה הסיבה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחקתי לפני שתי דקות ספריה. השתמשתי במחיקה עם Shift+Delete. כרגע אין את הקבצים בסל המיחזור. איך אני משחזר את הקבצים? דחוף.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכין כרגע ספריה של סרטים ברזולוציית 4K HDR. מה הנגן הכי טוב למחשב שיעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציעה לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ידעתי פעם שאם לוחצים נגיד ALT+CTRL+K זה היה פותח לי עוד חלון של WINAMP אבל זה לא הצירוף המקשים הנכון, השאלה שלי היא (ואני כבר אחרי חיפוש בגוגל) מה הצירוף המקשים הנכון שפותח לי עוד חלון של WINAMP תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-