תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שאני מוריד הרבה קבצי RAR דרך RS או ביטורנט תמיד לפחות 3 קבצים דפוקים, אבל הם לא באמת דפוקים, אני פשוט צריך להוריד אותם מחדש וזה מסתדר. האבסורד שזה יכול לעבוד אצלי מצוין, ושאני אעביר את הקבצים למחשב אחר הם לא יעבדו שם... למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? ניסיתי לחלץ עם כמה תוכנות והכל אותו דבר תודה :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות... הדיסק הקשיח שלי קרס (W.D. 30GB 7200RPM) אז החלפתי אותו ב MAXTOR 40GB 7200RPM בעקבות כך נעשתה התקנה מחודשת של ה..כ..ל..!!! ןמפה נובעת הבעיה. איפא משיגיןם את ההתקנה הישנה של קאזה? ההתקנה הנוכחית מסורסת לאחר הצו המשפטיץ אז אם למישהו יש את ההתקנה הקודמת (אני חושב שזו גירסא 1.1.3?) או לינק להורדה שלה, אני אשמח לדעת THE HUBER
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מכין כרגע ספריה של סרטים ברזולוציית 4K HDR. מה הנגן הכי טוב למחשב שיעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נגן טוב מכיוון שב-Windows Media Player יש בעיות עם הקודקים וה-Winamp לא מפעיל לי קבצי avi. איזה נגן טוב אתם יכולים להמליץ לי עליו שאין איתו בעיות? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם אני מחפש נגן מוזיקה נוח וטוב עם פיצ'רים מומלצים לשמיעה של מוזיקה. האם יש משהו שמאוד מומלץ? לא משנה המחיר של התוכנה..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים אני מנסה להוריד סרטים דרך האימיול. לאחרונה כל סרט שאני מנסה להוריד- מופיעים *רק* סרטונים של כ 5MB בשם של הסרט אותו אני רושם- למשל "החברים של שלומי" כשאני מוריד את הסרט ומנסה לפתוח את הקובץ (avi ) נפתח הדפדפן על אתר כלשהו עם הודעה שהמדיה פלייר שלי לא יכול לנגן את הסרט וצריך להוריד את הנגן המופיע שם . מה קורה כאן?? גירסת האימיול היא 0.49b תודה ערן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי איזה תיקייה במחשב, שפשוט בלתי ניתנת למחיקה! (כבר ניסיתי לעשות ריסט...) יש מצב שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות זאת בשבילי? תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hש לי win me ואני מנסה כבר יומים להתקין את ה ie6 5 תוכנית ההתקנה מבצעת את ההורדה כראוי אך כאשר היא מנסה להתקין את הרכיבים שהורדו היא נכשלת פעם אחר פעם על אף שניסתי לסגור תוכנות ולהפעיל על מצב בטוח את ווינדוס אבל זה לא עוזר והבעיה חוזרת פעם אחר פעם מה לעשות. והנה קצת פירוט כשהתוכנת ההתקנה מחלצת את מה שהורד (עושה extract ) היא מתקינה האחזוזים והפס הכחול רצים אבל בסוף באה ההודעה שתוכנית ההתקנה נכשלה והרכיבים לא הותקנו כראוי (לא הותקנו ביכלל). כבר התקנתי את ה ie6 במחשב זה עם אותה מערכת ההפעלה אבל נאלצתי להתקין מחדש את הווינדוס כי ווירס בשם backdoor.torgan היתלבש לי על קבצי מערכת חיוניים שה nav2002 לא הצליח לתקן ולכן נאלצתי למחוקם ובהתקנה של win me מחדש הie6 נעלם והוחלף בקודמו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים , יש אפשרות לעשות פורוורד למיילים מתיבה של מישהו לתיבה אחרת + הודעה מחוץ למשרד? ז"א אם מתקבל מייל אצלי אז המייל מועבר לתיבה אחרת והשולח מקבל הודעה אוטומטית. תודה,
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והכי חשוב תוכנה חינמית תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, לי יש חשבון באאוטלוק מסוכרן עם ההוטמייל, אולם, כשניסיתי לפתוח חשבון דומה לחברה שלי (במחשב שלה - עם ההוטמייל שלה) נתקלתי בהתנגדות עזה מצדה של התוכנה... אשמח לעצותיכם. אסף
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לראות סרטים עם כתוביות בכמה תוכנות, ודבר מוזר קרה לי התרגום מתחיל מצויין ואז פתאום באמצע הסרט הוא מאחר או מקדים, אין לי מושג למה?! וניסיתי כמה תוכנות יש לכם מושג מה הבעיה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, היה לי סרט שהיה מפוצל לשני קבצים. בעזרת מדריך מהאינטרנט איחדתי אותו וכעת זה סרט שלם בקובץ אחד. אבל איך אני מאחד עכשיו את 2 קבצי הכתוביות של הסרט הזה? היות והסרט היה בשני חלקים, כך גם הכתוביות שלו הן בשני חלקים, אבל הבעיה היא שאותם אין לי מושג איך מאחדים. אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי את תוכנת ה NERO 5 שלי ל NERO 6, אבל לא שמתי לב למשהו מיוחד ???, חוץ מהשינוי הקטן שהם עשו לממשק. אם מישהו יודע באיזה צורה הגרסה החדשה משופרת ביחס לגרסה הקודמת, מוזמן להשמיע את דבריו...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן , כשאני פותח קישור והוא נפתח בחלון חדש , אז אני מקבל מסך לבן בלי אפשרויות , שום אייקון לא מופיע , ושאני לוחץ F5 לרענון זה גם לא עוזר . אין לי אפשרות לשנות קידוד . עזרה בבקשה ....
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, I have installed Babylon 8.0.9 (r4). Babylon works, but Babylon Globe feature doesn't work (I enabled this feature in Options, but Globe isn't appear on Desktop). Adobe Flash Player (latest version 10.1.82.76) is successfully installed on my computer. I can view flash videos in Internet Explorer 8, Firefox 3.6.9 and Google Chrome 6.0.472.55 without any problems. I even see item "Hide Globe" in the Menu, when I right-click on Babylon icon in the Notification Area (near clock), BUT I DON'T SEE THE GLOBE ITSELF ON THE DESKTOP. The problem exists in Windows 7 and Windows XP, but not in all computers. I have 4 computers: 1. Windows XP, Babylon 8.0.9 (r4) - Globe wo…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה רשמתי לפני כמה זמן שאימיול הפרה שלי עושה לי בעיות וכול זה ולפי מה שאמרו לי פה בפורום אז זה חרא של אימיול וזה מוריד טוב רק איזה כמה זמן ואחרי זה אתה מקבל חסימה וכול מיני כאלה וכם אמרו לי שיש איזה מוד שאפשר להוסיף לאימיול וזה יעלה את המהירות אז מה אתם אומרים איזה מוד אני צריך להוסיף איך אני מוסיף אותו כוול זה יש לי על המחשב עכשיו אימיול פרה ואימיול רגיל eMule WarezFaw.Com 1.6 ועם האימיול הרגיל הייתי מוריד די להט אז ניסיתי את האימיול פרה והוא עושה לי בעיות עכשיו השאלה שלי איזה מוד להוסיף ??? ואיך ??? ואם אתם יכולים להביא לי לינק ישיר למוד למה אני הכי לא מתמצא בכול המודים האלה וגם איזה הסבר קטן איך אני מוסיף את המוד הזה תודה רבה אנשים !!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי צורב דיוידי של חברת lg עכשיו יש לי סרט דיוידי בבית שאני רוצה לצרוב עם הנרו.(מדובר בפעולה חוקית) הבעיה היא שהסרט גדול מהדיסק שיש לי לצרוב עליו. פעם הייתה לי תוכנה(לא הנרו)שיכולתי לצרוב ממנה ואם הדיסק היה גדול מדי יכולתי להוריד פרסומות/תרגומים שאני לא צריך/ועוד כל מיני כדי שהסרט יהיה בגודל המתאים. השאלה היא... איך אני עושה את זה עם הנרו? אפשר בכלל לעשות את זה? איזה תוכנות אתם מכירים שאני יכול להוריד שיעשו את העבודה של התוכנה שהייתה לי.? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכרום זה רושם לי 103(net::ERR_CONNECTION_ABORTED): זאת השגיאה.. מחקתי את הכרום כמה פעמים והתקנתי מחדש , הפייסבוק עבד כמה ימים בסדר ושוב אני מקבל את אותה השגיאה. מכל דפדפן אחר זה גם עושה את אותה הבעיה. עשיתי סריקת וירוסים ומזיקים בכל התוכנות , אין שום דבר. אין לי מושג מה זה יכול להיות...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי עותק לדיסק ואני רוצה לוודא במאה אחוז (לא סתם לבדוק את הנפח של שניהם), שהדיסקים זהים מצידי ברמת הביט. יש לי 2 כוננים אז אין לי בעיה לשים את שניהם בו זמנית במחשב אם זה מה שהתוכנה דורשת. תודה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פיצלתי את הכונן שלי 80G עם התוכנה PARTITIONMAGIC ונוצר לי כונן חדש 10G מדומה (כך המליצה התוכנה בהתקנה) אני מעוניין להעביר קבצים חשובים לכונן הזה וולפרמט את הכונן המקורי הגדול ולהתקין הכול מחדש (עקב בעיות רבות שיש לי ) האם הכונן המדומה ימחק בפירמוט והקבצים שלי יעלמו (בגלל שהוא מדומה )?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם , השבוע המסנג'ר החליט בלית ברירה לעדכן את עצמו( עדכון חובה שבלעדיו לא ניתן יהיה להתחבר למסנג'ר עוד ) כשניסיתי לעדכן את המסנג'ר הוא הראה לי מספר רב של שגיאות אז החלטתי להסירו מהמחשב טוטאלית ואז לנסות להוריד שוב , אך שוב פעם הופיעה שגיאה תמונה - המחשב שלי נמצא בהרשאות מנהל ( מוגדר כ Adminstaor ) אז ככה שזאת שגיאה מוזרה בהחלט ... בבקשה תעזרו לי תודה רבה רבה רבה !! ערן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירסומת הסבר (הזויה) הורדה http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/songsmith/download.html
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-