עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הקובץ בגודל 750 מגבייט...איך אני יכול לפתוח אותו\להתקין אותו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אנשים אין איזה removal tool או משהו ? אחי הקטן לחץ על הכתובת המעצבנת הזאת מהאיסיקיו מאז המחשב שלו בקושי מתפקד הקספרסקי כל פעם מגלה וירוס ומוחק אותו אבל הוירוס כל פעם חוזר ובסריקה באנטי וירוס הוא לא מוצא כלום ניסיתי גם לעדכן אותו |: אני מיואש מחר אני סוגר חג בבסיס ואני לא רוצה שאח שלי הקטן ישאר עם מחשב דפוק \: תודה מראש לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ShahafH,

אני לא יודע לאן זה קשור אבל זה נראה לי הכי קרוב. אני מנסה להוריד סרטון מהאתר ifilm.com ויש אתר שנותן להוריד סרטונים למחשב ולא לראות אותם רק באונליין שזה האתר הזה: http://www.thevideoripper.com/ אם תראו למעלה יש גם ifilm ripper אבל לא הבנתי איך להוריד בכל זאת. הנה הסרטון שאני רוצה: http://www.ifilm.com/ifilmdetail/2683782 מה לכתוב בתיבת כתיבה? ניסיתי כל מני דברים אבל זה לא הצליח. בבקשה עזרה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי איך לאשר קובץ שהתוכנה מזהה כ-ווירוס? תודה מראש עידן-ישראל עקל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mango H,

שלום, למדנו מערכים בשפת c וחלק משאלה אחת היה: "כתוב תוכנית שתגריל מספרים אקראיים בין 0-100" איך אני עושה מספרים אקראיים? תוודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tood,

היי, יש לי כרטיס 4 מצלמות אבטחה,כאשר אני מתקין אותו אזיי במנהל ההתקנים נרשם כי "חסר בקר וידאו של מולטימדיה","בקר מולטימדיה","התקן לא מוכר". נראה כי אני זקוק לדרייבר לכרטיס הנ"ל ,TIAMBO HJR-4102E-L-05V CIRS-A0405AAPS תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by redead,

הכוונה נגיד שאני לוחץ על קובץ טורנט מסוים הוא קודם כל פותח לי חלון ורק אם אני לוחץ שם אישור אז הוא מתחיל את ההורדה. עכשיו התקנתי את התוכנה TED שהיא נורא נחמדה להורדה אוטומטית של סדרות, הבעיה שהUTORRENT לא מתחיל אוטומטי את ההורדה אלא רק מוסיף את הקבצים ומחכה שאני יאשר אותם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תופעה מוכרת שחוזרת על עצמה, והייתי רוצה לשים לזה קץ. לאחר התקנת Windows XP SP3, כולל התקנת עדכונים, האתר של geocities נבחר אוטומאטית (ככל הנראה) כאתר הבית. הבעיה היא שלמרות שאני משנה זאת ל-blank, האתר תמיד "מוצא את דרכו חזרה" בתור אתר הבית. אודה על פתרון הבעיה המרגיזה הזאת.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by pazer005,

זה נשמע כמו משהו דבילי וחסר חשיבות אבל תאמינו לי שזה יכולהיה לשגע גם אתכם. לאחר התקנת פונטים נוספים למערכת, כל הפונטים בדפדפן שאמורים להיות Arial Bold שונו ל-Times New Roman Bold. כלומר, רק המודגשים של אריאל שונו לפונט אחר. אריאל לא מודגש רואים כמו שצריך. מישהו יודע מה זה ומה קורה פה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by thedarkman,

שלום יש לי Norton 360 גרסאה 5 פרוץ איך הוא ? האם הוא מגן טוב מפני וירוסים,קיולגרים,טרויאנים וכל שאר המזיקים ? האם כדאי להמשיך איתו? איזה סריקה הכי עדיפה לי לעשות ? Quick Scan Full System Scan Custom Scan עשיתי פעם Full וזה גם מוחק קבצים זמנים,Cookies וכל שאר הזבל של המחשב וגם עושה איחוי אבל אני משתמש גם בccleaner וגם באיחוי של המחשב (יש לי Win 7) אז מה עדיף לעשות ? האם כדאי להתקין עוד תוכנה נלווה לאנטי וירוס ? אם כן איזה מה ההבדל בין norton internet security לבין הnorton 360 מה יותר טוב ? היום שלחו לי שתי שירים וכבר פתחתי אותם איך אני יכול לדעת בוודאות שאין בהם וירוסים,טוריאנים,קיולגרים או כל מזיק אחר ? האם אתם מציעים לי אנטי וירוס אחר ? אם כן איזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by osherdo,

שלום לכולם וצהריים טובים. השאלה שלי היא אם יש פה מישהו שיודע לתת מדריך או הסבר מפורט ככל הניתן בלחלק את הנפח אחסון של הדיסק הקשיח.באיזה שלב זה נעשה(לפני התקנת מערכת,בזמן התקנת המערכת,אחריה) וכיצד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by kobibo,

רציתי לדעת האם להגדרת הפורטים של האימיול ישנה השפעה מסויימת על המהירות של האימיול ? לפי בדיקה אני רואה שכל אחד משתמש בפורטים שונים כגון : 5662,5673,4662 וכו' . באיזה פורטים מומלץ להשתמש ? אני אישית משתמש ב- 5662 עם Emule Plus v1o

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Idan-h,

אתמול פרמטתי את המחשב, והתקנתי וינדוס עם SP2 משולב, לפני כן היה לי וינדוס שעודכן דרך הWindows Update לSP2 והקאזה פעלה והתחברה. עכשיו כל התוכנות האחרות מתחברות רק הקאזה לא, ניסיתי K++ 2.4.3 מה שהשתמשתי קודם, וגם KL Resuraction או איך שכותבים את זה, שתיהן לא מתחברות. יש למישהו מושג מה הבעיה? סרתי אד אוור אפילו שהמחשב פורמט, איזה עוד שיבה יכולה להיות? מודם אלקטל דרך כרטיס רשת תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by y_i_c,

יש לי את התוכנה EASY CD-DA EXTRACTOR שמקודדת בין היתר גם ל MP3 (בעזרת LAME) ...העניין הוא שראיתי בהגדרות של ה LAME JOINT STEREO השאלה היא מה זה אומר ומה ההבדל בינו לבין STEREO רגיל??

15. יש לי דיסקמן קורא MP3. עכשיו, צרבתי לי דיסק של מוזיקה שהורדתי ויש כמה שירים שהם בפורמט windows media audio file והנגן שלי לא יכול לקרוא קבצים בפורמט כזה אז הוא פשוט מדלג עליהם....בעצם אין לי תשירים האלה על הדיסק איך אני הופך windows media audio file לפורמט mp3 file? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הי הסיפור הולך כך. המחשב קרס מסיבה כזאת או אחרת, קבצי ה-System של ה-XP נהרסו והתקנה חדשה נדרשה. עכשיו שניסיתי להזין את המספר, אני מקבל הודעה שמדובר במספר לא נכון,WTF. מישהו נתקל בבעיה הזאת קודם לכן? שמספר הפעלה פשוט הפסיק לעבוד... גם פתרון יהיה נחמד באותה הזדמנות. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by emil57,

תגידו יש לכם בעיה באיי סיי?? למה אצלי ואצל עוד מספר אנשים האיי סיי לא מיתחבר.. אז השאלה הנישאלת היא האם אצלכם האיי סיי מיתחברר?? או שגם לכם יש את אותה הבעיהה??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מופיע לי משולש אזהרה אדום מהבהב ב taskbar ליד השעון. ואז sytem alert ואומר שוינדוס גילה וירוס במחשב ?? זה בכלל מהוינדוס ??? אחרי כמה זמן אני מקבל הודעהmalware alert , שבטוח לא קשורה לוינדוס, ושואלת "גולה וירוס,האם להתקין את כל תוכנות ההגנה" בחלון רשום גם את שם הוירוס Adware.W32.ExpDwnldr לא משנה מה לוחצים, פתאןם מןפעים לי 3 איקונים לתוכנות "נגד וירוסים" סקרתי עם ה ad הוא מצא כמה דברים רציניים, הסיר אותם, עשיתי RESET שוב זה חזר ה Nod 32 לא מוצא כלום. המחשב כל הזמן מנסה להכנס לכל מני אתרים מריץ עכשיו spysweeper לא עזר, מצא משהו הסיר, אחרי ריסט הוא חוזר.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by JHONLEV,

אני מחפש תוכנה שנגיד אני צורב דיסק ואז שאני ינסה לפתוח אותו יבקש סיסמא

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by arik100,

אז ככה אני ניסיתי לעשות שהחשבון שלי בגימייל ימשוך מיילים גם מהחשבון שלי בWALLA ככה שאני לא יצטרף להכנס לשניהם אלא רק לGMAIL אבל משום מה הוא אומר לי שיש תקלה או משו הסיסמא והשם משתמש בטוח נכונים אבל הפורט אני לא בטוח איזה פורט אני אמור להשתמש ? אם יש לכם עוד מידע בנושא אני ישמח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1.שלום אני משחק במשחק LineAge ויש לי פינג 480+ כי השרט הוא בחול והאינטרנט שלי הוא 3mb השאלה היא יש איזה תוכנה שתעזור לי להוריד את הפינג או לשחק בלי לגים ? 2.האם ניקוי שלי קבצי האינטרנט יעזור ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kobbyc,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה (אוליי אפילו GHOST) שאני אוכל לעשות איתה IMAGE להרדיסק שלי כולל כל הPARTITION ולפתוח אותו על מחשב זהה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אפשר להשים 2 סרטים על דיסק DVD ושבDVD נוכל לבחור אחד מהם ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by wooper,

היי אני רוצה להוריד פרקים ישנים של השרדות דרך orbit downloader שאני עושה grab דרך התוכנה אז מופיע להורדה רק הפרק האחרון למרות שבחרתי פרק ישן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by IlanF,

משום מה, פתאום פראפס החליט שהוא לא מקליט צלילים. הוא מקליט אותם בווליום כל כך נמוך שאי אפשר לשמוע בלי להגביר את הווליום למקסימום. הבעיה בגרסה של הפראפס? או שבכלל זה בעיה בדרייבר של הכרטיס קול? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים