תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב!!! יש לי שאלה WORD יכול לכתוב נוסחאות של מתמטיקה (עם שבר ועוד דברים שקשורים למתמטיקה) ועוד דבר WORD יכול לכתוב גם דברים שקושרים לתחום החשמל???
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כותרת תודה
-
- 3 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול לדעת איזה חלקים יש לי במחשב. אני רוצה תוכנה מדויקת.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אני יכול ליבדוק מה חום המחשב שלי? אשמח מאוד אם תיתנו לי לינק. ;D
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
-
הורדתי סרט חדש והוא ב קובץ OGM איך אני פותח אותו ואם איזה תוכנה תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
בבקשה אנשים זה דחוף...
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
האם כדאי להמיר את ה FAT32 שיש לי בכונן C ל NTFS ? אם כן במה זה ישפיע על מערכת ההפעלה ?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם החלקים שהזמנתי הם אלה שקיבלתי לכן אני מחפש תוכנה שתראה את המפרט תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה ככל שאשר ושעושה את העבודה
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
שמעלים את הנגן עם FF רואים Adblock, אבל ראיתי בנגני FLASH אחרים שאין את ה adblock מתחת.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עקרונית אני לא רוצה שהפוקוס יעבור אליו אף פעם לפעמים זה לא קוראף ולפעמים זה קורא בכל כיוון גרירה אני חייב עזרה זה משגע אותי, מותקן לי tab mix ו Drag and do
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
DVD?? או משהו שה DVD יוכל לקרוא ולהפעיל??? ואם כן איך? תודה... נ.ב האם אפשר לכלול גם את הכתוביות? תודה עם NERO
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
אם אני רוצה לחבר כמה קבצי VOB במשקל 1 GB לסרט אחד ארוך, איזה תוכנה אני צריך? תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אם אני רוצה למחוק את אקספלורר 7 ולחזור ל6 איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אם אני רצה למחוק דריברים של הלוח ולהתקין מחדש.מאיפה אני מוחק אותם,מהמנהל התקנים?
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש תכנה מסוימת שאין לי מושג איך קוראים לה. אבל כביכול היא אמורה לקלוט דיבור ממיקרופון ולתרגם את זה כפקודות למחשב. זאת אומרת תכנה שאתה נותן פקודות למחשב בקול במקום להקליד את הפקודה או ללחוץ על העכבר. יש כזו חיה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הקובץ בגודל 750 מגבייט...איך אני יכול לפתוח אותו\להתקין אותו?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי GHOST גרסה 10 השאלה שלי אם יש אפשרות לגבות את הכונן הקשיח לתמונה ב DVD? ואני רק צריך לגבות את המערכת הבסיסית בלי כל התוספת שהתקנתי ,רק WIN XP +דרביירים. ואם יש אפשרות ליצור דיסק אתחול עם הGHOST החדש? כמו שהיה אפשר בגרסאות יותר ישנות. תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אם יש לי Media Player 11 אני יוכל לראות סרטונים באינטרנט טוב יותר מאשר מדיה 10? יותר טוב או יותר מהר ואיכותי או הכל? אם לא אז במה מדיה פליאר 11 משפרת בעצם?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-