עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כלומר שלא יהיו 2 קבצים להפוך את הסרט ל-"תרגום מובנה" אני צריך להעביר אותו לנגן וכשאני מעביר אותו קובץ סרט וקובץ תרגום אני לא רואה את התרגום.. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by orninyo,

מה הדרך הכי פשוטה לעשות אפקט של נצנוץ מהבהב? כמו נצנוץ על תמונה של יהלום או טבעת תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by liorgadidi,

שלום. יש לי צורב דיוידי של חברת lg עכשיו יש לי סרט דיוידי בבית שאני רוצה לצרוב עם הנרו.(מדובר בפעולה חוקית) הבעיה היא שהסרט גדול מהדיסק שיש לי לצרוב עליו. פעם הייתה לי תוכנה(לא הנרו)שיכולתי לצרוב ממנה ואם הדיסק היה גדול מדי יכולתי להוריד פרסומות/תרגומים שאני לא צריך/ועוד כל מיני כדי שהסרט יהיה בגודל המתאים. השאלה היא... איך אני עושה את זה עם הנרו? אפשר בכלל לעשות את זה? איזה תוכנות אתם מכירים שאני יכול להוריד שיעשו את העבודה של התוכנה שהייתה לי.? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by esaly,

היי! מישהו יודע איפה אפשר למצוא הורדה מלאה של MESSNGER LIVE 14.0.8089.0726 באנגלית ובעברית? ולא הגירסאות שמופצות בגודל מגה וקצת כאשר אז צריך להתקין בצורה מוקוונת.... תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by iatia,

??? ??? ??? יש לי מחשב חדש וווינדוס XP פרופישיונל חדש (חצי שנה) ובזמן האחרון המחשב שלי מתחיל להיתקע כל 20 דקות בערך לכמה שניות וגם בכיבוי המחשב הוא נתקע מה אני אוכל לעשות (מי שרוצה יכול לראות בפירוט המחשב איזה פצצה יש לי )[ בבקשה.. עזרו לי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bubu,

איך אני יכולה לצרוב קלפים לדיסק לאוטו? יש לי נירו וניסיתי DVD ניסיתי MP3 - CD כל דבר אפשרי וזה לא נותן לי תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שאלה לגבי אופיס 2007 יש אפשרות להוסיף בדיקת דקדוק בעברית? אם כן איך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בכל דפדפן שהוא, יוטוב מצליח כל מה שפלאש... כשאני נכנס ללינק עם קישור לכתבת ווידאו הדפדפן קורס ומקבל הודעת שגיאה לסגור אותו. מה זה יכול להיות? ד"א בכל הדפדפנים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי קיפאס על המחשב וקובץ הDB נמצא בתוך תקייה הגוגל דרייב ומסונכרן לענן. יש לי באייפון מיני קיפאס אני יכול לפתוח את הDB שם. הקטע הוא ככה: אם אני מוסיף ערך חדש במחשב ושומר את הDB, השינויים מסונכרנים לענן ואז אני צריך להכנס לגוגל דרייב באייפון ולפתוח את הDB עם המיני קיפאס ושם אני גם רואה את השינוי שעשיתי במחשב. אבל אם אני מוסיף ערך חדש לDB דרך האייפון, אין לי אופציה לשמור את הDB חזרה לענן כדי שאני יוכל לראות את השינוי גם במחשב... מה אני מפספס?? מודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by xpepx,

למה כאשר נכנסים לאתר בעל תוכן רב יותר עם פרסומות פלאש וכו', קשה לדפדפן יותר לזוז והוא נתקע? ולא מדובר במחשב חלש, עם השועל (FIREFOX) אותו אתר עובד תקין. ולמה לא ניתן להשתמש בבילון עם שימוש בכרום? הוא לא מצליח "לתפוס" את המילה? חפשתי בגוגל פתרון ומה שמוצע שם לא ברור - אפשר בבקשה הסבר מבעלי הניסיון. תודה רבה.

11. Started by huber,

שלומות... הדיסק הקשיח שלי קרס (W.D. 30GB 7200RPM) אז החלפתי אותו ב MAXTOR 40GB 7200RPM בעקבות כך נעשתה התקנה מחודשת של ה..כ..ל..!!! ןמפה נובעת הבעיה. איפא משיגיןם את ההתקנה הישנה של קאזה? ההתקנה הנוכחית מסורסת לאחר הצו המשפטיץ אז אם למישהו יש את ההתקנה הקודמת (אני חושב שזו גירסא 1.1.3?) או לינק להורדה שלה, אני אשמח לדעת THE HUBER

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי בעיה בדפדפן , כשאני פותח קישור והוא נפתח בחלון חדש , אז אני מקבל מסך לבן בלי אפשרויות , שום אייקון לא מופיע , ושאני לוחץ F5 לרענון זה גם לא עוזר . אין לי אפשרות לשנות קידוד . עזרה בבקשה ....

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by gshhar,

הורדתי את הגירסה של האימיול 0.30C (ושמרתי גם את התיקיה CONFIG בשביל לשמור על הקרדיט) אבל אני שם לב שהיא פחות מהירה מהגרסה שבאתר LIONETWORK שמבוססת על הגירסה 0.29. למה זה? ובכלל איזה גירסה נחשבת לטובה ביותר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני צריך ליצור דיסק (או דיוידי כדי שיכנס הכל) שיהיה לו תפריט עם 3 מערכות הפעלה 1. XP 2. LINUX 3. MAC OS 10 (אמרו לי שאת מאק 10 אפשר להתקין על מחשב שהוא לו אפל זה נכון?) והמשתמש יבחר ויתקין איזה שהוא רוצה עכשיו אם אני לוקח דיסק של ווינדס (מקורי , מקורי) מעתיק את כל התוכן שלו לתוך תקיה על המחשב שלי מוריד איזה גרסא של לינוס גם לתוך המחשב שלי מעתיק את MAC 10 (מקורי) למחשב שלי ואז משתמש בתוכנה ליצרית תפריטים פשוטה כדי ליצור תפריט הכי פשוט שיש עם 3 כפתורים וכל כפתור יפעיל את ה SETUP.EXE של המערכת הפעלה שלו זה אפשרי? כאילו זה יעבוד? נ.ב אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה שמתי פה כי אני מתאר לעצמי שאם זה לא כמו שאני אומר אז אולי יש איזה תוכנה שעוזרת או משהו כזה תודה מראש לעוזרי…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by multicore,

למי שעדיין לא מכיר את התוכנה המצויינת הזאת מדובר על אחד הכלים הישמושיים ביותר בניהול של multi boot מבוסס BCD. אחרי שנתיים של חוסר עדכונים יצאה גרסא 2.0 שמביא איתה הרבה שינויים חשובים. ניתן להתרשם בפיצ'רים החדשים בעמוד החגיגי ולראות גם תצלומי מסך מהגרסא החדשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by davidreznic,

היי. יש אפשרות שהמדיה סנטר יציג כתוביות מקובץ SRT (הכתוביות פועלות אם אני מנגן את הסרט עם MEDIA PLAYER CLASSIC או BSPLAYER החינמי)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי מאות קבצי קול עם הסיומת WAV ואני נידרש לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט שלא לוקח הרבה מקום. אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי קול שכאלו ולהפוך אותם לקבציי mp3 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לשמוע אותם אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום השמעתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ולעשות זאת מתוך התוכנה עצמה ,מבלי לצאת ולהשתמש לכך ב-WINDOWS EXPLORER ,מפני שזה לא פרקטי כאשר מדובר בהרבה קבצים. אני גם מעוניין בתוכנה שמאפשרת בקלות למחוק חלקים מקבצי הקול שבהם יש דממה (מהאמצע \הסוף\ההתחלה ). כמובן היה רצוי תוכנה …

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by amit501,

לא מצליח להתקין את VISUAL STUDIO. הסיפור הוא כזה התחלתי להתקין את התוכנה כהמחשב נתקע באמצע. עשיתי ריסט וניסיתי להתקין שוב אך בגלל שההתקנה הקודמת לא הייתה מושלמת לא הצלחתי להתקין את התוכנה. הורדתי בלוח הבקרה מרשימת התוכנות את התוכנה וניסיתי להתקין אך שום דבר לא עזר. נראה לי שערכים מסוימים נשמרו ברג'יסטרי ולכן אני לא יכול להתקין את התוכנה וגם אין לתוכנה כפי שידוע לי תוכנת הסרה מסודרת. אז מה עושים חוץ מלפרמט את המחשב? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן, לאחרונה עברתי לChrome ומאוד התרגלתי לשדה חיפוש בFirefox, שאפשר להגדיר לו כמה מנועי חיפוש ולבחור באיזה מנוע לבצע את החיפוש לפני ביצוע החיפוש. מצאתי פיצ'ר דומה בChrome אבל הוא דורש לכתוב Keyword לפני שאני מחפש בשורת הכתובת, עם הזיכרון הגרוע שלי אני לא אזכור את כל הKeywords ואיזה מנועי חיפוש בכלל יש לי שם. מישהו מכיר תוסף או דרך להוסיף שדה חיפוש עם תפריט Dropdown שמאפשר לבחור מנועי חיפוש כמו שיש בFirefox ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Tomerb1,

יש לי את המערכת Z5500, כאשר יש מקור סטאריו הוא מושמע רק ב2 הרמקולים, כשאני מסמן "מילוי רמקולים" זה "ממלא" רק את הסנטר ובאחוריים שומעים כאילו סראונד שפשוט לא נשמע נעים כשהקובץ הוא MP3 של 128. אני מחפש תוכנה \ קודק \ כל דבר אחר שפשוט כאשר המקור הוא סטאריו הוא ידמה אותו לכל הערוצים [אחוריים + סנטר], וכשיש סרט של 5.1 הוא יפעיל אותו כ5.1. [דרך אגב, בווינדוס XP הכל עבד רגיל, רק ב7 וויסטה זה עושה בעיות]. אשמח לתשובה, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Shay2111,

יש איזה בעייה עם האתר אני כל פעם שאני נכנס לאתר התאריכים או כל מספר שמופיע באתר הראשי מופיע עם כתובית סינית זה לא מופיע בכל האתר עצמו רק בשער וביד שיניה

22. Started by BandiT,

הוירוס מופיע בכ10 קבצי DLL בתיקיה system32 תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אלה תוצאות הבדיקה של Trend Micro Hijack מה עושים הלאה? Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 21:02:45, on 11/06/2008 Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe C:\Program Files\McAfee\Common Framework\UdaterUI.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe C:\Program Files\McAfee\Common Framework\McTray.e…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אלעד6,

מי שלא יודע יש גם אתר iWeb

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yirmi_opp,

כל אימייל שאני רוצה לשלוח, הוא עובר דרך תקיית דואר יוצא, עובר לדואר נשלח, הכל נראה בסדר. אבל אני מקבל הודעה בדואר נכנס, שהנוסח שלה הוא: --------------------------------------------------------------------------------------------------------- ההודעה שלך לא הגיעה לחלק מהנמענים המיועדים או לכולם. נושא:גגג נשלחה:?30/04/2003 13:18 מסירת ההודעה לנמענים הבאים לא הצליחה: 'yirmi_opp@yahoo.com' ב- 30/04/2003 13:18 473 yirmi_opp@yahoo.com relaying prohibited. You should authenticate first ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- ואכן ההודעה לא מגיעה.... חשבתי בהתחלה שזה בגלל הנורטון אנטי-…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים