תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי אתמול את התוכנה מירנדה.... תוכנה ממש מצויינת דרך אגב, אחרי הוספת כל הפלאגים המיוחדים... עכשיו, הורדתי פלאגין לתוכנה שמאפשר לי, בין השאר, להגדיר ש"קול" יצא לי כשמישהו מרשימת האיסי שלי יבוא אונליין. עכשיו, בוא נגיד ויש לי מישהי עם הכינוי DONA ברשימה, אז אני פשוט רוצה שהתוכנה תוציא את הקול "DONA" ברגע שהיא (DONA) תתחבר.... עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את צליל שאומר "DONA" בגוגל, אז חשבתי על למצוא תוכנה, שבה אני ארשום את המילה "DONA" והתוכנה "תקרא בקול" את השם ושאני אוכל לשמור את זה.... וכך אני אוכל לשים ישירות את הצליל הזה בתוכנה מירנדה... אז אתם מכירים תוכנה כזאת? מקווה שהבנתם את הכוונה שלי... דרך אגב, הייתי בשמחה עושה את זה עם המיקרופון שיש לי, אבל אין לי מוש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש נגן מוזיקה נוח וטוב עם פיצ'רים מומלצים לשמיעה של מוזיקה. האם יש משהו שמאוד מומלץ? לא משנה המחיר של התוכנה..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המספר שלי הוא:86102045 ומי שינסה לחפש אותו ...הוא יגיד לו שאין משתמש כזה.... מה אני עושה??? ??? :AR15:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תחליף לתוכנה הזאת. הכי חשוב שיהיה אפשר לטעון כתוביות...שמעתי על Radlight..האם היא שווה משהו??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, למי שלא מכיר את התוכנה הזאת, היא מאפשרת לכם לגלוש דרך הפלאפון כמעט בכל אתר שתומך HTML הגרסא החדשה הרבה יותר נוחה מהקודמת, היא מראה את האתר בגודל המקורי, יש סמן של עכבר, אפשר לעשות זום, הרבה הרבה יותר נוח מהגרסא הקודמת. לצפייה בוידאו: http://www.operamini.com/beta/demo/ האפשרויות החדשות בגרסא 4: http://www.operamini.com/beta/features/ סימולטור שימחיש לכם מה התוכנה הזאת עושה: http://www.operamini.com/beta/simulator/ [glow=red,2,300]ולהורדה, כנסו דרך הפלאפון שלכם לכתובת: mini.opera.com/beta[/glow] תומך בכל פלאפון שתומך ב JAVA2ME ומעלה. חינם חינם, אין לכם מושג מה זה עושה לפלאפון שלכם!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איפה אפשר למצוא הורדה מלאה של MESSNGER LIVE 14.0.8089.0726 באנגלית ובעברית? ולא הגירסאות שמופצות בגודל מגה וקצת כאשר אז צריך להתקין בצורה מוקוונת.... תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והכי חשוב תוכנה חינמית תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסנג'ר לא מתחבר לי, לפעמים הוא לא מגיב בכלל, פשוט לא מתחבר וזהו, ולפעמים הוא כותב לי error 80004002. חיפשתי פתרונות בגוגל, לא מצאתי משהו שעזר לי, לכן אני פונה אליכם. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לוותר על ה MP4 המעפן שיש לי ולהשתמש זמנית ב MP4 של חבר שלי. עכשיו קראתי קצת שבשביל ה COWON D2 צריך להשתמש ב JET AUDIO כדי להמיר סרטים 1. התוכנה הנ"ל ממירה קבצים ל AVI ו WMV ולא ל MP4 2. התוכנה לא ממירה לי את הקבצים, אני מקבל לרוב את ההודעה הבאה : אני חייב לסיים המרות עד היום בערב ולכן חשוב לי מאוד העזרה שלכם. איך אני ממיר סרטים לצפייה בנגן הנ"ל ? לאיזה פורמט אני ממיר? באיזו תוכנה? אני לא צריך תרגום, פשוט המרה פשוטה מ AVI ל MP4 (כך לפחות נראה לי) תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המערכת Z5500, כאשר יש מקור סטאריו הוא מושמע רק ב2 הרמקולים, כשאני מסמן "מילוי רמקולים" זה "ממלא" רק את הסנטר ובאחוריים שומעים כאילו סראונד שפשוט לא נשמע נעים כשהקובץ הוא MP3 של 128. אני מחפש תוכנה \ קודק \ כל דבר אחר שפשוט כאשר המקור הוא סטאריו הוא ידמה אותו לכל הערוצים [אחוריים + סנטר], וכשיש סרט של 5.1 הוא יפעיל אותו כ5.1. [דרך אגב, בווינדוס XP הכל עבד רגיל, רק ב7 וויסטה זה עושה בעיות]. אשמח לתשובה, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לצרוב דיסק אודיו וזה מביא לי כל פעם את הבעיה הבאה.... הדיסקים הם של סילבר ליין רגילים לא DVD. Sasha 4C87-2018-2045-477K-055X-403E-9539-**** (*) Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Nero\Nero 7\Core\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 02.11.2004 12:54:32 NT-SPTI used Nero Version: 7.5.13.1 Internal Version: 7, 5, 13, 1 (Nero Express) Recorder: <LITE-ON DVDRW LH-20A1P> Version: KL0M - HA 1 TA 0 - 7.5.13.1 Adapter driver: <IDE> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : via Inquiry data (1) -> ATAPI, detected: ? Connected to MMC as unknown drive with class-nr …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי את תוכנת ה NERO 5 שלי ל NERO 6, אבל לא שמתי לב למשהו מיוחד ???, חוץ מהשינוי הקטן שהם עשו לממשק. אם מישהו יודע באיזה צורה הגרסה החדשה משופרת ביחס לגרסה הקודמת, מוזמן להשמיע את דבריו...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצליח למצוא רק תרגומים של סרטי DIVX ואני מוריד בדרך כלל רק סרטי VCD SVCD רציתי לדעת אם יש דרך להפוך את התרגום של DIVX לסרט SVCD?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות... הדיסק הקשיח שלי קרס (W.D. 30GB 7200RPM) אז החלפתי אותו ב MAXTOR 40GB 7200RPM בעקבות כך נעשתה התקנה מחודשת של ה..כ..ל..!!! ןמפה נובעת הבעיה. איפא משיגיןם את ההתקנה הישנה של קאזה? ההתקנה הנוכחית מסורסת לאחר הצו המשפטיץ אז אם למישהו יש את ההתקנה הקודמת (אני חושב שזו גירסא 1.1.3?) או לינק להורדה שלה, אני אשמח לדעת THE HUBER
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להיתחבר לסרבר בeMule זה כותב לי Low Id ועובר לסרבר אחר בנסיון להיתחבר ואז גם שם זה כותב ואז זה עובר חצי מהרשימה עד שזה מוצא סרבר שאפשר להיתחבר אליו,זה הורג אותי כי זה מיתחבר לסרברים אם בקושי קבצים ופינג בשמיים!!! תמונה עוד אחת עריכת המודר: התמונות נערכו לקישורים בכדי לא לפגוע במבנה הת'רד.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש תוכנה כמו WMP שאפשר לארדן איתה סרטים, היא מורידה את העטיפה, אפשר למיין סרטים...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שבכותרת ועוד דבר: אפשר להוריד באופן חוקי את התוכנה "Access" (חלק מהאופיס) בלבד ? (דמו או משהו)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן למנוע מתוכנה להיתחבר לאינטרנט כדי שלא תדעדכן? מהי הדרך הכי יעילה? בעזרת הגדרות firewall , קובץ host (בזה אני לא מבין אז אצטרך מדריך) ? אם אני מונע מתוכנה להיתעדכן על ידי ניתוקה מהאינטרנט דרך firewall היא תוכל להיתחבר לאינטרנט לשם צרכים אחרים ? אני אשמח לדעת גם אם יש דרך יותר יעילה שלא הזכרתי ואם תמצאו מדריכים טובים בנושא, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם הייתה תוכנה ממש חמודה לדוס שהסבירה באופן מצויין איך לעשות עשרות דגמים של מטוסי נייר שכולם עפים. אם מישהו מכיר תוכנה דומה אני אשמח אם תיידעו אותי!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד היוזרים בארגון שלי פנה מתלונן שאינו מצליח למחוק סדרת פגישות (פגישת שבועית בשעה קבועה) שיצא ללא הגבלה לדבריו, כלומר ללא תאריך סיום. כשאני מנסה לפתוח את סדרת הפגישות (ולא פגישה ספציפית מבין הסדרה), האאוטלוק נתקע וקורס. לא הצלחתי למצוא משהו באינטרנט. מישהו נתקל בזה? אולי מכיר איזושהי דרך למחוק את סדרת הפגישות בעקיפין? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן היום, בטיפשות גמורה, הכנסתי לעצמי וירוס קטלני למחשב דרך איזה אתר שחבר שלח לי...הורדתי והפעלתי משהו שאסור היה לי לגעת בו. מספר דקות אחרי ההפעלה של הקובץ הנ"ל, המחשב יצא מכל החלונות, עשה ריסט, העלה את ווינדואס כביכול במצב סייף מוד, לאחר מכן התרסט שוב, העלה אותו שוב בסייף מוד ובפעם השלישית העלה את ווינדואס. התוצאות -האנטי וירוס מחוק (נוד32), ישנו קובץ מזויף של האנטי-וירוס לאחר המחיקה שכל לחיצה עליו מקפיצה את הוירוס חזרה והוא שוב יוצא מהמחשב ומרסט אותו. האינטרנט עובד ורוב הדברים פועלים כשורה, אך מרגישים כי ישנה שליטה של הוירוס במחשב כי הוא מאט דברים. מחקתי את הקובץ שהורדתי, אך זה לא עזר כי הוירוס כבר פועל במחשב. לחבר שלי קרה אותו דבר בדיוק, סיסטם רקאברי לא עזר. אני לא יכ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי K-Lite Codec Pack 2.71 Full ויש לי XP אבל חלק מסירטוני MPG MPEG וחלק מ-WMV אני לא מצליח לראות. (עם VLC יש כל מיני קוביות מוזרות ואין סאונד, ונגנים אחרים מסרבים להריץ אותם בכלל). מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני הופך את זה..: Image1(1).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\1.bmp") Image1(2).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\2.bmp") Image1(3).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\3.bmp") Image1(4).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\4.bmp") Image1(5).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\5.bmp") Image1(6).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\6.bmp") Image1(7).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\7.bmp") Image1(8).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\8.bmp") Image1(9).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\9.bmp") Image1(10).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\10.bmp") Image1(11).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\11.bmp") Image1(12).Picture = LoadPicture…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-