תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה כמו WMP שאפשר לארדן איתה סרטים, היא מורידה את העטיפה, אפשר למיין סרטים...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שיש במחשבים ניידים, שכשמנמיכים, או מגבירים רואים לכמה שניות את הווליום על המסך. איפה אפשר למצוא תוכנה כזו?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי! הבנתי שיש היום אפשרות לעבוד עם הכרום במידה פונקציונאלית מקסימלית, כמו פיירפוקס. אני מתכוון מבחינת תוספים... האם הדבר נכון? אני מעוניין להתחיל לעבוד איתו בגלל שהוא מהיר משמעותית אך אני לא מעוניין לוותר על הפונקציונאליות של השועל המון תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , הורדתי סרט DVDR כקובץ iso. הקובץ שוקל כ7 ג'יגה (יותר גדול מדיסק DVD רגיל). אני רוצה לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD . כפי שאמרתי הקובץ שוקל 7G שזה יותר גדול מדיסק DVD רגיל , לכן אני צריך דיסק DVD יותר גדול. איך קוראים לדיסק כזה ? ואיך אני צורב את הסרט ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום את המפרט שלי ניתן לראות בפרטים. אני מתקשה להתקין את תוכנת השליטה easy tune 5 של חברת ג'יגה בייט.. בכל פעם שאני מריץ את תוכנת ההתקנה כלום לא קורה. אני רואה שיש ישום בשם setup.exe רץ אבל הוא נשאר תקוע.. למישהו יש רעיון ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני ידעתי פעם שאם לוחצים נגיד ALT+CTRL+K זה היה פותח לי עוד חלון של WINAMP אבל זה לא הצירוף המקשים הנכון, השאלה שלי היא (ואני כבר אחרי חיפוש בגוגל) מה הצירוף המקשים הנכון שפותח לי עוד חלון של WINAMP תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סמל שאני צריך להגדיל המון אבל הבעיה שהאיכות יורדת משמעותית.. ואני התייאשתי.. אבל זה בגלל שאני לא בעסק ולא יודע... ניסיתי לצייר את הסמל מחדש אבל ללא הצלחה... :\ יש כאן משהו שיכול לעזור לי ? בעקרון הוא אמור להיות במרכז של דף A4... אני מצרף את הסמל ... נ.ב. עברית בפוטושופ ... הכיצד ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עובד עם FILEZILLA SERVER , התוכנה לא מזהה תוכן של תיקיות רשת - אני חייב את המיפוי של הכתובת רשת שיוצאת מאדיטשייר. אם אני מחליף את הניתוב לכונן C או כל כונן פיזי על המחשב אין בעיה של תצוגה ורואים תיקיות , הבעיה היא רק בMAPPING של כונני רשת. פירוול למטה , ואפשר להיכנס ב-\\ , רק פיילזיה לא קורא. פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מפעיל אזרוס ביטורנט או ליונטוורק ביטורנט התוכנות האלה אחרי כמה זמן מתחילות לקחת 100 אחוז מהמשאבים מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי צורב דיוידי של חברת lg עכשיו יש לי סרט דיוידי בבית שאני רוצה לצרוב עם הנרו.(מדובר בפעולה חוקית) הבעיה היא שהסרט גדול מהדיסק שיש לי לצרוב עליו. פעם הייתה לי תוכנה(לא הנרו)שיכולתי לצרוב ממנה ואם הדיסק היה גדול מדי יכולתי להוריד פרסומות/תרגומים שאני לא צריך/ועוד כל מיני כדי שהסרט יהיה בגודל המתאים. השאלה היא... איך אני עושה את זה עם הנרו? אפשר בכלל לעשות את זה? איזה תוכנות אתם מכירים שאני יכול להוריד שיעשו את העבודה של התוכנה שהייתה לי.? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לצייר בפוטו, זה ממש קשה... אני מת לעבור ללוח ציור כבר, חבל שאין כסף כרגע... אבל בכל מקרה מה אתם אומרים? שווה משהו? בעיקרון אני רוצה לעביר פה תחושה של משהו "רע" EVIL זה הוא המקום שבו שוכן הרוע, אני רוצה גם לצייר איזה טירה גדולה מאחרי כל ה.... אמ... זה... א.. עצמות\עצים\ לא יודע מה.... את ההשראה אני שואב מעבודה שהוספתי למטה. כמובן שזה לא דומה כמעט אבל אני לא מנסה להעתיק אלה לקבל השראה ולעשות משלי.. וגם זאות עבודת תרגול אחריה אני כבר יחשוב על משהו יותר מורכב.. תתנו עצות לשיפור ולהתחשב שזה ציור ראשון שלי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הגירסה החדשה של Windows Server 2008 שנמצאת כרגע בבטא. (אם אני לא טועה זה RC) ובהתקנה זה רושם לי: Attempting to load a 64-bit application, however this CPU isn't compatible with 64-bit mode. יש לי מעבד intel core 2 duo e7400, והבנתי שה core 2 של אינטל הוא כן תומך 64-bit.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום פורום גרפיקה ועיצוב!! זוהי הודעתי הראשונה בפורום זה.. חתימה זו נעשתה בצייר (LOL).. כי אין לי מושג אין להשתמש בפוטושופ.. מה אתם אומרים? אין תייעצו למתחיל כמוני ללמוד פוטושופ? תודהה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת וידאו (TRIMMING, SPLITTINGת CAPTIONS) יש לי את ULEAD VIDEO STUDIO 6, אבל היא כל הזמן מתרסקת לי אני לא מחפש משהו מסובך כמו PREMIER תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/shiretoko/alpha2/win32/en-US/Shiretoko%20Alpha%202%20Setup.exe ועוד מידע http://arstechnica.com/news.ars/post/20080905-first-look-firefox-3-1-alpha-2-officially-released.html אני משתמש בה עכשו. פרט לכך שרוב הADDONS לא תומכים בה רשמית, הכל פועל נפלא! ומהיר מאוד.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל כבר כמה זמן שינוי מערכת הפעלה מxp pro sp3 32bit או לubuntu או לwin7 אבל win7 אני רואה את צריכת נפח המקום הגדולה שלו והוא די שדרוג של ויסטה ואני די בלבטים כרגע מאד טוב לי עם הXP הנוכחי זה מחשב יחסית חדש לוח אינטל צ'יפסט G41 מעבד E8400 2 ג'יגה זיכרון מיועד למשחקים לצפיה בסרטים אינטרנט תוכנות שיתוף - אימיול וטורנט ואופיס מה אתם אומרים עדיף לדבוק בווינדואז הישן והטוב ? או לנסות לשנות גישה? לאיזה לינוקס נחמד וחביב? אם אתם אומרים שיש בעיית תאימות של דרייברים , אפשר למצוא ולגבי משחקים ראיתי שמשחקים עובדים וגם יש אימולטור לתוכנות ומשחקים של ווינדואז השאלה מה כדאי? אשמח לייעוץ בנושא
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ישנה לי בעיה שאינני יכול לראות כמו שצריך את הסרטים הצרובים בכל מיני פורמטים! ??? הבעיות הן: א. שאני רואה קודם תמונה ורק אחרי זה בה הקול או להיפך! :'( ב. התוכנות לצפייה כמו WINDOWS MEDIA PLAYER ו- REAL PLAYER לא תמיד מראים לי את הסרט למרות שפורמט של הסרט נתמך על ידי התוכנות הנ"ל! ??? ג. פעם ניסיתי להריץ סרט במחשב אחר אני לא קיבלתי שום תמונה חוץ מין הקול! למרות שמחשב פי 2 חזק מהמחשב שלי! ??? ושאלה אחרונה לכל הבעיות הנ"ל למה כל זה קורה במחשב שלי ובמחשבים אחרים אותם סרטים נצפיים בסדר???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפני כשבועים העלתי לכאן בעיה שיש לי עם הצבעים של כמה נגנים במחשב, ואחד הציעה לי להתקין קודקים חדשים. עכשיו אני לא יודע אם זה מסובך או לא כי אני פשוט לא מבין בזה. השאלה שלי היא איך אפשר למחוק את כל הקודקים מהמחשב ממש את כולם על מנת לנקות את כל הדברים ה"מקולקלים"(האם זה מסוכן למחוק הכל?) ובנוסף להתקין קודקים חדשים ונקווה גם תקינים שיעשו את העבודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באתי לחייג לאינטרנט ולא מצאתי את האייקון של החייגן. לפתע אני רואה כי יש לי על השולחן עבודה אייקון של ebay ומתחתיו רשום קיצור דרך אל 013. כשאר הקלקתי על האייקון הזה נפתח לי חלון החיוג לאינטרנט. השאלה שלי היא איך פתאום אייקון של ebay השתלט לי האייקון של החייגן אינטרנט. והכי חשוב - אך אני מחזיקה את צורת האייקון המקורית?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP אני לוחץ על ההתקנה וזה לא מגיב
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה בכדי לארגן את המשחקים שלי עם אייקונים מיוחדים (לא ה-DEFAULT). יש לי WIN 7 ULTIMATE ואני כבר משתמש ב-ROCKETDOCK, ו-STARDOCK סתם כבד. לא משנה לי אם זה יהיה בכמו TASKBAR, סיידבר או סתם משהו סטייל FENCES (אבל מעוצב ונורמאלי פנסס זה סתם קווים), העיקר שיאפשר לי לקבוע אייקונים לקיצורי הדרך ולהזיז אותם. הבעיה היא שב-ROCKETDOCK אני כבר משתמש ואי אפשר למקם שניים, וב-TASKBAR אני לא יכול לשנות אייקונים. ראיתי לפני מלא זמן מישהו שבמחשב שלו כשלחצת על כפתור שהיה מעל ל-TASKBAR והיה לו אייקון של gamepad כזה, לחצת עליו ומשני הצדדים של הכפתור יצא DOCK כזה ארוך על כל המסך שהכיל כל מיני משחקים והאייקונים היו אייקונים של BOX-ART. לחיצה נוספת סגרה את ה-DOCK חזרה אל תוך הכפתור הבו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה להוריד פרקים ישנים של השרדות דרך orbit downloader שאני עושה grab דרך התוכנה אז מופיע להורדה רק הפרק האחרון למרות שבחרתי פרק ישן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה חינמית דרכה אני יכול להגדיר רוחב וגובה רצוי ,בסנטימטרים ,של תמונה או צילום, לשלוח את זה להדפסה ולקבל בגודל שביקשתי ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נתקע לטיקים קטנים כאלה ומשתחררים. בדקתי ב- Task Manger, והמעבד עומד על 85-95% כאשר אני רק גולש באינטרנט בדפדפן FF. מה יכולה להיות הבעיה? אשמח לעזרה. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-