עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eladbu,

שלום לכולם הורדתי את אובגקט-דוק סרדל הכלים דמוי OSX המעולה!העניין הוא שאני לא מצליח לעדכן את מזג האוויר של הארץ הם דורשים איזה זיפ קוד או משהו כזה שאני לא מצילח למצוא למישהו יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, אני עובד עם FILEZILLA SERVER , התוכנה לא מזהה תוכן של תיקיות רשת - אני חייב את המיפוי של הכתובת רשת שיוצאת מאדיטשייר. אם אני מחליף את הניתוב לכונן C או כל כונן פיזי על המחשב אין בעיה של תצוגה ורואים תיקיות , הבעיה היא רק בMAPPING של כונני רשת. פירוול למטה , ואפשר להיכנס ב-\\ , רק פיילזיה לא קורא. פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. איך לכל הרוחות אני מוסיף פריימים לאמצע של סרט? לי יש את VIRTUAL DUB ו ADOBE PREMIERE אבל לא הצלחתי לעשות זאת איתם... הוראות/הצעות לתוכנות אחרות והוראות שימוש התקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by elicbelic,

לא יודע אם כאן זה המקום אבל איך אני עושה את זה? לא הצלחתי להוריד את קובץ ה-swf למחשב כדי לנסות דרך תוכנה כלשהי, ודרך תוכנות שאמורות להקליט stream גם לא הצלחתי. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by יוספי,

למחוק טעות...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי מחפש תוכנה לDEFRAG לכוננים קשיחים. איזו תוכנה ממליצים לי ולמה? איזו תוכנה יותר טובה??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הרבה סרטים פשוט לא עובדים!! והתעצבנתי עכשיו בגלל שסרט טרוך מאוד לא עובד אז עזרה!!! עלי ג'י שולטטטטטטטט ריספקט

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by udi,

האם יש תוכנה להורדת קבצים מהאינטרנט חוץ מה- mirc, kaza, morfous ואם לא מה הכי טובה ? אני אישית משתמש ב KAZA אבל לא תמיד מוצא את הקבצים שאני רוצה או שהם האיכות לא ממש גבוה במיוחד הסרטים!!.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by devek,

יש לי כמה תמונות בפורמט JPG ו BMP אני יכול להפוך אותם לקובץ PDF ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zoman,

יש לי בעיה מוזרה במחשב אני רואה את הכתוביות בסרט בצורה רגילה ,כאשר צרבתי על DVD את הסרט והכתוביות ,בטלויזיה זה מופיע הפוך ,האם מישהו יודע מה עושים ,כיצד הופכים את הכתוביות שניתן לקרוא בצורה רגילה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Shay2111,

יש איזה בעייה עם האתר אני כל פעם שאני נכנס לאתר התאריכים או כל מספר שמופיע באתר הראשי מופיע עם כתובית סינית זה לא מופיע בכל האתר עצמו רק בשער וביד שיניה

12. Started by benor,

לפני מס' חודשים ה- Media monkey נדפקה ומאז אני לא מצליח להתקין אותה מחדש. העליתי את הודעת השגיאה. מידע נוסף: - כונן E לא מופיע, ולא קיים במחשב. (אין לי מושג, למה ההתקנה מפנה אותי לשם) - אין לי שום תיקייה של Media monkey תחת Users (אני חושב שמחקתי אותה כנסיון לפתור את הבעיה) - אם אני עושה Ignore ההתקנה מסתיימת, והתוכנה מסרבת לרוץ. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? - הסרה מלאה של התוכנה, כולל הסרה של תיקיית התוכנה. - חיפוש והסרה של מפתחות ברג'יסטרי. - ניסיתי לחפש בפורום התמיכה של Media monkey אך לא מצאתי תשובה לבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Psycomicro,

התוכנה לא מעלה כלום...הורדה על מקס' תמיד...ואני לא מעלה כלום, המהירות לא עוברת את ה- k/bs 0.9 . אני לא חדש בתחום הזה ואני משתף קבצים עם הרבה ליצ'רים בטראקרים גדולים. עבדתי עם גירסה 3.2 הכל היה בסדר,לאחר פירמוט הבעיה היתה בגירסה הזו ועכשיו ניסיתי עם גירסה 3.0 והבעיה נמשכת, ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אני לא יודע מה הבעיה...בבקשה עזרה ! :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by overload,

האם יש דרך לגרום לשכבה בפוטושופ (CS) להשפיע רק על שכבה מסוימת אחת (או יותר) ולא על כל מה שמתחתיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by slim_shady,

חזרתי אתמול ומצאתי את המחשב מלא רוגלות, מה-HIJACKTHIS מצא כי יש רק בעיה אחת והיא: O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1 O7 - HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1 מנהל המשימות שלי לא זמין ויש לי אייקון של איקס אדום שכל הזמן מוציא לי your computer is in danger, וגם קופצות לי הודעות מערכת מעצבנות... אז אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה או משהו שיעזור לי לתקן את הדברים האלה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by inbara,

שלום, אני מעוניינת בתוכנה שתאפשר לי למרקר ולכתוב הערות בעברית בתוך קובץ הPDF. יש לי את הפוקסיט רידר אך איתו אני לא יכולה למרקר קבצי PDF שהם בעצם סריקות של מאמרים ובשני המקרים לא ניתן לכתוב בעברית. האם יש תוכנה קיימת שמשלבת את כל מה שאני רוצה? תודה. *במידה וזה חשוב יש לי אופיס 2010

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי אני משתמש בתוכנה easy cd creator 5 ורציתי לנסות לצרוב סרט שהורדתי מהאינטרנט בפורמט אבי (divx) ולהפוך אותו לדיסק וידאו שיהיה ניתן לראות אותו במכשיר דיוידי או ויסידי רגילים ולא ממוחשבים.בeasy cd התוכנה הייתה נתקעת אחרי שהייתי בוחר את הקובץ של הסרט הזה וגם סרטים אחרים בdivx.מה ניתן לעשות איך צורבים סרט divx כדי שיהיה ניתן לראות אותו במכשירי דיוידי או ויסידי רגילים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Decktor,

MusicMatch התחילו עם שירות הורדות בתשלום בסגנון של אפל (1$ לשיר 10$ לאלבום) חיפשתי באתר של אפל אם זה קשור אליהם ולא מצאתי אבל זה ידוע ש MusicMatch עובדים עם אפל בתחום ה PC אני אישית חושב שזה דבר מעולה מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. נמחקו בסביבות ה40 קבצי WORD לפני 3-4 ימים, אשמח אם תוכלו לעזור עם תוכנה לשחזור קבצים שנמחקו. אני יודע שיש לא מעט תוכנות כאלה, אבל זה ממש לא הזמן לעשות ניסויים, אני מחפש את זאת שהכי טובה והכי מוכרת. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by bubu,

איך אני יכולה לצרוב קלפים לדיסק לאוטו? יש לי נירו וניסיתי DVD ניסיתי MP3 - CD כל דבר אפשרי וזה לא נותן לי תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 104952,

שלום לכולם. יש ברשותי גרסת DVD של הORANGE BOX. התקנתי אותו כבר פעם אחת ולאחרונה ביצעתי פרמוט וברצוני להתקין אותו שוב. הורדתי את STEAM. הכנסתי את תקליטור ההתקנה לכונן. הוא מזהה שמדובר בגרסה שלי, ואני בוחר איזה משחקים אני רוצה להתקין ( את כולם) . ואז הוא אומר לי PREPARING FILES FOR INSTALL. לוקח לו שעה טובה , ואז הוא נתקע לי בסוף הטעינה , בלי שכלום קורה. פתאום הופיע לי הורדה דרך הסטים של שלושה מהמשחקים ( הורדה איטית במיוחד לפחות כמה ימים עד שיגמר ). ברצוני לדעת למה אני לא יכול להתקין את המשחק ישירות מהDVD כמו בפעם הראשונה שעשיתי זאת, והאם יש דרך לגרום לו לא להוריד את המשחק אלא להתקין אותו ישירות מהDVD? זקוק לעזרתכם.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי בעיה מאד מעצבנת. כשאני משתמש בפוטושופ אז כל פעם (בלי יוצא מהכלל) תוך כמה דקות אחרי שאני עושה כל מיני דברים אז התוכנה פשוט נתקעת ושום דבר לא מגיב או לו זז אי אפשר ללחוץ ctrl+alt+del זה לא עושה כלום (win2000) ובכלל המחשב תקוע לגמרי. יש לי רק 128 מ"ב זכרון אבל לא נראה לי שזו הבעיה כי אני רואה שבזמן שפוטושופ פועל תמיד יש לי כ 30-40 מגה פנויים ובכל מקרה זה לא אמור לתקוע את המחשב. אז מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by RONEN1N,

אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם איתה בווידאו את השיעורים של המורה שלי (בערך 3 שעות) ושזה לא יצא לי 10 GB תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חשובה לי יכולת המספור ובנייה של טבלה מרכזת של כל שלב. מעין פירוט של השלב. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by POD,

שלום! מישהו מכיר תוכנת שיחזור קבצים שיודעת לשחזר סיפריות עם כל הקבצים שהיו בתוכה. ניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא יודעת לעשות את זה. דרך אגב, עדיף שהתוכנה תוכל לעבוד ב- DOS. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים