עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מחפש דרייברים ללוח אם: IBM INTEL I865P/PE/G/I848P SOCKET 478 כרטיס קול,VGA כרטיס רשת. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by fuichtva,

האם ניתן להוריד אותה מהרשת ע"י תוכנת שיתוף או שחייבים לקנות אותה ברשיון , האם אפשר לכוון לאתר שניתן לקנותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום עכשיו יש לי שאלה נגיד ויש לי סרט : לא משנה כמה חלקים ושמו הפורמט הוא DVD RIP XVID עכשיו יש לי צורב DVDואני רוצה לצרוב אותו ולראות בDVD עם תרגום מובנה ותפריטים... איך אני עושה את זה...איזה תוכנות אפשר להשתמש, מה אני אמור לעשות, והאם הבנתם כי לא נראה לי שניסחתי את זה כמו שצריך תודה רבה לעוזרים comoman112

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by nadav275,

כפי שהכותרת אומרת- אני רוצה להוריד את ההתקנה במחשב שעליו מותקן win98 (ואינטרנט מהיר) כדי להתקין על מחשב עם win xp ואינטרנט איטי יותר... מאיפה עושים את זה? חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי... ועוד משהו, כדי לא לפתוח ת'רד חדש מהי התוכנה הטובה ביותר לצריבת DVD מכל הפורמטים וגם לצריבת CD רגיל? מהי הגרסא המדוייקת? תודה, נדב

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ybe,

אני מצליח לבצע לכידת וידאו באמצעות התוכנה windows movie maker (אני משתמש בwin xp pro)התוצאה המתקבלת עלובה ביותר. התקנתי את התוכנה virtualdub אבל בכל פעם שאני מנסה להשתמש בה אני מקבל הודעת שגיאה video device already in use . ניסיתי גם להתקין את התוכנה wincoder והצלחתי לבצע לכידת וידאו אבל בשחור לבן. מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Trooper-Flax,

הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא. אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by -AKEL-,

שלום הגדרתי את הדואר Gmail ב Outlook והוא עובד לי מאוד איטי... הוא כאילו צריך להתחבר כל הזמן לאתר לעומת זאת פעם הוא היה מוריד לי את המיילים ל-Outlook וה-Outlook היה עומד מאוד מהר איתו מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, די מזמן התעסקתי עם MAYA עוד בתקופת MAYA 4 ו MAYA 4.5 ,ניסיתי לחזור קצת לעניינים עם MAYA 6 אבל שכחתי את הרוב ואני מעוניין לחזור לעניינים. המחשב שלי הוא די חזק ועם מספיק זכרון. אודה להמלצה על תוכנה טובה ועם מספיק חומר שאפשר ללמוד לבד .

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. כותרת ^^^ ואם אי אפשר , יש לכם עצות ? כי פשוט אני בא להתקין את הכרטיס קול והוא מנווט ישר לכונן C...ובכך לא נותן לי להתקין אותו. אות הכונן בו מותקנת מערכת ההפעלה כרגע היא F.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by BUNNY,

כמה וויפס מהזמן האחרון ... אין הרבה זמן לעבוד על תלת אבל שיש אז יש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by yair71,

עד לפני 4 ימים הכל עבד מצויין התקלה היר שלאחר מספר שעות המחשב נכנס לתרדמת וכל ניסיון להפעיל אאותו עם עכבר או מקלדת- זה מה שעשיתי היום לאחר שהמסך הפסיק לפעול רק הפעךה מחדש של המחשב גורנת לו לחזור לפעילות עד חוסר שעמוש ממושך מה שכן אני שומע שהמחשב עובד- יש חשמל וגם מאוורר עובד אשמח לקבל עזרה והכוונות לכל הסיבות האפשריות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by MilkMan,

uTorrent כבר לא מוריד לי יותר בשום מהירות, ניסיתי היום Bitlord וזה הוריד לי על המקסימום תוך דקות וuTorrent לא עבר את ה10 KB, יש משהו שמשתווה ל-uTorrent? כי לא אהבתי את BL.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Jeka90,

לא ביצעתי איחוי דיסק מאז קניתי את המחשב (יותר משנה) ועכשיו הגיע הזמן נראה לי חח.. כשאני מפעל את מאחה הדיסק בווינדוס, הוא אומר לי שהוא צריך 15% שטח פנוי כדי לפעול ביעילות. לי יש רק 5% שטח פנוי ואין לי לאן להעביר את הקבצים. אפשר בכל זאת לפעיל את מאחה הדיסק כשאין לי 15% שטח פנוי? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by alex15,

ראיתי שיש שתי תוכנות שמורידות מהאתרים כגון RAPIDSHARE . אז אני רוצה לדעת מי התוכנה המומלצת ביותר בשבילי . גם שיהיה מהירות הורדה וגם שלא תמתין הרבה . לי יש ראוטר אז אני לא יודע מה בקשר ל USDOWNLOADER היה לי נסיון עם JDOWNLOADER אבל המהירות נמוכה קצת וגם זמן להמתין קצת ארוך בין כל קובצ . 5 דקות לחכות בין כל קובצ לקובצ . אז מי ממומלצ בעיניכם .ה JDOWNLOADER או ה USDOWNLOADER ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. עד עכשיו השתמשתי בתוכנה sub to ssa. ניתן להוריד את התוכנה מה-mirror שבכתובת הבאה: http://www.softpedia.com/progDownload/SUB-to-SSA-Download-81424.html עד עכשיו הייתי מצליח בעזרת התוכנה לשלוט בגודל של התרגום. עכשיו פתאום אני לא מצליח בגודל, והוא יוצא גדול מדיי (גם אם אני בוחר בפונט בגודל 8). אשמח לקבל פיתרון לבעיה. אם זה משנה, אני עובד עם Win xp + sp3 באנגלית. תודה מראש, שנה טובה וחג שמח, dr70

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, רציתי לדעת איזו תוכנה מאפשרת ליצור לוגו בפלאש עם אנימציה לאתר, עם תמיכה בעברית (ניסיתי את KoolMoves, היא מצויינת אך אין תמיכה בעברית), ללא ידע מוקדם בפלאש. בנוסף, רציתי לדעת האם קיימות תוכנות שבעזרתן ניתן לבנות תפריט מונפש בפלאש/DHTML ללא ידע מוקדם בנושאים אלו. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by mrsph666,

שלום. אני צריך תוכנה כדי לחתוך קטעים מוסימים מקובץ MP3 כלשהו, ואז לשלב בקובץ MP3 אחר. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by yotamoo,

שלום, עד עכשיו השתמשתי באתר novasearch, אך משום מה הוא כבר לא עולה... תהיתי אולי מישהו מפה מכיר אתר שנותן ריכוזי torrent, כי אני ממש מחפש בנרות... תודה בכל מקרה 8)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Anas-Nanas,

שלום... אני לא בטוח שזה המקום המתאים.. אב אני לא יודע איך אני יכול לפתוח ולעיין בקבצי NFO כשאני מנסה לפתוח אותם זה מעלה לי הודעה כזאת: "למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ NFO זה. יתכן שהקובץ פגום או מגרסא בלתי מזוהה" ואחר כך זה במקום להראות ת'קובץ זה מראה לי פרטים על המחשב שלי.. וזה קורה עם כל קבצי ה NFO שאני מנסה לפתוח. בתודה Anas-Nanas

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. חשובה לי יכולת המספור ובנייה של טבלה מרכזת של כל שלב. מעין פירוט של השלב. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני צריך המלצה ל2 תוכנות או אולי אחת כזו: 1. תוכנה איכותית לצפייה בתמונות - יש לי מספר תמונות של אותו מוצג ואני רוצה לבחור את האיכותית ביותר ולא להשאיר את כולם. 2. תוכנה לעריכת תמונות - יש לי הרבה תמונות שיצאו חשוכות ואני רוצה להעלות את הבהירות בצורה חכמה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ISHIS,

שלום אני מחפש תוכנה שמסבה קבץ וידאו (avi לצרץ הענין) לקבץ וידאו אחר, כאשר כל הפריימים של קבץ המקור מוקרנים על רקע קבץ תמונה. המימדים של קבץ התמונה גדולים, כמובן, ממימדי הפריימים של קבץ הוידאו. האנלוגיה המדויקת היא מקור וידאו שמוקרן מתוך שיקופית של POWERPOINT, אך הפורמט הנדרש הוא וידאו ((DVD, avi(divx/xvid) וכיו"ב. אם התוכנה היא חינמית - עדיף בהחלט. תודה, ישי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה מיפוי אתר ולא VISION כי היא לא ממש מוצלחת =\ יש לכם? אם לא אז תוכנה שממש נוחה להכנת תרשים זרימה לפחות...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. לא מצליח למצוא :-/ תודה.

25. היי חברים צריך עזרה כמו שכתוב בכותרת, שתהיה בדרך הכי מהירה ואיכותית להעלאה. תודה מראש לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים