עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. טוב, אז יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים. אחד מהם הוא בגודל 250 GB, ומתוך זה נשאר לי פנוי 50. פתאום אני רואה היום שכל התיקיות שלי באותו דיסק קשיח, פשוט התוכן שלהם נעלם. למזלי, על דיסק קשיח זה לא מותקן הווינדוס. הקטע הוא שאני נכנס לתיקיות, למשל תיקיות סרטים ושירים והם פשוט ריקות מבפנים, זה גם כותב לי שהם מכילות 0 בייטס. אבל במאפיינים של הדיסק הקשיח כתוב שעדיין יש לי רק 50 ג'יגה פנוי, מה שלא הגיוני אם הכל נמחק. כמו כן, הווינדוס נתן לי כמה פעמים הודעת שגיאה שבגלל איזשהי בעיה בחומרת המחשב או בגישה לרשת הקבצים אבדו. אבל נראה שהם עדיין איפשהו על הדיסק הקשיח? בקיצור, יש איך להחזיר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אז ככה, אני משנה הגדרות כמו SKIN וכו סוגר וזה לא נשמר עזרה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני מנסה להוריד את המשחקים ש NVIDIA ו STEAM נתנו בחינם והמהירות ממש נוראים (לא עוברת את ה 20K) יש דרך לסדר את זה או שזה תמיד ככה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by fuichtva,

האם ניתן להוריד אותה מהרשת ע"י תוכנת שיתוף או שחייבים לקנות אותה ברשיון , האם אפשר לכוון לאתר שניתן לקנותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן, לאחרונה עברתי לChrome ומאוד התרגלתי לשדה חיפוש בFirefox, שאפשר להגדיר לו כמה מנועי חיפוש ולבחור באיזה מנוע לבצע את החיפוש לפני ביצוע החיפוש. מצאתי פיצ'ר דומה בChrome אבל הוא דורש לכתוב Keyword לפני שאני מחפש בשורת הכתובת, עם הזיכרון הגרוע שלי אני לא אזכור את כל הKeywords ואיזה מנועי חיפוש בכלל יש לי שם. מישהו מכיר תוסף או דרך להוסיף שדה חיפוש עם תפריט Dropdown שמאפשר לבחור מנועי חיפוש כמו שיש בFirefox ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by IG,

שלום לכולם. לאחרונה התקנתי אופיס 2010 פרופשונל, והסרתי את האופיס XP. מאז אני לא מצליח לפתוח קבצי PPT בפאור פוינט. אני יכול לפתוח את הקבצים אבל רק דרך התוכנה. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ דרך open with זה פשוט לא מציג לי את התוכנה- ואני ניגש לתוכנה דרך הprogram files (X86) יש למישהו רעיונות איך אפשר לכפות פתיחה של קבצי PPT וPPTX דרך הפאוור פוינט? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אם מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשנות רזולוציה של תמונות , וגם אם מישהו מכיר אתר של רקעים לנוטבוקים (10.1 אינץ'). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by natan805,

אני צריך בשביל win 7 כי רק בגלל התוכנה אני עדיין תקוע ב winxp

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shlosi,

שלום לכולם. אני רוצה לערוך באוויד קבצי HD עם סיומת MTS. האוויד לא קורא את הקבצים האלה בכלל, ואני מנסה לעשות להם המרה לקבצי MOV. בכל פעם שפתחתי את הקנופוס התוכנה נתקעה, ולכן אני משתמש בSUPER כדי להמיר את הקבצים. אני מצליח לעשות את זה כמעט כמו שצריך באיכות טובה, פרט לעובדה שהוידאו מנוגן במהירות גבוהה ולא משנה מה אני עושה בהגדרות זה לא מצליח לנגן את זה במהירות נורמלית. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Artista,

אוקי אז תמיד עלתה לי השאלה הזאת בכל פעם שעיצבתי אתר\לוגו וכדומה... האם הליירים בעיצובים שלכם ווקטורים? אני למשל דואג שכל הבלוקים,header,לוגואים יהיו וקטורים חוץ מהתמונות.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by braveheart24,

היי כולם יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור התקנתי איזה תוכנה שמחקתי אותה כבר אבל איכשהו זה גרם לזה לכך שבעת שאני מחפש משהו בשורת כתובת בפיירפוקס אז זה מפנה אותי לאתר ASK.COM ושם מראה לי תוצאות חיפוש של מה שחיפשתי, מחקתי את התוכנה של הASK דרך לוח הבקרה אבל זה עדיין ממשיך למישהו יש מושג איך פותרים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אם אני מתקין את הגירסה האנגלית הזו, האם יש לה חבילת עברית שאפשר להוריד בנפרד ולהתקין? האם זה ישנה את התפריטים לעברית? אם התשובה חיובית לשתי השאלות הקודמות, מאיפה אני מוריד? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני מחבר את הפלאפון למחשב והוא כותב לי "חומרה לא זוהתה" כל פעם שאני מנסה.ולא קיבלתי דיסק התקנה או משהו. ואני מגיע עד לחלק שהוא פותח את "דיסק נשלף" ואז אני נכנס לתיקיית דיסק נשלף ואין בה כלום בכלל. מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Speed Demon,

בוקר טוב אנשים! עשיתי לפני כמה ימים פורמט מלא לכל המחשב,את כל הקבצים העתקתי לנגן MP4 עם 160 ג'יגה. לא יודע מה קרה אבל אחרי תקופה מסויימת הנגן החליט לאפס את עצמו והכל נמחק,כל מה שהיה לי,מלא סרטים,מלא תמונות,מלא מוזיקה וכו'... שמעתי על תוכנות שיכולות לשחזר קבצים שנמחקו אפילו אחרי פורמט. מישהו יכול להציע משהו? האבדה הזאת פגעה בי מאוד חזק,היו שם מלא דברים שאני צריך והייתי רוצה לשמור עוד כמה שנים למזכרת... :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1) ניסיתי למצוא תרגום שיתאים לגירסה של הסרט, אבל לא הצלחתי. כשאני צופה בסרט בעזרת VLC אז יש שם הפשרות לשלוט בכתוביות. האם יש גם הפשרות כזאת גם כשאני רוצה לעשות התמע של הכתוביות בתוך הסרט , להגדיר מראש שיהיה דילאיי או להפך שהכתוביות יתחילו יותר מוקדם על מנת לתאם את הסרט והכתוביות. 2) כמה זמן אמור לכחת תהליך ההתמעה של סרט אחד באורך 90 דקות +/-?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי סרט שהורדתי והוא בפורמט DVDRip,ה-DVD שלי לא יכול לפתוח קבצים מפורמט כזה רק DVDR, עם איזו תוכנה אני יכול להמיר מ-DVDRip ל-DVDR? בתודה מראש, רועי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

הורדתי התקנתי כרגע את Internet Explorer 7 החדש מהאתר של מייקרוסופט ומשום מה שאני מפעיל את IE7 הוא פשוט זולל שימוש ב CPU! (תמונה מצורפת) המעבד מתחמם בגלל זה בלי שום קשר וכל המערכת עובדת לאט... זאת בטוח לא צורה תקנית שהתוכנה הזאת אמורה לעבוד, הם הוציאו פאץ' לבעיה הזאת או שיש משהו שאני אמור להגדיר בכדי לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by idofr,

טוב הסתדרתי עם הייצוא היה לו בעיה מוזרה שהוא לא היה מוכן לרנדר איזה גוף .... =\ קטע מוזר! טוב לא משנה בכול מיקרה עכשיו רינדרתי אבל הוא הוציא את זה שזה ניראה ממש אבל ממש גרוע שלא נדבר על חצי מהחומרים וכול מה שקשור לMENTAL RAY שלא רונדר בכלל וקיבלתי רק שחור....=\

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי אופיס 2003 באנגלית מקורי עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית, אפשר להוריד דרך עדכון או להוריד או משהו שיהיה לעברית? פא'ץ או עדכון או תוספת? תודה compman112

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Lancer,

ברגע שאני בא להדפיס דף נתונים מסויים ב ACROBAT אז מודפס לי במקום אנגלית ג'יבריש. מה שמוזר זה שיש דפיי נתונים שמודפסים כמו שצריך ויש כאלה שיוצאים ג'יבריש... מישהו יכול לעזור לי? אגב המדפסת שלי היא CANNON S330

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הורדתי אתמול קובץ התקנה של דיסק ההצלה Avira AntiVir Rescue System, וצרבתי את התוכן שלו על תקליטור DVD-RW, באמצעותו. כאשר אתחלתי את המחשב שלי דרך הדיסק, כאשר רציתי לעדכן את הגדרות הוירוסים של סורק הוירוסים בדיסק ההצלה לפני ביצוע סריקת וירוסים, הסורק התריע כי אין חיבור אינטרנט זמין, ועל כן, לא הצלחתי לעדכן את הגדרות הוירוסים. וזאת למרות שאני מחובר דרך מודם של בזק ונתב שקניתי בעצמי, אשר אמורים לאפשר חיבור רצוף. בנוסף, כאשר ניסיתי לעדכן את הגדרות הוירוסים של סורק הוירוסים שבדיסק ההצלה של Avira דרך מערכת ההפעלה, קיבלתי את השגיאה הבאה: (ראו תמונה מצורפת). איך פותרים את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני מאוד מאוד רוצה שהיא תהיה פשוטה לתפעול הקבצים הם סיומות mp4, avi, flv

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אשמח לקבל המלצה לתוכנה בסיסית פשוטה ונוחה לבדיקת FPS וטמפרטורות. אם ניתן לקבל גם קישור להורדה זה יהיה מעולה. תודה :-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. היי, יש לי תיקייה חשודה במחשב שאין לי גישה אליה משום מה (בתור אדמיניסטרטור, המשתמש היחידי), אלא רק למערכת. התיקייה נמצאת בכונן הזוי בלי קשר לשום דבר ואני רק יכול לראות את מי שמאושר גישה אך לא לשנות זאת. כיצד אני יכול למחוק את התיקייה או לפחות לברר מה התוכן שלה? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yotamoo,

שלום, עד עכשיו השתמשתי באתר novasearch, אך משום מה הוא כבר לא עולה... תהיתי אולי מישהו מפה מכיר אתר שנותן ריכוזי torrent, כי אני ממש מחפש בנרות... תודה בכל מקרה 8)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים