תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הצגת האתר הבא (אתר בטוח זה של אגד - אוטובוסים).. http://mslworld.egged.co.il/msl/WebForms/wfrmMain.aspx?mode=start אני לא יכול לערוך שם חיפוש וכלום... מופיע לי רק ירושלים וזהו.. ויש למעלה באתר "עזרה" ושנכנסים לשם מוצאים את הבעיה שלי... תדפדפו בחלון שנפתח בעזרה ותראו רשום משהו לאשר טכנולוגיית Ajax ואצלי היה מסומן בדיוק מה שמסומן שם ועדיין זה לא עובד... איפה אני יכול להוריד את ה-Ajax הזה..?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
האם כשמים משהו להורדה האימיול כאילו כבר מקצה אותו בזיכרון , כלומר - אם יש לי 10 ג'יגה פנויים ואני שם לאימיול משהו להוריד שהוא שוקל ג'יגה אחת אז שאני יסתכל על מצב הזיכרון אני יראה 9 ג'יגה ? או שאני עדיין יראה 10 ?
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זה נורמאלי שהוא לוקח 50,000K ? לפעמים הוא ממש מעמיס על המעבד, ואני קולט אותו על 500,000 K. איך זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אני מקווה שהכל אצלי בסדר! אבל אתם תגידדו לי ... Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 10:24:35, on 24/01/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\WINNT\System32\svchost.exe C:\WINNT\system32\spoolsv.exe C:\WINNT\system32\ZoneLabs\isafe.exe C:\WINNT\system32\nvsvc32.exe C:\WINNT\system32\regsvc.exe C:\WINNT\system32\MSTask.exe C:\WINNT\system32\stisvc.exe C:\WINNT\system32\ZoneLabs\vsmon.exe C:\WINNT\System32\WBEM\WinMgmt.exe C:\WINNT\system3…
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
צילמתי בפלאפון סירטונים העברתי אותם למחשב עכשיו אני רוצה לצרוב את זה לdvd אבל הבעיה שרואים הפוך רציתי לדעת עם יש איזה תוכנה שיכולה להפוך את הסירטון שיראו כמו שצריך
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי עוד מספר בעיות עם Thunderbird: 1. אינני מוצא אופצייה לקבל מידע על כתובת השולח של ההודעות שאני מקבל באימייל על מנת לזהות ספאמרים ללא צורך לפתוח את ההודעה. 2. בעת שליחת הודעה יש כמה בעיות: א. אין לי כל דרך לשנות את כיוון הכתיבה ל-RTL מ-LTR, לא ע"י Ctrl+Shift ולא ע"י Ctrl+Shift+X. איך משנים את כיוון הכתיבה? (נפתר) ב. אין אופציה לבחור גודל גופן מספרי באופן מסודר, אלא רק להגדיל ולהקטין את הגופן בהדרגתיות. ג. אין אפשרות לבחור באנשי הקשר שברצוני לשלוח להם הודעה, אלא רק להקליד את שמם או כתובת האימייל שלהם ידנית. (נפתר) איך פותרים את הבעיות הללו? האם יש צורך בהורדת תוספים בשביל לפתור חלק מהבעיות? להחליף סקין וכ"ו? נ.ב. פירסמתי דיון דומה גם בפורום של מוזילה בפורום Thunderbird…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני פותח חלון אקסל הוא לא מראה לי את הסרגל כלים של קובץ, כלים.... מה לדעתכם הבעיה.?
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
טוב אז הבעיה היא כזו. אני חובב קליפים מושבע, ולאחרונה נראה כי כל אתרי הקליפים האיכותיים יורדים, אתמול סוף סוף מצאתי אתר נחמד עם 3 קליפים איכותיים אבל הבעיה היא שהורדת הקליפים מתבצעת דרך מנגנון anti-leech, הסיומות של הקבצים הן mpg, וכשאני לוחץ על ההורדה זה פותח לי את ה-mpg ב-mplayer וכותב שיש בעיה לפתוח את הקובץ ישירות מהאינטרנט (כלומר ב-stream), אז רציתי להוריד את זה, כמובן שעם תוכנת הורדות אי אפשר כי אני לא יודע מה כתובת הקובץ, אבל לפחות אפשר להוריד את זה עם הדפדפן, רק צריך לבטל שלא יפתח קבצי mpg אוטומטית אלא יציג לי חלון שבו אני בוחר מה לעשות (וכמובן אני רוצה להוריד, לא לפתוח ישירות), איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מוריד הרבה שירים ולפעמים הם לא מלאים, כלומר הם לא מסתיימים כמו שצריך אלא הסוף שלהם זה האמצע, בקיצור - קטועים. אז כדי לבדוק אותם מה שאני עושה זה בודק את הסוף שלהם אחד אחד. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שבאופן אוטומטי מנגנת רק את ה-10 או 5 שניות האחרונות של כל שיר באופן אוטומטי כך שאני רק אצטרך להאזין ולראות מה טוב ומה לא? (במקום לעבור שיר שיר ולעבור לסוף שלו...) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, בלי כרטיס מסך, הכרטיס מסך של אינטל הוא על הלוח. כאשר אני מכניס דיסק או DOK שיש בו קבצי ויאדיו, לפני שאני מספיק לעלות להפעיל את הקובץ בווינדוס ישר אני מקבל הודעת שגיאה של exploer.exe בפירוט מופיע הקובץ XVID.DLL ו גם לפעמים הודעת שגיאה של הקובץ drwtsn32.exe. עכשיו הורדתי קודק של XVID, התקנתי SP2 הורדתי IE7 דרייבים של הכרטיס מסך.. שום דבר לא עוזר מישהו אולי מכיר את הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
:s05: בעיקר בקהילות שיתוף הקבצים, נוהגים לפצל קבצים לתיקיות RAR רבות. למה? האם יש סיבה שגם אני אשמור על הכונן הקשיח שלי קבצים חשובים כשהם מאוחסנים בתיקיות RAR?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
למי שלא הבין את הבעיה מהכותרת אז הסיפור הוא שניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה והצלחתי רק הבעיה שאני לא רואה צבעוני אלא בשחור לבן וזה ממש לא נוח לראות עם זה סרטים וכו'... מה לעשות??? נ.ב גם כשעשיתי את זה דרך הכרטיס עצמו ולא דרך תוכנה זה עבד בשחור לבן... :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום משהו יודע מתי צריכה לצאת הגסה הסופית של kaspersky 8??
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עבד עם עשרות (!) תוכנות נגד ספייוואר וקבצי ריגול למיניהם, אבל עדיין לא הגעתי לתוצאות מי יודע מה. אם מישהו פה מכיר תוכנה טובה (עדיף חינמית) אשמח להמלצות. שמעתי שלמיקרוסופט יש תוכנות מעולות. אני לא רוצה משהו פשוט כמו עשרות התוכנות שמפוזרות ברשת, אני צריך משהו מקצועי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש תוכנה לבניית שומרי מסך... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , הייתי מעוניינת לדעת אם ניתן לסדר קבצים בחלון הצריבה ,כך שכשאני מעבירה את הקבצים (copy to compliant) מחלון ימני לשמאלי , יהיה אפשר לסדר אותם לפני החלת תהליך הצריבה לדיסק , ע"פ סדר ההשמעה שאני אבחר . (אני עובדת עם NERO 7) . אגב ,ניסיתי רק את אופציית צריבה כ-DATA . תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בימים האחרונים הנורטון מודיע לי כל הזמן: Attempted Intrusion "MS MSDTC UserAllocate BO" against your machine was detected and blocked Intruder: 211.140.142.118(2277) Risk Level: High Protocol: TCP Attacked Port: 1025 אני רואה שכל ההתקפות מגיעות מסין. האם ייתכן שבאופן אקראי מגיעים אלי או שיש לי סוס טרויאני או וירוס במחשב (בסריקה אני לא מוצא דבר). האם הנורטון מגן עלי (כי בדר"כ יש פער בין הכתוב ליכולת שלו). מה הייתם עושים (פרמטתי וזה לא עזר)? תודה !
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כשאני פותח את הוורד במסמך מסוים ולוחץ שהסמן יעבור לנקודה כלשהי... הסמן מתחיל לחזור אחורה עד שהו מגיע להתחלת המסמך. עוד דבר שאני לוחץ למשל על "קובץ" כול הרשימות מתחילות להפתח ולהסגר. מישהוא עוד נתקל בבעיה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש,ב"ה. המחשב הגיע כאשר הויסטה כבר מותקנת וההארדיסק לא מחולק בכלל, כלומר כל הארדיסק זה מחיצה אחת..אפשר לחלק את ההארדיסק עכשיו? ניסיתי עם פרטישןמג'יק ולא הצלחתי, אולי אני לא בדיוק יודע איך להשתמש.. אשמח אם תוכלו לעזור לי..
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה - אני משתמשת בתוכנת Symantec Anti Virus. התוכנה מודיעה לי כל הזמן שיש לי וירוס במערכת - W32.HLLW.Lovegate .G@mm, אבל מעבר ל"בידוד" הוירוס על מנת שלא יתפשט לאחרים התוכנה מודיעה לי כי אין באפשרותה למחוק את הוירוס. נכנסתי לאתר החברה והורדתי תוכנה שנקראת FixGate שאמורה לטפל ספציפית בסוג זה של וירוסים. אולם בהרצת התוכנה היא מודיעה לי שאינה מוצאת שום וירוס כזה במערכת. כמו כן כשאני מריצה באופן יזום את ה-Anti virus הרגיל הוא מודיע לי שהוא לא מוצא שום וירוס במערכת, אבל כשהוא רץ ברקע אני מקבלת הודעות על הוירוס. בנוסף באתר החברה מצאתי הוראות כיצד להיכנס ל-regedit ומה למחוק שם על מנת למחוק את הוירוס באופן ידני - אולם, שום קובץ של הוירוס לא קיים במקומות שנשלחתי…
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
פתאום קפצה לי הודעה של כל המשתמשים שם וניסיתי להשתמש במשתמש ברירת המחדל אבל הוא לא נתן לי ועכשיו הייתי צריך לעשות משתמש חדש ושום דבר מהתוספות, לינקים לא מופיע לי, איך להחליף את המשתמש בחזרה לברירת מחדל? לא יכול להראות תמונה כי לא מוצא את החלון הזה יותר....
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המציג גם את רשימת השירים. WinAmp כבד מדי זה לא בשבילי, זה לחבר שלא מבין גדול בהפעלת תוכנות. אגב, בנגן של מיקרוסופט שיש לו בנייד הוא לא מוכר לי בצורה המוגבלת שלו, לא הצלחתי להציג את רשימת השירים בצד. (כפי שניתן להבין אני בעצמי לא מבין גדול בנגנים מפני שאני לא משתמש במחשב לשמיעת שירים, רק כשאין ברירה)
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שככל הנראה לא כולם ידעו אבל אני מקווה שלפחות אחד. ב CS3 אני יכול להקצות כמות מסויימת של זיכרון לתוכנה, כאשר התוכנה בחלון הקצאת הזיכרון אומרת לי שיש 3325MB פנויים וטווח אידיאלי להקצאה שהוא מהווה בערך 70% מתוך ה - 3325 שהתוכנה אומרת שקיים! 1. קיים במחשב הרבה יותר זכרון! האם ה CS3 יכול לזהות רק חלק ממנו?! אולי אפשר לשנות את העיניין ולתת לפוטושופ אפשרות לזהות יותר זכרון? (קיים 8GB) 2. למה הוא נותן טווח אידיאלי של עד 70% ממה שקיים? הוא כביכול מרחם עלי בכל מה שקשור למערכת ההפעלה וכו'? תודה על כל התייחסות.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-