תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם אני פותח את ה TASK MANAGER ואני רואה שהאייסיקיו תופס 50 אחוז מניצול המעבד.. ואני לא עושה כלום באייסיקיו ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר.. אם זה משנה אני משתמש גם ב SPYCQ, אבל בעבר זה לא היה עושה לי את הבעיות האלה..
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הורדתי משחק ניד פור ספיד החדש פר סטרייט ויש לי וינדוס ויסטה כל פעם שהורדתי משחק והתקנתי דרך דימון טוללס הוא ישר הביא אותי להתקנה מי שום מה הוא שאני נכנס לקובץ שהורדתי מי ביטורנט הוא לא מעלה לי ישר את ההתקנה הוא מעלה לי את התיקייה של ההתקנה....קבצים ותמונות של המשחק וכו..... מה עושים תעזרו לי בבקשה ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה שתמיר לי בין קבצים ותשמור על האיכות(רזולוציה +אודיו) בשביל לחסוך קצת מקום ניסיתי את DR.DIVX אבל היא לא נותנת לי את הרזולוציה כמו במקור יש עצות?
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם! ;D יש לי בעיה ממש מעצבנת... פירמתטי את המחשב שלי, ועכשיו רציתי להתקין את הנתב של האינטרנט... אבל אין לי את הדיסק שלו ובשביל להוריד אותו המחשב חייב אינטרנט... אני חייב אינטרנט בשביל להפעיל את האינטרנט ניסיתי להוריד דרך המחשב של אח שלי (שזה בעצם המשתמש שלו, אני לא אסף ) אבל אני לא מוצא את הדרייבר של אותו מכשיר.. אני לא יודע מה לעשות.. :s05: אשמח לעזרתכם תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שנים שלא השתמשתי ב EMULE התקנתי אותו שוב, לאחר כל ההגדרות ופיתחת הפורטים הכול נראה סבבה חוץ מזה שהוא לא מתחבר לאף שרת (רק לרשת KAD) ניסיתי לטעון את השרתים מאתר שנמצא בקיצור דרך בתוכנה, כנ"ל... מישהו יודע מה הבעיה או שיש לו כתובת של שרת טוב שעובד לתת לי ?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי בכותרת אני מחפש אנטי וירוס קל לשימוש וכמובן שיהיה מהיר ואיכותי במיוחד בשביל אנשים שלא מבינים הרבה במחשבים ותוכנות עם הרבה בילבולים ( בשביל ידידה שלי היא צריכה משהו פשוט כזה)
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
או כל מה שצריך.. דפדפן מומלץ, תמיכה בעברית, הגדרות שצריך לסמן, חוסם פופ אפים, וכל פלאג שימושי ומגניב אחר. תודה
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
ואיך אני יכול לקבל רשימה של כל התוכנות שמותקנות במחשב? כי יש הרבה שלא מופיעות בהוספה והסרה של תוכניות
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי תמונות (לפני ואחרי) ואני רוצה שאחת תהפוך לשנייה, אמרו לי שזה נקרא morph. איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר ? (או אם למישהו בא לעשות לי, גם אפשר )
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הדריברים של עכבר למשל, בגרסה SetPoint 3.3 ממש גרועים. הם מקפיצים את העכבר ממקום אחד במסך לצד השני! לא עוזר להוריד תרוצת עכבר ולא עוזר כלום! אין אפילו תמונה של העכבר הנוכחי אלא תמונה של עכבר רגיל. הנה תגובות של הרבה אנשים בעולם: "I'm using an MX1000. After installing SetPoint 3.3 in Vista, the mouse periodically jumps to the top or the left edges of the screen. I tested this by just moving the mouse in tiny movements in the middle of the screen for about a minute, and then it would jump to the edge of the screen. The timeing is irrelvent though, as I've also had it jump twice within two seconds. It won't jump if you're not moving the mouse. Also, on a hunch, tried setting …
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שלוקחת קבצים מן ההרד דיסק והופכת אותם ל ISO או ל BIN וכד' ...
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את התוכנה לא מכיר אותה כלכך עדיין רציתי לשאול אם יש אופציה לעשות דוקים כפולים (כאילו יותר מדוק אחד בו זמנית) שנגיד יהיה אחד למעלה אחד למטה, וכ"ו. קיימת האופצייה הזו בתוכנה? טיינקס.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה האחרונה של קאזה 2.4.1. הבעיה שחלק מהשירים שאני מוריד הם פשוט דפוקים. למשל כשאני מנגן שיר בוינאפ השיר מתחיל בצורה טובה ופתאום - ^#$@^&@&@$&^@&$#$&$5#$% . מה שמצחיק זה שאני מנסה להוריד את אותו שיר ממשתמשים אחרים, או את אותו שיר בגודל שונה, השיר עדין יורד דפוק. HELP ME PLEASE ......... :-\ תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את האימיול הנ"ל וישירות ראיתי שיפור בזמן הורדה וחיפוש. בכל מקרה, שמתי לב שכשאני צובר קרדיטס, אני רוצה לצאת מהאימיול אבל בכל פעם שאני מנסה לצאת מהאימיול אני מקבל הודעת שגיאה "error saving credits, try exiting witout saving credits" ואז קורה שהוא יוצא לי מהאימיול ללא שמירת הקרדיטים, מה הקטע של זה? אצל בן דוד שלי זה לא עושה בעיות בכלל ורק פה זה עושה לי בעיות, אולי WIN7 הבעיה? בכל מקרה מישהו מכיר שיטה להתחמק מזה?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הצגתי בפורום רק כמה מעבודותי האחרונות וחשבתי למה לא להציג יותר מכמה .. חלקן ישנות חלקן עדכניות
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל לגבות דיסקים (מקוריים כמובן! ) בתור image כלומר בפורמט ISO או CUE,BIN, אבל עדיף ISO.... המטרה היא להכניס על דיסק DVD מספר גיבויים של דיסקים ישנים, בגלל שהם בדרך להיהרס אני חושב... ואז לשחק בהם דרך DAEMON TOOLS. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסנג'ר 8 לייב המחורבן הזה עושה בלי סוף בעיות, ונשבר לי ממנו! איך אני יכול לעזעזאל לחזור לגירסה 7.5? מישהו יודע?? זה אפשרי? מבלי שאח''כ הוא יכריח אותי לעדכן ל8 אחרת זה לא רוצה לעבוד! אולי יצא איזה פאצ' משהו?? אוף איזה עצבים@!#$!~@#!~ תודה.
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לשלב שני כוננים יחד בחזרה בעזרת התוכנה, יש כונן אחד מפורמט (ריק) ובשני יש מלא מלא מידע הכי חשוב לי, השאלה היא האם יש סיכון שאני אאבד את כל המידע או שזה פשוט ואפשרי, אז איך עושים את זה מבלי לפגוע במידע שקיים, ז"א אני רוצה שיהיה לי כונן גדול אבל עם כל המידע שהיה לי.. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מי שהוא יכול להביא יל את האתר של סבבה בחיבור ישיר! או פאנץ או משו לאימיול שיגביר את המהירות או... קרדיט!!! תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אתרי אינטרנט מזהים כתובות IP של הנכנסים אליהם. אילו סוגי עקבות נוספים מזוהים ע"י אתרי אינטרנט ? באיזה אופן ניתן לצמצם או למנוע השארת עקבות באתרים ? באילו תוכנות אפשר להשתמש למטרה הנ"ל ? אילו הגדרות מומלץ לקבוע בדפדפן ? אילו שרתי Proxy מומלצים ?
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים רכשתי מחשב בעל המפרט הבא - מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 לוח אם Asus PSQL-E 775 כרטיס מסך Sapphire Toxic ATI Radeon HD 4870 זיכרון של OCZ גרסת Reaper HPC - שני כרטיסים של 2 ג'יגה כל אחד במהירות 1066Mhz הארדיסק של WD - 640G מארז של Cooler Master 690 קירור - Arctic Cooling Freezer 7 Pro וספק כוח - Corsair VH 550W אל המחשב מחובר בינתיים מסך של LG - דגם 1719 LCD, + מסך הפלזמה של הסלון שעליו אנו רואים סרטים מהמחשב, גם של LG, לא HD, מדובר ב- 42". על המחשב התקנתי באופן עצמאי Windows XP Home ישן נושן (עוד בגירסת SP1), אבל התקנתי אותו פעמים רבות והוא עובד מצוין. יש לי 3 בעיות, הראשונה מביניהם היא הדחופה ביותר - 1. כאשר המחשב נכנס למצב Standby לאחר שאינו נמ…
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שתעשה סריקה על תיקייה ספיציפית (כולל תתי-תיקיות )ותוכל לשמור לי את כל השמות של הקבצים באופן מסודר במסמך טקסט. תוכנה מומלצת וקלה לשימוש ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לעשות חתימה מונפשת (כתב זז ימינה/שמאלה) באווטלוק ע"י שימוש בכתב בלבד (ללא תמונה)? תודה מראש, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצטער אם הדיון לא מתאים לפה, אם כך המצב תעבירו... התקנתי משחק מסויים לאחר שפירמטתי את המחשב (win xp) והתקנתי את מערכת הפעלה מחדש התקנתי דרייברים ו-directx9c כמובן. כאשר אני מריץ את המשחק המסויים הוא דורש את הקובץ הבא: MSVCP71.dll ואומר שהוא לא נמצא והמשחק אינו יכול לרוץ. הורדתי את הקובץ מהאתר של ה-dll's ושמתי אותו בתוך windows/system ומתקבלת אותה הודעה. אם זה משנה המשחק המדובר הוא Far Cry והדרייברים הם Catalyst 5.10 החדשים על 9800pro בין שנה. אשמח אם יבוא פתרון שהוא לא פירמוט מכיוון שזה יהיה הפרמוט השלישי בתוך יומיים... בשל וירוס ובעיה נוספת ולכן אשמח לכל ניסיון לעזרה. שוב מתנצל אם התראד לא במקום, ptyahoo.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי כונן דיווידי במחשב..ויש לי סרט בדיווידי, עעכשיו עם איזה תוכנה אפשר להעתיק את הסרט למחשב ולשמור ב-MPEG או פורמט אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-