עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by moris,

היי! אפשר בבקשה לומר לי מה פשר הודעה זו: תודה!

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by Dante_9,

הצעות רק לא WINFAX של נורטון...

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by udist,

מדובר על מחשב נייד hp pavillion dv6620. בימים האחרונים האקספלורר מסרב לעבוד עם המיילים האינטרנטיים למיניהם (יאהו וGMAIL נבדקו). כל פעולה, כולל הכניסה למייל לוקחת כמעט דקה שלמה ולעיתים יותר! כשנמאס לי אני פשוט מסיים את המשימה דרך מנהל משימות... שאר האתרים עובדים רגיל. מותקן על המחשב גם FF ודרכו המיילים עובדים חלק. מה יכולה להיות הבעיה??

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  4. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

החל משלשום אני מקבל את ההודעה הבאה עם כל הפעלה של התוכנה... למישהו נוסף אולי זה גם קורה?! :-\

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

אני ארשום פה את כל האפשרויות שאני מכיר במידה ויש עוד שאתה משתמשים או חושבים שהוא הכי טוב, תציעו פה ואני אוסיף. דרך אגב שלי ZA החינמי(הPRO עושב לי בעיות ברשת), לאחרונה יש בעיות פינג במשחקים ברשת ויכול להיות שהוא הסיבה ויכול להיות שלא.

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by דנדן,

שלום לכולם, אני צריך את עזרתכם לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה או לWINDOWS, אבל אמרתי ננסה אתכם לשותף שלי ולי יש את אותו לפטופ DELL 1520 עם 8600GT וכשאנחנו משחקים במשחק כמו C&C לפעמים המשחק קורס סתם, ומאשים את הכרטיס מסך מישהו מכיר את זה? (המחשב עובד טוב במשחקים מסויימים ובמשחקים אחרים לפעמים מקרטע למרות ה8600GT ) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by mc1,

שלום לאחרונה עברתי להשתמש בגוגל כרום. בגדול אני מאד מבסוט, הוא גוזל הרבה פחות אחוזי שימוש מעבד מאשר האקספלורר, גם כשיש הרבה טאבים פתוחים (ומדובר בלפטופ די ישן). אבל שמתי לב לדבר מוזר- כל עוד החלון של הכרום פתוח, אחוזי המעבד באמת נמוכים- 10-30%. אבל כשאני ממזער את החלון של הכרום- המעבד קופץ לכמעט 100 אחוזי שימוש ע"י הכרום. למישהו יש רעיון למה זה ואיך מתקנים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roshman32,

שלום . אני מעוניין לדעת מאיפה מורידים אייקונים לתקיות , ואיך אני מכניס אותם למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שהגודל יהיה זהה מבחינת נפח. האם זה אפשרי, או שVOB שומר על איכות וידאו טובה יותר בנפח זהה? ואם כבר אז על הדרך אשמח לתוכנה שיודעת להמיר/לפצל/לחבר ולעשות כמה שיותר פעולות עם כמה שיותר פורמטים של וידאו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. טוב שמעו, קניתי לא מזמן מיקרופון+אוזניות, עכשיו הכל עובד מצויין שומעים, ואפשר לדבר, אבל הבעיה למשל שאני מקליט משהו "ברשמקול" במחשב , ואני מנסה להשתיק את המיקרופון בבקרת עוצמה, זה לא משתיק לי את המיקרופון, יענו עדיין שומעים אותי. הנה תסתכלו בתמונה שהשתקתי את המיקרופון, במצב כזה זה אמור לבטל את המיקרופון לגמרי. http://up196.siz.co.il/up3/ngnzmjjn3ufj.jpg איך זה יכול להיות ???? חייב עזרה חבר'ה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. המדיה פלייר ניגן רדיו ללא בעיות. בימים האחרונים הוא לא עובד.... יש לציין כי המחשב מחובר לרשת עם ראוטר ופיירוול. יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים? (במדיה פלייר אלה פורטים 7000-7007).

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by menahem2009,

יש לי מחשב נייד MSI CR500 ומסומן לי בצהוב שמעבד עזר לא מותקן חיפשתי באתר דרייברים אין כלום אם מישהו יכול להביא לי דרייבר או פיתרון אחר אני ישמח תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. קיבלתי מחשב ישן בלי דריברים ובלי כלום במחשב יש לוח אם של IBM -PN89p7942 מעבד של אינטל הבעיה היא כזו-לא מצליח להוריד את הדריברים מהאתר של IBM אני רוצה להוריד את הדריברים של המחשב הזה הקרטיס רשת לא מותקן בגלל שהמודם לא בבקשה עזרה ותמיכה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

אני כרגע מפנה מקום מהמחשב שלי ורציתי לגבות מספר סרטים..... אז היה לי סרט בגודל 715,000 KB מה שאומר פחות מ700 מגה. השתמשתי בNERO BURNING ROM 5 על צריבה של DATA עכשיו שהתחלתי את הצריבה הופיעה לי הודעה שאין מקום אם אני רוצה FINALIZE (משהו כזה). אישרתי את ההודעה הצריבה הסתיימה ואני לא מצליח לראות את הסרט מהדיסק. מה אני צריך לעשות כי אני לא מבין למה הוא אומר שאין מקום בדיסק...

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

התקנתי מחדש את WINXP לפני יומים ומאז שהתקנתי המדייה פלייר שלי נראה ככה כאשר אני טוען מוזיקה יש צליל אך אף אחד מהכפתורים על ה MP לא עובדים וכאשר אני טוען וידאו רק צלילה קיים והכפתורים שוב לא עובדים תודה איגור.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  16. ב. הוא תמיד שואל אות שאלות - איך אני יודע האם לאשר לו או לחסום (כי זה וירוס\פריצה?) (לעיתים אפילו דפים לא עולים בכלל (הודעת שגיאה כיאילו אין חיבור לרשת) אפילו הפורום כאן לא תמיד עולה)

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. התקנתי את הגרסת ניסיון של אופיס07 ואני רוצה לחזור למה שהיה לי,איך אני מחזיר?

18. Started by AKA Psyco,

אני רוצה להעתיק את ההגדרות של הConnections כי אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא יודע איך להגדיר מחדש את הNetwork Connections

19. Started by or2077,

מנשמע.... יש לי בעיה מאוד רצינית, היום בבוקר הגיע המחשב של אחי הכל טוב ויפה.. יש דיסק של ווינדוס והכל.. באמצע יצירת המחיצות בהתקנה של ווינדוס בטעות לחצנו על מקש לא נכון הגענו למקום שלא רצינו להגיע ועשינו ריסט.. אחרי שעשינו את הריסט ההתקנה של הווינדוס כבר לא עלתה, המחשב נקנה בTMS אז התקשרנו ואמרו לנו להוריד את התוכנה partition magic ולשים אותה על דיסקט ולעשות את המחיצות מחדש,.. אז זאת הבעיה ראיתי שיש הרבה חברות שהוציא את התוכנה הזאת(partition magic) כמו סימנטק, מיקרוסופט-נורטון , PQ ועוד מישהו יכול להסביר לי שלב אחרי שלב איזה הוצאה להוריד ואיך אני שם את מה שהם רצו על דיסקט בעזרת התוכנה?

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by dj gozlan,

אחים שלי ,התקנתי ווינדוס 7 בעברית וקרה לי משהו מוזר כל הסמלים שעל שולחן העבודה נראים סבבה,אבל כשאני נכנס לאיסיקיו הכל ממש קטן ברשימה של האיסיקיו בלבד,חשבתי ענין של רזולוציה,אבל רזולוציה משנה ממש את הכל,ואני רוצה להגדיל את מה שנראה באיסיקיו ובמסנגר בלבד,האם ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. Started by soundf,

שלום ... אני מחפש תוכנה טובה שרק פשוט תיצרוב לי דיסקים טוב.... כאילו לא נרו אבל... משהו שעושה תעבודה שלו... בסך הכול ליצרוב דיסק אם שירים ושלא יהיה לא קטעים שקטים ופאקים מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי טבלה אך בגלל שאני רוצה שכל הטבלה תהייה סימטרית מבחינת גובה הכתיבה יוצא משום מה שחלק מהטבלה הוא כן סימטרי וחלק לא... (השניים האחרונים). איך לגרום לזה להיות סימטרי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  23. Started by RonTwins,

הכנתי חתימה חדשה על סוניק,יפה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by TripMan,

פתאום אתמול השורה שמתחת לשורת כתובות החליפה את צבעה[תמיד היה לי סקין ואתמול פתאום זה הפך לתכלת בוהק כזה] ומאז אני לא יכול לראות אתרים, כל אתר שאני נכנס אליו זה מראה לי קודים כאלה, כמו לדוגמא בכניסה לHW,GAMER http://img717.imageshack.us/img717/4968/14152050.png ד"א מה שמוזר זה, שבאתרים אחרים כגון ONE,GMAIL,YNET וכו ' אין ת'בעיה הזאת אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.