תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים! יש לי בעיה עם JDOWNLOADER משום מה יש לי אינטרנט 2.5 שתמיד היה מוריד לי מראפידשייר מגה אפלואד על 150 KB עד 300KB ובשלושה ימים האחרונים שני חברות השרתים האלה כשאני מוריד מהם ההורדה לא עוברת את ה-30 KB מה למה זה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כאשר אני פותח את גוגל כרום אני מגיע לדף המצורף בתמונה במקום לדף הבית. אם בשלב זה אני לוחץ על האייקון של הבית אני מגיע לדף הבית כך שאין בעיה עם ההגדרה של דף הבית. איך אני גורם לגוגל כרום להגיע ישר לדף הבית ולדלג על הדף הזה שהוא מביא אותי אליו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מודם פקס .....מדפסת שהיא גם סורק !!!!! אבל שליחת פקס פשוטה זה סיפור מהתחת ! יש תוכנה לשליחת פקסים פשוטה ומהירה גם ?? פשוט שהתוכנה תסרוק ותשלח זה הכל ...... ל WINFAX של וווינדוס אין בכלל אפשרות סריקה !!! לא מבין למה זה טוב
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows 7 והתקנתי מערכת וירטואלית VMWare Windows 7 64Bit. אני מנסה להתקין מתאם USB של Atheros ZyDAS 802.11 שקיבלתי מבזק. הבעיה היא שהמערכת הוירטואלית בשום אופן לא מצליחה למצוא את הדרייבר שלו. לא דרך Windows Update, לא דרך הדרייברים שהורדתי מהאתר של בזק ולא דרך כל מיני ניסיונות להתקין דרייברים מוכנים שיש למערכת הזאת. אני תקוע ולא יודע כבר מה לעשות. במערכת הרגילה, היא מזהה לי את הדרייברים בקלות. בכל מקרה, בוירטואלית הוא כותב לי ב-Device Manager שהוא מזהה את זה כ-Usb2.0 Wlan אם זה עוזר...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני נכנס לאתר www.Deviantart.com או Winmatrix.com הדפדפן פשוט נסגר! ניסיתי התקנה מחדש, ניסיתי לשנות הגדרות פה ושם, ניסיתי לבטל חלק מהתוספים, כל פעם אחד אחר, או כמה ביחד. אבל, הבעיה עדיין נמשכת. אני אובד עצות! אז מה עושים? תודה לכולם! אלעדיקו.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה משונה בווינאמפ: מרגע שאני מתחיל לנגן שירים, לא עוברות חמש דקות והשניה האחרונה שהושמעה נכנסת ללופ שמושמע ברקע בעוד שהשיר ממשיך להתנגן כרגיל... מישהו מכיר את זה? הלופ נעלם כשלוחצים שוב Play או מעבירים שיר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איזה תוכנה יכולה לעזור לי בעיצוב החדר שלי תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, צריך את עזרתכם בבניית טבלה חכמה שאמורה לשמש כמעקב אחרי תפריט תזונה. למעשה מדובר בטבלה שמקושרת לטבלה נוספת שהיא בעצם מספקת לה נתונים יבשים. אני מצרף צילום מסך של הרעיון שעומד מאחורי טבלה מס' 1 - זוהי טבלת נתונים שמשמשת ככלי עזר לצורך חישובים בטבלה מס' 2 בהתאם למשקל המזון צריך לקשר בינהם באיזה שהיא צורה רק שאין לי מושג כיצד אשמח לכל עזרה מכם
-
- 6 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים יקרים אתם חייבים לעזור לי לבעיה מוזרה מאוד שלא נראה לי שהרבה נתקלו בה אבל עם מישהו כן ויש לו פתרון אני מבקש בכול לשון של בקשה את עזרתכם אז ככה . אני לא מצליח לראות וידאו באתר של קשת ערוץ 2 כול וידאו חדשות תכניות אמבטיה האח הגדול מצלמות כלום לא נותו אבל בכול האתרים האחרים אני רואה וידאו בלי שום בעיה כול אתר עם וידאו אני רואה חלק רק באתר של קשת עכשיו דיברתי עם הספק של האינטרנט עלינו מול התשתית גם בזק ובזק בין לאומי עשינו כול בדיקה אפשרית איפוסים למודם כלום לא עוזר מבחינת התקנות על המחשב יש לי הכול מותקן פלאש פלייר פלאש אקטיב קודקים למינהם כול דבר אפשרי וזה עדיין לא עוזר אין וידאו באתר של קשת שאני לוחץ פליי על הוידאו הוא רושם מתחבר למדייה ונשאר ככה תקוע ולא זז …
-
- 6 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
יש לי הרבה קבציי AVI שאני רוצה להפוך אותם ל-DVD כולל תפריט כדי שיפעלו על DVD רגיל שלא קורא AVI אם יש תוכנה חינמית שעושה את זה אני אשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיית אנגלית ואני לא מסתדר ממש עם האתרים שנתתם פה לחיפוש דריברים. בכל אופן יש לי לוח אם שמובנה עליו הכרטיס קול. ואני יודע שללוח אם קוראים פנטיום 4 (socket 487) P4V845 תמידע הזה לקחתי מהדיסק של הדריבר..מקווה שזה יספיק לכם למצוא לי תדריבר המתאים והחדש. תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הארץ - לינק לכתבה http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1100742.html מוזילה: פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 מאת עודד ירון בעיה חמורה במנוע הג'ווה סקריפט עלולה לאפשר להאקרים לגרום למשתמשים להוריד וירוסים למחשב. מוזילה מציעה דרך זמנית להתגונן מפני הבעיה תגיות: פיירפוקס, תוכנות, אבטחה חברת מוזילה מזהירה כי קיימת פירצה מסוכנת בפיירפוקס 3.5 - הגירסה האחרונה של הדפדפן הפופולרי של החברה. ממוזילה נמסר כי הפירצה קיימת במנוע הג'ווה סקריפט של הפיירפוקס, וכבר קיים כלי המוכיח כי ניתן לפרוץ באמצעותה לדפדפן (Proof of Concept). חברת האבטחה Secunia קבעה אתמול כי הבעיה חמורה מאוד. בפוסט שכתבה מוזילה נכתב כי האקרים יכולים לנצל את הפירצה על ידי משיכת הקורבן לאתר המכיל קוד זדוני. לדברי …
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני לא בטוחה שזה המקום לשאול בו, אבל נעזרתי בפורום אחר כאן בעבר ואשמח להיעזר שוב, אם אפשרי. מאז שקניתי מחשב, המעבר מאנגלית לעברית וחזרה באמצעות alt+shift אינו זורם חלק באופיס. באינטרנט, זה דווקא עובד סבבה. מה יכולה להיות הסיבה לזה? מה אפשר לעשות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, ברשותי כרטיס מסך RADEON X1300 והדרייבר המותקן אצלי הוא: 9-8_legacy_xp32-64_dd_ccc הורדתי אותו מהאתר שלהם לפני שבוע וחצי בערך, העניין הוא שההתקנה עוברת בהצלחה אבל כשאני רוצה לפתוח למשל את הCCC אני נתקל בתקלה שאומרת ככה: מישהו יודע איך לפתור זאת ולמה זה קורה? תודה מראש וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שיכולה להוריד את האיכות ב מפ3 נגיד מי 320 ל 192 וכו...
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כשאני במצב IDLE לאחר מספר שעות של שימוש האחוז שימוש בזיכרון מגיע ל 90% שום יישום כבד לא רץ, האמת שום דבר לא רץ חוץ מהשולחן עבודה.. מישהו מוכן לעזור לי? המחשב בקושי זז ורק ריסט פותר את הבעיה..
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב התקנתי את כל הדריבירים במנהל התקנים הוא מראה לי שהכרטיס קול(מובנה) מותקן במלואו אבל אין לי את האיקון של הרמקול בסרגל ליד השעון ואני לא יכול לשמוע כלום במנהל התקנים מסומן לי בצהוב שלא הותקנו - "התקנים אחרים- PCI" שאני מנסה להתקין דרך הדיסק דריברים המקורי של הלוח הוא נותן לי הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את הדריבר מה לעזעל קורה פה תודה!!
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני נדרש מידי פעם לבצע שינויים ותוספות לאתר קיים שלי. האתר נכתב ב html ומכיוון שאיני יודע שפה זו, אני תלוי לחלוטין בשירות חיצוני יקר, ולא תמיד מספק. 1) האם אוכל לבצע בעצמי שינויים בעזרת אחת התוכנות Macromadia Dreamweaver MX FRONT PAGE 2) אם כן, מהי האופציה המועדפת בהתחשב במחיר, מידת הנוחות והקלות, והאם ישנה אופציה נוספת. בתודה אליאס
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
תוכנה מדהימה אבל כל כך מתוסבכת לי.... אני עובדת על מק אבל למיטב ידיעתי התוכנה פועלת גם על פי.סי לא מצליחה להתמצא מחפשת עזרה >
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני משתמש ב-AD AWARE6? יש לי פרסומות שקופצות איך שאני פותח את האינטרנט,איך אני נזהר שלא למחוק דברים חיוניים?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה להצמדת כתוביות לסרט , כי AVI ReComp עושה לי מלא בעיות היא מקצרת לי סרט שלם ולא מסיימת אותו עד הסוף .
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי שכח את הסיסמא בICQ שלו, והוא לא יודע מה האימייל שאיתו הוא נירשם לICQ. בלי אימייל אי אפשר לשחזר. יש איזה דרך לקבל את הסיסמא בחזרה? יש לי רעיון ואשמח להדרכה אם הוא נכון: הסיסמא שמורה לו כל פעם שהוא פותח את הICQ, לכן היא צריכה ליהיות שמורה איפשהו במחשב, אם זה נכון באיזה קובץ זה נמצא? ואם לא אשמח לפתרונות. תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במל סרטים וסדרות פשוטות אפילו יש קטע כזה כשיש משהו דרמטי אז רואים את השחקן כאילו נשאר במקום אבל הרקע מאחוריו מתקרב. מסובך להסביר בדיוק אבל אם מישהו הבין ויש לו דוגמא זה יהיה מעולה. אולי זה קצת נראה כמו טריק של פוקוס אבל זה הרבה יותר "חזק" מאשר סתם פוקוס. זה רק עדשה מיוחדת או שיש איזה דרך אחרת?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בבקשה אל תחסמו את הנושא הזה, כי אינני רוצה לפרוץ או לעשות שום שימוש אחר בעזרת פיתרון של הבעיה שלי. אני מחפש קליפים שמראים תאונות דרכים בגלל הנהגים השיכורים בשביל המצגת לעבודה שאני עושה בלימודים. מצאתי הרבה קליפים כאלה, אך בשום מקום אין שם אפשרות להורדה. גיליתי שאחרי הצפייה WINDOWS MEDIA PLAYER משאיר קובץ עם סיומת "DAT." בתיקיית TEMP של אינטרנט. העתקתי את הקובץ (חייב לציין שהוא גדול כמו קובץ סרטון 2.3MB ) וניסיתי לנגן אותו בכמה נגנים, אך ללא שום הצלחה. ניסיתי גם לשנות לו את הסיומת, אך גם זה לא עזר. אני מחפש דרך כלשהי נשנות את הקובץ בשביל לנגן אותו. זה מאוד חשוב לי בשביל העבודה שלי, אחרת ירד לי הציון. יעזרו לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת שכוללת גם את האיי סי קיו וגם MSN???? פשוט נמאס לי כל הזמן לתמרן בין השנים.... ואם קיימת כזו,איזה הכי טובה לדעתכם,והאם אפשר לשלוח משם הודעות SMS כמו מהאי סי קיו? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-