עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים!! קודם כל חג שמח ושנה טובה לכל הפורום אני מחפשת תוכנה חינמית וטובה להצפנת כוננים במחשב הנייד שלי כדי להגן על קבצים במקרה של גניבה או אבידה של הנייד. בנוסף אני מחפשת גם תוכנה שתאתר לי את הנייד אם הוא נגנב ברגע שהוא מתחבר לאינטרנט. אני יודעת שיש את התוכנה Lojack שעושה את זה, היא בעצם מתקשרת לבעל המחשב ע"י אימייל, או משהו כזה לפי מה שהבנתי ומוסרת את המידע הדרוש כמו IP ומיקום וכו', ואז עם המידע הזה הולכים למשטרה והם אמורים לדעת איפה המחשב ממוקדם (משהו כזה...) אבל היא לא חינמית, אני אשמח לדעת אם יש תוכנות שעושות את אותו הדבר אבל שאינן עולות כסף. במקרה ולא אמצא משהו טוב אני כנראה כן אקנה את Lojack, רק השאלה אם היא עובדת גם בישראל, או שישנה הגבלה לארה"ב או משהו …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Galbal,

שמתי לב שאני לא יכול לחלץ שום דבר קובץ RAR שחולק לחלקים, חוץ מחלקים קטנים. שאני עושה את זה הWINRAR מראה שהקובץ כביכול פגום, אבל העברתי את זה למחשב אחר וזה חילץ את זה בלי בעיה אני לא יודע מה לעשות! תעזרו לי

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by zohar678,

כיצד אני יכול להמיר קבצים של מצגת פאוור פוינט לתמונות רגילות בפורמט של JPG?

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  4. אוקיי.. אז ככה יש לי כרטיס מסך מסוג ATI Radeon HD 4850 על Win Vista 32bit ואני מעוניין לעדכן לו את הדרייברים... עם מישהו יכול לומר לי איזה דרייברים אני צריך להוריד... ואיך לעדכן אותם, ???

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by Cynicoren,

שלום, כיצד ניתן למחוק כתובת מייל של אדם שהיה איש קשר ואיננו עוד, אך הOUTLOOK מציג את המייל שלו אוטומטית בכל פעם כשמנסים לכתוב כתובת מייל דומה ? תודה

6. Started by masterseeker,

שאני מחובר לאינטרנט ואני מנסה להיכנס לאקספלורר הוא מראה לי כאילו אני מנותק אבל שאני משתמש בתוכנה אחרת כמו FIREFOX זה עובד בלי שום בעיה ?

7. בזמנו בXP השתמשתי בTCP Optimizer וגם בTune UP. ככל הידוע לי, תוכנות אלו אינן עובדות על וינדוס 7. מישהו יודע על תוכנה כזו?

8. Started by ep2,

איך אני פותח קבצי TEXT/HTML ב FIREFOX? כשהיה לי אקספלורר, הייתי פותח אותם עם האקספלורר, איך אני פותח אותם ללא אקספלורר? תודה

9. שלום רב, לא מזמן נזכרתי במשחק הישן Mortal Kombat, אבל אי אפשר להריץ אותו בגלל שהוא בדוס. האם יש איזה דרך להריץ את המשחק באיזה שהיא דרך על המחשב שלי? ווינדוס ויסטה. בתודה מראש Mystery.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  10. שלום לכולכם.. אני ממש לא מבין בכל הענין של הדריברים..התקנתי פיסי ויזארד והינה הכרטיס קו שלי (לא יודע אם זה און בורד או לא ) : 82801G (ICH7 Family) High Definition Audio Controller אני צריך בבקשה דריברים מעודכנים לכרטיס + תוכנת שליטה וכיון על הקול... לדוגמא אצל חבר שלי התוכנה לשליטה נקרת sound effect של realtk והיא נמצאת ליד השעון בוינדוס והיא בצבע כחול הוא יכול להיכנס אליה ולשנות שם מלא הגדרות של הקול וזה ...אני חיב גם את התוכנה הזאת. אנא ממכם עזרו לי..

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. שלום, קיבלתי אתמול את ה ASRock ION 330 שהזמנתי מאיביי, המחשב עובד מעולה, אבל מכיוון שהקניה הייתה מבחור סיני ובגלל שאין יבוא רשמי של המחשב הייתי רוצה לשם שינוי לבדוק את רכיבי החומרה באופן יסודי, האם קיימת תוכנה מקצעוית ואיכותית(לא איכפת לי שתיהיה בתשלום) שבודקת לעומק את תקינות רכיבי החומרה של המחשב? אני אשמח מאוד להמלצות. בתודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by maor66,

יש לי מחשב קצת ישן(קניתי אותו לפני שנתיים-שלוש) ולאחרונה נשרף לו ספק הכוח ויחד איתו גם הלוח אם. הייתה לי אחריות מאייבורי אז שלחתי אותו לתיקון אבל הוא חזר פחות טוב ממה שהיה בעבר(לפני התקלה)-יותר מדי זמן עד שמערכת ההפעלה עולה,נתקע יותר מדי פעמים,טוען משחקים לאט... (כל זה עוד אחרי שהוספתי 1GB ראם) יכול להיות שהם שינו לי ללוח אם אחר שלא מתאים למעבד או משהו כזה? המפרט: DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200 MSI PM8PM-V (MS-7222) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) 1.5 GB RAM GPU: NVIDIA GeForce 6200 מסך : 20'' BenQ LCD תודה על העזרה.(אם צריך לפרט יותר תגידו)

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אתמול התקנתי windows 7 x64 למחשב חדש ויש לי בעיה כשאר אני מחבר אוזניות ליציאה השמע הקדמית אני שומע רעש מעצבן ברקע שנהיה רועש יותר אפילו כאשר אני מזיז את העכבר, גולש וכו'. הלוח אם הוא GIGABYTE P55-UD3R והתקנתי דרייברים עדכניים. למישהו יש אולי רעיון איך לפתור את זה? תודה רבה. עריכה: עכשיו שאני מסתכל אני חושב שזה מתאים יותר לפורום windows . אם כן, מצטער ואם אפשר להעביר בבקשה לשם.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by sapartil,

אני רוצה לנעול תמונה שאני מעלה למייל שלי או שולח למייל של מישהו אחר. (למעול זה אומר שברשימת האפשרויות שתפתח כשילחצו קליק ימני על התמונה, לא תופיע האפשרות "שמור תמונה בשם" או שרשימת האפשריות בכלל לא תפתח.) אגב,זה קיים בתמונות החברים של סקייפ. האם אפשר לעשות את זה ואיך ?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by redead,

או אולי בכלל משהו אחר? מה עדיף לצפיה בסרטים ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by redead,

להישאר עם O&O או שיש משהו עדיף? כמה זה בכלל חשוב למחשב?

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  17. Started by moria1235,

שלום, אני מנסה להתקין נרו ובאמצע הוא מבקש: organization ניסיתי להכניס מספרים שנתנו וגם לרשום סתם משהו וזה לא עובד מה אני צריכה לעשות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  18. נכון להיום אני משתמש ב AVG ו TuneUp Utilities 2009

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  19. Started by Lost Spirit,

אני מעוניין לצרוב דיסקים של DVD שהם DL, למעשה אם נרצה לדייק הדיסקים הם DVD+R DL של verbatim. איזו תוכנה מאפשרת לצרוב כך? יש לי צורך בתוכנה עם מהירות צריבה מינימלית ביותר, רצוי 1x. אני משתמש בד"כ בclone dvd אך אינני יודע אם תוכנה זו יודעת לקרוא ולצרוב דיסקים שהם בעלי שכבה כפולה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by vilifood,

שלום, אני הבעלים (הגאה) של משחק COD:WAW מקורי. נכנסתי לאתר העידכונים של המשחק שהפנה אותי לאתר fileshack ע"מ להוריד את טלאי 1.2 של המשחק שבלעדיו אין ממש סרברים פתוחים במולטיפלייר,ממש חייב את הטלאי. הורדתי את הטלאי,עשיתי לו שמור לקח לו כמה שעות לרדת, הורדתי אותו לשולחן העבודה,ניסיתי להפעיל אותו ואז הוא פתח חלון של:"באמצעות איזה תוכנה אתה רוצה להפעיל את ההורדה?" ניסיתי כלמיני דבריםםםם כל מה שהופיע בחלון ניסיתי אבל הטלאי לא פועל!!! מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  21. שלום, משום מה הפיירפוקס התחיל "לשכוח" את הטאבים שהיו פתוחים כאשר סגרתי אותו. ניסיתי לסדר את זה דרך ה TOOLS->OPTIONS_>MAIN ושם זה עדיין מראה SHOW MY TABS AND WINDOWS FROM LAST TIME. מה ניתן לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  22. שלום, יש לי בעיה במחשב שהתחילה ממתי שפירמטתי אתמול, אני במחשב הכל טוב ועובד טוב. ואני עוזב אותו ל20-30 דקות והוא נתקע. המסך נשאר איפה שהוא היה ורואים את העכבר. כאילו קפוא. ואז חייב ריסטרט... מה לעשות ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by viper_sb,

אני צריך בבקשה לינק לדריבר לCREATVE VF0090 FOR XP תודה.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by אריאל58,

מופיע במנהל המשימות 7 פעמים מה הסיבה ? הרצתי סריקות וירוסים ולא נמצא כלום כשאני מנסה להריץ את הפקודה TASKLIST\SVC בכדי לדעת מה עומד מאחורי כל SVCHOST אני מקבל הודעה שלא מכיר את הפקודה WIN\XP SP2 המחשב אודה על עזרה תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים