עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. צריך למחוק וירוס (לא אצלי ;D ) , שלא נמחק בתוך התוכנה.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  2. Started by NI4NI,

אני צריך להוריד (בתשלום) את תוכנת בבילון ומשום מה אני לא מצליח להגיע לאתר שלהם כבר כמה ימים. האם ידוע לכם על משהו שקרה להם (נסגרו, נעלמו וכ"ו) ? האם מישהו כאן מצליח להיכנס לאתר שלהם ? www.babylon.com ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

יש לי 2 מערכות הפעלה ואני רוצה לקחת את המועדפים ממערכת אחת לשניה... (שתיהם ויסטה, וזאת עם המועדפים לא עובדת).

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  4. אני רוצה לגבות אותם, כדי שאם בטעות נמחק לי משהו או סתם יש בעיה, לא אצטרך לחפש אותם ולהתקין מחדש אחד אחד אני יודע שיש PLUGIN שעושה את זה, אבל אני רוצה לעשות את זה ידנית. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. איפה תקיית ה Downloads ? ו An error has occurred! Port 46221 does not appear to be open. פתחתי אותו אבל כלום לא השתנה.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  6. יש לי אינטרנט על 750KB ואני לא יודע איך מתפעלים את התוכנה הזו. איפה אוכל למצוא הסברים?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. איפה אני בודק איזה ספק יש לי באוורסט,באיזה שם הוא אמור להופיע? תודה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  8. תנו אתר של האנטי וירוס NOD32

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  9. אני מכווה שזה מותר לפי חוקי הפורום.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by alex125,

שלום אני רוצה לדעת אם אני יכול להוריד את VISIO ואיפה אני יכול להוריד את תוכנה תודה

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by dbx22,

?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  12. שלום אני מחפש תוכנה חדשה של ימיול בלי וירוסים (אתר בלי וירוסים) אתם יוכלים להגיד לי האם יש ימיול בלי וירוסים בבקשה בתודה שלומי .ש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1007470496&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש את SP2 ל-XP PRO בכל מקום חוץ מWindows Update

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  15. שלום לכולם איפה אני יכול להשיג את התוכה aquamark אני פשוט רוצה להריץ איזה באנצמרק כדי לבודק את הכרטיס מסך שלי

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  16. אהלן יש לי כמה סוגי ANTI VIRUS. אני רוצה לעשות השוואה גדולה בין כולם. בשביל זה אני אקח כונן קשיח וישים בו כמה שיותר וירוסים שאני יכול למצוא ואז אסרוק אותו ויראה איזה תוכנה גילתה והסירה הכי הרבה וירוסים, עם עוד כל מיני נתונים וכו'... הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להשיג חבילת וירוסים... יש למשהו רעיון? תודה יניב

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  17. שלום לכולם איפה אפשר לשהשיג או לקנות את התוכנה aqua mark

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. אני רוצה לעבור לויסטה 64 בשביל לנצל את כל הראם שיש לי, אבל כשהתקנתי המודם לא עובד כי אין לי דרייברים מתאימים. המודם מדגם : sb4200 של מוטורולה. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  19. אני רוצה להתאמן על בניית שירטוטים בAUTOCAD רק אני לא מוצא שירטוטים קיימים עם מידות. מישהו יכול להביא לי אתר של שירטוטים כאלה? אבל של 2D. תודה טל.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  20. אני צריך תוכנה דריבר של סורק דחוף

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. במיקרוסופט קום זה ONLINE SETUP

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  22. Started by shimon956,

שלום לכולם הורדתי אתמול את dx9 והקובץ עצמו תופס לפני ההורדה 291kb וזהו קובץ כפי שאתם יודעים שמוריד את ההתקנה למחשב ולאחר מכן מתקין אותו אבל לא מצאתי אותו בכול ההארדיסק שלי מישהו אולי יודע איפה הוא נמצא ???

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  23. הורדתי פיפא 2008 ואני רוצה לצרוב את קובץ ה- iso (זה מה שבדרך כלל עושים לא??) אז בקיצור אני לא מוצא את קובץ ה iso . איך אפשר למצוא את הקובץ?? ,תודה מראש זה תמונה שכל מה שהוריד לי [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.