תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב ושאני מחבר את האייפוד, אני מקבל הודעה שהאייפוד יכול להיות מסוכרן רק עם אייטיונס ספציפי אחד. כדי לסכרן, אני צריך קודם למחוק אתכל מה שיש באייפוד. אין דרך לעקוף את זה? שאני לא יצטרך למחוק את כל התוכן?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני ראתי סרט וסמתי כתוביות והם היו כתובות רק בגיבריש איזה הגדרות אני צריך לשנות
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
*מקודם עזרתי לחבר שלי לפרסם בעיה שיש לו עם איזה כרטיס מסך, אז תראו הודעות אלא נפרדות לחלוטין. שלום יש לי שני בעיות שממש מרגיזות אותי: בעיה 1: יש לי כרטיס מסך HD2600 PRO של ATI בפעם הראשונה שהתקנתי את הדרייבר, הכל הלך חלק והוא עבד כמו שצריך, אני מדבר איתכם לפני שנתים בערך, לאחר שנה עשיתי פרמוט, והתקנתי את הדרייבר אך קיבלתי שגיאה כזו, בכל הפעלה של הדרייבר: התעלמתי מהשגיאה כי לא היה לי צורך בדרייבר שאני ישחק איתו בשלב ההוא, עכשיו העברתי את המחשב שלי שוב פרמוט ושוב אני מקבל את אותה השגיאה, חשוב לציין שאני מתקין את כל הדרייבים הדרושים, כולל לוח אם.. אני לא מבין מה הבעיה, ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, מחקתי לחלוטין מהמחשב, ופירמטתי והבעיה ממשיכה.. בעיה 2: אחרי שהמ…
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם רשיון לתוכנת איחוי PerfectDisk מוגבל לשנה , או קבוע ?
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב: *את הדרייבים של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול מצאתי והורדתי. שאלות: 1) איזה דרייברים צריך עוד [חוץ ממה שהורדתי] לאחר הפירמוט? של לוח אם? של המעבד? או של שניהם? 2) איפה אני מוצא את הדרייברים לתשובה שבשאלה 1 [באיזה אתר, כי במה שהורדתי מצאתי אותם באתר היצרן, אבל פה אני לא יודע מי היצרן ומה לחפש]? 3) ב-Chipset של הללוח אם [שזה מה שנראה צריך להתקין - דרייברים] כתוב בדיוק השם של הכרטיס מסך (ATI Radeon Xpress 200), מה זה אומר? שבתוך הדרייברים של הכרטיס מסך יש גם את הדרייברים של הלוח אם? איפה אני מוצר הורדה לדרייבר הזה של ה-Chipset של הלוח אם? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עובד עם VLC קודקים FFDSHOW CCCP COREAVC כמה טוויקים שלא ניסיתי, עדיין תקיעות ב1080P אני מדוע לעובדה שהמעבד שלי "יחסית" עייף, אבל הוא אמור להריץ תכנים כאלה וכרטיס מסך 7600GS תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו השתמשתי באתר novasearch, אך משום מה הוא כבר לא עולה... תהיתי אולי מישהו מפה מכיר אתר שנותן ריכוזי torrent, כי אני ממש מחפש בנרות... תודה בכל מקרה 8)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם. מאז ומעולם אני רגיל להשתמש בדפדפן שהטאבים שלו נמצאים בתחתית החלון ולא למעלה צמוד לתפריטים. מישהו במקרה מכיר איזה תוסף לדפדפן החדש שיכול לתת לי את האפשרות למשוך אותם למטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד ב Excel97 מסיבה מסויימת כאשר OFFICE2003 גם מותקן. עכשיו שניהם עובדים טוב, עד לרגע שאני מנסה לשמור קובץ בexcel97 כפורמט מסויים (txt). ניסתי להסיר ולהתקין שוב ושום דבר לא צלח. אשמח אם יהיה תשובה. תודה רבה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש במקסטון כבר שנתיים שלוש ומאוד מרוצה ממנו יש לו טונה אפשריות כבר מרגע ההתקנה החלטתי שבא לי לנסות את פיירפוקס העניין הוא שהתוכנה מגיע עירומה אין לי מושג מאיפה להתחיל וידוע לי שיש טונה תוספים אבל למה לא להתקין ישר מקסטון ולחסוך את הזמן לתוסף הנכון? בכל מקרי תנו לי קצת פרטים
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום! אני צריך תוכנה שמסוגלת לסמלץ בעיות תקשורת מול שרתי HTTP (נפילות שרת, connection refused, דברים כאלה), על מנת לבדוק תוכנה שמפותחת בחברה שאני עובד בה. כרגע מה שאנחנו עושים זה להתחבר מרחוק למחשב עליו יושב שרת הבדיקות ולכבות אותו, וזה כמובן לא הכי טוב (אם יש אנשים אחרים שכרגע משתמשים בו אז זה ידפוק להם את הבדיקה). אין בעיה עקרונית שזו תהיה תוכנה בתשלום, אבל עדיף שתהיה לה גרסת נסיון.
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן, אף פעם לא השתמשתי בOUTLOOK, רק עכשיו שקניתי 6288 וראיתי איזה קל הסינכרון ביניהם התחלתי להשתמש בו.. יש דרך להוסיף אירועים כמו חגים בצורה אוטומטית? (חגים עבריים..) במקום לעבור על כל חג ולהוסיף אותו..
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה יש למטה את האייקונים של הטמפ' שהתוכנה מציגה ויש לי גם 2 אייקונים של מאווררים וכתוב על הראשון 2.7 ועל השני 2.8 מה זה אומר ???? 2700 ו2800 RPM????? ??? ??? ומה זה הVOLTAGE הזה של הCPU CORE
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי! אני מחפש תוכנת OCR שתעבוד עם מחברות סרוקות, מיותר לציין שהן כתובות בכתב ולא דפוס. עד עכשיוו ראיתי רק תוכנות שעובדות עם דפוס מודפס, יש חיה כזו כמו שאני מבקש? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה עברתי לChrome ומאוד התרגלתי לשדה חיפוש בFirefox, שאפשר להגדיר לו כמה מנועי חיפוש ולבחור באיזה מנוע לבצע את החיפוש לפני ביצוע החיפוש. מצאתי פיצ'ר דומה בChrome אבל הוא דורש לכתוב Keyword לפני שאני מחפש בשורת הכתובת, עם הזיכרון הגרוע שלי אני לא אזכור את כל הKeywords ואיזה מנועי חיפוש בכלל יש לי שם. מישהו מכיר תוסף או דרך להוסיף שדה חיפוש עם תפריט Dropdown שמאפשר לבחור מנועי חיפוש כמו שיש בFirefox ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה בזמן שאני צופה פעמיים את הכתובית: פעם אחת במקום ובגודל הנכון .. ובפעם השנייה מחוץ לשוליים השחורים כתוב את הכתוביות בקטן והפוך(לא צריך את זה..) איך אני מבטל את זה??
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי דיסק רגיל 700 מגה עם סרט עליו בפורמט VCD ( הרבה תיקיות ) איך אני מאחד אותו לסרט אחד בפורמט AVI ?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר RUNSCAPE.COM אבל כשאני נכנס למשחק הדפדפן ניהיה שחור אני רואה את הסימונים הרגילים של הטפריט וכו' אבל המשחק לא פועל... מה עושים יכול להיות שאני צריך ג'אווה, איזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
המחיר פחות רלוונטי אני מחפש תוכנות טובות שמתקנות קבצי ג'יפג ואמפי3 הרוסים והרוסים למחצה (אחרי שיחזור מפורמט)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי דפדפן של MOZILLA 64BIT ויש לי בעיה עם FLASH PLAYER שהוא כל הזמן אומר לי להתקין, אבל לא מתקין הוא מוריד עושה איזו חצי התקנה ונסגר.. הורדתי פיירפוקס רגיל והתקנתי הכל בסדר, ראיתי שאחרכך זה עבד גם ב64 אז אמרתי סבבה שיהיה את שניהם, אבל אחרי שנכנסתי שוב זה דורש ממני שוב להתקין FLASH PLAYER (רק ב64, ב32 זה עובד כרגיל) מה יכולה להיות הבעיה? קישור לאתר http://www.mozilla-x86-64.com/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN7 ULTIMATE. עאשר אני גולש לגוגל העולמי אני מופנה לדף ביפנית. לג'ימייל לא ניתן להיכנס בכלל (דף לא נמצא). ביצעתי סריקה עם UNHACKME ו-HIJACKTHIS וגיליתי שב-HOSTS יש חסימה לכל כתובות גוגל בעולם מלבד ישראל. לא ניתן להסיר את הוירוס הזה כי אין לי אפשרות לבצע שינווים להרשאות ב-HOSTS או בתיקיה בה הוא ממוקם. מישהו יודע באיזה וירוס מדובר ואיך מסירים אותו?. זהו קובץ הLOG של HIJAKTHIS: הרצתי HIJACKTHIS ן-UNHACKME. המערכת זיהתה בעיה בHOSTS אבל לא מצליחה להסיר את הקבצים/פקודות הנגועים. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? בקובץ הלוג אפשר לראות שיש חסימה לכל האתרים של גוגל בעולם מלבד ישראל אבל אי אפשר להסיר את השורות האלו Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 12:36:48…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני מצמיד כתוביות לסרט שהוא בפורמט AVI thnx to all
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
עשיתי מצגת בתוכנה ואני רוצה לצרוב אותה לדיסק ולראות אותה בדיוידי. האם זה אפשרי? אם כן איך אני עושה את זה? או שאפשר להשתמש במצגת רק במחשב? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008400226&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-