עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by legocar,

הי, אני משתמש במחשב הזה ב windows2000 עם IE 6 sp1 קרה לי היום משהו מאד מוזר: כשאני מפעיל את ה Internet Explorer החלון מופיע, והוא פשוט קפוא למשך 2-3 דקות (!) ורק רח"כ אני יכול להשתמש בו. זה קורה בין אם אני מפעיל אותו בלחיצה ובין אם נפתח חלון חדש מתוך אתר, ובכל פעם מחדש (לא רק בפעם הראשונה). לא ראיתי שינוי באף תוכנה אחרת, וכשאני גולש מתוך ה my computer לדוגמא, אין שום בעיה. הרצתי בדיקת וירוסים ו spyware, עשיתי disable לכל ה ActiveX ועדיין זה קורה. איך אני יכול לתקן את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  2. לאחרונה האקספלורר קורס כל מספר דקות... מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  3. איך נפטרים מהבעיה הזאת בבקשה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  4. Started by pom23,

האינטרנט שלי פועל לאט מאוד (750 KB/S), למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את זה? תודה רבה, רועי עריכה: אם כבר אז כבר, כשאני מזיז את העכבר שלי המחשב עושה קולות מוזרים

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  5. שלום, המחשב שלי זז לאט יחסית למה שהוא אמור להיות, זה מתבטא בחלונות אינטרנט עצמם, וכן מעבר מאתרים לאתרים צריך אפילו לעשות רפרש או כניסה מחדש כדי שיעלה. יש לי מחשב טוב, זיכרון ג'יגה מעבד 3.0 כרטיס מסך ג'יפורס 9500, אינטרנט (אמור להיות 4- 5 מגה לפי החברה), אני יודע שזה לא קשור לאינטרנט עצמו בגלל שיש לנו רשת בבית, המחשב שלי הוא הראשי, ובמחשבים האחרים האינטרנט רץ יפה מאוד. אין לי שום בעיה עם הרצת משחקים למשל, עובדים טוב, אולי יכול להיות יותר טוב, לא יודע. שולחן עבודה מסודר בתיקיות כך שאין דברים "זרוקים", (הנפח שלהם גדול יחסית אבל למיטב ידיעתי זה לא משפיע?) מוסיף גם כי לפעמים youtube לא מראה לי וידאו כל כמה זמן, פשוט מראה הכל חוץ מהנגן שלהם עצמו. אני אודה לכם מאוד על ה…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  6. Started by moshiko69,

שלום, יש לי מחשב חזק מאוד : AMD 4200 לוח של ASUS זיכרון 1G HD 250G 16M בקיצור האינרנט לא זז (אני מקצין), מה שקורה זה שהאינטרנט איטי הן באתר הזה וגם בשאר האתרים (לוקח זמן די ארוך עד 5 דקות בערך אל תתפסו במילה לאתר כמו זה) יש לי אינטרנט 1.5M. פעולות בסיסיות עובדות בסדר גמור וגם תוכנות כבדות עובדות מצויין. חשוב לציין כי יש לי עוד מחשב שמחובר ברשת ובו נעשה שימוש בעיקר למטרת אינטרנט בסיסית, ICQ, והורדות ב eMule אבל הגבלתי אותו לעד 10K. מה יכול לגרום לאיטיות האינטרנט במחשב? ומה עושים כדי לשפר זאת?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by nitro_6,

כשאני מפעיל את המחשב ממצב כבוי החיבור לאינטרנט לא עובד ואני צריך לעשות הפעלה מחדש כדי שהוא יעבוד. וגם שהמחשב נכנס למצב שינה החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני יוצא ממצב שינה. ובעיה אחרונה ה-QUICK LUONCH אייקון עברו לצד ימין של שורת המשימות,ליד כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להחזיר אותם. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  8. התקנתי לפני כמה ימים את הגרסה החדשה והיא פשוט לא עובדת, הפעלתי אותה ואז האינטרנט סקיורטי שואל אותי מה לעשות, 1) לתת לה להתחבר לאינטרנט תמיד. 2) לא לתת לא להתחבר לאינטרנט אף פעם. עכשיו אני עושה את האפשרות הראשונה ואז מחכה, מחכה, מחכה, מחכה ו... מחכה וה-FF פשוט לא מתחבר לאתר, אז ניסיתי אתרים אחרים אבל גם אליהם הוא לא מתחבר, אוקי אז עכשיו תמיד מנסים להתקין מחדש נכון? אז עשיתי את זה וזה עדיין לא עוזר. מה לעשות בבקשה אני ממש מעוצבן מהחרא הזה ואני עכשיו עם ה-IE. תודה מראש slim_shady. תראו תגובה 3

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by A.Iniesta,

הכל התחיל לאחר שעברתי ספק לבב"ל, מייד אחרי שהתחברתי אליהם קיבלתי עשרות וירוסים בלי שגלשתי לאינטרנט בכלל, איך זה הגיוני אגב? לאחר שניסיתי כל אנטיוירוס ואנטי רוטקיט שקיים, ומחקתי המון וירוסים, המחשב יחסית יציב, אבל עדיין הדפדפנים לא עובדים, רק במצב בטוח אפשר לגלוש. חשוב לציין שהאינטרנט עובד, פינג לאתרים עובד מצויין. מה אפשר לעשות? אגב, אם תוכלו להמליץ על שילוב av\fw חזקים, זה יהיה מעולה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by rhin0,

לפני לא מעט זמן דנו כאן על שיטות שונות של אינטרפולציה. הייתה שיטה אחת יוחדית שהצריכה שימוש באתר של איזו אוניברסיטה (זה כל מה שזכור לי) והתאימה מאוד לשימוש עם טקסטים ולוגואים בעליה גיאומטריה פשוט. מה שאני מנסה להשיג זה חדות בהגדלת טקטסטים ואם יש לכם דרך פשוטה להשיג זאת אודה לכם מאוד. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Kukishin,

אפשר לעזור לי?תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  12. אפשר עזרה?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  13. כמו שרשום בכותרת , לא מצליח להגדיר את חשבון ה-GMAIL שלי באאוטלוק. החשבון היה בעבר מוגדר ולא הייתה שום בעיה כשניסתי להגדיר אותו שוב לאחר שמחקתי אופיס ישן והתקנתי אחר , הוא כבר לא נתן להגדיר אותו. חיפשתי ועשיתי את הפעולות עם כל המדריכים שיש בגוגל , פורטים של 995 ו-465 (מוצפן) , ועדיין לא מגדיר לי אותו בשלב ה"בדיקה". כמו כן , הגדרתי בחשבון ב-GMAIL שיאפשר POP ו-IMAP. מה אני עושה לא נכון ? תודה.

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. היי! איני מצליח לצפות בקטעי וידאו בתוך אתרים. ישנם פעמים שאף נעלמת תמונה כלשהי . קניות בנענע גם איני מצליח ליכנס. ניסיתי דפדפן מוזילה לא הולך כלום. תודה!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  15. היי לכולם עד לפני כמה זמן רצה על המכונה שלי WIN10 שהיתה שידרוג של WIN7. בין התוכנות שרצו עליה היה GOOGLE DRIVE והכל היה בסדר. לפני כמה זנמן נאלצתי להתקין מחדש את המכונה. התקנתי עליה את אותו WIN10 אבל הפעם בהתקנה נקיה. כאשר באתי להתקין GOOGLE DRIVE תוכנה שאותה התקנתי פעמים רבות הן על המכונה הזו והן על אחרות, זה לא הלך. . למרות שנגשתי לאתר שלהם, הורדתי את האינסטולר הרלוונטי והאחרון וניסיתי להתקינו, שוב ושוב נתקלתי באותה בעיה: נראה שהאינסטולר נתקע בשלב ההורדה. הוא אינו עובר מעבר גם אם אני ממתינה הרבה מעבר לשעה וגם אם אין יותר מידי או בכלל דברים שיורדים ברקע (כך שאיני סבורה שזו בעיה של עומס על הרשת או משהו כזה). מבחלינת פרוססים נראה שכמה פרוססים עובדים אבל א…

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. בעקבות זה שתוספי מירנדה לא מעודכנים, ובשביל לפתוח צא'ט, אני צריך להוריד תוסף ייעודי, אשר לא מעודכן כבר הרבה שנים, ובעקבות זה שאומרים ש-Pidgin היא תוכנה מצויינת למסרים מידיים, ומירנדה היא לא תוכנה טובה, הורדתי את Pidgin. אבל, אינני יכול לשנות את כיוון הטקסט בחלון ההודעות ב-Pidgin, גם לא ע"י Alt + Shift. וכמו כן, אין אפשרות בתפריטים לבצע זאת. איך אני פותר את הבעייה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. שלום, יש לי תמונה. מתפריט image->image size עולה שמימדי התמונה הם: width:4.5 cm, height:6cm ו resolution:300pixels/inch. canvas size הינו בעל מימדים זהים לאלו של ה image. ברצוני להעביר את התמונה, לצורך הדפסה, לדף A4. מתפריט file->new אני בוחר קובץ חדש. בשדה: preset בחרתי a4 וקיבלתי: width:21cm ו height:29.7cm. הערך של resolution:300pixels/inch. ברצוני להדפיס את התמונה. אני בוחר: file->print וקופצת לי הודעת שגיאה האומרת: The image is larger than the paper's printable area. היינו, התמונה גדולה מהנייר להדפסה. איך ?!!! כל כולה התמונה 4ס"מ על 6"מ? היא ממוקמת על a4 איך יתכן שהיא גדולה מהנייר להדפסה (a4) ? כנראה שאני לוקה בהבנת מידות תמונה. מישהו יודל להדריך אותי ? תוד…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בזמן האחרון שמתי לב לכך שכל פעם שאני נכנס לפורום של מירנדה, פיירפוקס רושם לי שהחיבור הופסק. בדיקה רחבה יותר, גילתה שלא רק הפורום שם לא עובד: גם כשנכנסים ללשוניות Support ו-Addons, הוא לא נכנס ורושם לי שהחיבור הופסק. מה יכולה להיות הבעייה? זה כבר כמה ימים ככה שזה לא עובד לי.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. Started by Snir999,

חבר'ס , ניסיתי כבר 700 דיסקים של 4.7GB ושל 700MB הרגילים. ניסיתי כמה תוכנות צריבה בינהם הנירו 6 , 7. גם כן סתם לבדוק ניסיתי עם המדיה פלייר והוינדוס עצמו. ניסיתי לצרוב כל מיני סוגים של קבצים ( סרטים , משחקים , תוכנות , מוזיקה וכל מיני ). בקיצור ניסיתי הרבה אופציות ולא הצלחתי. הבעיה התחילה לא מזמן , למה הצורב היה מהיא וצורב מהר ועובד חלק ! אין לי מושג מה קרה לו פתאום ואני מאוד מקווה שהוא תקין אך אני בספק. מה שכן הוא קורא דיסקים , אבל בצריבות הוא לא קורא אותם משום מה. וכן צרבתי עם הדיסקים האלה כבר בעבר והצורב היה צורב בעבר (עד לא מזמן). אשמח לקבל פה קצת עזרה ! טנקיו (:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כל פעם שאני מנסה לשנות את תזמון העדכונים האוטומטי של ה-Java שלי ולהגדיר שהוא יתריע לי על עדכונים חדשים רק לפני ההתקנה ומאשר, ההגדרות חוזרות בחזרה לברירת המחדל שלהן ולא ניתן לשנות אותן. למה זה קורה לי? גרסת ה-Java שלי היא Java 6 Update 25.

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  21. ושוב, בהמשך לצעירות הקודמת.. אם אני קונה לפטופ, מה אני צריכה בשביל אינטרנט אלחוטי? ומה זה אינטרנט לא-אלחוטי בלפ טופ? אני אצטרך שקע לטלפון? או, אם אני עושה אינטרנט בכבלים למחשב הנייד, אני אצטרך חיבור נוסף בקיר בחדר? מה זה אומר? אני מניחה שאם אין סביבת אינטרנט (או משהו כזה) אז צריך איזשהו חיבור.. זה אומר שבאונ' אני לא יכולה להשתמש באינטרנט באופן חופשי, אלא רק במקום עם חיבור? אממ. קצת אבודה. המון תודה.

22. עזרה...[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 18:56:57 ביינתים הצלחתי להתחברבכל זאת אני עדיין רוצה לדעת למה לא יכולתי להתחבר...אני מבין שהבעיה לא הייתה בראוטר כך שצריך להעביר את ההודעה לפורום תוכנה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by UltraWaveMUSA,

יש לי 2 מספרי איסיקיו ישנים. הקטע הוא שאני רוצה להכנס ולשנות את השם ואת השם משפחה בהם כי אנשים שמחפשים אותי בחיפוש של האיסיקיו נכנסים אליהם וחושבים שזה אני ושאני פשוט לא מתחבר לאיסיקיו. מישהו יכול לעזור לי? ניסיתי את כל הסיסמאות שאני זוכר בשניהם וכבר הפרח הפך לצהוב כמה פעמים ונמאס לי... במיוחד כשבחשבון אחד בפרטים שלי רשמתי שאני "שולט" [החשבון מכיתה ד' ואפילו פחות] וזה יוצר מצב דיי מביך. אנשים עלולים לחשוב שרשמתי את זה בפרטים שלי ושאני עדיין משתמש בחשבון הזה. מה אפשר לעשות? תודה מראש. ד"א, חשבון אחד בעל 8 מספרים והשני בעל 9 מספרים.

• 14 תגובות
    • 996 צפיות
  24. Started by Tomerb1,

שלום לכולם בזמן האחרון יש בעיה שפשוט האיסיקיו והמסנג'ר מתנתקים... האינטרנט עובד והכל בסדר... יש לכם מושג למה זה יכול לקרות? תודה [=

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  25. Started by talkfir,

icq 2003a Build #3800 גם במחשב בחדר המשפחה זה אותו דבר.. תגידו בבקשה דעתכם על התמונה הבאה.. מה יכולה להיות הבעיה? מדוע זה כך? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.