תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה לשחזרו קבצי powerpoint פגומים
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה שאני חושב שקשורה בדרייברים ולכן פתחתי את הנושא בפורום הזה.. בסוף השבוע עבדתי כרגיל עם המחשב הנייד שלי והתחברתי דרך Wi-Fi לאינטרנט בבית. הבוקר נסעתי לעבודה וכשניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית ראיתי שהנורית הקטנה שמחווה על תקשורת אלחוטית במחשב לא דולקת. בניסיון להפעיל אותה (בToshiba זה נעשה דרך Fn+F8) ראיתי שבקיצורים שמופיעים בראש המסך לא מופיע F8 אלא המספר מדלג ישירות מ7 ל9. בנוסף, לא מופיע לי מתאם הרשת האלחוטי לא ב'חיבורי רשת' ולא ב'מנהל ההתקנים'. מה גרם לי לשער שמדובר בבעיית דרייברים? אתמול בערב עידכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך המובנה של אינטל ואני חושב שקלטתי גם עדכון צ'יפסט תוך כדי. מה יכול היה לגרום לחיבור האלחוטי שלי פשוט להעלם? אוסיף שברשותי נייד מסו…
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לא תיקון שגיאות וכאלה...אלא פשוט מחיקתו. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקנתי את Photoshop ME CS5 בתקווה שזה יחסוך לי את השעות שאני צריך להשקיע בכתיבה בעברית בתוכנה, אבל נראה שגם גרסאת המזרח התיכון, לא תומכת בעברית! לא משנה אם אני משנה את כיוון הכתב מימין לשמאל, או משמאל לימין, פוטושופ ממשיך לכתוב בעברית בסדרת אותיות הפוך (םולש במקום שלום) הרי בשביל זה התקנתי את גרסת המזרח התיכון, לפתור את הבעיה הנוראית הזו, אבל גם כאן אין מנוס... יש פתרון לצרה הצרורה הזאת? הגרסא הזאת זה פשוט שוד לאור היום, גם עולה יותר, וגם לא פותרת את הבעיה שלשמה היא קיימת!
-
- 12 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
-
גם שילוב של כמה תוכנות יהיה מצויין תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. מתנצל אם זה איננו הפורום הנכון, פשוט לא ידעתי איפה לפרסם סוג בעיה כזו. פתאום מלפני יומיים כל סרטי ה DVD הם עם איכות שמיעה גרועה במיוחד - אי אפשר להבין כלום מהפסקול. זה קורה רק בסרטי DVD ולא סרטים צרובים כמו AVI וכו ובטח לא עם דיסקים של מוסיקה... הכונן חדש ואין בעיה איתו, התקנתי שוב את הכרטיס קול אבל הבעיה נשארה. החלפתי קודקים, והתקנתי נגן POWER DVD במקום המדיה פלייר. אני לא יודע מה עוד נשאר לעשות. אשמח לשמוע כל עצה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בפעם הלפני אחרונה שמתי לב שהוא מציג לי 2 טמפ' - של המארז ושל המעבד, כאשר המעבר הוא כ~30 והמארז כ~35. זה היה לי די מוזר, גם משום שהטמפ' של המעבד אמורה להיות יותר גבוהה מזו של המארז וגם משום ש~30 זה קצת (הרבה) נמוך למעבד. כשפתחתי את התוכנה היום בשנייה-שתיים הראשונות הוא הראה לי שהטמפ' של המעבד היא 55 (הגיוני יותר, למרות הAX7 ושלושה מאווררים של 40 CFM :\ ) ואז ירד מיד שוב ל~30. מישהו יודע איך גורמים לתוכנה להראות את הטמפ' האמיתית?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שלא תאפשר לצרוב את הדיסקים שאני מכין מצאתי כמה כבר אבל הם לא תומכות בDVD רק בCD ראיתי כבר שמישהו פה ביקש לCD אבל היא לא עובדת על דיוידי תודה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי את התוכנה Winamp , עכשיו כאשר אני שומע שירים אני רוצה שזה ישתלב לתוך השיר שהשני לדוגמא אני שומע שיר ואיך שהוא מגיע כמעט לסוף הוא מתחיל לנגן את השיר שאחריו , פעם היה פה את זה , אבל אני לא מוצא . . . חיפשתי באתר של Winamp , לא מצאתי כלום תודה מראש לכל העוזר .
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקבל הודעה בהפעלה שאני צריך להתקין את המדיה פיילר 9 למרות שעשיתי את כל העדיכונים
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום אני בבעיה קשה! התקנתי XP כאשר מערך הרייד, 2X320 יושב על הקונטרולר של הלוח ועובד עם ויסטה מצויין. ה XP לא מזהה את הרייד! ב device manager הקונטרולר לא מותקן, וכל ניסיון אפשרי להתקין אותו כושל!! מאתר של ASUS ואינטל ICH8R שמו של הדרייבר. כמו כן ההתקנה נראית שמסתיימת בהצלחה אך ב device manager עדיין יש סימן שאלה צהוב! כמובן שאיתחלתי שוב ושוב. כמו כן גם כונן ה CD לא מזוהה עדיין! מה קורה פה???? גם טכנאי שהיה פה לא התליח להבין את העיניין. בבקשה מהר אני כבר מת פה שלושה ימים!
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
הורדתי לא מזמן את התוכנה vlc-0.8.6c-win32 והיא הותקנה בהצלחה ועובדת טוב אבל ישנה בעייה כאשר אני מצרף קובץ כתוביות אל הסרט המוקרן באופן שיטתי התוכנה מעלימה את האות האחרונה מסוף השורה שנכתבה ומדביקה אותה לתחילת השורה הבאה למשל: אם שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רואה" והשורה השנייה בתרגום היא "מכונית אדומה" התוכנה תציג את השורות כך: שורה ראשונה בתרגום היא "מה אתה רוא" והשורה השנייה בתרגום היא "המכונית אדומה" זה קורה בכל הסרטים והתרגומים שניסיתי איך מתגברים על הבעייה. נ.ב איפה אפשר למצוא חוברת הוראות של התוכנה כדי לדעת את כל האפשרויות בה לעומק תודה רבה מראש ski farm
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
גפ פה בפורום הוא רושם שאני משתמש בIE7 למרות שהתקנתי 8 ויש לי את האפשריות שלו ובכל זאת ניסיתי להתקין IE8 והוא אומר לי שמותקנת על המחשב שלי גרסא עדכנית יותר
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מבטל את הפיירוואל אין שום בעיה כאשר אני מפעיל את הפיירוואל אני לא מצליח להכנס לאתרי FTP ניסיתי כבר לשנות הגדרות של הפיירוואל אך ללא הצלחה (אגב גם עם תוכנת FXP אני לא מצליח בגלל הפיירוואל) בבקשה שמשהו יפרט לי איך עושים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שהיא גם לוח שנה וגם יומן משימות, שתהיה נוחה למשתמש אפילו עם אפשרות לדסקטופ או משהו כזה מאוד יעזור, חינמתי זה עוד פלוס אבל לא חייב. בעל תוספים זה עוד פלוס אך לא חייב, מה שכן שיהיה התראות וכו'.... קיימת תוכנה כזאת ? ותודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה, קודם כל למה הוא קובע לי שהשפה בלוח בקרה תיהיה בעברית? אני רוצה שהיא תיהיה באנגלית ואין לי דרך לבחור זאת. בעיה היותר עיקרית כאן היא שאין לי שום אפשרויות מוצגות, אני אדגים לך בתמונות. אתם רואים? אין לי שום דבר להתעסק איתו, וזה מטריף אותי. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי קובץ IMG במחשב. וקובץ .SUB של כתוביות. איך אני מפעיל את הסרט עם הכתוביות ביחד? MV2P לא מצליך להפעיל קבצי IMG, המדייה פלייר מצליח אבל ממש בקושי (מקרטע). היחיד שמצליח להפעיל חלק זה הVLC מדייה פלייר, אבל הוא לא מאפשר להוסיף כתוביות. אז איזה תוכנה אתם ממליצים? יש לVLC תמיכה בכתוביות...פשוט פיספסתי את הכפטור הקטן שם
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הכוונה היא אם יש תוכנה שבודקת אם הרכיבים מתפקדים כמו שהם אמורים לתפקד תחת עומס, תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להתקין היום את הORANGE BOX (הקופסא הכתומה) של VALVE. לצערי הד ארצי שכחו לתת התקנה באנגלית, לכן צריך להתקין בפורטוגזית/תאילנדית כל שפה אחרת. הבעיה היא שההתקנה לא עובדת אם הסטים הוא באנגלית, או לפחות ככה זה נראה. ברגע שלוחצים ITSTALL (או המקביל הפורטוגזי שלו) הסטים מתעדכן, אבל לא מצליח. יש לציין שעם הסטים שהותקן מהדיסק לא הייתה שום בעיה של עידכון והוא המשיך כרגיל (משום מה כל המשחקים נעלמו אחרי שמחקתי אותו). מה עושים? מצטער אם לא הייתי הכי ברור שיש, פשוט גם לי זה לא ברור כל כך :-\
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אז כבר יש לי נסיון עם מייקרוסופט, באמת שאף פעם לא איכזבו אותי WMP11 BETA סבבה.... MSIE 7 גם סבבה... VISTA איך שיצאה עבדה לי סבבה. בקיצר לא התאכזבתי ממייקרוסופט! אחלה חברה. אבל עכשיו!?!?!? התקנתי לתומי את גירסאת הבטא של אינטרנט אקפלורר 8 ולהפתעתי גיליתי שזה שיבש לי את המחשב, קיבינימאט זה דפק לי תוינדוס, הוא לא כתמול שילשום. והוא עושה "נתקל בשגיאה ועליו להיסגר" ונסגר בקיצר תוכנה דפוקההההה אל תורידו תבטא חכו לגירסא הרשמית לאלו ממכם שמשתמשים בו בכלל.... אני עד היום פעם פייר פוקס פעם אקפלורר עכשיו אני עם האקספלורר הזה כל כך גרוע! אני כבר ממשיך עם פיר פוקס 2 נקודה משו לא זוכר! לא להוריד אינטרנט אקספלורר 8 בדיחה עלובה, זה אפילו לא אלפה גועל נפש של תוכנה. הרסה לי תמחשב לעזאזל
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מה שיש לי זה 400X318 איך אני מקטין אותה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום, כיודע הקובץ הזה אחראי על הסריקת איימלים ועל ההגנה האוטומטית של נורטון אנטיוירוס. השאלה שלי היא, כמה חשוב לאפשר לו גישה לאינטרנט, ועל מה זה יכול להשפיע?
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-