עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לפני יומיים נשרף לי הכרטיס מסך הנוכחי(GT7600 256mb), הלכתי לחנות והביאו לי לבנתייים משהו חלופי, XT9600 128MB... כמובן לפני כן שמתי כרטיס מסך מעאפן(REDEON 7000 32MB) והסרתי את הדרייבר של ה-7600 הכנסתי את 9600, נכסתי לאתר של ATI והורדתי את הדרייבר הדרוש + האפליקציה ההיא עם כל ההגדרות המתקדמות, התקנתי, ריסטטתי כמה פעמים, אין, לא עוזר. אני לא מצליח לראות כמו שצריך סרטונים באתרי כמו YNET, NRG או בקשת(-אמבטיה/ארץ נהדרת). לעומת זאת, ביוטיוב אין בעיה.. הכוונה שאני לא מצליח לראות = או שזה מסך שחור ורק שומעים קול, או שרואים מלא חירבושים של צבעים כאילו זה על 16BIT, כמו סוג של ארטיפקטים רציניים במיוחד. יש להזכיר שכמובן זה מוגדר על 32BIT הצבעים של מסך, ומותקן חבילת קודדים של klcodec…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by DJO,

ככה יש לי כל מיני דברים לשאול 1) כרגע על הפנטיום 1 100MHZ של אבא שלי יש ווינדוס98 וזה רץ לאט רצח אני חושב לפרמט ולשים לו ווינדוס95, האם זה יהיה צעד חכם? האם יש OSR2 או גרסה יותר מתקדמת מהווינדוס95 האורגינל בעברית? 2) מה בקשר לאופיס? אופיס 97 ירוץ אצלו הרבה יותר מהר מ 2k/xp? יש לו 64 DDORAM. 3) מה עם תוכנות אחרות? נניח נורטון אנטיוירוס ראסמי אני לא רואה הבדל בין 99 ל 2002 למשל איזה גרסה להתקין לו? גרסה יותר ישנה כי היא תשתמש בפחות משאבים? 4) הוספתי לאבא שלי עוד 32RAM לא מזמן עלה לי דיי יקר מפלונטר חשבתי זה יעזור..... אבא שלי טוען וגם אני שמתי לב שזה לא עזר בגרוש אבא שלי אומר שזה אולי אפילו עשה את המחשב יותר איטי, יכול להיות?! ------- 5) יש לי שאלה אני קצת מתבלבל בין…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לא משנה מה אני עושה ! תמיד הוא חוזר ופשוט לא נותן לשום תוכנה לעלות ..מסנג'ר סקייפ אימיול CATALIST של הכרטיס מסך ...וכו ' איך מעיפים את זה !!?!? אין לי מושג מאיפה הוא מגיע ! - זה כבר הפעם החמישית שאני עושה RESTORE מהGOST שלי שעשיתי מייד לאחר הפירמוט זה כבר מטריף אותי ! משום גם גם SYSTEM RESTOR שעשיתי ושחזרתי להיום בצהריים 6.3.09 לפני שנכנס ! וגם בדקתי לאחר כמה ריסטארטים ..משום מה לא עזר ! מישהו יכול להושיע ? ? תמונה :[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 20:21:53 זה מה שקורה בפועל אחרי כמה דקות .....[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by alex15,

ראיתי שיש שתי תוכנות שמורידות מהאתרים כגון RAPIDSHARE . אז אני רוצה לדעת מי התוכנה המומלצת ביותר בשבילי . גם שיהיה מהירות הורדה וגם שלא תמתין הרבה . לי יש ראוטר אז אני לא יודע מה בקשר ל USDOWNLOADER היה לי נסיון עם JDOWNLOADER אבל המהירות נמוכה קצת וגם זמן להמתין קצת ארוך בין כל קובצ . 5 דקות לחכות בין כל קובצ לקובצ . אז מי ממומלצ בעיניכם .ה JDOWNLOADER או ה USDOWNLOADER ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, כמו בכל לילה, השארתי את המחשב דולק. היום בבוקר כשהדלקתי את המסך, והזזתי את העכבר, המסך היה רק שחור (שחור דולק, לא שחור כבוי) חשבתי שהוא נתקע, ועשיתי ריסט האתחול היה תקין, והווינדוס עלה כמו שצריך הוא הגיע לשולחן העבודה, ופוף, המסך "כבה" (נשאר דולק, אבל שחור) המפרט שלי כמו בחתימה. אין שום OC לחומרה החיבורים תקינים, כי אחרי שהופיעה לי התקלה, פירקתי את כל המחשב, ועשיתי נקיון פסח. הוצאתי מלא אבק, והרכבתי הכל חזרה. הדלקתי שוב, ועדיין אותה הבעיה. מה יכולה להיות התקלה? ואיך פותרים אותה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. לא מצליח למצוא :-/ תודה.

7. Started by elyaz,

אהלן בדרך כלל כשפותחים לשונית חדשה ב Firefox יש אפשרות לבחור בין כל מיני אתרים שנפתחו לאחרונה משום מה כשאני פותח לשונית חדשה יש לי דף חלק איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by overload,

האם יש דרך לגרום לשכבה בפוטושופ (CS) להשפיע רק על שכבה מסוימת אחת (או יותר) ולא על כל מה שמתחתיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הגירסא הקודמת היתה טסה לי עוד לא לחצתי על לינק כבר מוריד לי על 11KB\S עכשיו אני מוריד את אותם קבצים גם את החדשים גם את הישנים, לוקח לו מאה שנה עד שהוא מתחיל להוריד ממש ממש המון זמן זה לא נורמלי כל הקטע הזה.. נ.ב - אני מוריד באימיול רק קבצי וורד, ציורים, וקודים בשפות תכנות - הכל חוקי כמובן, אני לא איש של ווארז..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Lancer,

ברגע שה WINDOWS עולים אני מקבל חלון שבו כתוב כי תוכנה מסויימת מנסה להכנס לאיזה אתר g0ku.alf4-radmin.com.ar.אחריי אני סוגר את החלון הזה קופץ לי אותו חלון אבל הפעם עם תוכנה אחרת ואחריי זה גם תוכנה שרוצה להתחבר ל google.com!. איך שאני מתחבר לאינטרנט אני זוכה לגלוש איזה 5 דקות בלי בעיות ואז האניטרנט כבר בקושי זז והמחשב גם לא מגיב.הרצתי AD-AWERE ספייבוט וקספרסקי וכוויכול הם מצאו בעיות ומחקו אותם. האם יש לכם המלצות לגביי הבעייה שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הורדתי מסמך ממשרד ממשלתי , איך ניתן למלא בו פרטים בעזרת מעבד התמלילים , ולא בכתב יד.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Genom_g,

יש לי סרטון וידיאו ששוקל 150MB והוא גדול מדי לYOUTUBE רציתי לשאול אם יש מביניכם משהו שיכול להסביר לי איך לכווץ את הסרטון משמעותית גם אם זה אומר שתיתכן פגיעה באיכות הצפייה תודה ושבוע טוב[br]פורסם בתאריך: 1.02.2009 בשעה 14:16:44 אני מצטער אבל יש אולי משהו שלא עשיתי טוב שבגללו לא עניתם לי על השאלה אם כן אני יתקן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Dmoney,

שלום לכולם! מכירים את המקום הזה בווינדווס איפה שיש מלא אייקונים של תוכנות שמתקינים...ליד השעון. (אייקון אחד שבטח לכולכם יש זה האנטי וירוס..) אז יש לי Win XP Pro והתקנתי איזו תוכנה אחת שכאשר מפעילים אותה אז מופיע האייקון שלה במקום הנ"ל (כאשר פותחים אותה האייקון נעלם אך כשסוגרים אותה האייקון חוזר למטה..כי התוכנה עדיין רצה). אני רוצה שהתוכנה תרוץ אך ללא האייקון הזה למטה.. אפשרי? 10x

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אורח Ghost_Dogg
    Started by אורח Ghost_Dogg,

ובכן, כפי שרובכם בטח יודעים, התוכנה הנפלאה AudioGalaxy נסגרה. :'( זמן להמשיך הלאה.. יש איזהשהיא אלטרניטיבה שווה בשטח?(קאזה ממש ממש לא זה בשביל מוזיקה להמונים.) אני חושב שכולם ישמחו לגלות איזה תוכנה טובה למטרה הזו.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה ליצור קובץ בגודל מסויים ומדוייק שאני יגדיר? קובץ סתמי שלא יהיה שימוש כמובן. איך אני עושה את זה? תודה מראש !!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shahar07,

יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH, מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בשבועיים האחרונים הוא מגיב באיטיות, מבדיקות שעשיתי ראיתי ש זיכרון שלו נמצא בניצולת של בין 1.5-2.00 והCPU USAGE קצת משתולל, מבדיקות וירוסים וטיפלים אחרים לא מצאתי כלום, מה עוד אפשר לבדוק ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gil_st,

בעיה ! מאז שעברתי לחלונות איכס פי לא הצלחתי לדחוס אפילו סרט אחד ל-DIVX !. לא עזר שניסיתי CODECS שונים (ישנים וחדשים) , נגנים שמיועדים ל-DIVX ותוכנות שונות כולל אלו שעבדו לי בעבר לפני איכס פי ותוכנות חדשות (כולל כמה שאמורות לעשות הכל לבד, החל מה-RIP וכלה בחלוקת הסרט לשני דיסקים במידה ומשתמשים באיכות מאד גבוהה). לעומת זאת הצלחתי לעשות את זה בצורה מעולה עם ה - WINDOWS MEDIA 8 CODEC אחרי "טיפול" ראשוני בעזרת Xmpeg (הגירסה האחרונה שיצאה). אפילו כיתוביות יש לי ! הבעיה שאני לא ממש מתלהב לעבוד עם פורמט של מיקרוסופט למרות שהאיכות מצוינת וזה עובד ממש בכל נגן מדיה. מישהו נתקל בבעיות דומות ? יש רעיונות / הצעות או פתרונות ? ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by thedarkman,

שלום יש לי Norton 360 גרסאה 5 פרוץ איך הוא ? האם הוא מגן טוב מפני וירוסים,קיולגרים,טרויאנים וכל שאר המזיקים ? האם כדאי להמשיך איתו? איזה סריקה הכי עדיפה לי לעשות ? Quick Scan Full System Scan Custom Scan עשיתי פעם Full וזה גם מוחק קבצים זמנים,Cookies וכל שאר הזבל של המחשב וגם עושה איחוי אבל אני משתמש גם בccleaner וגם באיחוי של המחשב (יש לי Win 7) אז מה עדיף לעשות ? האם כדאי להתקין עוד תוכנה נלווה לאנטי וירוס ? אם כן איזה מה ההבדל בין norton internet security לבין הnorton 360 מה יותר טוב ? היום שלחו לי שתי שירים וכבר פתחתי אותם איך אני יכול לדעת בוודאות שאין בהם וירוסים,טוריאנים,קיולגרים או כל מזיק אחר ? האם אתם מציעים לי אנטי וירוס אחר ? אם כן איזה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by jackhammer,

שלום לכולם יש לי מסמך אקסל קטן במסמך יש עמודה שבה יש DROPDOWN LIST שממנה אני בוחר אופציה של פעיל/לא פעיל האם יש אפשרות (ואם כן, איך עושים את זה) שכל השורה תקבל צבע ירוק במקרה שאני בוחר פעיל או צבע אדום במקרה שאני בוחר לא פעיל אני לא ממש יודע איך לשאול את גוגל דבר כזה... תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי איזה תיקייה במחשב, שפשוט בלתי ניתנת למחיקה! (כבר ניסיתי לעשות ריסט...) יש מצב שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות זאת בשבילי? תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אין לי ראוטר אלא חייגן AZTEC 600 צריך תוכנה או סקריפט שיאפשר לנתק את החיבור לאינטרנט לכמה שניות ולהתחיל אותו מחדש. כל חצי שעה או שעה לפי פרק זמן שניתן לקצוב מראש יש תוכנה כזו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by iyehuda,

יש לי סרטים בפורמט AVI או DIVX והגודל שלהם מעל 700M איך אני מחלק את הסרט ל 2 דיסקים של 700M

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Fertilizer,

חברים אני מחפש תוכנה שממירה מפורמט SWF ל HTML אנא עזרו לי למצוא

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by amos2009,

שלום יש לי מערכץ הפעלה win xp מיום שישי כאשר אני פותח חלון לדוגמא של google אני מקבל ג'יבריש. וכנ"ל על אתר של hotmail. מה עלי לעשות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by damiana,

שלום, אני מחפש תוכנה (כדאי שהיא תהיה בקוד פתוח או חינמית כיוון שכרגע אין לי תקציב) המציעה פונקציות כגון אלה של ה- OUTLOOK (מיילים + יומן אירועים וכו...) אם מישהו מכיר, משהו טוב אשמח לשמוע... תודה וכל טוב. D.M

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.