תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי סרט AVI, נגיד בקידוד XVID, לא הכי משנה. אני צריך תוכנה לקידוד מחדש בשביל להוריד את גודל התמונה. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בצורה הטובה ביותר, משמע פגיעה כמה שיותר קטנה באיכות, קלה לתפעול ומהירה. יש המלצות? נ.ב, ניסיתי להשתמש ב-WINAVI אבל כל שינוי במימדים גרם לקו לבן קבוע באמצע הסרט - למרות ששמרתי על יחס גובה-רוחב זהה לקובץ המקורי!! תודה רבה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אימיול 4.2 ומשום מה בזמן האחרון לחמור יש כיסוי עיניים שחור (LOW ID אם אינני טועה). לא ביצעתי שינויים מיוחדים במחשב והחמור נהג לעבוד טוב מאוד עד לא מזמן. יש לי פירוול של וינדוס והפורט של החמור פתוח בודאות. הצעות בבקשה לא בא לי לוותר על הקרדיט ..
-
-
ובכן, כפי שרובכם בטח יודעים, התוכנה הנפלאה AudioGalaxy נסגרה. :'( זמן להמשיך הלאה.. יש איזהשהיא אלטרניטיבה שווה בשטח?(קאזה ממש ממש לא זה בשביל מוזיקה להמונים.) אני חושב שכולם ישמחו לגלות איזה תוכנה טובה למטרה הזו.
-
אני צריך תוכנה שמשמיעה מוזיקה וקליפים וחולי............ כי הWindows Media Player התחיל לשעמם אותי והוא גם התחיל להאט לי תמחשב . המלצות יתקבלו בברכה .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש תוכנה לDEFRAG לכוננים קשיחים. איזו תוכנה ממליצים לי ולמה? איזו תוכנה יותר טובה??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי 2 סרטים מהאתר www.3dgameman.com כשהיה לי את המדיה פלייר המקורי של אקס פי. הורדתי מדיה פלייר 9 בטא והוא לא מריץ לי עכשיו אף סרטון. מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא רוצה להתעסק עם פיירוואלים תוכנתיים, הם מכניסים אותי להמון דברים שאני לא צריך, לא אכפת לי מפורטים, לא אכפת לי מגישה של תוכנות/קבצים/וואטאבר. כל מה שאני צריך זאת תוכנה חזקה שתעשה סלקציה חד-משמעית שלאותו המחשב (מחשב עם וינדוס 7 ותיקיות שיתוף) יוכלו לגשת אך ורק כתובות האיי.פי שאני אבחר. ניסיתי לשחק עם קומודו פיירוואל ועם הפיירוואל של הוינדוס, אבל לא משנה איך הגדרתי אותם, הם אנסו אותי לעשות הרשאות תוכנה/קבצים ואיכשהו זה דרס את ההרשאות איי.פי שהגדרתי שם. בגלל זה אני מנסה לשמור את זה כמה שיותר פשוט, תוכנה שתעשה אך ורק את מה שאני צריך, לא יותר ולא פחות. קיים דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אני מחפש תוכנה שממירה מפורמט SWF ל HTML אנא עזרו לי למצוא
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב אני רואה את הכתוביות בסרט בצורה רגילה ,כאשר צרבתי על DVD את הסרט והכתוביות ,בטלויזיה זה מופיע הפוך ,האם מישהו יודע מה עושים ,כיצד הופכים את הכתוביות שניתן לקרוא בצורה רגילה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם לשרת DNS כזה או אחר השפעה על מהירות ההורדה ב speedtest.net ? הכוונה היא לא לגלישה שוטפת ... מהירות הורדה בלבד !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וטובה לשיחות ועידה. כמו כן האם השתי המקומות צריכה להיות אותה התוכנה ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיף תוכנה חינמית, אבל כל תוכנה שתעשה את העבודה תתקבל בברכה. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסמך אקסל קטן במסמך יש עמודה שבה יש DROPDOWN LIST שממנה אני בוחר אופציה של פעיל/לא פעיל האם יש אפשרות (ואם כן, איך עושים את זה) שכל השורה תקבל צבע ירוק במקרה שאני בוחר פעיל או צבע אדום במקרה שאני בוחר לא פעיל אני לא ממש יודע איך לשאול את גוגל דבר כזה... תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
עיזרו בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי גרסת DVD של הORANGE BOX. התקנתי אותו כבר פעם אחת ולאחרונה ביצעתי פרמוט וברצוני להתקין אותו שוב. הורדתי את STEAM. הכנסתי את תקליטור ההתקנה לכונן. הוא מזהה שמדובר בגרסה שלי, ואני בוחר איזה משחקים אני רוצה להתקין ( את כולם) . ואז הוא אומר לי PREPARING FILES FOR INSTALL. לוקח לו שעה טובה , ואז הוא נתקע לי בסוף הטעינה , בלי שכלום קורה. פתאום הופיע לי הורדה דרך הסטים של שלושה מהמשחקים ( הורדה איטית במיוחד לפחות כמה ימים עד שיגמר ). ברצוני לדעת למה אני לא יכול להתקין את המשחק ישירות מהDVD כמו בפעם הראשונה שעשיתי זאת, והאם יש דרך לגרום לו לא להוריד את המשחק אלא להתקין אותו ישירות מהDVD? זקוק לעזרתכם.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאד מעצבנת. כשאני משתמש בפוטושופ אז כל פעם (בלי יוצא מהכלל) תוך כמה דקות אחרי שאני עושה כל מיני דברים אז התוכנה פשוט נתקעת ושום דבר לא מגיב או לו זז אי אפשר ללחוץ ctrl+alt+del זה לא עושה כלום (win2000) ובכלל המחשב תקוע לגמרי. יש לי רק 128 מ"ב זכרון אבל לא נראה לי שזו הבעיה כי אני רואה שבזמן שפוטושופ פועל תמיד יש לי כ 30-40 מגה פנויים ובכל מקרה זה לא אמור לתקוע את המחשב. אז מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שה-LCD שלי מחובר למחשב וישב בחדר אחר, שאלתי היא - האם יש תוכנה המציגה את מסך מס' 2 (ה-LCD לצורך העניין) בחלון 1(מסך המחשב)? מן חלון תצוגה קטן הממחיש מה מופיע על השני. תודה ושבוע טוב! תומתום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה להורדת קבצים מהאינטרנט חוץ מה- mirc, kaza, morfous ואם לא מה הכי טובה ? אני אישית משתמש ב KAZA אבל לא תמיד מוצא את הקבצים שאני רוצה או שהם האיכות לא ממש גבוה במיוחד הסרטים!!.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד Nero 8 על Windows 7 Pro +Sp1 באנגלית. כשאני צורב עם Multi Session הצריבה תמיד נכשלת. כשאני צורב בלי זה (כלומר שהוא סוגר את הדיסק בלי יכולת לצרוב עליו) אציין גם שבכל המקרים צרבתי במהירות הכי נמוכה שמתאפשרת (x6) בעוד שהדיסקים מיועדים לצריבה של עד x18. הצריבה תמיד מצליחה. למה זה ואיך ניתן לפתור את זה? בינתיים צרבתי רק על DVD -R של חברת TEAC. תודה מראש וחג פורים שמח, dr70
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירסומת הסבר (הזויה) הורדה http://research.microsoft.com/en-us/um/redmond/projects/songsmith/download.html
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני מעביר קבצים שיהיו MPEG הכך טוב ויפה אבל יש לי קובץ אחד שעושה בעיות וניתקע כל הזמן ב 13 אחוז הוא ניתקע גם ב 10 אחוז בנירו! ניסיתי לחתוך אותו אחרי הקטע של ה 13 כאילו להתחיל לקודד מאחורי התקיעה אבל שוב הוא מתחיל יפה וניתקע אמצע....... האם WMV הוא באיכות יותר טובה מאשר MPEG ? מישהו יודע מה הבעיה...? והאם אפשרי בכלל להמיר את ה WMV הזה שיקרא אצלי בDVD? תודה ויום 8)טוב......
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני כותב את ההודעה הזאת על IE8. בינתיים זה נראה ממש נחמד - למשל יש בדיקת איות של בבילון. הדפדפן תומך סטנדרטים די טוב ובגלל זה אני צריך להריץ אותו במצב תאימות לIE7 :'(. דבר אחד שממש השתפר זה הגלילה. הגלילה ממש חלקה גם במצב הסופר גלילה של הmx revolution. בהמשך אני אתן ביקורת קצת יותר מקיפה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-