תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
חבר'ההה... הפיירפוקס משתגע!! בין 90 ל100 מעבד WTF?? בידקו לי את ההיג'אק.. ואם זה לא שם.. עזרו לי לפתור את הבעיה!! כבר התקנתי את הדפדפן שוב.. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:59:05, on 16/08/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\ALURIA~1\asKernel.exe C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\DkService.exe C:\WINDOW…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרבה זמן אני לא משתמש באימיול (רק ביטורנט) אבל יש תכנים בעברית שלא ניתן להשיג בשום מקום אחר. מה המוד הכי טוב כיום? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי (בתשלום) את התוכנה הזו דרך חנות התוכנות של מיקרוסופט ולאחר ההתקנה אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת בכל פעם שאני מנסה להפעילה. אציין גם שבעת התקנת הגרסא החינמית של התוכנה ניתן לבחור בין 32 ביט ל64 ביט וכאשר בוחרים 32 התוכנה עובדת וכאשר בוחרים ב64 מקבלים את אותה הודעת שגיאה (בעת התקנת הגרסא המלאה דרך החנות של מיקרוסופט לא ניתן לבחור).
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום שלום לכולם יש לי HD של WD 205GB בן כמה חודשים, מי שהתקין לי את המערכת הגדיר 30 GB לכונן C, ואני בהתחלה לא שמתי לב והתקנתי עליו תוכנות, היום הוא עם 800MB חופשי ומתדרדר... במחיצה השניה D: יש לי איזה 170 פנוי. מערכת ההפעלה XP SP2 ומערכת הקבצים מסוג NTFS. איך אני מעביר נפח למחיצה הראשונה? האם התהליך מסוכן לקבצים ו\או לHD עצמו, האם הוא מסובך? יש לי ידע בהפעלת תוכנות והבנה מהירה אז אין בעיה בזה. תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה של קידוד סרט, כנראה שהבעיה היא מקודד לסאונד הורדתי בעבר חבילת מקודדים k-lite לדעתי היא מיותרת ולא נחוצה. אני מחפש מקודד אחד טוב לסאונד, השמח לשמוע הצעות [br]פורסם בתאריך: 21.11.2010 בשעה 21:27:50 אולי לא פירטתי אני צריך מקודד לסאונד למחשב משהו כמו "סטראו" זה מעולה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את נגן ווינאמפ ואני רוצה להגדיר אותו שיהיה כמו סרגל מעל ההתחל(אני זוכר שראיתי אצל מישהו פעם שאפשר לעשות אותו כזה בצד מין סרגל חצי שקוף כזה שמראה את השיר המנוגן ויש חצים של העברה.. איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה רבה =] אלי.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro+sp3+ תוכנת אנטי וירוס שכולכם מכירים: avg 8 free. יש לי בעייה בהתקנה של האימיול הזה: emule booster 7.3. שאני מתקין אותו מיד לאחר ההתקנה קופץ לי חלון של האנטי וירוס ואומר לי שיש לי וירוס ששמו בפרטים emule. אני עושה לו ignore, ואחרי זה אני מנסה לעלות את האימיול הוא לא נותן לי לעלות אותו. אבל אם אני מתקין את ה- emule בלי שיש לי את התוכנה avg אז זה עובד. מה אני עושה במצב כזה ? למישהו קרה את הבעייה הזאת? ה- avg לא נותן לי להתקין את ה- emule הזה. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול 5.1 עד לפני חודש היה לי XP ועכשיו החלפתי ל 7. יש לי מערכת 5.1 (T6060) ואני לא מצליח להפעיל את כל הרמקולים, רק 2 הרמקולים הקדמיים עובדים והבאס. כשיש לי בתוכנה של הכרטיס קול לבחור בין הסוגי מערכות (רמקולים 5.1 או רמקולים סטראו) לא משנה על מה אני לוחץ זה נשאר על סטראו ולכן, אני חושב, זה לא נותן לי להפעיל את כל יתר הרמקולים. http://www.siz.co.il/my.php?i=yzimnjejh1yh.jpg איך אני יכול לפתור את הבעיה? בברכה, גל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
- מעתיקה כל קובץ או תיקיה שלא קיימים ביעד - מוחקת ביעד כל קובץ או תיקיה שלא קיימים במקור - מדלגת על כל קובץ או תיקיה שזהים בשני הצדדים המטרה: יצירת תיקיית גיבוי שזהה לחלוטין לתיקיית המקור - תוך ביצוע מינימום פעולות העתקה. המטרה היא *לא* סנכרון דו-כיווני. אני מעדיף תוכנה חינמית, אבל מוכן לשלם עד $20 לתוכנה שעומדת בכל הדרישות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מקרטע לאחרונה, לא משנה כמה טיפולי אחזקה אני עושה לו. חשבתי לגבות את הכונן של המערכת הפעלה as is עם אקרוניס, לפרמט אותו ואז לשחזר. השאלה אם זה אפקטיבי? האם הכונן חוזר בדיוק לאותו מצב שהיה לפני הפירמוט, בגלל השחזור, או שאני אהנה מהיתרונות של הפירמוט? ההגיון אומר לי הכונן יחזור לאותו מצב של לפני הפירמוט, אבל חשבתי לשאול בכל זאת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי,w איך אני רואה סרטים בפורמט 4:3 במקום 16:9 ב windows media player? אני רוצה לראות את הסרט על כל המסך וכרגע יש לי פס שחור למעלה ולמטה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשרטוט דו מימדי מדויק
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לפני 4 ימים הכל עבד מצויין התקלה היר שלאחר מספר שעות המחשב נכנס לתרדמת וכל ניסיון להפעיל אאותו עם עכבר או מקלדת- זה מה שעשיתי היום לאחר שהמסך הפסיק לפעול רק הפעךה מחדש של המחשב גורנת לו לחזור לפעילות עד חוסר שעמוש ממושך מה שכן אני שומע שהמחשב עובד- יש חשמל וגם מאוורר עובד אשמח לקבל עזרה והכוונות לכל הסיבות האפשריות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמית, כמובן , להדפסת מדבקות תומכת בעברית. ברשותי מדפסת לייזר ומדפסת הזרקת דיו. אני רוצה להשתמש בגליון של מדבקות בגודל A4. אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה בשימוש בתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אנטי וירוס Eset Anti Virus בשם תיקייה שלי לדוגמא "תוכנות" שם יש כמה קבצים פריצה של תוכנות. אני פותח אנטי וירוס ניכנס ניכנס "הגדרות" אני רואה מילה "חרגות" אני לא הבנתי. בתמונה איזה מיהם ליבחור "החרגות לביצועים" או "החרגות לאיתור" שלא ימחק לי תיקייה קבצים פריצה שלי ? אני רוצה שאנטי וירוס בזמן סריקה יבחר תיקייה שלי בשם "תוכנות" בתוכו גם קבצים פריצה לא יסיר ולא ימחק אותם. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! בבואי להתקין דרייבר של מדפסת HP (דגם 6500) נתקלתי בבעיה הבאה: הכנסתי את הדיסק ההתקנה של HP והוא פשוט לא זוהה ע"י המחשב. תכולתו היתה ריקה. כשהורדתי את הדרייבר מהאתר הרישמי של HP והפעלתי את הקובץ - חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם! כאילו משהו חוסם אותו... כלומר לא הצלחתי להתקין את הדרייבר - לא מהדיסק (כי הוא לא זוהה) ולא ע"י פתיחה ישירה של הקובץ שהורדתי מהאינטרנט (כי חלון ההתקנה של HP הופיע לשבריר שניה ומיד נעלם). עובדות נוספות: - עשיתי disable לאנטיוירוס, הורדתי את רמת האבטחה ב-windows (אגב מדובר ב-XP SP2) - לא עזר. - ניסיתי להתקין את הדרייבר אפילו ב-sfae mode - אבל נתקלתי באותן התגובות שתיארתי לעיל. - דיסק אחר כן זוהה ב-CD-ROM. - דיסק הדרייבר של HP הותק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קצת רקע... המחשב שלי מחובר לרשת דרך שיתוף אינטרנט (יש לי אקס פי, ועל השרת (כבלים) יש 2000 סרבר בשרת) ועכשיו הבעיה... הייתה לי תוכנת 2002a וביום בהיר אחד היא הודעיה שיש לה בעית קריאה מהזיכרון, נתנה לי כתובת זיכרון... ומאותו היום התפגרה... (לפני שעה בערך) התקנתי 2002a מחדש, לא עזר... התקנתי 2003a ועכשיו זה עוד יותר גרוע... איסיקיו עולה, אבל לא מתחבר, הוא נותן לי בעיה 0406, שאומרת שאני צריך לבדוק את החיבור, ניגשתי לפורום של איסיקיו באתר שלהם... שמה אנשים אומרים שהם ימים לא מצליחים לפתור את הבעיה ואף אחד מהתמיכה של איסיקיו לא יודע מה לעשות הצילו אנשים... תודה מראש, נדב נ.ב. ניסיתי להגדיר את כל האפשרויות שיש בהגדרות של איסיקיו... SOCKS 4 / SOCKS 5 / HTTPS / HTTP בכלל בלי Proxy…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתוך הג'ימייל הזה יש משהו כמו היסטוריה של מה שחפשתי אבל זה לא הגיוני כי מופי שחיפשתי אתרי סקס ודברים מפגרים והם מופיעים לצד דברים שכן עשיתי חיפוש איך זה הגיוני שמופיעים שם כל אתרי הסקס האלה? מופיע שם פייסבוק שאני אישית אין לי ובחיים לא ניכנסתי זה מראה כאילו עיינתי שם בפייסבוק הזה הרבה זמן ועוד מלא דברים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מתי שאני מנסה להתקין את התוכנה קופצת לי הודעת שגיאה והוא לא מתקין לי את התוכנה ונותן לי אפשרות להתעלם או להמשיך את ההתקנה וזה לא עוזר בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, צילמתי כמה סרטונים עם CANON A510 (לא אידיאלי לוידאו, אבל זה מה יש). כרגע הם תופסים הרבה, אבל זאת לא הבעיה, הבעיה היא שאני רוצה לעשות להזרים אותם לאקסבוקס360, והוא לא ממש תומך בהם כרגע. אני רוצה להמיר את הסרטון, עם שמירה על האיכות לWMV/MPEG2/DIVX, או מה שזה לא יהיה, כדי להזרים לאקסבוקס. חיפשתי בDIVX.COM, והתוכנה ששם יצרה קובץ עם סיומת DIVX, והאקסבוקס מסרב לזהות את זה... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה-Freehand ואני צריך שהוא ייכותב לי בעברית. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ rar שמוגן עם סיסמה עכשיו אני ממש צריך את הקובץ הזה בדחיפות אבל אני לא יכול לחלץ את מה שיש בתוך זה אני יודע שיש תוכנות שפורצות את זה אז בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ר ב לכולם!!! רשמתי תוכנית ב ++C ומה שקרה כשהרצתי אותה היא דרסה זיכרון של ווינדוס וגרמה למחשב לעשות איתחול... אחריי האיתחול ווינדוס אומר שקיימת בעיה רצינית ואמר שקיימת תוכנה שמנסה לדרוס זיכרוןן חשוב של ווינדוס ושהוא "הורג" אותה ....עכשיו המחשב עולה כל הזמן עם מסכים כחולים של הערות DOS ... מישהו יודע אולי אם קיימת תוכנה שגורמת לנקות את הזיכרונות של המחשב באופן טוטאלי??????? תודה רבה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לא מצליח לראות תממיר שלי במחשב... יש לי כרטיס טלויזיה של AVERMEDIA (לפני שפרמטתי ראיתי דרך הממיר) עכשיו לא יודע התקנתי את כל הדריורים שצריך, הכל.... ואני עדין לא רואה =\ אני משתמש בתוכנה CHRISTV 4.9 PRO כמובן שעשיתי ערוץ בחיבור המתאים COMPOSITE ולשם ביטחון עשיתי S-VIDEO וTV רגיל ובאף אחד אני לא רואה תמונה....
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש מצב למצוא עבור המחשב הבא - Lenovo IdeaPad 100-15 80QQ002NIV דרייברים לווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-