עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KoM,

הבעייה היא, שאני גולש כרגיל, ופתאם ללא הודעה מוקדמת לוקח לדף כלשהו שעה לעלות, זאת אומרת בפתאומיות לדף לוקח הרבה יותר זמן לעלות, וזמן רב נראה כאילו המודם לא מעביר שום מידע, מה שהעלה לי את החשד כי הבעייה היא באקספלורר ... יש למישהו רעיון לפתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני צריך ליצור דיסק (או דיוידי כדי שיכנס הכל) שיהיה לו תפריט עם 3 מערכות הפעלה 1. XP 2. LINUX 3. MAC OS 10 (אמרו לי שאת מאק 10 אפשר להתקין על מחשב שהוא לו אפל זה נכון?) והמשתמש יבחר ויתקין איזה שהוא רוצה עכשיו אם אני לוקח דיסק של ווינדס (מקורי , מקורי) מעתיק את כל התוכן שלו לתוך תקיה על המחשב שלי מוריד איזה גרסא של לינוס גם לתוך המחשב שלי מעתיק את MAC 10 (מקורי) למחשב שלי ואז משתמש בתוכנה ליצרית תפריטים פשוטה כדי ליצור תפריט הכי פשוט שיש עם 3 כפתורים וכל כפתור יפעיל את ה SETUP.EXE של המערכת הפעלה שלו זה אפשרי? כאילו זה יעבוד? נ.ב אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה שמתי פה כי אני מתאר לעצמי שאם זה לא כמו שאני אומר אז אולי יש איזה תוכנה שעוזרת או משהו כזה תודה מראש לעוזרי…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by duk4u,

האם יש למישהו נסיון עם התוכנה, והאם היא באמת משחררת את המעבד הראשי בעת קידוד ווידאו?. פשוט רציתי לדעת אם בכלל כדאי לטרוח להתקין את התוכנה. הנה ציתות שלא זוכר מהיכן הורדתי..."טכנולוגיה זו היא למעשה יחידה נפרדת ב-GPU (Graphics Processing Unit) אשר אחראית לטפל בכל מה שקשור לוידאו. בעת הפעלת סרטון וידאו, רוב עבודת הפענוח מבוצעת על ידי ה-GPU במקום המעבד המרכזי (CPU), דבר שמוריד מהעומס של המערכת. גם בעת קידוד וידאו, חלק מהעבודה מתבצעת ביחידה האחראית על הוידאו בליבה וכתוצאה מכך, זמן הקידוד מתקצר ובמקרים מסוימים ישנו אף שיפור באיכות התמונה. שימו לב: למרות שהתמיכה ב-PureVideo היא חומרתית, ישנו צורך בתוכנה מיוחדת על מנת לנצל אותה, ותוכנה זו - נמכרת בנפרד ועולה כסף. מי שבכל זאת מעונ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by assaf990,

איפה אני מוצא? (קיצורי דרך על ידי המקשים של המקלדת)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני משתמש עכשיו בcanna למי שמכיר, היא עושה את העבודה אבל איטית להחריד ומיושנת. למישהו יש הצעה לתוכנה טובה איכותית ומהירה(רצוי) תודה מראש דארקי נ.ב החיפוש בדברים האלה לא ממש עזר לי.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מע' הפעלה WINXP היה קודם מותקן כ.טלויזיה מעפן של FLYVIDEO98 שהוסר... חיברתי את הPVR-150 שלי, זוהה ככרטיס וידאו מולטימדיה, ושום דרייבר לא מתאים איך מתקינים אותו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הבעיה הזאת ידועה בווינדוס2000 שהקצב ריענון מתחלף ל60hertz כאשר מחליפים רזולוציה... יש תיקון לבעיה של nvidia אבל משום מה הוא לא עובד על XP. אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להפעיל את התיקון. אגב אני משתמש בdet21.81 xp. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני יודע שאפשר לעשות את זה באקספלורר שכל פעם שאני אפתח לשונית חדשה היא כבר תעלה עם דף אינטרנט ולא עם דף ריק. אפשרי לעשות את זה בפיירפוקס?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. פעם כשהייתי לוחץ אנטר (אחרי שהכנסתי לו את האפשרות של מספור אוטומטי) אז הוא היה כותב לבד את המספר שאמור לבוא בתור ( 1, 2, 3...) עכשיו הוא לא עושה לי את זה הוא פשוט לא כותב אז אני צריך כל הזמן ללכת למעלה (למי שמכיר) וללחוץ על הריבוע הזה של המספרים בצד ימין למעלה... מה עושים? אני רוצה שזה יהיה כמו פעם אבל אני לא יודע איך להחזיר את זה וזה לא שעשיתי משהו שהיה אמור לשנות את זה, זה השתנה לבד... מישהו יודע מה הבעיה או ליתר דיוק איך לפתור אותה? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, יש לי את ה-Freehand ואני צריך שהוא ייכותב לי בעברית. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. שלום. חבר שלי רכש לוח אם של GYGABYTE , מדגם Gigabyte GA-G41M-Combo DDR2+DDR3 G41 CHIPSET הוא טוען שה USB עובד לו מאוד לאט, עד כדי כך שמעביר 700 מגה במספר דקות, בעוד שבמחשב הנייד הכל עובד לו מהר וטוב. נכנסתי לאתר של GYGABYTE כדי להוריד דרייבר ל USB אבל לא מצאתי. מצאתי לאודיו, לרשת ולעוד כמה אבל לא ל USB2 זה הדף של הדרייברים ללוח הספציפי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3505&dl=1#driver אשמח מאוד לעזרה או פתרון לבעייתהאיטיות של ה USB תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by udicol,

במסגרת לימודיי במדעי המחשב אנו נדרשים ללמוד על מחשב SRC- Simple Risc Computer. מכונה פשוטה לדוגמא, הממחישה את מבני המעבד, זיכרון, ורגיסטרים. אני מחפש סימולטור למכונה כזו ע"מ לכתוב פקודות אסמבלר פשוטות לצורכי לימוד. מישהוא מכיר דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום אני רציתי לשאול משהוא עם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד וידה לכם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל כל הדיסיקים של הדריבים כרטיסי מסך והכל של המחשב נאבדו לי ואני רוצה לפרמט אותו בכל זאת ולהתקין את הדריבים ואת הכרטיסי מסך וכל מה שצריך עכשיו השאלה שלי זה איפה אני מוצא את הדרייברים וכרטיסי מסך וכל מה שקשור לדגם של המחשב שלי ויכול להתקין אותם ???????? הדגם של המחשב לי אמרו לחפש דריברים וכל כל מהשקשור לדגם הזה : AMD 3800XP או AMD 4200XP או AMD 3200XP אחד מהם תוכלו לעזור לי בבקשב כל מי שמתמצא בזה תודה רבה אשמח לקבל תגובות ופתרונות ממכם!!! העלתי תמונה פי שביקשתם כדי לראות תנתונים של המחשב !!! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by chaim_f,

היי יש מצב למצוא עבור המחשב הבא - Lenovo IdeaPad 100-15 80QQ002NIV דרייברים לווינדוס 7?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים אני לא מצליח להפעיל את התוכנה שבאה עם המצלמה - Picture Package Menu הוא כל הזמן נותן הודעת שגיאה - "To run this application, you need to install macromedia flash player first" התקנתי את הפלאש של אדובי... לא עוזר... עשיתי התקנה מחדש של הפלאש... לא עוזר... התקנתי את כל התוכנות של המצלמה (כולל הדרייבר)... לא עוזר... התקנתי את הפלאש ואחריו את התוכנות .... לא עוזר... *הפלאש עובד כי אני רואה תוכן פלאש באינטרנט... אובד עצות :s05:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by dudidu08,

אהלן לכולם הורדתי היום 2 קבצים מסוג MOV באיכות 720P ו-1080P לצורך העניין מדובר בשני טריילרים לסרטים. משום מה אני יכול לפתוח את הקבצים רק ען התוכנה QUICKTIME והקבצים ממש מוגבלים כלומר אני לא יכול להעתיק אותם לשום מקום, לא יכול למחוק אותם וגם לא להעביר אותם... ממש מוזר אפילו לדיסק און קי שלי אני לא מצליח להעתיק אותם זה כותב לי מעתיק...אבל בלי הגדרת זמן אני מחכה שעה וזה לא מעתיק בסוף זה נתקע... למישהו יש מושג מה זה הדבר הזה ואיך פותרים את זה??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by danik,

שלום לכולם.. אני מחפש תוכנה לבניית שומרי מסך... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by liorgadidi,

התקנתי את האנטי וירוס קספרסקי והסרתי את הנורטון. כשאיתחלתי את המחשב והמחשב עלה מחדש הוא כתה לי את זה: http://img310.imageshack.us/my.php?image=16gm1.png מה אני עושה??? בבקשה תצילו אותי מזה אני לא יודע מה הולך לי במחשב. תודה לעוזרים!!

19. Started by ybe,

אני מנסה להפעיל את האופציה ולא מצליח ???.בחלק מהמשחקים מחשב פשוט נופל ובחלק לא ניתן בכלל לגשת לאופציה(היא כבויה).אני משתמש בדרייברים הכי עדכניים-23.11.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום מאז אתמול שמתי לב שלפעמיים יש לי בעיה יש סירטוני ווידאו כשאני עושה מסך מלא לא מוצגת תמונה(יש סאונד) אבל התמונה נעלמת הכל שחור וכשאני יוצא ממסך מלא כן רואים הכל אף פעם לא קרה לי ולא התקנתי שום דבר לאחרונה או משהו כזה יש לי ווינדוס 7 SP1 אינטרנט אקפלורר 9 פלאש פלייר 10.2 (באינטרנט למשל כמו בויוטיוב)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הורדתי 2 סרטים מהאתר www.3dgameman.com כשהיה לי את המדיה פלייר המקורי של אקס פי. הורדתי מדיה פלייר 9 בטא והוא לא מריץ לי עכשיו אף סרטון. מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום יש לי תיקייה עם כמה סרטים בתוכה וכל פעם שאני נכנס לתוכה אני מקבל שגיאה של הEXPLORER זה נראה שיש התנגשות בין משהו למשהו..איך פותרים את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. למי שלא יודע vcpoker זה תוכנת פוקר אינטרנט עכשיו במחשב הישן שלי היה בעיה להיכנס איתה לשרתים של התוכנה חשבתי שזה אולי בגלל שהוא ישן וזה ואולי זה משפיע בכל אופן כנראה שלא...גם במחשב הנוכחי התוכנה מסרבת להתחבר לשרתים אלא אם אני מנסה להיכנס איתה כמה פעמים ואז אולי היא עושה טובה הבעיה היא רק אצלי כי ניסיתי להריץ אותה על מחשבים אחרים והיא ישר מתחברת יכול להיות שזה קשור ל ISP...דיברתי איתם אולי הם יודעים משהו בקשר לזה ואמרו לי שהם לא מספקים תמיכה לתוכנות... התוכנה מבוססת ג'אבה ...התקנתי כמובן את הג'אבה גרסה אחרונה ופשוט ללא הצלחה יש מישהו פה שמכיר את התוכנה או יצא לו לשחק פוקר איתה? או מישהו שסתם יש לו איזה רעיון יש לציין שזה לא תמיד היה ככה...במחשב הישן היא פעלה מצויין עד שהית…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. לא משנה מה אני עושה ! תמיד הוא חוזר ופשוט לא נותן לשום תוכנה לעלות ..מסנג'ר סקייפ אימיול CATALIST של הכרטיס מסך ...וכו ' איך מעיפים את זה !!?!? אין לי מושג מאיפה הוא מגיע ! - זה כבר הפעם החמישית שאני עושה RESTORE מהGOST שלי שעשיתי מייד לאחר הפירמוט זה כבר מטריף אותי ! משום גם גם SYSTEM RESTOR שעשיתי ושחזרתי להיום בצהריים 6.3.09 לפני שנכנס ! וגם בדקתי לאחר כמה ריסטארטים ..משום מה לא עזר ! מישהו יכול להושיע ? ? תמונה :[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 20:21:53 זה מה שקורה בפועל אחרי כמה דקות .....[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by TIESTO,

תראו היו לי מלא מלא מלא (4900)קבצי אמ פי 3.... עכשיו לא יודע מה קרה .. פתאום הם הפכו להיות מוסתרים ובמקום נהיו לי קבצי vds.. אין לי שמץ... מה זה.. אולי אתה יודע איך מוציאים קבצים מוסתרים ? או משהו על הקבצים האלה? :-\ :-\ :( :( :( :( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים