עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by JAMOOS GADOL,

אני משתמש בתוכנה DAP) Download Accelerator) כל פעם שאני מוריד משהו דרך התוכנה הזאת המחשב נהיה איטי רצח! (זה אף פעם לא היה ככה- רק בזמן האחרון) אז כשבדקתי ב Task Manager (יש לי XP) ראיתי שהתוכנה מנצלת 100% מה cpu שלי! מישהו יכול לעזור לי? :'(

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by RayZ,

קודם כל, עשיתי חיפוש, לא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אין לי LOW-ID. כל אימיול שאני רק מוריד וכל קובץ שאני רק מוריד, בקושי יורד משהו, אני לא יודע מה לעשות. לפני כמה ימים משהו כזה, הוא הציג לי בעיות על פורטים.. לא יודע כבר.. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  3. Started by moish77,

מעוניין לבצע גיבוי לכל המחשב, אפשר בעזרת האשף של XP ואחר כך לפצל את הקובץ כך שאפשר יהיה לצרוב במספר DVD. אפשר לבצע את כל התהליך בעזרת zip או winrar כולל הפיצול? איך אפשר לבצע? תודה

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  4. אני רוצה לפתוח שני פורטים לMW2 שיעבוד יותר מהר אבל איך פותחים אותם?אני לא מוצא את האפשרות...

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  5. שלום, יש ברשותי כמה קבצי archive ואני מעוניין לאחד אותם לקובץ אחד ובנוסף שלא יהיו לי בקובץ שאצור קבצים כפולים. כיצד עושים זאת ? ? ? אני משתמש בתוכנת Outlook 2003 במערכת הפעלה XP.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by Aviad Faran,

יש לי בעיה רצינית עם סרטי דיווקס. כאשר אני רואה סרט דיווקס מסוים, וזה נתון לגבי כל סרט לאו דווקא סרט מסוים אחד, יש מין איחור בתמונה. זאת אומרת שקודם אני שומע את הקול, ולאחר כמה שניות את התמונה שמתאימה לאותו קול. אני לא יודע מה לעשות בקשר לזה ואני די תקוע. ניסיתי לפרמט את המחשב, ולהתקין הכל מחדש, וכאשר התקנתי את דיווקס- שוב, דיליי בסרטים. הבעיה היא לא בכרטיס קול כי הוא חדש לגמרי מלפני שבועיים (פורטיסימו דיגיטלי). למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by [NOS],

זה קורה לי בחצי מהדברים שאני מנסה להפעיל (זה קורה בשני מחשבים) וזה לא קשור לפורמט... אתם חושבים שזה יכול ליהיות השפעה של קודקים? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  8. Started by rjjb7,

שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה להקליט סרט באותו זמן שהוא פועל במחשב. ז"א, אם אני רואה במחשב סרט מסויים התוכנה אמורה להקליט את הפריימים של הסרט שפועל וכאשר אני מורה לתוכנה להפסיק להקליט היא אמורה ליצור לי קובץ חדש שבו הסרט שיצרתי. (משהו בסגנון של הלחצן המוכר Print Screen שלוכד תמונה אחת רק התוכנה אמורה ליצור קובץ וידאו לא קובץ תמונה..) כל מי ששואל את עצמו למה לעזאזל זה טוב הרי הסרט כבר אצלי בהאדריסק למה לי להקליט אותו שוב?!? הנה כמה תשובות אפשריות: 1) אם אני רוצה רק חלק מהסרט בתור קובץ נפרד ויותר קטן. 2) אם זהו בכלל סרטון פלאש שהועלה לאינטרנט ואני רוצה את אותו סרטון כקובץ אצלי במחשב 3) לערוך את הסרט שבהארדיסק כפי שאני רוצה כלומר לחתוך חלקים וכדומה 4) ולדעתי הסיבה החשובה ביותר…

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  9. Started by Ziv_Sh,

רציתי להתייעץ עם חברי הפורום, אני מכיר את אקליפס מג'אווה, בין הIDE הכי טובים שיצא לי לעבוד איתם. הבעיה היא כזאת - יש להם חבילה של C\C++ אך בשביל לגרום לה לעבוד כמו שצריך אתה צריך לעבור כל כך הרבה הגדרות וגם אז לא בטוח שתצליח. אותו דבר עם PyDev, הרחבה לפייתון של אקליפס. אפילו לאחר שמתקינים SDK של ווינדוס או mingw וכו', עדיין הדברים לא מסתדרים. האם מישהו יכול להסביר למה הדברים כל כך מסובכים? אמנם תוכנה חינמית, אבל זה לא יאומן שדרושה כל כך הרבה התעסקות בשביל תכנית hello world מסכנה. האם יש אור בקצה המנהרה בעניין הפשטת העניין?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by Palamnaeusus,

Netscape and other Web browsers based on the Mozilla development project contain a bug that leaks people's Web surfing data, according to a new report The bug reveals the URL of the page someone is viewing to the Web server of the site last visited. This allows a Web server to track where people go after they leave the site, even if the next Web address comes from a bookmark or is manually typed into the browser. Researcher Sven Neuhaus, who published a security alert on Wednesday about the issue to the Bugtraq mailing list, said he had confirmed the bug in Mozilla 1.0, 1.0.1 and 1.1, though it probably also existed in older Mozilla versions. It also appears in browsers …

11. Started by eladbu,

ענייני רגולציה בחברה חייבו אותי לתת דוח שבו אני מביא את כל התוכנות המותקנות על שרתים מסויימים (עשרות ליתר דיוק) האם קיימת תוכנה שיודעת לתת לי את ה ADD.REMOVE של השרתים ולייבא לאקסל\וורד

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  12. Started by The_Matrix,

אני משתמש ב - 4 3D Studio MAX כבר הרבה זמן... ידוע לי שאפשר להעביר מודלים של 3Ds Max ל-Director אבל אני לא יודע בדיוק איך... אז עם מישהו יודע בבקשה שיעזור... :'( תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  13. כמו בכותרת... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  14. שלום אני רוצה לעצב דף אינטרנט שהורדתי HTM לא תמונה של דף איזה תוכנה פותחת וניתן לעצב , למחוק , לצייר ועוד ..

15. Started by 114508534,

אני רוצה ללמוד את התוכנה והייתי רוצה כמה מדריכים מהפשוטים ביותר עד למתקדמים כאלה , מומלץ ביותר בעיברית אבל אנגלית גם יהיה בסדר

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by HairyAss,

היי, בזמן האחרון נכנס למחשב שלי וירוס מאוד מוזר. הוא גורם לזה שכשאני לוחץ על CTRL+ALT+DEL, זה כותב לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך". וכשאני רוצה להפעיל קובץ REG, זה כותב "אפשרות עריכת הרישום בוטלה ע"י מנהל המערכת שלך". ניסיתי בערך את כל השיטות שיש כדי לסדר את זה, ואף אחת לא עבדה. כמה ת'אמת כן עבדו, ומנהל המשימות חזר לפעולה, אבל אחרי סגירה ופתיחה מחודשת, שוב אותו דבר. אז כשהבנתי שזה וירוס ניסיתי לסרוק את המחשב לוירוסים, עם AVG וזה מצא וירוס ומחק אותו, אבל הAVG עשה לי בעיות ומחקתי אותו גם ואז הוירוס חזר. התקנתי את הקספרסקי שלי, אבל הוא בכלל לא עולה! כאילו מחקתי ולא התקנתי (זה לא מה שקרה :) ולא משנה מה ניסיתי לעשות (REPAIR, התקנה מחדש..) שום דבר ל…

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  17. נותן לי הודעת שגיאה Cannot play back the file. The format is not supported. אני חושב שהקובץ הוא דיו איקס אבל זה לא משנה, כי יש לי עוד קבצי סרטים שכן עובדים רק הוא לא עובד, יכול להיות שזה משו אחר או שבטוח זה שהקובץ המסוים הזה פגום?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי וינודס ויסטה וכשאני מפעיל את הסרטונים בכל אתר (לדוגמא gametrailers.com) אני רואה אותם בסדר גמור עד שאני מגדיל את גודל הסרטון (עושה הגדלה באייקון הימני למטה), הסרטון קופא ולא זז עד שאני יוצא מההגדלה. מה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  19. נכון יש את הבדיקות ב 3d mark, ורואים את הגרפיקות התלת מימדיות המקסימות האלה? איפה יש עוד כאלה סרטים/ תוכנה עם כלאה קטעים שונים (גם למשקפיים התלת מימדיות האלה שקונים בשקל)

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  20. Started by Tomerico,

אני לא מבקש לינק או שם (למרות שהייתי שמח לקבל ) כי אני מתאר לעצמי שזה לא חוקי אבל... יש כזה דבר? (משמע זה אפשרי?)

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  21. הי התקנתי היום אופיס 2007 (כן חוקי- מבטיח), האם יש אפשרות להפוך את התפריטים בעברית לאנגלית? זה מחרפן אותי שכל התפריטים הפוכים לי. תודה

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  22. Started by rjjb7,

כיצד ניתן לטעון את ה command Prompt (cmd) - DOS ישירות כשהמחשב עולה ולא דרך התחל > הפעלה אחרי כניסת לווינדוס וכד' ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לאחרונה התקנתי את המשחק trackmania surise ואז הסרתי אותו (בגלל הוא לא עבד אבל לא משנה).. בקיצר, בתקייה של התקנת המשחק היה מן תוכנה כזאת שהתפקיד שלה הוא לחסור את הכוננים האופטים במחשב או משהו כזה )אם אני לא טועה אז השם שלה הוא starforce nightmare) היום אני בא לצרוב דיסק של מוזיקה ופתאום אני מגלה שנרו לא מזהה בכלל את הצורב..ואני לא בטוח שאפילו במשחב הוא מזוהה (כי ניסיתי לחפש את ההדיסק שישנו בתוך הצורב בכל אחד מהסימניות שבמחשב שלי והוא לא הראה שיש סימן כלשהו לדיסק.. בתוכנת נרו זה נותן לי הודעה למטה של "no recorder slected" האם יש דרך להפוך את המצב הזה?...ואם כן איך?...אני אודה לכם אם תעזרו לי בהקדם האפשרי. זה מה שניסיתי לעשות...וזה עדיין לא עבד במנהל ההתקנים אין שום הודעה על…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by FatherBoard,

ניסיתי לצרוב SVCD עם NERO והוא אומר משהו על זה שהסרטים ב-MPEG 2 לא מתאימים ל-SVCD. מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  25. למישהו ידוע על דבר כזה? לי לא נראה בכלל שיש דבר כזה, כי זה משהו חיצוני, אבל חבר שלי אומר שיש, יש תוכנה כזאת? אם יש אז תנו שם. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.