עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by T-Flash,

שלום בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת רקעים לשולחן העבודה... יצרתי עוד אחד...: אני יודע שזה ממש ג'יפה, אבל תתחשבו... זה בין הראישונים שלי... הרקע תוכנן להיות רגוע... אשמח לקבל טיפים

2. Started by AmitDanan,

יש לי בעיה של קידוד סרט, כנראה שהבעיה היא מקודד לסאונד הורדתי בעבר חבילת מקודדים k-lite לדעתי היא מיותרת ולא נחוצה. אני מחפש מקודד אחד טוב לסאונד, השמח לשמוע הצעות [br]פורסם בתאריך: 21.11.2010 בשעה 21:27:50 אולי לא פירטתי אני צריך מקודד לסאונד למחשב משהו כמו "סטראו" זה מעולה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9015599

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zzz727,

עשיתי סינכרון בין האיימיל שלי ב gmail לתוכנה outlook אני מצליח לקבל הודעות אבל לא מצליח לשלוח....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by elior021,

שלום אני רוצה לדעת איך אני כותב סקריפט שיגדיר את חשבון באוטלוק 2007 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. אני מנסה להוריד את המשחקים ש NVIDIA ו STEAM נתנו בחינם והמהירות ממש נוראים (לא עוברת את ה 20K) יש דרך לסדר את זה או שזה תמיד ככה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני צריך תוכנה שמשמיעה מוזיקה וקליפים וחולי............ כי הWindows Media Player התחיל לשעמם אותי והוא גם התחיל להאט לי תמחשב . המלצות יתקבלו בברכה .

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by POD,

אהלן, עשיתי חיפוש נרחב באינטרנט ונראה לי שלא נתקלו בבעיה כמו שלי :-\. חלק מהנוסחאות שלי בקובץ תופסות 3 שורות ב- FORMULA BAR. כשאני נכנס לתוך הנוסחה הטקסט משום מה משתבש (צירפתי תמונה). בנוסחאות שאורכן לא יותר משורה אחת אין בעיה. עד לפני כמה ימים הבעיה לא היתה קיימת, וכשהיא התחילה הצלחתי לפתור אותה ע"י בחירת תאים אחרים בקובץ או סגירת הקובץ ופתיחתו מחדש. אבל כעת, שום דבר לא עוזר, גם לא איתחול המחשב מחדש. אין גם שום הגדרה ב-OPTIONS שקשורה לדבר. אשמח לעצות... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by assaf990,

איפה אני מוצא? (קיצורי דרך על ידי המקשים של המקלדת)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by אישי555,

אתם מכירים את האתרים שברגע שלוחצים על מקום כלשהו במסך קופץ חלון עם פרסומת? אז הבעיה שלי היא שיש אתר מסויים שתמיד החלון הקופץ שלו מכסה את סרגל המשימות. אני לא יודע איך זה קורה אבל זה ממש מעצבן. מילא אם היה נפתח בטאב חדש או שהחלון היה נפתח בגודל נורמלי... הם בעצם משיגים את מבוקשם-כדי לסגור את החלון אני חייב להסתכל עליו ולסגור אותו. זה קורה לי רק בכרום. יש לזה פתרון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הבעיה הזאת ידועה בווינדוס2000 שהקצב ריענון מתחלף ל60hertz כאשר מחליפים רזולוציה... יש תיקון לבעיה של nvidia אבל משום מה הוא לא עובד על XP. אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להפעיל את התיקון. אגב אני משתמש בdet21.81 xp. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עכשיו אני פותח את המוזילה פייר פוקס ומגלה שכל המועדפים שלי נמחקו! what the f*ke should i do?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי לפני מס' חודשים מחשב נייד של לנובו דגם T400. כעת יש לי בבית רשת חוטית ואני משתמש הכרטיס רשת של הנייד שלי, שהוא Intel® 82567LM Gigabit Network Connection הבעיה היא כזאת: אני הגדרתי ב BIOS שלא יהיה WAKE ON LAN וגם הורדתי את ה-וי בהגדרות של הכרטיס רשת בווינדוס, כך שלא יתעורר מ SLEEP כאשר כבל הרשת מחובר. אבל כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ה-וי חוזר להיות מסומן (בווינדוס), ז"א שהוא כן מאפשר WAKE ON LAN, וזה באמת קורה. למרות שב BIOS מוגדר DISABLED. אני משתמש ב VISTA, האם זה בעיה של המחשב או של ויסטה, ומה ניתן לעשות? נ.ב. אני יודע שאני יכול לבטל את ה-וי כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אבל זה לא פתרון טוב.....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, כמו שכתוב בכותרת אני פשוט רוצה לשתף את האינטרנט מהמחשב עם הטלפון. הורדתי 2 תוכנות אחת ניראתה זולה קצת ובאמת לא עבדה, השניה Connectify שהיא נחמדה מאוד אבל הטלפון לא מצליח להתחבר לחיבור שהיא יוצרת (באג ידוע בWP8 עם סוג ספציפי של הצפנה). אובונטו מאפשר ליצור חיבור אד-הוק אוטומטי אבל טלפונים לא ממש עובדים באד-הוק. בכל מיקרה אם למישהו יש המלצות, כמו שכתבתי אבל אני צריך להיות מסוגל לקבוע את סוג ההצפנה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by galr52,

שלום יש לי כרטיס קול 5.1 עד לפני חודש היה לי XP ועכשיו החלפתי ל 7. יש לי מערכת 5.1 (T6060) ואני לא מצליח להפעיל את כל הרמקולים, רק 2 הרמקולים הקדמיים עובדים והבאס. כשיש לי בתוכנה של הכרטיס קול לבחור בין הסוגי מערכות (רמקולים 5.1 או רמקולים סטראו) לא משנה על מה אני לוחץ זה נשאר על סטראו ולכן, אני חושב, זה לא נותן לי להפעיל את כל יתר הרמקולים. http://www.siz.co.il/my.php?i=yzimnjejh1yh.jpg איך אני יכול לפתור את הבעיה? בברכה, גל

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by EAD,

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/shiretoko/alpha2/win32/en-US/Shiretoko%20Alpha%202%20Setup.exe ועוד מידע http://arstechnica.com/news.ars/post/20080905-first-look-firefox-3-1-alpha-2-officially-released.html אני משתמש בה עכשו. פרט לכך שרוב הADDONS לא תומכים בה רשמית, הכל פועל נפלא! ומהיר מאוד.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. - מעתיקה כל קובץ או תיקיה שלא קיימים ביעד - מוחקת ביעד כל קובץ או תיקיה שלא קיימים במקור - מדלגת על כל קובץ או תיקיה שזהים בשני הצדדים המטרה: יצירת תיקיית גיבוי שזהה לחלוטין לתיקיית המקור - תוך ביצוע מינימום פעולות העתקה. המטרה היא *לא* סנכרון דו-כיווני. אני מעדיף תוכנה חינמית, אבל מוכן לשלם עד $20 לתוכנה שעומדת בכל הדרישות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Lancer,

ברגע שה WINDOWS עולים אני מקבל חלון שבו כתוב כי תוכנה מסויימת מנסה להכנס לאיזה אתר g0ku.alf4-radmin.com.ar.אחריי אני סוגר את החלון הזה קופץ לי אותו חלון אבל הפעם עם תוכנה אחרת ואחריי זה גם תוכנה שרוצה להתחבר ל google.com!. איך שאני מתחבר לאינטרנט אני זוכה לגלוש איזה 5 דקות בלי בעיות ואז האניטרנט כבר בקושי זז והמחשב גם לא מגיב.הרצתי AD-AWERE ספייבוט וקספרסקי וכוויכול הם מצאו בעיות ומחקו אותם. האם יש לכם המלצות לגביי הבעייה שלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. התוכנה של HP פשוט זועה, עובדת לאט. גם כן אפשרויות עריכת הטקס מוגבלות ועובדות לאט גם כן. יש תוכנה צד ג' שעושה את העבודה טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. כתורת

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום אני מנסה לצייר קווים. ואח"כ מדפיס מדפסת. ורואים קווים ישרים ויש כאילו בקו מדרגות קטנים היסתכלו בבקשה מצורף תמונה סימנתי בעיגולים אדומים לפי סימנים עיגולים אדומים שרואים בפוטושופ CS2 בזכוכית מגדלת הגדלה פעם אחת רואים בקו פנימי שחור בסדר וחיצוני קו מדרגות קטנות ולא ישרים. איך עושים שקו יהיה ישר ולא מדרגות קטנות מאוד? נ.ב. נסיתי לשחק בהגדרות בפוטושופ כלים Brushes וזה לא עזר לי. אולי שפתחתי דף חדש בגודל A4 ורשמתי ב- Resolution - 50 Pixels\inch וגם בחרתי color mode: RGB color - 8 bit האם זה בסדר הגדרות שעשיתי בדף חדש בשביל שיהיה קווים ישרים בצורות נכונות? מה עוד צריך להיות בהגדרות דף חדש שיהיה לי ציור קווים ישרים וגם לא רואים מדרגות קטנים שיהיו ישרים? מיכאל [attachment d…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ori83,

היי,w איך אני רואה סרטים בפורמט 4:3 במקום 16:9 ב windows media player? אני רוצה לראות את הסרט על כל המסך וכרגע יש לי פס שחור למעלה ולמטה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היי, אח שלי קנה מחשב כזה וזה המסך הרחב הראשון שהוא נתקל בו במחשבים... עכשיו, הרזולוציה הטבעית של המסך הינה 1680 x 1050 אם אני לא טועה אך זה ממש קטן ולא קריא לכן רזולוציות יותר ריאליות כמו 1280 על 800 נתבקשו אך הפונטים לא חדים וזה לא נוח לקריאה ... השאלה היא מה עושים, האם יש דרך להנות מכל העולמות? גם רזולוציה חדה ופונטים גדולים או פונטים חדים ברזולוציה נמוכה אשמח להבהרות בנושא...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by TripMan,

עריכה: הצלחתי לפתוח פורטים, העניין שאני לא מצליח להעלות- לבצע SEED בUTORRENT ו ABC. יש סיבה כלשהי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. נמאס לי מ - nero אני מחפש משהו פשוט ויעיל שיעשה עבודה טובה בצריבה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים