תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רציתי לשאול משהוא עם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד וידה לכם אני רוצה לפרמט את המחשב שלי אבל כל הדיסיקים של הדריבים כרטיסי מסך והכל של המחשב נאבדו לי ואני רוצה לפרמט אותו בכל זאת ולהתקין את הדריבים ואת הכרטיסי מסך וכל מה שצריך עכשיו השאלה שלי זה איפה אני מוצא את הדרייברים וכרטיסי מסך וכל מה שקשור לדגם של המחשב שלי ויכול להתקין אותם ???????? הדגם של המחשב לי אמרו לחפש דריברים וכל כל מהשקשור לדגם הזה : AMD 3800XP או AMD 4200XP או AMD 3200XP אחד מהם תוכלו לעזור לי בבקשב כל מי שמתמצא בזה תודה רבה אשמח לקבל תגובות ופתרונות ממכם!!! העלתי תמונה פי שביקשתם כדי לראות תנתונים של המחשב !!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם התוכנה הנ"ל היא טובה?? ועוד שאלה או יותר נכון בקשה, מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה שמראה את טמפרטורת המעבד בזמן שאני בWINDOWS...?? תודה רבה! יום מעולה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש : רציתי את עזרתכם לגבי תוכנות נחוצות\שימושיות\מומלצות שאני צריך להתקין עליו כמו מערכת הפעלה, אנטי וירוס, פיירוול, תוכנת צריבה, תוכנה לסרטים, מקודדים, תוכנה לשיתוף קבצים והורדות דפדפן וכל מיני וורדים למיניהם * אני לא מחפש קישורים לתוכנות פרוצות, אבל אם יש קישורים לתוכנות חינמיות, או שדורשות סיריאל לזמן מוגבל : אני אשמח אם תוכלו להוסיף תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1003580042&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה הזאת ידועה בווינדוס2000 שהקצב ריענון מתחלף ל60hertz כאשר מחליפים רזולוציה... יש תיקון לבעיה של nvidia אבל משום מה הוא לא עובד על XP. אני מקבל את ההודעה הזאת שאני מנסה להפעיל את התיקון. אגב אני משתמש בdet21.81 xp. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו אני רוצה לעשות סרטונים השאלה שלי אחרי שאני עושה את הסירטונים איך אני שומר אותם כדי שאני יוכל לשים אותם בתוך חתימה לפורום, וגם איך אני שומר אותם בגודל של עד 20 KB ואני אשמח אם תביאו לי גם מדריך לעבודה עם התוכנה הזאת בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב החדש שלי אמור להגיע בשבוע הבא, ואני חושב איזה איך כדאי לי להגן עליו. כרגע יש לי את avast אנטי וירוס ואת הפיירוואל האגדי של סיגייט. כדאי להתקין את שתי התוכנות האלה גם על המחשב החדש? אף פעם לא היו לי בעיות איתן פה... או שאולי יש דברים מומלצים יותר? עוד דבר כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, עשיתי מלא בנצ'מארקים. אני כבר לא זוכר הרבה מאז אבל אני זוכר שהשתמשתי ב3dmark ובאקוואמארק. באיזה תוכנות בנץ' משתמשים היום? ועוד שאלה קטנה - יש תוכנות שאומרות לך בדיוק מה שיש לך על המחשב ומהירויות והכל. אני זוכר שאז היה לי משהו בסם סנדרה ומשהו בשם אברסט... באיזה תוכנות משתמשים היום? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שתי בעיות שאני מנסה לפתור אותה כבר יותר משבוע. (מקווה שבחרתי בפורום הנכון) בקצרה: עשיתי פירמוט למחשב, התקנתי XP מחדש, התחלתי להתקין דרייברים והתחילו לצוץ בעיות. (זה לא מחשב חדש, כבר עשיתי את זה מלא פעמים בעבר) כשאני מתקין חומרה בשם Silicon Image Sil 3112 SATARaid Controller הוא לא נותן לי לסיים להתקין אותה. (תמונה) מה זה בדיוק הדרייבר הזה? זה חיבור SATA חיצוני? כי יש לי כזה, (בלי דרייבר- לא זוכר בכלל שהיה לי) אבל יש לי גם RAID בדיסק הדרייברים של המחשב עצמו, וכבר שם מופיעה הבעיה. הבעיה השניה היא בהתקנת מתאם USB לרשת אלחוטית ROTAL ALAN DRUC-U3. אני מכניס את הדיסק המקורי של הדרייבר, והוא לא נותן לי לסיים בדיוק באותה טענה. (has not passed windows logo testing......) אם אני ממ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הגירסא הקודמת היתה טסה לי עוד לא לחצתי על לינק כבר מוריד לי על 11KB\S עכשיו אני מוריד את אותם קבצים גם את החדשים גם את הישנים, לוקח לו מאה שנה עד שהוא מתחיל להוריד ממש ממש המון זמן זה לא נורמלי כל הקטע הזה.. נ.ב - אני מוריד באימיול רק קבצי וורד, ציורים, וקודים בשפות תכנות - הכל חוקי כמובן, אני לא איש של ווארז..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי פוטושופ 7 כמה פעמים ממספר דיסקים, לאחר 10 דקות עבודה התוכנה נתקעת והשחרור היחידי הוא דרך אתחול המחשב (בכפתור), המחשב מחשב חדש פנטיום 4 במהירות 2.6 זיכרון 256 ואפילו לאחר פירמוט והתקנה מחדש של כל מערכת ההפעלה והפוטושופ עדיין הוא נתקע ניסיתי 1. להגדיר יותר זיכרון בBIOS 2. להגדיר לפוטושופ להשתמש בכמה זיכרון שהוא רוצה דרך הPREFERENC 3. החלפתי את זיכרון הRAM בזיכרון מהיר יותר 4. התקנתי את התוכנה בכונן אחר ולא בC\program files וגם זה לא עזר עשיתי את כל הבדיקות האפשריות לתקינות רכיבי המחשב ולהיעדר וירוסים ומזיקים אחרים כל זה ללא תועלת הפוטו שופ עדיין נתקע לאחר כמה דקות עבודה. אותו פוטושופ להפתעתי עובד מצוין המחשב אחר ענתיקה הרבה יותר משלי אז ממש אין לי מושג מה יכולה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם סיימתי קורס בתוכנת 3DS MAX, ואני רוצה להתנסות בהדמיות חוץ בעיקר לאדריכלות הבעיה שהקורס אינו מלמד מהם השלבים בפרויקט אדריכלי אלא רק את התוכנה נטו. אם יש למישהו ידע בתחום ויוכל לעזור אני אשמח. בעקרון אני צריך לפחות את נקודות ההתחלה, שרטוטים ושלבים עד המידול. בתודה, שלומי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו פה יכול אם בא לו כמובן להכין לי מדבקות יפות לאופנוע, יש לי אופנוע מסוג DR350 עכשיו צבעתי אותו בשחור כולו, בלי שום מדבקה, כל ניידת אומר לי לעצור בצד........... עכשיו כל מדבקה יפה שתכינו בפוטושופ אני ידפיס את זה והולך לבית דפוס, יצלם את האופנוע וישלח את זה לבחור המוכשר =] תודה מראשש *(זה לא האופנוע שלי אבל דומה אחד לאחד אותו סוג אותו חברה אותו שנה אותו צבע רק לא אותו אחד) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים אין איזה removal tool או משהו ? אחי הקטן לחץ על הכתובת המעצבנת הזאת מהאיסיקיו מאז המחשב שלו בקושי מתפקד הקספרסקי כל פעם מגלה וירוס ומוחק אותו אבל הוירוס כל פעם חוזר ובסריקה באנטי וירוס הוא לא מוצא כלום ניסיתי גם לעדכן אותו |: אני מיואש מחר אני סוגר חג בבסיס ואני לא רוצה שאח שלי הקטן ישאר עם מחשב דפוק \: תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ימחק ברגע שאני אקבל לינק, אני מעריך שזה לא יהיה בעוד יותר מחצי דקה. אני ממש שונא שאנשים עושים את זה, אבל זה מקרה דחוף נא לא לנעול או למחוק, אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם :asthanos: עריכה - טוב, תודה בכל מקרה ;D הצלתם אותי..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על איזו תוכנה אתם ממליצים לעריכת מצגת תמונות או וידאו שניתן יהיה לעשות מניו יפה ומוזיקת רקע כרגע אני משתמש עם נרו אקספרס אבל בא לי לעלות שלב אחד קדימה חשוב שלא תהיה ממש מסובכת ועם ממשק נחמד! בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, כפי שרובכם בטח יודעים, התוכנה הנפלאה AudioGalaxy נסגרה. :'( זמן להמשיך הלאה.. יש איזהשהיא אלטרניטיבה שווה בשטח?(קאזה ממש ממש לא זה בשביל מוזיקה להמונים.) אני חושב שכולם ישמחו לגלות איזה תוכנה טובה למטרה הזו.
-
הורדתי 2 סרטים מהאתר www.3dgameman.com כשהיה לי את המדיה פלייר המקורי של אקס פי. הורדתי מדיה פלייר 9 בטא והוא לא מריץ לי עכשיו אף סרטון. מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן!; אני מחפש תוכנה שמאפשרת "לדפדף" כמו בספר בין תמונות שאני מכניס, דהיינו תוכנה בעלת ממשק גרפי ש"מעבירה את הדף" בין תמונה אחת להבאה. האם קיימת תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התחלתי לגלוש בכרום גוגל ולדעתי הוא הרבה יותר מהיר מפיירפוקס (שלא לדבר על האקספלורר). הבעיה שהוא לא נוח לגלישה כמו האקספלורר והפייר פוקס בגלל שאין לי את לשונית המועדפים. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמצלמת מה שמופיע על מסך המחשב אז אם מישהו מכיר תוכנה שהוא יכול להמליץ עליה יעזור לי מאוד בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי כמה תוכנות קטנות, וזה לא עבד. אני לא רוצה שהדפדפן יהיה פתוח. אני צריך לקבל התראה מייד כשמגיעה הודעה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
הייתי במעבדת מחשבים והייתי שם תוכנה שעושה דיאגנוזה לכול חומרת המחשב במקביל cpu + mem + harddisk + mb + PSU וכ"ו איך קוראים לתוכנה? ואיפה אפשר למצוא אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-