תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
רגע לפני שאני בועט במסך שלי.....למישהו יש המלצה ל SPAM Killer טוב? נמאס לי מדואר אלקטרוני שלא צריך להגיע אליי, נראה כי כאילו חילקו את הכתובת E-mail שלי לכל משרד פירסום/יחצ"ן/סוטה מין שקיים ברשת.....נמאס לי!!!!!!!!! :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע בחיפוש אחר התוספות הטובות ביותר לפיירפוקס FIREFOX 1 הנה אלו שאני משתמש בהם: DOWNLOAD STATUSBAR 0.9.2 BANDWIDTH TESTER 0.4.1 NUKE ANYTHING 0.2 ADBLOCK 5 - נס ,נס אחד גדול, אחת הסיבות הכי גדולות לגרום לאנשים להשתמש בFOX אחרי הגדרות אין פרסומת 1 GMAL NOTIFIER 0.3.3 GOOGLE PAGERANK STATUS 0.9.3 הייתי רוצה לדעת על אלו אתם ממליצים וגם אם יש למישהוא מושג איך להגדיר את הadblock בצורה הטובה ביותר שיגיד לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
Error Code: -5005 : 0x80070002 התקנתי התקנה חוזרת של UPLAY אחרי אתחול כונן ובUPLAY אני רואה רק כפתור PLAY ולא כפתור התקנה לחצתי על כפתור הסר התקנה של M&M HEROES 6 ועלה לי הסרת התקנים מלוח הבקרה והיה שם התקנה של המשחק לחצתי על הסרה וקיבלתי את הקוד האמור למעלה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחלה השירות עבד מצויין לאחר מספר ימים הוא הפסיק להתחבר לשרת ואני לא יכול לקבל תוכן לטלפון ולטאבלט. ניסיתי להבין איפה הבעיה נראה לי שזה ב Manually specify port, אני פשוט לא מוצא עוד סיבה אחרת. מה ניתן לעשות בשביל שהשירות יעבוד?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר החדש 21.85 בהגדרות יש סימני שאלה במקום כתב בחלק מהלשוניות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מאז אתמול שמתי לב שלפעמיים יש לי בעיה יש סירטוני ווידאו כשאני עושה מסך מלא לא מוצגת תמונה(יש סאונד) אבל התמונה נעלמת הכל שחור וכשאני יוצא ממסך מלא כן רואים הכל אף פעם לא קרה לי ולא התקנתי שום דבר לאחרונה או משהו כזה יש לי ווינדוס 7 SP1 אינטרנט אקפלורר 9 פלאש פלייר 10.2 (באינטרנט למשל כמו בויוטיוב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
- מעתיקה כל קובץ או תיקיה שלא קיימים ביעד - מוחקת ביעד כל קובץ או תיקיה שלא קיימים במקור - מדלגת על כל קובץ או תיקיה שזהים בשני הצדדים המטרה: יצירת תיקיית גיבוי שזהה לחלוטין לתיקיית המקור - תוך ביצוע מינימום פעולות העתקה. המטרה היא *לא* סנכרון דו-כיווני. אני מעדיף תוכנה חינמית, אבל מוכן לשלם עד $20 לתוכנה שעומדת בכל הדרישות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכירים תוכנה חינמית שיכולה להקליט ישר ל- MP3? אני מכיר את AUDICTY ואת SONY SOUNDFORGE הבעיה שהם מקליטות ל-WAV ובסוף ההרצאה לוקח המון זמן לדחוס קובץ של שעתיים ל- MP3 מחפש פתרון שיודע להקליט סאונד במחשב במשך מספר שעות ויכול לשמור את התוצאה בקובץ דחוס באופן מהיר (עדיף כמובן לשמור LIVE בצורה דחוסה אם זה בכלל אפשרי..) מה הפתרון הכי טוב לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הגדרתי את הדואר Gmail ב Outlook והוא עובד לי מאוד איטי... הוא כאילו צריך להתחבר כל הזמן לאתר לעומת זאת פעם הוא היה מוריד לי את המיילים ל-Outlook וה-Outlook היה עומד מאוד מהר איתו מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לייצא מידע על מיקומי צמתים מאבקוס, יש שם אפשרות לשמור את הקובץ בתור rpt או משהו כזה...אבל בפועל הקובץ נשמר בתור קובץ file בלבד..בפתיחה באקסל זה יוצא מבולגן..תוכנת SAP להמרת rpt לא מזהה את הקובץ ככזה בכלל. מצ"ב תמונה. אשמח לעזרה..תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן!; אני מחפש תוכנה שמאפשרת "לדפדף" כמו בספר בין תמונות שאני מכניס, דהיינו תוכנה בעלת ממשק גרפי ש"מעבירה את הדף" בין תמונה אחת להבאה. האם קיימת תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, לי יש חשבון באאוטלוק מסוכרן עם ההוטמייל, אולם, כשניסיתי לפתוח חשבון דומה לחברה שלי (במחשב שלה - עם ההוטמייל שלה) נתקלתי בהתנגדות עזה מצדה של התוכנה... אשמח לעצותיכם. אסף
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב גם עם נרו 6 גם עם נרו 7 והבעיה היא הסדר שבו ההשירים נצרבים שהוא שונה ממה שנמצא בתוכנה ברגע שאני לוחץ על צרוב. אוליי אני לא עושה משהו נכון אבל ניסיתי כבר הכל כמובן גם לפי מיקום תיקייה.מדוע זה קורה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכץ הפעלה win xp מיום שישי כאשר אני פותח חלון לדוגמא של google אני מקבל ג'יבריש. וכנ"ל על אתר של hotmail. מה עלי לעשות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את נגן ווינאמפ ואני רוצה להגדיר אותו שיהיה כמו סרגל מעל ההתחל(אני זוכר שראיתי אצל מישהו פעם שאפשר לעשות אותו כזה בצד מין סרגל חצי שקוף כזה שמראה את השיר המנוגן ויש חצים של העברה.. איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה רבה =] אלי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את ה pidgin וכל אנשי הקשר שלי הם בג'יבריש (חוץ מאלו שרשומים באנגלית כמובן). באפשרויות לא מצאתי משהו מיוחד והן נראות לי אפשרויות מאוד מינימליסטיות. אפשר לקבל עזרה בעניין? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה ! תמיד הוא חוזר ופשוט לא נותן לשום תוכנה לעלות ..מסנג'ר סקייפ אימיול CATALIST של הכרטיס מסך ...וכו ' איך מעיפים את זה !!?!? אין לי מושג מאיפה הוא מגיע ! - זה כבר הפעם החמישית שאני עושה RESTORE מהGOST שלי שעשיתי מייד לאחר הפירמוט זה כבר מטריף אותי ! משום גם גם SYSTEM RESTOR שעשיתי ושחזרתי להיום בצהריים 6.3.09 לפני שנכנס ! וגם בדקתי לאחר כמה ריסטארטים ..משום מה לא עזר ! מישהו יכול להושיע ? ? תמונה :[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 20:21:53 זה מה שקורה בפועל אחרי כמה דקות .....[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה תוכנה יש אשר מאפשרת לעשות Subtitiles בעברית?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ומאז אני לא מצליחה להתקין את אופיס הוא רושם error השתמשתי ב ccleaner ומחקתי את הסיפריה ששם הוא שם את המיקרוסופט אופיס כלום לא עוזר בגלל ההפסקת חשמל יש את הבעייה. הרצתי את התוכנה WISE REG CLEAN לא עזר. המחשב חושב שעדיין יש לי OFFICE זו ההודעת שגיאה,ראו בתמונות: תמונה ראשונה כשאני מנסה להתקין את חלונות מחדש, תמונה שניה כשאני מנסה להתחל למשל את WORD: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שיש שתי תוכנות שמורידות מהאתרים כגון RAPIDSHARE . אז אני רוצה לדעת מי התוכנה המומלצת ביותר בשבילי . גם שיהיה מהירות הורדה וגם שלא תמתין הרבה . לי יש ראוטר אז אני לא יודע מה בקשר ל USDOWNLOADER היה לי נסיון עם JDOWNLOADER אבל המהירות נמוכה קצת וגם זמן להמתין קצת ארוך בין כל קובצ . 5 דקות לחכות בין כל קובצ לקובצ . אז מי ממומלצ בעיניכם .ה JDOWNLOADER או ה USDOWNLOADER ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי . מחפש תוכנה להצגת כל הטמפ' במחשב בצורה מסודרת וחשוב ביותר גם שתהיה אפשרות להצגת המאווררים וכיווננם. thx
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בVISTA (כבר תקלה אני יודע...), אבל עכשיו כשהמחשב עולה הוא מודיע לי על בעיה ב והוא כותב: שגיאת מערכת winlogon.exe הקובץ או הספריה c:\program files פגומים בצע בדיקה עם כלי מערכת Chkdsk אם אני נכנס בכל זאת למערכת אז כל הלינקים לא עובדים, וגם הכניסה לתיקיות. חלקן "מסכימות" רק אם אני עושה אישור מנהל הWMP כותב לי משהו על קובץ אינו נכון, 11.0.6000.6324 אין אפשרות להפעיל את מרכז האבטחה... כשאני מנסה לעשות שיחזור מערכת המחשב כותב שהוא מזהה השחתה במערכת קבצים. ושולח אותי לבדוק שגיאות בדיסק. אני מסמן לו שיבדוק, עושה כיבוי / ריסטרט ולא קורה כלום. המערכת עולה ומודיעה על השגיאה הנ"ל. אשמח לעזרה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-