תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכולה לצרוב קלפים לדיסק לאוטו? יש לי נירו וניסיתי DVD ניסיתי MP3 - CD כל דבר אפשרי וזה לא נותן לי תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחדש את ה נוד שלי וכל מה שאני רואה זה קנייה מלאה עם דיסק שעולה 120 שקל...אני קניתי את שלי ב 80 שקל איפה אני יכול לחדש את הרשיון שלי בזול. ---------------- Now playing: István Parkányi: Dall'Arco Chamber Orchestra - Vivaldi: Concerto In A Minor, RV 108 - 3. Allegro Molto via FoxyTunes
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כלומר שלא יהיו 2 קבצים להפוך את הסרט ל-"תרגום מובנה" אני צריך להעביר אותו לנגן וכשאני מעביר אותו קובץ סרט וקובץ תרגום אני לא רואה את התרגום.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי OFFICE XP באנגלית אבל הוא בלי בדיקת האיות בעברית עכשיו אני שמעתי על OFFICE XP HEBREW PACK אבל כשמתקינים אותה היא הופכת הכל לעברית גם התפריטים שאני לא מעוניין לזה. יש דרך אחרת להתקין רק תוספת של SPELL CHECK ל OFFICE?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://img300.imageshack.us/img300/1720/18ud.jpg נכון ב-desktop יש אייקונים ! אני מעוניין שהם יהיו שקופים (כמו פעם) ולא עם הילה בצבע אפור (או כל צבע אחר) מסביבם/בתוכם. אם תוכלו לעזור זה יהיה נחמד. תדוה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי מוזרה בתוכנה IDM. כידוע אפשר דרך התוכנה להוריד סרטוני פלאש מהאינטרנט, הבעיה היא שלפני שהסרטון עצמו מתחיל יש איזה פרסומת של 15 שניות בערך והתוכנה מזהה אותה ולא את הסרט עצמו... מה שקורה לפעמים זה שאני מרענן את הדף והסרט מתחיל ישר בלי הפרסומת ואז אפשר להוריד את הסרט!! רק שאני לא יודע במה זה תלוי, כי שתי התופעות חוזרות על עצמן באותו הסרט, פעם ככה פעם ככה.. (וניסיתי כמה סרטים שונים...) אשמח אם משהו יעזור לי, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לייצא מידע על מיקומי צמתים מאבקוס, יש שם אפשרות לשמור את הקובץ בתור rpt או משהו כזה...אבל בפועל הקובץ נשמר בתור קובץ file בלבד..בפתיחה באקסל זה יוצא מבולגן..תוכנת SAP להמרת rpt לא מזהה את הקובץ ככזה בכלל. מצ"ב תמונה. אשמח לעזרה..תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מתי שאני מנסה להתקין את התוכנה קופצת לי הודעת שגיאה והוא לא מתקין לי את התוכנה ונותן לי אפשרות להתעלם או להמשיך את ההתקנה וזה לא עוזר בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובבקשה שום דבר ש נורטון,כי אני מפתח בסביבת הnet וזה עושה הרבה צרות עם IIS . תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבעייה היא, שאני גולש כרגיל, ופתאם ללא הודעה מוקדמת לוקח לדף כלשהו שעה לעלות, זאת אומרת בפתאומיות לדף לוקח הרבה יותר זמן לעלות, וזמן רב נראה כאילו המודם לא מעביר שום מידע, מה שהעלה לי את החשד כי הבעייה היא באקספלורר ... יש למישהו רעיון לפתרון ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה הם לא רוצים לעבוד ביחד עם עברית..? יש משהוא שאני לא יודע עליו? ICQ 2000B win 2000 pro. (עד עכשיו הייתי על XP, והעברית מותקנת כמו שצריך...)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה ב-WORD 2003, בעת סימון טקסט בעזרת העכבר במסמך (סימון כך שהטקסט נהפך לשחור אחרי שנבחר בעזרת העכבר), לחיצה על backspace או כפתור אחר לא מחליפים את הטקסט המסומן באות אחרת שנלחצה אלא הטקסט המסומן נשאר במקומו והאות נכתבת אחריו(ניתן למחוק רק ע"י לחיצה על delete) יש למישהו מושג איך מחזירים את המצב לקדמותו כך שהטקסט הנבחר ימחק ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לכתוב דברים מתמטיים כגון - שונה , שורש, שברים , ועוד..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך שנאי מפעיל ישר יש את החלון המעצבן הזה לשלוח דוח לMICROSOFT.... זה סרט שאני ממש רוצה לראות ואחרי הרבה זמן זה סופסוף סיים וזה לא פועל =\ מה אני יכול לעשות כדי להפעיל את העניין הזה? המון תודה !!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך איזו תוכנה שתיקח את כל התמונות שאני יוסיף והיא תשנה את הגודל שאני אקבע נגיד 12.3 ס''מ / 12.5 ס''מ ניסיתי עם פוטושופ אך לא הצלחתי כלכך ואי אפשר להוסיף את כל התמונות שלי שם ושיגדיר אוטומט על כולם. תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אימיול 4.2 ומשום מה בזמן האחרון לחמור יש כיסוי עיניים שחור (LOW ID אם אינני טועה). לא ביצעתי שינויים מיוחדים במחשב והחמור נהג לעבוד טוב מאוד עד לא מזמן. יש לי פירוול של וינדוס והפורט של החמור פתוח בודאות. הצעות בבקשה לא בא לי לוותר על הקרדיט ..
-
בכל דפדפן שהוא, יוטוב מצליח כל מה שפלאש... כשאני נכנס ללינק עם קישור לכתבת ווידאו הדפדפן קורס ומקבל הודעת שגיאה לסגור אותו. מה זה יכול להיות? ד"א בכל הדפדפנים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס לי מ - nero אני מחפש משהו פשוט ויעיל שיעשה עבודה טובה בצריבה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כל כמה זמן קופצת לי הודעה שהתוכנה FLEC006 כבתה ולא עובדת יותר, עכשיו אני חושד שזה איזשהו וירוס, ניסיתי להתקין גם נוד 32 וגם נורטון 2005 ובשניהם במהלך ההתקנה התקבלה שגיעה , איך אני מסדר את זה שאני אוכל להתקין אותם ולהעלים את הוירוס/טרוייני הזה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממ יש לי בעיה קטנטנה התרגלתי שכאשר יש לי לינק למשל לאיזה קובץ MP3, אז אני לוחץ אליו ואז כזה זה מופיע בQUICKTIME השיר, יענו.. כמו ששמים קטעי וידאו ויש מן חלון "אנרנטי" כזה של WMP, אז כנ"ל לגבי הQT.. אז עכשיו אניר והצ שיקרה אותודב ר במחשב החדש וזה לא קורה בתור דוגמה, אם הייתי במחשב הקודם לוחץ על אחד הלינקים שהם למעטה בעמוד (תחת הכותרת AUDIO DEMOS)אז היה מופיע מן חלונצ'יק של קוויקטיים מקווה שהבנתם למה התכוונתי ושתוכלו לעזור תודה =]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? אם כן זה ממש יעזור! תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להחליף את הסימון/טקסט ירוק שמוצג על המסך כשלוחצים על אחד מכפתורי הקיצור (לדוגמה כפתורי הווליום במקלדת)? דוגמה לסימון הזה בתמונה למטה.. מותקן לי עכשיו SET POINT בגרסה 4.40.88 אם זה משנה משהו...[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 20:14:38 מצאתי את זה:Install uberOptions, disable SetPoint's OSD, and set the volume buttons to send extended keystrokes (F13, F14, and F15) and run an AutoHotkey script that responds to those keystrokes and does your own custom volume OSD. עכשיו מישהו יכול לומר לי מה זה ה AutoHotkey script הזה? מאיפה אני משיג אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד Nero 8 על Windows 7 Pro +Sp1 באנגלית. כשאני צורב עם Multi Session הצריבה תמיד נכשלת. כשאני צורב בלי זה (כלומר שהוא סוגר את הדיסק בלי יכולת לצרוב עליו) אציין גם שבכל המקרים צרבתי במהירות הכי נמוכה שמתאפשרת (x6) בעוד שהדיסקים מיועדים לצריבה של עד x18. הצריבה תמיד מצליחה. למה זה ואיך ניתן לפתור את זה? בינתיים צרבתי רק על DVD -R של חברת TEAC. תודה מראש וחג פורים שמח, dr70
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מאד מעצבנת. כשאני משתמש בפוטושופ אז כל פעם (בלי יוצא מהכלל) תוך כמה דקות אחרי שאני עושה כל מיני דברים אז התוכנה פשוט נתקעת ושום דבר לא מגיב או לו זז אי אפשר ללחוץ ctrl+alt+del זה לא עושה כלום (win2000) ובכלל המחשב תקוע לגמרי. יש לי רק 128 מ"ב זכרון אבל לא נראה לי שזו הבעיה כי אני רואה שבזמן שפוטושופ פועל תמיד יש לי כ 30-40 מגה פנויים ובכל מקרה זה לא אמור לתקוע את המחשב. אז מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-