תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אין לי מדפסת, ככה שאני לא צריך את הפרוסס הזה, בכל מקרה אני מפיל אותו ב- task manager והוא עולה אוטומאטית אני מוחק אותו מ- system32 והוא נוצר מחדש איכשהו ושוב עולה, משתמש ב- 3500 KB זיכרון, ואם זה לא מספיק.... החוצפן גם מבקש גישה לאינטרנט. איך אני מאדה אותו לחלוטין מהמחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro+sp3+ תוכנת אנטי וירוס שכולכם מכירים: avg 8 free. יש לי בעייה בהתקנה של האימיול הזה: emule booster 7.3. שאני מתקין אותו מיד לאחר ההתקנה קופץ לי חלון של האנטי וירוס ואומר לי שיש לי וירוס ששמו בפרטים emule. אני עושה לו ignore, ואחרי זה אני מנסה לעלות את האימיול הוא לא נותן לי לעלות אותו. אבל אם אני מתקין את ה- emule בלי שיש לי את התוכנה avg אז זה עובד. מה אני עושה במצב כזה ? למישהו קרה את הבעייה הזאת? ה- avg לא נותן לי להתקין את ה- emule הזה. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים!! מישהו יודע מהי הסיומת RH ואיך פותחים את הקבצים האלה? תודה! מורן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי לכולם, לאח שלי יש כמה מאות טובות של תמונות מהטיול שלו בפרופיל בפייסבוק שמפוזרות בדי הרבה אלבומים, וההורים שלי רוצים שאני אצרוב להם את כולם. השאלה שלי היא אם יש תוכנה שיכולה להוריד לי את כולן בבת אחת, כי רוב הסיכויים שאני אנגח במסך של המחשב עד שאני אנפץ אותו לפני שאני אסיים להוריד את כל הכמה מאות תמונות האלה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו מתאים.. בתודה, רן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב ככה סתם לפתע פתאום הופיעה לי בעיה מוזרה באינטרנט אקספלורר 11 כאשר מנסים לכתוב בעברית בכל אתר שהוא (גוגל, וויינט, פייסבוק) מופיעות אותיות או בגיבריש, או סימנים מוזרים, או אותיות עבריות שלא תואמות את מקשי המקלדת. זה קרה לפתע פתאום (לא אני הייתי ליד המחשב אז אין לי מושג עם אשתי לחצה על משהו בטעות). עבודה בדפדפן אחר מתנהלת באופן תקין. כמו גם כאשר מעלים מקלדת על המסך בגוגל ניתן להדפיס באופן תקין. למישהו יש מושג מה גרם לתקלה זו ואיך אפשר לתקנה? תודה שרון
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך משתמשים בתוכנה? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פונטים של ברקוד - גם אם אינם חופשיים אבל שיש לכם נסיון איתם והם עובדים בדקתי כבר מספר פונטים אך התברר כי אינם יעילים (קוד 39 , DAFONT ועוד) אשמח לקבל עצה ממי שכבר משתמש תודה ושבוע טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש עכשיו בcanna למי שמכיר, היא עושה את העבודה אבל איטית להחריד ומיושנת. למישהו יש הצעה לתוכנה טובה איכותית ומהירה(רצוי) תודה מראש דארקי נ.ב החיפוש בדברים האלה לא ממש עזר לי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל חינמי כמובן, והכי טוב שיש. אנטי וירוס פיירוול ותוכנה נגד ספייוורים. אנטי וירוס לפי מה שראיתי בפורום, מומלץ על avg. יש עוד משהו חוץ מזה?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
לא עברה יממה מאז השקת הדפדפן IE7 וכבר אנו מתבשרים על כשל אבטחה ראשון שנתגלה בו.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוריד אוטמטית את הרקע הלבן של הסורק בלי אצטרך לחתוך בעצמי את התמונה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, למדנו מערכים בשפת c וחלק משאלה אחת היה: "כתוב תוכנית שתגריל מספרים אקראיים בין 0-100" איך אני עושה מספרים אקראיים? תוודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין את התוכנה EASY TUNE 5 שזאת תוכנה לבקרה על לוחות אם של גיגהבייט כל נסיון התקנה שלי מלווה בהערה שעלי להסיר את ET4 שהוסר כבר מהמחשב כולל גיגהבייט יוטיליטי מנגר מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. התקנתי את ה pidgin וכל אנשי הקשר שלי הם בג'יבריש (חוץ מאלו שרשומים באנגלית כמובן). באפשרויות לא מצאתי משהו מיוחד והן נראות לי אפשרויות מאוד מינימליסטיות. אפשר לקבל עזרה בעניין? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס קול 5.1 עד לפני חודש היה לי XP ועכשיו החלפתי ל 7. יש לי מערכת 5.1 (T6060) ואני לא מצליח להפעיל את כל הרמקולים, רק 2 הרמקולים הקדמיים עובדים והבאס. כשיש לי בתוכנה של הכרטיס קול לבחור בין הסוגי מערכות (רמקולים 5.1 או רמקולים סטראו) לא משנה על מה אני לוחץ זה נשאר על סטראו ולכן, אני חושב, זה לא נותן לי להפעיל את כל יתר הרמקולים. http://www.siz.co.il/my.php?i=yzimnjejh1yh.jpg איך אני יכול לפתור את הבעיה? בברכה, גל
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מישתמש בתוכנה זו כבר זמן רב וליפני זמן קצר גיליתי שיצאה גירסה חדשה לאימיול שאני מישתמש בו, זוהי גירסת מוד לא הגירסה הרגילה. העיניין הוא שאיני יודע איך להתקין את הגירסה החדשה כך שאני לא יאבד את כל הקרדיט שלי וכל ההורדות שלי (ובכלל מבלי ליפגוע בכל הנתונים שנאספים עם הזמן ושעוזרים למהירות של התוכנה) הסיבה העיקרית שאני מעוניין להתקין את הגירסה החדשה יותר היא בגלל הצעות מחברים שונים שמשתמשים בתוכנה ומעידים על שיפור רציני במהירות. *אם זה חשוב גירסת המוד שאני מישתמש בה היא של WFaw אם אנחנו כבר כאן, חברים שונים המליצו לי על תוכנה בשם direct connec או DC בשמו הקצר יותר (אני חושב) אולי מישהו שמכיר את התוכנה יכול לתת לי קצת פרטים בכל הנוגע לתוכנה והאם יש איזו גירסה …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לכתוב דברים מתמטיים כגון - שונה , שורש, שברים , ועוד..
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו השתמשתי בFoxit Reader והייתי מרוצה, עד שעדכתי אותו לגרסה האחרונה. הגירסה החדשה שלו פשוט נוראית. התוכנה איטית, מכוערת ונתקעת הרבה. מישהו מכיר תוכנה לקריאת PDF (שתומכת גם בקריאה דרך דפדפן אינטרנט) שתהיה זריזה פשוטה וקלה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ביצעתי איחוי דיסק מאז קניתי את המחשב (יותר משנה) ועכשיו הגיע הזמן נראה לי חח.. כשאני מפעל את מאחה הדיסק בווינדוס, הוא אומר לי שהוא צריך 15% שטח פנוי כדי לפעול ביעילות. לי יש רק 5% שטח פנוי ואין לי לאן להעביר את הקבצים. אפשר בכל זאת לפעיל את מאחה הדיסק כשאין לי 15% שטח פנוי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... הגדרתי באווטלוק שלי שני משתמשים אחד של G-MAIL והשני HOTMAIL אין לי בעיה לקבל אי מיילים אך כאשר אני רוצה לשלוח אני מקבל הודעה שהשליחה נכשלה... כמובן כול הודעה על כישלון באה מהספק שלה...(G-MAIL, HOTMAIL)... ככה זאת בעיה אצלי בטוח. בבקשה אשמח לשמוע פתרונות אפשריים!!! תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לייצא מידע על מיקומי צמתים מאבקוס, יש שם אפשרות לשמור את הקובץ בתור rpt או משהו כזה...אבל בפועל הקובץ נשמר בתור קובץ file בלבד..בפתיחה באקסל זה יוצא מבולגן..תוכנת SAP להמרת rpt לא מזהה את הקובץ ככזה בכלל. מצ"ב תמונה. אשמח לעזרה..תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מחשב שחובר לאינטרנט עד לפני חודש וכעת הוא לא מחובר (עוד כחודש חודשיים הוא יתחבר שוב). שבדקתי מה נסגר איתו שמתי לב למלא וירוסים ואין לי מושג מאיפה להתחיל למחוק. לא היה בו אנטי וירוס או פירוול. אני מתכוון להתקין בו את האנטי וירוס קספרסקי הגירסה האחרונה אבל עקב כך שכנראה חדרו למחשב וירוסים חדשים, לא יהיה לאנטי וירוס לזהותם (לא ככה?) אפשר להוריד נניח את העידכון במחשב אצלי (יש לי גם קספרסקי) ואז להתקינו במחשב האחר? תודה רבה ולילה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-