תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, די מזמן התעסקתי עם MAYA עוד בתקופת MAYA 4 ו MAYA 4.5 ,ניסיתי לחזור קצת לעניינים עם MAYA 6 אבל שכחתי את הרוב ואני מעוניין לחזור לעניינים. המחשב שלי הוא די חזק ועם מספיק זכרון. אודה להמלצה על תוכנה טובה ועם מספיק חומר שאפשר ללמוד לבד .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה BOXEE למחשב והתוכנה אומרת להוריד FLASH PLUGIN חיפשתי ולא מצאתי את ה- FLASH המתאים איפה אני יכול למצוא אותו? אפשר לעדכן מתוך התוכנה BOXEE ? יש תוכנות דומות ברמה של BOXEE ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה דומה לשלי ? קישור ה setContentView(R.layout.activity_main) ----R. לקובץ ה XML מופיע באדום ואי אפשר לקשר בקובץ הג'אווה Error:Execution failed for task ':app:mergeDebugResources'. > Error: java.util.concurrent.ExecutionException: com.android.tools.aapt2.Aapt2Exception: AAPT2 error: check logs for details זו השיאה שמופיע ניסיתי ריבילד בילד, התקנתי מחדש מחקתי הכל, כולל SDK כולל קבצים שמורים שום דבר לא עזר כל פרוייקט חדש שאני מייצא מופיעה השגיאה פרוייקט ישן יעבוד בסדר מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הביא לי את המחשב שלו לפרמוט פרמטתי והתקנתי לו WIN7 אחרי ההתקנה ב device manager הרשת והאודיו מופיעים עם סימן צהוב שהם צריכים דרייבר (הרשת כן עובדת למרות הסימון, האודיו לא מזהה שום כרטיס) נכנסתי לדף של ה P5B באסוס , הורדתי דרייבר לאודיו (לLAN אין שם) וכשאני מנסה להתקין אותו רשום לי שהדרייבר לא תואם לחומרה שקיימת במחשב. איך זה ייתכן? אשמח לעזרה , תודה נ.ב זה הדף של ה P5B באסוס http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=YwIVDOTcvIMHZdTy
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי את השרשור המודבק מעלה ויש שם המלצות כלליות וקישורים לאתרי החברות. אני מחפש אנטי וירוס חינמי תומך בחלונות8, שיהיה קליל מבחינת מאשבים ויהיה שקט, בעל עדכונים אוטמטים וסריקות אוטמטיים. ובנוסף המלצה עבור אנטי ספייוואר, שנים שלא השתמשתי, אני זוכר לפני שנים את: Spybot Search & Destroy, Malwarebytes Anti-Malware. הם עדיין חזקות בתחום? מומלצות? או שיש משהו טוב יותר? תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Error Code: -5005 : 0x80070002 התקנתי התקנה חוזרת של UPLAY אחרי אתחול כונן ובUPLAY אני רואה רק כפתור PLAY ולא כפתור התקנה לחצתי על כפתור הסר התקנה של M&M HEROES 6 ועלה לי הסרת התקנים מלוח הבקרה והיה שם התקנה של המשחק לחצתי על הסרה וקיבלתי את הקוד האמור למעלה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי איזה תיקייה במחשב, שפשוט בלתי ניתנת למחיקה! (כבר ניסיתי לעשות ריסט...) יש מצב שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות זאת בשבילי? תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מישהו מכיר תוכנת שיחזור קבצים שיודעת לשחזר סיפריות עם כל הקבצים שהיו בתוכה. ניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא יודעת לעשות את זה. דרך אגב, עדיף שהתוכנה תוכל לעבוד ב- DOS. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע בחיפוש אחר התוספות הטובות ביותר לפיירפוקס FIREFOX 1 הנה אלו שאני משתמש בהם: DOWNLOAD STATUSBAR 0.9.2 BANDWIDTH TESTER 0.4.1 NUKE ANYTHING 0.2 ADBLOCK 5 - נס ,נס אחד גדול, אחת הסיבות הכי גדולות לגרום לאנשים להשתמש בFOX אחרי הגדרות אין פרסומת 1 GMAL NOTIFIER 0.3.3 GOOGLE PAGERANK STATUS 0.9.3 הייתי רוצה לדעת על אלו אתם ממליצים וגם אם יש למישהוא מושג איך להגדיר את הadblock בצורה הטובה ביותר שיגיד לי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצליח לבצע לכידת וידאו באמצעות התוכנה windows movie maker (אני משתמש בwin xp pro)התוצאה המתקבלת עלובה ביותר. התקנתי את התוכנה virtualdub אבל בכל פעם שאני מנסה להשתמש בה אני מקבל הודעת שגיאה video device already in use . ניסיתי גם להתקין את התוכנה wincoder והצלחתי לבצע לכידת וידאו אבל בשחור לבן. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מאות קבצי קול עם הסיומת WAV ואני נידרש לסדר אותם ולתת להם שמות ולדחוס לפורמט שלא לוקח הרבה מקום. אני זקוק לתוכנה אחת שמאפשרת לי לבחור תיקייה שלמה שמכילה עשרות קבצי קול שכאלו ולהפוך אותם לקבציי mp3 .(או לחילופין לסמן אותם באמצעות העכבר בחלון בחירה ואז לבחור בקליק ימני על העכבר על הפקודה של ההמרה ) אני זקוק לתוכנה שנייה שמאפשרת לי לשמוע אותם אחד אחרי השני ברצף ולתת להם שם תוך כדי או מיד אחרי סיום השמעתם או לחילופין למחוק אותם מהדיסק הקשיח ולעשות זאת מתוך התוכנה עצמה ,מבלי לצאת ולהשתמש לכך ב-WINDOWS EXPLORER ,מפני שזה לא פרקטי כאשר מדובר בהרבה קבצים. אני גם מעוניין בתוכנה שמאפשרת בקלות למחוק חלקים מקבצי הקול שבהם יש דממה (מהאמצע \הסוף\ההתחלה ). כמובן היה רצוי תוכנה …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי לפני זמן קצר. דפדפן נחמד מאוד. חבל שאין תמיכה בWMP מוטמע. חוץ מזה מהיר לטעמי. רק השפת default עברית מטריפה את המוח. שיניתי לאנגלית וזה נחמד. חבל רק שאין עדין פלאגין של delicious. Porable Google Chrome
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא משנה מה אני עושה ! תמיד הוא חוזר ופשוט לא נותן לשום תוכנה לעלות ..מסנג'ר סקייפ אימיול CATALIST של הכרטיס מסך ...וכו ' איך מעיפים את זה !!?!? אין לי מושג מאיפה הוא מגיע ! - זה כבר הפעם החמישית שאני עושה RESTORE מהGOST שלי שעשיתי מייד לאחר הפירמוט זה כבר מטריף אותי ! משום גם גם SYSTEM RESTOR שעשיתי ושחזרתי להיום בצהריים 6.3.09 לפני שנכנס ! וגם בדקתי לאחר כמה ריסטארטים ..משום מה לא עזר ! מישהו יכול להושיע ? ? תמונה :[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 20:21:53 זה מה שקורה בפועל אחרי כמה דקות .....[attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה (כדאי שהיא תהיה בקוד פתוח או חינמית כיוון שכרגע אין לי תקציב) המציעה פונקציות כגון אלה של ה- OUTLOOK (מיילים + יומן אירועים וכו...) אם מישהו מכיר, משהו טוב אשמח לשמוע... תודה וכל טוב. D.M
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכירים תוכנה חינמית שיכולה להקליט ישר ל- MP3? אני מכיר את AUDICTY ואת SONY SOUNDFORGE הבעיה שהם מקליטות ל-WAV ובסוף ההרצאה לוקח המון זמן לדחוס קובץ של שעתיים ל- MP3 מחפש פתרון שיודע להקליט סאונד במחשב במשך מספר שעות ויכול לשמור את התוצאה בקובץ דחוס באופן מהיר (עדיף כמובן לשמור LIVE בצורה דחוסה אם זה בכלל אפשרי..) מה הפתרון הכי טוב לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להוסיף תמונת רקע בוורד ועושה זאת על ידי הוספת תמונה בבחירה של צבע רקע של המסמך. כאשר אני בוחר תמונה שבגודל A4, כאשר המסמך בתצוגה של 100% זה נראה שהכל בסדר והתמונה בדיוק היכן שצריכה להיות, אך כאשר תצוגת המסמך משתנה התמונת רקע "מתחרבשת" ואו שהיא גדולה מדי ויוצאת מהגבולות או שפתאום מס' תמונות נכנסות במסמך אחד תצוגת 150%: תצוגה 100%
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מוריד הרבה קבצי RAR דרך RS או ביטורנט תמיד לפחות 3 קבצים דפוקים, אבל הם לא באמת דפוקים, אני פשוט צריך להוריד אותם מחדש וזה מסתדר. האבסורד שזה יכול לעבוד אצלי מצוין, ושאני אעביר את הקבצים למחשב אחר הם לא יעבדו שם... למה זה קורה? איך אפשר לסדר את זה? ניסיתי לחלץ עם כמה תוכנות והכל אותו דבר תודה :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. יש לי שני סרטים שמשקלם יותר מ700 מגה, אז לקחתי מחבר דיסק 900 מגה וניסיתי לצרוב עם הנרו אבל עדיין הוא אומר לי שאין מספיק מקום בדיסק.... מה עושים?? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה צריך עידכון של הכרטיס מסך GEFORCE 2 MX דחוף הדרייבר הכי הכי חדש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה רשמתי לפני כמה זמן שאימיול הפרה שלי עושה לי בעיות וכול זה ולפי מה שאמרו לי פה בפורום אז זה חרא של אימיול וזה מוריד טוב רק איזה כמה זמן ואחרי זה אתה מקבל חסימה וכול מיני כאלה וכם אמרו לי שיש איזה מוד שאפשר להוסיף לאימיול וזה יעלה את המהירות אז מה אתם אומרים איזה מוד אני צריך להוסיף איך אני מוסיף אותו כוול זה יש לי על המחשב עכשיו אימיול פרה ואימיול רגיל eMule WarezFaw.Com 1.6 ועם האימיול הרגיל הייתי מוריד די להט אז ניסיתי את האימיול פרה והוא עושה לי בעיות עכשיו השאלה שלי איזה מוד להוסיף ??? ואיך ??? ואם אתם יכולים להביא לי לינק ישיר למוד למה אני הכי לא מתמצא בכול המודים האלה וגם איזה הסבר קטן איך אני מוסיף את המוד הזה תודה רבה אנשים !!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב אני רואה את הכתוביות בסרט בצורה רגילה ,כאשר צרבתי על DVD את הסרט והכתוביות ,בטלויזיה זה מופיע הפוך ,האם מישהו יודע מה עושים ,כיצד הופכים את הכתוביות שניתן לקרוא בצורה רגילה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מעביר סרטים ממצלמת הוידאו שלי- יש מצב שאני מכווץ אותם עם תוכנה ל- DIVX או XVID כדי שיתפסו פחות מקום?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשמר את קלטות הוידאו הישנות בכך שאני אעביר אותם למחשב, כDVD, מה הדרך הטובה לעשות זאת? יש לי במחשב כרטיס שבעבר קנינו למטרה זו אבל אין לאף אחד שמץ איך להשתמש בו, יותר מאוחר אני גם אוכל לברר מאיזה דגם הוא, בנתיים עד כמה שזה פרימיטיבי ראיתי שכתוב עליו WIN TV. בכל מקרה, באיזו דרך יש להמיר קלטות לDVD. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-