עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by QQQ,

יש לי WORD 2007. איך אני יכול לכתוב שבר שיש בו מונה, קו שבר, מכנה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אהלן יש לי התקן אשר אני צריך שיפעל על מספר רב של מחשבים משתנים עד עכשיו רוב המחשבים היו מגיעים עם WIN7 אבל עכשיו המצב השתנה וWIN10 נכנס הבעיה היא שההתקן הזה לא תומך בצורה תקינה - דרייבר - בWIN10 כבר ניסיתי לפתור את זה במספר רב של דרכים אז אני חושב כרגע על פתרון של הפעלת מערכת WIN7 באופן וירטואלי על WIN10 ואז לממשק את ההתקן לשם בעיות: 1. אני מחפש תוכנה שתאפשר זאת בצורה חינמית- מה מומלץ? 2. אני לא מעוניין להתקין כל פעם את הWIN7 מחדש על כל מחשב, אלא ליצור קובץ IMG של הוירטואל משין ולהעתיקו למחשב הרצוי - איך עושים את זה? לייצא ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. חברי הפורום היקרים שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעה קצת מוזרה שאותה פירסמתי בפורום לא מזמן. לאחר כל הניסיונות לאתר את מקור התקלה(לבטל התקני מערכת דרך Device Manager, ניתוק דיסקים קשיחים , ניתוק כרטיס הקול וכדומה) כמובן שהכול ללא הצלחה. החלטתי לפרמט ועכשיו התופעה איננה אך עדיין ישנו משהו שמטריד אותי ופה עזרתכם נדרשת. ישנה תוכנה שנקראת DPC Latency ר"ת Deferred Procedure Calls התוכנה בודקת האם המערכת יכולה להתמודד עם קידוד / השמעה וכדומה בזמ"א. כרגע מה ששונה בין לפני הפירמוט לעכשיו זה שאין "ספיקים" גדולים מספיק אשר יכולים להשפיע את תצורת העבודה בזמ"א(כגון לשמוע מוזיקה). אך עדיין אני רוצה לבדוק בהשוואה לשאר המערכות איך התוכנה מתמודדת עם מערכת ההפעלה Vista, אני ישמח האם תוכלו ל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי מקלדת שלל TEAC, ו WINDOWS 7 64 ביט. אני רוצה לשנות את התוכנות שיופעלו עם המקשי מולטימדיה, שכרגע פותחים לי שטויות כמו את ה EXPLORER והמועדפים. ניסיתי להוריד את הדרייבר של מיקרוסופט למקלדת, גרסא 7, אבל המקשים לא משתנים. צריך המלצה לתוכנה יותר נורמלית, עדיפות לחינמית. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בעקבות המבצע של באג קניתי את הקופסה הכתומה. מקורי חדש נקנה לפני חצי שעה, אבל המחשב מסרב לזהות שיש דיסק בכונן. כול דיסק אחר עובד. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב אז אני מעביר קבצים שיהיו MPEG הכך טוב ויפה אבל יש לי קובץ אחד שעושה בעיות וניתקע כל הזמן ב 13 אחוז הוא ניתקע גם ב 10 אחוז בנירו! ניסיתי לחתוך אותו אחרי הקטע של ה 13 כאילו להתחיל לקודד מאחורי התקיעה אבל שוב הוא מתחיל יפה וניתקע אמצע....... האם WMV הוא באיכות יותר טובה מאשר MPEG ? מישהו יודע מה הבעיה...? והאם אפשרי בכלל להמיר את ה WMV הזה שיקרא אצלי בDVD? תודה ויום 8)טוב......

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בתופעה במדיה פלייר 12 (וינדוס 7) שבאמצע שיר הווליום עולה ויורד בעצמו כאילו משחקים בפוטנציומטר של הרמקולים. יש לי רמקולים מסוג inspire 6200. בדקתי בתוכנה, יש אפשרות של auto volume leveling והיא כבויה. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. אם תוכלו לישלוח לי במייל דרריבר לוויפי למחשב toshiba nb500 pll50e התקנתי ווינדוס חדש ואני לא יכול לימצוא רשתות אלחותיות מכייון שאין לי את הדריייבר תודה על העזרה אימיל DANIELTZ19@GMAIL.COM

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. במסגרת העבודה אני צריך להקליד המון טקסט בעברית וגם באנגלית לעיתים קרובות. ידוע לי שיש תוכנות שאפשר לדבר למיקרופון והן כותבות את המילים. מישהו מכיר תוכנה כזו ויכול להמליץ ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו יודע איך מסדרים את זה? http://img388.imageshack.us/img388/7075/83983000ei5.jpg ניסיתי הכל, התקנה מחדש של SP3, של האקספלורר עצמו דרך הלוח בקרה, עדכונים, חיפשתי בגוגל תשובה וגם לא מצאתי. תודה מראש לעוזרים.

11. Started by yot,

לאחרונה התקנתי מחדש ווינדוז, והיום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי והתחברתי לרשת הביתית שלי. כשפתחתי את ה-Windows Explorer, הופיעה לי ההודעה הבאה (תמונה מצורפת) ואז מיד לאחריה הודעה שווינדוז נתקל בבעיה והחלון ייסגר. ככה בדיוק קרה לי גם כשניסיתי לפתוח את ה-ICQ2003B. קראתי בחלון מידע שאפשר לנתרל את הדבר הזה (DEP) ע"י עריכת הקובץ Boot.ini, אבל לא כתוב איך. מישהו נתקל בעניין הזה? מה צריך לעשות? תודה לעזורים עריכה: גם את Download Accelerator Plus הוא סוגר, מאותה הסיבה. עריכה #2: נפתר, ערכתי את ה-Bootini ל-Allwaysoff [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Alex89,

את התמונה עשיתי מכלום כלומר 100% פוטושופ רק פוטושופ מה דעתכם? אם אתם מכירים מדריכים לעשות 3D מכל צורה אשמח אם תביאו לי קישור

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Trooper-Flax,

הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא. אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איך אני משנה את הברירת מחדל שלי מ outlook ל gmail ? למשל שאני רוצה לשלוח תגובה למישהו ב craiglist זה ישר פותח לי את ה outlook,אני רוצה שיפתח לי את GMAIL ,איפה משנים ? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני מחפש תוכנה שכשאני משחק אני יאכל לעצור את המשחק ולהיכנס לדפדפן, נגן מוסיקה, סקייפ וכו'. יש תוכנה כזאת שעושה עבודה טובה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by x-pac,

בזמן גלישה בדפדפן מופיעות הדעות בזמנים שונים שINERNET EXPLORER נתקל בבעיה ועליו להסגר יש ל IE8 תודה לכל מי שיכול לעזור (:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by oren99,

הרבה זמן אני לא משתמש באימיול (רק ביטורנט) אבל יש תכנים בעברית שלא ניתן להשיג בשום מקום אחר. מה המוד הכי טוב כיום? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by adis50,

הורדתי תאופיס הזה וזה היה אמור להיות עם מפתח תקין והכל תקין אבל מסתבר שלא והיום בבוקר כשפתחתי תוורד זאת ההודעה שזה נתן לי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. קיצר לא יודע מה הולך נירא לי איזה מישהו שלך לי משהו שפשוט התלבש לי על כל דבר שקשור בgoogle אם זה להיכנס לאתר לgmail הכל !! כשהוא מתחיל לטעון את העמוד הוא מראה אתר בשם dutty.de מזה החרא הזה !!!! רציתי לבדוק אולי זה איזה שהוא מסכה שדומה לגווגל ?! בדקתי את המקור של התמונה שיש באתר של גוגל וכיבלתי את זה ! http://www.dutty.de/images/logo.jpg לא יודע מה הולך פה !!! אבל אני משתגע !!! עזרה בבקשההה@@@

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by TIESTO,

תראו היו לי מלא מלא מלא (4900)קבצי אמ פי 3.... עכשיו לא יודע מה קרה .. פתאום הם הפכו להיות מוסתרים ובמקום נהיו לי קבצי vds.. אין לי שמץ... מה זה.. אולי אתה יודע איך מוציאים קבצים מוסתרים ? או משהו על הקבצים האלה? :-\ :-\ :( :( :( :( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום , מישהו מכיר ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by k22,

שלום תמיד אני רואה סרט בתוכנת bs player זה מנגן בלי הפסקה ולפעמיים אני יושן וזה ממשיך לנגן וזה מפריע לי אני משתמש בתרגום ככה שאין לי כוח לתץוכונות אחרות אני רגיל עליה הבתחלה זה לא היה ככה איך אפשר להחזיר את זה שהיה נורמלי אחרי שניגמר הסרט זה מפסיק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי שחכתי איך עושים את זה. פעם יצרתי תיקייה עם כמה קיצורי דרך ואיכשהו עשיתי שאני יוכל להפעיל את הקיצורים דרך run . נגיד שם הקיצור דרך היה FOTR אז הייתי רושם FOTR בrun וזה היה מריץ לי את זה איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by alon7,

יש איזו תוכנה שפותחת את הקובץ הזה? אם כן איזו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים