עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lupin,

מהו האימיול הכי מומלץ לדעתכם?

2. Started by oki54,

שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. שלום לכולם מעוניין לדעת את ה- IP של השרתים החדשים של "משתמשי זהב", כמו כן איזה פורטים יש לפתוח עבורם. משום מה, לא מוצא את כתובת השרת הישן, וכמובן לא את החדשים, וזאת לאחר הודעת השידרוג שרתים שבאתר LioNetwork . האם רק בהתקנת הגירסה "המגוירת" ניתן להגיע לכתובת ה- IP ?? תודה מראש למשיבים ושבת שלום רענן

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. לא מצליח להתחבר אליהם מאז שעברתי לאיי פי קבוע הבעיה קשורה במקרה לזה או שאצל כולם לאחרונה יש בעיית התחברות לכל שרתי RAZORBACK ? 3.0 3.1 וכו' ... ?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by RayZ,

הסקר "הכובע" הצבעתי לאימיול.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום הוא מגביל אותי עד 4 ג'יגה ולא יכול יותר מזה. איך אני מגדיר בההגדרות של האימיול לעד יותר ומעבר לכך? חיפשתי בלי סוף, ולא מצאתי :-X :-\ תודה.

7. Started by dids22,

אני מוריד עשיו איזה 5 קבצים ובממוצע יש להם 650 מקורות הקיצר כל הלילה המחשב היה דלוק וזה רק הוריד לי על מהירות 12 ועוד ראיתי שאנשים מורידים מאימיול על 150 אני יסתפק גם ב 80 אז משהו יכול לעזור לי

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by The UnKnown,

אוקיי אני משתמש בפיירוול של XP ואני רוצה להתקין אימיול פשוט אני לא בטוח שהפיירוול יאפשר לאימיול לעבוד נורמלי. מה אתם חושבים? ואם הפיירוול לא מסתדר מה עדיף להתקין במקום? משהו שיפעל טוב עם אימיול במקביל ובכלל שיהיה פיירוול טוב.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by David_Beckham,

מישהו יכול לעזור לי ?.. לא מתחבר מה אני עושה ? ...

10. אהלן, איך יכולים להפסיק את ה LOW ID שאני מקבל על האימיול הנ"ל? אני לא מוצא ממש שיטה... תודה.

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by HeaT-SinK,

עד כה השתמשתי באימיול הרגיל מהאתר הרשימי ההורדות נעשו באופן נורמלי (עד כמה שאני מכיר כי זה האימיול היחיד שהיה לי) גם אם הייתי מפסיק את האימיול ומתחבר מחדש חזרה - המקורות היו נאספים מהר וההורודה הייתה הולכת חלקה למדי החלטתי לשדרג אותו כדי להוריד יותר מהר או לראות פחות תפיסת משאבים. 2 הדברים לא קרו. זלילת המשאבים נמשכת אבל ניחא. ההורדות בכלל לא מתחילות עם האימיול הזה. אני הבנתי שזה מוד יותר מהיר וההורדות מתחילות אצלו במהירות - מה שלא קורה אצלי רציתי לשאול אותכם אולי הבעיה היא בקינפוג של התוכנה (אני לא רוצה לחזור כ"כ מהר לאימיול הרשמי והרגיל עוד לפני שלא ניסיתי את כל האפשרויות לפתרון של הבעיה). אולי איזושהי אופציה לא מסומנת לי או משהו כזה. יש רעיונות ? (הפורטים פתוחים - מתחב…

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. Started by shai11,

יש לי FIRE EMULE V7.1 והוא די איטי מוריד בין 200 בתים ל5 קילוביט יש לי מהירות של 2.5 מגה פתחתי פורטים והכול מצורף תמונה

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שבוע טוב לכולם! כמו שציינתי בכותרת האימיול איטי גם אחרי ראוטר ופיירוול. לפני שרכשתי את הראוטר רמת המהירות הייתה סבירה בהתחשב לקרדיט שלי אבל מאז הראוטר המהירות ירדה פלאים, פתיחת הפורטים רק הורידה לו את הכיסוי מהעיניים לא יותר מזה. היה לי מדריך שקינפגתי את האימיול לפיו בהתאם למהירות שיש לי(750), האם כשמחברים ראוטר צריך לשנות משהו בקונפיגורציה? אם יש מדריך בנושא אני מאוד אשמח לקבלו. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור בנושא...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eranratzon,

[table][tr][td]שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים... התקנתי אתמול את הגירסה הנ"ל , וכבר עושה בעיות לא מצליח לפתוח אותה... מצליח רק אחרי איתחול של המחשב-פתיחה אחת כשמנסה שוב-לא נפתחת, ושוב צריך לאתחל את המחשב האם יש לכם עיצה?? תודה ערן[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table]

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

מה לעשות? תודה-גיל.

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  16. אני עובד עם אימיול תחת ווינדוס ויסטה. בהתאם להוראות מפורטות שקראתי באינטרנט, שיניתי את ה-max connections בהגדרות של ויסטה ועידכנתי לגירסה של tcpip.sys חדשה שאמורה לתמוך בהגדלת-max connections וב-half open connections (נעשה לפי הוראות מדוייקות שקראתי ברשת). כעת, כאשר אני עובד עם אימיול, לאחר כמה שעות המחשב לפתע קורס. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ? מערכת: Q9550, 4GB, Asus P5Q Pro, ויסטה SP1.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by joni_m,

אנשים אני רוצה לדעת עם למישהו יש את המדריך או שהוא בעצמו יודע איך מעלים את הקרדיט באימיול למקסימלי! פעם היה מדריך ואני לא מוצא אותו כבר... תודה רבההה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. היי, מותקנת לי במחשב מערכת הפעלה של וינדוס ויסטה. כל פעם שאני מפעיל את האימיול או שאני מפעיל את ה utorrent הם משהום מה אחרי זמן מסויים מפסיקים להגיב. הבעיה היותר מעצבנתת היא שגם ממנהל המשימות אני לא מצליח לסגור אותם, כי למרות שאני לוחץ שם על סיים משימה , התהליך עדיין תקוע הבעיה הזו מתרחשת בעיקר עם התוכנות אימיול, utorrnt, פיירפוקס. את שלושתם אני לא מצליח גם לסגור ממנהל המשימות. נ.ב אין לי אפשרות להתקין אקס פי כי המחשב הוא נייד של HP וזה בלתי אפשרי. מודה לכם על העזרה חברים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by shon,

יש לי אמיול מליונטוורק, ופיירוול של הwindows xp איך אני מאשר את הפורטים של האימיול בפיירוול כדי שלא יפריעו לי להורדה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. מישהו יכול לעזור לי עם הגדרה של הפורטים של האימיול באינטרנט סיקיוריטי של קספרסקי? יש שם כמה דברים שאני לא יודע . . . למשל מהם הרימוט אדרס? לוקל פורט? ורימוט פורט? והשאלה אם זה כל מה שצריך להגדיר כדי שזה יעבוד? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  21. Started by RayZ,

קודם כל, עשיתי חיפוש, לא מצאתי פתרון לבעיה שלי. אין לי LOW-ID. כל אימיול שאני רק מוריד וכל קובץ שאני רק מוריד, בקושי יורד משהו, אני לא יודע מה לעשות. לפני כמה ימים משהו כזה, הוא הציג לי בעיות על פורטים.. לא יודע כבר.. מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by LeftRight,

אני לא מצליח להפעיל את האימיול בלי לכבות את הפיירוול של ESET.. עכשיו הבעיה היא שאם אני משנה בהגדרות איזה משהו שאני יוכל להגדיר פורט מסוים הוא מתחיל לשאול אותי על כל דבר קטן שמתרחש במחשב וזה די מעצבן.. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה המטרידה הזו? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by azaz,

אי אפשר לעשות חיפוש...כלום. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  24. Started by Zaks Sharon,

אהלן חבר'ס, שמעו האימיול לא מתחבר לי. הוא רושם לי Connecting במשך שעה, ולא קורה כלום. זה קורה לי גם בגירסא החדשה של האימיול (0.49C) וגם בישנות יותר. בבדיקת פורטים שאפשר לעשות בהתקנה, הוא רושם לי שהבדיקה נכשלה. ניסיתי לכבות גם את האנטיוירוס וגם את הפיירוול, וזה לא עובד. מה עושים??

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  25. Started by refaels2006,

האם הגרסה הרשמית היא הכי טובה ?.. מהן ההגדרות המתאימות ל 2.5 מגה במחשב XP PRO SP2 //128RAM ? האם אפשר לבטל רשימות תור ?.. האם אפשר להעביר את הקרדיטים שלי מבלי לאבד שום דבר מהאימיול הישן ?...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.