עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם קיים כזה דבר? ואם כן, איך אני מתקין אותו? אני יודע שיש כזה לדבר לגירסה 3.2 השאלה אם זה מתאים ל 3.4 בכל אופן אני לא הצלחתי להתקין עברתי על הרבה מדריכים כולל FAQ של VE

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  2. שלום! רציתי לשאול אם מישה ויודע איך עושים זום אין לתוך תמונה תוך כדי הסרט (כאילו שהסרט הוא התקרבות לתמונה). עושים את זה הרבה בסרטים דוקומנטריים. אני משתמש בפרימייר פרו. תודה!

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by ישי כהן,

בוקר טוב כולם, אני מחפש תוכנה שתעשה UNINSTALL ובעצם תחליף לי את ה-ADD/REMOVE PROGRAMS. אני מחפש שתהיה חינמית, PORTABLE, תעשה ניקוי מלא של REGISTRY לאחר שמחקתי את התוכנות ועוד. כרגע התוכנה היחידה שמצאתי שעושה את זה בצורה מצוינת היא REVO UNINSTALLER, האם אתם מכירים משהו דומה? בברכה,

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך עושים בויסטה את השורת קיצורי דרך (בחלק העליון של המסך)??

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by gshhar,

תודה.

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by eliil1,

אני מקיש מילה , לוחץ שיפרש אותה והוא לא מפרש , תראו מה הוא עושה: והוא לא מראה את הפירוש =\

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by Vladgi,

i am eminemmmmmmmmmm fuck you nigger

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by LevTheKiller,

לפורום שלום, לידידה שלי יש ICQ 5 והיא טוענת שכאשר מנסים לשלוח לה קבצים היא מקבלת את ההודעה הבאה: peer to peer connection with the user cannot be established please check firewall settings או משהו כזה.. היא טוענת שאין לה שום פיירוול מלבד זה של הWINDOWS XP וגם בו היא הגדירה שמותר לICQ לגשת לרשת. כמו כן,הייתה לה רשת ביתית וכאשר היא הייתה מחוברת לרשת היא יכלה לקבל קבצים וברגע שהיא התנתקה מהרשת והמודם חובר ישירות למחשב שלה הבעיה החלה להופיע. אם כן,מה עושים? אנא עיזרו לי.. המשך יום נעים

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  9. הכותרת אומרת מספיק

• 6 תגובות
    • 500 צפיות
  10. Started by שמנואל,

שלום. אני מבקש לשאול מספר שאלות, אם אפשר לענות לי לפי הסדר זה מאוד יעזור לי: 1. אם אני אקח את הדיסק המקורי של ווינדוס XP שלי ואעשה לו COPY עם נרו - הוא לא יעשה עותק מדוייק נכון ? 2. האם זה ה-BOOT שלא יועתק? 3. אם זה נכון הרי שאני צריך להוריד את הדיסק כ IMAGE להארדיסק ואז לצרוב שוב כאימג' נכון ? 4. ואם בכל זאת אוריד את הדיסק הזה למחשב שלי בהעתקה פשוטה קובץ אחרי קובץ להארדיסק, אז ע"מ שיהיה BOOTABLE האם עלי לבקש בנרו שייצרב כ-BOOTABLE? 5. ואם כל זה נכון, מה בעצם יתווסף לו בצריבה כזו שלא היה לו מה זה הבוט הזה? 6. ואם צרבתי ללא BOOT , האם זה אומר שכשאכניס את הדיסק לשם התקנת XP חדש ואגדיר את הסידירום כמו שצריך- לא יקרה כלום? 6. האם זה בדיוק כך גם בהעתקת משחקים? אני מאוד …

11. קניתי SSD בקנייה הקבוצתית ואני מעוניין להתקין עליו את מערכת ההפעלה. בפעם הקודמת התקנתי דרייברים מהדיסק (התנתק לי האינטרנט ולא היה לי כוח לחכות). עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מתאימים, מכיוון שיש מספר (שניים) אפשרויות להורדה וגם לדעת אילו לא חיוניים. המפרט בצד בנוסף ל-MICRON C400. http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3855#dl מערכת WIN7 64X. אשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tustos,

אמ כאשר אני מפעיל את התקין מהאתר של windows הבעיה הבאה קופצת "A cabinet file necessary for instollation cannot be trusted please verify the cyrptographic servecies are enebaled and the cabinnet file certificate is valid" יש לי ווידוס מקורי. ואני לא יודע מה לעשות

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by ar6_n,

תגובות

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by sheff2k1,

מישהו יכול לתת לי שם של codec שמאפשר הפעלת סרטי mp4 במדיה פלייר? לא הצלחתי למצוא בגוגל משהו מתאים

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by ehudtr,

יש לי מחשב נייד שמחובר לאינטרנט דרך הראוטר,הורדתי אימיול ואני לא מצליח להתחבר.מכיוון שאני לא בקיע במושגים אשמח לשמוע הסבר פשוט אם יש.תודה.

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  16. קיבלתי את התוכנה עם כרטיס קול חיצוני USB שקניתי לפני כמה ימים. התקנתי אותה והכל היה בסדר, הפעלתי אותה בעזרת תוכנת הרשיון והשתמשתי בה כמה פעמים. אתמול החלטתי לפרמט אח המחשב. עכשיו אני מנסה להתקין את התוכנה ותוכנת הרשיון אינה מזהה את הרשיון שיש לי ולא נותנת לי להפעיל את קיובייס. ניסיתי להתקין מחדש, וגם פירמתי שוב פעמיים, הבעיה לא כאן.. למישהו יש רעיון ? תודה. עריכה: טוב אחרי שיטוט חסר סוף באינטרנט, במקום שלא חשבתי שאמצא תשובה - מצאתי. איכשהו הגעתי לפורום מאק שבו מסבירים על פתרון לבעיה, וחוץ מהגישה לפתרון - הפתרון זהה. כל מה שצריך לעשות זה בעזרת הCMD לגשת לקובץ SYNSOPOS.EXE ולהוסיף בסוף \regsel (כאשר הסלאש בא לפני המילה) וזה הכל. כנראה שאיפשהו ההתקנה פיקששה ברישום הדונגל ולכ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש לי בעיה מאוד מוזרה ומאוד מטרידה. כאשר אני נתקל במסך כחול (יותר מידי פעמים :-\) המחשב מאתחל את עצמו, וכשהוא עולה, ההגדרות של תוספי הפיירפוקס (Adds On) מתאפסות. ואז אני מוצא את עצמי מגדיר את הכל מחדש. יש פתרון זה? אגב, הFF התחיל לעבוד בצורה גרועה, וקורס לעיתים קרובות (בנוסף להיותו זולל משאבים מטורף). יכול להיות שהFF שלי פשוט דפוק?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by $שלומי$,

אני חייב אחשיו תוכנה צריבה חוץ מי nero בברכה שלומי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by מהיר^ועצבני,

אני חייב בבקשההההההההההההההההה דרייבר למצלמה של lg זה מצלמת usb lpc-um10 lpc-um15

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by KoDkOd,

בזמן האחרון ה ICQ שלי נוטה להתנתק לכמה שניות (הפרח הצהוב) ואז להתחבר חזרה,קורה דיי הרבה פעמים ביום. למישהו יש מושג למה ? והאם לעוד אנשים יש את הבעיה. אני מחובר על בזק בנלאומי

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by gll,

באופן מפתיע או שלא, שמתי לב שאחרי העדכונים של השבוע האחרון בווינדוס 10, כאשר אני פותח את הדפדפן של פיירפוקס על לשונית- 3 לשוניות, הוא פשוט צורך כמות אדירה של זיכרון לפעמים מגיע ל-11 ג'יגה זיכרון ועוד אחוזי עיבוד נכבדים של המעבד. עכשיו אני לא יודע אם אם זה קשור למיקרוסופט או מישהו התקין לי איזה כורה ביטקוין על הדפדפן, השאלה איך לבדוק את זה? הגרסה של הדפדפן הכי עדכנית, יש אנטי וירוס קספרסקי כרגע סורק, לא מצא משהו הוא כמעט בסוף... יש מצב משהו שעקף את האנטיוירוס? תודה לעוזרים

22. Started by a_nuke,

יש לי ווינאמפ 2.9 (למרות שניסיתי הרבה גרסאות ובכולן יש לי את אותה בעיה) ו-ווידוס איכספי SP1. הבעיה זה שאחרי כמה זמן של האזנה מהנה למוזיקה (הזמנים לא קבועים) פתאום עולה הודעה כזאת של הארור ריפורטינג הזה ומכריח אותי לסגור את הווינאמפ והמוסיקה עצמה מפסיקה לנגן גם כן ניסיתי להוריד כמה פלאגינים וזה גם לא עזר אם מישהו יכול לעזור לי אז בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם.. יש לי במחשב כמה תוכניות שהקלטתי מהטלויזיה בעזרת כרטיס TV ועכשיו אני רוצה להעביר אותם לדיסק DVD שאחי בחול יוכל לראות אותם בטלויזיה שלו עם הנגן DVD הרגיל שיש לו בסלון. כל סרט בממוצע שוקל כ 350MB ויש לי משהו כמו 12 סרטים איך אני דוחף אותם לדיסק DVD ככל שאפשר מבלי לפגוע באיכות (או לפחות שהאיכות תהיה סבירה). יש תוכנה כזו? יצא לכם פעם לעשות את זה? תודה לעונים..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל , יש הצעות ? אפשר 2 דיסקים עוד משהו ? אני שם את זה ב VCD , VIDEO CD .

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by Ben N,

טוב אז ככה.. לחברה שלי פעם התקלקל המחשב, קיצר פה ושם, לקחתי את ההארד דיסק שלה, חיברתי למחשב שלי, גיביתי, פירמטתי והתקנתי עליו מחדש ווינדוס. אבל מה קרה? 1) כשחיברתי את ההארד דיסק למחשב שלה הוא לא קיבל את הווינדוס והייתי צריך להתקין מחדש אותו במחשב שלה (כן, אני מכיר תבעיה הזאת ושכחתי ממנה.. אבל זה כבר סודר ממזמן) 2) עכשיו כשהמחשב שלי עולה (נגיד אחרי ריסטרט או כיבוי) הוא שואל אותי איזה ווינדוס להפעיל, את הווינדוס שלי (XP Pro) או את הווינדוס שהתקנתי בהארד דיסק שלה (XP Home). עכשיו הבנתי מאח שלי שבסה"כ זה דורש שינוי קטן באיזה קובץ ווינדוס שהסיומת שלו זה .ini או משו אחר לאדע.. מישהו יודע אפשר להוריד את האופציה השנייה של הבחירה שגם ככה לא עובדת כדי שהמחשב יעלה ישר לווינדוס שלי ו…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.