תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האופיס הוא בעיברית, רציתי לדעת עם יש פקודות קוליות בעיברית? באנגלית אני יודע שיש. ואם יש, האם הוא מובנה באופיס ואני רק צריך להגדיר שיהיה בעיברית או להוריד בנפרד?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו פה יכול אם בא לו כמובן להכין לי מדבקות יפות לאופנוע, יש לי אופנוע מסוג DR350 עכשיו צבעתי אותו בשחור כולו, בלי שום מדבקה, כל ניידת אומר לי לעצור בצד........... עכשיו כל מדבקה יפה שתכינו בפוטושופ אני ידפיס את זה והולך לבית דפוס, יצלם את האופנוע וישלח את זה לבחור המוכשר =] תודה מראשש *(זה לא האופנוע שלי אבל דומה אחד לאחד אותו סוג אותו חברה אותו שנה אותו צבע רק לא אותו אחד) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רגע לפני שאני בועט במסך שלי.....למישהו יש המלצה ל SPAM Killer טוב? נמאס לי מדואר אלקטרוני שלא צריך להגיע אליי, נראה כי כאילו חילקו את הכתובת E-mail שלי לכל משרד פירסום/יחצ"ן/סוטה מין שקיים ברשת.....נמאס לי!!!!!!!!! :AR15:
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.x-panded.com/pixeldam/pixelmoon.html פשוט מדהים! והנה עבודה קשורה לנושא http://www.deviantart.com/view/21271446/ פיקסל פיקסל הם מציירים את זה מטורף...אבל מדהים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש גרפיקאי\ת לביצוע הפעולות הבאות: - שיחזור תמונה (מדובר על תמונה אנלוגית שנסרקה ואינה ברמה טובה) - הפיכת תמונה משחור לבן לצבעוני - תיקון תמונה קרועה שנסרקה למחשב מדובר על עבודה לאורך זמן עם אפשרות לעבודה מהבית. למעוניינים 052-8368358. המשך שבוע טוב, דייב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי XP הוא רושם לי במנהל התקנים שאין לי את הדריבר PCI MODEM מה זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב החדש שלי אמור להגיע בשבוע הבא, ואני חושב איזה איך כדאי לי להגן עליו. כרגע יש לי את avast אנטי וירוס ואת הפיירוואל האגדי של סיגייט. כדאי להתקין את שתי התוכנות האלה גם על המחשב החדש? אף פעם לא היו לי בעיות איתן פה... או שאולי יש דברים מומלצים יותר? עוד דבר כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי, עשיתי מלא בנצ'מארקים. אני כבר לא זוכר הרבה מאז אבל אני זוכר שהשתמשתי ב3dmark ובאקוואמארק. באיזה תוכנות בנץ' משתמשים היום? ועוד שאלה קטנה - יש תוכנות שאומרות לך בדיוק מה שיש לך על המחשב ומהירויות והכל. אני זוכר שאז היה לי משהו בסם סנדרה ומשהו בשם אברסט... באיזה תוכנות משתמשים היום? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, כבר המון זמן שאני מחפש דריברים למחשב הזה אך ללא תוצאות אני כבר באמת נואש, אני יודע שהמחשב הוא HP אבל גם באתר שלהם הסתבכתי ולא בדיוק מצאתי מה אני צריך http://img440.imageshack.us/img440/993/93934989.png אני צריך להכל (קול, אינטרנט, וכו') אני באמת זקוק לעזרה ניסתי כל כך הרבה דרייברים שאף אחד מהם לא התאים. אשמח אם תעזרו לי ותביאו לי את הדרייבר המתאים, בברכה, גל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צריבה שיכולה לצרוב תמונה על הקדימה של הדיסק, בדיסקים שתומכים בזה כמובן. חוץ מנרו, ולא משנה לי אם חינמית. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קרה משו מוזר: שנכנסים למחשב שלי ואז לכונן C יש איזשהו קובץ טקסט שנקרא: FUN ושפתחתי אותו היה כתוב בו ככה: Found C:\WINDOWS\system32\command.com created 1st batch file written gateway data into text file Found gateway 172.24.128.1 created script to add new route Added new route to 012fun ויש עוד כמה קבצי טקסט שנקראים: ipdata, hct עוד 2 קבצים שהסוג שלהם: MS-DOS Batch File ונקראים: gGd, execRoute ועוד 2 קבצים שהסיומת שלהם *.tmp ונקראים: HCT71, HCT7B ועוד קובץ בודד שהסיומת שלו *.net ונקרא: PDOXUSRS מה אני צריך לעשות???? למחוק את הקבצים האלו???? דרך אגב יש לי אינטרנט סקיוריטי 2003 של נורטון ואני מעדכן אותו ומבצע סריקה כל שבוע תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה וחלונות xp pro עכשיו יש לי בעיה יש לי רק כונן אחד c איך אני מפצל אותו לכונן נוסף d? יש לי pq magic וכשניסיתי לפצל את הכונן אז בסיום תהליך הריסטרט עלה המחשב ואומר לי שאין לי מערכת הפעלה ואני לא מחקתי את הכונן c עכשיו אני שוב התקנתי את win xp ואני נואש כבר יש לי רק כונן c בבקשה הסבר מפורט איך לעשות מחיצה נוספת בלי לפגוע במערכת ההפעלה תודה ו שוב תודה למי שיכול לעזור. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לכולם. לפני שאני מתקין Office 2007 רציתי לדעת על ה-add-in שהיה ל-Office 2003 הנקרא Profiling Tools הוא תמיד מאוד עזר לי, אבל אני לא שמעתי שיש כזה ל-Office 2007, גם לא מצאתי עליו מידע באתר של Microsoft. אז רציתי לדעת אם יש כזו תוספת ל-Office 2007, ואם יש, אז מה שמה? או Office 2007 מתקן שגיאות אוטומטי בעצמו ללא שום תוספות?[br]פורסם בתאריך: 12.12.2007 בשעה 00:18:48 תודה רבה לכל המשתתפים.אבל אני מצאתי את התשובה. אין proofing tools(תיקון שגיאות למשל) בנפרד, אך יש אותו בתוך כל Language Pack של כל אחת מהשפות מידעה נוסף: http://office.microsoft.com/en-us/suites/HA102113701033.aspx http://office.microsoft.com/en-us/suites/HA102113681033.aspx
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז השבוע קיבלתי את המצלמת רשת החדשה שלי, Logitech Quickcam Messenger. הכל טוב ויפה אבל כשאני מנסה להתקין את התוכנה שלה היא נתקעת. פשוט לא זז מה שגם יש את התוכנה > Logitech® Desktop Messenger שברגע שאני בוחר לאפשר את השירותת הזה, אותו חלון נתקע. למישהו יש רעיון איך אני פותר את זה ? מה שכן הדרייברים הותקנו בהצלחה והמצלמה עובדת. כמו כן ניסתי להורידאת התוכנה מהרשת וההתקנה נתקע באותו שלב.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי פוטושופ 7 כמה פעמים ממספר דיסקים, לאחר 10 דקות עבודה התוכנה נתקעת והשחרור היחידי הוא דרך אתחול המחשב (בכפתור), המחשב מחשב חדש פנטיום 4 במהירות 2.6 זיכרון 256 ואפילו לאחר פירמוט והתקנה מחדש של כל מערכת ההפעלה והפוטושופ עדיין הוא נתקע ניסיתי 1. להגדיר יותר זיכרון בBIOS 2. להגדיר לפוטושופ להשתמש בכמה זיכרון שהוא רוצה דרך הPREFERENC 3. החלפתי את זיכרון הRAM בזיכרון מהיר יותר 4. התקנתי את התוכנה בכונן אחר ולא בC\program files וגם זה לא עזר עשיתי את כל הבדיקות האפשריות לתקינות רכיבי המחשב ולהיעדר וירוסים ומזיקים אחרים כל זה ללא תועלת הפוטו שופ עדיין נתקע לאחר כמה דקות עבודה. אותו פוטושופ להפתעתי עובד מצוין המחשב אחר ענתיקה הרבה יותר משלי אז ממש אין לי מושג מה יכולה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברה... אני רוצה להוריד תוכנת מאמץ יש לי כבר אחת אבל אני רוצה להשתמש באחרת כי נראה לי שזאת רוצחת... האם כל התוכנות אותו דבר..?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מדריך אנשים בהדרכות אישיות דרך המחשב ועד היום הייתי עושה זאת באמצעות הסקייפ מכיוון שרוב התוכנות הידועות שכולנו מכירים כמו TeamViewer ו-AnyDesk מבקשות תשלום ומנתקות לאחר כמה דקות של חיבור. הן מזהות כל פעילות כפעילות מסחרית. האם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליטה מרחוק שלא דורשת תשלום ואם כן אז לא תשלום כזה גבוהה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום לשאול את זה- איך אני מעלה תמונה בIMAGESHACK?? נכנסתי לאתר, רשמתי את שם הקובץ של התמונה שאני רוצה לעלות ולחצתי HOST IT. עכשיו ,הוא נכנס לי לכאן http://img398.imageshack.us/content.php?page=done&l=img398/10/e32k51024x1gi.jpg ומה עושים מכאן?? אם למשל אני רוצה להכניס את התמונה לפרופיל או משהו, איך אני עושה את זה??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי WIN 7 ויש לי בעיה בזיהוי של ה SCSI ! למישהו יש דרייברים ? אם אני לא טועה זה של חברת ADAPTEC הכונן עצמו של SEAGATE
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של GENIUS WEBCAM EXPRESS V2, אבל הבעיה היא שאיבדתי את תוכנת ההפעלה שבאה איתה. הדרייברים שהורדתי מהאתר לא כוללים תוכנת הפעלה, ובנתיים אני יכול להפעיל את המצלמה רק כשאני במסנג'ר בשיחה עם מישהו! ניסיתי להוריד כמה תוכנות אבל אף אחת לא זיהתה את המצלמה (המצלמה עובדת, כנראה התוכנות לא הכי טובות). אז אם אפשר בבקשה לינק להורדת תוכנה שמסוגלת לפעול על המצלמת אינטרנט שציינתי? תודה .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה הAVG Anti-Rootkit Free החדש של AVG ? http://free.grisoft.com/doc/39798/lng/us/tpl/v5 מה בדיוק עושה התוכנה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הבקשה בכותרת, הכוונה היא רק לצפייה כמובן. אני זוכר שראיתי משהו כזה איפהשהו, אבל לא זוכר איפה. באותה הזדמנות, אני מחפש פלייר FLASH שיציג (SWF (STANDALONE נברתי באתר של מאקרומדיה ללא הצלחה. (מצאתי פלאגינים לBROWSER, אבל אני מחפש לקבצי SWF) -בתודה, הספרשלהשיגעון ;D
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני כשבוע היה לי קספרסקי אנטיוירוס. לאחר שהוא עשה בעיות וסירב לעלות ניסיתי למחוק אותו, אך ללא הצלחה. שהפעלתי את ההסרה שלו הוא נתן לי הודעת שגיאה ולא מחק אותו, הסרתי אותו מהתוכנות שעולות שהוינדוס מופעל ומחקתי את התיקיה שלו חוץ מכמה קבצי DLL שסירבו להימחק. ניסיתי להתקין גירסאות שונות של קספרסקי וכל פעם הוא נותן לי הודעה באמצע ההתקנה שקיימת כבר גירסא של קספרסקי מותקנת ולא מתקין לי. ניסיתי תוכנות אנטיוירוס שונות כגון AVAST ו-NOD32 ובכולן יש לי הודעת שגיאה בהתקנה. ניסיתי תוכנות לניקוי וסידור הרג'יסטרי ועשיתי סריקה של קבצי זבל, שום דבר לא עוזר. אני כבר שבוע בלי שום הגנה של וירוסים. מה אפשר לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-