עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה שכל ההודעות ממשתמש ספיציפי יופיעו בצבע ירוק ולא בצבע שחור (הצבע הדיפולטי). עברתי על כל הכללים האפשריים אבל לא מצאתי את האפשרות הזו בכללים. מישהו מכיר דרך לשנות את צבע הטקסט של ההודעות? אני משתמש ב Outlook 2003

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yoramns,

יש לי מחשב עם לוח GA-P35-DS3L התקנתי מערכת הפעלה win 7 הבעיה שאני לא מצליח להפעיל רשמקול ניסיתי כמה אפילו קניתי חדש עדכנתי את הדריברים מהאתר של החברה אבל עדין הבעיה ממשיכה השמח מאוד לעזרה הילד משגע אותי עם המשחק CS

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Lioriii,

תעזרו לי בבקשה צריך עידכון של הכרטיס מסך GEFORCE 2 MX דחוף הדרייבר הכי הכי חדש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yechiel1991,

שלום, אני משתמש חדש... ואני רוצה להשיג\להורידdirectx 11 איך אני עושה את זה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Trooper-Flax,

הורדתי פרק מסדרת טלוויזיה, ולמרות שכל שאר הפרקים היו בסדר פרק אחד ספציפי שאני מנסה לראות ושם עליו את החץ, באותו רגע נכתבת לי הודעת שגיעה, וכתוב windows explorer failed ..... ואז יש את האפשרות לשלוח את ההודעה לווינדוס או לא. אז ניסתי להוריד את אותו פרק רק בקובץ אחר וממקום אחר ועדיין, כל פעם שאני רק שם את הסמן עליו, יש את ההודעת שגיעה הזאת והווינדוס נתקע עד שאני עושה end task הפואנטה כאן זה לא הקובץ שהורדתי אלא זה שה-windows explorer קורס לי במקרים שונים גם לפעמים שאני סתם נכנס לתקייה, אז הוא קורס, יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לתקן אותו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bigbug,

שלום לכולם אני מנסה להתקין .NET 3.5 על המחשב ואני לא מצליח זאת ההודעת שגיאה שאני מקבל מה אפשר לעשות? http://img560.imageshack.us/i/erroriv.jpg/

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by שלום2017,

אני כבר שבוע מנסה לפתור בעיה טכנית של חוסר הצלחה להריץ קוד בintelijj. הוא מגיע לדף error 404 אני יותר מאשמח אם מישהו יוכל להדריך אותי מה לעשות תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. בוקר אור לכולם! לא מזמן התחתנתי (תודה :-) ) והצלם העביר לי דיסק DVD כ 3000 תמונות מתוכם אני צריך לבחור קרוב ל1000 לפיתוח.. עכשיו לעבור אחת אחת להעתיק לתיקיה חדשה זה ממש לא פרקטי :-(... האם מישהו מכיר תוכנה שהיא קלה למיון תמונות בדרך נוכה? אנה עזרו לי.. ותודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by UrielZ,

עד לפני כשבוע היה לי קספרסקי אנטיוירוס. לאחר שהוא עשה בעיות וסירב לעלות ניסיתי למחוק אותו, אך ללא הצלחה. שהפעלתי את ההסרה שלו הוא נתן לי הודעת שגיאה ולא מחק אותו, הסרתי אותו מהתוכנות שעולות שהוינדוס מופעל ומחקתי את התיקיה שלו חוץ מכמה קבצי DLL שסירבו להימחק. ניסיתי להתקין גירסאות שונות של קספרסקי וכל פעם הוא נותן לי הודעה באמצע ההתקנה שקיימת כבר גירסא של קספרסקי מותקנת ולא מתקין לי. ניסיתי תוכנות אנטיוירוס שונות כגון AVAST ו-NOD32 ובכולן יש לי הודעת שגיאה בהתקנה. ניסיתי תוכנות לניקוי וסידור הרג'יסטרי ועשיתי סריקה של קבצי זבל, שום דבר לא עוזר. אני כבר שבוע בלי שום הגנה של וירוסים. מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by hagay21,

המחיר פחות רלוונטי אני מחפש תוכנות טובות שמתקנות קבצי ג'יפג ואמפי3 הרוסים והרוסים למחצה (אחרי שיחזור מפורמט)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by DimaX,

הי! אני מחפש תוכנה שאני אוכל להסתיר בעזרתה סימלון כלשהו בטאסק באר... יש חיה כזו? 10X

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. פעם כשהייתי לוחץ אנטר (אחרי שהכנסתי לו את האפשרות של מספור אוטומטי) אז הוא היה כותב לבד את המספר שאמור לבוא בתור ( 1, 2, 3...) עכשיו הוא לא עושה לי את זה הוא פשוט לא כותב אז אני צריך כל הזמן ללכת למעלה (למי שמכיר) וללחוץ על הריבוע הזה של המספרים בצד ימין למעלה... מה עושים? אני רוצה שזה יהיה כמו פעם אבל אני לא יודע איך להחזיר את זה וזה לא שעשיתי משהו שהיה אמור לשנות את זה, זה השתנה לבד... מישהו יודע מה הבעיה או ליתר דיוק איך לפתור אותה? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by david11,

היי לכולם על איזה קונדום וירטואלי אתם ממליצים ? ( לי חשוב : קלה , חינמית ופשוטה להפעלה ) תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מחפש תוכנה לשרטוט דו מימדי מדויק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by MORIDIN,

ימחק ברגע שאני אקבל לינק, אני מעריך שזה לא יהיה בעוד יותר מחצי דקה. אני ממש שונא שאנשים עושים את זה, אבל זה מקרה דחוף נא לא לנעול או למחוק, אם אתם יודעים מה טוב בשבילכם :asthanos: עריכה - טוב, תודה בכל מקרה ;D הצלתם אותי..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by danik,

שלום לכולם.. אני מחפש תוכנה לבניית שומרי מסך... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by benor,

הדרישות שלי שהנגן יהיה קל ואיכותי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by adis50,

הורדתי תאופיס הזה וזה היה אמור להיות עם מפתח תקין והכל תקין אבל מסתבר שלא והיום בבוקר כשפתחתי תוורד זאת ההודעה שזה נתן לי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אני משתמש בתוכנה utorrent שמתי לב שאחרי כמה זמן שהתוכנה פועלת, מופיע לי מסך כחול, והמחשב עושה לעצמו ריסט חשבתי שאולי הבעיה בתוכנה, והתחלתי להשתמש ב vuze בהתחלה הכל היה נראה תקין, אבל גם עם התוכנה הזאת, מופיע מסך כחול (שאני לא מספיק לקרוא) והמחשב עושה לעצמו ריסט אני מניח שהבעיה טמונה איכשהו לכתיבה על הדיסק הקשיח, אבל לא בטוח מה לעשות לגבי זה למישהו יש רעיון? דרך אגב, יש לי ווינדוס ויסטה Home Premium

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by AmitDanan,

מישהו התקין? האם שווה בכלל להתקין? דרישות מערכת ווינדוס 7 SP1 כרגע אני עדיין עם ווינדוס 9 האם ווינדוס 10 מהווה תחליף טוב?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by aleXtazi,

יש לי קובץ rar שמוגן עם סיסמה עכשיו אני ממש צריך את הקובץ הזה בדחיפות אבל אני לא יכול לחלץ את מה שיש בתוך זה אני יודע שיש תוכנות שפורצות את זה אז בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by jeyjey,

אחרי שהחלטתי שהגיע הזמן להפרד מהאימיול הרגיל שבקושי סוחב חיפשתי פה המלצות למודים לאימיול ראיתי פה שהרבה אנשים ממליצים על המוד MorphXT, לכן הורדתי את המוד בגירסא 8.5 עכשיו יש לי איתו כמה בעיות: 1. המוד מבקש שיהיה לי רטיו 1/3 לפחות והוא אומר שאין לי, אבל בסטטיסטיקה רשום שהעלתי 18.4GB והורדתי 6GB אז איך זה שאין לי 1/3? 2. הוא לא מצליח להתחבר לשרתים גדולים כמו דונקיסרבר בטענה שיש לי LowID, גם את הסיבה לזה אני לא כל כך מבין כי לפני שהתקנתי את המוד לא היתה לי שום בעיה בהתחברות לשרת הזה, וגם אין לי ראוטר או פיירוואל אז למה זה? ויש לי עוד כמה שאלות על אימיול בכלליות: 1. כמה זה קרדיט טוב? ואיפה נמצא הקובץ ששומר את הקרדיט שלי? 2. יש עוד מודים טובים חוץ ממורף?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני משתמש ב - Norton Internet Security ורציתי לשאול איך אני יכול לבדוק איזה פורטים פתוחים במחשב שלי. פתחתי ידנית שתי פורטים ב - FIREWALL אבל כשאני משתמש ב - EMULE התוכנה מודיעה לי שהפורט לא נגיש. ביטלתי גם את ה - FIREWALL של ה - XP - לכל מי שהתכוון לשאול. מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by y42r,

יש לי מדי פעם צורך לשלוח כמה מאות מיילים. המגבלה של ספקיות התוכן היא מקסי' 50 מיילים בשליחה אחת. הפתרון שהנותנים הוא לרכוש שרת דואר פרטי שיעשה את העבודה אבל זו הוצאה גבוהה מידי. יש פתרונות אחרים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום אני רוצה ללמוד להשתמש בתוכנות של עריכה דיגיטלית לתמונות ווידאו אז אני אשמח לקבל הצעות לתוכנות לימוד... אני בתחילת דרכי ואני רוצה ללמוד קודם כל בסיס ואז שלבים מתקדמים. אני אשמח גם לקבל הצעות לתוכנות לימוד של שפת C ושלל תוכנות שונות בנוסף לתוכנות לימוד אני גם רוצה לדעת איזה תוכנות מומלצות ליצירת פלאשים וסרטים ב2D ו3D תודה ולהתראות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.