תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי תוכנה בשם AVIRECOMP שהיא תוכנה שמחברת תרגום לסרטים אבל משומה אי אפשר לבחור את הגודל של התרגום והוא יוצא ממש קטן אם אפשר בבקשה תוכנה אחרת לחיבור תרגום לסרטים שאפשר לבחור גם את גודל התרגום (גופן) ואם אין אז אפילו תוכנה שמחברת תרגום לסרט שהוא בקובץ MKV ולא AVI
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכל דפדפן שהוא, יוטוב מצליח כל מה שפלאש... כשאני נכנס ללינק עם קישור לכתבת ווידאו הדפדפן קורס ומקבל הודעת שגיאה לסגור אותו. מה זה יכול להיות? ד"א בכל הדפדפנים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, למדנו מערכים בשפת c וחלק משאלה אחת היה: "כתוב תוכנית שתגריל מספרים אקראיים בין 0-100" איך אני עושה מספרים אקראיים? תוודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני מעביר קבצים שיהיו MPEG הכך טוב ויפה אבל יש לי קובץ אחד שעושה בעיות וניתקע כל הזמן ב 13 אחוז הוא ניתקע גם ב 10 אחוז בנירו! ניסיתי לחתוך אותו אחרי הקטע של ה 13 כאילו להתחיל לקודד מאחורי התקיעה אבל שוב הוא מתחיל יפה וניתקע אמצע....... האם WMV הוא באיכות יותר טובה מאשר MPEG ? מישהו יודע מה הבעיה...? והאם אפשרי בכלל להמיר את ה WMV הזה שיקרא אצלי בDVD? תודה ויום 8)טוב......
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צילמתי סרטון בDSLR ורינדרתי אותו ב sony vegas 10 , כאשר אני מרנדר אני רואה שכל ה4 מעבדים וה8 נימים ב 100% עבודה (i7) אבל כאשר אני פותח CPUZ אני רואה שהמעבד בתדר רגיל ולא נכנס לTurbo bust, למה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט SVCD מאתר ללה לנד והוא ירד כקובץ עם סיומת BIN מה אני אמור לעשות כדי שאוכל לראות את הסרט ב- MV2player . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.apple.com/quicktime/download/standalone.html למעלה זה בלי ITUNES, למטה זה משולב עם... http://www.apple.com/quicktime/home/win.html http://www.apple.com/itunes/
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-מענה לטלפון דרך מודם קווי- שלום כולם, אני רוצה לענות לטלפון קווי שלי דרך המחשב, ז"א לבצע שיחות עם אוזניות ומקרופון, משהו מכיר תוכנה שכזו? מה שמצעתי עד עכשיו בגוגל זה תוכנה שמזהה מי מתקשר אלי. אשמח לתשובה משה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. המליצו לי פה בפורום אל גרסה חינמית של תוכנת Macrium Reflect, שעושה אימייג'ים לדיסק קשיח לצורך גיבוי. הורדתי אותה והכל בסדר, פשוט שמתי לב למשהו מוזר. כשנכנסים לאתר של החברה : http://www.macrium.com/ אין שום כפתור של free edition, אבל כשנכנסתי דרך קישור לגרסה החינמית : http://www.macrium.com/reflectfree.asp פתאום הכפתור כן מתחיל להופיע. וגם אחר כך אם נכנסים לאתר הרגיל (ולא ישירות לחינמי) אז גם שם זה מופיע לפרק זמן מסויים. אותו דבר דרך גוגל. אם לוחצים אל הקישור לחברה, אין את הכפתור הזה, אבל אם לוחצים אל קישור ל free edition הוא מופיע וגם מתחיל להופיע בקישור הרגיל... גם אצלכם זה ככה או רק אצלי ? מה יכולה להיות הסיבה לכך ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! היום שמתי לב שפתאום ב-IE8 התמונות החלו להופיע לא חדות ואפשר להגיד רכות ומפוקסלות מעט (כמו Anti Aliasing או SMOOTHING), וזה ממש לא נעים לעיניים. עשיתי SCAN בכל מיני תוכנות כמו Spyware Terminator אבל לא נמצא שום דבר. חוץ מזה גם עשיתי ריסטרט (גם לא עזר) וגם מחקתי את ה-TEMP (לא עזר שמחקתי). הנה תמונה של איך שנראת אצלי כתיבת הודעה בפורום: מה לעשות? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכם, יש לי חלונות XP ואני לא יכול להסיר תוכנות מהמחשב שלי אני ניגש ללוח הבקרה ומשם להוספה והוסרה של תוכניות לוחץ על התוכנה שאני רוצה להסיר והסימן הסר לא מופיע אני מצרף 2 צילומי מסך אשמח לפתרון בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נותן לי הודעת שגיאה Cannot play back the file. The format is not supported. אני חושב שהקובץ הוא דיו איקס אבל זה לא משנה, כי יש לי עוד קבצי סרטים שכן עובדים רק הוא לא עובד, יכול להיות שזה משו אחר או שבטוח זה שהקובץ המסוים הזה פגום?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגיע לידי לפטופ שהבעיה בו היא שהnormaliz.dll לא נמצא. כאשר המחשב עולה הexplorer לא עובד וכן לא רואים דבר על המסך. מצאתי פתרון לבעיה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=335972.0 אבל לפי הפתרון אני צריך DOK שעבד בעבר עם המחשב, מה שאין לי. יש דרך נוספת לתקן את הבעיה? תודה מראש /// עדכון: לבסוף הצלחתי לצרוב את הקובץ על הדיסק, אבל כאשר אני מנסה להריץ את פקודת ההעתקה אני מקבל שגיאה שהכונן לא נמצא. מה לגבי איזה LiveCD ודרכו להעתיק את הקובץ? עדכון#2: הצלחתי להעתיק את הקובץ, אבל עכשיו אני מקבל שגיאה חדשה הקשורה לurlmon.dll. איך אני מתקן את זה? "the ordinal 421 could not be located in the DLL urlmon.dll"
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האהבה ממני לכם גדולה מנשוא, אז לכן אעיז לבקש לינק ישיר לדרייברים הכי מעודכנים של SB Live , עלה לי כ350 שקל, אין לי מושג אם זה 5,1 אם כי אני יכול להשתמש בכזאת אופציה, במערכת הוא מופיע לי תחת הכותרת SB Live! Basic (WDM) כמו תמיד, ברכה תחול על ידי העוזרים. נ.ב מי שיעיז אותי לאתר שלהם יקולל עד יום מותי, הייתי שם, הדרייברים שוקלים כולה 5 מגה, ניראה לי קצת, ואני עדיין זוכר את הפאקינג הגדול שקרה לי, התקנתי דרייברים מהאתר, עשיתי ריסטרט, וטראח, ציפצופים מכל פינה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקראת הגעתה של אחת המכוניות היותר מעוצבות שנחתו בארץ לדעתי. הגרסה שלי :
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימד: 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ל 3d max וקיבלתי ג'יבריש. מישהו יודע כיצד עושים זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשלוש השנים האחרונות אני השתמשתי בפיירוול של NORTON ובפיירוול של ZONEALARM. לא הייתי מרוצה משניהם בגלל סיבות רבות. אז בבקשה תמליצו לי על פיירוול אחר, בעל ביצועים טובים (שלא יפרצו לי למחשב למרות שהוא פועל). ובבקשה אל תמליצו על הפיירוול של זוןאלארם ושל נורטון, מכיר את שניהם, שניהם זבל (אל תתווכחו על זה פה, תתחו תרד חדש משלכם על הנושא הזה). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, האם אפשרי לעבוד בו זמנית על אותו מסמך וורד דרך האינטרנט, וכל פעם שאחד המשתמשים יבצע שינוי במסמך כולם יראו אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שיש אפשרות "לתכנת" בפוטושופ כך שיוכל לבצע מספר פעולות בצורה אוטומטית על קובץ. רציתי לדעת אם באותה דרך, ישנה האפשרות להפנות את הפוטושופ למספר קבצים ולהמיר אותם מ PSD ל JPEG להגדיר לו תיקיית מוצא שם יהיו קבצי הפוטושופ, להגדיר לו תיקיית פלט - שם ישמור את קבצי ה JPEG בצורה כזו שלא יהיה שינוי באיכות או משהו - בסה"כ איחוד כל השכבות עם הרקע ושמירה בפורמט אחר. האם זה אפשרי? אשמח לשמוע בנושא.. או דרכים יצירתיות אחרות, אחד המכשולים שלי להגיע לפתרון היא כי איני יכול להשתמש בתוכנות כאלו ואחרות המורדות מהרשת. הדרכים האפשריות היחידות הן דברים מובנים בווינדוס, אופיס....ופוטושופ 7 המון תודה, ערן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתוצאה מטעות אנוש מביכה (לקח לחיים: לעולם לא לפרמט כוננים כששרויים במצבים של עייפות קיצונית) - פירמטתי את הפרטישן הלא נכון. (ב quick format). ניסיתי לשחזר עם Ontrack EasyRecovery 6 אבל זה לא מצא שום קבצים בכל אחת מאפשרויות השחזור שניסיתי (למעשה, זה מצא 11 קבצים כולם מ windows/temp), עם זאת כשניסיתי לשחזר במצב של שחזור ללא מידע על מערכת הקבצים, הוא מצא לי את כל הקבצים - הבעיה - שהם איבדו את השמות שלהם ואת המיקומים שלהם - בלאגן. 1) האם עשיתי משהו לא נכון? איך אני משחזר כמו שצריך בעזרת EasyRecovery 6? 2) האם יש תוכנות אחרות שיכולות לשחזר את זה? איך אני עובד איתן? כמו כן, אשמח לשמוע עוד טיפים ועצות אם יש. תודה מראש וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא עברה יממה מאז השקת הדפדפן IE7 וכבר אנו מתבשרים על כשל אבטחה ראשון שנתגלה בו.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת אשמח אם מישהו יכתוב פה מדריך קצר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-