תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום אני התחלתי שימוש ב VIRTUAL BOX השאלה זה איך אני פותח קבצים במחשב המארח? כלומר מחוץ למכונה הוירטואלית לא משנה הסתדרתי ;D
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני כיום משתמש ב-outloook על מנת לגשת לחשבון gmail שלי (לא סובל את הממשק של gmail) כשאני קורא מיילים ב-outlook הם עדיין נשמרים גם ב-gmail האם יש אפשרות להגדיר באותו אופן במחשב אחר עם outlook לגשת לאותו חשבון gmail או שזה יגרום לכך שמייל ש"ייקרא" ב-outlook במחשב אחד כבר לא יופיע ב-outlook במחשב השני ? אם כן -איך מגדירים את זה ? תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שאלה| מה ההבדלים האמיתיים שיש בין הדפדפים ? כל אחד ממליץ על דפדפן אחר, בגלל עוד תוסף קטן.. לא נראה לי הגיוני. ע"פ המהירות ידוע לי ש"כרום" ו"אקספלורר" הם המהירים ביותר, ואני רואה את זה גם בבית. למה אנשים ממליצים על פיירפוקס כאשר הוא עובד להרבה אנשים בארץ באופן איטי מאוד ודיי קשה לעבוד איתו.. אשמח לתשובה. כ"כ על איזה דפדפן אתם ממליצים ומה מיוחד בו ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף עוד תרגומים ל סרט DVD-R? ואיך אפשר להפוך סרטי DIVX/XVID ל VOB כדי שאוכל לראות בדיוידי.....
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, למדנו מערכים בשפת c וחלק משאלה אחת היה: "כתוב תוכנית שתגריל מספרים אקראיים בין 0-100" איך אני עושה מספרים אקראיים? תוודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מנסה להפעיל שיר במדיה פלייר אוטומטית המחשב מבצע ריסטרט. יש עוד תוכנות אחרות רבות חוץ מהמדיה פלייר שאפשר להשתמש בהם הבעיה שרוב או לפחת חלק מקבצי הפעלת הוידאו באינטרנט תומכים במדיה פלייר ולכן איני יכול לצפות בסרטונים אלה..(sport5,one וכו'). האם יש פתרון ? (הווינדווס שלי הוא מקורי - xp )
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש את תוכנה חדשה לצפייה בסרטים, כרגע אני BSPLAYER אבל שמתי לב שהתמונה לא כ"כ איכותית לעומת תוכנות אחרות אבל אני מאד אוהב את האפשרות להוריד ישר כתוביות דרך התוכנה. חיפשתי כמה תוכנות כמו VLC, GOM אבל אין שם אפשרות להוריד כתוביות, האם יש עוד תוכנה שיש בה אפשרות כזאת והאיכות תמונה שלה יותר טובה מBS. ד"א לגבי הBS, מי שמשתמש באיזה RENDER אתם משתמשים? ניסיתי לשנות כמה אבל הרוב מבטלים את הAERO כל הזמן חוץ מEVR שהוא נראה בהיר ולא טוב.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מדריך אנשים בהדרכות אישיות דרך המחשב ועד היום הייתי עושה זאת באמצעות הסקייפ מכיוון שרוב התוכנות הידועות שכולנו מכירים כמו TeamViewer ו-AnyDesk מבקשות תשלום ומנתקות לאחר כמה דקות של חיבור. הן מזהות כל פעילות כפעילות מסחרית. האם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליטה מרחוק שלא דורשת תשלום ואם כן אז לא תשלום כזה גבוהה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להריץ DVD או MP4 יש סאונד אבל המסך שחור... לא עדכנתי או מחקתי קודקים או משהו בסגנון.. הקטע המוזר שבסייר ווינדוז אני רואה תצוגה מקדימה למה יש בווידאו עם סיומת MP4
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צריבה שיכולה לצרוב תמונה על הקדימה של הדיסק, בדיסקים שתומכים בזה כמובן. חוץ מנרו, ולא משנה לי אם חינמית. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למי שלא יודע vcpoker זה תוכנת פוקר אינטרנט עכשיו במחשב הישן שלי היה בעיה להיכנס איתה לשרתים של התוכנה חשבתי שזה אולי בגלל שהוא ישן וזה ואולי זה משפיע בכל אופן כנראה שלא...גם במחשב הנוכחי התוכנה מסרבת להתחבר לשרתים אלא אם אני מנסה להיכנס איתה כמה פעמים ואז אולי היא עושה טובה הבעיה היא רק אצלי כי ניסיתי להריץ אותה על מחשבים אחרים והיא ישר מתחברת יכול להיות שזה קשור ל ISP...דיברתי איתם אולי הם יודעים משהו בקשר לזה ואמרו לי שהם לא מספקים תמיכה לתוכנות... התוכנה מבוססת ג'אבה ...התקנתי כמובן את הג'אבה גרסה אחרונה ופשוט ללא הצלחה יש מישהו פה שמכיר את התוכנה או יצא לו לשחק פוקר איתה? או מישהו שסתם יש לו איזה רעיון יש לציין שזה לא תמיד היה ככה...במחשב הישן היא פעלה מצויין עד שהית…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, העליתי מדריך וידאו חדש לערוץ CG-Lion ביוטיוב, מדובר בשיעור מתקדמים בנושא יצירת דשא וצמחיה בעזרת מערכות חלקיקים ב Autodesk 3ds max. השיעור הוא שיעור מתקדמים ובונה על ידע בסיסי בהפעלת התוכנה. קישור לשיעור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/c/10FFF1A7... מי שמעוניין ללמוד הפעלה בסיסית של התוכנה Autodesk 3ds max, הערוץ מציע שיעורים למתחילים אשר אינם מצריכים כל ידע קודם: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/c/03E00250... תהנו עודד אראל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ בגודל מסויים ומדוייק שאני יגדיר? קובץ סתמי שלא יהיה שימוש כמובן. איך אני עושה את זה? תודה מראש !!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא עברה יממה מאז השקת הדפדפן IE7 וכבר אנו מתבשרים על כשל אבטחה ראשון שנתגלה בו.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי 6 קבצי pdf של סקיצות ואני רוצה לאגד אותם לPDF אחד בלבד כדי להעלות אותו לאתר שלי. כך שבלחיצה על הלינק באתר יראו את כל ששת הסקיצות בPDF אחד. איך אני עושה זאת? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה וחלונות xp pro עכשיו יש לי בעיה יש לי רק כונן אחד c איך אני מפצל אותו לכונן נוסף d? יש לי pq magic וכשניסיתי לפצל את הכונן אז בסיום תהליך הריסטרט עלה המחשב ואומר לי שאין לי מערכת הפעלה ואני לא מחקתי את הכונן c עכשיו אני שוב התקנתי את win xp ואני נואש כבר יש לי רק כונן c בבקשה הסבר מפורט איך לעשות מחיצה נוספת בלי לפגוע במערכת ההפעלה תודה ו שוב תודה למי שיכול לעזור. :'(
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כדי לחסום פרסומות השתמשתי עד עתה בתכנת: Ad Muncher . לאחר שהתקנתי WIN7 התכנה מסרבת לעלות, היא נופלת על ההתחלה. האם ישנה גרסה או תכנה אחרת דומה שרצה על WIN7 ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עם וינדוסXP. הדרייבר זיהה את 2 ה-כ.מסך (אחד ככרטיס PCI-EX2 ואחד מובנה בלוח אם). משום מה אחרי שעדכנתי לגרסה האחרונה (11.1) הוא לא מזהה אצלי את הCROSSFIRE. המפרט מחשב שלי כבר מופיע בפרטים. אם אתם צריכים פרטים נוספים אל תהססו לבקש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
...........................
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה... אני רוצה להוריד תוכנת מאמץ יש לי כבר אחת אבל אני רוצה להשתמש באחרת כי נראה לי שזאת רוצחת... האם כל התוכנות אותו דבר..?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לקרובת משפחה שלי(199ש"ח) את התוכנה"יש לי סוד"- בהוצאת מרכז לטכנולוגיה חינוכית,במחשב שלה מותקן WIN XP PRO .כשמכניסים את דיסק המשחק מתקבלת הודעה שמערכת ההפעלה אינה מתאימה ונזרקים החוצה מהתוכנה. איך אני יכול להריץ את התוכנה ולשמח את הילדה הקטנה?? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כבר כמה ימים שהרבה הודעות שאני מקבל ב-ICQ מגיעות אלי בג'יבריש (ר' תמונה מצורפת - ריבועים ירוקים). מה שמוזר זה שזה לא קורה עם כל הרשימה, אלא רק עם כמה משתמשים... יכול להיות שזו בעית תאימות בין הגרסה שלי (2003pro) לגרסאות ה-LITE החדשות? לא נראה לי, אבל אולי... \: המשתמש השני רואה את מה שאני כותב בעברית כרגיל. רעיונות? הצעות? :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב שלי נוסף משתמש נוסף, דובר רוסית שצריך להתכתב ברוסית עם משפחתו וחבריו בגולה הדוויה... מכיוון שאני לא קורא רוסית, נוצר הצורך לשנות מפעם לפעם את שפת הממשק מעברית לרוסית וחזרה לעברית. איך אפשר לעשות זאת בקלות ובמהירות? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הרכבתי את המחשב התקנתי דריוורים והכל אבל הכל זז לאט ואני לא ממש רואה שיפור במשחקים מה הבעיה? האם יש עוד משו חוץ מדיירקט X ודרייבר? (קודם היה לי R9250 אז אני אמור להרגיש שינוי עצום)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-