תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
טוב תוכנה קטנה ומעולה! לאחר הפעלת התוכנה הזו לא יוכלו אנשים לפתוח את אותו מספר שלכם ממחשב אחר כאשר האייסי שלכם פתוח... זה טוב לאנשים שפורצים מספרים ע"י כוח ברוטלי וכו'.... אז מהיום אם אתם רוצים להפעיל את האייסי שלכם מחבר זכרו לכבות את האייסי אצלכם... איך לא חשבו על זה קודם?? אחלה תוכנה! ירד כי כרגע לא ברור עם הקובץ נגוע. רק לאחר שאני יהיה בטוח שזה לא אני יחזיר.... בוא נבדוק עם קפרסקי... תגובות!!
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש , ראו כותרת. המחשב מגיע עם דיסק מוכן להתקנה של כל הדרייברים אבל הוא תומך רק בוינדוס ויסטה. פירמטתי והתקנתי את ה XP, עכשיו אני תקוע בלי דרייברים. הורדתי חלק מהאתר של LENOVO אבל יש הרבה כמו הכרטיס מסך והכרטיס רשת שלא ניתן להוריד אותם משם. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את התכנה פריהנד 9 ואני חייב לרשום בה בעברית. הבעיה היא שאת כל הפונטים העבריים הוא לא מציג לי בכלל ואת אלה שיכולים להיות עברית הוא לא נותן להשתמש בהם בתור עברית. מה אפשר לעשות?! אני צריך את זה דחוף לאח שלי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי היום איציק חדש בשם: 2001b אבל התברר לי כי כל השמות של החברים שהיו לי נעלמו. לא זכור לי שזה קרה לי בגירסא הקודמת. מה הייתי צריך לעשות (ולא עשיתי) שהיה מונע לי את הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום! אני רוצה להתקין ווינדוס XP והוא לא מזהה את הדיסק קשיח כי הוא SATA לכן אני צריך את הדרייבר של הSATA של הלוח. יש לי לוח ASUS P4S800D-X ודיסק קשיח SAMSUNG SP0812C SCSI Disk Device אשמח אם תמצאו לי את הדרייבר המתאים, כי אני לא הצלחתי למצוא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לגלוש בכרום גוגל ולדעתי הוא הרבה יותר מהיר מפיירפוקס (שלא לדבר על האקספלורר). הבעיה שהוא לא נוח לגלישה כמו האקספלורר והפייר פוקס בגלל שאין לי את לשונית המועדפים. האם יש פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבוקת אם משהו מרגל או שם לי keystroke logger במחשב שלי לבדיקת מה אני מקליד .. תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה המדוברת רציתי לדעת האים יש אפשרות כל שהיא לבצע בדיקת איות בעברית (הגירסא היא באנגלית...) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר אלחוטי לייזר עם מטען ואין לי את הדריבר שלו הדגם שלו הוא- m6881w teac אם מישהו יכול למצוא או שיש לו את הדריבר הזה יבורך ![br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 19:15:25 מישהו ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן להפיץ 1000 מגנטים של שירות תיקון מחשבים [ ראה נושא שנפתח בפורום כללי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354642.0 ]. והתקציב הוא נושא רגיש פה [ אין כסף ]. מצאתי בית דפוס בכפר סבא, שמוכן לעשות לי 1000 נגנטים ב-200 שקל (להבדיל מ-400-500 באזור שלי) אבל הוא אומר שבמחיר הזה, אני צריך להביא לו גרפיקה מוכנה. מה לעשות שפוטושופ זה לא הצד החזק שלי אז פה אתם נכנסים לתמונה, אני צריך את עזרתכם בעיצוב של הכ. ביקור שיודפס על מגנט ויחולק ל-1000 אנשים. אני מקווה שיהיה מספיק אנשדים נדיבים [ ומקצוענים ] שיהיו מוכנים לשים יד למטרה הנעלה הזאת, אז הנה הפרטים הטכניים: -------------------------- - גודל: 5/7 - תוכן: Some Name שרות תיקוני מחשבים תיקוני מחשבים שדדר…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, אני מחפש תוכנה אשר מאפשרת להגדיר למשתמשים בווינדוס XP האם הם יוכלו להעביר או למחוק קבצים (קבצי אקסל במדויק) לדוגמא המשתמש admin יוכל ויאסור על user להעביר ולמחוק קבצים ספציפים ! העניין די חשוב לי ואני אשמח לכל עזרה,תודה רבה לכולכם.. תבורכו על הידע
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי מוזיקה ופתאום הקול נעלם, ניסיתי גם לעשות רסטרט למחשב למחשב וכל מיני, לא עבד =\ מה הבעיה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי תיקייה עם כמה סרטים בתוכה וכל פעם שאני נכנס לתוכה אני מקבל שגיאה של הEXPLORER זה נראה שיש התנגשות בין משהו למשהו..איך פותרים את זה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמתמחה בחסימת פורנוגרפיה ושאר תכנים לא הולמים. או כל דרף שהיא לחסום, אולי אפשר בלי תוכנה וזה קיים כאפשרות במערכת ההפעלה ? או אם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחסום תכנים לא הולמים.... אני מעדיף תוענה ייעודית מאשר אנטי ווירוס שיש לו אופציה לעשות את זה ... אתם מוזמנים לרשום את כל התוכנות שמסוגלות לבצע את העבודה, תמיד טוב לבדוק יותר מאחת :-) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אנטיוירוס שכולל גם פיירוול למחשב שלי, שלא יזלול הרבה משאבים ושיהיה מצוין ויתעדכן על בסיס יומי. על מה אתם ממליצים? ניר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה אלו קבצי TWG ו PLT ואיזו תכנה פותחת אותם , והאם קיימת גרסת חינם (לצפייה או שינוי ) לקבצים הללו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה תוכנה שמראה לי את כל החומרה על המחשב: כגון לוח אם ועוד הרבה דברים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כל הדלקה של המחשב מצב העוצמה של המיקופון נכנס למצב "השתק הכל" ולמרות שבכנסה הקודמת הוצאתי אותו ממצב זה אך המחשב לא שומר את השינוי. מה אני יכול לעשות כדי שעוצמת המיקרופון לא יכנס למצב "השתק הכל" ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה עם הWINDOWS MEDIA PLAYER הוא לא מנגן לי סרטי HD שאני צילמתי במצלמתי אלא הוא מראה במקום זאת ריבועים וצבעים ירוקים וכחולים וכל מיני טשטושים. נגן VLC דווקא מריץ אותם סרטים במדויק, אבל אינני מעדיף אותו הוא פשוט מאוד. ראיתי בחנות צילום שנגן שאותו נגן הווינדוס פלייר דווקא כן ניגן את אותם סרטים בדיוק - ככה אני רוצה. אני מבקש את עזרתכם כדי שאוכל לנגן HD על WINDOS MEDIA PLAYERומבלי להתקין תוכנות מיותרות שיכבידו המחשב והזיכרון. ??? תודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה אני רוצה להגדיר תוכנה מסויימת שתידלק אחרי הפעלת המחשב חיפשתי בהגדרות התוכנה ולא מצאתי אולי אפשר להגדיר את התוכנה שתידלק דרך הווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי,w איך אני רואה סרטים בפורמט 4:3 במקום 16:9 ב windows media player? אני רוצה לראות את הסרט על כל המסך וכרגע יש לי פס שחור למעלה ולמטה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קצת רקע... המחשב שלי מחובר לרשת דרך שיתוף אינטרנט (יש לי אקס פי, ועל השרת (כבלים) יש 2000 סרבר בשרת) ועכשיו הבעיה... הייתה לי תוכנת 2002a וביום בהיר אחד היא הודעיה שיש לה בעית קריאה מהזיכרון, נתנה לי כתובת זיכרון... ומאותו היום התפגרה... (לפני שעה בערך) התקנתי 2002a מחדש, לא עזר... התקנתי 2003a ועכשיו זה עוד יותר גרוע... איסיקיו עולה, אבל לא מתחבר, הוא נותן לי בעיה 0406, שאומרת שאני צריך לבדוק את החיבור, ניגשתי לפורום של איסיקיו באתר שלהם... שמה אנשים אומרים שהם ימים לא מצליחים לפתור את הבעיה ואף אחד מהתמיכה של איסיקיו לא יודע מה לעשות הצילו אנשים... תודה מראש, נדב נ.ב. ניסיתי להגדיר את כל האפשרויות שיש בהגדרות של איסיקיו... SOCKS 4 / SOCKS 5 / HTTPS / HTTP בכלל בלי Proxy…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-