תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה המקום לשאול את זה- איך אני מעלה תמונה בIMAGESHACK?? נכנסתי לאתר, רשמתי את שם הקובץ של התמונה שאני רוצה לעלות ולחצתי HOST IT. עכשיו ,הוא נכנס לי לכאן http://img398.imageshack.us/content.php?page=done&l=img398/10/e32k51024x1gi.jpg ומה עושים מכאן?? אם למשל אני רוצה להכניס את התמונה לפרופיל או משהו, איך אני עושה את זה??
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לצילום סרטונים ממשחקים ? לא FRAPS... היא מקליטה בגודל של 100 מגה ל10 שניות... אני יודע שאפשר לקבץ אבל צריך לצלם בערך 10 דקות כדי לערוך את זה ל3 דקות אחרי זה ואין לי מקום לצלם 10 דקות בFRAP.... מישהו מכיר תוכנה אחרת טובה? תודה
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הרצתי את everest home כדי לראות ת'נתונים של המחשב שלי, לוח האם ואת מאפייני הזכרונות והביצועים אבל משום מה הוא לא מראה לי אותם. מכירים תוכנה מקבילה שרצה על XP? אני צריך גם את אותה התוכנה ל Windows7 כי אני מתעתד לשדרג בעתיד הקרוב... המון תודה, אייל
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את המדפסת ב- win vista 64bit, עם הדרייבר שהורדתי מאתר היצרן. הוינדוס נותן שגיאה ואומר שלא ניתן להתקין מכיוון שהוינדוס חוסם את NT 4.0 drives. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להפטר מהבעיה?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתנצל מראש אם זה לא המקום , לא מצאתי פורום מתאים. יש לי כמה כג'יגה סרטים וקליפים באיכות נמוכה במחשב (במקור מקלטות וידאו ישנות).האם יש תוכנה איתה אני יכול לשפר את האיכות שלהם ? אני מניח שיש דבר כזה איתו ,עובדה שיש מעבדות שמעבירות קלטות ישנות לDVD.השאלה היא איזה תוכנות מה שמם ? תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני צריך את ה=photoshop בעיברית ואני פשוט לא מוצא מישהו יכול להגיד לי איפה אני יכול לימצוא אותה? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שמתם לב שהרבה תוכנות שחידשו אותן פחות טובות מהקודמות שלהם איך זה? קחו דוגמאות 1) NERO 6.6 הרבה יותר טוב מנרו 8 ולא משנה מה תגידו הרבה יותר קליל ונוח וצורב יותר איכותי גירסה 8 נתקע תמיד בתחילת הצריבה לכמה שניות לפני שהוא מתחיל 2)Ad-Aware SE Professional הרגיל והישן הרבה יותר טוב מAd-Aware2007 הישן מוחק רק מה שצריך יותר מובן וקליל 3) התוכנה הגדולה מכולן -ויסטה מול xp אין מה להוסיף ויש עוד שלא עולות לי כרגע קחו דוגמאות של משחקים 1)empire earth 2 לעומת empire earth3 ברור ש2 יותר יפה מובן וכייפי 2)c&c 2 לעומת c&c 3 אותו דבר כמו למעלה מעניין למה זה במקום לשפר זה ניהיה יותר גרוע
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אחרי שהתייאשתי מחיפוש ברחבי הרשת אחר שתי תוכנות שאני ממש צריך,החלטתי לפנות לפה. אני צריך שתי תוכנות ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי: 1.תוכנה בה ניתן להגדיר תזמון של הפעלה\כיבוי של תוכנות לפי שעה\תאריך(רוב התוכנות מהסוג הזה תומכות רק בהפעלה,בלי כיבוי) 2.בר שמציג טמפ' מעבד ביחד עם משאבי מערכת תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
Cubase 5 VST על מערכת ההפעלה XP? כי כל פעם שאני מפעיל אותה הוא נותן לי שאיזה שהוא הודעה בקשר לרישום ב KARNEL32, מישהוא יודע מה הסיבה לבעייה, אני יהייה יותר מפורט שאני אגיע הביית ותהייה לי צילום מסך כדי שתיראו.. ;D
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, את מתכנן לפרמט ולהתקין את הWIN7 שיש לי.. אז רציתי להכין דיסק של הדרייברים לפני שאני מפרמט אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום דרייברים שמתאימים לWIN 7. אם אני אוריד לVISTA זה יעבוד? אני מתכוון לBIT 32. תודה רבה. יקח לי הרבה זמן להגיב כי אין לי כרגע מחשב.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הנורטון אינטרנט סקיוריטי שכולל את הפיירוול והאנטיוירוס של נורטון (משנת 2003)... רציתי לדעת כיום איזה אנטיוירוס ופיירוול הכי כדאי לשים במחשב??
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אתרים כמו airbnb וכו.
-
- 6 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
שלום. אני ניסיתי להתקין גירסאות שונות של AVG ולא משנה איזה גירסה ניסיתי ניסיתי איזה 3 כל אחת נתקעה ונתנה לי את אותו ארורר העלתי תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה בלוטוס שאני יוכל לשלוח דריך המחשב לשלוח קבצים ושירים לפאלפון שלי
-
- 6 תגובות
- 23.6k צפיות
-
-
מעניין לדעת מה אתם חושבים, אם פיספסתי איזה אנטי וירוס תודיעו אני אוסיף לסקר
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי 2 קבצים ISo 1 שוקל 700 ו ה 2 700 אני רוצה ליצרוב את המישחק הזה על דיסק DVD 1 אגב קוראים למישחק Prince Of Persia 1 ..יש לכם דרך להכניס 2 קבצי iso בקובץ 1 ?
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר ל WINDOWS XP לכרטיס וידאו מסוג: conexant fusion 878a tv tuner אני כבר כמה שעות יושב לחפש ולא מוצא כלום אפילו לא משהו קרוב אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני ממש אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. עם איזו תוכנה אנשים כאן משרטטים מארזים למודינג?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע פשוט, לא בשבילי.. אני עושה דוח ימי עבודה שלי באקסל ואני רוצה לחשב את התשלום שיגיע לי סה"כ על כל יום עבודה. עשיתי עמודה של סך שעות יומיות בפורמט של 00:00 ועמודה של תשלום לאותו יום נוכחי. בעמודה של התשלום אני רוצה שזה יציג לי בפורמט שקלים ( למשל: 150 ש"ח ) אבל כשאני עושה נניח 30 ש"ח * 07:00 שעות עבודה לאותו יום, זה לא מציג לי 210 ש"ח. מקווה שהבנתם.. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
מה קורה? אז ככה בזמן שאני משחק כשיורד גשם במשחק או סופת חול הקול של המשחק נדפק וגם בכללי ז"א אני משתמש בתוכנה ventrilo ואני שומע את החברים שלי כאילו שהדלקתי את הטלוויזיה ויש רעש של שלג... וזה לא רק אם התוכנה גם אם שאני שומע מוזיקה בזמן שאני משחק וירד גשם זה יקרה! רעש של שלג... ממש בעיה מעצבנת.... עוד דבר אני לא רציתי לפתוח עוד נושא כי זה יהיה סתם ספאם אז משהו קרה לצבעי המסך שלי כאילו שזה ניהיה יותר כהה ניסיתי דרך המסך לסדר ולא הצלחתי ניסיתי גם להוריד דרייבר לכרטיס מסך ולא עזר... הבעיה הזאת קרתה שירד גשם במשחק ועשיתי Alt+Tab לשולחן העבודה והצבעים השתנו... תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
התוכנה ERD commander היא רק ל WINDOWS XP ?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש דבר כזה?! כי BitDefender חברה מסחרית. זה גירסאת ניסיון או גירסאת BitDefender חינמית? http://www.snapfiles.com/get/bdfree.html http://www.bitdefender.com/PRODUCT-14-en--BitDefender-8-Free-Edition.html
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום. מלפני שבוע בערך התחילה להופיע לי תוכנית במחשב שנקראת HTML Package.לא התייחסתי אליה,עד היום. התוכנה הזאת מכניסה לי סוסים טוריאנים,זה משגע אותי,ואני לא יכול לעבוד ככה שכל פעם שאני פותח את המחשב זה מציג לי את ההודעה של הנורטון. מה לעשות? בתודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
זה כרטיס מסך מובנה על לוח של אינטל ולא נמצא שום דרייבר למערכת ההפעלה X64. חשבתי שיש מקורות נסתרים איפשהוא :-)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-