תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
-
ברשותי משחק ישן שהוא JAVA. יש לי Java Virtual Machine מותקן, ועדיין הווינדוס לא מזהה במה לפתוח את הקובץ CLASS. איך פותחים אותו?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה שהפיירוול יאפשר את האימיול, יש יש לי LOW-ID. שאני מבטל את הפיירוול, אז אין בעיה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי פורט אחד ב TCP ואחד ב UDP שאני צריך לאפשר, דרך הסיגייט השאלה שלי זה איך אני פותח אותם, והאם ניתן לפתוח אותם באישור לתוכנה אחת מסויימת, או שזה מאפשר גישה לכל תוכנה דרך הפורטים האלה גירסאת התוכנה: 5.6 (גירסא ביתית)
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח שני פורטים לMW2 שיעבוד יותר מהר אבל איך פותחים אותם?אני לא מוצא את האפשרות...
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
איך פותחים פורטים בפיירוול? יש לי MCafee. האימיול מוריד אצלי איטי רצח!!! האם זה יעזור?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
-
-
-
בבקשה עזרה הורדתי BITTORENT ...וזה מוריד מהר יותר מהאימיול והכול..אבל איך פותחים את הקבצים של ה TORRENT? זה מוריד מלא מלא קבצים כמו RAR וכל מיני איך בסוף מחברים אותם להתקנה רגילה???
-
- 11 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יצא לי להוריד דיסק מוזיקה שהוא טרק אחד של MP3 ולידו קובץ ISO. איך אני מחלץ וחותך את הטרק הבודד לטרקים כמו בדיסק המקורי? אם אני צורב את הISO אז אין בעייה, זה ישר הופך לטרקים. אבל אני לא מעוניין לצרוב את הקובץ אלא פשוט לקחת את הטרק הבודד ולחלץ ממנו את הטרקים. אגב דימון טולס משום מה לא קורא את הקובץ הזה. תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עורדתי משחק והוא נמצא בקובץ mdf, מצאתי תוכנה שנקראת magic iso שאמורה לפתוח את הקובץ הזה אבל אני לא מצליח . אם למישהוא יש רעיון תעזרו לי. ישמח לתשובות
-
-
היי! שלחו לי קובץ(תמונה) בקובץ pif, איך אני פותח אותו? זה קובץ MS DOS כזה. תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
יש לי קובץ עם סיומת RAR איך מחלצים אותו ? לחצתי עליו קליק ימני ואין לי שם "חלץ"
-
- 10 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה פותחים קובץ וידאו SRT משהו כי יש לי אבודים ויש לי את פרקים 1-3 ורק את שתיים הוא לא מצליח לפתוח כאילו זה קובץ לא מזוהה , אז איך אני פותח את זה??ש
-
- 13 תגובות
- 16.4k צפיות
-
-
-
-
אנשים אני צריך עזרה אני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת tao
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
שלום לכם .. רציתי לדעת באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לפתוח קובץ עם סיומת pdf ומאיפה אני יכול להוריד אותה... מצפה לעזרה ממכם תודה חיים
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-