עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by psycho killer,

יש לי כרגע את התוכנה moblie edit 1.97 התוכנה היתה מעלה קבצים לפלאפון בלי בעיה עד שיום אחד היא לא רוצה יותר להעלות קבצים הכל עובד חוץ מהאפשרות הזאת יש לי כרגע מוטורולה C380 אם מישהו יודע איך לסדר את זה או שיש תוכנה טובה יותר שמתאימה לפלאפון שלי שלא יתבייש לספר לי תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  2. הורדתי סוס טרויאני מאיזה אתר ולא פתחתי אותו.יש מצב שהמחשב שלי נדבק בלי שפתחתי את הסוס?

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by nivzion,

היי, קניתי מחשב חדש, ואני מעוניין לדעת (לפני שאני משלם), איזו תכנה אני צריך: AntiVirus או Internet Security....? השימוש הוא בעיקר אינטרנט, אני מוריד קבצים (וידאו ותוכנות) בביטורנט. אשמח לתשובה... תודה...

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by UDMAN,

אני מחפש בנרות את סיריאל של התוכנה album generator and viewer אבל של גרסה 2.4.0.1 פליז זה מאוד חשובבב!! אנא עזרו ליייי!!

5. Started by gal atedgi,

אני צריך תוכנה שתחבר את התרגום לסרט אבל שלא תפגע באיכות של הסרט תודה מראש

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by kobiatti,

חבר שלי הכין רשימה של מאות מספרי טלפון באקסל. הוא רוצה להוסיף 0 בתחילת כל מספר ובנוסף להוסיף מקף אחרי שלושת הספרות הראשונות. כיצד ניתן לעשות זאת ?

7. Started by 8-Ball,

אני יודע שיש תוכנה שבודקת את כל היישומים שפועלים במחשב באותו רגע ומראה כמה אחוז מהזיכרון הם לוקחים מראה את כמות הזיכרון הפנוי המשומש וגם את הCACHE, היא גם מנקה את הCACHE בתוכנה יש גרפים עם קוים צהורבים וירוקים אם זה עוזר למישהו. תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלתוכנה תיהיה אפשרות לקבוע את גוד הקובץ או את ה bitrate כמו שאפשר בתוכנה TMPGEnc רק שהיא תוכנה איטית לוקח לי בה פי 3 יותר זמן להעביר סרט אז אם מישהו מכיר תוכנה כזו אני אודה לו אם יספר לי עלייה .

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by poltergeits,

מי יכול לעזור במציאת פתרון חינמי ל- convert from .nfs to .pst תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  10. מי שהוא יכול להביא לי תוכנה למדידת טמפרטורה של המעבד או לפחות שם של התוכנה? שיצור איתי קשר shakedan@zahav.net.il

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. ערב טוב (או בוקר טוב עוד מעט)- אני רוצה להשאיר את המחשב דלוק בלילה אך המאוררים של המארז דיי רועשים. יש תוכנה שתראה לי את המהירות שלהם ותאפשר לי להפחית אותה קצת? תודה רבה מראש! ד"א ניסיתי עם ספידפאן וזה מראה לי Speed01 02 ו-03 וכולם על 100%. אני לא יודע אם זה קשור אז לא נגעתי .. תודה!

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  12. אני מנסה להוסיף באופן קבוע לסרט כתוביות, דרך התוכנה AVI recomp אבל יוצא לי ג'יבריש לצערי, מישהו נתקל בבעיה הזאת? או יודע את הפתרון לזה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. כאמור מעוניין להקליט סרטון טיסה של flight simulator 2004 ב- full screen יש לי במחשב walk & follow בשימוש active camera לא בשימוש כרגע ulead video studio 8 se ulead dvd movie factory 3 se כיצד ניתן בעזרתם להפיק סרטון ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. אוקי ככה.. ראיתי פה כמה נושאים ולאחרונה עם המחשב החדש גם הגיע לי הכ.קול הזה .. אז אמרתי בוא נעזור לאנשים שיש להם בעיות עם זה.. אוקי למדריך. א.אם התקנתם פעם וזה עושה בעיות תסירו את הדרייבר גם מההסרה ואז עם התוכנה driver sweeper תעשו ריסט למחשב ותתחילו את המדריך! 1.הורידו את הדרייברים הכי חדשים מהאתר שלהם(כרגע wdm_206). 2.תפתחו את מה שהורדם ולכו ל-MSHDQFE ושם לווינדוס xp ויש לכם שם כל אחד לפי הsp שלו.. תבחרו בשלכם והתקינו. לאחר מכן המחשב תזהה את הכ.קול שלכם אבל בינתיים אל תתקינו.. תעשו ריסט למחשב ואז תתקינו את הדרייבר שהורדתם. לאחר מכן אם המחשב לא יציב או משהו(קרה לי)הורידו את העדכון הבא ממיקרוסופ.. https://www.microsoft.com.nsatc.net/downloads/details.aspx?FamilyID=8c2e44a…

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  15. אם אתם משתתפים בפורומים בחו"ל, כדאי מאוד שתבצעו בדיקת איות לפני שאתם שולחים הודעות. אין הרבה דברים שיפגעו באימפקט של ההודעה שלכם יותר מאשר רצף שגיאות-כתיב ושיבושים שניתן היה בקלות לפתור בעזרת בדיקת איות זריזה. עד היום השתמשתי לעניין הזה ב-spellcheck.net, אבל לאחרונה התקנתי את ieSpell שמתממשקת לאקספורר ומציעה בדיקה מקומית מהירה בהרבה מפתרונות רשת כמו spellcheck.net. מנסיוני, היא גם עדיפה לבדיקת איות של דואר מבוסס-Web (כמו Hotmail). הנה תמונת מסך מהאתר שלהם: "זה שווה!" Prog.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ניסיתי בכמה תוכנות אבל בכולם אני מקבל עברית הפוכה. אחרי שחיפשתי מצאתי מאמר באתר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=62&a=32029 פיתרון שיכול לעזור לי אבל אני לא הבנתי איך ממירים לPDF בעזרת התוכנה PrimoPDF.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  17. אהלן. הורדתי סרט והוא לא עובד לי. הוא מראה לי הודעת שגיאה (מצ"ב). יש לי את כל הקודקים האפשריים: DIVX K-LITE הכל.. ולא עובד.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  18. Started by david_borohov,

נמצא...אפשר לנעול!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  19. יש לי תיקייה בשם TS עם כל מיני קבצים שאני לא מצליח לנגן - המדיה פליאר של הווינדוס לא קורא אותם (WIN7 בגירסת 64סיביות) כל סידרת הקבצים מהווים סרט אחד...! האם יש תוסף ל MP שיכול לנגן את פורמט הוידאו הזה ? או נגן חינמי כל שהוא שהופך את כל הקבצים האלו ל סרט אחד? או תוכנה פשוטה שממירה מTS לפורמט AVI או משהו כזה ? תודה מראש למי שעוזר

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Nurit2005,

אך משחזרים עבודה ב - PS אחרי שהמחשב נפל או התוכנה נהרסה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  21. איך הכי טוב לבצע איחוי? דרך הוינדוס? דרך הנורטון? דרך הדוס? או דרך אחרת?

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  22. Started by dr_drek,

התקנתי עכשיו לפי הNFO (התנתקתי ועשיתי הכל באישור). אבל אני לא מצליח לעשות עידכון (LIVE UPDATE). הוא אומר לי שהאינטרנט לא מחובר, אבל האינטרנט כן עוד (יש לי אינטרנט ברשת). בבקשה תעזו לי

23. Started by KoDkOd,

היי אני עובד עם WIN 7 בעברית וכשאני מעלה רשימות שירים לנגנים השירים בעברית מופיעים בג'ייבריש..מה עושים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by juve12,

האם יכול להיות מקרה כזה שאנטיוירוס פוגע בקבצי שנשלחים באימייל ואם יש אפשרות כזאת אז איך אפשר לתקן אותה בכול אופן לא נירא לי הגיוני דבר כזה אבל אמרו לי שיכול להיות מקרה כזה תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by Carlito,

יש לי קליפ של שיר אני רוצה להפריד את האודיו מהשיר כלומר שאני יוכל לצרוב את זה כwave ואחרי זה אני צריך לחתוך את השיר באמצע אני פשוט מכין לאחותי דיסק לריקוד שלה וזה חייב ליהיות היום אז אם מישהו יודע איזה תוכנה אני צריך ואיך אני עושה את זה שיעזור לי בבקשהה תודה לכל העונים.!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.