עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MK007,

כבר תקופה ארוכה שהדפדפן שלי מציג את דפי האינטרנט חלקית ולא כשורה, העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  2. נניח ויש תיקיה שנקראת בשם מסויים. והקבצים לא מכילים שום מידע ID3, אז שתזמין בתוך כל קובץ אוטמטית בשם השיר את שם הקובץ ללא סיומת. ואת שם האלבום לפי תיקיה. האם קיימת תוכנה כזו? תודה!

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by Elad87,

היה לי כרגע משהו מוזר, ברגע שגילגלתי למעלה\למטה זה עשה zoom in\zoom out לא יחסתי יותר מדי חשיבות, הפעלתי מחדש ועכשיו אומנם זה חזר לעבוד רגיל אבל בהרבה אתרים עכשיו אני רואה בזום. איך אפשר להחזיר את למצב הקודם? **לא משנה הסתדרתי** יש אפשרות לעשות איפוס בתצוגה

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by chap123,

הורדתי סרט (דוגמא: צ'ה חלק 2) ואת התרגום שלו אבל התרגום בג'יבריש.

5. Started by ronzilca,

ב2 גירסאות שניסיתי להתקין 8 ו-9 הוא מנסה להתקין קודם כל את הRedistributable C++ 2005.. כל פעם הוא טוען שהוא לא מוצא קובץ בשם vcredist.msi, זה מונע ממני להתקין את התוכנה וזה משגע אותי.. http://img33.imageshack.us/img33/3487/64404842.jpg

6. שלום, קרתה לי בעיה שלא ראיתי מעולם. אשמח לעזרה... בלפטופ שלי מותקנים פיירפוקס וIE8 ופתאום, החל מאתמול, רק ה-IE8 לא מאפשר לי לבצע חיפוש בגוגל כאשר מנסים לחפש בגוגל ולוחצים ENTER זה לא מחפש, אלא פיתח חלון המבקש ממני להוריד קובץ (האפשרויות הן: find search cancel) כשאני לוחצת על FIND זה פותח איזה דף (מצרפת תמונה של התוכן שלו) אגב, כשזה פותח את דף הבית של גוגל למטה רשום DONE BUT WITH ERRORS ON PAGE ואם אני לוחצת לפרטים אז רשום: Message: Invalid argument. Line: 40 Char: 92 Code: 0 URI: http://www.google.co.il/extern_ _js/f/CgJpdxICaWwrMAo4QUAdLCswD DjgJLCswEzgFLCswFjgQLCswFzgELCs swGDgELCswJTjJiAEsKzAmOAUsKzAnO OAIs/yI5tBQIlF6c.js מה יכול לגרום לבעיה הזו? תודה מר…

7. שלום יש לי תופעה מוזרה בעת מעבר לשפת הכתובה מעברית לאנגלית ולהפך alt+shift אני לא מצליח לעבור בין השפות רק בתנאי שאני עומד בשורת ה ADDRES רק אז ניתן לבצע את השינוי כאשר אני "עומד במקום אחר לא ניתן לעבור בין השפות מישהו מכיר את הבעיה הזו??? ואיך ניתן לתקן אותה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by Slash87,

מישהו ראה\שמע על האתר? לאחר שנכנסים לאתר הוא מנסה לגרום לך להוריד קובץ SETUP, נראה לי שזהו וירוס בטעות עשו את זה על המחשב שלי ואני מנסה להבין איך להוריד אותו. מישהו יודע משהו?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by YoTaMi,

אני עם ווינדוס 7 ולפעמים סרטים לא עובדים לי .. תראו : http://img257.imageshack.us/img257/7375/22440059.jpg שהייתי ב- XP זה אף פעם לא קרה .. מישהו יודע מה הבעיה ? תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, אחרי חיפוש רציני ברשת ופורומים לא מצאתי תוכנה גיבוי מתאימה לצרכים שלי. אולי תוכלו לעזור לי, אני מחפש תוכנת גיבוי שתוכל לגבות את כל המחשב או מספר קבצים, שתגבה את הקבצים לפי זמנים שאני קובע בזמן שהיא מופעלת בזמן הפעלת המחשב. שתדע לדחוס את הקבצים עם אפשרות לעשות דיסק גיבוי בעקבות קריסה המחשב. שתדע לגבות מספר קבצים שאני שהגדרתי שהתאריך או הגודל השתנה רק שתדע לגבות אותו על הקובץ הגיבוי הקיים. (לדוגמא: תיקייה המסמכים שלי או מועדפים). מערכת המחשב שלי: winxp. תודה רבה על העזרה זאב

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  11. השאלה בכותרת אני רוצה לגבות את כל ההגדרות שיש לי כולל אתרים \תוספים וסיסמאות בגלל שאני עושה פירמוט והתקנה מחדש

12. היי, כאשר אני נכנס לספריות(יתכן ואלו ספריות מסויימות אך אינני בטוח), לעתים האייקונים שבשולחן העבודה לעתים פשוט מתרפרשים ולוקח להם כמה שניות טובות עד שהם שוב עם האייקון שלהם. אמנם זה שולי אבל די מציק. פתרון למישהו?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  13. כמו שפרסמתי בפורום אחר, נשרף לי הסאבוופר ברכב, אז קניתי אחד חדש ומגניב של אינפיניטי, העניין הוא שאני רוצה להגביר אותו מעבר לגיין שהמגבר נותן לי (+10DB) וללא החלפת המונובלוק (המגבר היעודי לסאב), שמתי לב שיש שירים שבהם הבאסים העמוקים (30-120 הרץ) ממש חזקים ויש כאלו שהם יותר חלשים ללא סיבה ניראית לעין. אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 (או WAV וכו') ותאפשר לי להגביר תחום תדרים מסויים (למשל במקרה שלי כאמור את הבאסים העמוקים). לא חייבת להיות חופשית. מישהו מכיר? תודה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by lilian,

כדי לחסום פרסומות השתמשתי עד עתה בתכנת: Ad Muncher . לאחר שהתקנתי WIN7 התכנה מסרבת לעלות, היא נופלת על ההתחלה. האם ישנה גרסה או תכנה אחרת דומה שרצה על WIN7 ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ella11,

שלום. לא בטוחה שהשאלה צריכה להיות מופנית לפורום זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב לשלאלה שיש לי. ניסיתי להסיר את QUICKTIME.. משום מה, ההסרה לא הושלמה, אבל בעקבות כך, נוצרה בעיה בITUNES. ולכן ניסיתי להסיר את ITUNES ולהתקין הכל שוב. קיבלתי הודעה שאכן הכל הותקן בהצלחה אך בסופו של דבר אף תוכנה לא נפתחה. אשמח לעצה. תודה[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 12:48:28 הצלחתישבת שלום

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by Rafi921,

עד עכשיו השתמשתי ב - axcrypt אך הגרסה שתתמוך ב- 64bit , עדיין בבטא תוכנה שתהיה בעלת פונקציונליות דומה ועדיף חינמית תודה

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by morany,

שלום רב, נעלתי קובץ WORD עם סיסמא ושכחתי אותה, יש אפשרות לשחזר אותה?

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  18. Started by roeesnir,

אני מכין מדריכי וידאו בעזרת התוכנה הזו. מריכים על תוכנה לעריכת וידאו. הבעיה היא שכשאני עושה Play, ה-Camtasia לא מקליטה את זה. היא ממשיכה להקליט אבל במסך יש Black. לכאורה הייתי אומר שהיא לא יודעת להקליט תנועות שלא ע"י העכבר, אבל אני יודע שמכינים איתה מדריכים כאלה. ניסיתי גם עם כרטיס מסך Quadro לא עובד.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by ccc,

הפיירפוקס שלי השתגע, העלים לי את הTHEME וכל הADDONS מהפרופיל ... הכל מותקן במנהל ADDONS הזה אבל שום דבר לא פעיל (אין לי את הסמלוני הקטנים האלה של כל ADDON למטה, נעלמו) אי אפשר להחליף לTHEMES שלי גם, זה עושה ריסט לפיירפוקס ולא משנה כלום. מה קורה ?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by oFiR 22,

מה זה הגופן הזה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by iyehuda,

1. תוכנה שמחברת בין סרט DVIX לקובץ תרגום ( SUB.SRT וכו"ו ) כמו BSPLAYER רק שזאת לא מתאימה ל ויסטה 2.תוכנה שניתן לחבר את התירגום קבוע לסרט כמו תוכנה PocketDivXEncoder רק שזאת לא מתאימה ל ויסטה תודה

22. לבדיקוה ותיקון שגאיות לאיחוי דיסק וכו כו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by slrr,

ברשותי http://www.anko-tech.com/products/kmc-4400r.htm ואני רוצה לדעת אם צריך דרייבר או תוכנה כדי שכל זה יעבוד...

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by gaviz,

שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה, יש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר בדרך כלל למחשב הPC , אתמול חברתי אותו לMAC בכדי לגבות חומר, ועכשיו כשאני מחבר אותו בחזרה לPC הוא לא עולה... אשמח אם למישהו/י יש פתרון עבורי פשוט כל החומר עבודה שלי נמצא שם. תודה

25. Started by PolishMan,

שלום לכל חברי הפורום, מקווה שאני מפרסם את ההודעה בפורום הנכון עכשיו, לאחר שהושקה WIN7, אני שוקל על לעשות את המעבר אליה. ניגשתי לאתר של GIGABYTE ומשום מה אין בו דרייברים של ה-CHIPSET ל-WIN7 (הלוח שלי הוא EP43-DS3). הסתכלתי באתר בדרייברים של לוחות אחרים, וגם להם לא היו דרייברים מתאימים ל-CHIPSET. למישהו יש מושג מדוע זה? האם GIGABYTE לא מתכוונת לשחרר דרייברים כאלו כי אין בהם צורך או שעדיין לא הספיקו להוציא אותם?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים