תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עם איזו תוכנה משתמשים כדי לשחק היום משחקים ברשת ? כי ה all seeing eye לא עובד לי הוא לא מוריד לי עדכון מהשרת וכשאני נכנס יותר מאוחר זה גם לא מצליח להתחבר לשרת ולהתקין אותה. וגם האתר של התוכנה עצמה לא עובד (כנראה נפל או משהו כזה)... הצעות?
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום! יש לי אינטרנט מוגבל לנפח של 20GB באורנג' למחשב הנייד (חיבור באמצעות טלפון שמשמש כמודם), ואני מחפש תוכנה קטנה שתשב בtraybar ותנטר את תעבורת האינטרנט שלי. התפקיד של התוכנה הוא להציג כמה MB שלחתי, כמה MB קיבלתי ובכמה MB השתמשתי סה"כ, וזאת כדי לא לעבור את המגבלה של ה20GB בחודש. זה יהיה נחמד אם התוכנה תדע לאפס את המונים שלה בסוף החודש שאני אגדיר לה (החשבונית שלי נסגרת ב6 לחודש בחצות), ותשמור היסטוריה של חודשים לאחור. זה גם יהיה נחמד אם היא גם תדע להציג לי הודעה במסך קופץ במידה ואני אגיע לכמות מסויימת של דאטה (נגיד 18GB), כדי שאני אדע שלא נשאר לי עוד הרבה, ותתריע שוב כשאני אגיע ל20GB ואולי אפילו תנתק לי את החיבור לאינטרנט באופן יזום כדי שאני לא אחרוג מהמכסה. אם התוכנה תדע…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה, רק באקספלורר אני יכול לעשות UPLOAD לתמונה באימייל. וב FF לא מצליח. מישהו נתקל בזה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אז ככה אני עובד עם ווינדוס XP ואני לא מצליח לשמוע סאונד מהאינטרנט ומהמחשב כן... ניסיתי להתקין גוגל כרום גם לא משתנה ניסיתי להתקין עוד פעם את הפלאש לא עזר ... מישהו נתקל בבעיה כזאת??
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, אני צריך גיליון אקסל שיהיה כמו יומן (לפי ימים לכל השנה) וכשנזין איזה אירוע שנמשך על פני תקופה מסוימת, נראה אותו בכל יום. לדוגמה, אני משריין שימוש בלפטופ-3 לכל ימי שני מתאריך 1.1.10 עד 31.7.10 – שיהיה אפשר לראות את זה בכל יום שני בגיליון. אני יודע שהדרך הכי קלה זה ליצור יומן משותף בגוגל דוקס \ באוטלוק, אבל אקסל יהיה הרבה יותר נוח במצב הנוכחי. תודה רבה רבה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כותרת. כמו כן, הורדתי את הדרייבר החדש מהאתר שלהם, תואם ל64BIT - VISTA. אין להם דרייבר לWINDOWS 7. -התקנתי את הדרייבר, אך כאני מנסה להפעיל את התוכנה, זה מתחיל לחפש את הקיצור דרך. ואם אני נכנס לתוך התיקייה של התוכנה, זה פשוט לא נדלק, עושה רושם שהוא אומר לי ''עזוב אותי אחי''... -אשמח לקבל עזרה, זה דיי דחוף לי.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם הכרטיס - LR138. צ'יפ של סמסונג saa7130hl אני מחפש כבר שלושה ימים. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, בכמה ימים המחשב שלי נהיה קצת איטי..קיצר בדקתי קודם ואני רואה שיש תהליך שנקרא SYSTEM (זה לא הסיסטם איידל הזה..אחד אחר) שתופס בין 50-80 CPU. הנה תראו תמונה: http://up181.siz.co.il/up1/dcziuhnytyzm.jpg הרצתי NOD32, ADAWARE, רגסטימשין כולם במצב בטוח, וזה לא מצא לי שוב דבר רציני ולא עזר. שהווינדוס עולה עולה איתו ההודעה הזאת: http://up178.siz.co.il/up1/3whnzvcyykzm.jpg יש מצב זה קשור? איך אני מעיף את התהליך הזה? הוא תוקע את כל המחשב..
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי סרט 12GB בקובץ MVK אני מנסה להפעיל אותובמדיה פלאייר ועושה לי בעיות הוא נתק אחריכמ זמן אולי המדיה פלאייר א מתאים? איזה תוכנה הכימומלצת לצפיה ב HD? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את וינדואוז לייב מסנג'ר שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ואני לא מבין איפה הבעיה. זו השגיאה שאני מקבל http://www.siz.co.il/my.php?i=tyykzynnymj2.jpg
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לווינדוס 7 או לא אבל האופיס לא נותן לפתוח קבצים, אחרי שאני שומר קובץ וורד ואני מנסה לפתוח אותו הוא נותן לי הודעה: "אירעה בעיה בשליחת הפקודה לתכנית" ופשוט הקובץ לא נפתח. כבר התקנתי 3 גרסאות שונות של אופיס שהורדתי וכל גרסא התקנתי ומחקתי פעמיים ותמיד זה עשה את אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה שיש לה פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקים שאני רוצה לאחד לDVD אחד שאפשר לצפות בו בסלון אני העתקתי מהם את קבצי הVTS הספציפיים. אני מחפש תכנה שתוכל לצור את קבצי ה VIDEO_TS הכללייים
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שבת שלום לכם חבר'ה. נמחקה לי בצורה ממש משונה! תקייה שלמה של תמונות וסרטונים, סה''כ בערך 40 ג'גה! ניסיתי לשחזר עם תוכנות שונות, אך ממש ללא הצלחה. יש עוד אפשרויות? -תודה.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז פתחתי אותו פה, תעבירו לאן שאתם מוצאים לנכון. מערכת ההפעלה היא WIN 7 RTM חוקי ומעודכן על בסיס יומי. מדי פעם כשאני מדליק את המחשב, ישר עם עליית הדסקטופ הוא פשוט נתקע ולפעמים כמה שניות אחריי. אין לי מושג למה...האם זו מערכת ההפעלה? או אולי הזיכרונות? [את המפרט ניתן לראות בצד - אם כי העברית באתר לאחרונה מופיעה כג'יבריש ב"מפרט מחשב"] בתודה מראש, אורן.
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי, אז אני מתאר לעצמיי שחייבת להיות דרך לגבות את הפליילסטים באייטונס זה ממש מטריד אם יהיה חייב לעשות את כל הפליילסטים מחדש אחרי הפרמוט.. מישהו יודע איך עושים גיבוי?..
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הי. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים בלי סיבה ובלי שיש לו יותר מדי עומס. אני פשוט מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא ופתאום הוא נתקע ולא מגיב לשום דבר חוץ מלכפתור של הrestart. המחשב די חדש ועם מפרט די טוב: מעבד: amd athlon 64 x2 dual core processor +4400 2.3 ghz דסיק קשיח: 230gb רובו פנוי זיכרון: 2gb מערכת הפעלה: windows xp proffesional sp3 בקיצור מחשב שלא אמור לעשות יותר מדי בעיות. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קיבלתי בחינם רישיון לשנה ל Panda IS2010 , רציתי לדעת האם יש פה אנשים שהתשמשו באנטיוירוס של panda בעבר , וממליצים אליו. ב http://www.av-comparatives.org/ הוא אפילו לא מוזכר... כרגע אני משתמש בגרסה החינמית של Avira AntiVir.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחקתי בטעות מהרגיסטרי כל מה שהיה קשור בתכנה anti malware malwarebyets anti ועכשיו שאני בא להתקין מחדש אני מקבל הודעת שגיאה צירפתי קובץ תמונה שמראה את ההודעה שאני מקבל איך מסדרים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לשאול מאיפה אני מוריד את התוכנה live cd...?? ומה בדיוק התוכנה עושה ???
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היום התקנתי וינדוס 7 אולטימייט והופתעתי לגלות שהוינדוס לא התקין דרייבר של קול ו-Eternet (לאחר עיון ב- Device Manager). ככל הנראה, לוח האם הנ"ל לא תומך וינדוס 7. האם יש אפשרות בכל זאת לעשות משהו בנדון או אולי קיים במקרה דרייבר מתאים לוינדוס 7?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חשוב שלא יהיה כבד יותר ושתהיה אפשרות להקטין את התמונות ולא רק להגדיל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך ניתן לשוחח בין 2 מחשבים עם אותה תיבת דואר (וספק וכתובת IP). אם לא ניתן, האם אוכל לשוחח עם אשתי כשאהיה בארה"ב (כלומר, איך מבצעים זאת?) בתודה
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכם, ניסיתי להתקין גרסת נסיון של פוטושופ CS4 ME ע"ג win 7 ultimate 64 bit. בצעתי מספר נסיונות התקנה וכולם כשלו (נסיון להתקין את אותה החבילה ע"ג XP pro 32bit דווקא הצליח). סיבת הכשל, לפי טענת אשף ההתקנה, היא שחבילת השפה האנגלית לא הותקנה (error 2). התקנתי את כלי הסיוע של אדובי לבדיקת תקינות היישומים שהותקנו, והוא בכלל טען שמדובר בבעייה בקבצי פרופילי הצבע שהותקנו ע"י אדובי, ובשינוי הגדרות מסויימות ברגיסטרי. האם מישהו מכם נתקל בתופעה הזו? אהיה אסיר תודה לכל מי שיתן לי עצה מועילה כדי להתגבר על התקלה.
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מעבד pentium r d 2.8 לוח אם c19-mcp04 gigabyte 3גיגה ראם כרטיס מסך rodeon x550 256mb אני רוצה להתקין את הגרסה הכי מתקדמת שתעבוד טוב על מפרט כזה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-