עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי שתי עכברים ושתי מקלדות ושתי מסכים מחוברים למחשב. מישהו יודע אם יש תוכנה שהופכת את המחשב לשתי מחשבים ככה שבן אדם אחד יכול לכתוב משהו בוורד על מסך אחד ואדם שני לגלוש באינטרנט לדוגמה? כבר יש לי תוכנה של NVIDIA שמפצלת את המסכים לשתיים ואפשר להעביר חלונות בלי תלות אחד לשני אבל ברגע שאני לוחץ על משהו בצד אחד של המסך לצערי זה משפיע גם על הצד השני. :\ אז לא באמת שתי שולחנות עבודה בו זמנית זה סתם מסך פרוס שחצי מפוצל. תודה מראש אילן

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. אני צריך תוכנה שמראה את הטמפרטורות של המחשב כגון----> המעבד,הלוח אם,מארז, זיכרונות,דיסק קשיח, וחולייייי............ תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. מה מיקום הקבצים שבהם נשמרת ההיסטוריה של האיסיקיו ??? בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. בכל דפדפן שהוא, יוטוב מצליח כל מה שפלאש... כשאני נכנס ללינק עם קישור לכתבת ווידאו הדפדפן קורס ומקבל הודעת שגיאה לסגור אותו. מה זה יכול להיות? ד"א בכל הדפדפנים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by אאאאריאל,

החלפתי את לוח האם שהיה לי (intel dp35dp) ללוח gigabyte ep45-ud3lr שקיבלתי הרבה המלצות עליו. החיסרון בלוח הוא מחסור ב firewire מובנה אבל חשבתי שאת זה אפתור דרך כרטיס firewire לחיבור PCI אלא שהלוח לא מזהה לי את המצלמה המחוברת וכנראה גם לא את הכרטיס. דיסק הדרייבר שהגיע עם הכרטיס לא מצליח להתקין את עצמו בהודעה שחסר קובץ inf.* אני די אבוד כרגע :s05: רעיונות?

6. את הסרטון אלא רק לאחר שמאתחלים את פיירפוקס? זה תמיד נתקע לי בשנייה השנייה. זה לא קרה לי בעבר. יש כאן באג אצלהם או בעיה כלשהי אצלי?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by psychuil,

כשאני נמצא במשחק (שעובד על אותה רזולוציה כמו הdesktop שלי) ואני עושה alt + tab, לפעמים זה עובר לי לאיזה רזולוציה הזויה בלי שום סיבה. כדי להחזיר את זה למצב הרגיל אני צריך to tab in and out למשחק. עכשיו לפעמים אחרי כמה פעמים אני מקבל out of range, ואז אני לא יכול לעשות כלום, חוץ מלגשת לכפתור הrestart שעל המארז שלי.. מפרט בצד, על vista ultimate x64 עם דרייברים מעודכנים.

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  8. היי, יש לי ICQ LITE ושאני מנסה להתחבר למספר ICQ שלי התוכנה פשוט יוצאת החוצה... לכל מספר אחר היא מצליחה להתחבר אבל לשלי לא.... ב-ICQ PRO זה גם לא מצליח להתחבר אבל התוכנה נשארת פתוחה... אין לי בעיה להעביר את כל המספרים שיש שם למספר חדש אבל כבר התרגלתי למספר הזה {אני איתו כבר איזה שנתיים...} וכולם יודעים שאני במספר הזה ולהתחיל לשלוח הודעות לכולם שאני במספר חדש זו בעיה... אז תודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. Started by TimoTy,

טוב זה פשוט קרה היום אני מדליק את המחשב ופתאום נידפק לי הסאונד אני שומע אבל ממש חלש ..... התקנתי דרייברים חדשים ניסיתי להחליף רמקולים ולהשתמש בתוכנה אחרת אבל שום דבר לא עוזר....... אאהה ויש לי את ה- suond storm ובדקתי הגדרות בדרייברים ואפילו הגדרתי מחדש מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by Burkey,

שלום, התקנתי היום את חלונות 7, ויש לי בעיה עם השפה. הגרסה שהתקנתי היא באנגלית. דוגמא לבעיה: אם אני פותח קבצי מוסיקה שהמידע עליהם (שם שיר, זמר) הוא בעברית באמצעות המדיה פלייר, העברית נכתבת כג'יבריש. אם אני משנה את השם, זה כותב בעברית. השמות תקינים כי ב - XP ראיתי אותם טוב. דוגמא נוספת: החייגן של האינטרנט, רובו באנגלית, אבל יש שורה אחת בעברית, היא מופיעה בג'יבריש. לעומת זאת אתרים בעברית עובדים בסדר, וגם לכתוב בוורד בעברית זה בסדר. איך מתקנים את הבעיה ? תודה !

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by tsvika,

שלום! יש לי קצת בעיות עם התוכנה. אני לא מצליח להתחבר.. בחלון שבו אני אמור להכניס שם משתמש וסיסמה אני לוחץ OK והתוכנה לא מצליחה להתחבר הסבר: לאחר כמה שניות של נסיון התחברות מופיעה ההודעה הבאה: ולאחר שאני לוחץ OK מופיעה ההודעה הבאה: וכן, ווידאתי שאני מחובר לאינטרנט ויש לי חשבון ג'ימייל למישהו יש נסיון עם התוכנה ויכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by Lior10,

אני מחפש תוכנות אבטחה למחשב (אנטי וירוס, חומת אש, אנטי רוגלה) וכן תוכנות תחזוקה למחשב (ניקוי קבצים זמניים, ניקוי רג'יסטרי, איחוי וכו'). קצת קשה לעקוב אחר הסטיקי של תוכנות האבטחה. בסה"כ אחרי חיפושים וקריאה בכל מיני פורומים, עלו קספרסקי ונורטון כאנטי וירוסים המדוברים והמומלצים ביותר (מה ההבדלים ביניהם? אם שניהם שווים מבחינת אבטחה מי יותר קלילה על המחשב?). נוכחתי לדעת שCOMODO מומלצת כחומת אש ועדיפה על המובנית בInternet Securities למיניהן. (יש אלטרנטיבות אחרות?) לגבי אנטי רוגלה, Super Antispyware וMalwarebytes' AntiMalware זכו גם כן לביקורות טובות. (תוכנות נוספות מומלצות?) לגבי תחזוקה הבנתי ש TuneUp Utilities עושה את העבודה. (גם כאן, האם יש אלטרנטיבות מוצלחות יותר?) כל תגובה …

13. Started by kobibo,

מותקן לי XP עם SP2 + סרגל ה-Google ב IE ,כאשר אני מנסה לפתןח לינק כלשהו להורדת קובץ פשוט לא קורה כלום . נסיתי להוריד את ה popup של ה IE וכמו כן אשרתי קבלת POPUP ב Google וכלום לא עוזר לי. אנא עזרתכם . נ.ב. לא קשור לשאלתי הראשונה אך אודה לתוכנה שיודעת להסיר קבצים לא בשימוש מהדיסק הקשיח, לא רק קבצי Temp ו log's אלא ממש קבצים שכבר לא בשימוש כמו שאריות של תוכנות לאחר הסרה ,שאריות של דרייברים וכו'. אודה לתוכנה טובה שלא פוגעת במע' ההפעלה, גם תוכנה בתשלום .

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. Started by SAAM007,

אני מחפש תוכנה טובה לייצירת RAM Drive הדרישה שלי היא די פשוטה: ליצור כונן בזיכרון שלא מכיל כלום כל פעם שמפעילים את המחשב. אין צורך לשמור/לטעון מקובץ או משהו כזה. בנתיים ניסיתי את FarStone Ram Drive Pro - עובד אבל טוען את הכונן מתוך image (לא מצאתי איך לבטל את זה) וגם מראה תמיד עוד כונן של DVD. SuperSpeed RamDisk - עושה לי המון בעיות. הממשק לא תמיד נפתח, לפעמים הכונן לא עולה. בקיצור כל מני בעיות. יש עוד תוכנות מומלצות ? מדובר במערכת הפעלה Windows XP Pro

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. אז ככה, הצורב שלי תומך ב-OverBurn, הדיסק שהכנסתי הוא 800 מגה, הסתכלתי על המדריך הזה: http://www.fresh.co.il/dcforum/Software/2364.html וזה עדיין לא עובד לי, שאני בא לצרוב הוא רושם שהדיסק רק 702 מגה והקובץ שאני רוצה לצרוב הוא 704. יש למישהו מושג למה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. בשני הדפדפנים אני צריך לעשות רענן לפחות 10 פעמים עד שהדף נטען. לעיתים גם כשנטען הוא לא נטען כראוי. בנוסף הכל ממש ממש איטי. תמונות גם לא עובדות הרבה פעמים. מה יכולה להחיות הבעיה?

17. שלום לכולם!! אני מחפש תוכנה שממירה קובץ ost לקובץ pst.. יש דבר כזה? ואם כם אפשר לקבל קישור להורדה חינמית? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 7.1k צפיות
  18. שלום לכולם. זה זמן רב אני מנסה לפענח בעיה - איך להפוך קבצי תמונה רגילים (JPG לצורך העניין) ל4 קבצי TIFF שכל קובץ מייצג שכבת צבע אחת מבין צבעי CMYK. הצורך הזה התעורר מאחר ואני מעוניין להדפיס תמונה מסוימת על חולצה, ואת התמונה הבנתי שאני צריך להעביר בצורת 4 קבצי TIFF, כשכל אחד מייצג ערוץ צבע נפרד. בפושטושופ ניסיתי להעביר את התמונה המבוקשת ל CMYK מ RGB ואז בחלונית ה Channels ביצעתי Split Channels, מה שהפריד כל ערוץ למסמך נפרד. שמרתי את כל אחד מ4 ארבעת המסמכים כקובץ TIFF נפרד כאשר כל אחד קיבל את שמו כך: Filename_C.tif, filename_M.tif, filename_Y.tif, Filename_K.tif. בהגרות הדיחוס של ה TIFF לא נגעתי, ושמרתי את הקובץ. עכשיו מסתבר, שהקבצים אינם נטענים בתוכנת ההדפסה של המדפסת, וא…

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  19. שלום! תמליצו לי בבקשה על תוכנה לניקוי ותיקון הרג'יסטרי. אם אפשר, אז עם עדיפות לתוכנות המיידעות את המשתמש איזה דברים בטוח למחוק מהרג'יסטרי ואיזה לא. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by nimrods,

שלום לכולם..! יש לי בעייה בחשב כשאני עושה התחל--> הפעלה--> ורושם temp או %temp% ואז אישור וזה פותח לי את התיקיה של %temp% או temp ובתוך התקייה יש את הקבצים שאני לא צריך שיורדים מאינטרנט אז אני רוצה למחוק אותם אז אני בא לעשות קליק ימני אז זה סוגר לי את כול המסך ומשאיר לי רק את הרקע וזה סוגר לי את התיקייה למה זה קורה..?? תודה מראש.!!

• 8 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by penny_hardaway,

שלום לכולם! אתמול ניסיתי לצרוב קובץ בגודל של 700 מגה ואולי טיפה יותר מה שבדרך כלל אין לנירו בעיה לצרוב... אך משום מה הוא נתן לי הודעת שגיאה שבדיסק אין מספיק מקום לצרוב את אותו קובץ. מאז ניסיתי עוד קבצים בעלי גודל דומה וגם אותם לא הצלחתי לצרוב וגם החלפתי דיסקים. אני משתמש בנירו 60015 בWINXP בצורב פלקסטור pxw2410a אני מבקש עזרה דחוף כי אני חייב לצרוב היום. בתודה מראש פני הארדווי

22. Started by menyd1,

שמתם לב IE9 בטא החדש יש חיסרון מאד מאד גדול זה בהורדות לא מראה מהירות הורדה למשל אם רוצים לבדוק מהירות הורדה\מהירות אינטרנט זה לא מראה מהירות הורדה ועוד רציתי לדעת אם זה משתמש בהאצה גרפית אוטומטית? יש לי כרטיס מסך עם דיירקטס 10 HD4870 בלי לשנות משהו בהגדרות כי לא נגעתי והאם יש מצב שזה מאט את מהירות טעינה של טכנים ב HD? למשל בצפייה ישירה שזה ניהיה איטי יותר

23. Started by Armageddon1,

אני מנוי באינטרנט זהב ותמיד היתה לי האפשרות להוריד באימיול בקצב מהר בזכות תמיכתה של אינטרנט זהב בטכנולוגית ה peercache http://www.joltid.com/index.php/peercache/ אז מה הבעיה אתם שואלים...?!?! הבעיה היא שזה מספר שבועות הספק הפסיק את תמיכתו ב peercache וכשמתקשרים לתמיכה שלהם הם כאילו נפלו ממאדים לא יודעים בכלל על מה מדברים איתם ... מה לעשות??? :s05:

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  24. Started by efee123,

קניתי מחשב חדש ואיתו win7 64x. חיפשתי והפכתי את העולם ולא מצאתי דרייבר שמתאים לwindows vista ןמעלה. חבל לקנות סורק חדש בגלל בעיות תאימות... אני ממש צריך את עזרתכם! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לשנות כמו לאייסיקיו? נגיד CTRL + ENTER?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.