עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by נמשל,

שלום, אני שומע הד שנלווה לכל צליל במחשב, אם זה מוזיקה, כתבות וידאו באינטרנט ועוד. שומעים את השיר אך כאילו הוא נשמע מרחוק. זה קורה גם כשאני שומע עם אוזניות, כך שזה לא בהכרח בעיה ברמקולים. יכול להיות שמשהו התקלקל בכרטיס קול?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by arigo,

שלום יש לי בעיה בשימוש בתוכנת MPCH - media player classic homecinema בכך שאני לא מצליח להפעיל גם את התרגום SRT לעיתים הוא כותב משהו למה לא ולעיתים סתם לא מוסיף את התרגום איך לפתור את הבעיה ? הגירסה היא 1.3.1249.0

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by nadabometal,

שלום לכולם יש לי תוכנת kasparsky internet security 2010, ששדרגתי מגרסה קודמת עקב התקנת windows 7, כעת אני שם לב שבחלון הראשי של התוכנה (my protection status) יש סריקה מתמדת של קבצים בחלק התחתון. המחשב נשאר דלוק כל הלילה ועד כה נסרקו 110206 קבצים, כמו כן הסריקה מאוד איטית. משהו יודע מה זה או למה זה סורק את הקבצים?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. לאחר שוירוס ככל הנראה קטלני(עוד לא לקחתי לתיקון) שלא נותן לי אפילו להעלות את הווינדוס השתלט לי על המחשב (בפעם השנייה )החלטתי שנמאס לי ועכשיו אני קונה אנטי וירוס מקורי לא משנה כמה זה יעלה.. אז ככה , רציתי לדעת מה האנטי וירוס הטוב ביותר כיום בשוק לא משנה כמה הוא שוקל ומבחינתי הוא יכול להאט טיפה את המחשב יש לי מחשב חזק, העיקר לא להגיע בפעם השלישית לעוגמת נפש הזאת שיש מצב שכל ההארד דיסק שלי נמחק כליל(יש לי שם המון המון דברים שאני צריך)... לאחר שאבירה הארורה לא עצרה את הוירוס הבנתי שאלו התוכנות המובילות כיום: NOD32 KASPERSKY . BitDefender G data Mcafee הייתי שמח לקבל את המלצותיכם ואיזו תוכנה הכי כדאי לרכוש והאם בכלל אפשר לרכוש את כולן בארץ... תודה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by gilp123,

שלום, יש לי לוח אם של ASROCK דגם ConRoeXFire-eSATA2. התקנתי מערכת הפעלה windows 7. לאחר שניסיתי להתקין תוכנה של קומפי ראיתי שלא ניתן להריץ את המשחק. לאחר בדיקה ראיתי שניתן על ידי האפשרות של virtual xp mode של מיקרוסופט להריץ את המשחק. הבעיה היא שאני צריך להגדיר ב BIOS את האפשרות ל VIRTUAL ואני ל יודע איך לעשות את זה. האם מישהו יודע ויכול לעזור לי ? תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  6. אתמול התקנתי וינדוס 7 ואין לי סאונד במחשב. התקנתי את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס קול (REALTEK AC97) שמתאים גם לווינדוס 7 ועדיין אין לי סאונד. ניסיתי כבר לעשות הכל! שום דבר לא עוזר. אני נואש כבר. יש מצב שאני צריך לקנות כ.קול חדש? בבקשה תעזרו לי, זה מחרפן אותי שאין סאונד, הוינדוס לא שווה ככה. וממש לא בא לי להחזיר הכל לXP. תודה רבה לעוזרים! לוח האם שלי הוא GIGABYTE GA-M55SLI-S4 אם זה עוזר..

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by aka_katz,

כל סרטון או משחק זה מראה לי את הFPS במסך בצד למרות שזה לא מותקן אצלי מזה יכול להיות

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  8. יש לי בעיה עם הקובץ fldbg10.ocx. למען הדיוק, יש לי בעיה עם כל מה שקשור לflash של adobe media, כי באופן לא קבוע, ואם אני לא טועה-רק כשאני משחק במשחקי ZYNGA בפייסבוק (פוקר), פתאום מופיע החלון הזה שמיידע אותי שיש בעיה עם הADD-ON בIE6 שלי, שקשור לפלאש של ADOBE. למען הסר ספק, חיפשתי בגוגל, ונראה שאני הראשון (?!?!?) שכותב את הקובץ הזה באתר בעברית. איך ייתכן בכלל?!?! אם כבר מישהו מבין בזה, אז אולי הוא יוכל להסביר לי גם למה במחשב אחר שלי עם ויסטה וIE7 ישנה תקלה באותם מקרים, רק ששם זה עם קובץ FLASH10.OCX, שגם יותר את אותו אפקט ומפיל לי את האקספלורר??? בבקשה עזרה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by elite,

COD6: MW2 יש לי בעיה גראפית מוזרה שלא נתקלתי בה לעולם. אני לא רואה כתב במשחק. המשחק עובד הכל רץ אבל אין אותיות, אין כתב, גם בתפריטים וגם במשחק עצמו. תמונה להמחשה: הורדתי דרייבר עדכני, החלפתי קראק. אין עוד מה משהו שעולה לי בראש שאפשר לסדר את הבעיה. יש הצעות? אני מת לשחק כבר במשחק הזה! כרטיס מסך: Radeon X1950Pro , ע"פ הדרישות אמור להריץ!

10. שלום , אני צופה בשידורי וידיאו באינטרנט והם ניתקעים אצלי , חלק מהשידורים רצים 20 או 30 דקות ואז הוידאו לא ממשיך , השידורים הם לא שידורים חיים והייתי שמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה . תודה

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by maormark,

מחפש תוכנה שממירה מtrp ל avi.. מישהו מכיר? מצאתי תוכנה שהיא ממש טובה iSkysoft Video Converter דגם 2.1.0.55 הבעיה שאני צריך סריאל, יש למישהו סריאל לתוכנה הזאת

12. שלום! אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתוכנות 2D (אני משתמש רגע ב cs3 ומתכוון לעבור ל cs5 כנראה) הוצע לי כבר כרטיס quadro fx580 אך לפי רוב הסקירות והדעות שקראתי הוא אינו נראה מתאים לעבודה עם תוכנות 2d.. יש איזה QUADRO CX שקראתי עליו אך הוא מאוד יקר http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26034&aff=bazman בכ"מ גם בנוגע ל fx580 ראיתי סקירות על יעילות ב premiere/AE ולא בתוכנות שאני עובד איתן (פוטושופ אינדיזיין בעיקר) השאלה היא אם יש סיבה דווקא לקנות אותו ולא כרטיס זול יותר מהסדרה הרגילה (9600GT למשל..ׂ) ואם כן איזה כרטיס לקנות אציין כי מחשב זה מיועד לצרכי עבודה בלבד ואין לי צורך להריץ עליו משחקים/ סרטים כלשהם. תודה רבה לכל העוזרים!

13. Started by ביצה,

אהלן! התקנתי WIN7 64BIT ואין לי דריבר לכרטיס קול והמערכת לא מצאה. מדובר בכרטיס מובנה בלוח אם, וחיפשתי באתר ASUS ויש רק לויסטה וזה לא תואם, אז מי שיכול או יודע איפה אפשר להשיג דריבר ללוח אם A8N- SLI DELUXE לכרטיס קול אני אשמח. בתודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. Started by arigo,

שלום רב, שאלה חיברתי דרך RGB את המחשב לטלויזיה הבעיה שאני צופה בסרטים נשארים למעלה ולמטה פסים שחורים ובעצם אני מפסיד המון שטח מסך סתם מדוע זה קורה? כיצד לעבוד נכון בכדי לראות את הסרטים בצורה המיטבית ביותר? האם תוכנה אחרת ? חיבור אחר יפתור את הבעיה HDMI ? או לא אלא כיוונון של משהו אחר ?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by sgsg,

אחרי העדכון לווינדוס 7, שמתי לב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת mathtype מתוך וורד 2007 היא עולה עם שפת כתיבה עברית. אם אני מפעיל את התוכנה מחוץ לוורד היא עולה כרגיל באנגלית. עוד מישהו נתקל בתופעה? שמעתם על פתרון כלשהו ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם הבעיה שלי היא כאשר אני מוריד עם תוכנה של טורנטים כעבור מספר דקות, בערך7 דקות התוכנה עולה למאמץ של 50% וההורדה עצמה פשוט קופאת. אם אני לוחץ על הטורנט STOP ואז RESUME הוא פשוט ממשיך מאותה נקודה שהוא הפסיק אבל מתחבר לטראקרים מחדש ומתחיל ממהירות של 0. חשבתי שהבעיה היא בספק תקשורת שלי, בדקתי עם יוזר אחר של ספקית אחרת של גיסי ועדיין זה פעל אותו דבר. אמרתי אולי זה הראוטר שלי, נתקתי אותו והתחברתי רק עם המודם ועדיין אותה הבעיה. ואז אמרתי נראה לי הבעיה אצלי במחשב, בדקתי במחשב של אחותי את ההורדה וזה הוריד בכיף בלי בעיה. אז הבנתי שזה יכול להיות בעיית דרייברים. פירמטתי את המחשב ואז בדקתי את ההורדה בלי התקנה של דרייברים וזה פעל מצויין. אחרי כל התקנת דרייברים בדקתי את…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  17. תוכנה בסגנון של radmin (Remote Administrator) רק משום מה ,כשאני מנסה להתקין הפעם על המחשב האנטי ווירוס מוחק את הקובץ עקב זיהוי ווירוס. איזה עוד תוכנות קיימת בסגנון? עדיף לנוחות לשימוש וקלות מבחינת דרישות מערכת. תודה,בר

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. באיזה תיקיה ספציפית בדיסק של WIN 7 אני יכול למצוא מהמנהל התקנים דריבר למחשב ישן?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Raz20,

ברגע שאני לוחץ על התחברות זה מראה לי כאילו זה מנסה להתחבר ואז זה מראה לי את השגיאה הבאה (*המסנג'ר דרש ממני לעדכן אותו ולאחר העידכון זה קרה ) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  20. דרייברים למחשב IBM אני צריך לחפש באתר של LENOVO ? זו אותה חברה ?

21. Started by dordhn,

אני פותח מסמך PDF וכשאני בא להדפיס אותו הוא רושם לי A required resource could not be loaded עשיתי נראה לי כל דבר אפשרי מחקתי את הACROBAT התקנתי את הגרסא ההכי חדשה? מישהו ייכול לעזור לי?? תודה

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by Sababa123,

צהריים טובים....חדש פה ))).... עכשיו לשאלה: עד עכשיו המסן פעל לי יופי, אבל כאשר התבקשתי מהתוכנה עצמה לעדכן לגירסה חדשה יותר, המסן לא עבד יותר, כאשר ניסיתי לעדכן המחשב העלה את הבעייה שחסר לי קובץ cabinet.dll ולכן אין לי אפשרות לעדכן, וניסיתי גם להוריד מהאתר הבית את המסנג'ר וגם אין לא נותן לי להתקין פשוט אותה שגיאה! תמונת השגיאה:

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  23. דחיסת "איחסון" או דחיסה "הכי מהירה"?

24. Started by oren500,

ניסיתי להעתיק את קבצי ה-VOB מתוך דיסק של DVD. לקראת סוף ההעתקה קיבלתי את ההודעה הבאה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zygjannzymxd.jpg מה זה אומר? האם יש בעיה בדיסק או שהבעיה במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.