עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by HeaT-SinK,

תופס 20K ולוקח את מירבעבודת המעבד . מה זה ??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by FPSbanana,

הורדתי את התוכנה אני לא מבין כלום משהו יכול להביא לי אתר למתחילים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by hagadi,

מידול ראשון שלי בנרבס בכמה שפחות יסופרמים, (עובד בדרך כלל בפולי) מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מריץ סרט 720 בלי כתוביות והוא רץ סבבה ואז אני מריץ את אותו הסרט עם כתוביות בפורמט של אתר Sratim בפורמט IDX ו SUB ואז הסרט מקרתע אני מריץ את זה עם התוכנות המקובלות להרצת הכתוביות האלה, MPC או KMPlayer ובשתיהן זה מקרתע. אני גם מכבה את הטורנט והמסנג'ר ועדיין זה מקרתע יש מצב שאני צריך להוסיף זכרון? יש לי סטיק אחד של 2 ג'יגה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בנתיים עשיתי קצת באופן ידני בצייר(פתיחה-שמירה,פתיחה-שמירה).זה מעצבן! תודה!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. התכוונתי לחזור לאינטרנט אקספלורר 8. אז חיפשתי בגוגל הסרת אינטרנט אקספלורר 9, ופעלתי לפי ההוראות שכתוב שם. לא ציפיתי שזה יסיר את אינטרנט אקספלורר לגמרי ממערכת ההפעלה. מאז, אין ביכולתי לבצע שחזור מערכת בכלל (לא משנה איזו נקודת שחזור אני בוחר, הוא רושם שהשחזור לא בוצע הצלחה). אין ביכולתי גם להתקין מחדש את אינטרנט אקספלורר 9, לא בגרסה האנגלית ולא בגרסה העברית (יותר מזה: בניסיון נוסף, הוא רושם לי שהתוכנה כבר מותקנת במחשב כאשר היא למעשה לא מותקנת). בנוסף, סייר החלונות השתגע, ופותח כל תיקייה בחלון נפרד למרות שהוא מוגדר לפתוח את כל התיקיות בחלון אחד. איך אני יוצא מהמצב שממנו הגעתי? עדכון: מסתבר שגם מאיץ ההורדות DAP חדל מלתפקד זמן קצר לאחר שהוסר אינטרנט אקספלורר 9. הוא מסרב בכל תו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני רוצה להמיר קובץ AVI בן 500 מ"ב לקובץ קטן יותר בגודל, שאני מניח יהיה כרוך באובדן איכות מסויים. איתרתי שתי תוכניות למטרה זו : EASY AVI CONVERTER ו-WINDOWS MEDIA ON DEMAND PRODUCER. הבעיה הגדולה היא שכנראה לא ניתן איתן להמיר קובץ שקודד בשיטת XVID לקבצים מסוג ASF/WMV. בדקתי גם ב-VIRTUALDUB ו-TMPGENC, בראשונה לא נראה שאפשר, בשנייה קיבלתי הודעת טעות לא ברורה. אז אם מישהו מכיר תוכנה שמתאימה למשימה או יכול להציע דרך כלשהי להשיג את המטרה אשמח מאד לשמוע. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. התחילו לי בעיות ב IE7 ...התקנתי FIREFOX - אותה הבעיה אחרי כמה דקות פשוט נתקע הדפדפן ודורש סגירה שלו מ TASK MANAGER ניסיתי להסיר תוכנות אחרות שהותקנו מאתמול שזה רק NOD 4 החדש ....הסרתי אותו לגמרי...אין וירוסים אין טרויינים עשיתי שחזור מערכת מיום חמישי שעבר .. עדיין אותם הבעיות - ממש לא רוצה לפרמט יש איזה משהו אחר לעשות שלא חשבתי עליו ? גם CHROM ניסיתי להתקין ללא הצלחה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יש לי מחשב עם מערכת הפעלה ויסטה ועליה המותקן אופיס 2007. היתה לי בעיה באקסל 2007 עם קובץ מנוצר באקסל 2003. כפתרון הותקן אקסל 2003 במקביל לאופיס 2007. שני גירסאות האקסל קיימות ועובדות, רק שכל סוגי הקבצים של האקסל נפתחים ע"י גירסת 2003. איך אני מגדיר באופיס 2007 שיחזיר את ברירת המחדל של פתיחה לכל סוגי הקבצים לאקסל 2007? {מעדיף לא לבצע התקנה מחדש של האופיס 2007 אז כרגע זה לא פתרון} תודה מראש על העזרה, טל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני יודע שב-KaZaA ניתן למצוא יפה יפה המון Mp3ים... וגם ב-EMule לא חסר... אבל פעם, כש-AudioGalaxy היה קיים, הייתי משתמש רק בו כדי להוריד טראקים נדירים (למשל אם חיפשתי איזה מיקס ספציפי של איזה טראק מסויים, ברוב המקרים הוא היה קיים רק ב-AudioGalaxy) אז רציתי לדעת, אם למשל אני מחפש רמיקס ספציפי של טראק מסויים, ולא מצליח למצוא אותו לא ב-KaZaA ולא ב-EMule... קיימת תוכנה שבה אולכל למצוא אותו? אולי תוכנה מסויימת שנועדה רק לשיתוך Mp3 או משהו בסגנון? תודה מראש. :saint:

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אנטי קורא לכם לחכמים הכי גדולים בפורום תגידו לי עם איזה תוכנה אפשר להכין פונטים ? אני מה זה רוצה לעשות פונט יש לי חבר שכותב יפה אז אני ורצה להכניס את הלתוך פונטים ! (עם אפשר תביאו גם לינק)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. השתלטו לי על דף הבית בIE. במקום דף ריק מופיע לי אתר חיפוש. אין שם באתר החיפוש או שום מידע מסגיר אחר. בנוסף, בכל פעם שעולה דף הבית החדש, למרות חוסם הPUP UPS שלGOOGLE, קופץ חלון פרסום לאיזה שהוא SPYBOT. יש לי SPYBOT S&D, אבל הוא לא מצליח משום מה להשלים סריקה ונתקע על ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש, גם לא עזר. AD-AWARE גם לא מוצא כלום. NORTON ו ZONE ALARM גם לא מושיעים. זה ממש מרגיז אותי, נגמרו לי הרעיונות מה לעשות. נ.ב.- הפרסומת הקופצת מובילה לדף חיפוש של SPYBOTS SCANERS, שכל הלינקים בו מובילים לאותה תוכנה, שעולה 25 דולר.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by etzarfat1981,

שלום, מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר קבצי PDF לקבצי Power Point? תודה

14. Started by liorperets82,

אני מחפש תוכנה לשחזור המערכת. שמעתי פעם על "גוסט" האם היא תוכנה טובה או שיש כבר משהו אחר או משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. חבר'ה, זקוק אני לעזרתכם. יש תמיד כתבות בYNET או ב'וואלה', ולפעמים יש בהן קטע וידאו כזה של הכתבה. השאלה שלי, איך אפשר לשמור את הסרטונים האלה על המחשב, בתור קובץ של סרט? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי צריך דחוף את עזרתכם, התקנתי כרטיס מסך חדש 7200GS--PCI-E 256MB DDR2-TV OUT DVI וכתוצאה מכך נותרה לי בעיה , VIDEO CONTROLLER (vga compatible) היכן אני יכול למצא את זה? הייתי באתר של מיקרוסופט אבל לא פתרתי את הבעיה. עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ngc224,

מה עדיף, ומה יותר טוב, LibreOffice או OpenOffice ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by MOFRA,

משהוא מכיר תוכנה שתאפשר לי להוציא מהוידיאו רק חלק שאני צריך

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by hichcock,

היי רציתי לשאול איך אני יכול לצרוב קובץ שמכיל בתוכו תבנית AC3 ובפורמט HD של 720P ועדיין לשמור על כל האיכויות שיעבדו בדיוידי (תומך כמובן) כמו שצריך. יש צריבה מיוחדת שצריך לעשות כדי שיעבוד? יש תוכנה חינמית שמסוגלת לעשות את זה? יש תוכנה מומלצת, לא בהכרח חינמית, שמסוגלת לעשות את זה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by mik941,

שלום אני צרבתי דיסק תוכנה bootable CD ניקרא תוכנה Active Boot Disk Creator גירסה תוכנה 9. אני מנסה לעשדות במחשב נייד לגבות חומר חשוב לימודים. יש לי מחשב נייד דגם אסוס.לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש. אני מכניס CD ועולה תוכנה Active Boot Disk Creator בתוכנה מגיע שולחן העבודה אבל לא עובד עכבר מגע רק מקלדת עובדת. וגם נסיתי לחבר עכבר חיצוני USB לא מצליח לעבוד עכבר חיצוני USB. וגם נסיתי ליבדוק עכבר חיצוני בכל יציאות של חיבור USB ולא עבד. אני לא יודע איך פותחים תפריט בכפתור "התחל" או איך פותחים בתפריט "file" ויש עוד כמה כפתורים במקלדת לא יודע איפה לוחצים בתוכנה Active Boot Disk Creator. שאלה: אפשר לקבל פרטים איזה מקשים במקלדת יעבוד בתוכנה Act…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by תמיר287,

יש לי תיקיה שלא נמחקת לי, זה נותן לי הודעה שיש בה דברים שהם בשימוש כרגע אז אני צריך לסגור את התוכנית שמשתמשת בזה. אבל התיקיה ריקה!!! אין בא כלום! (יש בא עוד תיקיה אבל היא ריקה.) זה גם לא נותן לי לשנות את השם שלה, איך אני מוחק אותה? תודה מראש לעוזרים. (אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים כי אין לי מוסג במחשבים.. [אני לא יודע מה זה חומרה] )

22. Started by The Ripper,

תוכנת הפקס של מערכת ההפעלה לא שלוחת פקסים כראוי במיוחד אם אני מעוניין לשלוח קובץ באמצעות 'הדפס' ובחירה ב'פקס'. מהי התוכנה הממולצת לכך? רצוי תוכנה שתאפשר בממשק שלה לבחור בקובץ אותו רוצים לפקסס ולראות preview של הפקס לפני השליחה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2009 בשעה 20:14:29 מישהו?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. היי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה להפוך מחשב עם מודם למעין מזכירה אלקטרונית (תא קולי) תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. זה נשמע מוזר, אני יודע .... ובכל-זאת: קיבלתי הרד-דיסק ששימש WIN98 ולכן הוא מאותחל ב FAT32 ורציתי להשתמש בו בתור עוד SLAVE במחשב הישן שלי שמשתמש ב WIN95 , אין לי שום סיבה לעבור ל WIN98 (אולי הפוך ), ורציתי לדעת אם יש דרך לאתחל את הדיסק כך שה WIN95 יזהה אותו. מה שקורה עכשיו הוא שהדיסק נתקע ברגע שה WIN עולה. ניסיתי דרך ה FDISK של ה WIN98 . ברגע שהוא עולה הוא שואל אם לעבוד ב 32 - אבל עדיין אני מסתבך עם התוכנה. ניסיתי למחוק את כל הפרטישונים ולבנות חדשים, אבל עדיין - נשאר איזה דיסק לא מזוהה אולי פרטישן מג'יק עושה את העבודה , אבל אין לי אותה ואם למישהו יש תוכנת-חינם שהוא מכיר- אז.... …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Googleness,

לאחר שקראתי באתר Lifehacker מאמר קצר על סקר שהם עשו בו מתברר שהרוב של גולשי האתר עבר לכרום (יתרון של 10% על פני פיירפוקס) החלטתי לנסות בינתיים עד שייצא פיירפוקס 4. יש כמה פיצ'רים נחמדים שמובנים בכרום והנה הקישור למאמר. בדומה לדיון "Firefox 3 - התוספים שלכם" אני אתחיל בכך שאני אביא המלצות לתוספות שאני משתמש בהן לדפדפן ואשמח לשמוע מה התוספות בהן אתם משתמשים, התוספות של כרום בחיתוליהן אבל יש עתיד לדעתי. 1) עיצובים ניתן להוריד עיצובים חדשים לכרום מהקישור הבא. אני משתמש בWes Craven. 2) תוספים תוספים לכרום אפשר להוריד מכל מיני אתרים, זה האתר הרשמי של גוגל. AdBlock התוסף הכי מוצלח אותו בדקתי לחסימת פרסומות, בניגוד לאחרים בכרום הוא לא מאט את העמוד בטעינה. כמו כן בהגד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.