תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מנסה להתקין את התוכנה ON1 Photo 2017 בגרסת הנסיון לחודש. כבר במסך ההתקנה הראשון מופיע לי גיבריש על החלון. מה קורה ?ניסיתי להתקין כמה תוכנות אחרות ואין בעייה. מערכת הפעלה חלונות 10 חיים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, (לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה, אז במידה וזה לא מתאים לפורום אשמח אם תעבירו לפורום המתאים). לחברה שלי יש מסך מחשב שהוא גם טלויזיה (מחובר לממיר של הוט) - דגם SAMSUNG P2370MS, הבעיה היא שכשאנחנו מדברים בSKYPE והיא מעבירה את המסך לINPUT של הוט, הרמקולים של המחשב משתקקים, אבל לעומת זאת אני יכול לשמוע אותה מדברת גם כשINPUT על הוט ולא על המחשב. כמובן שהיא משתמשת ברמקולים חיצוניים ולא ברמקול של המסך, והרמקולים מחוברים למחשב עצמו ולא למסך, אז מה שקורה כנראה זה שהמסך מעביר מידע למחשב שהוא לא מחובר ומשתיק, אבל אם הוא משתיק, איך אני עדיין יכול לשמוע אותה מדברת במיקרופון? המטרה היא שהיא תוכל לראות טלויזיה ולדבר איתי בסקייפ (ושישמעו אותי לשם שינוי). כרטיס מסך ATI X200 O…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כלומר, כשאני מעתיף משחק למשל, אז הCD קורא וה HD כותב. אני רוצה קריאה של ה CD אל הזיכרון RAM ואז כתיבה של ה HD. אני רוצה כמה שפחות שימוש של ה HD וכמה שיותר RAM. גם כשאני מוריד ב EMULE דברים, אז יש שם אפשרות לקבוע כמה BUFFER יהיה ואז זה נכנס ל RAM ואז ל HD ולא כל הזמן ל HD. יש למישהו רעיון?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעקבות הדיון המרתק לגבי שירותי אימייל ואיכות מנגנוני האנטי-ספאם שלהם... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=292679.0 הלכתי לי לבדוק כמה ספאם נכנס בתיבה ההיא של ג'ימייל שפתחתי לפני כמה שבועות. הממצאים: [glow=red,2,300]אלף מאה הודעות ספאם בכ-20 יום! מעל 50 הודעות ספאם ביום ממוצע.[/glow] כל ההודעות נשלחו לכתובת אימייל בודדת, אשר בסקסיותה הרבה מושכת בטירוף את כל הספאמרים ברחבי האינטרנט. ;D בוא נראה אם יש פה מישהו שמקבל יותר ממני ספאם פר יום. עד אז, אני בעונג מפוקפק מכריז בזאת על עצמי: אלוף מקבלי הספאם לשנת 2007. :-* שבוע טוב, מתוקים! [עריכה] נ.ב. והמשך.. (אם כבר, אז כבר!) קיבלתי 14 הודעות ספאם שהצליחו להגיע אל ה-Inbox של ג'ימייל במשך אותם שלושה שבועות. ה…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם , אני מחפש תוכנה או איזהשהוא כלי שיתן לי אפשרות נגיד לסרוק דף רגיל שהודפס קודם לכן ולערוך את הטקסט שבו . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה רצינית! ברצוני היה היום להתקין את הדרייבר החדש של ATI ה- CCC 11.2, ומשום מה הוא פשוט מסרב לעבוד... כשאני מפעיל את ה-setup של התקנת הדרייבר דרך ה-CCC הוא פשוט אומר שה-CCC הפסיק לעבוד... חשבתי שאולי זה בגלל שהדרייבר חדש ויש לו באגים אך טעיתי, כשניסיתי להתקין שוב את הדרייבר הקודם שלי 10.9 קיבלתי אותה בעיה, אז כרגע אני יושב בלי דרייבר... מישהו מוכן לומר לי מה עשיתי לא נכון ולמה זה לא עובד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי WINDOWS 7 64BIT.. כמו שאתם יודעים הווינדוס התקין לי כבר את הכרטיס מסך אוטומטי.. אבל הבעיה שזה התקין גירסא 8.6 ורשום גם אחרי זה WDDM 1.1 עכשיו באתי לאתר של ATI להוריד את הדריבר של 64BIT של WINDOWS 7 התחלתי להתקין אבל פתאום זה נכשל.... מה עלי לעשות כדי לההתקין את העידכון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאיזה פורום הוא מראה לי את השגיאה הבאה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603151647172704/2134wadsd32rfsfdad.jpg איך מפעילים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנת קריוקי - תוגנה שתיצור קריוקי כפי שמשדרים בערוץ הקריוקי בכבלים. השתשמתי בpower video karaoke אך אינה ניתנת להתקנה ב win7 והחברה אינה מספקת יותר גירסאות אלה אלא CDG דבר שאינו מתאים לי. תודה משה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש במס' תוכנות מסרים במקביל: ICQ,SKYPE,Y! MSN,LIVE MSN. רציתי לדעת אם יש תוכנה אחת טובה שיכולה להפעיל בתוכה את כל התכונות הנ"ל. עם תמיכה טובה בעיברית כמובן. תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים, היום החלטתי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש.. הכל היה בסדר, התקנתי את הציפ סט, התחברתי לאינטרנט, הכל עבד התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (האחרון שיצא) ל X850 ושהפעלתי מחדש, המחשב עשה בוט הכל היה טוב, אבל שהווידוס עלה, המסך ניהיה שחור והנורה של המסך התחילה להבהב (אמורה לעבוד קבוע) פירמטתי את המחשב, התקנתי את מערכת ההפעלה מדיסק אחר, התקנתי שוב הכל מחדש אותו דבר... (ניסיתי אפילו להתקין מערכת הפעלה על הרד דיסק שונה) קראתי איפשהו , שהדרייברים של ATI אחרי גירסא 6.5 כבר לא תומכים ב X850 אז הורדתי את 6.5 מהאתר כאן.. חשבתי שזה יעזור, ולא עזר. עדיין מסכים שחורים. הכרטיס מסך תקין, עד לפני כמה שעות שיחקתי בו משחקים והכל היה בסדר. יש למישהו רעיון? אני מנסה למצוא דרייבר ישן של O…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את התכנה פריהנד 9 ואני חייב לרשום בה בעברית. הבעיה היא שאת כל הפונטים העבריים הוא לא מציג לי בכלל ואת אלה שיכולים להיות עברית הוא לא נותן להשתמש בהם בתור עברית. מה אפשר לעשות?! אני צריך את זה דחוף לאח שלי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין את הדריברים של הדבר המחורבן הזה הורדתי מהאתר ניסית את הדיסק שקיבלתי וכלום לא עובד :bash: :bash: זה כל הזמן מבקש איזה קובץ או דיסק של זה אבל אין לי ומאיפה משיגים כזה?? ד'א אני עובד עם 98SE אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד יודה לו!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי רק לעריכת וידאו (חובבני-חצי מקצועי) החלטתי על מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 320 גיגה זכרון 4 גיגה ואני מתלבטת לגבי כרטיס מסך חלק אומרים לי שלעריכת וידאו לא חשוב הכרטיס מסך וחלק אומרים שכדאי כרטיס יעודי לעריכת וידאו ושלפינקל יש משהו כזה. אשמח אם תבהירו לי מה נכון ואם אתם יודעים משהו על הכרטיס של פינקל תודה רבה אמא של שגיא
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק להמלצה על תוכנה מקצועית אך ידידותית למשתמש ליצירת מצגת הכוללת בתוכה תמונות סרטונים קצרים ומוזיקה. תודה מראש! dkrjvi
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שנכתב בכותרת.. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה יהי ניתן לצפות בסרטים כאשר מצמידים להם כתוביות.. הדרישה הנוספת היא שאני אוכל להגדיר רשימת השמעה ובה לכל סרט אני אוכל להגדיר מראש כתובית מסויימת... יש תוכנה שכזו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסמך שאיני מוצא אותו, ואני מעוניין לערוך אותו, על מנת לעשות זאת אזדקק לתוכנה שכזאת. תודה מראש ערן. עריכה: לא שמתי לב שאני בכללי, נא להעביר לפורום תוכנה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לעזרה, אני מעוניין להעביר למישהו קובץ,אבל אני לא רוצה שישתמשו בקובץ הזה בשלב מאוחר יותר. האם ניתן להגביל את משך הזמן בו הקובץ יהיה קיים או קריא? מדובר בקובץ PDF. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארדיסק 80 ג'יגה ישן עליו מותקנת XP אני רוצה לשכפל אותו לכונן אחר, שונה בגודל ובמבנה המחיצות מהי התוכנה והדרך המומלצת לעשות זאת? ניסיתי לשכפל עם נורטון גוסט 14, וזה לא עובד, כנראה הפרופיל משתמש נדפק או משהו כי שאני מנסה לעלות את המחשב הוא ישר עושה LOGGING OFF ונשאר ככה בלי שאני יכול לעשות משהו אני יודע שיש עוד כל מיני תוכנות לשכפול אשמח לשמוע מנסיון על אחת טובה ולא מסובכת מידי שעובדת בוודאות על כוננים שונים בגודלם תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי,הורדתי סרט...וגם כתוביות אליו...עכשיו הכתוביות הם בפורמט srt השאלה שלי היא,עם איזו תוכנה אני משתמש כדי לחבר את הכתוביות עם הסרט..אני חושב שהבנתם למה אני מתכוון תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חושב שהבעיה הזו התחילה מאז ההתקנה של חלונות 7 שבגללה נאלצתי לנטוש את BSplayer לטובת VLC. אין לי אף חבילת קודקים או קודק כלשהו מותקנים. כל כמה זמן (פחות מחצי דקה) יש קפיצה בקול, מין "pop" כזה. לא ניסיתי תוכנות אחרות או התקנה של קודק\ים. בניגון אודיו רגיל ב-Winamp אין שום בעיה. ה-VLC מעודכן וכרטיס הקול מיושן אמנם ועם דרייבר עתיק (שבכלל יועד במקור ל2K/XP) אבל כאמור באודיו רגיל אין בעיה כך שקשה לי לחשוד בכרטיס הקול. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? עריכה: רציתי להדגיש שלא מדובר ב"פיצפוץ", אלא ממש בקפיצה של הצליל כמה זמן קדימה (לא יודע כמה, מעט כנראה, אבל זה מורגש כמובן) והקפיצה חלקה, כלומר אין הפסקה או דעיכה אלא כאילו אני הרצתי את הסרט קדימה. מבחינת התמונה אין ק…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם. מערכת הפעלה ווינדוס 98 שמפעילה תוכנת DOS. המדפסת שברשותי לא תומכת DOS. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שקראתי באתר Lifehacker מאמר קצר על סקר שהם עשו בו מתברר שהרוב של גולשי האתר עבר לכרום (יתרון של 10% על פני פיירפוקס) החלטתי לנסות בינתיים עד שייצא פיירפוקס 4. יש כמה פיצ'רים נחמדים שמובנים בכרום והנה הקישור למאמר. בדומה לדיון "Firefox 3 - התוספים שלכם" אני אתחיל בכך שאני אביא המלצות לתוספות שאני משתמש בהן לדפדפן ואשמח לשמוע מה התוספות בהן אתם משתמשים, התוספות של כרום בחיתוליהן אבל יש עתיד לדעתי. 1) עיצובים ניתן להוריד עיצובים חדשים לכרום מהקישור הבא. אני משתמש בWes Craven. 2) תוספים תוספים לכרום אפשר להוריד מכל מיני אתרים, זה האתר הרשמי של גוגל. AdBlock התוסף הכי מוצלח אותו בדקתי לחסימת פרסומות, בניגוד לאחרים בכרום הוא לא מאט את העמוד בטעינה. כמו כן בהגד…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
RAZER הוציאו מן דרייבר שהופך כל אוזניה STANDARD ואפילו איכותית מהחברות היקרות ל 7.1 בקלות. Razer_Surround_Synapse_Combo_v1.09.05.12 בנתיים ההורדה חינם, ויש לכם אפשרות לתרום http://www.razerzone.com/surround בנתיים כיוונתי את זה לאוזניות Studio Berydynamic DT990 וביטלתי את כל ה Enhancement כמו BASS Normalize EQ וכל אלו לאוזניות פושטיות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש ברשותי דיסק הופעה חיה (Cat Stevens - Majikat) שאני מעוניין לקרוע ממנו חלק מהאודיו... הביצועים של ההופעה החיה בחלק מהמקרים יותר טובים מהמקור. מישהו יודע איך אני יכול לקרוע את האודיו בצורה נוחה ובאיכות טובה? אם יש אפשרות לקרוע שירים ספציפיים ולא את כל הדיסק בבת אחת אז זה כמובן עדיף. תודה אנשים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-