עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Boomer,

יש לי כאן שאלה פשוטה. מה לעשות קודם: להתקין את Win XP ואז להתקין את העדכון ל-Easy CD? או להתקין את העדכון ל-Easy CD ואז להתקין את ה-XP? אני פשוט לא יודע אם העדכון יפעל תחת Win 9x.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לאחרונה קבלתי מחשב נייד לנובו S10, החלטתי להפוך אותו לנגן סרטים נייד, כל הסרטים שיש לי הם סרטי HD 720, הורדתי למחשב BSPLAYER ו VLC. אבל הסרטים רצים לא חלק, ואי אפשר לראות אותם המפרט של המחשב intel atom n455, 2G ram, hd 250G מישהו הצליח לעלות על מחשבי המיני סרטי MKV? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by mostwanted,

אוקיי רציתי לשאול איך אני יכול לשנות את יחס ה-D\U בתוכנה כי היחס עכשיו הוא 1:1 ואני רוצה לשנות כדי שהתוכנה תוריד הרבה יותר מהר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

שלום יש לי בעיה קטנה עם מהירות המאוורר של המעבד , יש לי את המאוורר המקורי של אינטל למעבד P4 3.0 631 , הלוח אם שלי יחסית חדש P5ND2-SLI Deluxe יש לו את תכונת ה Q-FAN, פיצ'ר לא ממש ידידותי למשתמש שכן הוא אכן מוריד את מהירויות המאוורר למינימום הדרוש 400 - 600 RPM שקט כאילו לא פועל בכלל אבל זה עולה בכמה מעלות למעבד , ואם מעבירים את התכונה ל Disable אז המאוורר עובר למקסימום RPM, אני רוצה למשל לשים אותו על 1000 או 1500 במקום לטחון קמח ב 3800 באופן קבוע, זה הפריט היחידי שמרעיש לי המארז שלי די מרווח והטמפ' שם סבירה בהחלט (אפשר לראות את המפרט המלא שלי בצד) האם יש למישהו פיתרון נוח וידידותי באמצעות תוכנה או שינוי פרמטר בביוס שאני פיספסתי (אגב הביוס הכי עדכני) התוכנה המקורי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by karpad,

שלום יש לי בעיה Azureus כל פעם שאני מפעיל את התוכנה היא מקפיצה הודעה שיש שגיאה בפורט או משהו כזה ניסיתי להפעיל את האשף הגדרות עוד פעם וכל פעם כשבאשף יש את האפשרות לבדוק את הפורט זה כותב שיש שגיאה בחומת האש תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by rony77,

היי, לפני שבוע התחילה לי בעיה שבכל אתר (mako, horimba, facebook וכו'...) אני לא מצליח לצפות בסרטונים ישירות דרך האתר, אני צריך ללחוץ על הסרטון וללכת ליוטיוב כדי לצפות בו. מישהו יודע למה זה קורה ואיך ניתן לתקן זאת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by liorperets82,

אני מחפש תוכנה לשחזור המערכת. שמעתי פעם על "גוסט" האם היא תוכנה טובה או שיש כבר משהו אחר או משהו יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. בקשר לICQ, הוא לא עולה לי כבר כמה שעות, זה בעיה כללית או שרק לי זה קורה? (לא עשיתי שום דבר מיוחד, אני מפעיל אותו רגיל, והוא פשוט חושב בלי הפסקה ולא מפעיל אותו) בקשר לנרו, התקנתי אותו, ראיתי שהוא לא התקין אותו כמו שצריך, אז אני רוצה להסיר אותו, והוא לא מאפשר לי לעשות את זה, וגם לא לתקן מה שיש. יש עצות? גם בלי המקרה הזה נמאס לי כבר לראות את הנרו הזה, מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אחרת? (פשוטה ונוחה, בלי מליון אפשרויות שונות, רק צריבת דיסקים)[br]פורסם בתאריך: 7.11.2008 בשעה 15:44:11 אני מקווה שזה קשור לפורום הזה (לא מצאתי לאן זה קשור) אבל אולי זה קשור לבעיית האייסיקיו?מה שבתמונה זה כשאני נכנס למייל שלי בגוגל- זה מעולם לא קרה לי, עשיתי מה שהם כותבים (ברירת מחדל) וזה עדיין לא …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Aviv C,

מישהו מכיר פקודה בדוס שפותחת קובץ טקסט בדוס עצמו (לא בכתבן או בפנקס רשימות)?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בעיה בעדכון דרייבר של C-Media AC97 Audio device כשאני מעדכן אותו דרך הרשת, מותקן דרייבר חדש, ואז reset למחשב. כשהמחשב עולה, בדיקה ב device manager מעלה שיש בעיה: This device cannot start. (Code 10) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. אך ה troubleshooter לא עולה אצלי. (marscore.dll not found) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה הראשונה (ואולי גם את השניה...) נ.ב. אם אני עושה Roll back driver אז הבעיה נעלמת, אבל ברצוני לעדכן את הדרייבר כי יש לי בעיות sound שאולי קשורות לזה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Googleness,

לאחר שקראתי באתר Lifehacker מאמר קצר על סקר שהם עשו בו מתברר שהרוב של גולשי האתר עבר לכרום (יתרון של 10% על פני פיירפוקס) החלטתי לנסות בינתיים עד שייצא פיירפוקס 4. יש כמה פיצ'רים נחמדים שמובנים בכרום והנה הקישור למאמר. בדומה לדיון "Firefox 3 - התוספים שלכם" אני אתחיל בכך שאני אביא המלצות לתוספות שאני משתמש בהן לדפדפן ואשמח לשמוע מה התוספות בהן אתם משתמשים, התוספות של כרום בחיתוליהן אבל יש עתיד לדעתי. 1) עיצובים ניתן להוריד עיצובים חדשים לכרום מהקישור הבא. אני משתמש בWes Craven. 2) תוספים תוספים לכרום אפשר להוריד מכל מיני אתרים, זה האתר הרשמי של גוגל. AdBlock התוסף הכי מוצלח אותו בדקתי לחסימת פרסומות, בניגוד לאחרים בכרום הוא לא מאט את העמוד בטעינה. כמו כן בהגד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by aviman,

שלום לא מזמן חבר הביא לי מארה"ב מצלמת ווידאו דיגיטלית של סוני המצלמה היא קלטות אבל היא דיגיטלית ויש לה חיבור למחשב התקנתי אותה למחשב הפעלתי אותה בווינדוס MOVIE MAKER הבנתי פחות או יותר אבל התוכנה לא שווה גרוש אתם יכולים לתת לי שמות של תוכמות טובות ? אני לא צריך עריכת סרטים לקולנוע אלא להעביר מהמצלמה למחשב באיכות טובה ובגדול תודה על העזרה אבי

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בגלל איטיות ובעיות עם האינטרנט אז פירמטתי ואחרי הפרמוט התקנתי אנטי וירוס (שלפני זה בכלל לא טרחתי להתקין ) אז התקנתי Avira AntiVir free כי שמעתי המלצות שהוא טוב והוא מצא מלא וירוסים (חלק היו בקראקים של תוכנות שאני נוהג להתקין ) וגם התקנתי Spyware Doctor שגם מצא כמה וניקה.... עכשיו אני רוצה להתחיל לשמור על המערכת של המחשב שתחזיק יותר מחודש אבל אני לא רוצה תוכנות כבדות מידי (עדיין מחשב ישן...) איזה עוד תוכנות כדאי להוסיף לשימוש המקיף של המערכת ? (הייתי תמיד מריץ את advanced system care וtuneup לשמור על המערכת שהיו שגיאות ) מה עוד כדאי להוסיף ? האם יש איזה שהו תוסף שאני יכול להוסיף (שגם ישמור מפני ידבקות (איזה תוספת אבל שתיהיה אפקטיוית ותישב על האקספלורר ותגן מפני…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Demagh,

אני צריך ליצור קובץ GIF של 3-4 תמונות מתחלפות עם אנימציה (FADE לצורך העניין) שיהיה באתר אינטרנט. בגלל זה, על הקובץ לשקול כמה שפחות. ניסיתי כמה תוכנות חינמיות וכלים אונליין, אבל הם עושים עבודה ממש גרועה. איך אני יכול לעשות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by שלוימי,

שלום! איך אני יודע מה המפרט של המחשב שלי? ???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by FPSbanana,

הורדתי את התוכנה אני לא מבין כלום משהו יכול להביא לי אתר למתחילים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by HellBoY,

ממ לא יודע אם זה המקום אם לא תעבירן. השאלה בכותרת

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ex_,

עלה להם רק 300.000$ לפני מע"מ.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by שניצל,

החל מאתמול, כשאני נכנס לדף הבית שלי (www.start.co.il) הפיירפוקס מזהה את הקידוד שלו בתור windows-1255 במקום unicode. ניסיתי להפעיל ולכבות את הזיהוי האוטומטי, וזה לא עזר. עכשיו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך לשנות את הקידוד ידנית. ניסיתי אפילו לקבוע את UTF-8 כקידוד ברירת המחדל, וזה לא עזר. אני נכנס לאתר הזה כבר חודשים (כמו שאמרתי, זה דף הבית שלי) ועד עכשיו הוא לא עשה בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? זה קורה גם לעוד מישהו? (אולי הבעיה לא אצלי אלא באתר) נ.ב. ב-IE האתר פועל בסדר. ואני משתמש בפיירפוקט 1.0.7.

20. Started by darkspell,

ניסיתי לברר את זה, האם באמת אי אפשר להוסיף לשורת הפייבוריטים בכרום מועדפי RSS ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by overload,

לקראת הגעתה של אחת המכוניות היותר מעוצבות שנחתו בארץ לדעתי. הגרסה שלי :

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by icebreak,

http://www.apple.com/quicktime/download/standalone.html למעלה זה בלי ITUNES, למטה זה משולב עם... http://www.apple.com/quicktime/home/win.html http://www.apple.com/itunes/

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום, אני מעונינת לקבל הערכות היקף ומחיר לפיתוח מערכת, איזו רמה של איפיון מערכת נדרשת? ואיך ניתן להשיג דוגמאות לאיפיון ברמה כזו? + איזה סוג חברהמפתחת מערכות הכוללות תוכנה, אתר אינטרנט ואפליקציות לסלולריים? שירי

24. זה נשמע מוזר, אני יודע .... ובכל-זאת: קיבלתי הרד-דיסק ששימש WIN98 ולכן הוא מאותחל ב FAT32 ורציתי להשתמש בו בתור עוד SLAVE במחשב הישן שלי שמשתמש ב WIN95 , אין לי שום סיבה לעבור ל WIN98 (אולי הפוך ), ורציתי לדעת אם יש דרך לאתחל את הדיסק כך שה WIN95 יזהה אותו. מה שקורה עכשיו הוא שהדיסק נתקע ברגע שה WIN עולה. ניסיתי דרך ה FDISK של ה WIN98 . ברגע שהוא עולה הוא שואל אם לעבוד ב 32 - אבל עדיין אני מסתבך עם התוכנה. ניסיתי למחוק את כל הפרטישונים ולבנות חדשים, אבל עדיין - נשאר איזה דיסק לא מזוהה אולי פרטישן מג'יק עושה את העבודה , אבל אין לי אותה ואם למישהו יש תוכנת-חינם שהוא מכיר- אז.... …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by zivgev,

שלום, האם מישהו יודע האם ניתן לבצע קריעת תרגום מסרט עם תרגום מובנה? (קובץ AVI עם תרגום מובנה)... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.