תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שמעבירה קול דרך הרשת כמו NETMETING רק בלי תמונה השמוש העיקרי של התוכנה הוא לדבר עם חברים (יותר מ2 בו זמנית) בזמן משחקי רשת מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה 32 bit ושאני מפעיל את אימיול הוא כותב לי "זיהוי מאובטח מופסק - נכשל באיתחול של cryptokeys האימיול פועל עם סרט שחור על העניים ושאני מנסה להוריד קבצים הוא לא מגיב. תודה מראש..!! מתן.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה. קיצר אני מחפש תוכנה שהאייפי שלי יראה כאילו אני גר בחו''ל. אני מחובר ברשת אלחוטי לראוטר ומודם. כמה שאלות: 1. במה זה כרוך שהIP שלי יראה כאילו אני גר בחו''ל. 2. האם זה יעזור לי להכנס לאתר פנדורה שסגור לIP ישראלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי רק לעריכת וידאו (חובבני-חצי מקצועי) החלטתי על מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 320 גיגה זכרון 4 גיגה ואני מתלבטת לגבי כרטיס מסך חלק אומרים לי שלעריכת וידאו לא חשוב הכרטיס מסך וחלק אומרים שכדאי כרטיס יעודי לעריכת וידאו ושלפינקל יש משהו כזה. אשמח אם תבהירו לי מה נכון ואם אתם יודעים משהו על הכרטיס של פינקל תודה רבה אמא של שגיא
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגבייט 8S661FXMP-RZ עם כרטיס מסך מובנה של SIS .אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (19") ניסיתי להוריד את SIS VGA UTILITY נפתחו לי עוד רזולוציות אבל לא ה 1440*900 ניסיתי כל מיני דברים אבל ללא הצלחה. תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יכול להיות שיש התנגשות בין כרטיס קול OnBoard של לוח Gigabyte GA-X58-UD3r וכרטיס מסך ATI HD4800? בהגדרות של כרטיס הקול אי אפשר לבצע הקלטה. כל ההתקנים הנכנסים (מיק, ליין אין וכו'...) באפור. אי אפשר ליגוע בהם. במנהל ההתקנים אני רואה שמותקן בהתקני הקול משהו של ATI.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל את הדמו של קולין מק ראי 2005 על הGF4MX440 שלי. מה אני צריך לעשות בתוכנה הזאת אחרי שמצאתי את הקובץ EXE של המשחק? עשיתי RUN וזה לא פעל. ניסיתי גם את "סטאר ווארס-רפבליק קומנדו" להפעיל וזה לא פעל.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני עוסק בתחום דחיסת תמונות ואני מעוניין לדעת אם מישהו נתקל בתוכנת המרה לפורמט JPEG שמאפשרת לשלוט ממש בגודל תמונת התוצאה ברמת הבייטים, כלומר שאני אוכל לקבוע ממש שגודל תמונת התוצאה יהיה בערך 600 בייטים. כל התוכנות שאני נתקלתי בהן מאפשרות או שליטה לפי איכות (quality) או לכל היותר ברמת הקילובייטים ואני צריך בייטים. אם מישהו יודע אני אודה לו מאוד. אורי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. איכשהוא נכנסתי לענייני העיצוב הגראפי (בדרך שאני אפילו מתקשה להאמין...). בכל מקרה,אני משתמש ב-Paint.Net,שיש לי איתה עבר לא קטן,ואני מכיר אותה טוב. הורדתי כמה מברשות ע''מ לנסות דברים חדשים,ואני לא יודע איך אני אמור להתקין אותם בתוכנה הזאת. נכנסתי לתיקיה שלה לאחר ההתקנה,ואין שם שום קובץ בסיומת abr. לכן,אני צריך את עזרתם. איך אני מתקין אותם? בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שב-KaZaA ניתן למצוא יפה יפה המון Mp3ים... וגם ב-EMule לא חסר... אבל פעם, כש-AudioGalaxy היה קיים, הייתי משתמש רק בו כדי להוריד טראקים נדירים (למשל אם חיפשתי איזה מיקס ספציפי של איזה טראק מסויים, ברוב המקרים הוא היה קיים רק ב-AudioGalaxy) אז רציתי לדעת, אם למשל אני מחפש רמיקס ספציפי של טראק מסויים, ולא מצליח למצוא אותו לא ב-KaZaA ולא ב-EMule... קיימת תוכנה שבה אולכל למצוא אותו? אולי תוכנה מסויימת שנועדה רק לשיתוך Mp3 או משהו בסגנון? תודה מראש. :saint:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתחברים אליי לאייסיקיו כל מיני אנשים ערבים למיניהם ואני לא רוצה לדבר איתם בפרטים שלי מצויין שאני מישראל, בכל זאת היתי מעוניינת לדעת אם יש איזו דרך שאוכל למנוע מאנשים שלא מישראל לראות אותי\לדבר איתי בלי למחוק מהפרטים שלי את זה שאני מישראל :-\ תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום, קניתי מצלמת אינטרנט genius messenger 310, התקנתי אותה על המחשב של אחותי שעליו יש xp sp3 32 bit. כשאני מפעיל את התוכנה של המצלמה כדי לראות את התמונה של המצלמה אני מקבל הודעה שהמצלמה נמצאת בשימוש של יישום אחר, לא מצאתי שום דבר שמשתמש במצלמה או שקשור אליו שפועל ברקע מלבד התוכנה... למצלמה יש בנוסף גם רמקול מובנה אבל אין לה שום חוט שיוצא ממנה אל הכרטיס קול וחשבתי שאולי יש קשר לכך שהיא לא פועלת כראוי בגלל זה... תודה רבה למי שיוכל להציע לי פתרון לבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, האם מישהו יכול לעזור בשמירת סירטון סטרימינג מהכתובת: http://www.iba.org.il/?autoStartOnFirstElement=true&defaultSearchTerm=12854500&filterType=CM הסרטון נמצא תחת מערכת של castup באתר של ערוץ 1. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.neave.com/strobe/ חיפשתי בתיקיית קבצים זמניים קובץ פלאש וזה לא עבד. האם לא חיפשתי טוב או שזה קובץ מסוג אחר?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל איטיות ובעיות עם האינטרנט אז פירמטתי ואחרי הפרמוט התקנתי אנטי וירוס (שלפני זה בכלל לא טרחתי להתקין ) אז התקנתי Avira AntiVir free כי שמעתי המלצות שהוא טוב והוא מצא מלא וירוסים (חלק היו בקראקים של תוכנות שאני נוהג להתקין ) וגם התקנתי Spyware Doctor שגם מצא כמה וניקה.... עכשיו אני רוצה להתחיל לשמור על המערכת של המחשב שתחזיק יותר מחודש אבל אני לא רוצה תוכנות כבדות מידי (עדיין מחשב ישן...) איזה עוד תוכנות כדאי להוסיף לשימוש המקיף של המערכת ? (הייתי תמיד מריץ את advanced system care וtuneup לשמור על המערכת שהיו שגיאות ) מה עוד כדאי להוסיף ? האם יש איזה שהו תוסף שאני יכול להוסיף (שגם ישמור מפני ידבקות (איזה תוספת אבל שתיהיה אפקטיוית ותישב על האקספלורר ותגן מפני…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני יודע שזה לא ממש קשור לעיצוב אבל לא מצאתי מקום אחר... קיבלתי מסמך Excel שבותוכו יש קובץ פלאש. ניסיתי לשמור כדף אינטרנט ואז לשמור את הקובץ (בעזרת Save Flash) אבל הפלאש אינו מופיע באינטרנט. ניסיתי גם להעתיק ל-Word ואז לשמור כדף אינטרנט אבל גם זה לא הלך. :s05: איך אפשר לשמור את קובץ הפלאש בלי מסמך של Excel? :s05: ואם אתם יודעים אז גם: איך מכניסים קובץ פלאש לתוך מסמך Excel, אפשר להכניס גם למסמך Word? ,תודהאוריאל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה: רניתי נגן אמפי4 ורציתי לדעת אם יש איזה תוכנה שהופכת AVI ל MP4 זה יכול לחסוך הרבה מקום... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום קרה לי דבר מוזר בתוכנה. שאני בוחר ב...IMAGE ו...IMAGE SIZE התוכנה נתקעת. חוץ מיזה הכל עובד כמו שצריך. מישהו יכול לתת הסבר לתופעה. גם התקנה מחדש לא עזרה ממתין לתגובתכם.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם. מערכת הפעלה ווינדוס 98 שמפעילה תוכנת DOS. המדפסת שברשותי לא תומכת DOS. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע התגלתה תקלה אצלי באקסל, בכל פעם שאני מנסה לפתוח אקסל חדש או קובץ קיים אני מקבל את ההודעה: Microsoft Office Excel has been stopped working ואז רק אפשרות לסגור את ההודעה. אין אפשרות להיכנס לאקסל. הסרתי את כל האופיס והתקנתי מחדש, ועדיין זה לא עזר, הבעיה קיימת. ניסיתי לקרוא קצת ברשת, מצאתי בעיות דומות לאנשים אבל שום פיתרון לא עוזר אצלי כי אני בכלל לא מצליח להיכנס לאקסל על מנת להסיר למשל איזה ADDIN שקשור ב Blue tooth. (הציעו פתרון כזה בכל מיני אתרים). בכל מקרה, אני ממש מיואש, וחייב עזרה. יש לי מחשב HP DV4-1120US מערכת ויסטה הום פרימיום. אופיס 2007 אלו פרטי השגיאה: Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: EXCEL.EXE Application Version: …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה ועשיתי הכל לפי ההוראות אבל כשאני מנסה להעלות אותה הפלופי עושה כל מיני רעשים מוזרים וזה כותב לי על כל המסך כל מיני דברים כאלה: ax_0010 bx_0000 cx_0001 dx_0002 ax_0010 bx_0000 cx_0001 dx_0002 ככה הוא רושם בכל העמוד ולא מפסיק. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה, ה - Media Player Classic לא נותן לי להוסיף כתוביות :'( את ההודעה הנ"ל אני מקבל כאשר אני מנסה להוסיף כתוביות : ניסיתי לשנות משהו בהגדרות כדי שזה יעבוד ושום דבר לא השתנה, עדיין לא עובד. ניסיתי להפעיל כל מיני סרטים בכל מיני סוגים שונים של פורמטים והתוכנה לא נותנת בשום מצב, לא בפורמט Avi ולא בפורמט MPEG וכו' ... למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות ? אולי צריך לשנות הגדרות ספציפיות ? :-\ תודה מראש, The Wizard עריכה - הסתדרתי, מצטער על פתיחת הת'רד :-[
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להוציא את הדיבורים כלומר את הקול מהשיר יעני כמו פליבאק Playback השיר הוא - המורה של השיראלים... אם מישהו מכיר את התוכנה אני אשמח לקבל את השם שלה... תודה רבה. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-