תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יכול להיות שיש התנגשות בין כרטיס קול OnBoard של לוח Gigabyte GA-X58-UD3r וכרטיס מסך ATI HD4800? בהגדרות של כרטיס הקול אי אפשר לבצע הקלטה. כל ההתקנים הנכנסים (מיק, ליין אין וכו'...) באפור. אי אפשר ליגוע בהם. במנהל ההתקנים אני רואה שמותקן בהתקני הקול משהו של ATI.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לעיתים יש לי צורך להוריד דף שלם של תמונות מהפייסבוק. כמובן שאני יכול להוריד תמונה תמונה אבל כשמדובר בדף שיש בו הרבה תמונות זה די מסורבל להתחיל להוריד תמונה תמונה. האם יש איזו תוכנה שיודעת להוריד במכה אחת דף שלם של תמונות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבאתי לחבר את ה-IP שלי ובצורה כלשהי הוא הצליח לחדור לי למחשב ולעשות כל מיני שטויות - העלמת כפתור ההתחל, הביא לי את הסיסמא של האינטרנט ושל ה-ICQ וכו'. לא ממש מעניין אותי איך הוא עשה את זה, מה שמעניין אותי זה שיטה כלשהי לחסום אותו (וכל עבריין מקלדת אחר) מלחדור למחשב שלי. * זה לא רלוונטי שהבאתי לו את ה-IP, מכיוון שבפעם הבאה אני לא אביא. הכל היה לצורכי בדיקה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש תוכנה לעיצוב מטבחים בשפה העברית תוכנה יחסית פשוטה למשתמש ממוצע שהוא לא מעצב או טכנולוג גדול תוכנה רצינית עם אבא ואמא - רישיון בתשלום ועם תמיכה ושירות תודה רבה לעונים ויום טוב, גיא
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים. התקנתי FF במחשב חדש. הדפדפן טוען שאין פלאש מותקן. הבעייה היא שהפלאש כן מותקן במחשב (ה IE7 הכל עובד תקין). ניסיתי "לזרום" עם טענת הדפדפן ולתת לו להוריד את התוסף לבד (לחצתי על ה INSTALL PLUGIN, הוא ניסה להתחיל התקנה/הורדה אך נכשל). גם גישת ה"בו נוריד את זה ישירות מהאתר של ADOBE" לא עובדת. לחיצה על DOWNLOAD NOW באתר שלהם לא ממש מורידה שום דבר. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני פשוט לוחץ על משהו ומשתנה לי האיי פי אוטומטי כל כמה זמן... תודה מראש.. :]]
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגבייט 8S661FXMP-RZ עם כרטיס מסך מובנה של SIS .אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה הטבעית של המסך (19") ניסיתי להוריד את SIS VGA UTILITY נפתחו לי עוד רזולוציות אבל לא ה 1440*900 ניסיתי כל מיני דברים אבל ללא הצלחה. תודה לעוזרים..
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני נלחם עם הזוועה הזו בשביל שהוא יחזור להתריע לי על מיילים חדשים. אין אייקון של מייל חדש במגש המערכת, אין אייקון מייל חדש על הסמלון של אאוטלוק בשורת המשימות () אין התראת צליל, ואפילו לא את הפופאפ הקטן בצד ימין למטה. כמובן שכל ההגדרות האלו מאופשרות בהגדרות של אאוטלוק. למישהו יש מושג מה נשבר בו ואיך לתקן את זה? --- עדכון קטן, אם אני מריץ את אאוטלוק ב"מצב בטוח" ההתראות עובדות כרגיל...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מחפש תוכנות שמתקנות בלחיצת כפתור (או שניים ), שגיאות הקלדה שנובעות ממעבר בין שפות. לדוגמה "שלום" במקום "AKUO"... אני מכיר תוכנות ישנות כמו "בילבולון" ו-"הפוך על הפוך" רציתי לשאול אם יש תוכנות נוספות, חדשות/טובות יותר עם פיצ'רים נוספים וכדו'... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי בשניהם יש צילומי אוויר אז למה שאוריד את התוכנה למחשב? אני לא מנוסה איתה פשוט אני לא אוהב להוריד תוכנות למחשב. מעדיף רק כאלה שבאינטרנט
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ההארד דיסק נייד (500G חברת transcend ) לאחר העברת תיקיה להארד דיסק וחיבורו מחדש למחשב או למחשב אחר התיקיה הופכת ליישום exe. ואי אפשר לפתוח אותה. מישהו נתקל בבעיה כזאת? או יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מה עושים עם התוכנה הזו, איך מכניסים SERVERים, איך אני עושה חיפוש בכלל בבקשה תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הבעיה? בYOUTUBE דווקא עובד לי...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקף אותי וירוס בשם W32.HLLW.Gaobot.gen והוא נימצא בקובץ winhelp בתוך התיקיה C:\WINDOWS\system32 . יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן, ניסיתי לעשות repair וגם זה לא עזר וניסיתי לעשות עוד כל מיני פעולות שהנורטון מציע אבל גם זה לא עזר... ניסיתי גם ליראות איך אפשר להוריד את הקובץ ממה שרשום באתר של סימנטק אבל לא הבנתי כלום וגם אחרי שהבנתי זה לא עזר כל כך... יש למישהו פיתרון??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי לפטופ, שממנו יוצא VGA לכיוון הברקו, כאשר רואים על הברקו את הקופי של הלפטופ מצויין, רק כאשר מפעילים סרט, הסרט עצמו בשחור בברקו, לעומת הלפטופ שהוא עובד שם מצויין, מה עושים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אחלה דפדפן , התקנתי אותו דרך היוזר שלי, בשאר המשתמשים במחשב הוא לא קיים . יש אופציה שהוא יהיה זמין לכלל המשתמשים במחשב ? תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צרבתי דיסק תוכנה bootable CD ניקרא תוכנה Active Boot Disk Creator גירסה תוכנה 9. אני מנסה לעשדות במחשב נייד לגבות חומר חשוב לימודים. יש לי מחשב נייד דגם אסוס.לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש. אני מכניס CD ועולה תוכנה Active Boot Disk Creator בתוכנה מגיע שולחן העבודה אבל לא עובד עכבר מגע רק מקלדת עובדת. וגם נסיתי לחבר עכבר חיצוני USB לא מצליח לעבוד עכבר חיצוני USB. וגם נסיתי ליבדוק עכבר חיצוני בכל יציאות של חיבור USB ולא עבד. אני לא יודע איך פותחים תפריט בכפתור "התחל" או איך פותחים בתפריט "file" ויש עוד כמה כפתורים במקלדת לא יודע איפה לוחצים בתוכנה Active Boot Disk Creator. שאלה: אפשר לקבל פרטים איזה מקשים במקלדת יעבוד בתוכנה Act…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם. מערכת הפעלה ווינדוס 98 שמפעילה תוכנת DOS. המדפסת שברשותי לא תומכת DOS. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בתוכנת דיבור באינטרנט בזמן שאני משחק עם חברים. הבעיה היא שאני זקוק לתוכנה כזאת שלא תעלה את הפינג יותר מדי כמו Skype, אבל מצד שני תפעל ללא שרת באינטרנט (אלא דרך אירוח שלי למשל). ובכן, קראתי בחיפוש בפורום שאלות והמלצות והבנתי ש-Ventilo ו- Team Speak שולטות בתחום, אך גם דורשות שרת כדי לפעול היטב. חברים מנוסים, הביעו דעותיכם בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנטי קורא לכם לחכמים הכי גדולים בפורום תגידו לי עם איזה תוכנה אפשר להכין פונטים ? אני מה זה רוצה לעשות פונט יש לי חבר שכותב יפה אז אני ורצה להכניס את הלתוך פונטים ! (עם אפשר תביאו גם לינק)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי רציתי לשאול איך אני יכול לשנות את יחס ה-D\U בתוכנה כי היחס עכשיו הוא 1:1 ואני רוצה לשנות כדי שהתוכנה תוריד הרבה יותר מהר
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לגלוש באתר והופה זה עובר לי לה http://69.50.190.131/?to=dname&from=in בלי לשאול אותי ... לא יודע מזה אפילו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את התכנה פריהנד 9 ואני חייב לרשום בה בעברית. הבעיה היא שאת כל הפונטים העבריים הוא לא מציג לי בכלל ואת אלה שיכולים להיות עברית הוא לא נותן להשתמש בהם בתור עברית. מה אפשר לעשות?! אני צריך את זה דחוף לאח שלי.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, (לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את זה, אז במידה וזה לא מתאים לפורום אשמח אם תעבירו לפורום המתאים). לחברה שלי יש מסך מחשב שהוא גם טלויזיה (מחובר לממיר של הוט) - דגם SAMSUNG P2370MS, הבעיה היא שכשאנחנו מדברים בSKYPE והיא מעבירה את המסך לINPUT של הוט, הרמקולים של המחשב משתקקים, אבל לעומת זאת אני יכול לשמוע אותה מדברת גם כשINPUT על הוט ולא על המחשב. כמובן שהיא משתמשת ברמקולים חיצוניים ולא ברמקול של המסך, והרמקולים מחוברים למחשב עצמו ולא למסך, אז מה שקורה כנראה זה שהמסך מעביר מידע למחשב שהוא לא מחובר ומשתיק, אבל אם הוא משתיק, איך אני עדיין יכול לשמוע אותה מדברת במיקרופון? המטרה היא שהיא תוכל לראות טלויזיה ולדבר איתי בסקייפ (ושישמעו אותי לשם שינוי). כרטיס מסך ATI X200 O…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-