תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה Azureus כל פעם שאני מפעיל את התוכנה היא מקפיצה הודעה שיש שגיאה בפורט או משהו כזה ניסיתי להפעיל את האשף הגדרות עוד פעם וכל פעם כשבאשף יש את האפשרות לבדוק את הפורט זה כותב שיש שגיאה בחומת האש תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש במס' תוכנות מסרים במקביל: ICQ,SKYPE,Y! MSN,LIVE MSN. רציתי לדעת אם יש תוכנה אחת טובה שיכולה להפעיל בתוכה את כל התכונות הנ"ל. עם תמיכה טובה בעיברית כמובן. תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה משהו שעשיתי בזמני הפנוי : נעשה בblender ועריכה קטנה עם הgimp ^^
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב המחשב שלי מפורמט עם וינדוס xp sp3. עכשיו הכל עובד יפה חוץ מהקול, אין לי תדיסק של הדרייברים אז הורדתי מהאתר של הלוח אם, בכל פעם שאני מנסה להתקין אותם הוא רושם לי תהודעה עם ה continue anyway אחרי שאני לוחץ על זה הוא מסיים תהתקנה ועושה לעצמו ריסט, ואחר הוא כותב שהיתה שגיאה נוראית. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר להתקין דרייברים של חברות אחרות אבל כולם עושים לי בעיות ואני כבר ממש נואש. רצוי להוסיף שאני כן מוחק את הדרייברים שלא עובדים לפני שאני מתקין חדשים, אבל יכול להיות שהם לא נמחקים טוב וזאת הבעיה? אם כן מה אני יכול לעשות כדי למחוק אותם? תודה רבה למי שעוזר אני כבר ממש נואש..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב צהריים טובים אני מחפש נואשות דרייבר לכרטיס איטרנט למחשב נייד 10/100m Fast Ethernet pc card 16bit של Dynamode pcmcia ניסתי את האתר של הם וללא הצלחה למי שיש שה יגיד לי :
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מי שלא הבנין זה זה: http://img512.imageshack.us/my.php?image=capture2eq4.jpg אני לא יודע להכנס לזה זה של משהו מהפורום תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחוסר נסיון עשיתי ,ככל הנראה, את המהלך הבא: פתחתי דף "נגד/בעד חוק יחסי ממון" (לוגו של פינגווינים), מתוך דף אחר. הדף ,"נגד/בעד..." לא נותן לי כל אפשרות לניהול או מחיקה, מה שתוקע אותי נואשות - שיווקית אני חייב כתובת זו !!. הדף הציג כל הזמן סימן לשגיאה (!) בתוך האיקון שהופיע בצד שמאל (עברית) של שורת הכתובת(סמוך לכוכב). בדקתי ומצאתי שהוא מודיע "הונאת SELF-XSS " . לאחר חודשיים שלא התגברתי, ופייס. לא עזרו, בחרתי לעבוד באופציה "לא מאובטח". (על ה-HTTPS של הכתובת,מופיע קו אדום,ובהמשך כתוב באדום"לא מאובטח", האיקון עם סימן קריאה נעלם.). הבעייה לא נפתרה :הדף ("נגד/בעד..." )לא נותן לי כל אפשרות לניהול או מחיקה, ה...צ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה קבלתי מחשב נייד לנובו S10, החלטתי להפוך אותו לנגן סרטים נייד, כל הסרטים שיש לי הם סרטי HD 720, הורדתי למחשב BSPLAYER ו VLC. אבל הסרטים רצים לא חלק, ואי אפשר לראות אותם המפרט של המחשב intel atom n455, 2G ram, hd 250G מישהו הצליח לעלות על מחשבי המיני סרטי MKV? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במקום העבודה את תוכנת outlook 2003 ואני מעוניין שיהיה לי "תמונת מראה" לכתובת דוא"ל אחר, ז"א ברגע שאני יקבל מייל לכתובת בעבודה אני יוכל לקבל אותה למייל אחר (שאני יכול לפתוח בבית). ד"א אני יודע שזה אפשרי כי יש חבר לעבודה שעשו לו את זה אך הוא אינו יודע איך עשו. אודה למי שיכול לעזור!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקף אותי וירוס בשם W32.HLLW.Gaobot.gen והוא נימצא בקובץ winhelp בתוך התיקיה C:\WINDOWS\system32 . יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן, ניסיתי לעשות repair וגם זה לא עזר וניסיתי לעשות עוד כל מיני פעולות שהנורטון מציע אבל גם זה לא עזר... ניסיתי גם ליראות איך אפשר להוריד את הקובץ ממה שרשום באתר של סימנטק אבל לא הבנתי כלום וגם אחרי שהבנתי זה לא עזר כל כך... יש למישהו פיתרון??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שאתם מאוד מבינים בנושא של תוכנות קול אז... אני יודע שזה לא בידיוק נושא שאתם מיתמחים בו אבל.. אלו תוכנות אני צריך בקשותי לתגם פס סרט מסוייום( סרט ,סדרה או כל דבר אחר). כי צריכים כמה תוכנות: להוציא את המילים ולהכניס מילים חדשות ואולי גם תוכנה לשינוי קול.... אם מישהו יודע אל גבי אחת מהתוכנות האלה שיגיב בבקשה אפילו אם התוכנה עולה כסף... ,תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני משתמש בתוכנת ה FlashFXP להמרת לינק של אמיול ללינק רגיל (הורדה רגילה) דחוף לי מאוד אז תודה לתגובות..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עבדוה קלה שעשיתי על האוטו שלנו [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
This is the message I keep getting every time I try to install Nero 10. I have a 64 bit Windows 7 יש תומנה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
התקנתי WORD 2010 על לפטופ חדש של סאמסונג עם ווינדוס 8 וקיימת בעיה שכל קיצורי הדרך המוכרים כמו ctrl+c הוחלפו בקיצורים אחרים! אם אני נכנס להגדרות של הWORD ניתן אמנם לקבוע מחדש את קיצורי הדרך אבל יש איזה 9000 ואין לי מושג מה זה מה. בנייד אחר- מקבוק(שמותקן עליו ווינדוס 7) אותה התקנה עובדת מצוין. יש דרך להחזיר את זה אוטומטית לקיצורים הנורמלים והמוכרים ???. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני רושם את שם המשתמש ואת הסיסמא שלי אני מסמן לו לזכור סיסמא. אם אני יוצא מהמסנג'ר ואח"כ נכנס הוא אמנם זוכר אותי אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב ומנסה להיכנס למסנג'ר הוא לא "זוכר" את היוזר ואת הסיסמא שלי. בעבר לא היתה לי בעיה והא היה "זוכר" את היוזר והסיסמא שלי גם לאחר שהייתי מכבה את המחשב. מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב שלי חלה לפתע במחלת השיכחה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, צריך המלצה לתוכנה אם יש בכלל דבר כדה שנועלת כונן שלם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ,אני מעוניין לרכוש תוכנת אנטי וירוס והייתי מעוניין לדעת איזו תוכנה נחשבת לטובה ביותר היום בשוק.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבתי לקנות תוכנת אנטי ספייוואר וראיתי את שתי אלו WERBOOT SPY SWEEPER 4.5 ואת XOFTSPY 4.16 איזה מהם הכי טובה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מקודדים לצפיה ב HD משהו יכול להביא לי את החבילה החדשה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אשר תחליף את windows media center רצוי מאד כי היא תתמוך בנגן סרטים + תוספת תירגום בעברית.........רצוי לא חובה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ישנה תוכנה לבדיקת תקינות לוח אם כמו התוכנות שבודקות את הזיכרונות וההארדיסקים לדוגמאת סנדרה או משהו..?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-