תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח MSI NEO 4 PLATINUM. איך אני מפעיל את הACTIVE ARMOR? מחובר לי המודם כבלים לחיבור רשת של NVIDIA אבל אני לא מוצא שום אפשרות להפעיל את זה..
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של NVIDIA את גרסה הנסיון לחודש אין לי מושג איך להפעיל את האפשרות שהכרטיס מסך יפענח את הסרטים. (סרטי HD) מה שראיתי זה שהותקנה תוכנה מעצבנת של HTPC שאני לא רוצה בכלל - איך משתשמים בPureDecoder בתוכנות אחרות?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמשת בתוכנת אקרוניס בגירסת HOME 2009.בזמנו כאשר הורדתי את התוכנה היתה אופציה ליצור מהקובץ דיסק. התוכנה צרבה לי דיסק ומאז אני מבצעת IMAGE ו-RESTORE בעזרת הדיסק.אני מבינה שאני יכולה לעשות את זה גם עם הדיסק און קי במקום הדיסק שצרבתי. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
האפשרות הזאת הייתה קיימת לי עוד מאז שהתקנתי את הפיירפוקס , אבל משום מה היא 'נעלמה'... איך מחזירים שוב את ההשלמה האוטומטית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ושאלה שניה: איך מגדירים שהוא יפריע להורדות באימיול. תודה?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/news/37543-finally-you-can-google-your-android-phone איך אני מוצא את הסלולר שלי שהוא אנדרואיד ? מה אני רושם ב- PC שלי ? איזה תוכנה להתקין ?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התוכנה היא ללימוד שפות והורדתי אותה באימיול כקובץ אימיאג השתמשתי בתוכנה DAEMON Tools ואין שם הפעלה אוטומטית נפתח לי הדיסק עם תיקיות ושלושה קבצים עם סיומת TRS trs Executable file Micrografx אם מישהו מכיר את התוכנה ויודע איך מפעילים אותה או מה הקבצים האלה ואיך מפעילים אותם אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה להפעיל את הנורטון גוסט דרך הדוס כדי שאני אוכל לעשות שחזור לדיסק שלי. איך אני עושה את זה? יש לי נורטון גוסט 2003 ואני לא מוצא שם את האפשרות, כי אי אפשר להפעיל דרך האופציות שלו שם כי אני נמצא ב c ואני רוצה לשחזר את c.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכם [move] חברים [/move] נדמה לי ש-XP אין ממשק דוס . איך אני מפעיל יישומי דוס (כגון: ghost) על ה-XP? האם עליי להתקין דוס? ומאיפה? :-*
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש ב FFDSHOW ונכנסתי בהגדרות וסימנתי SUBTILES והורדתי קובץ כתוביות וערכתי את השם שלו כדי שיהיה זהה מלבד הסיומת, ב VLC זה עובד ב WMC12 זה לא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם למישהו יש מושג איך מפעילים קובץ כתוביות במדיה פלייר 9 ?
-
- 3 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי, קניתי מצלמה חדשה למחשב של חברת Genius איך אני אמורה להפעילל???? אני מיואשת אשמח להסבר קצר
-
- 44 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה קודק צריך בשביל להפעיל אותו? ואיזה תוכנה גם מפעילה mkv? ומעבד T7100 1 גיגה זכרון וכרטיס מסך של אינטל X3100 יכולים להפעיל סרט HD?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתגע התקנתי את התוכנה ואני מנסה להפעיל סרטים ב DVD והיא כאילו אדישה , אני לוחץ פליי לא קורה שום דבר מוסיף קבצים מהתיקייה של ה DVD , לחיצה כפולה , לא קורה כלום , שוב לוחץ פליי ולא קורה כלום מישהו יודע מה הקטע שלה ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שהיא בסיומת CAB ואני לא יודע איך להפעיל אותה. ובכללי איך אני מפעיל קובץ CAB? (סליחה על הנוביות)
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום.. קבלתי קובץ מסוג mdb ורציתי לדעת עם איזה תוכנה אפשר להפעיל את הקובץ, ואיזה סוג קובץ זה בכלל?? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אילו רכיבי מחשב קיימים אצלי. לאחר שהורדתי את התוכנה הבאה לדסקטופ http://www.lavalys.com/products/download.php?pid=3〈=en חילצתי אותה מתוך ה zip ואז הופיעו המון אייקונים על הדסקטופ איזה מהם צריך להפעיל ?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור גיבוי למחשב עם תוכנת2003 GHOST (שנמצאת בדיסקט)אבל אני יודע שהקובץ ייצא כ-2 ג'יגה ואני רוצה לפצל אותו ל-3 חלקים לפני צריבתם לדיסקים של 700 מגה (אני זוכר שהתוכנה מחלקת את הקובץ בזמן שהיא יוצרת את הגיבוי). יש איזה פקודה דוסית כשעולים עם דיסקט ורושמים בכונן A בשורת הפקודה . אני לא זוכר איזה פרמטר צריך להוסיף . לא ניתן דרך חלון התוכנה באפשרויות . זכור לי שזה משהו כזה :- a:\ghost אולי יש את האופציה הזו בהתקנת התוכנה במלואה ב-windows , אבל אני לא מעוניין להתקין אותה במלואה אלא רק דרך הקובץ שנכנס בדיסקט . אולי מישהו יודע ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
שלום שעוברים בשורת ההתחל מעל חלונות פועלים מקבלים בועה כזו בצבע צהוב שכתוב בה את התיאור של החלון .שאני נמצא באינטרנט ואני עובר מעל חלון פועל אני לא מקבל את הבועה הזו.איך אני מסדר שזה לא יוסתר? שורת המשימות נעולה תודה
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מדיה פלייר 9 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
-
ואו איזה סוג של כתוביות התוכנה יכולה להציג..? לא הצלחתי להפעיל כתובית SRT על סרט..?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
כאשר אני צורב את קבצי MP3 מהמחשב שלי או מCD אחר דרך מדייה פלייר 8 של WIN XP הם לא נשארים בדיסק הצרוב כקבצי MP3... מה עושים וכיצד כדאי שזה ישארו ב MP3
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט, נגיד AVI או MPEG (בדרך כלל ב XVID\DIVX). ואני רוצה להצמיד לו כתובתיות בעברית בשביל להמיר ל SVCD או כל פורמט אחר שה DVD בסלון יוכל לקרוא תוך כדי שמירה על איכות גבוהה כמה שאפשר (הסרטים באיכות DVDRIP ככה שהאיכות היא סבירה, מקווה שלא תיפול תוך כדי ההמרות). רב תודות לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-